Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-03, 13:18   #1411
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Ahaaa, no to wszystko jasne A jakie oleje próbowałaś ? Bo ciężko mi uwierzyć, że nic nie dały Wiadomo, że jak są końcowki popalone to nic nie pomoże, tylko obcięcie, ale jak są np. przesuszone i sianowate to oleje jak najbardziej się sprawdzą
Ja używałam olejek z Avonu taki oliwkowy. Mam do tego odżywkę oliwkową (planet spa), odżywki z loreal, jeszcze jedna z Avonu i jeszcze taka bez spłukiwania z mr Potter (chyba). No moim włosom już nic nie pomoże, są popalone, bo miałam ściągany kolor no nic może dziś pójdę je podciąć tak troszkę za ramiona a mam za cycki.

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
Cindytez chciala bym byc juz po studiach:p oo tez myslalam,zeby na to isc
tez zawsze o tym marzylam i drugim moim kierunkiem bedzie filologia angielska dokladnie, na pewno kiedys sie nauczysz, w wolnych chwilach mozesz zaczac nauke od podstaw w domu, a jak wyjedziesz do niemiec lub francji to bedziesz kontynuowac
moj brat zawsze mi dobrze radzi,dlatego go slucham waga na poczatku bedzie szybko spadac, a pozniej juz co raz wolniej, a efekty zobaczysz za jakis czas,ja widzialam dopiero po miesiacu
ja nie mam mozliwosci biegania na razie,bo ciagle padaale cwiczenia w domku robie
Wiesz ja tak do końca nie jestem po studiach, bo jeszcze mgr, ale juz przynajmniej mam lic. moj brat jakos malo mi ostatnio radzi. Co do wyjazdu gdzies tam pozniej, po Anglii to zobaczymy pozniej, bo w tej chwili nie ma co planowac, ale przydaloby sie znac jeszcze jeden jezyk, tak perfekcyjnie

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
madzia6245 dziękuje za komentarz Z niczego się nie odchudzam, jestem na utrzymaniu

Właśnie czytam sobie książke "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy?" Cindy chyba o niej pisała, a że czytałam pierwszą część to czytam kolejną. Rewelacja !! Płacze ze śmiechu

Mam nowy avatar jakby co, żebyście mnie poznały
Tak, tak ja też czytałam 1 część a teraz czytam drugą. Fajna co nie?

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
wciągnełam cały twaróg chudy -> 200g

Dzisiaj cały dzień jedzenie za mną chodzi;/ nie wiem dlaczego... cały czas bym coś jadła. Postaram sie juj tylko herbate popijać..
A mi się dziś nic nie chce jeść. Wmusiłam w siebie 2 kanapki, ale jakoś nie mam ochoty na jedzenie....

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:19   #1412
LosingMyWay
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Ja używałam olejek z Avonu taki oliwkowy. Mam do tego odżywkę oliwkową (planet spa), odżywki z loreal, jeszcze jedna z Avonu i jeszcze taka bez spłukiwania z mr Potter (chyba). No moim włosom już nic nie pomoże, są popalone, bo miałam ściągany kolor no nic może dziś pójdę je podciąć tak troszkę za ramiona a mam za cycki.

Tak, tak ja też czytałam 1 część a teraz czytam drugą. Fajna co nie?
No to popalonych niestety nic nie zregeneruje, najlepiej ściąć a potem intensywnie dbać

A książka rewelacja, wczoraj skończyłam czytać, uśmiałam się jak nie wiem
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:26   #1413
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki my dziś byliśmy z Tż na basenie było super, woda fajna, upał niesamowity a ja spieczona jak skwarek
Ale się zjarałaś hehehe

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
juz troszke zrzucilam,ale jeszcze drugie tyle, a nawet wiecej przede mna musze dac rade, bo chce w koncu wygladac tak jak zawsze chcialam i udowodnic wszystkim,ze jak sie czegos chce to mozna to osiagnac

moje motto, a zarazem moja motywacja :
''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
No nie mogę! To co tutaj napisałaś to są dosłownie moje słowa! I ta motywacja też ja tak zawsze mówię! tralalala ktoś myśli tak jak ja

Dzisiaj mi dziadek zmarł. W pon lub wt jest pogrzeb. To jest daleko stąd więc jadę do drugich dziadków i nie będzie mnie od jutra aż do środy wieczorem. Może was będę podczytywać przez internet w telefonie, jak będzie opcja, a jak nie to będę w czwartek. Przypuszczam, że nie będę w stanie być na bieżąco.

Ja wczoraj nie biegałam, bo lekkie zakwasy miałam. Za to "biegałam" po sklepach i nawet w ping ponga grałam (teraz mam rękę nadwyrężoną i w bandażu ) więc pewnie kalorie też spaliłam tyle co przy bieganiu, albo i więcej.
@ się kończy, uważam na to co jem i dziś 57.8 kg na wadze jeszcze mnie to tak nie cieszy, bo ile jeszcze do celu 7.8 kg...

Wczoraj zjadłam:
kromka chleba z twarogiem i pomidorem 200
to samo 200
banan 100
leczo 200
serek wiejski z nektarynką i trochę płatków just fit 300
No powiedzmy, że 1000

A dziś wieczorem napiszę dzisiejszy jadłospis.
Coś byście zmieniły czy jest ok? Węglowodany rano, warzywa i owoce są, białko wieczorem, wydaje mi się, że jest ok. Do tego 1,5 l wody i kawa

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2012-08-03 o 13:43
Stary 2012-08-03, 13:39   #1414
pipson
Zadomowienie

Cytat:

--\\

Cindy, Losing ma racje, jak sa popalone to niestety trzeba podciąć. A myslałaś o pielęgnacji bezsilikonowej? Albo chociaz o maskach biovaxa i olejach typu sesa, vatika? poczytaj sobie wątki o nich, dziewczyny są zachwycone
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:50   #1415
mielnus
Wtajemniczenie

cindy jak dla mnie to ten jadłospis taki sobie;> Ekspertem nie jestem ale mało urozmaicony i wogóle mało ciekawy...Ale ja się nie znam Dostałam nie raz opieprz od dziewczyn
Stary 2012-08-03, 14:32   #1416
meeedzik
Zakorzenienie

Mielnus niestety ale tam gdzie ja jeżdżę to biorą tylko osoby które jeżdżą tam od paru lat, ciężko jest załatwić nowym osobom. Ja jadę tam już 5 raz to nie jest przez pośrednika dlatego tak ciężko załatwić, a w dodatku pracuje tam ( na stałe ) taka polka która wszystkie miejsca obsadziła swoją rodzinką i znajomymi

Cindy no już jestem brązowiutka kocham się opalać
A co do włosków to radze tak jak dziewczyny, najlepiej podciąć popalone końce, bo one przecież i tak ładnie nie wyglądają, a później dbać i jeszcze raz dbać
Ja schodziłam z platyny, teraz mam kolor zbliżony do naturalnego i 18 sierpnia będzie 3 miesiące jak nie farbuję jak na razie odrostu nie widać, także jest ok.
Stary 2012-08-03, 14:32   #1417
ChocoMonster
Zakorzenienie

No to jestem.
Tż pojechał i siedze sama
dalej nie mam apetytu, rano ciągle mnie mdli, już czuję, że mój żołądek ciężko to znosi
Stary 2012-08-03, 14:42   #1418
mielnus
Wtajemniczenie

jak ja bym chciała nie miec apetytu wiecznie go mam
Stary 2012-08-03, 14:44   #1419
meeedzik
Zakorzenienie

Dodałam fotkę włosków do albumu i zła jestem, że one tak wolno rosną
Dziewczyny które biorą/brały Revalid, możecie napisać jak efekty?
Stary 2012-08-03, 14:48   #1420
madzia6245
Raczkowanie

zielonykotek wszystko jest mozliwe tylko trzeba tego bardzo chciec i do tego dazyc

Like_a_women nie ma za co polecam sie na przyszlosc

Cindy ale juz masz licencjat wiec jest dobrze no tak, ale trzeba wierzyc i probowac, a na pewno sie uda wszystko
to dobrze, bedziemy sie razem odchudzac i cieszyc spadkami kg
przykro mi wazne,ze odezwiesz sie do nas jak wrocisz
oo graulacje spadku to prawie tyle masz do zrzucenia co ja, choc mi zostalo jeszcze 9.3 kg;d do idealnych 50 kg

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

na obiadek rybka, 3 ziemniaczki i salatka
podwieczorek: truskawki:d:
kolacja: serek wiejski, 2 kromeczki wazy, pomidor
woda,woda,woda
wieczorem pocwicze i ide biegac, bo rano nie wstalam

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 14:50   #1421
ChocoMonster
Zakorzenienie

mielnus wiesz, to jest fajne, ale jak nic nie mam na żołądku od 8 do 13 to jest źle, bo się robią wrzody zjadłam dziś kanapki i trochę sałatki, więc już trochę lepiej
Stary 2012-08-03, 15:00   #1422
mielnus
Wtajemniczenie

ja z włosami nic nie robie i mam prawie do pupy... Długośc mniej więcej jak monika
Stary 2012-08-03, 15:21   #1423
monika01011986
Zakorzenienie

siemka

Kurde miałam Wam po odpisywać i znowu dupa dzisiaj cały dzień sprzatałam mieszkanie.... łazienka aż błyszczy! a muszę jeszcze obiad zrobić bo mąż wraca za 1,5 godziny.
U mnie wszystko ładnie wyschło u sąsiada nie bardzo :/ ponoć cały sufit w łazience jest u niego do remontu. Dzisiaj był obejrzeć to wszystko szef mojego męża czyli właściciel tego budynku. Powiedział dla mojego męża żeby kupił sąsiadowi skrzynke piwa to może sąsiad się uspokoi i łagodnie podejdzie do całej sprawy Ale ogóle nie jest źle. Da się wszystko załatwić. Jeszcze nie wiadomo do końca czy sąsiad będzie chciał teraz remontowac ten sufit czy za jakiś czas dopiero. Wszystko się okaże.

Heroine, Meeedzik
mi też się z tego śmiać chce no przecież każdemu może się zdarzyć hehehe
a w domu mnie 1,5 godziny nie było gdy pralka prała i zalewała chate także jak wróciłam to wszystko juz pływało, nawet KOT

Losing , Madzia6245, Margot85 mąż troche zły no ale wie, że nie zrobiłam przecież tego celowo i że każdemu może się takie coś przydarzyć. Pewnie wkurzy się dopiero jak sąsiad mu rachunek wystawi za remont łazienki Pocieszyłyście mnie troszkę tym, że nie tylko ja zapomniałam o wężu a Wam się też to przytrafiło także troche mi raźniej heheh Dziś pranie już robiłam i o wężu nie zapomniałam co chwilę chodziłam i sprawdzałam czy wisi na kibelku

Zelka no coś TY !!!! Kupuj tą bluzkę i się nawet nie pytaj

idę obiad robić może później jeszcze zajrzę buziaki i miłego weekendu jak cuś

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 16:03   #1424
mielnus
Wtajemniczenie

monia jesteś moją motywacją cały czas... jak tylko zaczynam wątpic w diete to oglądam twoje zdjęcia.. Nie żebym była jakąś psycholką , tylko dzięki Tobie zaczynam wierzyć że się da.

Dobijają mnie te wakacje i ta bezczynnośc... nie umiem siedziec w domu!!!
Stary 2012-08-03, 16:34   #1425
lisa87
Raczkowanie

Dzisiejsze jedzonko:
musli z jogurtem nat 0%
kefir do picia 0% +banan
grahamka z twarogiem chudym
placki z cukinii
twarożek chudy z pomidorem

odnalazłam metodę na siebie samą abym łądnie jadła: mam wszystko uszykowane i porobione zakupy na pare dni i tylko wchodze do kuchni biore i jem albo biore do torebki do pracy. i nic nie musze szykowac bo uszykowane mam juz wczesniej nie chodze głodna i nie zastanawiam się co zjeść mam nadzieje ze zaowocuje to schudnięciem
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 16:59   #1426
heroine86
Zakorzenienie

Heloł!

Nareszcie weekend! wróciłam z pracy, wstawiłam pranie, i gotuję sobie obiad mężuś poszedł na dyżur i siedzę sama ale trochę odpocznę

Cytat:
na sniadanko: 2 wazy z serkiem, szynka i plasterkiem sera zoltego+kawka
lece do pracy, dzisiaj tylko na 3 godzinki i weekend wiec w koncu wiecej pocwicze i sie zmotywuje bardziej,zeby isc wieczorkiem biegac
milego dnia
Skąpiutkie to śniadanie
miłego

Cytat:
pobiegane... 30 minut za mną madzia mam nadzieję że mnie nie olałas;p Dzisiaj daje sobie spokój z oczyszczaniem bo w końcu miałam duży wysiłek.

I. kaszka (szklanka) + dżem lub jakies owocki
II. jogurt naturalny+ łyżka otrębów
III. sałatka lodowa+ pomidorki+ ryba z pomidorem
IV. jajko na twardo+ 2 mini suchary pełnoziarniste (nie wiem czy to dobry pomysł)
Brawo za bieg

Ładny jadłospis, ale jakoś mało najadłaś się obiadem? Może wrzuć coś na podwieczorek?

Cytat:
Heroine praca ogólnie jest spoko tylko ja oczywiście najmłodsza tam jestem i czasem to tak mnie tam ganiają, że padam z nóg np. muszę zamiatać szklarnię, taką wielgachną miotłą, którą ledwo pcham, przeważnie ja chodzę na rozładunki/załadunki sadzonek (takich w paletach po 140 sztuk) na widlaka, który ma przyczepione z 10 wagonów, także trochę ręce bolą, bo muszę się nadźwigać jeżdżę też czasami w pole ciąć materiał ( czyli ścinać krzaki ) podlewam sadzonki w foliakach, wbijam sztangi metalowe i robię tunele, żeby przykryć folią te sadzonki, jeżdżę widlakiem raz w tygodniu w weekend plewienie itp ale i tak większość dnia siedzimy na hali i tniemy przy stole sekatorami takie małe sadzonki ogólnie nie jest źle, ale czasem narobić się trzeba
Haha ale dokładnie opisałam
Ulalaa czyli trochę się trzeba opracować nie ma letttko Ty taka drobina i musisz dźwigać takie ciężary

Cytat:
Dziękuje My byśmy chciały Ciebie w końcu dokładnie pooglądać
kiedyś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 17:00   #1427
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Joł lale... Kumpel TŻ-ta zaprosił nas na ślub 1 września i nie byłoby tematu,gdyby nie fakt że to jest brat ex mojego męża.Nie wiem jak ja mam tam iść i czy w ogóle.Nie cierpie tej laski robiła niezłe bydło jak mój TŻ sie z nią rozstawał Może pójdziemy tylko do kościoła,a wesele odpuścimy,nie wiem.Co myślicie?:
Ja bym nie poszła tak jak dziewczyny piszą, albo wysłać kartkę, albo pójść tylko na ślub i złożyć życzenia ja nie lubię chodzić na wesela kiedy nikogo nie znam nie ma do kogo nawet gęby otworzyć w dodatku ta laska jakaś niepewna się wydaje

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość
ostatnie moje ważenie jakiś czas temu pokazywało 68kg no i tą wagę zapisałam sobie w podpisie na start bo od jakiś trzech tygodni miałam wyczerpaną baterię w wadze wczoraj zakupiłam i dzisiaj rano zważyłam się i waga pokazała 69,7 bardzo mnie to zasmuciło, ale jest jeszcze światełko w tunelu :P bo dzisiaj rano dostałam okres mam nadzieję, że po nim zanotuje ładny spadek :P
To na pewno wina @

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
ja dziś wybieram sie z TŻ do Alton Towers :brzyda l::j upi:
Yupijajjejjjj!!!!! porób dla nas foteczki!

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Była może któraś z Was na Madagaskarze 3 ? Mam ochotę się pośmiać i tak się nad tym zastanawiam.
Słyszałam, że czadddd nieziemski i zrywanie boków ja się wybieram w przyszłym tygodniu! Idź
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-03, 17:08   #1428
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine wiesz tam w Niemczech jest taka polka która jest wredna jak nie wiem ona specjalnie tak ludzi gania i tylko się cieszy jak człowiek nie ma już siły i się poddaje :/ specjalnie tak mnie męczy i chce żebym miała dość, kiedyś nie miałam siły to mi powiedziała, że jestem za chuda i dlatego nie mam siły a wtedy miałam @ i umierałam, dlatego teraz nie daję za wygraną i za.pier.da.lam bynajmniej kalorie palę i mogę bez wyrzutów jeść niemieckie słodycze
Stary 2012-08-03, 17:17   #1429
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A mi się dziś nic nie chce jeść. Wmusiłam w siebie 2 kanapki, ale jakoś nie mam ochoty na jedzenie....
A ja na odwrót jestem przed @ i mam z gęby odkurzacz

Cytat:
Dzisiaj mi dziadek zmarł. W pon lub wt jest pogrzeb. To jest daleko stąd więc jadę do drugich dziadków i nie będzie mnie od jutra aż do środy wieczorem. Może was będę podczytywać przez internet w telefonie, jak będzie opcja, a jak nie to będę w czwartek. Przypuszczam, że nie będę w stanie być na bieżąco.

Wczoraj zjadłam:
to samo 200
banan 100
leczo 200
serek wiejski z nektarynką i trochę płatków just fit 300
No powiedzmy, że 1000

A dziś wieczorem napiszę dzisiejszy jadłospis.
Coś byście zmieniły czy jest ok? Węglowodany rano, warzywa i owoce są, białko wieczorem, wydaje mi się, że jest ok. Do tego 1,5 l wody i kawa
O kurde to ten dziadek, co mówiłaś ostatnio, że wyszedł ze stanu krytycznego? przykro mi

Ogólnie może być, o ile tego leczo było przyzwoita porcja
Kolacja trochę nie bardzo bo te Justy Fity to węgle nektarynka też nie bardzo, ale sama jem na wieczór owoce, więc się nie będę wymądrzać

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
No to jestem.
Tż pojechał i siedze sama
dalej nie mam apetytu, rano ciągle mnie mdli, już czuję, że mój żołądek ciężko to znosi
Biedna dalej nie bardzo z TŻ-tem?

Cytat:
Dodałam fotkę włosków do albumu i zła jestem, że one tak wolno rosną
Kochana, ale za to ma śliczne, zdrowe i błyszczące włoski

Cytat:
na obiadek rybka, 3 ziemniaczki i salatka
podwieczorek: truskawki:d:
kolacja: serek wiejski, 2 kromeczki wazy, pomidor
woda,woda,woda
wieczorem pocwicze i ide biegac, bo rano nie wstalam
Skąd masz jeszcze truskawki?!
Ładnie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
siemka

Kurde miałam Wam po odpisywać i znowu dupa dzisiaj cały dzień sprzatałam mieszkanie.... łazienka aż błyszczy! a muszę jeszcze obiad zrobić bo mąż wraca za 1,5 godziny.
U mnie wszystko ładnie wyschło u sąsiada nie bardzo :/ ponoć cały sufit w łazience jest u niego do remontu. Dzisiaj był obejrzeć to wszystko szef mojego męża czyli właściciel tego budynku. Powiedział dla mojego męża żeby kupił sąsiadowi skrzynke piwa to może sąsiad się uspokoi i łagodnie podejdzie do całej sprawy Ale ogóle nie jest źle. Da się wszystko załatwić. Jeszcze nie wiadomo do końca czy sąsiad będzie chciał teraz remontowac ten sufit czy za jakiś czas dopiero. Wszystko się okaże.

Heroine, Meeedzik
mi też się z tego śmiać chce no przecież każdemu może się zdarzyć hehehe
a w domu mnie 1,5 godziny nie było gdy pralka prała i zalewała chate także jak wróciłam to wszystko juz pływało, nawet KOT
może da się sąsiada tym piwem ułagodzić

To długo Cię nie było no i jak kot pływał
Stary 2012-08-03, 17:21   #1430
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine wiesz tam w Niemczech jest taka polka która jest wredna jak nie wiem ona specjalnie tak ludzi gania i tylko się cieszy jak człowiek nie ma już siły i się poddaje :/ specjalnie tak mnie męczy i chce żebym miała dość, kiedyś nie miałam siły to mi powiedziała, że jestem za chuda i dlatego nie mam siły a wtedy miałam @ i umierałam, dlatego teraz nie daję za wygraną i za.pier.da.lam bynajmniej kalorie palę i mogę bez wyrzutów jeść niemieckie słodycze
Co za suuucz! już ja bym jej pokazała
Ty to twarda babka jesteś niemieckie słodycze
Stary 2012-08-03, 17:21   #1431
mielnus
Wtajemniczenie

