Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-05, 12:07   #331
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

wklejam brzusio i ......cyce
bo sama oniemiałam jak je dziś w lustrze zobaczyłam
dziewczyny ja całe życie nosiłam miseczke A/B
teraz D
ja chcę już zawsze być w ciąży
serio, przy pierwszym tak nie miałam, piersi był bez zmian, tylko jak kończyłam karmić i mi się mleko zastało to takie miałam

obłęd- uwielbiam swoje cycki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cycole.jpg (15,4 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brzusio 17,5 tyg.jpg (14,6 KB, 113 załadowań)
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 12:09   #332
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
teraz D
serio, przy pierwszym tak nie miałam, piersi był bez zmian, tylko jak kończyłam karmić i mi się mleko zastało to takie miałam

Boski brzuś i masz super figurkę, taka sexy mama.

Co do cyców, to ja mam podobne teraz, ale nie urosły mi jeszcze zbyt dużo, także oczekuję na armagedon stanikowy... Jeszcze się mieszczę w moje stare biustonosze, ale nie potrwa to długo, bo mi wyłażą górą.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 12:11   #333
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
teraz D

Uuuu brzuszek duży ale cycki!
ja chyba mam już B małe b.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 12:11   #334
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
teraz D

ślicznie Marsi cyce i brzusio pierwsza klasa

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 12:12   #335
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
dziewczyny, chciałam Wam pokazać jak mi belly urósł :P
dzisiaj parę godz w zoo spędziłyśmy...jestem paaaaadnięta... jakiś masaż nóg by się przydał..
łał, nareszcie widzę bencołek większy od mojego Śliczny
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 12:15   #336
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
łał, nareszcie widzę bencołek większy od mojego Śliczny
Pochwal sie swoim

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-08-05, 12:16   #337
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ja mam po siostrzenicy wózek firmy Bebecar, model Multipla AT - chyba jakiś starszy, bo ciężko go znaleźć w googlach, ale bardzo, bardzo porządny, z dużymi kołami, spacerówka + gondola + fotelik, w idealnym stanie...

A, i u mnie lekkie pukanie w środku (nie są to kopniaki na pewno, ale nie pochodzi też od mojego żołądka ) jest na porządku dziennym od 2-3 dni. Zauważyłam wzmożoną aktywność w nocy i nad ranem.
bebecar to bardzo dobry wózek, jak mój Sami był mały to ja o takim marzyłam ale wtedy kosztował majątek i mogłam jedynie się ślinić na jego widok- bo to były wózki z najwyższej półki

jeśli chodzi o ruchy to ja też zaczynam wyczuwać regularność, na początku czułam 2-3 razy dziennie a teraz już obserwuje częściej i coraz więcej kopniaków
w nocy potrafię się obudzić

a co do komplementów to dziękuję dziewczyny ale niestety w ciąży nie czuję się sexy mimo iż dobrze wyglądam
nie wiem o co chodzi bo tz bez przerwy mnie komplementuje
ja generalnie zawsze podobałam się facetom a teraz mam wrazenie ze wszyscy patrza tylko na moj brzuch i ze moj tz oglada sie za zgrabnymi laskami jakas obsesje mam
Stary 2012-08-05, 12:19   #338
Lubcia
Zadomowienie

Hej

Dziś we Wrocku nie ma takiego upału jak wczoraj jest trochę duszno ale słonko skryło się za chmurkami taka pogoda mi odpowiada

Widzę że rozmawiacie o swoich ukochanych babciach a także wózkach. Jeśli chodzi o moją babcie znałam tylko jedną zmarła trzy lata temu zabrakło jej pół roku do świętowania setnych urodzin. Dwie pozostałe babcie ( tata miał dwie mamy) zmarły jeszcze przed moim urodzeniem i tak samo było z dziadkami.
Wózka jeszcze nie mam wybranego ale planuje zakup 3 w 1 zobaczymy co z tego wyjdzie

Wczoraj byliśmy ze znajomymi na grillu, mój mąż do tej pory to odsypia tak to jest jak za dużo % się w siebie wleje

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
teraz D

Śliczne te twoje bimbałki i brzusio już taki widoczny
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 12:21   #339
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
teraz D

ja też uwielbiam teraz swoje cyce

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Pochwal sie swoim
wrzucałąm tyle co ale jak chcesz to proszę bardzo
Stary 2012-08-05, 12:28   #340
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Też juz spory ))

