|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Czuję sie urażona , phi! W sensie ,że nie masz z kim gadać.
Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-08-03 o 22:57 |
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Ejjj, no co Ty
myślałam, że Cię nie ma
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1503 |
|
Wtajemniczenie
|
A praca sama w sobie jest fajna , do tego możesz kupować za bezcen zarąbiste ciuchy z asosa , nexta levisa reeboka i wielu innych marek.
|
|
|
|
#1504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tęskniłyśmy za Twoim pozytywnym świergotem![]() opaliłaś się? jadłospis nie najgorszy ale faktycznie za dużo kanapek
|
|
|
|
|
#1505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A gdzie Zoośka??? |
|
|
|
|
#1506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jam łasa na ciuchy ![]() Cytat:
Zooooośśśśśśśśka szaleje na Woodstocku ![]() E tam! Takiej chudzinie nie zaszkodzi!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1507 |
|
Przyczajenie
|
Czesć chudzinki, dziękuje za tak miłe przyjęcie do swojego grona
Śn: melon zalany jog nat (ze dwa plastry tego melona, ale nie wiem ile mogły ważyć:/) II: szklanka soku pomidorowego III: to samo Ob: sałatka z 2 pomidorów, ćwiarki papryki, sałaty i tuńczyka z wody IV: banan i mała szklaneczka mleka |
|
|
|
#1508 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Ola !
Ja to chyba powinnam się wypisać z forum ,bo dietowo u mnie kila i mogila , nawet nie będę wam tu pisać ,co jadam. Ale jesteście takie spoko babki ,że pisze z wami towarzysko bardziej i nie wiem kiedy się ogarnę Wiem baty i jeszcze raz baty mi się należą!!!Heroine ,no ja też jestem maniaczką ciuchową , potrafię wydać ostatnie pieniądze na ciuch , pustak ze mnie
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śniadanie za małe, drugie śniadanie yyyy... obiad do bani popraw się za mało! nie jesz chleba? płatków?
|
|
|
|
|
#1510 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra lecę spać ,bo już się ululalam , do juterka żegam się buziaki !!!!
|
|
|
|
#1511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ja też jestem puustak pjjjjjjjona ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Żelka, utopiłaś się?
|
||
|
|
|
#1512 |
|
Przyczajenie
|
Hmm obiady musza byc takie bo jstem za granica i nie gotuje, po pierwsze nie ma tu zbytnio warunków a po drugie i tak nie mam czasu:/ heroine86 Chleb lubie i płatki też
|
|
|
|
#1513 |
|
Przyczajenie
|
Hmm nie gotuje bo nie mam tu warunków dogotowania a poza tym brak czasu... heroine86 chleb lubie, platki też
|
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
postaraj się jeść więcej śniadanie ma być porządne no i obiad lepszy ![]() Ciekawe co z Czekoladką ![]() dawno się nie odzywała ![]() Koniec tego dobrego, idę spać bo już ledwo widzę na oczy do jutra Kochane! śpijcie dobrze ![]() No i proszę o kliki ![]() ![]() i dziękuję
|
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam z piweczka
a raczej z wódeczki wypiłyśmy z koleżanką 0,5 l na pół, później po drineczku i po piweczku i mam teraz banieczkę ![]() Pipson warkocza chodzę pleść do fryzjerki, sama nie umiem Heroine ślicznie wyglądasz na zdjęciu z mężulkiem, ale ja chce więcej fotek ![]() Dobra lece ![]() Dobranoc kochane ![]() Dziękuję za kliki
|
#1516 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry
![]() lece arbeiten.... Dzisiaj u mnie na śdniadanie bułka ciemna z pomidorkiem!!!!!!!!! JUUUPI!!! nie jadłam bułki od dawna... zjem całą.. poźniej kefirem obiadek i kefirek
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberrrr
Wstałam Lublin zachmurzony, pewnie dziś będzie taki pochmurny dzionek, ale szykujemy się na zakupy spożywcze (ech...znowu trzeba będzie te torbiszcza nosić - tęsknię za autkiem łeeee Heroine, nooo Polacy dali genialny popis ![]() A u mamy wypoczęłam.Wprawdzie trochę musiałam pomóc przy tym remoncie - jakieś barierki z farby obskrobywać, czasem pojechać po jakiś materiał bo się kończył, ale ogólnie na plus. Domek mamy wygląda bardzo fajnie, a wcześniej to był taki zwykły kwadraciak z cegły ![]() A jeszcze był remont z bonusem bo wśród tych pracowników był mój eks z czasów liceum. Fakt, że jedyne co umiał wybąkać to "cześć" i "jak tam" no ale podczas opalanka sobie tam na niego zerkałam trosia Aisza, kuuurde mi to się zawsze marzyła fucha w sklepie albo hurtowni odzieżowej Nie dość że jesteś na bieżąco z tym co się nosi to na dodatek ciuchy są naprawdę po okazyjnych cenach, a na wyprzedażach masz szansę wyłapać wszystko jako pierwsza. Ja startowałam też do Nexta i New Look'a ale mój angielski chyba wtedy nie był chyba na zadowalającym poziomie I skończyłam w Pizza Hut ![]() Heroine, Aisza, jessssuuuuu, tak mi nasłodziłyście że nie powinnam już kawy słodzić A dziś wyjątkowo wrzuciłam sobie słodzik do parzonej żeby kopa była ![]() BTW, musimy jakoś nazwać wypróżnianie się na wizażu Okres to @, a kopa? Bojku, jakie rozkminy ![]() Co do tej chudości to wybaczcie ale nie ogarniam. Pojechałam do tej mamuśki i tam (wiecie jak to na wsi bywa) wszyscy tylko zerkali z okien albo z podwórza a potem komentowali jaka to ja jestem sucha. Na domiar złego poszłyśmy któregoś dnia wieczorem po chleb do piekarni i mi się zachciało drożdżówki, ale nie było jeszcze świeżych, a przecena została tylko sprzed dwóch dni, taka na masę sucha i twarda, ale myślę - biorę I tak szłam przez wieś i mamlałam tego suchara i dwie babinki stały i zaczęły mówić, że taka chuda jestem, a mama na to: No a gdzież ma być gruba skoro je tylko suchy chleb i 2-dniowe drożdżówki Ale tak od siebie mówiąc naprawdę nie zauważam, żebym była taka szczupła. Ciągle widzę te uda i tą (wprawdzie coraz mniejszą, ale ciągle obecną) bułę na brzusiu A dziś nawet się zważyłam rano - 49,9kg. Ale po ciuchach i tak czuję że boczki trochę spadły bo mi się spodnie lepiej dopinają. Lisa, dziękuję kochana No ja wiem wiem że przesadziłam z kanapkami. Ale naprawdę nawet dziś lodówka aż świeci pustkami Dziś muszę dobrze zakupy rozplanować.Co do opalanka - noooom (Dobrze że mój TŻ nie ma Wizażu Tylko nogi trochę wystawiłam, ale podczas spacerów to i z przodu trochę słonka złapałam.Ola, cześć ![]() Jedz więcej Kochana. Sok to nie obiad Ogólnie to jeszcze włoski u mamy podcięłam - aż centymetr! Ale myślałam że jak tak podetnę to już nie będą się plątały, ale koleżanka-fryzjerka powiedziała, że ja już pewnie mam takie włosy. Bo co ścięła to i tak dalej te pasma się plątały Byłam też w lumpie w sąsiedniej miejscowości - upolowałam dwie bluzeczki i wczoraj już w moim ulubionym lubelskim kupiłam żakiet z Atmo A wczoraj wieczorem ściągnęłam sobie Harper's Bazaar to obczaję co to szanowni projektanci na jesień wyszykowali ![]() A ten...wczoraj chyba pisałam o tym drinku Sobieski - arbuzowy - ogólnie nie polecam ale nie o tym chciałam pisać. Co ogólnie myślicie o takich drinach? Wiem, że są słodkie, ale myślicie że już lepiej wydyndać jednego takiego niż np. piwsko? Szczerze mówiąc nie piję piwa już chyba z 3 tygodnie ale jakoś nie zauważyłam poprawy w sylwetce Ale może lepiej już do piwa nie wracać skoro tak się trzymam dzielnie ![]() Spadam coś zjeść i wystosować jeden dokument o działalności w kole naukowym. Miałam wysłać w poniedziałek ale zapomniałam Miłego dzionka
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek!
![]() U mnie coś pochmurno na zewnątrz mam nadzieję, że się rozpogodzi. Dzisiaj sobota, a ja oczywiście wstałam przed 8... standard no to się zwlokłam, co będę w łóżku gnić zaraz się biorę za jakieś sprzątanie, bo mam taki bajzel w domu jakby trąba powietrzna z efektami specjalnym przeszła nie żartuję bo chyba Wam opowiadałam, że też miałam akcję z pralką jakiś czas temu szykowałam się do pracy, i rano zahaczyłam o drzwiczki do pralki, i na nogi sru mi woda się polała se myślę, ki diabeł?! Ja patrzę, a w pralce cały bęben wody skąd się tam woda wzięła to ja zielonego pojęcia nie mam... dodam, że pralka była wyłączona i nie używana jakieś 2 tygodnie, bo nas nie było w mieszkaniu. Czary jakieś czy co się rozpisałam :P łolaboga :xDMeeedzik, dzięki dobre i jedno ![]() Dżaga, jaki tasiemiec ;D ja już myślałam, że my z tym jednym medalem wyjedziemy a tu aż 3 wczoraj Polacy zdobyli i to 2 złote!!!!! Szacun!No to super, że wypoczęłaś no i że mamie pomogłaś. Złota córka z Ciebie opalałaś się, mówisz? Łoooo, jakie atrakcje :P a przystojny ten Twój były? Taaaa, nie powinnaś słodzić, Ty Gooopku! Właśnie powinnaś posłodzić! Kupkę ktoś kiedyś nazwał jako porcelanka na jakimś wątku boooszzz, jakie dylematy hehe, starsi ludzie tak mają ;P od razu zakładają, że jesteś niedożywiona i brakuje Ci na chleb Ale co do Ciebie, to Ty naprawdę szczuplasek jesteś!!!! I nie powinnaś się tak ograniczać według mnie. No chyba, że odpowiada Ci taki tryb jedzenia na co dzień, bez słodkiego bez %%%, wszystko dietowe i niskokaloryczne :P U fryzjera poszalałaś, nie ma co :P śmieję się, a sama podcinam zawsze max 3 cm :P a kolorek to Twój naturalny? ![]() Ty to zawsze coś upolujesz w lumpie! Ja nie mam szczęścia ;dd A co to za drink ten Sobieski? ;> Ja lubię drinki, ale ostatnio w ogóle nie piję ;/ wczoraj piłam wino :P pół litra sama wypiłam Kadarkę półsłodką dobrze wchodzi to wino a piwa nie lubię :P jedynie Redd'sa żurawinowego, Summersby (ale strasznie drogie jest;/) no i Warkę Radler (ta przynajmniej cenowo nie poraża)Uuuufff, teraz ja pie.r.dol.nęłam tasiemca Chyba trzeba wykminić jakieś śniadanko kawencja wypita
|
|
|
|
#1519 |
|
Wtajemniczenie
|
dzaga mi sie wydaje ze z piwem jest tak: tyje się jeśli się je po piwie. Widaomo piwo wzmaga apetyt i to nie chodzi o samo piwo ale właśnie o jedzenie po wypisiu.
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
mielnus, a Tobie jeszcze nie usunęli tego ostrzeżenia?
wydaje mi się, że już nie miałaś i teraz znowu? ;/
|
|
|
|
#1521 |
|
Zadomowienie
|
ale naskrobałyscie znowu :P
ale nadrobilam ![]() Ja poszlam spac o 12, miałam wstac dzis o 6 bo mam mnotwo do zrobienia, ale oczywiscie wstalam jakies pol godziny temu. Nie wiem heroine jak T to robisz ze nieprzymuszona wstajesz pzed 8 ![]() Weszlam dziś na wagę, w koncu się przemogłam.. nie wazylam sie chyba od dwoch miesiecy tak na dobra sprawe, bo sie bałam. Patrze, a tu 50,2 !!!! czyli CHUDNE! jestem przeszczesliwa
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale właśnie, jest różnica pomiędzy przymusowym wstawaniem, a wstawianiem bez przymusu Brawo!!!! Lecisz jak burza
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sie wzylam rano iii 61,7.. jest dobrze bo w sumie termin wazenia jest w poniedzialek.
CEL - 56kg Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2012-08-04 o 09:22 |
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Marudziłam, że coś pochmurno i chyba chmury się wystraszyły
wyszłam na balkon, a tu parówa ale fajnie Aha... coś mi się musiało pokićkać wydawało mi się, że już Ci to usunęli :/
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine, nooo tośmy się wygadały
![]() Czy przystojny? No kuuurde, no fajna d.upcia, ale po prostu pustak niesamowity - był i jest. Naprawdę jego zasób słów jest mniejszy niż trzyletniego dzieciaka Tu o widoki chodziło Łyhyhyhy ![]() A ja sobie jeszcze tą kopę wydumałam że & to człowiek na kiblu, no bo z przodu ma tak skrzyżowane łapki (może czyta Cosmo np.), z tyłu d.upke wypina a na górze głowa ![]() Porcelanka hahahaha Leżę ![]() Kolor tak w połowie (wyższej) naturalny, a na dole odrost - ombre prima sort ![]() A Sobieski to to: bez☠tytułu.jpg ![]() A ja z pralką też miałam przygodę. Mój ja-wiem-wszystko-TŻ włożył tę rurkę do odpływu w jakąś dziurę w wannie. Pewnie zrobił dobrze tylko z tym otworem było coś nie tam. Pralka nówka, pierwsze wielce celebrowane pranie w nowym mieszkanku i nowej pralce. Oglądaliśmy TV w salonie więc niczego nie zauważyliśmy. Później TŻ mówi, że pewnie się już wyprało, idź. No to poszłam a w korytarzu i łazience jezioro Okazało się że w tą dziurę nic nie leci i rurę trzeba było normalnie do wanny włożyć. Jeeeeejuuuu...Ale co potem był chodnik w korytarzu czystyyy ![]() Pipson, a my się chyba nie znamy Heloł ![]() No to gratuluję chudnięcia. Biorę się za seriale. Yessssss
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-08-04 o 09:24 |
|
|
|
#1526 |
|
Zadomowienie
|
Tak byliśmy.On bardzo sympatyczny,ona też fajna dziewczyna.Widziałam,że mimo tego że się nie znamy (tzn.ja-bo TŻ ich zna od "pieluchy")są bardzo otwarci.Przekonywali nas-raczej mnie,że nie warto się przejmować jego siostrą to idziemy na ślub.TŻ obiecał,że w każdej chwili jak coś będzie nie tak to wracamy do domu.
Niestety wypiłam 2 lampki białego wina i zjadłam łososia z bakłażanem z grilla
|
|
|
|
#1527 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ja dziś też obudziłam się po 8, oczywiście wolny dzień, chciałoby się pospać a tu doopa ![]() Śniadanko juz zjedzone, przetrawię trochę no i kawka Na wadze nie wiem ile, bo ta waga jakaś beznadziejna jest Niech będzie, byle nie więcej. Heroine super fotka Ja też chce więcej Skoro mąż mówi, że jesteś piękna i szczupła to wie co mówi, w końcu on Cię najdokładniej ogląda ![]() Pipson Gratuluję !! Bardzo ładnie ![]() Dzaga padłam z tego Twojego porównania & do człowieczka na kiblu
Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-08-04 o 09:47 |
|
|
|
#1528 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem przeszcześliwa.... ogłaszałam sie na rónych portalach jako AW i odezwało się biuro nieruchomości
![]() ![]() chcą współpracowac... JUPI!
|
#1529 |
|
Zadomowienie
|
Pipson
Brawo też bym za niedługo chciała tyle zobaczyć.Ja zważę się w poniedziałek,choc bardziej a nawet tylko zależy mi na spadku cm.a nie wagi.Bo wiadomo mięśnie są cięższe od fetu,a mi sie wydaje że tego drugiego mam mniej Mielnus
Fajne foty,imprezowo ![]() Heroine coś Ty się tak z tymi zdjęciami czaiła,śliczna jesteś! Jak zrobiłam kilka fotek,ale za Chiny nie mogę znaleźć kabla usb do laptopa |
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() U mnie dziś ładna pogoda i słoneczko świeci Dzaga moim zdaniem jesteś strasznie chudziutka no i strasznie przestrzegasz tej diety i jedzenia o wyznaczonych porach ja bym tak nie potrafiła i chyba bym zwariowała gdybym nie mogła zjeść od czasu do czasu tego na co mam ochotę czy napić się %%%. Nie widzę u Ciebie żadnych boczków ani bułki na brzuchu, naprawdę chudziutka jesteś, a nóżki jak patyczki masz Ja bym na Twoim miejscu trochę odpuściła i nie spinała się tak z tym dietkowaniem ![]() Pipson gratuluję spadku już nie dużo zostało do osiągnięcia celu ![]() Mielnus no to super kochana, że odezwali się do Ciebie
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

tęskniłyśmy za Twoim pozytywnym świergotem
jam łasa na ciuchy

obiad do bani

śniadanie ma być porządne
no i obiad lepszy
dawno się nie odzywała
do jutra Kochane!

nie żartuję
kawencja wypita 

Leżę
ja bym tak nie potrafiła i chyba bym zwariowała gdybym nie mogła zjeść od czasu do czasu tego na co mam ochotę czy napić się %%%. Nie widzę u Ciebie żadnych boczków ani bułki na brzuchu, naprawdę chudziutka jesteś, a nóżki jak patyczki masz