|
|
#361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Marsi na mnie też się mąż wydziera że siedzę na forum , jak zobaczy otwartą stronę to już ma focha. Nie wiem jak jest u Ciebie ale ja właśnie nie pracuje , nie mam wielu znajomych gdzieś blisko żeby się z nimi spotkać, rodzina też daleko więc wiaodmo że chce się z kimś pogadać...
A ten odwyk to taki poważny? Kurdę współczuje A co do brzucha i cycków to masz bombowe !!! W ogóle dziewczyny macie super brzuchy , ja w porównaniu do Was to mam małego grejfrucika Ja już 3 kg przytyłam , a wcale jakoś dużo nie jem, więc nie wiem jak to sie naprodukowało, może też mi w cycki poszło ![]() Pospałam sobie 2 godziny i już mi lepiej , nawet humor mi się poprawił może sprobuje na dwór wyjść bo jest trochę chłodniej . Lady kochana Ty leż i odpoczywaj ,jak jeszcze raz się dowiemy że się nadwyrężasz to się zbierzemy wszystkie i zrobimy Ci raban w domu
|
|
|
|
#363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam Was od końca
i powoli odpisuje Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie martwcie się brzuchami - u każdej z nas będzie to wychodziło w innym tempie - nie ma co się przejmować, każda z nas się jeszcze nacieszy brzuszkiem, potem będziemy ich już miały dość, takie będą wieeeeelgachne, tak samo z ruchami dzidzi - ale tego raczej nie będziemy miały nigdy dość.
![]() Jestem po obiadku - późno dzisiaj zjadłam, bo spałam 2 godzinki, dzisiaj 1. raz z moją ciążową poduchą i szczerze mówiąc, jestem w niej zakochana. Zjadłam 3 placuszki ziemniaczane, takie o średnicy 10cm, pomidorka z solą i pieprzem, a do tego kubek mleka. Mniam. Może niedużo tego, ale jestem pełna. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-05 o 17:32 |
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
łał, jak słodziutko macha
|
#366 |
|
Zadomowienie
|
Meduza ja caly czas sie zastanawiam. x-lander drogi to prawda, ale wozek maja kupic tesciowie lub moi rodzice ... licze ze bedzie sluzyl min 2 lata, a ten zbieral bardzo dobre opinie ... jednak jak znajde cos tanszego i polecanego to nie bedzie problemu zeby kupic ... czekam tylko na wasze linki jak wrzucacie i od razu sobie kukam na ceny
![]()
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniami Ofkors nie tylko :/ Zjadłąm jeszcze obiad (w tym dwa schaboszczaki) , jajecznicę i dwa prince polo Nie mogę się tym słodyczom oprzeć aż sama jestem na siebie zła :/Kurde synek mi padł pół godz temu :/ Mam nadzieje że to już na noc :/ bo jak mi się obudzi o 23 to chyba oszaleje!!!!
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Samuel był mały, karmiłam go jeszcze cyckiem, potrafiłam z nim na spacer nie wyjść bo mnie mamowe forum wciągnęło TZ kłamałam,że nie posprzątane bo mały był bardzo absorbujący i nie miałam czasu u niego czerwona lampka się zapaliła jak zaczęłam opowiadać o wirtualnym życiu i koleżankach i ich sprawch ludzi, których nie znam zaczął mi alarmować,że jest nie tak..... napisałam wtedy o tym na forum,że poświęcam mu więcej czasu niż mojej rodzinie pamiętam,że wiele osób poprarło mnie za odwagę a niedługo później forum zostało zamknięte no ale chwilę wczesniej TZ prosił, błgał, ja nawet zaczęłam kłamać i wychodziłam do kafejki internetowej w końcu nie wytrzymał i przeciął wszystkie kable........ wpadłam w szał, myślałam,że go zabiję ![]() wtedy zrozumiałam,że jest problem i on ma rację...... że mam życie w realu a nie wirtualne, bolało bardzo długo, nie miałam dostępu do neta, potem jak wróciłam do normalności korzystałam jedynie z poczty dziś też uważam, istnieje dla mnie tylko wizaz, pudelek, wirtualna polska i tvn 24.dalej nie zaglądam.... do dziś utrzymuję kontakt z jedną fajną Gosią z Częstochowy którą poznałam na tamtym forum Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-08-05 o 18:12 |
|
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ciąży jem bardzo dużo, wcześniej trochę mniej mi smakowały i raczej mało uwagi zwracałam na nie, jak leżały w domu... Teraz mogłabym jeść kilogramami. ![]() A co do słodyczy, to mnie dalej nie ciągnie - czasem mam napad na jakieś dobre ciasto czy coś z bitą śmietaną, ale nigdy nie mam tego pod ręką akurat, natomiast takie słodycze do kupienia typu batoniki, czekolady, które potrafiłam jeść "do porzygu" , w ogóle do mnie teraz nie przemawiają. |
|
|
|
|
#370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam w niedzielne popoludnie. Wy tu o wózkach a ja nawet jednego ubranka nie mam
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- No nareszcie jakiś brzdąc na fotce Super Dzidzia, taki mały a już fotogeniczny ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#371 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ano to mój mąż wg. mnie też jest uzależniony, ale chyba nie tak jak Ty..jak mnie to irytuje jak wraca z morza i już tylko myśli o tym co tam w mailach ma albo na fb...ofcourse po przywitaniu się z nami i takie tam...wtedy kiedy znajdzie chwilę czasu, bo ja idę przygotować np. obiados czy cuś..to on już kompa on... on w morzu nie ma internetu, i to też źle bo po powrocie szaleje ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
wiem! gofra z bitą śmietaną, owocami i polewą czekoladową.... o mamo.... już parę dni za mną chodzą i jakoś nie jestem w tych miejscach gdzie one są ![]()
|
||
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też czasami sie łąpie na tym że za dużo o swoich wirtualnych znajomościach mówię :/ ale mam nadzieję że do uzależnienia mi jeszcze daleko!
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
ale macie dziewczyny śliczne brzuszki i zdjęcia dzieciątek
ja dzisiaj napadu dostałam na biedronkowskie delicje i TZ musiał ze mną jechać
|
|
|
|
#374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ani jogurtu ani granoli ani ciastek w domu nie ma heh
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też już czuję że cienka linia dzieli mnie od uzależnienia dlatego też ograniczyłam niektóe strony i portale społecznościowe . No a czasem jednak jest tak że faktycznie można poznać fajnych ludzi i utrzymywać z nimi kontakt w realu ![]() Hope ja ostatnio też mialam napad na delicje tylko musiały być koniecznie "szampańskie" Ale to wszystko przez DELICJANKĘ i jej nick |
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba, fajny deser, ale mi by odpowiadał w wersji z bitej śmietany, w ogóle uwielbiam bitą śmietaną, tylko nie śnieżkę ani taką z puszki, ale ubitą z kremówki, no kocham po prostu!
Widziałam, że pisałyście o kolczyku w pępku. Ja też miałam i wyjęłam na początku ciąży, bliznę mam, bo mi się źle goił, chociaż robiony był profesjonalnie przez znanego w całej Polsce piercingera ... No ale wiadomo, pępek to bardzo wrażliwe i ciężkie miejsce, bo labret i monroe pięknie mi się wygoiły, a navel niestety już niezbyt... Miałam go bardzo długo, bo zrobiłam go, mając 15 lat (tak samo, jak labreta - tego w brodzie), więc trochę mi go brakuje... Ale może po ciąży znów sobie zrobię, nie wiem - zobaczę...
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-05 o 20:09 |
|
|
|
#377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I uważaj na siebie bardzo! Brzuszki bardzo fajne macie ja czekam aż mnie bardziej wywali, bo na razie jakoś super ciążowo nie wyglądam ![]() Wczoraj miałam bardzo ciężki dzień, same stresy i na dodatek komputer mi się co chwilę od wczoraj wiesza, już myślałam, że nigdy nie nadrobię i nie odpiszę. Boję się, że całkiem siądzie i co ja wtedy bez kompa zrobię ![]() Lenova ja też jestem okropnie nie do życia. Wybrałam się niedawn d sklepu, 10 minut drogi od domu i nie doszłam. Mąż musiał po mnie autem przyjechać. Ile ja się już naryczałam przez to, że zero pożytku ze mnie przez tą słabość |
|
|
|
|
#378 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mąż albo cały dzień wolne, albo w pracy i o 22 wraca - to kto małej jeść da, pobawi się, na spacer pójdzie? Cytat:
a maluch świetny ![]() Cytat:
tak miała koleżanka.Cytat:
Cytat:
Ja polecam swoją Bexę ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
Piszę, bo dojazd kijowy a jak auta nie macie to z siemianowic ze świerczewskiego autobus 222.
|
||||||
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
ja na szczęście nie posiadam facebooka i innych i tak pozostanie
życie wirtualne zabija to realine, człowiek przestaje się rozwijać, nie ma potrzeby chodzić do kina, teatru, nie ma czasu na książki..... pamiętam to po sobie a jak już o książkach mowa dziś TZ mnie zabrał do empiku bo on się wkręcił w sagę Zwiadowcy- ja zaś wybrałam najnowszego Krajewskiego, którego uwielbiam, Passe- Pasenta a także Dlaczego mężczyźni kochają zołze- ta ostatnio dramat na poziomie gazety cosmopolitan albo joy przeczytałam 3 strony i z mężem dyskutowałam chyba z godzinę jestem albo straszną antyfeministką albo nie z tej planety
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki ja przyszłam się tylko pożegnać, kładziemy sie teraz przespać na 1,5h i ok. 23 wyjezdzamy...
Odezwe się jak wróce, no chyba że tam jak znajde czas bo komputer bierzemy - ale wiecie jak to jest na wczasach ![]() Buziaki pa
|
#381 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas rodzice też mają nam kupić wózek, więc najdroższa rzecz odpada Cytat:
Masz leżeć i pachnieć jak Black napisałaCytat:
![]() jak wróci Tż to też Wam wrzucę zdjęcie mojego brzuchola ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
aaa no i zapomnialam pochwalic Wasze brzuszki - wszystkie sliczne
Lady uważaj na Was Kochana
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze piszecie o kolczykach w pepku.
Rzeczywiscie juz je wyciagnelyscie? Ja jeszcze nie, ale chyba juz niedlugo bedzie czas. |
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
|
#385 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35712046]Kochana, bo po prostu jak się ma dziecko, to się inaczej nie da, trzeba się ogarnąć
mąż albo cały dzień wolne, albo w pracy i o 22 wraca - to kto małej jeść da, pobawi się, na spacer pójdzie? Gratuluję a maluch świetny ![]() Powiem tak, xlandery fajne są, ale modele z 2010/2011 miały kolosalną dla mnie wadę - otóż w spacerowce oparcie nie podnosiło się idealnie do pionu, pod kątem 90st, tylko lekko schylone. I niestety może być tak, że dziecko tego nie zniesie tak miała koleżanka.Ale czemu? Jak wyżej Ja polecam swoją Bexę ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Tak, Siemce Piszę, bo dojazd kijowy a jak auta nie macie to z siemianowic ze świerczewskiego autobus 222.[/QUOTENie wiem czemu, przeszkadza mu to po prostu że mam wirtualnych znajomych a nie w realnym świecie, czepia się że nie robię nic w domu pożytecznego tylko siedzę na forum. Zjadłam dziś na obiad 2 wielkie kawałki karkówki z surówką i tak się cieszyłam że się w końcu najadłam jak człowiek a teraz mnie męczy ból w żołądku i mdłości, może mi zaszkodziło że było pikantne? Jakoś często mnie boli żołądek po pikantnych rzeczach a przed ciążą mogłam jeśc tylko pikantne |
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi ten dzien szybko minal, tak to jest jak sie wstaje o 12
![]() Byli u nas znajomi z krakowa troche spedzilismy razem czasu a teraz tż poszedł gdzies z kolegami z pracy ciągnął mnie ze mną ale taka jestem słaba i zmęczona że nie chciało mi się... mam tylko nadzieję że wróci o przyzwoitej porze. Was też gryzą komary z brzuch? jejku mnie jak ugryzie już to tylko w brzuch właśnie mnie swędzi jedno małe ugryzienie na brzuchu wrrr:/ Co do jedzenia to w ogóle mnie jakoś nie ciągnie, kiedys to bym zjadała podwójne porcje wszystkiego a teraz rano zjadłam bułke a na obiad 3 sajgonki... nie chce tylko zaszkodzić dziecku ale naprawde nie przejdzie mi nic juz przez usta ![]() Ide oglądnąc odcinek serialu który dziś zaczełam fajnie się zapowiada
|
#387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaki serial? |
|
|
|
|
#388 | ||
|
Zadomowienie
|
Supcio
![]() Cudna łapka! Cytat:
Współczuję Tobie i mężowi....Cytat:
![]() Ja mam jazdę na ryby (śledzie w oleju, filety w sosach) i mięso... Chyba się organizm białka domaga
|
||
|
|
|
#389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny śliczne macie te brzuszki. Naprawdę, napatrzeć się nie mogę jak pięknie wyglądacie.
Cytat:
Cytat:
Ja na razie przytyłam 0,5 kg. Od przedostatniej wizyty nic nie przytyłam. Gin kazał się nie martwić, najważniejsze, że nie schudłam. Ale brzuszka ciążowego u mnie nie widać, raczej ciążę spożywczą
|
||
|
|
|
#390 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bokeh
no kochana! u CIebie juz też konkretnie widać brzuszek ![]() Cytat:
Cytat:
ooo biedulka..... ale łatwo wpaść po uszy w taki nałóg ;// ale dobrze że Twój TŻ zareagował i Ci pomógł ![]() Cytat:
Cytat:
Jaki serial!? jejuuuu a my z TŻ zrobiliśmy zapiekanke z cukinią mniam mniam idę chyba zaraz spać bo robie się głodna znowu ![]() LADY klaps w dupke ! proszę się oszczędzać! nie wysilać! nuununu Co do komarów, to aż dziwne bo prawie wcale mnie nie pogryzły. Dziewczyny biorące dodatkowo magnez, ile razy dziennie bierzecie? ja 3x1 tak mi zaleciła pani gin, ale te nogi mi jakoś dretwieją nooo/;/ i język z rana mam jakiś dziwny
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-08-05 o 21:13 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

Zjadłam 3 placuszki ziemniaczane, takie o średnicy 10cm, pomidorka z solą i pieprzem, a do tego kubek mleka.
Nie mogę się tym słodyczom oprzeć 

ale ani jogurtu ani granoli ani ciastek w domu nie ma heh