Kobietki, mam pytanko, gdzie ja znaleźć kto ile napisał wiadomości w wątku ??... nie mam pojęcia

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2012-08-05 o 12:36
Stary 2012-08-05, 12:36   #341
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Ja też chce 3w1, a ten link tylko taki przykładowy podałam
wczesniej były aukcje z 3w1 ale cos nie mogę znaleźć. Rozmawiałam kilka dni temu z sąsiadką która okazało się, ze ona ma właśnie taki i bardzo jest z niego zadowolona W sklepie już też go macałam
Daj znać jak znajdziesz 3w1 bo nieźle się prezentuje-a ja może jestem próżna ale na wygląd też zwracam uwagę (w końcu będe się musiała na niego gapić 2 lata)
Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Witam
Mój dzień niestety zaczął się okropnie zresztą to już nie nowość
powiem Wam szczerze że już mam dosyć , już chyba 5 dzień z kolei kiedy budzę się z zatkanym nosem, mega bólem głowy, bolącym gardłem i mdłościami.
Ja już nie dam rady funkcjonować, chodzę jak naćpana, nie wiem co się dziej dookoła , najchętniej bym tylko leżała ale i wtedy mnie cholera bierze bo ileż można leżeć

Tak Wam zazdroszczę że sobie chodzicie gdzieś na spacery, do zoo , nad jezioro itp a ja nawet nie dam rady do sklepu się ruszyć bo słabo mi się robi.
Chyba wybiorę się do internisty ale to mąz będzie mnie musiał na rękach nieśc bo sama nie dojdę
Jestem beznadziejnym przypadkiem i przepraszam że Wam smęcę ale muszę się komuś wygdac
Biedna Minie, na pewno. Czasem też mam taki tydzień, że czuję się jak zwłoki, teraz akurat czuję się rześko. Leż w domu, odpoczywaj nic się nie przejmuj-masz teraz prawo.
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
wakacje cudne, pogoda cudna no ale co najważniejsze przebadaliśmy naszego maluszka. na usg nasz mały ufoludek całe badanie siedział po turecku i nic a nic nie chciał pokazać co ma między nogami. A szkoda bo mieliśmy usg 3d więc super wszystko byłoby widać. A na zdjęciach ze zwykłego usg widać ślicznie całą rączkę, że paluszki można liczyć, a na 3d buziaka, skrzyżowane nóżki, a na jednym zdjęciu jak kciuka śsie

najważniejsze, że dzidzius zdrowy, serduszko bije jak szalone, widzieliśmy nerki - budowa idealna, wątrobę i inne narządy. pokazał nam nawet lekarz dwie półkule mózgowe jak pięknie się rozwijają. uszka, oczka nosek no wszystko było super widać i słychać : love:

a na dzień dobry dzidziuś zaczął się głaskać rączką po głowie

i opłacało się zjeść batona przed badaniem, bo bobas skakał i fikał

zaraz zrobię zdjęcia to Wam pokażę
Gratuluję udanego podglądania Malucha Nie wiem, czy spotkało mnie w życiu coś tak uroczego jak oglądanie swojego dziecka jak fika we mnie Czekamy na foty
Cytat:
Hej
I mamy niedziele mój Tż usnął :[ wrrr chociaż i tak nuda... a może później go namówię na jakąś przejażdżkę ;D jutro jade obejrze jakieś wózki, bo powoli czas zacząć się rozglądać, Tż mówi że weźmie wózek od swojej siostry, ale ja nie chceee ! poza tym ona będzie chciała niedługo drugiego maluszka i co będzie chciała żebym jej oddała czy coś.. swoje to swoje. ;]..... aaaaaale parno.. chyba będzie burza.

Djerba.. ale brzuńko)) fajny
Masz rację-wózka się jednak sporo używa, dobrze żeby się Tobie podobał. To jest jedyna rzecz, na którą nie mamy zamiaru szczędzić pieniędzy.
Cytat:
teraz D

Jacię jaka seksowna figura Ja się czuję jak klucha a mam 21 lat a tutaj taka laska... Zazdroszczę
Ale fakt-teraz to mam biust Aż sama się sobie lubię przyglądać
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 12:50   #342
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
witam i ja z rana, w kolejnym dniu czekania na amniopunkcję!
nie umiem pozbierać myśli ani zająć się czymkolwiek tak porządnie...

nie wiem czy wspominałam, ze lekarz wyliczył mi statystyki i wychodzi, że 1:800, a nawet 1:1000 tego ryzyka urodzenia dziecka z ZD.

No, ale ponieważ NT wyszło mi wysokie, to mam prawo na amnio...

miłego dnia!
No ale czemu wczesniej nie chcesz zrobic ponownie badań i testu pappa? amiopunkcja to takia powazna ingerencja już...

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Laseczki jakby któraś chciała dekoracje do pokoju maleństwa to znalazłam na necie fajny motyw http://www.pinspire.pl/pin/show/9644488
ale ładne

Cytat:
teraz D

Marsi!!!! jaki piekny brzusiooo o cyckach nie wspominam bo zżera mnie zazdrość ja zawsze miałam takie pełne A a teraz mam pełne B ale przy Twoich to dalej mam cytrynki
pięknie wyglądasz naprawde !! A faceci pewnie się patrzą bo jesteś sexi mama
Djerba Twój brzusio tez już fajniutki

Ja własnie wstałam odsypiając wesele, ale oczywiście obudziło mnie siku o 7
Jeszcze mój tż korzystając c zmojej nieobecnośći zaprosił dwóch kumpli na piwo potem poszli w miasto a potem o 3 45 zaś wrócili, poszli do drugiego pokoju i w sumie nie byli jakoś głośno... ale należało mu się, wczoraj wysprzątał cały dom na błysk!!

W ogóle na weselu bardzo fajnie z siebie jako fotografa jstem mniej zadowolona.... ale to juz inny temat. Pani młoda moja koleżanka miała taka zwykłą prosta sukienke z takim ornamentem koronkowym na plecach odsłaniajacym całe plecy do tego miała dwie świadkowe i dwóch świadków ona miała kubiet (taka kulke) z niebieskich hortensji Pan mlody butonierke a świadkowe biale hortensje i swiatkowie z białych butonierki, cała sala nad jeziorem z takimi wielkimi oknami na cale jezioro w takiej pieknej tapecie bezowo bezowej z ornamentami (takimi cos jak na moich zaproszeniach) sala przystrojona w niebieskie hortensje, jedzenie pyszne około 23 zaprosili wszystkich na taras gdzie kazdy dostal lampion do puszczenia w niebo i na tym tarasie pelno swieczek stolik cały zapełniony sushi i do tego wina japońskie takie w takich prostokotnych butelkach normalnie cudnie było!! a potem po oczepinach około 00:30 ich znajomi zamowili im taką budke do robienia zdjęc i normalnie mozna bylo robic sobie zdjecia one zaraz wychodzily w podwojnej wersji i jedną wersję wklejalo sie do pamiatkowego albumu a drugą dla siebie. Jak mieli podziekowania dla rodzicow to tez ulozyli taki super wierszyk i nie bylo standardowej piosenki kochanych rodzicow mam tylko cos takiego bardziej oryginalnego (juz nie pamietam dobrze) ogolnie wesele z klasą ale bez takiego uczucia nowobogackich tylko tak skromnie ale ładnie i pomysłowo naprawde ejstem pod wielkim wrażeniem !
Stary 2012-08-05, 12:52   #343
LadyWhisper
Zakorzenienie

hej kobietki
ale miałam wczoraj noc...... Dziewczyny myślałam, że się przekręcę długo gadaliśmy sobie z mężem gdzieś tak do 2 w nocy, i tak mnie zaczął boleć brzuch, że masakra...... Przyniósł mi no-spę, wzięłam magnez i duphaston (gin powiedział, że jakby cokolwiek się działo to od razu mam taki 'zestaw' sobie walnąć). Zasnęłam, obudziłam się k. 5.30 z takim skurczem jajników, że nie mogłam się wyprostować!!! Normalnie jakby mi ktoś na nich zacisnął pięści!!! Zaczęłam z bólu jęczeć, mąż się obudził, pyta co jest a ja, że skurcz mnie złapał na jajnikach, a on "ale kochanie, przecież jeszcze za wcześnie na skurcze, nie możesz mieć jeszcze teraz skurczów....." nie wiedziałam, czy się śmiać, czy płakać słuchajcie, zapaliłam światło, żeby znowu wziąć zestaw, dodałam jeszcze luteinę i nagle jak mnie ścisnęło, to nie byłam w stanie z klęczek się wyprostować, żeby to światło zgasić!!! Wyłam i wyłam, na szczęście znalazłam jakąś pozycję w miarę, zasnęłam i obudziłam się, to jestem tak obolała na jajnikach, że koszmar...... Na chwilę obecną czuję tylko delikatne mrowienie, ale jest ok...... Wczoraj dużo się schylałam, pozamiatałam podłogę, wstawiłam pranie i prawdopodobnie dlatego.... Na szczęście plamienia nie ma....... Jestem wykończona, masakra........

Djerba, Marsi, jestem zakochana w waszych brzucholkach, aż zazdroszczę!!! Mój przy waszych to hmm..... Czasem nawet nie widać, że ciąża cycki też mi nie rosną, tzn minimalnie, nie tak jak u Marsi kochana nie rozumiem, czemu czujesz się w ciąży źle, pięknie wyglądasz!

Szaja podałaś linka do notki, przeczytałam wczoraj i te polskie wózki bardzo w stylu Roan, śliczne są

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 12:57   #344
BlackSanctum
Zakorzenienie

LadyWhisper, biedactwo... Masz przekichane z tymi bólami, współczuję Ci strasznie... No ale stosuj się do zaleceń lekarza, dzidzia jest przecież najważniejsza, na pewno będzie wszystko dobrze - może faktycznie powinnaś tylko "leżeć i pachnieć"? Jeśli to ma pomóc, to czemu nie?

Marsi, ja też się dziwię - dlaczego się nie czujesz sexy? Jestem pewna, że Twój TŻ nie może się na Ciebie napatrzeć, a Tobie się tylko wydaje, że się ogląda za innymi - taki hormonalny odchył. Jesteś zgrabniutka, masz fajny biuścik, a brzuszek jest sexy!

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-08-05 o 12:58
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 12:59   #345
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Witam po 1,5 dnia przerwy ledwo was nadraiam ale brakuje mi czasu na forum jakos ostatnio czas mi strasznie ucieka

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
ej dziewczyny, wy też kichacie dużo więcej w ciąży? bo ja ciągle i ciągle, a przeziębiona nie jestem......
Tak i ciągle mam zatkany nos rano jak wstaje to masakra jeden glut

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Oglądałyście "Białą Masajkę"? Ja 5 albo 6 razy,. ale teraz tez sobie włączylam. Naprawde dobry film, godny polecenia.
Ja wczoraj ogladałam 1 raz popłakałam sie

Cytat:
Hej
I mamy niedziele mój Tż usnął :[ wrrr chociaż i tak nuda... a może później go namówię na jakąś przejażdżkę ;D jutro jade obejrze jakieś wózki, bo powoli czas zacząć się rozglądać, Tż mówi że weźmie wózek od swojej siostry, ale ja nie chceee ! poza tym ona będzie chciała niedługo drugiego maluszka i co będzie chciała żebym jej oddała czy coś.. swoje to swoje. ;]..... aaaaaale parno.. chyba będzie burza.

Djerba.. ale brzuńko)) fajny
Ja mam dostac taki od szfagierki
http://dino.sklep.pl/nowy/jedo-barta...s-p-13093.html
tyle ze modle z 2010 ale ona narzekała na spacerówke wiec gondole bierzemy na zime w sumie nie wiadomo ile razy wyjde na spacer jaka bedzie zima a na wiosne kupimy juz fajniejsza spacerówke

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ja mam po siostrzenicy wózek firmy Bebecar, model Multipla AT - chyba jakiś starszy, bo ciężko go znaleźć w googlach, ale bardzo, bardzo porządny, z dużymi kołami, spacerówka + gondola + fotelik, w idealnym stanie... Także ten wydatek mam z głowy... Siostra ma jeszcze małą spacerówkę składaną - taką do samochodu, to też mi ją odda na ten czas.

A co do wagi, to u mnie ok 1kg (a dokładnie 0,9kg ), także chyba nie ma tragedii. Mój TŻ się dziwi, że już niedługo 5. miesiąc ciąży, a ja dalej tak mało ważę...

A, i u mnie lekkie pukanie w środku (nie są to kopniaki na pewno, ale nie pochodzi też od mojego żołądka ) jest na porządku dziennym od 2-3 dni. Zauważyłam wzmożoną aktywność w nocy i nad ranem.
Ja mam ciagle 1 kg do przodu za to tak mnie wywaliło w ciągu ostatniego tygodnia dobrze ze tylko w brzuch i cyce idzie jak narazie
co do ruchów to strasznie sie boje łapie doły bo to już 19 tydzień a ja nic nie czuje ok 14 tyg wydawało mi sie ze poczułam a teraz nic byłam w 17 tyg na usg i maluch kopal nogami jak szalony myslałam ze poczuje niedługo zaczynam sie powaznie martwic a wizyta dopiero 22 sierpnia
Cytat:
teraz D

ślicznie wyglądasz seksi mama ja tez na cyce nie narzekam wskoczyłam na 70 E musiałam kupic nową bieliznę
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 13:01   #346
marsi11
Zakorzenienie

Lady- Ty jesteś jak dziecko, normalnie nic tylko przełożyć przez kolano i Cię sprać
nie nauczyłaś się,że leżeć to leżeć a nie podłogi sprzątać.....
ech dziewczynko..........
odpoczywaj, nie denerwuj się i proszę Cię,błagam oszczędzaj się

gosia- też mam spory brzuszek, śliczny i jaki synio wielki widzę,że na każdym zdjęciu towarzyszy brzuszkowi

jeszcze raz dziękuję za komplementy aż się zawstydziłam
Stary 2012-08-05, 13:04   #347
aska27adopcje
Zadomowienie

http://allegro.pl/3w1-wozek-x-lander...519553423.html

tu jest 3w1. wklejalam juz raz linka ale nikt nie zauwazyl mojej wypowiedzi

Marsi mi sie nie chce wierzyc, ze Twoj dzidzius jest 6 ni starszy, a brzusia masz o wiele wiekszego ... dzis poprosze TZ zeby mi cyknal fote ..

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2012-08-05 o 13:06
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 13:06   #348
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
hej kobietki
ale miałam wczoraj noc...... Dziewczyny myślałam, że się przekręcę długo gadaliśmy sobie z mężem gdzieś tak do 2 w nocy, i tak mnie zaczął boleć brzuch, że masakra...... Przyniósł mi no-spę, wzięłam magnez i duphaston (gin powiedział, że jakby cokolwiek się działo to od razu mam taki 'zestaw' sobie walnąć). Zasnęłam, obudziłam się k. 5.30 z takim skurczem jajników, że nie mogłam się wyprostować!!! Normalnie jakby mi ktoś na nich zacisnął pięści!!! Zaczęłam z bólu jęczeć, mąż się obudził, pyta co jest a ja, że skurcz mnie złapał na jajnikach, a on "ale kochanie, przecież jeszcze za wcześnie na skurcze, nie możesz mieć jeszcze teraz skurczów....." nie wiedziałam, czy się śmiać, czy płakać słuchajcie, zapaliłam światło, żeby znowu wziąć zestaw, dodałam jeszcze luteinę i nagle jak mnie ścisnęło, to nie byłam w stanie z klęczek się wyprostować, żeby to światło zgasić!!! Wyłam i wyłam, na szczęście znalazłam jakąś pozycję w miarę, zasnęłam i obudziłam się, to jestem tak obolała na jajnikach, że koszmar...... Na chwilę obecną czuję tylko delikatne mrowienie, ale jest ok...... Wczoraj dużo się schylałam, pozamiatałam podłogę, wstawiłam pranie i prawdopodobnie dlatego.... Na szczęście plamienia nie ma....... Jestem wykończona, masakra........
Oj biedna jesteś ciągle coś mam nadzieję, że z każdym kolejnym dniem będzie lepiej i szczerze Ci tego życzę
Ja dzisiaj musiałam spać w innym pokoju bo mój małż albo mnie kopnął albo uderzył łokciem ciągle mnie szturchał i rozpychał na łóżku Dlatego zabrałam podusie i poszłam spać do drugiego pokoju
Bartuś
28.01.2015

Edytowane przez Lubcia
Czas edycji: 2012-08-05 o 13:16
Stary 2012-08-05, 13:14   #349
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Ja pochwale sie swojm olbrzymem 2 dni temu plus bonus siadłam wczoraj i przeglądałam ciuszki od szfagierki 4 siaty sorry za bajzel Tż mi takiego psikusa zrobił i zdjecie cyknoł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_8810.jpg (86,5 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8812.jpg (73,8 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8816.jpg (117,2 KB, 73 załadowań)
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 13:16   #350
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Marsi mi sie nie chce wierzyc, ze Twoj dzidzius jest 6 ni starszy, a brzusia masz o wiele wiekszego ... dzis poprosze TZ zeby mi cyknal fote ..
Aska w kolejnych ciążach brzuch szybciej widać i z reguły jest większy niż u pierworódek
mnie bardzo szybko wywaliło ale muszę też pamiętać ze mam 9 cm mięśniaka- to tak jak bym dwójke dzieci miała w środku

idę jeść rosołek- tesciowa kupila swieze miesko, ale powiem Wam ze po dzisiejszej akcji mi sie z lekka odechcialo
a na drugie tz mnie bierze do knajpy bo mi się chinszczyzny chce
Stary 2012-08-05, 13:24   #351
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Lady- Ty jesteś jak dziecko, normalnie nic tylko przełożyć przez kolano i Cię sprać
nie nauczyłaś się,że leżeć to leżeć a nie podłogi sprzątać.....
ech dziewczynko..........
odpoczywaj, nie denerwuj się i proszę Cię,błagam oszczędzaj się

gosia- też mam spory brzuszek, śliczny i jaki synio wielki widzę,że na każdym zdjęciu towarzyszy brzuszkowi

jeszcze raz dziękuję za komplementy aż się zawstydziłam
wiem wiem...... Ale małż ma dzisiaj urodziny i chciałam choć trochę ogarnąć to, czego on nie widzi...... Już będę leżeć plackiem.......
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Oj biedna jesteś ciągle coś mam nadzieję, że z każdym kolejnym dniem będzie lepiej i szczerze Ci tego życzę
Ja dzisiaj musiałam spać w innym pokoju bo mój małż albo mnie kopnął albo uderzył łokciem ciągle mnie szturchał i rozpychał na łóżku Dlatego zabrałam podusie i poszłam spać do drugiego pokoju

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 13:33   #352
bokeh
Zakorzenienie

Wszystkie sie chwalicie to i ja się pochwale...jednak to zalezy tez co sie ubierze bo goły brzuch troche inaczej niz w czyms obcisłym....
W ogóle wczoraj na tym weselu była taka para o chyba wszystkie możliwe kursy tanca skonczyli no i szlam kolo nich a oni jak tancza to niewiadomo w ktora strone nagle sie obroca bo tak strasznie dynamicznie tanczyli, i mnie ta babka tak w brzuch walneła, no ale nic mnie nie boli ani nic, ale troche sie pomartwiłam jednak....

Lady wszystkiego najlepszego dla małża a tobie to chyba klapsa w dupke! Zreszta kurcze eh... ja to bym nie mogła tak ciągle leżeć chociaż wstać przejść się gdzieś, życze Ci żebyś już niedługo mogła normalnie funkcjonować

pokaże wam jeszcze linka do tej fotobudki co na weselu była, normalnie chyba też sobie taką zamówie
http://fun2you.pl/jak-to-dziala/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0184.jpg (84,7 KB, 60 załadowań)
Stary 2012-08-05, 13:40   #353
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Ja pochwale sie swojm olbrzymem 2 dni temu plus bonus siadłam wczoraj i przeglądałam ciuszki od szfagierki 4 siaty sorry za bajzel Tż mi takiego psikusa zrobił i zdjecie cyknoł
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Wszystkie sie chwalicie to i ja się pochwale...jednak to zalezy tez co sie ubierze bo goły brzuch troche inaczej niz w czyms obcisłym....
No dziewczyny śliczne te wasze brzucholki
Bartuś
28.01.2015
Stary 2012-08-05, 14:08   #354
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
aa no to malutko fajnie ja to się aż boje bo coś czuje że zaraz będzie 1,5 więcej a co dopiero potem

ja się boję, że to już zaraz na dniach się zacznie produkcja kilogramów
co do jedzenia..to jem wciąż tyle samo, a czasami nawet i nie mam ochoty na kolacje..więc nie jem za dwoje może uda mi się tyle samo przytyć co w poprzedniej.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
teraz D

brzusio rzeczywiście też takich sporych rozmiarów jak mój hehe
a cyce mmmmmm

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Też juz spory ))

Kobietki, mam pytanko, gdzie ja znaleźć kto ile napisał wiadomości w wątku ??... nie mam pojęcia
https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=634276

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:

pięękny
a masz jakąś większą fotkę?

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
hej kobietki

Djerba, Marsi, jestem zakochana w waszych brzucholkach, aż zazdroszczę!!! Mój przy waszych to hmm..... Czasem nawet nie widać, że ciąża cycki też mi nie rosną, tzn minimalnie, nie tak jak u Marsi kochana nie rozumiem, czemu czujesz się w ciąży źle, pięknie wyglądasz!

Szaja podałaś linka do notki, przeczytałam wczoraj i te polskie wózki bardzo w stylu Roan, śliczne są
Kochana Ty masz odpoczywać!!!!!!!

a co brzusia...to on tak z dnia na dzień wybił poczekaj niedługo u Ciebie będzie taki duuuży

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
W ogóle wczoraj na tym weselu była taka para o chyba wszystkie możliwe kursy tanca skonczyli no i szlam kolo nich a oni jak tancza to niewiadomo w ktora strone nagle sie obroca bo tak strasznie dynamicznie tanczyli, i mnie ta babka tak w brzuch walneła, no ale nic mnie nie boli ani nic, ale troche sie pomartwiłam jednak....

Lady wszystkiego najlepszego dla małża a tobie to chyba klapsa w dupke! Zreszta kurcze eh... ja to bym nie mogła tak ciągle leżeć chociaż wstać przejść się gdzieś, życze Ci żebyś już niedługo mogła normalnie funkcjonować

pokaże wam jeszcze linka do tej fotobudki co na weselu była, normalnie chyba też sobie taką zamówie
fajny pomysł z tą fotobudką.
myślałam, że to mniejsze jest
Stary 2012-08-05, 14:11   #355
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Super taki sam burdel mam w małym pokoju- szwagierka rzeczy zwiozła a mi się nie chce tego przewalić
Cytat:
Aska w kolejnych ciążach brzuch szybciej widać i z reguły jest większy niż u pierworódek
mnie bardzo szybko wywaliło ale muszę też pamiętać ze mam 9 cm mięśniaka- to tak jak bym dwójke dzieci miała w środku

idę jeść rosołek- tesciowa kupila swieze miesko, ale powiem Wam ze po dzisiejszej akcji mi sie z lekka odechcialo
a na drugie tz mnie bierze do knajpy bo mi się chinszczyzny chce
Też ostatnio po prostu musiałam zjeść czajna boxa ale staram się nie bo świństwami tam przyprawiają.....

Cytat:

Hihi chyba już jako 3 wyskakujesz w takiej sukience-co Wy dziewczyny, umówiłyście się?
Fotobuska super sprawa
Ten X-lander cenę ma konkretną
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 14:18   #356
bokeh
Zakorzenienie

Bo w takiej sukience najlepiej widać :P

Lady pisała o tym kichaniu, ja też ciągle ! a nie ejstem alergiczką ani nic, ciekawe czym to spowodowane jest...

no też sobie zamówie taka fotobudke na moje wesele
Stary 2012-08-05, 14:22   #357
ewadylewska
Zadomowienie

Cytat:
No ale czemu wczesniej nie chcesz zrobic ponownie badań i testu pappa? amiopunkcja to takia powazna ingerencja już...
Powtarzałam badanie u innego lekarza i wyszło to samo, NT 2,9mm, podwyższone, zalecenie amniopunkcji.

Testy Pappa nie dają żadnej pewności, dalej można sobie żyć w niepewności, a amniopunkcja daje 100% pewności.
Stary 2012-08-05, 15:24   #358
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
na kanapie to Ty?
brzusio super- i widzę,że masz bliznę od kolczyka, ja mam niestety to samo kretynka ze mnie,żałuję,że się tak oszpeciłam tym bardziej,że zawsze miałam piękny brzuchol z widocznymi mięśniami tzw kaloryfer a teraz blizna straszy,że już go chyba nigdy nie pokażę

Djerba- Twoje cyce i tak są dla mnie nr 1

nie wiem jak to się stało,że jestem pierwsza w statystyce, muszę zamknąć jadaczkę i mniej przesiadywać przy kompie- co jest nawet możliwe bo chyba chcę z powrotem pracować
poza tym mój TZ się denerwuje i widzi,że "znowu się wkręciłam" a ja niestety mam za sobą odwyk internetowy, przez któego omal męża nie straciłam bo chciał rozwodu
Stary 2012-08-05, 15:25   #359
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
j
pięękny
a masz jakąś większą fotkę?[COLOR=Silver]
prosze bardzo, mówisz i masz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1013821.jpg (116,0 KB, 73 załadowań)
Stary 2012-08-05, 15:35   #360
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
prosze bardzo, mówisz i masz
noo i od razu lepiej
brzusio 1 klasa

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości