|
|
#2341 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
![]() Fryzurka super!! Z przodu podobna do mojej, więc coż mogłabym powiedzieć?? ;p
|
|
#2342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() przepraszam, że tyle mnie nie było, ale remont naszego gniazdka pochłania nas teraz całkowicie nie dam Was rady już pewnie nadrobić teraz, ale obiecuję poprawę już bym chciała, żeby było po![]() a ze spraw ślubnych to już wszystko pozałatwiane i ustalone, jedynie zostało nam nakleić nalepki na wódkę i zrobić winietki... w przyszłym tygodniu kończymy nasz układ na pierwszy taniec ![]() ![]() a w tą niedzielę czeka nas pierwsza spowiedź... wiem, żę trochę późno, bo dwa tygodnie przed i pewnie ksiądz będzie buczał, ale strasznie krucho u nas z czasem no i najważniejsze... dzisiaj mój wieczór panieński i tym samym próbny makijaż ... już się nie mogę doczekać![]() ![]()
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o! wszystko załatwione- brawo ![]() ![]() Wieczór panieński- super!!! czekamy na relację i fotki
|
|
|
#2344 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja dziś tylko na moment, z prośbą
błagam o najmocniejsze jakie tylko potraficie, kciuki jak wszystko się wyjaśni, na pewno powiem o co chodziło
|
|
|
|
#2345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2347 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2348 |
|
Rozeznanie
|
Trzymam!
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też
|
|
|
#2350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) uff ale gorąco...No jeszcze jakieś 45 osób czyli około 20 paru zaproszeń ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
Upięcie bardzo kobiece i ślicznie ci w nim. Ja niestety nadal nie znalazłam niczego dla siebie. A jutro bede malowana i czesana przez moja slubna wizazystke. mam nadzieje że będę zadowolona. ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- zmykam bo muszę jeszcze parę rzeczy w pracy zrobić, a jest cholernie gorąco. Ponadto nie wiem czy zdążę jeszcze do was dziś zajrzeć, jutro pewnie też nie bo jedziemy na wesele. Jutro makijaż i fryzura, zrobię zdjęcia i pochwalę sie ( chyba że nie będzie czym). 3majcie się.
|
|
#2351 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Cytat:
Cytat:
![]() Mi na zaproszonych chyba 111 osobach nie zależało na obecności jedynie na 3 więc z każdym telefonem tracę ludzi na których mi zależy... Cytat:
Cytat:
![]() Jak na razie 10 + 2 dzieci które liczyliśmy ale rodzice przychodzą sami a 22 pary się nie odezwały (z czego większość to rodzina Tz która na wesele jego siostry się nie pofatygowała...) Cytat:
![]() Oczywiście życzę Ci wspaniałej zabawy na panieńskim i wracaj do nas z fotkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za piękny makijaż i fryzurę i udaną zabawę.A u nas ze spraw ślubnych powstał spory problem z kawalerskim Tż a z dobrych rzeczy odebrałam obrączki od jubilera (choć ciężko było ) mają juz piekny grawer, są ślicznie pofrezowane i aż się rwa żeby już je zacząć nosić
|
|||||||
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co nie tak z kawalerskim? pokazuj obrączki
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() Lipa totalna Tż niedawno przysłał mi smsa że co by nie zrobił to i tak będzie źle i już nie ma najmniejszej ochoty na ten kawalerski... Miało być ich 5 sami najbliżsi naprawdę fajnie kumple. Od początku mówiłam że Tż uwielbia to co militarne i zręcznościowe czyli jakieś quady, paintball, survival itd ale świadek i świadkowa kazali mi się nie interesować i ze świadek sam się dowie co Tz chce. Świadkowa panieński planuje już od kilku tygodni a świadek (jej narzeczony) napisał do chłopaków dopiero przedwczoraj i okazało się ze 2 z nich ten termin nie pasuje i nie ma już żadnego weekendu który pasowałby wszystkim... |
|
|
|
#2354 | |
|
Raczkowanie
|
ewula - ja też trzymam mocno kciuki!!!
Cytat:
niestety pomysł wraz z garniturem upadł i nowego nie miałam więc wszystkie dodatki, w tym zaproszenia mi wychodzą każde sobie... a zaproszenia były jasno grafitowe kupione właśnie by pasowały do koncepcji, miała być do nich złota wstążka, ale jak się dowiedziałam o garniaku to kupiłam bordową ![]() ooo, my też już nasze mamy! TŻ dzisiaj je odebrał sam rozważaliśmy jeszcze grawer, ale jak do mnie zadzwonił, że załatwił jakie mają być teksty (nie usłyszałam) i skończył słowami "a czcionka będzie kursywą" i tyle.... to prawie mnie trafiło, kazałam mu tam wracać, dopytać się o nazwę czcionki etc. a jak usłyszałam, że do takiego graweru używają maszynowej czcionki takiej jak mają na stronie www to mu powiedziałam, że wolę mieć gładką obrączkę niż zepsuć ją nie wiadomo jakim grawerem, ale sobie może wygrawerować no i mamy jednak czyste - śliczne są ![]() jak będę miała chwilę jutro to wam powrzucam fotki obrączek i zaproszeń ![]() Pradip - śliczne wasze obrączki! przykro że tak TŻtowi z kawalerskim wyszło... ja się wogóle nie nastawiam na panieński, bo moja świadkowa na drugim krańcu Polski jest, więc nawet nie myślę o tym czy będę miała czy nie
|
|
|
|
|
#2355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Świadek jednym słowem dał d...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Ewula - ja też trzymam kciuki
