Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-04, 19:01   #271
ewadylewska
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
ej dziewczyny, wy też kichacie dużo więcej w ciąży? bo ja ciągle i ciągle, a przeziębiona nie jestem......
kurcze...powiem szczerze, że ja też kicham częściej niż wcześniej, ale cuda!!!
Stary 2012-08-04, 19:31   #272
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Ja dziś płakałam przez ponad godzinę... i to ryczałam aż się zanosiłam
Dlaczego? W sumie to nie wiem ale chyba dlatego że byłam głodna i nic mi nie pasowało, najpierw przez godzinę mąż czekał na liste zakupów zebym mu napisala przed wyjsciem do sklepu i stwierdzilam po dlugim namyśle że zjemy flaki na obiad. Jak już wrócił z zakupami i zrobił te flaki to zaczęłam je jeść i stwierdziłam że są za pikantne, za słone śmierdzą i nie będę ich jadła.

Najpierw nawrzeszczałąm na męża że źle zrobił i to jego wina a potem już wyłam nie wiedząc czemu. Siedziałam głodna od rana i wkońcu nic nie zjadłam , jak już sie uspokoiłam to poszliśmy oboje do sklepu i kupiłam sobie... oliwki i delicje
Wiem jestem okropna

Ja też na wózkach się nie znam , ale podobają mi się te retro gondole na dużych kołach ale pewnie takiego nie kupimy bo zimą w mieście raczej będzie nie praktycznie z nim.

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Też o takim myślałam właśnie tylko kolorystyka mi się jakoś żadna nie podoba i kosze. A jeszcze mówisz że cięzki to już w ogóle bo my z mężem drobnotki jesteśmy ale przynajmniej jest praktyczny i tani
nie no az tak ciezki nie jest :P 15 kg - mysle ze tyle co każdy inny ale takie opinie o nim słyszałam
ja mam kolor 18 rubin+czerń

a co do płaczu, to ja nie płącze ale za to jestem strasznie nerwowa. ciągle krzyczę i się wkurzam na wszystko dosłownie :/

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

co sądzicie o takim łóżku http://allegro.pl/lozka-lozko-grzes-...502547187.html bo podoba mi się dl synka . Mnie sie cena wydaje ok, a mąż uznał że za drogo :/
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 19:31   #273
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
ej dziewczyny, wy też kichacie dużo więcej w ciąży? bo ja ciągle i ciągle, a przeziębiona nie jestem......
Ja niestety mam alergię, więc u mnie kichanie to norma W ciągu dnia kicham ok 15-20 razy. Może u Ciebie coś się dzieje w tej kwestii?

Zakup wózka to chyba najgorszy element dziecięcych zakupów. Tyle tego jest, że można zgłupieć

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 19:41   #274
Lenova
Wtajemniczenie

haha ja też kicham częściej, z tym że chyba jestem przeziębiona bo gardło i nos mam zawalone do tego ;/

Gocha co do łóżka to myślę że ok, skoro i materac i te dwie szuflady na pościel są a widać drewno solidne chyba.
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 20:38   #275
eff8
Zakorzenienie

Witam się dopiero teraz
pół dnia się pakowaliśmy, a drugie pół u teściów spędziliśmy, wysprzataliśmy w aucie (tzn.maż) ja umyłam wózek małej no i poźniej jeszcze dojechala jakaś rodzinka więc zrobiliśmy grilla - obiadłam się oczywiście strasznie

jeszcze tylko jutro i jedziemy
ale jutro tez czeka mnie dopakowywanie niezbednych rzeczy ktorych jeszcze potrzebuje

Delicjanka gratuluje Córci

ja natomiast bardzo nie trawie dwóch imion Justyna i Sandra - pewnie z podobnych powodów jak Wy

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 20:38   #276
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Jacie jakie guziki Jak tak dalej pójdzie to narobisz dziecku sweterków na każdy dzień zimy inny
No wiesz, biorąc pod uwagę, jak Agatka ulewała...

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A taki. Oooo i są jeszcze jabłuszka

To nie wiem, mnie nic nie rusza, nie wzrusza ani nic
Świetny

Ale spory chyba, nie na noworodka?

