|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Cytat:
|
|
#212 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też czuję że wtedy się dowiesz i to, że ja się tedy dowiem też czuję
![]() poza tym ja już wiem co będzie u ciebie
|
#213 |
|
Konto usunięte
|
Śpiworek za 7zł
|
|
|
|
#214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję córuni! ![]() Wczoraj wreszcie z mężem doszliśmy do porozumienia w sprawie imienia dla ewentualnego synka. Stwierdziliśmy, że jeśli Adrian Zieliński zdobędzie złoty medal to tak damy na imię synkowi Zdobył złoto, więc wycofać się nie możemy W taki razie imiona wybrane: Adrian lub Dominika ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() marsi Leo bardzo ładnie
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35690631]Śpiworek za 7zł
[/QUOTE]Bardzo ładny ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
). Imię owszem ładne, ale osoba z którą mi się kojarzy Będę miała uraz chyba do końca życia
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w sobotę
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
WOW, gratulacje!!!
![]() ![]() klask i:kolejna dziewuszka do kolekcji. Ciekawe jaki jest stan na dzien dzisiejszy? kto wygrywa, chlopcy czy dziewczynki?
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
Gratulacje ja chyba 13.08 na wizytę pójdę, ale nie wiem czy się dowiem, ciekawe, czy mi w ogóle USG zrobi witam mamusie, które dołączyły i gratuluję wszystkim udanych wizyt! |
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz mi przeszła ta mania... ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Oglądałyście wczoraj Londyn? ja włączyłam przez przypadek i nie żałuję! Brawo Panowie. WWWIIIEEELLLKKKIII SSSZZZAAACCCUUUNNN!!! kl aski:![]()
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Codziennie oglądam, aż mi się śnią w nocy różne dyscypliny To wszystko przez męża, bo on sportowiec i w ogóle wielki miłośnik sportu. A dziś grają siatkarze Tylko nie wiem o której ![]() A właśnie dziewczyny jak myślicie: mogłabym pograć w ping ponga? Czy to raczej niewskazane? |
|
|
|
|
#223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
żartuje oczywiście ![]() poza tym dzień dobry wszystkim Delicjanko gratuluję cipki super ja już po śniadanku- jedliśmy bułki z pieczarkami i serem na ciepło, jaja sadzone i sok jabłkowy synio dzwonił z Italii- nieźle rządzą, dziś są w Rzymie i dzwonił zachwycony, jestem przerażona,że oni się tak szlajają po mieście no byle do piątku, bo wtedy wraca a ja do tego czasu umrę z niepokoju- hehe a on się bawi w najlepsze |
|||
|
|
|
#224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
DELICJANKO gratuluje córy!!!!!
CaffeeLatte witaj ANTOINETTE szkoda że Ci Poczesna nie podpasowała miałabym z kim na spacerki z dzidzią chodzić
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
co będzie ?:P
|
#227 | |
|
Raczkowanie
|
Witam w sobotę
![]() caffee_latte witaj Gratuluję córy ja tez już bym chciała wiedzieć ![]() Cytat:
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, z biura- zupełnie przypadkiem bo sąsiadka swoją córe też wysłała i stwierdziłyśmy,że razem będzie im raźniej tym bardziej,że mój syn był już na jednej kolonii i z płaczem jechałam po niego po 5 dniach teraz jest inaczej i jest zachwycony, tylko ten luz mnie przeraża- wiesz, czas wolny na mieście na szczęście on jest tam najmłodszy i powiedział,że "został pupilkiem pani" więc tu jestem odrobine spokojna,że młody będzie na oku gadamy kilka razy dziennie i jestm zachwycony, więcej Ci powiem jak wróci
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
Delicjanko gratuluje coreczki
Szaja ladny spiworek ale sweterek, ktory sama zrobilas duzo ladniejszy meduzza super, ze z dzidzia wszystko dobrze antoinette gratuluje zakupu dzialki my dzialke mamy ale o budowie jeszcze nie myslimy przeraza mnie pozbycie sie wszystkich oszczednosci, zwlaszcza, ze nie wiem czy w ogole bedziemy wracac do Polski caffee_latte witaj bokeh swietne zaproszenia trzymam kciuki za udane zdjecia ewadylewska trzymam mocno kciuki za dobre wyniki badan ![]() marsi ciekawe czy go w ogole poznasz jak wroci ![]() Ja jak zawsze z doskoku. Czytam co tam u Was ale na odpisywanie juz czasu brakuje Robimy maly remont i ciagle jest cos do zrobienia, a fakt, ze przy okazji zmagamy sie ze zbuntowna dwulatka wcale nie pomaga Milego dnia kobietki
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2012-08-04 o 10:56 |
|
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
Delicjanko gratuluje córeczki i po cichu Ci zazdroszczę
Nawet mi się to dziś śniło że napisałaś na forum że masz córę hahaha proroczy sen :0 No ale niestety znowu mdłości mnie obudziły już mam dośćWłasnie po napisaniu powyzszego zdania poszlam wymiotowac- dziewczyny w moich wymiotach były małe pasemka krwi ... i do tego z nosa mi się polał wielki strumień , całą umywalkę zalałam tak się przestraszyłam że o mało nie fiknęłąm Myślicie że to coś poważnego ? Jak temu można zaradzić?
|
|
|
|
#231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do krwotoków z nosa ja mam to sama, tzn biorę teraz rutinoscorbin i jest ok ale lekarz mówił,że to nic niepokojącego, nasze serca pompują teraz dużo więcej krwi i w II trymestrze to prawie norma mi czasem jak poleci to jak z kranu potem podłoga wygląda jak w jakieś teksańskiej masakrze ![]() no to 11 lat ma mój syn i chyba jest git, przed chwilą mi powiedział ,że to przygoda jego życia |
|
|
|
|
#233 | |||
|
Zadomowienie
|
Gratuluje serdecznie córeczki
udało mi się dobrze obstawić twoją dziewuszkę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#234 | |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Delicjanko - gratuluję córeczki Caffe - witaj w naszym gronie Cytat:
Ja płeć poznam dopiero na połówkowym ok. 15 września, ale tak jak pisałam wcześniej nie rozmyślam o tym, dzidzi ma być zdrowa i to się liczy
|
|
|
|
|
#235 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dużo nas w ten dzień ma wizyty to będzie co opowiadać ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
||
|
|
|
#236 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam jednak nadzieję, że to ostatnie 1,5tygodnia![]() Cytat:
http://www.dobredomy.pl/projekt/afrodyta o coś takiego, chociaż zrezygnowałabym z tego tarasu z tyłu ![]() Wczoraj nasza kota drapnęła męża w skroń i nie wiemy co z nią zrobić miała wcześniej już takie zapędy czasem jak się ją brało na ręce i się jej to nie podobało to potrafiła się zamachnąć, ale pierwszy raz trafiła..... Całe szczęście, że nie w oko....... Strasznie nam przykro, najgorsze, że nie wiadomo jak takiego kota ukarać, a potem przyszła i jakby nigdy nic położyła nam się w nogach spać kochamy ją strasznie, ze schroniska ją wzięliśmy, ale trzeba będzie Malucha potem pilnować jak oka w głowie przed nią.......
|
|
#237 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w takim razie poważnie rozważę posłanie jej za granicę w przyszłym roku chociaż teraz mówi, że bez mamusi za granice to ona się boi hihCytat:
i mówi:"mamo a ty w ogóle jesteś w ciąży?" yyyy
|
|
#238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też jestem bardzo dumna z Majewskiego-podobno w kwietniu mu się dziecko urodziło. Pewnie ma teraz wielką siłę ![]() Nie wiem jak Wy Dziewczyny ale ja w II trymestr wchodzę z wieeeeeeeeelkim apetytem. Najlepiej tylko bym jadła. Właśnie wcinam 2 bułę z dżemem (śniadanie już jadłam ) I dalej mi się chce tego dżemu truskawkowego....Oglądaliśmy wczoraj z TŻtem wózki... Masakra co za rynek, nawet nie chce mi się w to zagłębiać, to chyba nie dla mnie. Pokieruję się raczej rankingami.... |
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Meduzza- ja wybieram się na targi mamy i dziecka- we Wrocławiu będą w połowie sierpnia- myślę,że wtedy podejmę decyzję o wózku
Właśnie upiekłam ciasto jogurtowe z jagodami ![]() ja II trymestr też na głodzie bez przerwy ![]() ale wszystko w cyce i brzuch idzie póki co heheeh |
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35690631]Śpiworek za 7zł
[/QUOTE]Fajny ![]() Ja mam w małe roześmiane cytrynki i gruszki
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

ja czuje ze na mojej wizycie 13 juz sie dowiem

Będę miała uraz chyba do końca życia 

klask i:kolejna dziewuszka do kolekcji. Ciekawe jaki jest stan na dzien dzisiejszy? kto wygrywa, chlopcy czy dziewczynki?

Leonard Leo to imię o jakim marzę ale jak już mówiłam nie podoba się TŻtowi w ogóle. Oznacza ono silny jak lew czy coś takiego....
Zazdros zczę Ci baaaaardzo
już mam dość
ślub 28.04.2012