![]() Pradip - fajne obrączki szkoda, że nie wyszło z tym kawalerskim ale nie ma się czym martwić, przecież mogą się umówić na po ślubie... my np. nie mieliśmy wcale bo nie chcieliśmy |
|
|
|
#2357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na Twoje fotki teraz ![]() No niestety tak... Cytat:
|
||
|
|
|
#2358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie świadek trochę za późno się za to zabrał- ale tak jak już wiele razy tu pisałyśmy wszystkie- chłopy aają inne poczucie czasu ... Szkoda, że 2 kolegów nie może ale we3 też może być fajnie. A może TŻ chciałby jeszcze kogoś zaprosić na kawalerskie? ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#2360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co wymyślił świadek? Chlanie |
||
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na kawalerski to powinien coś śmiesznego/innego/zaskakującego wymyśleć- eh ale są osobniki dla których zabawa=chlanie (sorka jeśli świadka nie chcący obraziłam).Może pogadaj ze świadkiem i zasugeruj mu delikatnie aby jakąś niespodziankę z kolegami przygotowali dla TŻ-ta
|
|
|
#2362 |
|
Rozeznanie
|
Nie za późno, wszystko wyjaśni się mam nadzieję, w poniedziałek. Dziękuję
Dziękuję bardzo Również dziękuję |
|
|
|
#2363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze, przecież nawet na ostatnią chwilę można wymyślić coś fajnego! owszem, łatwiej (pewnie) na panieński. ale myślę że jak świadek lubi się bawić w podobnych klimatach co TŻ to na pewno coś wymyśli ![]() Pradip - powiem ci tak, jeśli zależy ci żeby to TŻ miał fajny kawalerski, a na twoim panieńskim średnio ci zależy, to moim zdaniem powinnaś przejąć inicjatywę np. tak jak pisałaś o wybraniu się wspólnie na kręgle, albo na coś innego ciekawego co możecie razem porobić ale to moje zdanie
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Rozeznanie
|
Pradip- piekne obraczki
faktycznie z kawalerskim nieciekawie, ale musiecie uzgodnić coś w końcu... wlasnie tak to jest ze jednemu pasuje wtedy a drugiemu nie kawalerski mojego tz bedzie wyglądac tak jak to napisalyście- grill i chlanie (to im najbardziej odpowiada to droga wolna
|
#2366 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wyglądasz super! mam nadzieję, że pochwalisz się też fotkami makijażu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oby dalej szło szybko! na zdjęcia czekamy niecierpliwie! no i udanej zabawy na weselu - mam nadzieję, że pochwalisz nam się swoją kreacją ![]() Pradip ładne obrączki szkoda, że świadek TŻta tak późno się ogarnął i nie popisał się kreatywnością... przykro, że TŻtowi to zepsuło nastrój - nie dziwię się! może jednak dałoby się pogodzić Wasze imprezy - trudno mi coś podpowiedzieć, ale myślę, że skoro świadek się nie wykazał, to nie powinien teraz mieć nic przeciwko temu, co Wy zaproponujecie - to przecież ma być impreza (imprezy) dla Was! trzymam kciuki, żeby wszystko rozwiązało się pomyślnie ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Zerknęłam na naszą listę ślubną i wszystko wskazuje na to, że nie mamy dziś żadnej PMki - dziwne Gdybyśmy mieli możliwość załatwić salę, zespół i foto-video na dziś, to pewnie to byłaby data naszego ślubu, bo myśleliśmy o tym, by była zbliżona do daty naszego pierwszego spotkania - jutro mija 8 lat odkąd się znaleźliśmy Przeglądam teraz stronkę perhapsme, bo mają wyprzedaże i widzę białe, satynowe butki Nine West w niezłej cenie - może którejś przypadną do gustu: http://www.perhapsme.com/wyprzedaz/cz-enka-25055.html
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Kasioonya - śliczne te buciki
![]() 8 lat to z jednej strony kupa czasu, a z drugiej to zapewne jakby było wczoraj
|
|
|
|
#2368 |
|
Rozeznanie
|
i ja i ja mocno trzymam kciuki
|
|
|
|
#2369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trochę mi brakuje tylko tego, że choć to już 8 lat, to nasze wspólne życie wciąż jest na podobnym etapie, co na początku - wciąż nie mamy własnego mieszkania i mimo ślubu nie przeskoczyliśmy na kolejny level ale nie będę Wam tu marudzić, bo mi się jakoś tak rzewnie zrobiło, a dzień jest piękny, więc nie będę go psuć smutami jak Wam mija sobota dziewuszki? szczęśliwa macie dziś jakieś weselicho?
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Pamięta mnie ktoś tu jeszcze? ![]() Od jakiegoś czasu, nie jestem w stanie nic więcej niż tylko w miarę na bieżąco was podczytywać Z bieżących spraw ślubnych, to ostatnio spisaliśmy protokół i wiszą już zapowiedzi, tż ma już dokumenty z USC, więc w najbliższym czasie wybierzemy się do USC w moim mieście załatwić co trzeba. I co najbardziej mnie cieszy to kupiłam sobie butki do ślubu ![]() Kasioonya 8 lat gratulacje ewula ![]() ![]() ![]() Pradip przykro, że z tym kawalerskim tak wyszło Dziewczyny mają rację, może przejmij inicjatywę, myślę, że wspólny wypad to dobry pomysł
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

. 

nie dam Was rady już pewnie nadrobić teraz, ale obiecuję poprawę
... już się nie mogę doczekać
16.06.2012

na kawalerski to powinien coś śmiesznego/innego/zaskakującego wymyśleć- eh ale są osobniki dla których zabawa=chlanie (sorka jeśli świadka nie chcący obraziłam).
kawalerski mojego tz bedzie wyglądac tak jak to napisalyście- grill i chlanie (to im najbardziej odpowiada to droga wolna