Mnie też łzawośc omija

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Szaja Gdyby chciało Ci się-jako bardziej doświadczonej matce umieścić kiedyś na blogu taką notkę know how jak o ciuszkach tylko o wózkach, byłoby super. Nie chodzi o marki, modele bo to się wszystko szybko zmienia ale o szczegóły na jakie należy zwrócić uwagę. Dla mnie jako dla młodej dziewczyny (nigdy nie prowadziłam żadnego wózka) ta dziedzina to czarna magia. Jak czytam koła piankowe, dmuchane, stelaż taki a taki to mi mina rzednie....
Może inne mamy też by się wypowiedziały co? Np. wady wózków, które Wam utrudniają życie
My pierworódki będziemy wdzięczne
Ależ ja dawno temu notkę napisałam:

http://www.dzieciologia.blogspot.com/search/label/wózek

Dodam tylko, że na zimę nie ma co lekkich, malutkich kół wybierać, bo po prostu przez śnieg czy breję błotną nie przejedziecie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
co do wózków to ja mam taki http://allegro.pl/raf-pol-wozek-king...513881456.html wiem że wielu mamom takie wózki nie odpowiadają, bo brak skrętnych kół, ciężki itp ale u mnie na wsi na spacerki po lesie sprawdził się super i jestem z niego mega zadowolona.
O patrz, a ja nawet na trawie czy w lesie nie blokowałam kół, nienawidzę ze sztywnym wózkiem jechać.

Cytat:

[/COLOR]co sądzicie o takim łóżku http://allegro.pl/lozka-lozko-grzes-...502547187.html bo podoba mi się dl synka . Mnie sie cena wydaje ok, a mąż uznał że za drogo :/
Wg mnie nie opłaca się brać na 160cm. Aczkolwiek ogónie ładne, ale brałabym w normalnej wielkości już.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 20:38   #277
sylwietta1988
Zakorzenienie

Z tym kichaniem to faktycznie o wiele wiele częściej niż przed ciążą A jeszcze jak mnie raz i drugi przy kichnięciu zakłuło w brzuchu to już się teraz nauczyłam że albo leżąc podkurczam nogi albo siedząc zginam się w pól- wtedy nic nie kłuje. a czasami to az jęczałam jak zakłuło....
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 20:40   #278
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Nasz quinny ma tez regulowana raczke co jest swietnym rozwiazaniem zwlaszcza jesli miedzy mama a tata jest duza roznica wzrostu. Wtedy naprawde warto zwrocic na to uwage
jaki masz model quinny? bo ja chcę właśnie z tej firmy tylko nie wiem czy buzz czy ten z najnowszej kolekcji moodd

Cytat:
Ja dziś płakałam przez ponad godzinę... i to ryczałam aż się zanosiłam
Boże, biduleczko, aż mi się Ciebie żal zrobiło jak to przeczytałam
ja też mam takie wahania nastrojów, czasem sama ze sobą nie mogę wytrzymać

a tak wogóle to siedzę i się nudzę
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 20:47   #279
sylwietta1988
Zakorzenienie

Oglądałyście "Białą Masajkę"? Ja 5 albo 6 razy,. ale teraz tez sobie włączylam. Naprawde dobry film, godny polecenia.

A jesli chodzi o wozek to ja zwracam uwagę na te rzeczy:
- pompowane koła bo przeciez na zimę
- duża gondola z tego samego powodu- przeciez trzeba malucha opatulic
- w miarę niewygórowana cena- głeboki przydaje się tylko przez kilka miesięcy, spacerówka to chyba tylko stacjonarnie przy wielofunkcyjnym bo sam jej cięzar + cięzar dziecka daje wycisk- wiem na pewno ze zaraz wszystkie moje kolezanki kupiły zwykłą "parasolkę" leciutką

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Witam się dopiero teraz
pół dnia się pakowaliśmy, a drugie pół u teściów spędziliśmy, wysprzataliśmy w aucie (tzn.maż) ja umyłam wózek małej no i poźniej jeszcze dojechala jakaś rodzinka więc zrobiliśmy grilla - obiadłam się oczywiście strasznie

jeszcze tylko jutro i jedziemy
ale jutro tez czeka mnie dopakowywanie niezbednych rzeczy ktorych jeszcze potrzebuje

Delicjanka gratuluje Córci

ja natomiast bardzo nie trawie dwóch imion Justyna i Sandra - pewnie z podobnych powodów jak Wy
Ja jutro od rana byczę się u rodziców mąż ma dołączyc po południu jak z pracy wróci i bedziemy się grillowac karkóweczka w marynacie juz trzy dni siedzi az mi ślinka cieknie na samo wyobrazenie tych pysznosci tylko nie zdzierże jak się faceci bedą zimnym piwkiem raczyc
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 20:52   #280
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Ja jutro od rana byczę się u rodziców mąż ma dołączyc po południu jak z pracy wróci i bedziemy się grillowac karkóweczka w marynacie juz trzy dni siedzi az mi ślinka cieknie na samo wyobrazenie tych pysznosci tylko nie zdzierże jak się faceci bedą zimnym piwkiem raczyc
NO mi też było ciężko to wytrzymać no ale jakoś dałam radę

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 20:52   #281
LadyWhisper
Zakorzenienie

a my szukamy jakiegoś ładnego biurka i regału w małej cenie niestety nic

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 20:56   #282
gochaa_p
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35699366]
O patrz, a ja nawet na trawie czy w lesie nie blokowałam kół, nienawidzę ze sztywnym wózkiem jechać.

Wg mnie nie opłaca się brać na 160cm. Aczkolwiek ogónie ładne, ale brałabym w normalnej wielkości już.[/QUOTE]

a mnie sie właśnie sztywnym wózkiem dobrze jeździło, ale tak jak piszę - to kwestia gustu
spacerówkę mam skrętną i na małych kołąch i już po lesie to masakra :/ dobrze że mój syn już wózka w sumie nie potrzebuje, czasem tylko na wycieczkach

co do łóżka, to też chciałam 180 cm ale niestety na razie (póki góry nie skończymy) będę musiała w małej sypialni zmieścić łoże małżeńskie , łóżko dla Wojtka i łożeczko dla dzidzi :/
Stary 2012-08-04, 20:59   #283
marsi11
Zakorzenienie

Dziewczyny

marzy mi się taka roleta do pokoju dla maluszka

http://firany.zarzecka.pl/eurofirany...e=offer&id=652

widziała któraś takim materiał????

Cytat:

co do łóżka, to też chciałam 180 cm ale niestety na razie (póki góry nie skończymy) będę musiała w małej sypialni zmieścić łoże małżeńskie , łóżko dla Wojtka i łożeczko dla dzidzi :/
a nie możesz dla Wojtka kupić czegoś rozkładanego? w ikei już od 400 zł można kupić kanapki rozkładane
Stary 2012-08-04, 21:28   #284
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Gocha, no właśnie co kto lubi ale że narzekasz na spacerówkę skrętną na małych kołach to się wcale nie dziwię, nieraz w mieście problem
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 21:29   #285
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
a nie możesz dla Wojtka kupić czegoś rozkładanego? w ikei już od 400 zł można kupić kanapki rozkładane
to też jakaś myśl poszukam
Stary 2012-08-04, 21:36   #286
Lenova
Wtajemniczenie

Tak mówicie o tych wózkach więc i ja postanowiłam poszukać , wybredna jestem niestety ale jeden mi wpadł w oko http://wozeczkowo.pl/produkt-wozek-w...rine-blue,4525 co o nim myślicie ??
Stary 2012-08-04, 21:43   #287
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
jaki masz model quinny? bo ja chcę właśnie z tej firmy tylko nie wiem czy buzz czy ten z najnowszej kolekcji moodd
kochana, ja mam taki, czarny dokladnie: http://www.quinny.com/ot-en/products/strollers/buzz-3 i osobiscie polecam go z calego serca Teraz musimy tylko gondolke dokupic bo jak Gabrysia byla malutka to mielismy taki: http://www.mamasandpapas.com/product...pe-_-185748805 ale szybko sie go pozbylam, bo w ogole mi nie pasowal

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 21:50   #288
marsi11
Zakorzenienie

Lenova- fajny

a co do quinny to chyba jednak na buzz się zdecyduje
bo ten moodd ma super spacerówkę i fajny stelarz ale strasznie brzydka gondola
http://www.quinny.com/ot-en/products/strollers/moodd
buzz jest jakby zgrabniejszy
poza tym mają duży wybór kolorów a powiedz jak się sprawdza kubełkowe siedzisko w spacerówce?

ten drugi link co pokazywałaś to średniawy wózio, akurat w takich nie gustuje
Stary 2012-08-04, 21:50   #289
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
a wiesz,że to nie takie proste? bo to rzecz gustu i przede wszystkim okolicy w jakiej mieszkasz

jedne chwalą kólka piankowe, inne pompowane

jeszcze inna mama wybierze plastikowe kółka
ja przy moim dzieciątku miałam 3 wózki i ten na pompowanych był najlepszy ale inna mama powie Ci co innego.... np że gondola jest zbyteczna bo dziecko zbyt szybko wyrasta- ja z kolei uważam,że to bzdura

Szaja wspominała,że najlepiej to się udać do sklepu i się karnąć takim wózkiem
sama zobaczysz który Ci w rękach dobrze leży, prosto się składa i dotkniesz gondolki, w której maluszek będzie spać
dokładnie!
dla niektórych też jeszcze ma znaczenie duży kosz na zakupy, albo czy w wygodny sposób jest składany aby go spokojnie wrzucić do bagażnika.
ja miałam 2 wózki, ale jeśli chodzi o kółka to mogły być i pompowane i piankowe..
teraz jak będę kupować wózek to na pewno się przejadę i podotykam...
jedno z wielu, które będę brać pod uwagę to wielkość po włożeniu do bagażnika.
Stary 2012-08-04, 21:50   #290
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

Boże, biduleczko, aż mi się Ciebie żal zrobiło jak to przeczytałam
ja też mam takie wahania nastrojów, czasem sama ze sobą nie mogę wytrzymać

a tak wogóle to siedzę i się nudzę

Ułęeeee mój TŻ zabiera mi kompa i mnie do niego niedopuszcza!! nie mam nawet jak z Wami popisać!!!!!!

Cytat:
kochana, ja mam taki, czarny dokladnie: http://www.quinny.com/ot-en/products/strollers/buzz-3 i osobiscie polecam go z calego serca Teraz musimy tylko gondolke dokupic bo jak Gabrysia byla malutka to mielismy taki: http://www.mamasandpapas.com/product...pe-_-185748805 ale szybko sie go pozbylam, bo w ogole mi nie pasowal

U, fajne te wózki, ja to tak poważnie jeszcze się nie zastanawiałam, chyba w pon albo jakoś na dniach pojeździmy pooglądać wózeczki

w piątek jedziemy do Torunia, na 18nastke Tż siostry ciotecznej
przy okazji musimy kupić prezent dziadkom, niedawno obchodzili 50rocznice a nas nie było, nie mam pojęcia co im kupić, dziadkowi wielką butlę wódki taką 2 litrową albo i większą... a babci?

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 21:53   #291
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
taaak non stop., ale u mnie to alergia na drzewa,trawy
Stary 2012-08-04, 21:58   #292
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
a babci?
kup babci ładną szkatułkę
hm nie wiem czemu, ja nie mam swojej babci już
to znaczy mam drugą ale ona taka trochę nie babcia
a za tamtą jakąs zatęskniłam jak teraz o tym napisałas to sobie pomyślałam,że ja swojej kupiłabym szkatułkę
przepraszam znowu hormony
Stary 2012-08-04, 22:01   #293
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Ułęeeee mój TŻ zabiera mi kompa i mnie do niego niedopuszcza!! nie mam nawet jak z Wami popisać!!!!!!

