|
|
#2371 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
rzeczywiście dawno Cię nie było... gdzie byłaś, co porabiałaś? fajnie, że formalności już częściowo załatwione a gdzie zdjęcia butków? heh dzięki za dobre słowo - wiem, że się poukłada, ale chciałoby się JUŻ...
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie zawsze się da, więc trzeba czekać cierpliwie a na pewno ta cierpliwość będzie wynagrodzona ![]() Mam mało na swoje usprawiedliwienie ale jestem ostatnio zabiegana, kupujemy mieszkanie a z racji pracy TŻ i w tej kwestii wszystkie formalności są na mojej głowie Nawet jak dotąd większość zaproszeń musiałam sama wręczać Już się poprawiam i wklejam zdjęcia butków Przepraszam za jakość zdjęć ale są z telefonu
|
|
#2373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
właśnie o czymś sobie przypomniałam kilka dni temu moja mama spotkała na osiedlu swoją znajomą. mieszkam w jednym z czterech dwuklatkowych i jedenastopiętrowych wieżowców, więc sąsiadów mam wieeelu, a sporo z nich to kochające plotkować starsze panie znajoma mojej mamy wspominała o tym, że jedna z sąsiadek tłumaczyła jej ostatnio, która z panien wychodziła za mąż i nie mogła się nadziwić z jakiego powodu braliśmy taki cichy ślub ehh ludzie mają smutne i nudne życie skoro szukają sensacji tam, gdzie ich nie ma...
|
|
#2374 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jak wyjścia nie ma to chyba nie ma wyboru...---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
8 lat.... szmat czasu my razem od 7---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
ooooo witaj zgubo pokazuj butki no i za sprawy do przodu---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
o doczytałam super buciki
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla - rzeczywiście dawno cię nie było, a butki śliczne i dobrze, że obcas stabilny to mniej nogi bolą
|
|
|
|
#2376 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam już prawie, prawie kolejne pracowite wesele za sobą..
Panna Młoda w ślicznej sukni la sposa, niesamowicie przystojny brat Panny Młodej.. )I już nie mogę się doczekać aż pojadę do domu )
|
|
|
|
#2377 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę je jeszcze troszkę po domu ponosić, bo na pewno się rozbiją ale już teraz są wygodne.Cytat:
![]() ale można sobie humor poprawić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Butki miałam już upatrzone jak jeszcze nie wiedziałam, że będzie ślub Zakochałam się w nich w ubiegłym roku jak przyjaciółka szukała butów na swój ślub Teraz miałam trochę problemów ze znalezieniem mojego rozmiaru, ale w końcu się udało
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że dziś pustki
![]() pewnie wszystkie wybyły nad wodę bo ładna pogoda .Ja zaraz też na grilla jadę i może trochę cielsko obsmażę na słoneczku ![]() miłego dnia Dziewczynki ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Pradip- i co z kawalerskim? wymyśliliście coś?
|
|
#2379 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() O kawalerskim próbowałam rozmawiać z narzeczonym ale on się tylko denerwuje więc bez jego wiedzy i zgody zaczęłam gadać z jego kolegami i zobaczymy co z tego wyjdzie Cytat:
![]() No nie popisał się...Połączyć imprez sie raczej nie da bo wtedy kiedy moim dziewczynom pasuje to połowa chłopaków nie może a poza tym my właśnie też byliśmy raczej przeciwni wspólnej imprezie. Jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie ale nie tracę do końca nadziei bo w końcu mam nad czymś kontrolę ![]() Buciki faktycznie śliczne ale i tak cieszę się ze swoje już mam ![]() My właśnie ustalaliśmy datę ślubu pod rocznicę i mamy dzień po 10 chociaż ostatnio nawet się zastanawiałam czemu nie robimy wesela równo w 10 w piątek? Cytat:
Cytat:
![]() za postępy i bardzo ładne butki dobrze że swój rozmiar znalazłaś.Trzymajcie kciuki żeby z tym kawalerskim coś wyszło. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Nie mam nawet czasu napisać. Sajgon mamy straszny. Codziennie jest coś do załatwienia, ale zbliżamy się do końca. Zostało nam 13 dni Byłam na przymiarce sukni we wtorek. Niestety nie mam zdjęć, choć aparat spokojnie leżał sobie w torbie, ale z tego podekscytowania kompletnie o nim zapomniałam. Suknia jest boska, idealna i przepiękna I już na prawdę nie mogę się doczekać |
|
|
|
#2381 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki gwarantowane ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2382 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() już za 2 tyg stanę na ślubnym kobiercu ![]() Fryzurkę robię sama,(loki a do tego wpięty kwiat) . zastanawia mnie jakiego lakieru najlepiej użyć , aby fryzura przetrwała całą noc,a jednocześnie włosy nie były posklejane.Macie jakieś propozycje?
|
|
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia makijażu wrzucę pewnie jutro dziś już nie mam sił. Makijaż miałam zrobiony już o 8 rano i powiem szczerze trzymał się rewelacyjnie do 6 rano ) Kreację wrzuciłam kiedyś, jak będę miała chwilę to znów wrzucę.
|
|
#2384 |
|
Raczkowanie
|
mayeczka87 czy mogłabyś mi podać namiary do swojej makijażystki? bo bardzo mi się podobał Twój próbny makijaż a ja niestety teraz musze na szybko kogoś poszukac :/
|
|
#2385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie dziwię się,że byłaś zmęczona:P a mogę zapytać jaki utwór mieliście na pierwszy taniec? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Abecadlo - to nie Justyny było wesele
ona była tam gościem ![]() z tym lakierem to nie pomogę, nigdy nie mam takiego efektu jak robię sama... od fryzjera trzyma się baaaardzo długo a sama tak nie potrafię, to chyba kwestia też wyczesania włosów na szczotce itd... ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a Co do włosków, to jutro będę robiła małą próbę, w końcu czasu coraz mniej
|
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Abecadlo - nic się nie dzieje
zdarza się ![]() a jaką masz suknię?? |
|
|
|
#2389 |
|
Raczkowanie
|
abecadlo12345- pokaż nam jaką masz sukienke
co juz masz ? Do twojego ślubu zostało 2 tygodnie wiec podejrzewam ze juz wszystko dopiete na ostatni guzik
|
|
|
|
#2390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za brak zdjęcia ale super że Ci się tak podoba ![]() Cytat:
Jadę zaraz do dentysty wyleczyć ząbki przed weselem i odstawieniem tabletek a że mnie ostatnio jeden pobolewa to trzymajcie za mnie kciuki żebym wyszła z gabinetu cała i zdrowa (no i pani dentystka też...) miłego dnia Wam życzę
|
||
|
|
|
#2391 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chociaż po kawalerskim mojego TŻta... to mi się odechciało i nawet byłabym zadowolona gdyby go nie było...;( Cytat:
Cytat:
?Cytat:
![]() a ja w piątek miałam swój panieński... strasznie jestem zadowolona, dziewczyny spisały się na medal! najpierw było wielkie przywitanie z szampanem i torcikiem, jedzonko przepyszne, same robiły koronacja wlonem przez nich zrobionym![]() potem dostałam pudełko ze śmiesznymi prezentami typu... zupka chińska z karteczką"gdy przyszły mąż będzie głodny, a Tobie nie będzie chciało się gotować" albo snickers z karteczką" bo nie trzeba już dbać o linię", smycz do telefonu z napisem" gdy przyszły mąż będzie za dużo folgował" itp strasznie byłam zadowolona, dostałam też piękną koronkową koszulkę w kolorze ognistej czerwieni potem był torcik i zabawa... coś w stylu zgodności odpowiedzi z moim TŻ spisały się genialnie.. najbardziej rozbawiły mnie słomki do drinków w wiadomym kształcie pełno balonów... rewelacja potem taxi pojechałyśmy do centrum na imprezkę i tam kolejne zadania... poproś o nr telefonu, zapytaj jaki ma kolor bokserek itp zadowolona jestem strasznie bo spisały się na medal poniżej załączam zdjęcia
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818310117.html ...Tam Serce Twoje Edytowane przez wloszka8 Czas edycji: 2012-08-08 o 12:23 |
||||
|
|
|
#2392 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wyglądałaś pięknie!! Koleżanki też
|
|
#2393 |
|
Raczkowanie
|
a teraz inna sprawa... w sobotę mój TŻ miał swój wieczór kawalerski... ja na swoim nie chciałam striptizera i jasno zakomunikowałam to swoim koleżankom, które zaakceptowały to i nie zrobiły żadnych niespodzianke.. u TŻ spodziewałam się, że pojawi się striptizerka.. ale mimo wszystko jakoś nie poruszyło mnie to zbytnio.. stwierdziłam, że ma ostatni taki wieczór, a ufam mu i wiem, że nic nie zrobi... jednak najgorsze stało się wczoraj, kiedy zobaczyłam się z TŻ popołudniu... opowiedział mi wszystko dokładnie... że striptizerka miała 3 wyjścia po 1 minucie... on siedział na środku, a koledzy obserwowali... że tańczyła przed nim, rozpięła mu koszulę i zdjęła... weszła na niego, podobno poskakała trochę , a w ostatnim wejściu została kompletnie bez niczego... na koniec ostatniego pokazu dała mu buziaka w policzek i życzyła wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia... wiem, że to była dość ekskluzywan striptizerka, bo wiem ile płacił za nią kolega TŻ i nie było żadnej mowy o dotykaniu jej bo nie pozwala sobie na to absolutnie... wierzę TŻ i ufam... zresztą opowiedział mi wszystko ze szczegółami... ale mimo tego, że stwierdził, że w sumie to niepotrzebnie wydane pieniądze, bo wolałby za to iść na gokarty, albo paintbala... i komplementu w stylu że miała brzydkie nogi, a nie takie ładne co moje, to nie jestem w stanie sobie z tym poradzić... największy żal mam chyba do tego kolegi który to zorganizował, mimo tego, że wie, jak bardzo się kochamy i doskonale zdawał sobie sprawę, żę mój TŻ na samym początku nawet kręcił nosem jak o tym słyszał... nie umiem sobie poradzić ze świadomością, że jakaś obca kobieta tańczyła dla niego i to całkiem naga... ciężko mi strasznie... ;(;(;( wszystko było dobrze dopóki nie opowiedział mi szczerze o tym wszystkim...
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818310117.html ...Tam Serce Twoje Edytowane przez wloszka8 Czas edycji: 2012-08-06 o 08:23 |
|
|
|
#2394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, domyślam się że mi też byłoby ciężko ale na szczęście nie mają takich atrakcji przewidzianych.
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz już nie masz co o tym myśleć, ważne że Twoj Tż jest fair. A ja dzisiaj idę do spowiedzi
|
|
|
|
|
#2396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak coś, to oszczędź dentystkę ![]() Są skórzane, więc trochę się jeszcze rozbiją. Na razie chodzę w nich trochę po mieszkaniu i są ok. Cytat:
Śliczna z Ciebie PMka ![]() Cytat:
ale dziewczyny mają rację, to kumple TŻta tak na prawdę zrobili sobie prezent a nie jemu TŻ chciał być w porządku, powiedział jak było. Wiem, że łatwo się mówi ale powiedział Ci wszystko bo Cię kocha, nie chciał Ci sprawiać tym przykrości, chciał być fair i to jest ważne.Powodzenia Ja to się zebrać nie mogę
|
|
#2397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widzę że dziewczyny sie spisały. Super wyglądałyście.Powiem Ci że ja tez nie umiałabym sobie poradzić z czymś takim ale trudno stało sie.Najważniejsze ze twoj TŻ ci o wszystkim opowiedział. jest wobec ciebie szczery ,nic nie ukrywa... a zreszta sama pisałaś ze on niechciał striptizerki i nie rozumiem po co ją załatwili skoro on nie chciał. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2398 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
nigdy nie chodził do klubow gogo (nie licząć kawalerskich znajomych). TŻ było to obojętne, jego świadek też nie akceptował tego typu zabaw. Współczuję Ci, bo ja bym nie potrafiła o tym nie myśleć. Trzymaj się no i ważne, że TŻ był uczciwy
|
|
#2399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie wyglądałaś- laska z Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
oj nie rozmyślaj nad tym- nie watro. Trzeba potraktować to jako zabawę i nic nie znaczący epizod. TŻ opowiedział Ci o tym- i dobrze, znaczy że Ci ufa i nie zrobił nic czego by żałował albo co by było niestosowne. Szczerze mówiąc trochę mnie zaskoczyło, że była całkiem naga - pewnie miała jakies stringi małe (ja też miałam striptizera i został w stringach a jak je zdjął to i tak był zakryty taką chustą jakby i nic nie było widać). Nie rozmyślaj o tym- wiem, że Ci tak dziwnie i nieswojo trochę bo jakaś obca baba pokazuje cycki Twojemy przyszłemu mężowi ale.... pomyśl, że to Ciebie wybrał i to Ty jesteś kobietą jego życia i to z Tobą się żeni A poza tym napewno tamta laska do pięt Ci nie dorasta więc nosek do góry ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- trzymam kciuki aby ksiądz był "normalny"
|
|
|
#2400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a my mamy dwa tygodnie do wesela i nie byliśmy jeszcze w pierwszej spowiedzi przedslubnej... nie wiem co to będzie... chyba jestem zmuszona iśc do księdza i z nim porozmawiać... z powodu tego remontu nie mamy w ogóle czasu... a jesteśmy w czarnym tyłku, a musimy mieć gdzie jechać po weselu boje się, że dostaniemy niezłe kazanie z tego powodu...;(mimo wszystko dziękuję Wam za słowa otuchy i wsparcia
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

Pamięta mnie ktoś tu jeszcze? 

rzeczywiście dawno Cię nie było... gdzie byłaś, co porabiałaś?
heh

Nawet jak dotąd większość zaproszeń musiałam sama wręczać
16.06.2012 

, domyślam się że mi też byłoby ciężko ale na szczęście nie mają takich atrakcji przewidzianych.