|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
kurcze...powiem szczerze, że ja też kicham częściej niż wcześniej, ale cuda!!!
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam kolor 18 rubin+czerń a co do płaczu, to ja nie płącze ale za to jestem strasznie nerwowa. ciągle krzyczę i się wkurzam na wszystko dosłownie :/ ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- co sądzicie o takim łóżku http://allegro.pl/lozka-lozko-grzes-...502547187.html bo podoba mi się dl synka . Mnie sie cena wydaje ok, a mąż uznał że za drogo :/
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ciągu dnia kicham ok 15-20 razy. Może u Ciebie coś się dzieje w tej kwestii? Zakup wózka to chyba najgorszy element dziecięcych zakupów. Tyle tego jest, że można zgłupieć
|
|
|
|
|
#274 |
|
Wtajemniczenie
|
haha ja też kicham częściej, z tym że chyba jestem przeziębiona bo gardło i nos mam zawalone do tego ;/
Gocha co do łóżka to myślę że ok, skoro i materac i te dwie szuflady na pościel są a widać drewno solidne chyba. |
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się dopiero teraz
pół dnia się pakowaliśmy, a drugie pół u teściów spędziliśmy, wysprzataliśmy w aucie (tzn.maż ![]() jeszcze tylko jutro i jedziemy ale jutro tez czeka mnie dopakowywanie niezbednych rzeczy ktorych jeszcze potrzebuje ![]() Delicjanka gratuluje Córci ja natomiast bardzo nie trawie dwóch imion Justyna i Sandra - pewnie z podobnych powodów jak Wy
|
#276 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ale spory chyba, nie na noworodka? Mnie też łzawośc omija ![]() Cytat:
http://www.dzieciologia.blogspot.com/search/label/wózek Dodam tylko, że na zimę nie ma co lekkich, malutkich kół wybierać, bo po prostu przez śnieg czy breję błotną nie przejedziecie Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym kichaniem to faktycznie o wiele wiele częściej niż przed ciążą
|
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże, biduleczko, aż mi się Ciebie żal zrobiło jak to przeczytałam ja też mam takie wahania nastrojów, czasem sama ze sobą nie mogę wytrzymać a tak wogóle to siedzę i się nudzę
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałyście "Białą Masajkę"? Ja 5 albo 6 razy,. ale teraz tez sobie włączylam. Naprawde dobry film, godny polecenia.
A jesli chodzi o wozek to ja zwracam uwagę na te rzeczy: - pompowane koła bo przeciez na zimę - duża gondola z tego samego powodu- przeciez trzeba malucha opatulic - w miarę niewygórowana cena- głeboki przydaje się tylko przez kilka miesięcy, spacerówka to chyba tylko stacjonarnie przy wielofunkcyjnym bo sam jej cięzar + cięzar dziecka daje wycisk- wiem na pewno ze zaraz wszystkie moje kolezanki kupiły zwykłą "parasolkę" leciutką ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
mąż ma dołączyc po południu jak z pracy wróci i bedziemy się grillowac karkóweczka w marynacie juz trzy dni siedzi
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
a my szukamy jakiegoś ładnego biurka i regału w małej cenie
niestety nic
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35699366]
O patrz, a ja nawet na trawie czy w lesie nie blokowałam kół, nienawidzę ze sztywnym wózkiem jechać. Wg mnie nie opłaca się brać na 160cm. Aczkolwiek ogónie ładne, ale brałabym w normalnej wielkości już.[/QUOTE] a mnie sie właśnie sztywnym wózkiem dobrze jeździło, ale tak jak piszę - to kwestia gustu spacerówkę mam skrętną i na małych kołąch i już po lesie to masakra :/ dobrze że mój syn już wózka w sumie nie potrzebuje, czasem tylko na wycieczkach co do łóżka, to też chciałam 180 cm ale niestety na razie (póki góry nie skończymy) będę musiała w małej sypialni zmieścić łoże małżeńskie , łóżko dla Wojtka i łożeczko dla dzidzi :/
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
marzy mi się taka roleta do pokoju dla maluszka http://firany.zarzecka.pl/eurofirany...e=offer&id=652 widziała któraś takim materiał???? a nie możesz dla Wojtka kupić czegoś rozkładanego? w ikei już od 400 zł można kupić kanapki rozkładane |
|
|
|
#284 |
|
Konto usunięte
|
Gocha, no właśnie co kto lubi
ale że narzekasz na spacerówkę skrętną na małych kołach to się wcale nie dziwię, nieraz w mieście problem |
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszukam
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak mówicie o tych wózkach więc i ja postanowiłam poszukać , wybredna jestem niestety ale jeden mi wpadł w oko http://wozeczkowo.pl/produkt-wozek-w...rine-blue,4525 co o nim myślicie ??
|
|
|
|
#287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova- fajny
a co do quinny to chyba jednak na buzz się zdecyduje bo ten moodd ma super spacerówkę i fajny stelarz ale strasznie brzydka gondola http://www.quinny.com/ot-en/products/strollers/moodd buzz jest jakby zgrabniejszy poza tym mają duży wybór kolorów a powiedz jak się sprawdza kubełkowe siedzisko w spacerówce? ten drugi link co pokazywałaś to średniawy wózio, akurat w takich nie gustuje |
|
|
|
#289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla niektórych też jeszcze ma znaczenie duży kosz na zakupy, albo czy w wygodny sposób jest składany aby go spokojnie wrzucić do bagażnika. ja miałam 2 wózki, ale jeśli chodzi o kółka to mogły być i pompowane i piankowe.. teraz jak będę kupować wózek to na pewno się przejadę i podotykam... jedno z wielu, które będę brać pod uwagę to wielkość po włożeniu do bagażnika.
|
|
|
|
|
#290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ułęeeee mój TŻ zabiera mi kompa i mnie do niego niedopuszcza!! nie mam nawet jak z Wami popisać!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
U, fajne te wózki, ja to tak poważnie jeszcze się nie zastanawiałam, chyba w pon albo jakoś na dniach pojeździmy pooglądać wózeczki w piątek jedziemy do Torunia, na 18nastke Tż siostry ciotecznej przy okazji musimy kupić prezent dziadkom, niedawno obchodzili 50rocznice a nas nie było, nie mam pojęcia co im kupić, dziadkowi wielką butlę wódki taką 2 litrową albo i większą... a babci? ![]()
|
|
|
#291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#293 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uuu kochana nie mam pojęcia. Mój dziadek to już nie żyje i mam tylko jedną babcię i jak ma imieniny czy urodziny to zalewamy ją kwiatami doniczkowymi A jak imię dla córeczki już wymyślone? Pamiętam że kiedyś mówiłaś o Blance , z tego co słyszę to dużo Blanek się szykuje ![]() Kobiety dajcie jakieś sposoby na bolące gardło ![]() Boli mnie od wczoraj tak nisko jakby migdały albo krtań, wolałabym uniknąć antybiotyków i lekarza i leczyć się domowymi sposobami , oby się udało. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
w sumie to i mi się smutno zrobiło bo za 2 dni jest 8 rocznica śmerci mojej kochanej babuni a wydaje mi się że to było niedawno
|
||
|
|
|
#294 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Raz tez byla mega zadowolona jak jej taki ladny, ozdobny termofor dalam, no ale wiem, ze ona uwielbia termofory... nie wiem jak Twoja Poza tym u Was lato wiec to troche bez sensu by bylo
|
|
#295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojjj bidula;* ja mam swoją jedną babcię jeszcze, ale lata jak oszalała 82 letnia rządzicielka hehe ![]() No a mój Tż ma jeszcze dwie babuszki ;] .. mi sie dzisiaj jakoś zbierało na płacz.. mój Tż mowi że bardzo się denerwuje.... aj ajajaja Cytat:
albo mleko z czosnkiem i masłem. Mi pomagało A co do imienia, nie mam pojęcia, Blanka wchodzi w grę, Nela, może Patrycja? hmm Dominika, nie mam pojęcia, ciężko będzie wczoraj jak Pani gin zapytała czy mam jakieś przeczucia, to mówie że ... nie nie mam ale pewnie będzie dziewczynka mówie, no a ona" no będzie córeczka" a ja wtedy ze wzruszenia zaczęłam ryczeć ajjj głodna jestem..
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-08-04 o 22:07 |
||
|
|
|
#296 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, chciałam Wam pokazać jak mi belly urósł :P
dzisiaj parę godz w zoo spędziłyśmy...jestem paaaaadnięta... jakiś masaż nóg by się przydał..
|
|
|
|
#297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czosnek też jest git ale w szpitalu powiedzieli,że mogę neo angin Lenova, ja też miałam taką ukochaną Bunię ![]() poszła za dziadkiem rok po śmierci, nowotwór ją zabił ją w ciągu miesiąca,ona po prostu nie chciała żyć byłam z nią tak strasznie mocno związana, brakuje mi jej strasznie, czasem przychodzi do mnie w śnie i mnie wtedy przytula no i jak miałam problemy z zajściem w ciąże to ona na łożu śmierci obiecała mi,że będzie prosić- tyle,że miała być córeczka ![]() ale to jej wybaczam ona była taka dobra wróżka- tak mój syn ostatnio o niej powiedział przepraszam,ze Was zanudzam, pewnie każda z Was ma lub miały wspaniałę babcie a druga babcia- bardzo mnie kocha, jestem jej ulubioną wnusią ale jest taka zimna, kocham ją ale nie mam z nią takiej więzi jak z tamtą Djerba- |
|
|
|
|
#299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o właśnie - pokazuj ![]() byłyśmy dzisiaj w naleśnikarni na obiadku i pani kelnerka przyniosła mi soczek marchewkowy za free, bo dla kobiet w ciąży cieszę się, że brzuchol już jak piwny nie wygląda, tylko coś mi za duży jest hehe, więc musisz pokazać koniecznie swój!
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

bo ja ciągle i ciągle, a przeziębiona nie jestem......

W ciągu dnia kicham ok 15-20 razy. Może u Ciebie coś się dzieje w tej kwestii?

Jak tak dalej pójdzie to narobisz dziecku sweterków na każdy dzień zimy inny
) ta dziedzina to czarna magia. Jak czytam koła piankowe, dmuchane, stelaż taki a taki to mi mina rzednie....

to sobie pomyślałam,że ja swojej kupiłabym szkatułkę