U, fajne te wózki, ja to tak poważnie jeszcze się nie zastanawiałam, chyba w pon albo jakoś na dniach pojeździmy pooglądać wózeczki

przy okazji musimy kupić prezent dziadkom, niedawno obchodzili 50rocznice a nas nie było, nie mam pojęcia co im kupić, dziadkowi wielką butlę wódki taką 2 litrową albo i większą... a babci?

uuu kochana nie mam pojęcia. Mój dziadek to już nie żyje i mam tylko jedną babcię i jak ma imieniny czy urodziny to zalewamy ją kwiatami doniczkowymi ewentualnie jakieś świętobliwe książki lub obrazy.Może właśnie obraz jakiś np ich zdjęcie ślubne w takiej dużej ramie unowocześnione.. chyba że już mają.

A jak imię dla córeczki już wymyślone? Pamiętam że kiedyś mówiłaś o Blance , z tego co słyszę to dużo Blanek się szykuje

Kobiety dajcie jakieś sposoby na bolące gardło
Boli mnie od wczoraj tak nisko jakby migdały albo krtań, wolałabym uniknąć antybiotyków i lekarza i leczyć się domowymi sposobami , oby się udało.

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
a za tamtą jakąs zatęskniłam jak teraz o tym napisałas to sobie pomyślałam,że ja swojej kupiłabym szkatułkę
Bidulka ja też mam dziś hormonalny dzień
w sumie to i mi się smutno zrobiło bo za 2 dni jest 8 rocznica śmerci mojej kochanej babuni a wydaje mi się że to było niedawno
Stary 2012-08-04, 22:01   #294
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Lenova- fajny

a co do quinny to chyba jednak na buzz się zdecyduje
bo ten moodd ma super spacerówkę i fajny stelarz ale strasznie brzydka gondola
http://www.quinny.com/ot-en/products/strollers/moodd
buzz jest jakby zgrabniejszy
Dla mnie buzz jest duzo ladniejszy

poza tym mają duży wybór kolorów a powiedz jak się sprawdza kubełkowe siedzisko w spacerówce?
U nas bardzo dobrze

ten drugi link co pokazywałaś to średniawy wózio, akurat w takich nie gustuje
Ja tez juz nie
Cytat:

Moja babcia sie zawsze z jakiegos ladnego kwiatka doniczkowego cieszy, a jak nie to z poscieli Raz tez byla mega zadowolona jak jej taki ladny, ozdobny termofor dalam, no ale wiem, ze ona uwielbia termofory... nie wiem jak Twoja Poza tym u Was lato wiec to troche bez sensu by bylo

18.01.2013 - Lili
Stary 2012-08-04, 22:04   #295
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

Ojjj bidula;*
ja mam swoją jedną babcię jeszcze, ale lata jak oszalała 82 letnia rządzicielka hehe

No a mój Tż ma jeszcze dwie babuszki ;] ..
mi sie dzisiaj jakoś zbierało na płacz.. mój Tż mowi że bardzo się denerwuje.... aj ajajaja
Cytat:
uuu kochana nie mam pojęcia. Mój dziadek to już nie żyje i mam tylko jedną babcię i jak ma imieniny czy urodziny to zalewamy ją kwiatami doniczkowymi ewentualnie jakieś świętobliwe książki lub obrazy.Może właśnie obraz jakiś np ich zdjęcie ślubne w takiej dużej ramie unowocześnione.. chyba że już mają.

A jak imię dla córeczki już wymyślone? Pamiętam że kiedyś mówiłaś o Blance , z tego co słyszę to dużo Blanek się szykuje

Boli mnie od wczoraj tak nisko jakby migdały albo krtań, wolałabym uniknąć antybiotyków i lekarza i leczyć się domowymi sposobami , oby się udało.
Herbatka z miodem?? hmmm
albo mleko z czosnkiem i masłem. Mi pomagało
A co do imienia, nie mam pojęcia, Blanka wchodzi w grę, Nela, może Patrycja? hmm Dominika, nie mam pojęcia, ciężko będzie wczoraj jak Pani gin zapytała czy mam jakieś przeczucia, to mówie że ... nie nie mam ale pewnie będzie dziewczynka mówie, no a ona" no będzie córeczka" a ja wtedy ze wzruszenia zaczęłam ryczeć

ajjj głodna jestem..

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2012-08-04 o 22:07
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 22:05   #296
djerba
Wtajemniczenie

dziewczyny, chciałam Wam pokazać jak mi belly urósł :P
dzisiaj parę godz w zoo spędziłyśmy...jestem paaaaadnięta... jakiś masaż nóg by się przydał..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06507.jpg (221,0 KB, 108 załadowań)
Stary 2012-08-04, 22:09   #297
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
dziewczyny, chciałam Wam pokazać jak mi belly urósł :P
dzisiaj parę godz w zoo spędziłyśmy...jestem paaaaadnięta... jakiś masaż nóg by się przydał..
aaa piekny, piekny, piekny! i Ty super wygladasz sexy mama

18.01.2013 - Lili
Stary 2012-08-04, 22:13   #298
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Bidulka ja też mam dziś hormonalny dzień
w sumie to i mi się smutno zrobiło bo za 2 dni jest 8 rocznica śmerci mojej kochanej babuni a wydaje mi się że to było niedawno
ja się leczyłam miodem,cytryną,malinami
czosnek też jest git
ale w szpitalu powiedzieli,że mogę neo angin

Lenova, ja też miałam taką ukochaną Bunię
poszła za dziadkiem rok po śmierci, nowotwór ją zabił ją w ciągu miesiąca,ona po prostu nie chciała żyć
byłam z nią tak strasznie mocno związana, brakuje mi jej strasznie, czasem przychodzi do mnie w śnie i mnie wtedy przytula
no i jak miałam problemy z zajściem w ciąże to ona na łożu śmierci obiecała mi,że będzie prosić- tyle,że miała być córeczka
ale to jej wybaczam
ona była taka dobra wróżka- tak mój syn ostatnio o niej powiedział
przepraszam,ze Was zanudzam, pewnie każda z Was ma lub miały wspaniałę babcie

a druga babcia- bardzo mnie kocha, jestem jej ulubioną wnusią ale jest taka zimna, kocham ją ale nie mam z nią takiej więzi jak z tamtą

Djerba-wyglądasz kwitnąco, no to powiem Ci,że ja też mam takiego bebzola,że już z daleka widać,że ciężarna
Stary 2012-08-04, 22:17   #299
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa piekny, piekny, piekny! i Ty super wygladasz sexy mama

Cytat:
ja się leczyłam miodem,cytryną,malinami
czosnek też jest git
ale w szpitalu powiedzieli,że mogę neo angin

Lenova, ja też miałam taką ukochaną Bunię
poszła za dziadkiem rok po śmierci, nowotwór ją zabił ją w ciągu miesiąca,ona po prostu nie chciała żyć
byłam z nią tak strasznie mocno związana, brakuje mi jej strasznie, czasem przychodzi do mnie w śnie i mnie wtedy przytula
no i jak miałam problemy z zajściem w ciąże to ona na łożu śmierci obiecała mi,że będzie prosić- tyle,że miała być córeczka
ale to jej wybaczam
ona była taka dobra wróżka- tak mój syn ostatnio o niej powiedział
przepraszam,ze Was zanudzam, pewnie każda z Was ma lub miały wspaniałę babcie

a druga babcia- bardzo mnie kocha, jestem jej ulubioną wnusią ale jest taka zimna, kocham ją ale nie mam z nią takiej więzi jak z tamtą

Djerba-wyglądasz kwitnąco, no to powiem Ci,że ja też mam takiego bebzola,że już z daleka widać,że ciężarna

o właśnie - pokazuj
byłyśmy dzisiaj w naleśnikarni na obiadku i pani kelnerka przyniosła mi soczek marchewkowy za free, bo dla kobiet w ciąży cieszę się, że brzuchol już jak piwny nie wygląda, tylko coś mi za duży jest hehe, więc musisz pokazać koniecznie swój!
Stary 2012-08-04, 22:20   #300
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
A jesli chodzi o wozek to ja zwracam uwagę na te rzeczy:
- pompowane koła bo przeciez na zimę
Ale ile tej zimy będzie po porodzie? Więcej spacerów bedzie już wiosną i latem

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości