|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
Cytat:
. Ja nie lubię siebie w warkoczach, bo wydaje mi się, że wyglądam jak 5-letnie dziecko. Chociaż lubię sobie (zagranicą) zrobić np. z grzywki warkocza, albo właśnie takie pół-upięcia z warkoczami. Na moich z kolei wydaje mi się, że w tych pół-upięciach super wyglądają dobierane warkocze, ale jestem kaleką i jeszcze ich nie umiem za bardzo robić, także trzymam się zwykłych i kłosów, czasem próbuję coś dobierać .Czym znów podpadł? Wiedziałam, że za długo nie wytrzymasz w tej błogości Cytat:
Jak mam PMS to nie umiem się nie kłócić z mamą i zawsze właśnie o takie głupoty .Cytat:
.Ty już o ślubie myślisz? .Hahah uwielbiam takie wojny domowe. Dobre jest też np. "nie naleję Ci zupy"
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mysle o slubie teraz, ale w przyszlosci, po studiach jak najbardziej, to cos zlego?Przeciez nigdy nie mowilam, ze juz zaraz chce, zeby mi niesli suknie z welonem
|
|
|
|
#1743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu zakładasz od razu, że nie dasz rady? O ile to są studia darmowe to ja bym na Twoim miejscu złożyła. Zawsze możesz w każdej chwili zrezygnować i nic Cię to nie kosztuje,a może akurat Ci się spodoba i się przyda .---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
. Ja tylko chcę dobrze dla Juliana, a Ty na mnie krzyczysz .
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn. Winyl ja chce zaczac studia od przyszlego roku. W tym chyba jednak troche sie obawiam, ze nie dam rady uczyc sie w studium i jeszcze studiowac. Za duzo na glowie jak na sam poczatek. Mysle, ze jak juz sie zaaklimatyzuje w tym roku, to w przyszlym bedzie troche lepiej z podjeciem studiow
Bo jednak studia chce skonczyc.Nie krzycze ![]() Winyl, wyslesz mi zapro do klubu? Stracilam lacznosc ze swiatem i tez nie chce wszystkiego tu pisac. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-04 o 23:51 |
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Wzielam sie dzis za szukanie stancji, juz jestem umowiona na obejrzenie trzech i kurcze juz mam dosc troche
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samej musi być mega ciężko ;/
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ja szukam tak, zeby mi bylo wygodnie, wiadomo, ze znajomi studiuja na roznych wydzialach, wiec kazdy szuka tak, zeby byl dobry dojazd
Zreszta ja chyba nie bardzo chce z kims znajomym... Studia w koncu sa po to, zeby poznac nowych ludzi ![]() Strasznie ciezko, co lepsze, to zajete. Przegladam tylko te najnowsze ogloszenia, jestem umowiona na 4 stancje, jutro bede dzwonic z proba umowienia sie na kolejne 3. TZ pojedzie ze mna na ogladanie stancji w czwartek Z rodzicami nie chce jechac, bo oni maja jakies dziwne kryteria, najlepiej, zeby gospodarz regularnie dogladal mieszkania, zeby bylo pod sama uczelnia, a kij z tym, ze to np. mieszkanie w kamienicy, zawilgocone i zimne;P
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-05 o 21:06 |
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze szukalam sama i mialam szczescie do ludzi, na szczescie!
ale to fakt, ciezko cos znaleźć. Przeraza mnie to, ze za jakis czas bede potrzebowala pokoju dla siebie. pokoje 1 osobowe to nawet 700 zł do granatowyh peep toe na obcasie jaka sukienka? tylko granatowa ? przypadkiem kupilam te buty i są sliczne
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez szukam jednoosobowego pokoju i faktycznie koszta sa spore... Szukam tak do 650zl, no ale 700 tez jestem w stanie dac jak fajny pokoj. Na pewno nie wyobrazam sobie mieszkac z kims w pokoju, nawet nie ma mozliwosci wtedy zachowac sie swobodnie. Ogolnie studia studiami, ale prywatnosc rzecz swieta
W sumie wolę klepać biedę, ale przynajmniej mieć własny kawałek podłogi:P
|
|
|
|
#1752 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Budżet trochę nadszarpnięty, ale damy radę, musimy ![]() Wczoraj gotowalam kompot, oszczędzamy na pepsi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W lutym chcieliśmy wziąć z tż właśnie taki szybki ślub tylko ze świadkami, nawet papiery już miałam i wiecie co, teraz Bogu dziękuje że rozum nam wrócił i się powstrzymaliśmy Nie wiesz jakie będą relacje rodzinne za rok, dwa, a co dopiero za ok.5 lat jak bedziesz po studiach Cytat:
Ja uczyłam się dziennie i pracowałam na kasie, grunt to znaleźć luźny grafik. Ja np.: kończyłam zajęcia różnie, czasami o 12:00, czasami o 15:00 albo i 19:00 albo miałam wolny dzień. Pracowałam w ciągu dnia po 3-4 godziny, rzadko w weekendy (bo nie chciałam) i zawsze parę stów wpadało. Do tego okazyjnie promocje ![]() Cytat:
My to mieszkanie znaleźliśmy w parę godzin, o 6:30 zadzwoniłam do babki, umówiłam się na 18:00 i o 19:00 chata była nasza Nie miałam czasu do Was zajrzeć bo na weekend przyjechała siostra tż z facetem i rocznym dzieckiem, mieliśmy armagedon w domu ![]() A dzisiaj tż będzie kombinował z podłączeniem routera, tak żebym mogła siedzieć na lapku ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Bania, A mierzysz sobie ciśnienie? Ja wczoraj o 16:00 położyłam się oglądać tv i padłam, do 21:00 nie dałam rady nawet przewrócić się na bok. Wstałam, umyłam się i znowu w kimę, podniesienie ręki było dla mnie mega wysiłkiem W nocy spadł mega deszcz, więc myślę że po prostu ciśnienie mi spadło bo mam dot ego tendecję, może u Ciebie też tak jest?Ewentualnie będziemy obydwie chodziły z wózkami na spacer |
||||||
|
|
|
#1753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to bedzie Cie wiecej ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
Ale na studiach mialam pokoj 3 osobowy. Sama sie sobie dziwie
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, muszę schudnąć, bo znowu mi część kg. wróciło
![]() Kopnijcie mnie w d*pe! :P Monia jakie PMS? Moja mama już dawno przekwitła
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądam mecz i zaraz się popłaczę
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo. Skoro nie radzimy sobie z Australią to co będzie dalej!
![]() Wrócili rodzice, przechodzę na dietę rybną - saaaame łososie i inne cuda w lodówce
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, zaskoczylas mnie tym cichym slubem
Jest w tym racja, ale my bysmy chcieli zostawic furtke zapasowa czyli slub koscielny i wtedy zrobic przyjecie. Zreszta co ja gdybam, tak naprawde mam jeszcze kupe czasu, jestem mloda, piekna i mam jedrne cycki Zreszta u mnie w domu jest troche inaczej, nie ma wzajemnego szacunku rodzicow do dzieci i odwrotnie. Ty plakalas, ze zostawiasz mame i psa, a ja placze z radosci Moje kontakty z rodzicami sie posypaly, moze wyprowadzka cos zmieni, no ale zbieralo sie od lat.Strrrasznie ciezko jest ze stancjami. Tez nie chce byle czego, chce miec ladny pokoik. Jedyna osoba, z ktora bym mogla mieszkac to TZ, ale z kims obcym w pokoju nie chce. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-06 o 11:19 |
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl siatkówka?
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, no jak to tak, ze nie wiesz?
Australia nas dupczy.
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, już przy poprzednim meczu mówiłam, że kurde coś się złego dzieje, kiepsko sobie radzi nasza drużyna, a to co się dzieje teraz to jest czarna rozpacz Z pierwszym miejscem się możemy pożegnać :/. A jak nadal będą tak grać to nie przejdą ćwierćfinału No patrzę, pacze i się pytam O CO CHODZI?! Gdzie jest nasza drużyna? Nie chodzi o to, że przegrywają, ale JAK Oni to robią ... (pomijając Z KIM)
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet komentatorzy mówią dzisiaj mało głupot
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Dostalam dzis potwierdzenie odbioru dokumentow w szkole, czy moge juz sie uwazac za przyjeta?:P
Aha, Monia, a jeszcze mi pisalas o tym, ze dalas rade pracowac i uczyc sie dziennie. Wiesz ja mam nadzieje, ze od przyszlego roku tez dam rade pogodzic i studia i studium, ale w tym roku to chyba sie troche boje... Nie wiem jak to jest, nie wiem na kogo trzeba uwazac itp. Nie znam miasta. Za rok juz mysle, ze bedzie lepiej. Zreszta musze tak zrobic, nie mam innego wyjscia, bo tez nie chce sie edukowac Bog wie ile. Juz mam nadzieje, ze uda mi sie magisterke zrobic zaocznie. Zreszta moj TZ planuje to samo, juz chce isc po studiach inzynierskich do pracy (jak sie uda oczywiscie te prace dostac, no i drugie pytanie-gdzie?).
|
|
|
|
#1764 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry wyszedł Noo tylko w pracy piszę (dzisiaj mam luuuz, więc do 16:00 bedę wizażowała ). W domu jest komputer tż, nie chce mi się z niego korzystać, w ogóle ja nie lubię czyichś komputerów :PCytat:
![]() Nie obżeraj się i nie popuszczaj sobie ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie w mieście wspólne pokoje nie są popularne, wszyscy raczej mieszkali oddzielnie, a jak koleżanka miała pokój przejściowy to już było traktowane jako tragedia ![]() Cytat:
![]() U mnie były takie hardkory, które ciągnęły studia (albo i 2 kierunki) + technika. Pracowała 1/3 osób na roku. Ludzie studiowali dodatkowo historię, biologię, chemię, ekonomię, calkowity misz masz. |
|||||
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
O daj spokoj z tym pokojem przejsciowym, masakra jakas po prostu
Moja siostra ma pokoj dzielony na studiach, w zyciu bym tak nie chciala. Co to za komfort. Niby tanio, blisko uczelni, ale nawet chlopaka na noc nie mozna zaprosic, albo po prostu wyplakac sie w poduszke, bo nie ma prywatnosci :P Juz chyba wole dojezdzac dluzej, ale miec wlasny kąt. Zresztą ja lubie po calym dniu wrocic do domu, zrobic sobie kawe i pokontemplowac o swiecie, a nie lubie jak ktos mi d. zawraca od samego progu.Dzieki W sumie to sie nawet ciesze.Monia, a Ty placilas za fartuch? Nam kaza placic 80zl Wrzesien to bedzie dla mnie biedny miesiac- fartuch, pokupowanie wszystkich ☠☠☠☠☠☠☠ do mieszkania, jako takie wyposazenie typu zeszyty na notatki itp. Juz czuje, ze chudne Ja jutro tez jem rybe, bo mamy jutro z chlopem druga rocznice i mi robi kolacje Mam nadzieje, ze wyjdzie dobre!Btw. wiecie jak strasznie podrozaly schroniska mlodziezowe przez Euro? Dwa lata temu za dobe placilam 15zl, a teraz najtaniej to 30zl, ale przecietnie doba kosztuje 40. Monia, a teraz te osoby pracuja w zawodzie zwiazanym ze studiami czy w aptece? Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-06 o 13:17 |
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, ja sobie sama kupowałam fartuch. Potem kupilam jeden do pracy, dwa dostałam od przedstawicieli. Chciałam jeszcze sama kupić z krótkim rękawem, ale drogie to gówno, więc zrezygnowałam. 80zł. to normalna cena
A wszyscy pracują w aptece, nikt nie poszedł w kierunku studiów Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-08-06 o 13:20 |
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera, to kolorowo
Nie wiem już naprawdę, jakie studia trzeba skończyć, żeby dostać w Polsce od razu pracę. My z TŻ poważnie myślimy o wyjeździe z kraju. Myślę, że jak oboje się gruntownie wykształcimy, to nie będzie z tym problemu. W ogóle wkurza mnie w Polsce słaba waluta, to jest chyba jeden z głównych powodów ![]() No wlasnie my mamy w szkole kupic (wypozyczyc?) fartuch z logiem szkoly i nazwiskiem gdzies tam wyszytym. Takze chyba obowiazuje jednolite umundurowanie?
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w prywatnej kosmetologicznej, która slynie z darcia kasy ze studentów jest nakaz kupienia fartuchów w szkole.
A tak to wszędzie samowolka i dobrze bo jeden woli krótki/długi rękaw, dłuższy/krótszy fartuch. Poza tym przyda się drugi na zmianę, więc kolejny wydatek.Ja też nie wiem jakie trzeba skończyć studia. Druga sprawa, że liczy się cały człowiek, jego chęci, zaangażowanie w różne akcje, bywanie i szczęście U nas po dyplomie było tak, że jak ktoś się załapał, a wiedział że gdzieś jeszcze szukają to od razu dawał cynk. Ja sama odstąpiłam miejsce w aptece jednej koleżance bo nie chciałam tam pracować. A znowu moja dobra koleżanka można powiedzieć, że załatwiła mi i koledze pracę bo uslyszała, że tu i tam będą przyjmować, więc lecieliśmy z cv.Ja do emigracji się nie nadaję :P |
|
|
|
#1769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Moim zdaniem aktualnie nie mają szans ani z Brazylią, ani z Rosją, ani z żadną inną drużyną. Jak się nie wezmą w garść to obawiam się, że odpadną od razu, po ciężkiej porażce. ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, dobry pomysl! Musze kupic drugi na zmiane, nie pomyslalam o tym
Czemu sie nie nadajesz? :P Tesknilabys za rodzina czy po prostu nie ma to jak u siebie? ![]() Kupilam na biochemii urody maslo shea, olej kokosowy, bede olejowac wlosy :P Tzn. na razie eksperymentowac. Jak dojda, to Was zasypie pytaniami (Monia, Psyhe i Winyl )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

projekt x ma zaje.bisty soundtrack, od kiedy słyszę go codziennie w słuchawkach - codziennie mam własny projekt x ;D
Wiedziałam, że za długo nie wytrzymasz w tej błogości
Telewizor musi być
Nie wiem czemu mamy mają takie fochy z d. wzięte. Hormony czy przemęczenie? Cholera wie.
.
.

.

W sumie wolę klepać biedę, ale przynajmniej mieć własny kawałek podłogi:P

Mama sprząta i się drze jak nie wiem, bo powiedziałam żeby w kuchni podłogi nie myła, bo robię ciasto i mogę upierdzielić i jak skończę to umyję, a ona na mnie z gębą 'no ku*a mać! nie będziesz mi mówić kiedy ja mam sprzątać, a kiedy nie! każdy mną tylko dyryguje!' ale tak się darła, że szok

Piekarnik Laury