Ślubujące w 2012 - część II - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-03, 08:18   #2341
mayeczka87
Rozeznanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
mayeczka - widzę,że Wy macie dzień po dniu wesela 3,4 jeszcze lepiej .

U Nas za to 3 wesela , a 4 poprawiny, ale nie wiem czy pójdziemy czas pokaże. W Tym roku my mieliśmy wesele 14 kwietnia, 26 maja, 30 czerwca Nasze, 3,11,18,25 sierpnia i prawdopodobnie 29 wrzesień więc mogę na prawdę odstąpić jedną imprezę
Nie nie, mamy 3 wesela : 4, 11, 25

Cytat:
Napisane przez mw1986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny i jak? Dodatkowo wepniemy we włosy kremowe róże te co bede miała w bukiecie

Ps.Fotki w moim wykonaniu dlatego sie tak wyginam hehe
Fryzurka super!! Z przodu podobna do mojej, więc coż mogłabym powiedzieć?? ;p

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:20   #2342
wloszka8
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny i jak? Dodatkowo wepniemy we włosy kremowe róże te co bede miała w bukiecie

piękna fryzurka... jak dla mnie dobrana idealnie do Ciebie

przepraszam, że tyle mnie nie było, ale remont naszego gniazdka pochłania nas teraz całkowicie nie dam Was rady już pewnie nadrobić teraz, ale obiecuję poprawę już bym chciała, żeby było po

a ze spraw ślubnych to już wszystko pozałatwiane i ustalone, jedynie zostało nam nakleić nalepki na wódkę i zrobić winietki... w przyszłym tygodniu kończymy nasz układ na pierwszy taniec a w tą niedzielę czeka nas pierwsza spowiedź... wiem, żę trochę późno, bo dwa tygodnie przed i pewnie ksiądz będzie buczał, ale strasznie krucho u nas z czasem no i najważniejsze... dzisiaj mój wieczór panieński i tym samym próbny makijaż... już się nie mogę doczekać

Gdzie Skarb Twój...
...Tam Serce Twoje
wloszka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:01   #2343
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wloszka8 Pokaż wiadomość
a ze spraw ślubnych to już wszystko pozałatwiane i ustalone, jedynie zostało nam nakleić nalepki na wódkę i zrobić winietki... w przyszłym tygodniu kończymy nasz układ na pierwszy taniec a w tą niedzielę czeka nas pierwsza spowiedź... wiem, żę trochę późno, bo dwa tygodnie przed i pewnie ksiądz będzie buczał, ale strasznie krucho u nas z czasem no i najważniejsze... dzisiaj mój wieczór panieński i tym samym próbny makijaż... już się nie mogę doczekać

o! wszystko załatwione- brawo
Wieczór panieński- super!!! czekamy na relację i fotki
Stary 2012-08-03, 13:12   #2344
ewula87
Rozeznanie

Dziewczyny a ja dziś tylko na moment, z prośbą błagam o najmocniejsze jakie tylko potraficie, kciuki jak wszystko się wyjaśni, na pewno powiem o co chodziło
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:18   #2345
mw1986
Raczkowanie

GG do mw1986

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja dziś tylko na moment, z prośbą błagam o najmocniejsze jakie tylko potraficie, kciuki jak wszystko się wyjaśni, na pewno powiem o co chodziło
Ja trzymam mocno

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2012102700700730.png
mw1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:36   #2346
wloszka8
Raczkowanie

Cytat:
ja też trzymam mocno baaardzo, daj znać czy pomogły

Gdzie Skarb Twój...
...Tam Serce Twoje
wloszka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:52   #2347
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Ja trzymam mocno
Cytat:
ja też trzymam mocno baaardzo, daj znać czy pomogły
Dziękuję bardzo i wierzę, że pomogą wizażowe kciuki zawsze pomagają więc pomogą i mi na pewno dam znać, jak sprawa się wyjaśni
Stary 2012-08-03, 14:01   #2348
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję bardzo i wierzę, że pomogą wizażowe kciuki zawsze pomagają więc pomogą i mi na pewno dam znać, jak sprawa się wyjaśni
Trzymam!

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 14:07   #2349
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

ja też
Stary 2012-08-03, 16:28   #2350
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
oj jak ja lubię wesela i jakbym chciała na jakieś iść niestety u mnie wszystko pożenione już a najbliżesz za rok się szykuje u znajomych

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

super szkoda jednak, że nie jedziecie jutro. Ile Wam osób zostało jeszcze?

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Jestem i ja ) uff ale gorąco...

No jeszcze jakieś 45 osób czyli około 20 paru zaproszeń

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:

Upięcie bardzo kobiece i ślicznie ci w nim.
Ja niestety nadal nie znalazłam niczego dla siebie.

A jutro bede malowana i czesana przez moja slubna wizazystke. mam nadzieje że będę zadowolona.

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Cokolwiek to jest, trzymam kciuki

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

zmykam bo muszę jeszcze parę rzeczy w pracy zrobić, a jest cholernie gorąco.
Ponadto nie wiem czy zdążę jeszcze do was dziś zajrzeć, jutro pewnie też nie bo jedziemy na wesele.
Jutro makijaż i fryzura, zrobię zdjęcia i pochwalę sie ( chyba że nie będzie czym).
3majcie się.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 19:10   #2351
Pradip
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Oj, przynajmniej będziecie mieli przy sobie te osoby którym naprawdę na Was zależy ja tam wolę mniej osób niż więcej z którymi nie zamienię nawet słowa..
Masz całkowitą rację tylko zaczynam się obawiać ze możemy być zmuszeni dopłacić za brakujące osoby...
Cytat:
Pradip-to nie dobrze ze odwołują:-( Ja mam 130 do zaproszenia i wesele zaplanowane na 100 osób i mam nadzieje ze jakie 30 mi odmówi heheh

Im więcej słońca tym więcej piegów na mojej twarzy.
To życzę dużo słoneczka bo piegi są słodkie
Mi na zaproszonych chyba 111 osobach nie zależało na obecności jedynie na 3 więc z każdym telefonem tracę ludzi na których mi zależy...
Cytat:
oj kochana znam ten ból- przechodziłam przez to też i też miałam takie lęki
Byłam przygotowana na to ze tak będzie i wiem że większość z nas to przeżywa ale to nie zmniejsza żalu czy rozczarowania
Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
Powiem Ci że jak do mnie zadzwonił, że kupili z babcią brązowy garnitur to myślałam, że zejdę. Zwłaszcza, że ten garnitur był kompletnie nieplanowany i totalnie mi rozwalił koncepcję pt. słońce i księżyc, w końcu księżyc nie może być brązowy...
Jeszcze nie spotkałam się z taką koncepcją
Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
I ile osób Ci odmówiło?
Jak na razie 10 + 2 dzieci które liczyliśmy ale rodzice przychodzą sami a 22 pary się nie odezwały (z czego większość to rodzina Tz która na wesele jego siostry się nie pofatygowała...)
Cytat:
No to już jesteście na finiszu
Oczywiście życzę Ci wspaniałej zabawy na panieńskim i wracaj do nas z fotkami
Cytat:
mam nadzieję ze nie za póżno ale dołączam sie z
Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
A jutro bede malowana i czesana przez moja slubna wizazystke. mam nadzieje że będę zadowolona.
Ponadto nie wiem czy zdążę jeszcze do was dziś zajrzeć, jutro pewnie też nie bo jedziemy na wesele.
Jutro makijaż i fryzura, zrobię zdjęcia i pochwalę sie ( chyba że nie będzie czym).
3majcie się.
Też za piękny makijaż i fryzurę i udaną zabawę.

A u nas ze spraw ślubnych powstał spory problem z kawalerskim Tż a z dobrych rzeczy odebrałam obrączki od jubilera (choć ciężko było ) mają juz piekny grawer, są ślicznie pofrezowane i aż się rwa żeby już je zacząć nosić
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 21:14   #2352
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

A u nas ze spraw ślubnych powstał spory problem z kawalerskim Tż a z dobrych rzeczy odebrałam obrączki od jubilera (choć ciężko było ) mają juz piekny grawer, są ślicznie pofrezowane i aż się rwa żeby już je zacząć nosić

a co nie tak z kawalerskim?
pokazuj obrączki
Stary 2012-08-03, 21:49   #2353
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
a co nie tak z kawalerskim?
pokazuj obrączki
Proszę

Lipa totalna Tż niedawno przysłał mi smsa że co by nie zrobił to i tak będzie źle i już nie ma najmniejszej ochoty na ten kawalerski... Miało być ich 5 sami najbliżsi naprawdę fajnie kumple. Od początku mówiłam że Tż uwielbia to co militarne i zręcznościowe czyli jakieś quady, paintball, survival itd ale świadek i świadkowa kazali mi się nie interesować i ze świadek sam się dowie co Tz chce. Świadkowa panieński planuje już od kilku tygodni a świadek (jej narzeczony) napisał do chłopaków dopiero przedwczoraj i okazało się ze 2 z nich ten termin nie pasuje i nie ma już żadnego weekendu który pasowałby wszystkim...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0142.jpg (56,7 KB, 35 załadowań)
Stary 2012-08-03, 22:12   #2354
Neave
Raczkowanie

ewula - ja też trzymam mocno kciuki!!!

Cytat:
Jeszcze nie spotkałam się z taką koncepcją

hahaha, no na pewno brązowy księżyc byłby oryginalnym pomysłem niestety pomysł wraz z garniturem upadł i nowego nie miałam więc wszystkie dodatki, w tym zaproszenia mi wychodzą każde sobie... a zaproszenia były jasno grafitowe kupione właśnie by pasowały do koncepcji, miała być do nich złota wstążka, ale jak się dowiedziałam o garniaku to kupiłam bordową

ooo, my też już nasze mamy! TŻ dzisiaj je odebrał sam rozważaliśmy jeszcze grawer, ale jak do mnie zadzwonił, że załatwił jakie mają być teksty (nie usłyszałam) i skończył słowami "a czcionka będzie kursywą" i tyle.... to prawie mnie trafiło, kazałam mu tam wracać, dopytać się o nazwę czcionki etc. a jak usłyszałam, że do takiego graweru używają maszynowej czcionki takiej jak mają na stronie www to mu powiedziałam, że wolę mieć gładką obrączkę niż zepsuć ją nie wiadomo jakim grawerem, ale sobie może wygrawerować no i mamy jednak czyste - śliczne są

jak będę miała chwilę jutro to wam powrzucam fotki obrączek i zaproszeń

Pradip - śliczne wasze obrączki! przykro że tak TŻtowi z kawalerskim wyszło...

ja się wogóle nie nastawiam na panieński, bo moja świadkowa na drugim krańcu Polski jest, więc nawet nie myślę o tym czy będę miała czy nie
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 22:17   #2355
mw1986
Raczkowanie

GG do mw1986

Cytat:
Proszę

Lipa totalna Tż niedawno przysłał mi smsa że co by nie zrobił to i tak będzie źle i już nie ma najmniejszej ochoty na ten kawalerski... Miało być ich 5 sami najbliżsi naprawdę fajnie kumple. Od początku mówiłam że Tż uwielbia to co militarne i zręcznościowe czyli jakieś quady, paintball, survival itd ale świadek i świadkowa kazali mi się nie interesować i ze świadek sam się dowie co Tz chce. Świadkowa panieński planuje już od kilku tygodni a świadek (jej narzeczony) napisał do chłopaków dopiero przedwczoraj i okazało się ze 2 z nich ten termin nie pasuje i nie ma już żadnego weekendu który pasowałby wszystkim...
Obrączki super Świadek jednym słowem dał d...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-03, 22:24   #2356
Malgos_12
Zakorzenienie

Ewula - ja też trzymam kciuki

Pradip - fajne obrączki
szkoda, że nie wyszło z tym kawalerskim ale nie ma się czym martwić, przecież mogą się umówić na po ślubie... my np. nie mieliśmy wcale bo nie chcieliśmy
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 22:43   #2357
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
ooo, my też już nasze mamy! TŻ dzisiaj je odebrał sam rozważaliśmy jeszcze grawer, ale jak do mnie zadzwonił, że załatwił jakie mają być teksty (nie usłyszałam) i skończył słowami "a czcionka będzie kursywą" i tyle.... to prawie mnie trafiło, kazałam mu tam wracać, dopytać się o nazwę czcionki etc. a jak usłyszałam, że do takiego graweru używają maszynowej czcionki takiej jak mają na stronie www to mu powiedziałam, że wolę mieć gładką obrączkę niż zepsuć ją nie wiadomo jakim grawerem, ale sobie może wygrawerować no i mamy jednak czyste - śliczne są

jak będę miała chwilę jutro to wam powrzucam fotki obrączek i zaproszeń

Pradip - śliczne wasze obrączki! przykro że tak TŻtowi z kawalerskim wyszło...

ja się wogóle nie nastawiam na panieński, bo moja świadkowa na drugim krańcu Polski jest, więc nawet nie myślę o tym czy będę miała czy nie
My od razu wiedzieliśmy jaki chcemy grawer
Czekamy na Twoje fotki teraz
Cytat:
Obrączki super Świadek jednym słowem dał d...
No niestety tak...
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Pradip - fajne obrączki
szkoda, że nie wyszło z tym kawalerskim ale nie ma się czym martwić, przecież mogą się umówić na po ślubie... my np. nie mieliśmy wcale bo nie chcieliśmy
Jeszcze w ogóle nie biorę pod uwagę tego że kawalerskiego nie będzie. To ja od początku nie chciałam panieńskiego i zgodziłam się tylko dlatego że Tz tak się na swój kawalerski cieszył. Właśnie sama mu czegoś szukam tylko w najlepszym wypadku będzie ich 4 a wszystko zaczyna się od 6 osobowych grup ewentualnie wieczorem moglibyśmy się spotkać tylko co będą robić wcześniej no i w ogóle nas 6 dziewczyn i ich 2-3 facetów? też nie wiadomo jak to ugryźć podpowiedzcie mi coś...
Stary 2012-08-03, 22:50   #2358
mw1986
Raczkowanie

GG do mw1986

Cytat:
My od razu wiedzieliśmy jaki chcemy grawer
Czekamy na Twoje fotki teraz

No niestety tak...

Jeszcze w ogóle nie biorę pod uwagę tego że kawalerskiego nie będzie. To ja od początku nie chciałam panieńskiego i zgodziłam się tylko dlatego że Tz tak się na swój kawalerski cieszył. Właśnie sama mu czegoś szukam tylko w najlepszym wypadku będzie ich 4 a wszystko zaczyna się od 6 osobowych grup ewentualnie wieczorem moglibyśmy się spotkać tylko co będą robić wcześniej no i w ogóle nas 6 dziewczyn i ich 2-3 facetów? też nie wiadomo jak to ugryźć podpowiedzcie mi coś...
Ja bym proponowała abyście spotkali sie wszyscy razem. Tylko jeśli od poczatku była koncepja ze bedzie osobno to pewnie twoje przyjaciólki juz coś przygotowały i pokrzyżowałoby im to plany. Hmm cięzka sprawa... Może pogadaj ze świadkowa co ona o tym myśli?

Stary 2012-08-04, 08:12   #2359
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę

piękne obrączki
Faktycznie świadek trochę za późno się za to zabrał- ale tak jak już wiele razy tu pisałyśmy wszystkie- chłopy aają inne poczucie czasu ...
Szkoda, że 2 kolegów nie może ale we3 też może być fajnie. A może TŻ chciałby jeszcze kogoś zaprosić na kawalerskie?

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
hm.... a co świadek chce zorganizować? Paint-a czy cos innego? Może są jakieś atrakcje gdzie może być mniej niż 6 osób- kłady, jakieś nurkowanie - coś w tym stylu... No dał d.... świadek ale już się stalo więc albo zorganizuje coś innego (a po ślubie mogą iść większą grupą) albo znajdzie coś gdzie liczba osób jest nie istotna. W ostateczności mogą zawsze iść do jakiegoś klubu albo np wyjechać gdzieś do jakiś domków nad jezioro i pogrillować
Stary 2012-08-04, 10:13   #2360
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym proponowała abyście spotkali sie wszyscy razem. Tylko jeśli od poczatku była koncepja ze bedzie osobno to pewnie twoje przyjaciólki juz coś przygotowały i pokrzyżowałoby im to plany. Hmm cięzka sprawa... Może pogadaj ze świadkowa co ona o tym myśli?
Właśnie świadkowa zaplanowała juz atrakcje dla nas i z tego co się domyślam to raczej typowo babskie sprawy wiec faceci ewentualnie na wieczór ewentualnie
Cytat:
piękne obrączki
Faktycznie świadek trochę za późno się za to zabrał- ale tak jak już wiele razy tu pisałyśmy wszystkie- chłopy aają inne poczucie czasu ...
Szkoda, że 2 kolegów nie może ale we3 też może być fajnie. A może TŻ chciałby jeszcze kogoś zaprosić na kawalerskie?
hm.... a co świadek chce zorganizować? Paint-a czy cos innego? Może są jakieś atrakcje gdzie może być mniej niż 6 osób- kłady, jakieś nurkowanie - coś w tym stylu... No dał d.... świadek ale już się stalo więc albo zorganizuje coś innego (a po ślubie mogą iść większą grupą) albo znajdzie coś gdzie liczba osób jest nie istotna. W ostateczności mogą zawsze iść do jakiegoś klubu albo np wyjechać gdzieś do jakiś domków nad jezioro i pogrillować
Dziękuję też nam sie strasznie podobają
Co wymyślił świadek? Chlanie Strasznie jestem zła bo Tż jest smutny i już nic nie chce...
Stary 2012-08-04, 10:19   #2361
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję też nam sie strasznie podobają
Co wymyślił świadek? Chlanie Strasznie jestem zła bo Tż jest smutny i już nic nie chce...
o masz- za przeproszeniem pochlać to zawsze można na kawalerski to powinien coś śmiesznego/innego/zaskakującego wymyśleć- eh ale są osobniki dla których zabawa=chlanie (sorka jeśli świadka nie chcący obraziłam).
Może pogadaj ze świadkiem i zasugeruj mu delikatnie aby jakąś niespodziankę z kolegami przygotowali dla TŻ-ta
Stary 2012-08-04, 10:26   #2362
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
mam nadzieję ze nie za póżno ale dołączam sie z
Nie za późno, wszystko wyjaśni się mam nadzieję, w poniedziałek. Dziękuję
Cytat:
ewula - ja też trzymam mocno kciuki!!!
Dziękuję bardzo
Cytat:
Ewula - ja też trzymam kciuki
Również dziękuję
Stary 2012-08-04, 10:42   #2363
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
o masz- za przeproszeniem pochlać to zawsze można na kawalerski to powinien coś śmiesznego/innego/zaskakującego wymyśleć- eh ale są osobniki dla których zabawa=chlanie (sorka jeśli świadka nie chcący obraziłam).
Może pogadaj ze świadkiem i zasugeruj mu delikatnie aby jakąś niespodziankę z kolegami przygotowali dla TŻ-ta
Sama jestem w szoku. Świadek sam uwielbia się bawić i to zarówno na imprezach procentowych jak i tych bez. Niedawno byli na wyjeździe z parkiem linowym i był zachwycony. Od początku trochę się obawiałam czy nie zorganizuje jakiegoś striptizu i dałabym sobie rękę uciąć ze coś wymyśli na pewno a nie pójdzie na łatwiznę. A już teks świadkowej całkiem mnie rozwalił. Jak mi powiedzieli ze taka jest sytuacja to odpowiedziałam żebyśmy w takim razie wszyscy gdzieś poszli jakaś strzelnica czy kręgle to usłyszałam że to ma być szczególny dzień i na strzelnice to mogę sobie chodzić codziennie i że ona już mi zapewni atrakcje na co świadek dodał że oni pójdą sobie we 2 pić. No za☠☠☠iście panieński na którym mi absolutnie nie zależy ma być wyjątkowy a wyczekiwany i upragniony kawalerski można odwalić jednym piwem...
Cytat:
Nie za późno, wszystko wyjaśni się mam nadzieję, w poniedziałek. Dziękuję
W takim razie trzymamy mocno aż do poniedziałku
Stary 2012-08-04, 11:47   #2364
Neave
Raczkowanie

Cytat:
zdecydowanie się zgadzam z magnusią!
kurcze, przecież nawet na ostatnią chwilę można wymyślić coś fajnego! owszem, łatwiej (pewnie) na panieński. ale myślę że jak świadek lubi się bawić w podobnych klimatach co TŻ to na pewno coś wymyśli

Pradip - powiem ci tak, jeśli zależy ci żeby to TŻ miał fajny kawalerski, a na twoim panieńskim średnio ci zależy, to moim zdaniem powinnaś przejąć inicjatywę np. tak jak pisałaś o wybraniu się wspólnie na kręgle, albo na coś innego ciekawego co możecie razem porobić ale to moje zdanie
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 12:04   #2365
katie99kasia
Rozeznanie

Pradip- piekne obraczki faktycznie z kawalerskim nieciekawie, ale musiecie uzgodnić coś w końcu... wlasnie tak to jest ze jednemu pasuje wtedy a drugiemu nie kawalerski mojego tz bedzie wyglądac tak jak to napisalyście- grill i chlanie (to im najbardziej odpowiada to droga wolna)

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 13:25   #2366
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:

bardzo ładna fryzurka! skąd Ty masz tyle włosów? wyglądasz super! mam nadzieję, że pochwalisz się też fotkami makijażu

Cytat:
mówisz, masz

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Jestem i ja ) uff ale gorąco...

No jeszcze jakieś 45 osób czyli około 20 paru zaproszeń

zmykam bo muszę jeszcze parę rzeczy w pracy zrobić, a jest cholernie gorąco.
3majcie się.
czyli jesteście już prawie na finiszu z zapraszaniem oby dalej szło szybko!
na zdjęcia czekamy niecierpliwie! no i udanej zabawy na weselu - mam nadzieję, że pochwalisz nam się swoją kreacją

Pradip ładne obrączki

szkoda, że świadek TŻta tak późno się ogarnął i nie popisał się kreatywnością... przykro, że TŻtowi to zepsuło nastrój - nie dziwię się! może jednak dałoby się pogodzić Wasze imprezy - trudno mi coś podpowiedzieć, ale myślę, że skoro świadek się nie wykazał, to nie powinien teraz mieć nic przeciwko temu, co Wy zaproponujecie - to przecież ma być impreza (imprezy) dla Was! trzymam kciuki, żeby wszystko rozwiązało się pomyślnie

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Zerknęłam na naszą listę ślubną i wszystko wskazuje na to, że nie mamy dziś żadnej PMki - dziwne Gdybyśmy mieli możliwość załatwić salę, zespół i foto-video na dziś, to pewnie to byłaby data naszego ślubu, bo myśleliśmy o tym, by była zbliżona do daty naszego pierwszego spotkania - jutro mija 8 lat odkąd się znaleźliśmy

Przeglądam teraz stronkę perhapsme, bo mają wyprzedaże i widzę białe, satynowe butki Nine West w niezłej cenie - może którejś przypadną do gustu: http://www.perhapsme.com/wyprzedaz/cz-enka-25055.html

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 13:42   #2367
Malgos_12
Zakorzenienie

Kasioonya - śliczne te buciki
8 lat to z jednej strony kupa czasu, a z drugiej to zapewne jakby było wczoraj
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 13:43   #2368
szczesliwa25
Rozeznanie

i ja i ja mocno trzymam kciuki
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 13:50   #2369
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Kasioonya - śliczne te buciki
8 lat to z jednej strony kupa czasu, a z drugiej to zapewne jakby było wczoraj
fakt, pamiętam wszystko sprzed ośmiu lat, jakby minęło zaledwie parę chwil, a z drugiej strony tyle już razem przeżyliśmy, że jesteśmy troszkę jak stare dobre małżeństwo trochę mi brakuje tylko tego, że choć to już 8 lat, to nasze wspólne życie wciąż jest na podobnym etapie, co na początku - wciąż nie mamy własnego mieszkania i mimo ślubu nie przeskoczyliśmy na kolejny level ale nie będę Wam tu marudzić, bo mi się jakoś tak rzewnie zrobiło, a dzień jest piękny, więc nie będę go psuć smutami
jak Wam mija sobota dziewuszki?

szczęśliwa macie dziś jakieś weselicho?

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 15:04   #2370
jojla
Zakorzenienie

hej hej Pamięta mnie ktoś tu jeszcze?

Od jakiegoś czasu, nie jestem w stanie nic więcej niż tylko w miarę na bieżąco was podczytywać

Z bieżących spraw ślubnych, to ostatnio spisaliśmy protokół i wiszą już zapowiedzi, tż ma już dokumenty z USC, więc w najbliższym czasie wybierzemy się do USC w moim mieście załatwić co trzeba. I co najbardziej mnie cieszy to kupiłam sobie butki do ślubu

Kasioonya 8 lat gratulacje Nie smutkuj się, to tylko znaczy, że jeszcze wiele przed Wami, wszystko na pewno jeszcze się poukłada tak jak byś chciała

ewula

Pradip przykro, że z tym kawalerskim tak wyszło Dziewczyny mają rację, może przejmij inicjatywę, myślę, że wspólny wypad to dobry pomysł

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości