![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Dune, Chloe Love, Lagerfeld KL i inne zapachy oraz kosmetyki - lipiec
nieaktulne - nowy watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post36282485
Witajcie Nadal mam dużo zbędnych mi kosmetyków. Zależy mi na szybkim upłynnieniu większości z tych rzeczy i wymianie na bardziej potrzebne. Osoby, które mają mniej niż 10 Przekupek poproszę o wysłanie przesyłki jako pierwsze. Korespondencje prowadzę w wątku, w którym się zaczęła... Na wymianę mam: Chloe Love, EDP, 50 ml, nowe, zafoliowane Cartier Delices Eau Fruitee,EDT, 48/50 ml Gres Fleur de Cabotine, EDT, ok 45/50 ml Clarins, Eau Dynamissante, woda toaletowa relaksujaca, 55/100 ml Body Shop Satsuma, olejek perfumowany, 14/15 ml Zdjęcia będę dodawac sukcesywnie (jeśli czas pozwoli) albo po prostu na życzenie ![]() Zapachy najbardziej poszukiwane (najchętniej w wersji 30 ml) Tom Ford Black Orchid Tom Ford White Patchouli Guerlain L'Heure Bleue Guerlain Shalimar Parfum Initial Dior Addict 2 lub ew. w nowej odsłonie Fraiche Givenchy Eaudemoiselle Givenchy Eau de Givenchy, III Dior Miss Dior Cherie (pierwsza wersja) Flowerbomb EDT Mugler Alien - Edytowane przez silencio Czas edycji: 2012-09-02 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dune, Chloe Love, Lagerfeld KL i inne zapachy oraz kosmetyki - lipiec
KOLORÓWKA
Twarz: Body Shop Extra Virgin Minerals, podkład mineralny SPF30, kolor 10 golden ivory, przetestowany dwa razy – cudowna formuła, aksamitny w dotyku, ale niestety nie mój kolor – polecam do ciepłych karnacji Korres Sunfower & Evening Primrose Eyeshadow, lime 41, 1,8 g BeYu Soft Liner, kredka do powiek biała nr 660, testowana, raz temperowana Misslyn Nail Polish, nr 660 Queen of Hearts metaliczny różowo-miedziany brązo-beż, kolor zwala z nóg ;-), 10 ml Manhattan M & Buffalo (limitowana edycja) Nail Polish, nr 8 głęboka klasyczna czerwień, 8 ml Manhattan M & Buffalo (limitowana edycja) Nail Polish, nr 11 landrynkowy róż z błękitnymi drobinkami, 8 ml Essence Soul Sista (limitowana edycja) lakier do paznokci , nr 04 Totally Retro Nude, cudowny beż nude z delikatną złotą poświatą, 10 ml Joko Find Your Color lakier z winylem, long lasting, nr J149. metaliczny beż, w kierunku nude, 10 ml Sephora Nail Polish - cztery lakiery do paznokci - nr L07 valentine (intensywny róż), nr 91 strip poker (metaliczny róż), nr L11 samba in Rio (intensywny koral), nr 46 hippie hippie shake (metaliczny koral), 5 ml Edytowane przez silencio Czas edycji: 2012-08-30 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
PIELĘGNACJA:
The Body Shop Candied Ginger Body Butter - masło do ciała z kandyzowanym imbirem, 200 ml, ubytek ok 10% https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...m-imbirem.html The Body Shop Candied Ginger Body Scrub - peeling do ciała z kandyzowanym imbirem, 200 ml, ubytek ok 10% Yves Rocher Plaisirs Nature Owies - żel pod prysznic i do kąpieli, 50 ml Yves Rocher Plaisirs Nature Kokos - żel pod prysznic i do kąpieli, 50 ml Sephora, Dual Action Smart Exfoliator, Peeling dwufazowy, dwa razy użyty United Colors of Benetton, Perfumowany balsam do ciała, nowy Schwarzkopf, Palette Instant Color, szamponetka koloryzująca, nr 8 czerwień granatu - 2 szt. EDM - opakowanie / dozownik do pudru mineralnego, nowy WISH LIST:
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2012-08-30 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ryjku,
sprawdzilabym w perfumerii kolory cieni EL i dalabym znac, gdybys rozwazyla wymiane cienia na Clarinsa ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Reniu zainteresowal mnie Twoj podklad Living Nature - pytanie czy gdzies mozna sprawdzic kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niestety ale podkład Living Nature nie jest dostępny w stacjonarnej drogerii, przynajmniej ja nie widziałam. Kupiłam go w sklepie internetowym. Kolor Pure Buff jest najjaśniejszy z palety odcieni ale nie jest bardzo jasny ;-) podkład kupiłam za 124 zł ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wlasnie mam problem, bo nie wiem ;-) prawdopodobnie bardziej "pink" jesli wpada kolorystycznie w bez, ale chcialabym sprawdzic w perfumerii odcienie. jesli chlodne to moje ;-) a moze raczej lilac? hmm... ;-) a ktory odcien ten ktos chce? ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Chloe Love, EDP, 50 ml, nowe, zafoliowane
Zerknij do mnie, proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam. dziękuje
![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
Ale czy w ogole bylabys zainteresowana wymiana ze mna za ten podkad? Jesli tak to spytalabym jeszcze czy odcien jest chlodny czy raczej cieply i czy jestes w stanie porownac do jakiegos bardziej dostepnego podkladu? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie wypatrzylam za te rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Jaspersen, Musze sie lepiej przypatrzyc i ewentualnie cos potestowac ;-) Jutro albo w niedziele wieczorem dam znac, co zdzialalam ;-) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana podoba mi sie u Ciebie Chloe
![]() ![]() Moze za Chloe zainteresuje Cie Eau Mega Victor & Rolf 30mlz ubytkiem kilku psików i do tego odlewka 20ml-25ml Paczulowanili w pieknym flakonie z pompką i frędzelkiem ![]()
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sprawdze zapach V&R ale nie jestem pewna kiedy, bo weekend troche napchany. Nie ukrywam, ze Chloe wolalabym wymienic na inny nowy zapach o podobnej pojemnosci, ale potestuje V&R i jesli mnie powali to kto wie ;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
coć u mnie? Chloe Love, EDP, 50 ml, nowe, zafoliowane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do moich watkow, moze znajdziesz cos za Dune...
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://zielony-koszyczek.blogspot.co...ng-nature.html Byłabym zainteresowana, ale za ten podkład wolałabym perfumy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Plumvalla,
niestety nic nie wypatrzylam ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Magdo, niestety nie bardzo. Dune raczej za cos z wishlisty perfumowej ;-) ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Dzieki za linka - sama nie trafilam na niego. Niestety wyglada na to, ze kolor nie dla mnie, jesli wpada w zolty/pomarancz... To tak jak TBS, ktory wlasnie oddaje ;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Ryjku,
zaspalam dzisiaj sromotnie i potem spieszylam sie z wizyta do znajomych (wiekowych, wiec nie chcialam sie spoznic ;-) Sprobuje jeszcze teraz podjechac do Douglasa a jak cieni nie bedzie to sie bede martwic ;-) Odezwe sie dzisiaj jeszcze pozniej, OK? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Ryjku, Jestes kochana! Cieni nie bylo, bo to chyba limitowana edycja byla ;-) Swatche ogladalam w sieci, ale wiesz jak to jest z kolorami na ekranie ;-) Ale chyba zdecyduje sie w ciemno i tyle ;-) Wzielabym Lilac za Carinsa, chyba, ze bys cos jeszcze wypatrzyla u mnie to wtedy chetnie oba ;-) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.