|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
dziewczyny cos wam odliczanka maleje
tylko 4 osoby ale na pewno przybedzie pozdrowionkaa a
|
|
|
|
#1802 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
madziulasz jak się nie powiększają to zajrzyj to albumiku Toni albo Grazi
a teraz możesz ten proces na bieżąco u Olivki śliedzić tam gdzie jest skóra rozciągnięta jak u mnie to faktycznie tylko kształt piersi się zmienia ale jak wyjściowo było zero to i mięsień i wszystkie tkanki muszą się rozciągnąć pod naporem implantu a to nie następuje na stole operacyjnym, czas jest potrzebny
|
|
#1803 |
|
Raczkowanie
|
Belseno a ja bylam przekonana ze Ty masz anatomy nie wiem.jak.to przeoczylam a sluchajcie jak dlugo mialyscie to powietrze w cyckach wkurza juz.mnie.to i tak jakos.smiesznie laskocze i dzwiek taki dziwny wydaje.niech mi to juz.paruje...
|
|
|
|
#1804 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja natomiast mam nadzieję, że mi zmaleją, jak i Myi zmalały, i trzymam się tej wersji jak pijany płotu Dziś zmierzyłam swoje stare kostiumy kąpielowe i na sutkach mi tylko zawisły . Cieszę się ogromnie, że je mam, ale też nie chcę, żeby ktoś poznał ![]() Joasi, nie wiem, czy jeszcze zajrzysz - udanego urlopu życzę Patrycja, ja nie miałam tego bulgotania ani dźwięków, za to mrówki i owszem. Na początku zaglądałam w stanik, czy nic mi tam nie łazi, teraz już się przyzwyczaiłam Graziu, jak Tonia pisze, adwokata pytaj, on Ci najlepiej doradzi. Detektywa będziesz miała? Od kiedy? Trzymam kciuki robaczku
|
|
#1806 |
|
Raczkowanie
|
Anika jesteś dorosłą piękną kobietą czemu chcesz teraz ukrywać to co dla Ciebie jest radością ja nie mam problemu z przyznaniem sie do operacji i chyba każdy kto by mnie zapytał dowiedziałby się prawdy, nie po to się tyle wycierpiałaś żeby teraz ukrywać swój nowy piękny biust to chyba powód do dumy nie stresuj się i olej to co myślą o Tobie inni ważne że Ty znasz swoją wartość głowa do góry
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jestem nauczycielką w małej wiosce, tu wszyscy mnie znają, nie wyobrażam sobie jakby rodzice na wywiadówce w cycki mi patrzyli. Trudno mi to wyjaśnić, ale nie mogę sobie pozwolić na taki "skandal" . Zbyt wiele mam do stracenia, przede wszystkim reputację
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej jak wy kobitki lecicie z tematem.... Dopiero się wątek otworzył a tu dziesiątki stron zapisane...
Ja się dopiero melduję ![]() Witam Was wszystkie kochane w domu![]() Jest tu ciepło i przyjemnie w końcu....... jeśli chodzi o mnie to znowu mam okres na bimbałki ale tym razem kaski brak. i tak sobie muszę poczekać. Niebawem mężuś wraca i będę musiała go troszkę zbałamucić bo ileż można czekać tym bardziej, że wszystkie już jesteście po z wątków 6 i 7 tylko ja na szarym końcu....ehhhLato a ja niestety nie mam czym zaświecić w dekolcie hehe ![]() miłych urlopów wszystkim
|
#1809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na bimbałki weź jakiś kredyt, bo takie zbieranie to do dupy. Zawsze na coś potrzeba i się skubie po trochu. Zamiast do skarbonki będziesz dla banku oddawać i już. Ja tak zrobiłam
|
|
#1810 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny znacie jakies dobre rady na krostki na dekolcie i piersiach bo mnie wysypalo
ale oprocz sudocremu zaczelam stosowac na dekolt ten krem co mya mi kiedys polecila zz la roche ale on chyba jeszcze dodatkowo nawilza ta tlusta skore buziakianik lepiej juz lapka i w ogole??
|
|
|
|
#1811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
noooo zostalysmy we 4 :P ale mysle ze nowe kobitki niedlugo sie umowia na konsultacje a pozniej na operacje i znowu bedzie nas wiecej ![]() ja juz w wyrku laseczki, mialam kiepski dzien wiec tylko was czytalam no ale nie zawsze jest pieknie i kolorowo. mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
|
|
#1812 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki w niedzielny wieczór
![]() Dziś sobie poważnie porozmawialiśmy na ten temat z TŻ i wszystko przeanalizowaliśmy i to jednak nie jest dobry moment na cycki Na dniach się przeprowadzamy i czeka nas remont i urządzanie nowego mieszkania, a małe ono nie jest, więc sporo ciężkiej pracy fizycznej nas czeka. Myślałam że nie będzie to przeszkodą, że jakoś damy radę, ale kurde ja nie wytrzymam kilku miesięcy nic nie robiąc w tym mieszkaniu i patrząc jak TŻ flaki z siebie wypruwa, a ja nawet nie mogę mu pomóc, a co więcej - sama potrzebuję opieki. Jest jeszcze jeden, ważniejszy, powód mojej rezygnacji - planowana ciąża. Na dziecko chcemy zdecydować się w ciągu 2 lat, a nie po 2-3 latach, jak wcześniej planowaliśmy. Jak byłam na konsultacji u 1-go lekarza to gdy mu powiedziałam, że planuję ciążę za 2-3 lata, to powiedział że nie ma sensu robić cycków, ale skoro się upieram to zrobimy. Później pamiętam że Mya mi napisała, że najpierw warto pomyśleć o dzidzi a potem o piersiach i no cóż, miała rację, to jednak bez sensu, tym bardziej że teraz już wiem że dzidzię będziemy chcieli wcześniej niż za 2 lata ![]() Strasznie mi dziś ciężko, to była bardzo trudna decyzja, bo wszystko już miałam zaplanowane - załatwiony urlop, odłożone pieniądze, wybranego lekarza, część badań... Ale dziś po tej długiej rozmowie uznaliśmy, że rozsądniej jest jednak poczekać te parę lat. Jest mi teraz bardzo smutno, bo nastawiłam się już na to, że będę te cycki zaraz mieć, a teraz wszystko musi się przesunąć w daleką przyszłość Ale wątek nadal będę czytać, bo operację na pewno kiedyś zrobię, a ten wątek jest kopalnią wiedzy, poza tym bardzo lubię oglądać Wasze cycorki i to jak się zmieniają Jest mi teraz tak bardzo smutno
...interrupted Chów wielkoprzemysłowy - przeczytaj zanim kupisz mięso, jajka, mleko... Otwarte klatki. Koalicja na rzecz zakazu hodowli zwierząt futerkowych w Polsce. Edytowane przez Sif Czas edycji: 2012-08-05 o 22:16 |
|
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
sif nie smutajj sie
ale jezeli plany dzidzi sa blizej okreslone to w sumie nie ma co pchac sie na stol a wiadomo po op ciezko funkcjonowac wiec z remontem tez nie za bardzo zrobisz kiedys a powiedz ile masz latek? |
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobitki
![]() Sif czasem w naszym zyciu uklada sie tak a nie inaczej i trzeba cierpliwie czekac na swoje marzenia ale jak bobasek pojawi sie w Twoim zyciu to i o cyckach zapomnisz![]() Wczoraj bylam na malej popijawce wypilam jednego drineczka, fajnie bylo wyjsc z domu po tak dlugim czasie Ale ciagle mam jakies dziwne myslenie podniosl am laptopa i bede teraz ciagle myslec ze cos sie stalo ajj baty mi sie naleza![]() Jutr ide po stanik nie moge sie doczekac
|
#1815 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki ktora z was przed operacją miała rozstaw 17 lub 17,5 cm
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny szczegolnie te swiezo po operacji tez tak macie ze w czasie kichania czujecie takie cos jak implant odrywa sie od klaty mnie to wrecz boli hehe na poczatku sie powstrzymywalam ale no ile mozna
minutka i przestaje ale jaki dzwiek w tym czasie wydaje o matko jakby swinie zabijali pol bloku mnie chyba slyszy![]() ![]() mam jeszcze pytanko jakie macie zalecenia w sprawie seksu po operacji?? i czy abstynencja jest spowodowana tylko tym ze wiadomo hmm wykonuje sie jakies ruchy ktore sprzyjaja przesuniecie implantu,urazom itp czy to ma tez dodatkowe podloze bo cos kiedys obilo mi sie o uszy a nie chce pisac poki nie wiem ze to prawda hheh mya pomoz |
|
|
|
#1817 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż ja na razie nie czuję tego całego instynktu macierzyńskiego itd., no ale wiadomo, później z każdym rokiem będzie mi coraz trudniej zajść w ciążę.Cytat:
Fajnie, że się zrelaksowałaś przy drinku Też miałaś sporo stresów ostatnio, cycuszki Cię wymęczyły a i wspominałaś coś o problemach z TŻ, więc dobrze że spędziłaś fajnie czas
|
||
|
|
|
#1818 |
|
Wtajemniczenie
|
Majirel ja miałam 17cm
Anika dzięki, jedziemy po raz pięty i napewno będzie udany strój który najbardzieje kryje cycki to taki opaskowy dobrze jak lekko usztywniony, no ale całkiem się nie da może reszta rodziny zareaguje tal pozytywnie jak siostra?![]() kasikk a czemu nie sudocrem? mi naprawde pomógł a masakra mi się zrobiła między cyckami i nie tłuści skóry, po zmyciu jest ładna matowa ![]() Sif są rzeczy ważne i ważniejsze do cycków kiedyś wrócisz, nie uciekną Ci a teraz nie smutkuj się tylko urządzaj z Tż gniazdko i piękną dzidzię majstruj![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- kasikkk co do seksu ja miałam mieć 2 tyg abstynecji, mój dr mówił że chodzi o urazy, wytrzymaliśmy 10 dni i chodzi tu o jeszcze jedną rzecz w cyckach robi sie nieznośne napięcie a na finiszu to wręcz ból.
|
|
#1819 |
|
Rozeznanie
|
Sif, przykro mi bardzo
a pieniążki najlepiej odłóż na jakąś lokatę żeby ich nie wydać po drodze
|
|
|
|
#1820 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze jedno- nie ma szans by coś pomogło z dnia na dzień ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
No coś Ty---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Jooasiu- czytałam że Cię migrena dopadła ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
Mi akurat ubyło- i to dwa razy. Za drugim razem zaraz po operacji miałam 94- mam 91. Jeśli implant nie ma co rozpychać ( a więc u dziewczyn z rozciągniętymi piersiami)- to i za bardzo nie ma jak przybyć. Piersi spuchną- potem zejdzie opuchlizna i tyle. Może nawet ubyć w obwodzie- tak jak było u mnie. A jak wyjściówka jest młoda, zbita, mała- do tego implant od 300cc w górę - to musi przybywać bo tkanka musi się rozciągnąć do objętości implantu.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#1821 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz- no ma faktycznie nikotyna opóźnia gojenie może być wręcz przyczyną martwicy tkanek Poziom nikotyny i związków toksycznych utrzymuje się w tkankach 2 tygodnie po zaprzestaniu palenia- dlatego tyle wcześniej nalezy przestac palić. I teraz- może oczywiście ktoś napisać " ja paliłam i blizna mi się zagoiła i nie paprała". I super, super że się udało. Ale na prawdę nie warto ryzykować- wiesz co najpierw się myśli jak lekarz powie że zrobiła się martwica? Są łzy , ogromna bezsilność i pytanie do lekarza czy to dlatego że paliłam ? ![]() Może nam opowie co czuła w tej chwili nasza Jedna cycolinka Cytat:
Cytat:
Opalałam się w tamtym roku topless- no i może po 15 min wstaje, patrze piersi jakieś takie sklapciałe a otoczki mają chyba z 8 cm![]() ![]() Od razu całe piersi obłożyłam lodem hihi- i to było z 15 min na średnim słońcu. Cytat:
Cytat:
a jak my tu, bez Ciebie, tyle czasu ? ![]() Odpoczywaj Kochana Cytat:
-z takiej wyjścióweczki wychodza najładniejsze piersi---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- To jest dość mały rozstaw biorąc pod uwagę ile masz obwodu. Twoje wymiary są bardzo zaskakujące no serio- na zdjęciu nie widać że masz blisko osadzone piersi. Z takim rozstawem nie grozi Ci duży odstęp między piersiami- będzie śliczny rowek---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
A Ty bałamuć Tż Pozdrawiam
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-08-06 o 01:15 |
|||||||
|
|
|
#1822 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
Cytat:
A łapka już troszkę lepiej, ale nadal dokucza gdy coś porobię. Denerwuje mnie jeszcze poranne wstawanie i prawy cycek, bo mam dziwne wrażenie, że coś pod implantem siedzi . Dziś będę dzwonić do dr i wypytam o to. A jak Ty się czujesz? Sif, doczekasz się, zobaczysz Cytat:
. Najważniejsze, że cycki już są, niedługo koniec wakacji więc jakoś się prześlizgnę, a za rok będę Was tu męczyć i pstrykać fotki, żebyście oceniły, w którym kostiumie cycków nie widać
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-08-06 o 08:21 |
||
|
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
Hej Aniko
Majirel, ja mam jakąś dziwną budowę klatki, bo rozstaw ok. 23 cm, czyli spoooro
|
|
#1824 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Sif - prędzej czy później będziesz miała cycki!!! czasami trzeba poprzestawiać swoje plany.. Ale i na Ciebie przyjdzie czas!!!! |
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i choć jakiś plus z tego będzie u mnie.Sif ale masz uzbieraną kaskę, a to więcej jak połowa sukcesu.Odłóż je,niech czekają na TEN cel.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#1826 | ||
|
Zadomowienie
|
ja miałam 17
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
A jak zaczęłam to też z efektem odrywania a co do seksu to nic kompletnie lekarz mi na ten temat nie mówił, z wiadomych względów sama wprowadziłam abstynencję, no nie ma szans na seks jak człowiek ledwo siebie obsługuje, na rękach się podeprzeć nie da...wszystko ciągnie... w każdym razie ja jakoś ochoty nie miałam---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- okrągłe, okrągłe - a może wpisze w podpis...a powietrza nie miałam, chociaż jak pomyślę w lewym u góry jak naciskałam to było takie wrażenie jakby bańka powietrza się przesuwała, ale to musiałam nacisnąć i trwało to tak do 2 tyg.
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
zmierzyłam sobie klatę.Nie wiem czy dobrze.Od sutka do sutka 23cm.Co to oznacza w praktyce?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1828 |
|
Zadomowienie
|
zmierz tak "w powietrzu", żeby centymetr pokazał tylko odległość od brodawki do brodawki
|
|
#1829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no właśnie a jak się robi podpis i avatar ustawia |
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jooasi o ile zmieniał Ci się rozstaw sutków teraz? Ja nie pamietam ile miałam ale zaraz sobie zmierzę...chyba do 20...
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

tylko 4 osoby ale na pewno przybedzie
pozdrowionkaa a

. Cieszę się ogromnie, że je mam, ale też nie chcę, żeby ktoś poznał 
tylko ja na szarym końcu....ehhh

a jak my tu, bez Ciebie, tyle czasu ? 
oczywiscie moj maz na rowerek potem,gdzies wyjechal w bialych spodeneczkach tiaaaaa kochane bede miala detektywa
ale masz uzbieraną kaskę, a to więcej jak połowa sukcesu.Odłóż je,niech czekają na TEN cel.