Ha... urządliła mnie pszczoła... Na szczescie szybko przyłożyłam ocen i juz nie boli...
Stary 2012-08-03, 17:26   #1432
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ha... urządliła mnie pszczoła... Na szczescie szybko przyłożyłam ocen i juz nie boli...
Ułłaaa nie masz uczulenia?
Stary 2012-08-03, 17:27   #1433
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Biedna dalej nie bardzo z TŻ-tem?
Kochanie już lepiej, dziękuję
Stary 2012-08-03, 17:40   #1434
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Kochanie już lepiej, dziękuję
Stary 2012-08-03, 18:07   #1435
lisa87
Raczkowanie

Cindy bardzo mi przykro z powodu dziadka ;( trzymaj się dzielnie ;*

mielnus obserwuj użądlenie, żeby coś się tam nie wdało. Wypij wapno ;*
btw piszesz że siedzisz w domu i się nudzisz, nie pracujesz na co dzień? Nie musisz odpowiadać może pisałaś wczesniej ale ja jestem z wami krótko i nie kojarzę

monia a nie mają oni jakiegoś ubezpieczenia od zalania? U nas to mało popularne ale na zachodzie są bardziej cywilizowani i może się okazać że mają to w ubezpieczeniu mieszkania/budynku uwzględnione. Ale najważniejsze że nie ma aż takiej strasznej awantry, bo dziadki potrafią robić z igły widły!
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 18:09   #1436
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
Cindy bardzo mi przykro z powodu dziadka ;( trzymaj się dzielnie ;*

mielnus obserwuj użądlenie, żeby coś się tam nie wdało. Wypij wapno ;*
btw piszesz że siedzisz w domu i się nudzisz, nie pracujesz na co dzień? Nie musisz odpowiadać może pisałaś wczesniej ale ja jestem z wami krótko i nie kojarzę

!
pracowałam do połowy lipca... Teraz juz siedze w domu. Od października ostatni rok studiów i będe MGR ale co z tego? hahahha
Stary 2012-08-03, 18:09   #1437
Like_a_women
Zadomowienie

Cindy
Współczuje,trzymaj się
Co do tego ślubu to teraz dzwonili,żebyśmy wpadli do nich na winko Przyszła panna młoda fajna dziewczyna,w sumie dobrze się nie znamy,ale po dzisiejszym wieczorze obadam sytuacje i zadecyduje
Wrzuce moje posiłki,jak coś to bijcie
10-30 dwie kanapki razowe z filetem,sałatą i pomidorem
-12-30malutka nektaryna i mini-banan
-15-00 filet kurzy z papryką,pieciarkami,fasol a czerwoną
-18-00arbuz,kilka borówek i serek

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2012-08-03 o 18:11
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 18:14   #1438
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Co do tego ślubu to teraz dzwonili,żebyśmy wpadli do nich na winko Przyszła panna młoda fajna dziewczyna,w sumie dobrze się nie znamy,ale po dzisiejszym wieczorze obadam sytuacje i zadecyduje
Wrzuce moje posiłki,jak coś to bijcie
10-30 dwie kanapki razowe z filetem,sałatą i pomidorem
-12-30malutka nektaryna i mini-banan
-15-00 filet kurzy z papryką,pieciarkami,fasol a czerwoną
-18-00arbuz,kilka borówek i serek
Idziecie?

Smacznie!

Ale mi się spać chce
Stary 2012-08-03, 19:49   #1439
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:

O kurde to ten dziadek, co mówiłaś ostatnio, że wyszedł ze stanu krytycznego? przykro mi

Ogólnie może być, o ile tego leczo było przyzwoita porcja
Kolacja trochę nie bardzo bo te Justy Fity to węgle nektarynka też nie bardzo, ale sama jem na wieczór owoce, więc się nie będę wymądrzać
Tak tak to ten dziadek dostał zapalenia płuc, był pod tlenem i niestety dzięki dziewczyny za kondolencje

Zależało mi żeby zjeść serek wiejski, a że cały dzień pomidory to już chciałam jakoś urozmaicić

Dziś:
to samo 200
1,5 gołąbka z kromka chleba 250
maklera z puszki z kromką chleba 300
trochę arbuza (bo jakoś mnie ssie)
= 1000

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2012-08-03 o 19:50
Stary 2012-08-03, 19:54   #1440
zelka9o
Zadomowienie

Cindy przykro mi

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:

Yupijajjejjjj!!!!! porób dla nas foteczki!
no coś zrobiłam ale czad jest !!
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości