kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-04, 23:26   #1741
winyl
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
czuje sie pokrzywdzona, że nie widzialam Winylowych loczkow

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

ale to chyba dobrze
mam zamiar dziś i jutro uczynić to samo
bombowy weekend przede mna
Nic nie straciłaś .
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
u siebie w domu organizowałaś? projekt x ma zaje.bisty soundtrack, od kiedy słyszę go codziennie w słuchawkach - codziennie mam własny projekt x ;D

umre z ciekawosci ;((((( ciekawi mnie tylko pod czyim wplywem zdecydowalas sie na tak odwazny krok?

u mnie tez tak jest :P i sama tez krzycze na wszystkich wkolo jak mam akcje: sprzatanie ;p

u mnie widac ze to klos, zwlaszcza jak sie do niego przyloze, jest wtedy taki plaski :P dodatkowo lubie go troche wytarmosic, zzeby nie byl idealny, nie lubie takich gladkich i ulizanych fryzur.
ja tez rzadko spinam wlosy, wydaje mi sie, ze wygladam wtedy jak gałgan. lubie miec spiete wlosy jak odslaniam ramiona, wtedy podoba mi sie jak wygladam

nie lubie warkocza dobieranego na mojej glowie, bo jak go mam, to kojarze sie sobie z dinozaurem, no i ten moj warkocz jest strasznie gruby , bo mam grube i geste wlosy.

szlag mnie trafia bo nie odzywam sie do tza, juz mnie nosi, zeby do niego zadzwonic
O no to fajnie . Ja nie lubię siebie w warkoczach, bo wydaje mi się, że wyglądam jak 5-letnie dziecko. Chociaż lubię sobie (zagranicą) zrobić np. z grzywki warkocza, albo właśnie takie pół-upięcia z warkoczami. Na moich z kolei wydaje mi się, że w tych pół-upięciach super wyglądają dobierane warkocze, ale jestem kaleką i jeszcze ich nie umiem za bardzo robić, także trzymam się zwykłych i kłosów, czasem próbuję coś dobierać .

Czym znów podpadł? Wiedziałam, że za długo nie wytrzymasz w tej błogości
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Kto kombinuje, ten żyje Telewizor musi być Już gromadzenie wspólnego majątku idzie pełną parą, co?

Lol Zawsze to zarobisz jakiegoś piątaka

Jakbym czytała o swojej mamie Nie wiem czemu mamy mają takie fochy z d. wzięte. Hormony czy przemęczenie? Cholera wie.

A ja jak uczeszę warkocz albo kitkę i ubiorę tank top to czuję się jak Lara Croft i biegnę się przebrać

A kto narozrabial? Ty czy on?
Ja planuję kupić telewizor w ostatniej kolejności, jak już nie będę miała na co wydawać. I tak nie oglądam, jedynie mecze, ale na mecz zawsze można (wręcz lepiej jest) iść do kogoś, do knajpy itd.

Jak mam PMS to nie umiem się nie kłócić z mamą i zawsze właśnie o takie głupoty .
Cytat:
Ja juz przetrzepalam wszystkie filmy na yt o czesaniu koczka i ni cholery, ciagle sie rozlatuje, chyba mam za ciezkie wlosy. Zreszta i tak siebie nie widze w takiej fryzurze

Niedobra Ja tez zawsze sobie obiecuje, ze sie pierwsza nie odezwe do TZ, ale potem mnie sumienie rusza i dzwonie 50 razy, zeby sie odfochal. Zawsze mi tak przykro, jak zaczne sie go czepiac, a nie mam powodu, potem nawet rycze, bo tak mi glupio i smutno, ze mu sprawilam przykrosc, a jest taki kochany.

W ogole moj TZ ostatnio przebakuje, ze jemu sie marzy cichy slub tylko w towarzystwie swiadkow, bez obecnosci starszych, rodzenstwa itp. O takim czyms marze, ciesze sie, ze i on zaczyna

Tatus mnie bojkotuje i nie wyprasowal moich bluzeczek, ale ja juz jestem duza i sama potrafie obsluzyc zelazko, wiec nie robi to na mnie wiekszego wrazenia
Dlatego ja nie lubię takich gładkich i ułożonych fryzur, zawsze jak coś robię to tak jak Bania, musi być rozwalone, poczochrane, artystyczny nieład .
Ty już o ślubie myślisz? No w sumie, Julian może chciałby mieć rodziców po ślubie .
Hahah uwielbiam takie wojny domowe. Dobre jest też np. "nie naleję Ci zupy"

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 23:29   #1742
agniesikk
Zakorzenienie

Nie mysle o slubie teraz, ale w przyszlosci, po studiach jak najbardziej, to cos zlego?Przeciez nigdy nie mowilam, ze juz zaraz chce, zeby mi niesli suknie z welonem
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 23:31   #1743
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jest przymierze rodzice+siostra, bo to jest ich studentka, ich zdolniacha z dobrego uniwersytetu. W domu wszystko było super, dopóki moja siostra nie wyjechała na studia. Teraz wszystko kręci się wokół niej. Zresztą wiecie, nawet już moją siostrę bym przebolała, ale głupiego postępowania moich rodziców nie zniosę. Zresztą z ojcem w ciągu ostatnich kilku lat powiedzieliśmy sobie o kilka słów za dużo i chyba się przelała czara goryczy. Mój ojciec tylko potrafi się chwalić, co osiągnęły dzieci, a że ja się nie dostałam na studia, to nie ma się czym chwalić w jego mniemaniu. I dobrze, będę mieć spokój. Dla niego mogę być nikim, ważne, żebym ułożyła swoje życie tak, jak ja chcę.

Kurcze, jest drugi nabor na biologie. Kusi mnie troche, ale z drugiej strony nie dam sobie rady od razu technikum i studia... Za duzo na glowie jak na pierwszy rok i wystrachana nowicjuszke. Za rok zloze papiery
Uwielbiam to chwalenie się dziećmi. Albo jak ktoś z kiepskim wykształceniem albo jego brakiem poniża ludzi, którzy studiują coś duuużo lepszego i o wieeeele trudniejszego, a robi to np. z powodu jakiejś jednej gorszej oceny.

A czemu zakładasz od razu, że nie dasz rady? O ile to są studia darmowe to ja bym na Twoim miejscu złożyła. Zawsze możesz w każdej chwili zrezygnować i nic Cię to nie kosztuje,a może akurat Ci się spodoba i się przyda .

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Nie mysle o slubie teraz, ale w przyszlosci, po studiach jak najbardziej, to cos zlego?Przeciez nigdy nie mowilam, ze juz zaraz chce, zeby mi niesli suknie z welonem
Ale chill out, przecież ja nie mówię, że coś złego . Ja tylko chcę dobrze dla Juliana, a Ty na mnie krzyczysz .

XOXO
Stary 2012-08-04, 23:50   #1744
agniesikk
Zakorzenienie

Tzn. Winyl ja chce zaczac studia od przyszlego roku. W tym chyba jednak troche sie obawiam, ze nie dam rady uczyc sie w studium i jeszcze studiowac. Za duzo na glowie jak na sam poczatek. Mysle, ze jak juz sie zaaklimatyzuje w tym roku, to w przyszlym bedzie troche lepiej z podjeciem studiow Bo jednak studia chce skonczyc.

Nie krzycze

Winyl, wyslesz mi zapro do klubu? Stracilam lacznosc ze swiatem i tez nie chce wszystkiego tu pisac.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-08-04 o 23:51
Stary 2012-08-04, 23:55   #1745
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Czym znów podpadł? Wiedziałam, że za długo nie wytrzymasz w tej błogości
nieee jest ok; ale też mnie dziwi ta wyjątkowo długa błogość

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 01:00   #1746
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn. Winyl ja chce zaczac studia od przyszlego roku. W tym chyba jednak troche sie obawiam, ze nie dam rady uczyc sie w studium i jeszcze studiowac. Za duzo na glowie jak na sam poczatek. Mysle, ze jak juz sie zaaklimatyzuje w tym roku, to w przyszlym bedzie troche lepiej z podjeciem studiow Bo jednak studia chce skonczyc.

Nie krzycze

Winyl, wyslesz mi zapro do klubu? Stracilam lacznosc ze swiatem i tez nie chce wszystkiego tu pisac.
Wysłane!

XOXO
Stary 2012-08-05, 19:07   #1747
agniesikk
Zakorzenienie

Wzielam sie dzis za szukanie stancji, juz jestem umowiona na obejrzenie trzech i kurcze juz mam dosc troche Bardzo duzo nieaktualnych ofert, jakbym posluchala moich rodzicow, ze mam szukac pozniej, to bym musiala zamieszkac w jakiejs ciemnej klicie, bo przeciez oburzonym tonem mi prawili kazania "a ty myslisz, ze kolejki stoja, zeby wynajac stancje?". jak widac owszem...
Stary 2012-08-05, 20:47   #1748
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wzielam sie dzis za szukanie stancji, juz jestem umowiona na obejrzenie trzech i kurcze juz mam dosc troche Bardzo duzo nieaktualnych ofert, jakbym posluchala moich rodzicow, ze mam szukac pozniej, to bym musiala zamieszkac w jakiejs ciemnej klicie, bo przeciez oburzonym tonem mi prawili kazania "a ty myslisz, ze kolejki stoja, zeby wynajac stancje?". jak widac owszem...
no co Ty, masakra jest z wynajmowaniem :P co prawda ciągle jest rotacja, ludzie się mieszają, ale wiadomo, że lepiej znaleźć od razu coś odpowiedniego trzymam kciuki! a nie szukasz lokum z nikim ze znajomych? samej musi być mega ciężko ;/

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:04   #1749
agniesikk
Zakorzenienie

Nie, ja szukam tak, zeby mi bylo wygodnie, wiadomo, ze znajomi studiuja na roznych wydzialach, wiec kazdy szuka tak, zeby byl dobry dojazd Zreszta ja chyba nie bardzo chce z kims znajomym... Studia w koncu sa po to, zeby poznac nowych ludzi

Strasznie ciezko, co lepsze, to zajete. Przegladam tylko te najnowsze ogloszenia, jestem umowiona na 4 stancje, jutro bede dzwonic z proba umowienia sie na kolejne 3. TZ pojedzie ze mna na ogladanie stancji w czwartek Z rodzicami nie chce jechac, bo oni maja jakies dziwne kryteria, najlepiej, zeby gospodarz regularnie dogladal mieszkania, zeby bylo pod sama uczelnia, a kij z tym, ze to np. mieszkanie w kamienicy, zawilgocone i zimne;P

Czas edycji: 2012-08-05 o 21:06
Stary 2012-08-05, 21:10   #1750
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

ja zawsze szukalam sama i mialam szczescie do ludzi, na szczescie! ale to fakt, ciezko cos znaleźć. Przeraza mnie to, ze za jakis czas bede potrzebowala pokoju dla siebie. pokoje 1 osobowe to nawet 700 zł

do granatowyh peep toe na obcasie jaka sukienka? tylko granatowa ? przypadkiem kupilam te buty i są sliczne , teraz pod nie musze dobrac sukienke!
Stary 2012-08-05, 21:51   #1751
agniesikk
Zakorzenienie

Ja tez szukam jednoosobowego pokoju i faktycznie koszta sa spore... Szukam tak do 650zl, no ale 700 tez jestem w stanie dac jak fajny pokoj. Na pewno nie wyobrazam sobie mieszkac z kims w pokoju, nawet nie ma mozliwosci wtedy zachowac sie swobodnie. Ogolnie studia studiami, ale prywatnosc rzecz swieta W sumie wolę klepać biedę, ale przynajmniej mieć własny kawałek podłogi:P
Stary 2012-08-06, 08:45   #1752
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
1. zaplatam tylko kłosa na bok, a grzywkę spinam do góry , żeby podnieść trochę fryzurę, czasami zostawiam ją na bok. kłosa robię przeważnie w ciągu minuty na przystanku, bo w domu nigdy nie mam czasu ludzie na przystanku przyzwyczaili sie już, raz nawet pani powiedziała, że chyba będzie przychodziła z dzieckiem, to i jemu zaplete

dobry telewizor musi byc nie są też aż takie drogie, mam nadzieję, że nie nadszarpnęliście mocno budżetu
niedługo będzie m jak milosc , te sprawy- przyda sie . ciekawe czy tz pozwoli Ci ogladac seriale
O jaa a ja myslałam, że takiego kłosa z pola wplatasz

Budżet trochę nadszarpnięty, ale damy radę, musimy
Wczoraj gotowalam kompot, oszczędzamy na pepsi

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Wiecie co? Moja rodzina naprawdę nie jest normalna..... Mama sprząta i się drze jak nie wiem, bo powiedziałam żeby w kuchni podłogi nie myła, bo robię ciasto i mogę upierdzielić i jak skończę to umyję, a ona na mnie z gębą 'no ku*a mać! nie będziesz mi mówić kiedy ja mam sprzątać, a kiedy nie! każdy mną tylko dyryguje!' ale tak się darła, że szok A ja chciałam dobrze, bo po co myć jak zaraz uwalę mąką czy czymś i i tak będę myć i tak
PMS u mamy?

Cytat:
Kto kombinuje, ten żyje Telewizor musi być Już gromadzenie wspólnego majątku idzie pełną parą, co?
No wspólny majątek to gorsze niż slub

Cytat:
W ogole moj TZ ostatnio przebakuje, ze jemu sie marzy cichy slub tylko w towarzystwie swiadkow, bez obecnosci starszych, rodzenstwa itp. O takim czyms marze, ciesze sie, ze i on zaczyna
To teraz Wam coś powiem
W lutym chcieliśmy wziąć z tż właśnie taki szybki ślub tylko ze świadkami, nawet papiery już miałam i wiecie co, teraz Bogu dziękuje że rozum nam wrócił i się powstrzymaliśmy bo z czasem wszystko się odmienia Nie wiesz jakie będą relacje rodzinne za rok, dwa, a co dopiero za ok.5 lat jak bedziesz po studiach

Cytat:
Aga dasz radę
Ja uczyłam się dziennie i pracowałam na kasie, grunt to znaleźć luźny grafik.
Ja np.: kończyłam zajęcia różnie, czasami o 12:00, czasami o 15:00 albo i 19:00 albo miałam wolny dzień. Pracowałam w ciągu dnia po 3-4 godziny, rzadko w weekendy (bo nie chciałam) i zawsze parę stów wpadało. Do tego okazyjnie promocje

Cytat:
Pewnie, że stoją :P
My to mieszkanie znaleźliśmy w parę godzin, o 6:30 zadzwoniłam do babki, umówiłam się na 18:00 i o 19:00 chata była nasza A koleżanka znajomej szuka tam na osiedlu od 2 m-cy i nie może znaleźć. Trzeba mieć szczęście. W tamtym mieszkaniu już są lokatorzy,a wyprowadziliśmy się z niego tydzień temu. Stancję trzeba szukać w ekspresowym tempie :P

Nie miałam czasu do Was zajrzeć bo na weekend przyjechała siostra tż z facetem i rocznym dzieckiem, mieliśmy armagedon w domu
A dzisiaj tż będzie kombinował z podłączeniem routera, tak żebym mogła siedzieć na lapku

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Bania,
A mierzysz sobie ciśnienie?
Ja wczoraj o 16:00 położyłam się oglądać tv i padłam, do 21:00 nie dałam rady nawet przewrócić się na bok. Wstałam, umyłam się i znowu w kimę, podniesienie ręki było dla mnie mega wysiłkiem W nocy spadł mega deszcz, więc myślę że po prostu ciśnienie mi spadło bo mam dot ego tendecję, może u Ciebie też tak jest?
Ewentualnie będziemy obydwie chodziły z wózkami na spacer
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 10:18   #1753
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Wczoraj gotowalam kompot, oszczędzamy na pepsi

Nie miałam czasu do Was zajrzeć bo na weekend przyjechała siostra tż z facetem i rocznym dzieckiem, mieliśmy armagedon w domu
A dzisiaj tż będzie kombinował z podłączeniem routera, tak żebym mogła siedzieć na lapku
ja uwielbiam kompoty, najbardziej teraz jablkowe
o to bedzie Cie wiecej bo teraz chyba tylko z pracy nadajesz

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Ja tez szukam jednoosobowego pokoju i faktycznie koszta sa spore... Szukam tak do 650zl, no ale 700 tez jestem w stanie dac jak fajny pokoj. Na pewno nie wyobrazam sobie mieszkac z kims w pokoju, nawet nie ma mozliwosci wtedy zachowac sie swobodnie. Ogolnie studia studiami, ale prywatnosc rzecz swieta W sumie wolę klepać biedę, ale przynajmniej mieć własny kawałek podłogi:P
rozumiem Cie, tez bym nie umiala z kims mieszkac w pokoju!
Ale na studiach mialam pokoj 3 osobowy. Sama sie sobie dziwie
Stary 2012-08-06, 10:25   #1754
psyhe666
Zakorzenienie

Dziewczyny, muszę schudnąć, bo znowu mi część kg. wróciło
Kopnijcie mnie w d*pe! :P

Monia jakie PMS? Moja mama już dawno przekwitła
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:10   #1755
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

Też muszę, bo non stop tkwię w tym samym, mam tego dość.

Oglądam mecz i zaraz się popłaczę

XOXO
Stary 2012-08-06, 11:16   #1756
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądam mecz i zaraz się popłaczę
Ja tak samo. Skoro nie radzimy sobie z Australią to co będzie dalej!

Wrócili rodzice, przechodzę na dietę rybną - saaaame łososie i inne cuda w lodówce

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:17   #1757
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, zaskoczylas mnie tym cichym slubem Jest w tym racja, ale my bysmy chcieli zostawic furtke zapasowa czyli slub koscielny i wtedy zrobic przyjecie. Zreszta co ja gdybam, tak naprawde mam jeszcze kupe czasu, jestem mloda, piekna i mam jedrne cycki Zreszta u mnie w domu jest troche inaczej, nie ma wzajemnego szacunku rodzicow do dzieci i odwrotnie. Ty plakalas, ze zostawiasz mame i psa, a ja placze z radosci Moje kontakty z rodzicami sie posypaly, moze wyprowadzka cos zmieni, no ale zbieralo sie od lat.

Strrrasznie ciezko jest ze stancjami. Tez nie chce byle czego, chce miec ladny pokoik. Jedyna osoba, z ktora bym mogla mieszkac to TZ, ale z kims obcym w pokoju nie chce.

Czas edycji: 2012-08-06 o 11:19
Stary 2012-08-06, 11:18   #1758
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

do granatowyh peep toe na obcasie jaka sukienka? tylko granatowa ? przypadkiem kupilam te buty i są sliczne , teraz pod nie musze dobrac sukienke!
Czarna, biała, czerwona, malinowa, koralowa, cytrynowa. W sumie wiele jest tych kolorów tylko trzeba dobrać odpowiedni odcień

Stary 2012-08-06, 11:21   #1759
psyhe666
Zakorzenienie

Winyl siatkówka?
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:31   #1760
agniesikk
Zakorzenienie

Psyhe, no jak to tak, ze nie wiesz? Australia nas dupczy.
Stary 2012-08-06, 11:37   #1761
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Ja tak samo. Skoro nie radzimy sobie z Australią to co będzie dalej!

Wrócili rodzice, przechodzę na dietę rybną - saaaame łososie i inne cuda w lodówce
Nie wiem , już przy poprzednim meczu mówiłam, że kurde coś się złego dzieje, kiepsko sobie radzi nasza drużyna, a to co się dzieje teraz to jest czarna rozpacz .
Z pierwszym miejscem się możemy pożegnać :/. A jak nadal będą tak grać to nie przejdą ćwierćfinału .

No patrzę, pacze i się pytam O CO CHODZI?! Gdzie jest nasza drużyna? Nie chodzi o to, że przegrywają, ale JAK Oni to robią ... (pomijając Z KIM)

Cytat:
Winyl siatkówka?

XOXO
Stary 2012-08-06, 11:45   #1762
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem , już przy poprzednim meczu mówiłam, że kurde coś się złego dzieje, kiepsko sobie radzi nasza drużyna, a to co się dzieje teraz to jest czarna rozpacz .
Z pierwszym miejscem się możemy pożegnać :/. A jak nadal będą tak grać to nie przejdą ćwierćfinału .

No patrzę, pacze i się pytam O CO CHODZI?! Gdzie jest nasza drużyna? Nie chodzi o to, że przegrywają, ale JAK Oni to robią ... (pomijając Z KIM)

Brazylia albo Rosja w ćwierćfinale, nie wygląda to za ciekawie. To, że wygraliśmy z Brazylijczykami w LŚ jakoś szczególnie mnie nie uspokaja. Oni nie widzą, że szybkimi i krótkimi akcjami zdobywają pkt i trzeba tak grać?
Nawet komentatorzy mówią dzisiaj mało głupot

Stary 2012-08-06, 12:04   #1763
agniesikk
Zakorzenienie

Dostalam dzis potwierdzenie odbioru dokumentow w szkole, czy moge juz sie uwazac za przyjeta?:P

Aha, Monia, a jeszcze mi pisalas o tym, ze dalas rade pracowac i uczyc sie dziennie. Wiesz ja mam nadzieje, ze od przyszlego roku tez dam rade pogodzic i studia i studium, ale w tym roku to chyba sie troche boje... Nie wiem jak to jest, nie wiem na kogo trzeba uwazac itp. Nie znam miasta. Za rok juz mysle, ze bedzie lepiej. Zreszta musze tak zrobic, nie mam innego wyjscia, bo tez nie chce sie edukowac Bog wie ile. Juz mam nadzieje, ze uda mi sie magisterke zrobic zaocznie. Zreszta moj TZ planuje to samo, juz chce isc po studiach inzynierskich do pracy (jak sie uda oczywiscie te prace dostac, no i drugie pytanie-gdzie?).
Stary 2012-08-06, 12:28   #1764
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja uwielbiam kompoty, najbardziej teraz jablkowe
o to bedzie Cie wiecej bo teraz chyba tylko z pracy nadajesz
Ja wczoraj zrobiłam wieloowocowy-wszystko co było w zamrażarce, nawet agrest dobry wyszedł

Noo tylko w pracy piszę (dzisiaj mam luuuz, więc do 16:00 bedę wizażowała). W domu jest komputer tż, nie chce mi się z niego korzystać, w ogóle ja nie lubię czyichś komputerów :P

Cytat:

To może nadal trwa etap menopauzy? Serio mówię

Nie obżeraj się i nie popuszczaj sobie

Cytat:
Łososieee

Cytat:
Strrrasznie ciezko jest ze stancjami. Tez nie chce byle czego, chce miec ladny pokoik. Jedyna osoba, z ktora bym mogla mieszkac to TZ, ale z kims obcym w pokoju nie chce.
Ja uważam, że w jednym pokoju to nawet z tż można się zagryźć, więc Ci się nie dziwię :P
U mnie w mieście wspólne pokoje nie są popularne, wszyscy raczej mieszkali oddzielnie, a jak koleżanka miała pokój przejściowy to już było traktowane jako tragedia

Cytat:
Dostalam dzis potwierdzenie odbioru dokumentow w szkole, czy moge juz sie uwazac za przyjeta?:P

Aha, Monia, a jeszcze mi pisalas o tym, ze dalas rade pracowac i uczyc sie dziennie. Wiesz ja mam nadzieje, ze od przyszlego roku tez dam rade pogodzic i studia i studium, ale w tym roku to chyba sie troche boje... Nie wiem jak to jest, nie wiem na kogo trzeba uwazac itp. Nie znam miasta. Za rok juz mysle, ze bedzie lepiej. Zreszta musze tak zrobic, nie mam innego wyjscia, bo tez nie chce sie edukowac Bog wie ile. Juz mam nadzieje, ze uda mi sie magisterke zrobic zaocznie. Zreszta moj TZ planuje to samo, juz chce isc po studiach inzynierskich do pracy (jak sie uda oczywiscie te prace dostac, no i drugie pytanie-gdzie?).
Chyba tak, gratulujemy
U mnie były takie hardkory, które ciągnęły studia (albo i 2 kierunki) + technika. Pracowała 1/3 osób na roku. Ludzie studiowali dodatkowo historię, biologię, chemię, ekonomię, calkowity misz masz.
Stary 2012-08-06, 13:13   #1765
agniesikk
Zakorzenienie

O daj spokoj z tym pokojem przejsciowym, masakra jakas po prostu Moja siostra ma pokoj dzielony na studiach, w zyciu bym tak nie chciala. Co to za komfort. Niby tanio, blisko uczelni, ale nawet chlopaka na noc nie mozna zaprosic, albo po prostu wyplakac sie w poduszke, bo nie ma prywatnosci :P Juz chyba wole dojezdzac dluzej, ale miec wlasny kąt. Zresztą ja lubie po calym dniu wrocic do domu, zrobic sobie kawe i pokontemplowac o swiecie, a nie lubie jak ktos mi d. zawraca od samego progu.

Dzieki W sumie to sie nawet ciesze.

Monia, a Ty placilas za fartuch? Nam kaza placic 80zl Wrzesien to bedzie dla mnie biedny miesiac- fartuch, pokupowanie wszystkich ☠☠☠☠☠☠☠ do mieszkania, jako takie wyposazenie typu zeszyty na notatki itp. Juz czuje, ze chudne

Ja jutro tez jem rybe, bo mamy jutro z chlopem druga rocznice i mi robi kolacje Mam nadzieje, ze wyjdzie dobre!

Btw. wiecie jak strasznie podrozaly schroniska mlodziezowe przez Euro? Dwa lata temu za dobe placilam 15zl, a teraz najtaniej to 30zl, ale przecietnie doba kosztuje 40.

Monia, a teraz te osoby pracuja w zawodzie zwiazanym ze studiami czy w aptece?

Czas edycji: 2012-08-06 o 13:17
Stary 2012-08-06, 13:18   #1766
moooniaaaa
Zakorzenienie

Aga, ja sobie sama kupowałam fartuch. Potem kupilam jeden do pracy, dwa dostałam od przedstawicieli. Chciałam jeszcze sama kupić z krótkim rękawem, ale drogie to gówno, więc zrezygnowałam. 80zł. to normalna cena

A wszyscy pracują w aptece, nikt nie poszedł w kierunku studiów A nie, chyba jedna koleżanka, która jest po pielęgniarstwie to pracuje w recepcji w przychodni ginekologicznej

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2012-08-06 o 13:20
Stary 2012-08-06, 13:27   #1767
agniesikk
Zakorzenienie

Cholera, to kolorowo Nie wiem już naprawdę, jakie studia trzeba skończyć, żeby dostać w Polsce od razu pracę. My z TŻ poważnie myślimy o wyjeździe z kraju. Myślę, że jak oboje się gruntownie wykształcimy, to nie będzie z tym problemu. W ogóle wkurza mnie w Polsce słaba waluta, to jest chyba jeden z głównych powodów

No wlasnie my mamy w szkole kupic (wypozyczyc?) fartuch z logiem szkoly i nazwiskiem gdzies tam wyszytym. Takze chyba obowiazuje jednolite umundurowanie?
Stary 2012-08-06, 13:53   #1768
moooniaaaa
Zakorzenienie

U nas w prywatnej kosmetologicznej, która slynie z darcia kasy ze studentów jest nakaz kupienia fartuchów w szkole.
A tak to wszędzie samowolka i dobrze bo jeden woli krótki/długi rękaw, dłuższy/krótszy fartuch. Poza tym przyda się drugi na zmianę, więc kolejny wydatek.

Ja też nie wiem jakie trzeba skończyć studia. Druga sprawa, że liczy się cały człowiek, jego chęci, zaangażowanie w różne akcje, bywanie i szczęście U nas po dyplomie było tak, że jak ktoś się załapał, a wiedział że gdzieś jeszcze szukają to od razu dawał cynk. Ja sama odstąpiłam miejsce w aptece jednej koleżance bo nie chciałam tam pracować. A znowu moja dobra koleżanka można powiedzieć, że załatwiła mi i koledze pracę bo uslyszała, że tu i tam będą przyjmować, więc lecieliśmy z cv.

Ja do emigracji się nie nadaję :P
Stary 2012-08-06, 14:24   #1769
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Brazylia albo Rosja w ćwierćfinale, nie wygląda to za ciekawie. To, że wygraliśmy z Brazylijczykami w LŚ jakoś szczególnie mnie nie uspokaja. Oni nie widzą, że szybkimi i krótkimi akcjami zdobywają pkt i trzeba tak grać?
Nawet komentatorzy mówią dzisiaj mało głupot
Cały czas o tym samym myślałam .
Moim zdaniem aktualnie nie mają szans ani z Brazylią, ani z Rosją, ani z żadną inną drużyną. Jak się nie wezmą w garść to obawiam się, że odpadną od razu, po ciężkiej porażce.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
U nas w prywatnej kosmetologicznej, która slynie z darcia kasy ze studentów jest nakaz kupienia fartuchów w szkole.
A tak to wszędzie samowolka i dobrze bo jeden woli krótki/długi rękaw, dłuższy/krótszy fartuch. Poza tym przyda się drugi na zmianę, więc kolejny wydatek.

Ja też nie wiem jakie trzeba skończyć studia. Druga sprawa, że liczy się cały człowiek, jego chęci, zaangażowanie w różne akcje, bywanie i szczęście U nas po dyplomie było tak, że jak ktoś się załapał, a wiedział że gdzieś jeszcze szukają to od razu dawał cynk. Ja sama odstąpiłam miejsce w aptece jednej koleżance bo nie chciałam tam pracować. A znowu moja dobra koleżanka można powiedzieć, że załatwiła mi i koledze pracę bo uslyszała, że tu i tam będą przyjmować, więc lecieliśmy z cv.

Ja do emigracji się nie nadaję :P
I znajomości, niestety :/.

XOXO
Stary 2012-08-06, 15:03   #1770
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, dobry pomysl! Musze kupic drugi na zmiane, nie pomyslalam o tym

Czemu sie nie nadajesz? :P Tesknilabys za rodzina czy po prostu nie ma to jak u siebie?

Kupilam na biochemii urody maslo shea, olej kokosowy, bede olejowac wlosy :P Tzn. na razie eksperymentowac. Jak dojda, to Was zasypie pytaniami (Monia, Psyhe i Winyl )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości