![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
powiem Ci już teraz z praktyki - słowo "NIE" działą cuuuuuuuda ![]() wygląda to tak: nie, dziękuję ale ble ble ble ble nie, dziękuję ale przecież ble ble ble ble nie, dziękuję no ale może ble ble ble ble ble ? nie, dziękuję ale nie jak do debila ale działa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
Macham znad kawy ![]() I jest mi smutno bo pierwsza nocka bez Ł. Jadę zaraz do Wrocławia znów na przepłukiwanie zębodołu bo boli jak cholera... I już w sumie z Ł. się zgadałem po 14-tej na widzenie gdzieś na mieście ![]() ![]() Nie dziękuje za trzymanie kciukasów za mnie z tym żeby mi się ułożyło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Matka znów po 23-ciej dzwoniła oczywiście nie odebrałem i rano też już dzwoniła ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A poważnie, zawsze możesz od dziś wrócić do tradycji ![]() Ewentualnie Ewusia by napisała ![]() Nie natrząsam, nie trzęsę, ani nic z tych rzeczy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Puatki rurz jósz som? ![]() Cytat:
![]() Moja Didka dopiero przed chwilą wstała, a my godzinę temu ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-08-04 o 09:49 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |||||
Panaroja
|
Znad herbatki po othódzającym śniadanku - pieczywko chrupkie i suróweczka z pomidorka , małosolniaczka i podkiszonej cebulki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.nooo niedowiarku jeden ![]() 3. ![]() dziś na tapetę wchodzi Lalka (albo coś innego , zobaczę ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.no fidzisz fidzisz ![]() 3.a ja mam dokładnie na odwrót - i tak , to jest dobra odmiana dać komuś ![]() swoją drogą tak się zaczęłam zastanawiać czy to aby na pewno rzeczywiście rusycyzm , bo po rosyjsku przecież się mówi skazat' jemu , dat' jemu , nie dlia niego ![]() Zresztą w kwestii od której cała sprawa wyszła czyli szkole przyjaznej dla 6-latka to chyba nawet nie będzie regionalizm tylko zwykły błąd , bo w regionaliźmie dla łączy się z czasownikiem i czynnością - dać , powiedzieć , zrobić dla . ale co się czepiać ministerstwa , skoro prezenterka w tivi zaprasza na zawody w babintona ![]() ![]() ![]() mycie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Któreś z kothów obs.ało mi przedpokój łącznie ze ścianami i dzień zaczęłam od sprzątania ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() technika zdartej płyty ![]()
![]() |
#126 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na moim termometrze jest teraz w lekkim cieniu całe 40 st
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
to dzisiaj ten zlot w kraku jest?
Bawcie się dobrze ![]() A ja chce powrót na castla! tęsknię za Wami ![]() Idę sobie popłakać w kąciku ![]() I kto zna dobre sposoby na ból gardła z gorączką i ogólne zdychańsko? Nie chcę po kolejny antybiotyk leźć ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-04 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
ja mam lęki że bez reanimacji do Krakowa nie dotrę
![]() mój termometr okienny spadł z wrażenia ![]() a wczoraj dojrzałam do decyzji - farbuję na ciemniej bo już mnie ten rozjaśniony puch wku...fia ![]() ![]() celuję w coś na poziomie 8 teraz tylko pytanie czy odważę sie do fryzjerki ? już mnie jakaś nowa kusiła i opowiadała bajki ze będzie pięknie ale dzielnie powiedziałąm ze to przemyślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Redzia, bo zapomniałam się odnieść - jak mnie wkurfiają tacy ludzie, nie chcę, dziękuję - jedz, bo już Ci przyniosłam ![]() ![]() ![]() ![]() Co do obiadu powiedz, że przyjdziecie na 15:30 czy którą tam ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja: NIE, dziekuje ona: ale zupy maja malo kalorii j: ale nie chodzi o kalorie, nie lubie zup (ciezko mi to przechodzi przez gardlo bo w sumie w gosciach jestem a grymasze) o: jak mozna nie lubic zup!? j: ... o: zupy sa zdrowe j; ale nie lubie o: odchudzajace j: ale ja nie lubie... o: no jak mozna nie lubic zup! itd. I to jest standard, srednio co miesiac zaskoczenie, ze nie lubie zup. Natomiast jesli zostawiam pelen talerz to zaczyna sie gadka jak do pieciolatka: "nic nie zjadlas! tyle zupy zostalo a tak malutko nalalam! prosze to natychmiast zjesc! albo daj P niech zje. Wszystko ma byc zjedzone". Jeszcze byly dobre akcje bo mi obiady domowe, polskie ( ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz bierzemy wlasna wode albo cole i popijamy ukradkiem z gwinta. Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#131 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a to gdzie ty mieszkasz? nie z mam? Cytat:
w tej kwesti zostało ustalone ze to akurat poprawna forma ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tragikomedia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po prostu wyjdź bez zamykania drzwi ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#133 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() znam to, też miałam nadzieję że przejdzie ![]() Cytat:
![]() nie dziwię się że się wkurzasz Ewusia chętnie aczkolwiek nie ma czasu ![]() Bawcie się dobrze na zlocie ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Wróciło mi się
![]() ![]() Redzia ja tak mam co Wigilię: Nietopsz: A. czemu nie jesz karpia po żydowsku? Ja: Nigdy nie jem bo nie lubię. N: Jak może wiedzieć czy lubisz czy nie jak nie próbowałaś ![]() Ja: Oczywiście że próbowałam. N: Nie widziałam. Ja: Trudno. N: To co nie spróbujesz? Ja: Nie. N: Jak można nie lubić takich pyszności ![]() Ja: Normalnie. I tak co roku ![]() Wiecie że w Kraku nie ma czym oddychać ![]() ![]()
#135 | ||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() białko było w postaci 2 plasterków chudej szyneczki na chlebku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co za upierdliwy babon swoją drogą , ja bym nie zdzierżyła i po chamsku spytała czy ona rozumie co się do niej mówi , bo mówi się po polsku , jasno i wyraźnie że nie , a jeżeli mam jeść pod dyktando , to bardzo dziękuję , ale wolę u siebie w domu zjeść tak jak mam ochotę . 2.rozwrzeszczaną didkę Tżtu do pokoju i wyjść do dyżurnej apteki bo Cię głowa boli i musisz iść po proszki ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() A może w odwecie zrób coś , czego ona nie znosi a Ty uwielbiasz i przeprowadź taką samą akcję ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Na szczescie did sam poczul wyrzuty sumienia i zasnal o 12:10 czyli wkrotce wstanie, dostanie zarlo i pojdziemy na jakas 16-ta. Nietopesz zostal telefonicznie jasnie oswiecony o tym fakcie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 1. no ja wiem, ze to w teorii jest banalne ale w praktyce jakos ciezko albo ja pier..dola. 2. o! 3. my tak zrobilismy z sushi, ale byla jazda. Najpierw sama chciala bo sushi w modzie i w ogole "jada sie", wziela kolezanke i poszlim we czworke. Zamowilim, nietopesz sprobowal i dawaj na cala knajpe narzekac jakie paskudztwo smierdzace ryba, obrzydlistwo, nie bedzie tego jadla i czym sie ludzie zachwycaja, chyba tylko chca byc modni bo czegos takiego nie da sie jesc. Zawolala kelnera zeby zamowic cos innego bo glodna byla ale na jej nieszczescie byla to typowa suszarnia. Kelner namowil ja na wegetarianskie maki z awokado, rozdkiewka itp. Dostala, powachala - obrzydlistwo, smierdzace ryba, co to za trawa w ogole, niedobrze jej. Czy nie maja moze schabowego? ![]() Nasz trojka z jednej strony zachwycona bo darmowe zarcie wpadlo do podzialu (skladalismy sie i nietopesz juz za swoje zaplacil), z drugiej strony kaszana. W koncu nietopesz nie jadl wcale, skubal imbir i donosnym glosem (obce jest jej prowadzenie konwersacji polglosem) zrzedzil zebysmy szybciej jedli bo chce isc na kebab czy cos, ze w tej knajpie obrzydliwie smierdzi ryba i co za zwyczaje zeby nie mozna bylo zamowic normalnego obiadu tylko same paskudztwa. Ale z nia zawsze sa przeboje w restauracjach, najczesniej pali pod stolem w sali dla niepalacych, wykloca sie, ze nie mozna wejsc z psem i nic ale to nic jej nie smakuje i kaze sobie przyrzadzac zmodyfikowane danie na zamowienie. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Ale zapomnialam o puencie (poincie?). Teraz na gadki "jak mozna nie lubic <wstaw dowolna potrawe>..." odpowiadam "jedni nie lubia <wstaw dowolna potrawe>, inni nie lubia sushi". Ale tesciowa zbywa to slowami "e tam, sushi to obrzydlistwo, natomiast <wstaw dowolna potrawe> jest <wstaw dowolne zalety typu zdrowe, smaczne, odchudzajace, niskokaloryczne>. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#137 | ||||||
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() 2. Ale mnie matura nie potrzebna ![]() Jakby mi przyniósł wypełniony po brzegi talerz a chciałbym tylko dosłownie troszkę to ze 2-3 razy machnął bym łyżką i tyle. Nieważne że 3/4 talerza by zostało. Zjadłem tyle ile chciałem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez 5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 Czas edycji: 2012-08-04 o 14:05 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35695358] Cześć wywrócona ![]() Do góry nogami ![]()
![]() |
#139 |
grozi wypollizowaniem
|
red-o matko! ale obciachowy noietopsz
![]() ![]()
#140 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||||||||
BAN stały
|
Znad ruskich z sosem tzatziki
![]() Ja jeszcze nie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No jacha, bo zakładać bar to każdy by chciał, streszczenie pisać - już nikt ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No wiem, że w Poland, ale chciałem ostrzec tylko przed zbyt restrykcyjną dietą z zawyżoną podażą płynów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35695358]1. Czarny czy biały czy diabeł wie jaki jeszcze - ![]() Do salcesonu trzeba dojrzeć po prostu (jak Redzia do zup), też się kiedyś brzydziłem i dziwiłem wielce "jak to jeść można?!" ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
![]() Aleśta natrzaskali ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35695358]
2. Ale mnie matura nie potrzebna ![]() [/QUOTE] Sądząc po tym zdaniu to jednak potrzebna ![]() Wróciłam z jarmarku, tłuuuumy ludzi i upał ![]() ![]() Idę jeść lody wiśniowe z Lidla ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
Wy mieliście fajnie bo matematyka nie była obowiązkowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
a dlaczego Polly siedzi na grzędzie
![]() ![]() dzień dobry ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.