Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-05, 21:15   #391
mitabe
Rozeznanie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Hej
Trochę mnie nie było, ale to później.
Śliczne wasze brzusie , może uda mi się jutro jakąś fotkę swojego zrobić

[BLadyWhisper[/B] musisz się oszczędzać

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
tak poważny
Samuel był mały, karmiłam go jeszcze cyckiem, potrafiłam z nim na spacer nie wyjść bo mnie mamowe forum wciągnęło
TZ kłamałam,że nie posprzątane bo mały był bardzo absorbujący i nie miałam czasu
u niego czerwona lampka się zapaliła jak zaczęłam opowiadać o wirtualnym życiu i koleżankach i ich sprawch ludzi, których nie znam
zaczął mi alarmować,że jest nie tak.....
napisałam wtedy o tym na forum,że poświęcam mu więcej czasu niż mojej rodzinie
pamiętam,że wiele osób poprarło mnie za odwagę a niedługo później forum zostało zamknięte
no ale chwilę wczesniej TZ prosił, błgał, ja nawet zaczęłam kłamać i wychodziłam do kafejki internetowej
w końcu nie wytrzymał i przeciął wszystkie kable........
wpadłam w szał, myślałam,że go zabiję
wtedy zrozumiałam,że jest problem i on ma rację......
że mam życie w realu a nie wirtualne,
bolało bardzo długo,
nie miałam dostępu do neta, potem jak wróciłam do normalności korzystałam jedynie z poczty
dziś też uważam, istnieje dla mnie tylko wizaz, pudelek, wirtualna polska i tvn 24.dalej nie zaglądam....

do dziś utrzymuję kontakt z jedną fajną Gosią z Częstochowy którą poznałam na tamtym forum
Ja powiem szczerze, że też miałam problem tylko nie tyle co z internetem, a z siedzeniem przy komputerze. Najpierw była klasa informatyczna w liceum i fascynacja grami komputerowymi i oprogramowaniem. Przyznam, że miałam wszystkie nr cd action! Później przyszły studia i internet. Z uzależnienia wyleczyłam się w prosty sposób - praca 8 godzin przy komputerze. Po powrocie do domu nawet mi sie nie chciało maila sprawdzić prywatnego. Do kompa w domu siadałam gdy musiałam jakieś zlecenie w domu dodatkowo zrobić. Teraz siedzę głównie jak się nudzę, bo trudno się nie nudzić odpoczywajac cały dzień hehe.

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Dziewuszki ja przyszłam się tylko pożegnać, kładziemy sie teraz przespać na 1,5h i ok. 23 wyjezdzamy...
Odezwe się jak wróce, no chyba że tam jak znajde czas bo komputer bierzemy - ale wiecie jak to jest na wczasach

Buziaki pa
Miłego urlopowania

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:18   #392
Lubcia
Zadomowienie

Marsi to faktycznie ten internet mógł zniszczyć całą twoją rodzinkę, dobrze że w porę ocknęłaś się bo mogło się skończyć bardzo źle.

Eff8 udanych wczasów, pięknej słonecznej pogody

Dziewczyny nie gadajcie już o gofrach bo one za mną już cały tydzień chodzą a nie mam możliwości ich zrobić ani kupić Chyba poproszę koleżankę to mi pożyczy gofrownicę i zaspokoję swoją zachciankę ale do tego czasu o gofrach ani słowa bo mi pypeć ucieknie
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:23   #393
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Marsi to faktycznie ten internet mógł zniszczyć całą twoją rodzinkę, dobrze że w porę ocknęłaś się bo mogło się skończyć bardzo źle.

Eff8 udanych wczasów, pięknej słonecznej pogody

Dziewczyny nie gadajcie już o gofrach bo one za mną już cały tydzień chodzą a nie mam możliwości ich zrobić ani kupić Chyba poproszę koleżankę to mi pożyczy gofrownicę i zaspokoję swoją zachciankę ale do tego czasu o gofrach ani słowa bo mi pypeć ucieknie
Hehe ja miałam fazę na gofry w tamtym tygodniu, musiałam pożyczyć gofrownice, ale wyszły pyszne.

Ogólnie mam odstawkę od słodyczy, przed ciaza jadłem kilogramami, a teraz . Dzisiaj próbowałam batonika zjeść to mnie zemdliło. Jedynie szarlotka, gofry i herbatmiki z mlekiem mi wchodzą.

Stary 2012-08-05, 21:28   #394
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość

Sorki, nie wiedziałam, że aż taką masz na nie chęć Już nic na ich temat nie powiem

W tej chwili dojadam delicje, zostały mi jeszcze trzy, ale chyba już nie dam rady

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:39   #395
mitabe
Rozeznanie

Dziewczyny mam zerową kondycję. W piątek spotkałam się z koleżanką na spacer ledwo przeszłam kawałek. Musiałyśmy usiąść w pizzerii bo nie miałam siły. Wypiłam herbatkę, zjadłam spagetti bleee i się zmęczyłam jeszcze bardziej. Brzuch mi zrobił się twardy i po 2 godzinach byłam już w domu .
W sobotę zrobiłam 2 podejście. Mąż zabrał mnie do parku i na obiad. Po powrocie leżałam i na nic nie miałam siły . Dzisiaj od tego mam tylko humor popsuty. Jak ja będę funkcjonować za 2 miesiące np? Koleżanka jest też w ciąży, nic ją nie boli nie ciągnie, a mnie nawet kości od miednicy bolą. Ona śmiga, a ja 2 miesiące leżałam a teraz flak jestem.

Sory, że tak marudzę ale mąż już ma mnie dosyć, a ja muszę pogadać sobie

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Nasz mały ufoludek i rączka jak zaczął nam machać
Hehe fajny

Ja jutro do gina idę, może zobaczę maleństwo, nie wiem jak to bedzie bo miałam usg tydzień temu.

Stary 2012-08-05, 21:42   #396
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam zerową kondycję. W piątek spotkałam się z koleżanką na spacer ledwo przeszłam kawałek. Musiałyśmy usiąść w pizzerii bo nie miałam siły. Wypiłam herbatkę, zjadłam spagetti bleee i się zmęczyłam jeszcze bardziej. Brzuch mi zrobił się twardy i po 2 godzinach byłam już w domu .
W sobotę zrobiłam 2 podejście. Mąż zabrał mnie do parku i na obiad. Po powrocie leżałam i na nic nie miałam siły . Dzisiaj od tego mam tylko humor popsuty. Jak ja będę funkcjonować za 2 miesiące np? Koleżanka jest też w ciąży, nic ją nie boli nie ciągnie, a mnie nawet kości od miednicy bolą. Ona śmiga, a ja 2 miesiące leżałam a teraz flak jestem.

Sory, że tak marudzę ale mąż już ma mnie dosyć, a ja muszę pogadać sobie
Też tak mam niestety Tydzień temu o mało nie zemdlałam w sklepie. Już tu nawet pisałam, że szybko się męczę i niekiedy dyszę jakbym weszła na 10 piętro. Może to wina pogody i tych upałów? Bo dziś też przeleżałam pół dnia, bo tak mi duszno było. Mam nadzieję, że jak upały się skończą to i my odzyskamy siły

Dominika

Alicja
Stary 2012-08-05, 21:46   #397
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Mnie gryzą komary po stopach, klasyk u mnie

Jaki serial?
Serial Revenge o dziewczynie któa przyjeżdza do miasteczka, ma kupe kasy i generalnie z jakiegos powodu (ktory z odcinka na odcinek coraz bardziej się ujawnia) ma plan zemsty na niektórych ludziach mieszkajacych w tym miasteczku. Fajne nawet, właśnie skonczyl mi sie limit 10 min przed końcówka
Stary 2012-08-05, 21:48   #398
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny biorące dodatkowo magnez, ile razy dziennie bierzecie? ja 3x1 tak mi zaleciła pani gin, ale te nogi mi jakoś dretwieją nooo/;/ i język z rana mam jakiś dziwny
Hmmm jak mi sie przypomni to biorę ale tak to pije 1 tabletkę rozpuszczalną (jest 200mg magnezu w 1 tabletce, kupiłam w Biedronie) i 1 tabletkę zwykłą gdzie jest 125mg.

No i wrzucam swój bandzioch z dzisiaj tj. 17t1d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05725.jpg (87,0 KB, 33 załadowań)

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:51   #399
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Serial Revenge o dziewczynie któa przyjeżdza do miasteczka, ma kupe kasy i generalnie z jakiegos powodu (ktory z odcinka na odcinek coraz bardziej się ujawnia) ma plan zemsty na niektórych ludziach mieszkajacych w tym miasteczku. Fajne nawet, właśnie skonczyl mi sie limit 10 min przed końcówka
A z jakiej strony korzystasz? Bo niestety odkąd pousuwali linki na playtube to nie wiem gdzie można oglądać

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość

Śliczny brzuchalek

Dominika

Alicja
Stary 2012-08-05, 21:52   #400
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm jak mi sie przypomni to biorę ale tak to pije 1 tabletkę rozpuszczalną (jest 200mg magnezu w 1 tabletce, kupiłam w Biedronie) i 1 tabletkę zwykłą gdzie jest 125mg.

kurcze dziewczyny fajne juz mamy te brzuchy, ale to leci co nie??? już niedługo ani sie nie obejrzymy a bedziemy nasze maluszki trzymać w rękach

W ogóle mama kupiła mi spodnie ciążowe, ide jutro do rodziców przymierzyc bo moga sie okazać za małe ale się cieszę bo dzinsy i do tego rurki
Stary 2012-08-05, 21:54   #401
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Genialny

Stary 2012-08-05, 21:57   #402
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
A z jakiej strony korzystasz? Bo niestety odkąd pousuwali linki na playtube to nie wiem gdzie można oglądać

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Śliczny brzuchalek
generalnie zawsze z ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ ale wydaje mi sie że nie ma to znaczenia, oni umieszczają tam linki z różnych hostingów i można sobie powybierać tylko mi to zawsze 3 działają maxvideo, odsiebie i player streamo... a że mój tż ogląda też swoje seriale to limit często nie starcza mi lub jemu

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Genialny
tak się zapowiada :P
Stary 2012-08-05, 21:57   #403
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewuszki ja przyszłam się tylko pożegnać, kładziemy sie teraz przespać na 1,5h i ok. 23 wyjezdzamy...
Odezwe się jak wróce, no chyba że tam jak znajde czas bo komputer bierzemy - ale wiecie jak to jest na wczasach

Buziaki pa
udanego wypoczynku

Cytat:
generalnie zawsze z ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ ale wydaje mi sie że nie ma to znaczenia, oni umieszczają tam linki z różnych hostingów i można sobie powybierać tylko mi to zawsze 3 działają maxvideo, odsiebie i player streamo... a że mój tż ogląda też swoje seriale to limit często nie starcza mi lub jemu
ja od siebie polecam jeszcze stronkę ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ np. http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/sezon-serialu/zemsta,894/

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 22:00   #404
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

tak się zapowiada :P
Zajrzę, dzięki

Dominika

Alicja
Stary 2012-08-05, 22:03   #405
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Też tak mam niestety Tydzień temu o mało nie zemdlałam w sklepie. Już tu nawet pisałam, że szybko się męczę i niekiedy dyszę jakbym weszła na 10 piętro. Może to wina pogody i tych upałów? Bo dziś też przeleżałam pół dnia, bo tak mi duszno było. Mam nadzieję, że jak upały się skończą to i my odzyskamy siły
Eh, oby było lepiej, bo już mnie rodzina linczuje. Mama (3 ciąża w wieku 40 lat) nie rozumie mnie totalnie, jak mało zawału nie dostałam przy 2 plamieniu, to podsumowała, że jej nie odwiedzam i się pod klosz zamknęłam. Lekarz stanowczo kazał mi odpoczywać ale ona tego nie rozumie. Dzisiaj np zadzwoniła i jak opowiedziałam jak sie czuję to ona znowu to samo "bo ty się za mało ruszasz", a jak mam się ruszać jak nie mam siły ;(. Płakać mi się chce, osoba od której potrzebuje teraz wsparcia najmniej mnie rozumie. do tego siostrę zbuntowala, ona teraz dokładnie powtarza jej słowa. Natomiast żadna nie nie odwiedzi nawet. Mama cały czas przyzwyczajona, że to ja do niej przychodziłam.... Ehh szkoda gadać, tylko strasznie mi smutno

Stary 2012-08-05, 22:09   #406
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Eh, oby było lepiej, bo już mnie rodzina linczuje. Mama (3 ciąża w wieku 40 lat) nie rozumie mnie totalnie, jak mało zawału nie dostałam przy 2 plamieniu, to podsumowała, że jej nie odwiedzam i się pod klosz zamknęłam. Lekarz stanowczo kazał mi odpoczywać ale ona tego nie rozumie. Dzisiaj np zadzwoniła i jak opowiedziałam jak sie czuję to ona znowu to samo "bo ty się za mało ruszasz", a jak mam się ruszać jak nie mam siły ;(. Płakać mi się chce, osoba od której potrzebuje teraz wsparcia najmniej mnie rozumie. do tego siostrę zbuntowala, ona teraz dokładnie powtarza jej słowa. Natomiast żadna nie nie odwiedzi nawet. Mama cały czas przyzwyczajona, że to ja do niej przychodziłam.... Ehh szkoda gadać, tylko strasznie mi smutno
Może powiedz jej co czujesz, że jest Ci przykro, że nie interesuje się Tobą i Twoim zdrowiem?

Dominika

Alicja
Stary 2012-08-05, 22:09   #407
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz ja zauważyłam taką zależnośc, że osoby które nie są w ciąży (lub jak mamy dawno nie były) naczytały sie pełno artykułów że trzeba w ciąży to i tamto , mozna pic kieliszek wina, od surowego mięsa to przeciez nic sie nie stanie itp itd...wiedza nagle o wiele więcej od nas co robić i jak się zachowywać, a w rzeczywistości prawda jest taka że tylko kobieta w ciąży doskonale czuje jak się czuje. I jeżeli Ty czujesz sie słabo to nie musisz chodzić na dlugie spacery bo tak będzie lepiej. Trzeba doświadczyć tego samemu i każda przyszła mama wie co dla niej najlepsze. Nie przejmuj sie chociaż domyślam się że to że Cie nie odwiedzaja jest ciężkie, ale może postaraj się im dac do zrozumienia że to Twoje dziecko i Ty czujesz się w pełni za nie odpowiedzialna i jeżeli lekarz zabronił Ci się przemęczac to Ty zrobisz wszystko zeby dziecku było jak najlepiej i że miło by było jakby od czasu do czasu ktos Cię odwiedził...
Stary 2012-08-05, 22:22   #408
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Może powiedz jej co czujesz, że jest Ci przykro, że nie interesuje się Tobą i Twoim zdrowiem?
Cytat:
Wiesz ja zauważyłam taką zależnośc, że osoby które nie są w ciąży (lub jak mamy dawno nie były) naczytały sie pełno artykułów że trzeba w ciąży to i tamto , mozna pic kieliszek wina, od surowego mięsa to przeciez nic sie nie stanie itp itd...wiedza nagle o wiele więcej od nas co robić i jak się zachowywać, a w rzeczywistości prawda jest taka że tylko kobieta w ciąży doskonale czuje jak się czuje. I jeżeli Ty czujesz sie słabo to nie musisz chodzić na dlugie spacery bo tak będzie lepiej. Trzeba doświadczyć tego samemu i każda przyszła mama wie co dla niej najlepsze. Nie przejmuj sie chociaż domyślam się że to że Cie nie odwiedzaja jest ciężkie, ale może postaraj się im dac do zrozumienia że to Twoje dziecko i Ty czujesz się w pełni za nie odpowiedzialna i jeżeli lekarz zabronił Ci się przemęczac to Ty zrobisz wszystko zeby dziecku było jak najlepiej i że miło by było jakby od czasu do czasu ktos Cię odwiedził...
za każdym razem muszę jej to tłumaczyć i tłumaczyć, ale ona wie lepiej, przecież już 3 razy rodziła... Boję się pomyśleć co to będzie, po porodzie, jak zacznie krytykować to co robię. Ehh no nic, dzięki za wsparcie. Wiem jedno nie mogę się denerwować bo to dobrze teraz nie dziala na mnie i maleństwo.

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Chyba pora na mnie, może jak się prześpię to poprawi mi się humor i jutro nie będę tyle myśleć otym. Jeszcze raz dziękuję za miłe słowo . Dobranoc paa

Stary 2012-08-05, 22:34   #409
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
na kanapie to Ty?
brzusio super- i widzę,że masz bliznę od kolczyka, ja mam niestety to samo kretynka ze mnie,żałuję,że się tak oszpeciłam tym bardziej,że zawsze miałam piękny brzuchol z widocznymi mięśniami tzw kaloryfer a teraz blizna straszy,że już go chyba nigdy nie pokażę

Djerba- Twoje cyce i tak są dla mnie nr 1

nie wiem jak to się stało,że jestem pierwsza w statystyce, muszę zamknąć jadaczkę i mniej przesiadywać przy kompie- co jest nawet możliwe bo chyba chcę z powrotem pracować
poza tym mój TZ się denerwuje i widzi,że "znowu się wkręciłam" a ja niestety mam za sobą odwyk internetowy, przez któego omal męża nie straciłam bo chciał rozwodu
Tak to ja w stercie ciuchów nie wyjściowa bez make upu wiec prosze sie nie smiać po kolczyku niestety slad został i chyba juz bedzie zawsze kiedyś tez miałam kaloryfer jak trenowałam a teraz flak sie zrobił

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie martwcie się brzuchami - u każdej z nas będzie to wychodziło w innym tempie - nie ma co się przejmować, każda z nas się jeszcze nacieszy brzuszkiem, potem będziemy ich już miały dość, takie będą wieeeeelgachne, tak samo z ruchami dzidzi - ale tego raczej nie będziemy miały nigdy dość.

Jestem po obiadku - późno dzisiaj zjadłam, bo spałam 2 godzinki, dzisiaj 1. raz z moją ciążową poduchą i szczerze mówiąc, jestem w niej zakochana. Zjadłam 3 placuszki ziemniaczane, takie o średnicy 10cm, pomidorka z solą i pieprzem, a do tego kubek mleka. Mniam. Może niedużo tego, ale jestem pełna.
Cytat:
Djerba, fajny deser, ale mi by odpowiadał w wersji z bitej śmietany, w ogóle uwielbiam bitą śmietaną, tylko nie śnieżkę ani taką z puszki, ale ubitą z kremówki, no kocham po prostu!

Widziałam, że pisałyście o kolczyku w pępku. Ja też miałam i wyjęłam na początku ciąży, bliznę mam, bo mi się źle goił, chociaż robiony był profesjonalnie przez znanego w całej Polsce piercingera ... No ale wiadomo, pępek to bardzo wrażliwe i ciężkie miejsce, bo labret i monroe pięknie mi się wygoiły, a navel niestety już niezbyt... Miałam go bardzo długo, bo zrobiłam go, mając 15 lat (tak samo, jak labreta - tego w brodzie), więc trochę mi go brakuje... Ale może po ciąży znów sobie zrobię, nie wiem - zobaczę...
Ja kolczyk zrobiłam jak miałam 18 lat czyli mam go prawie 9 niestety ślad widoczny ale chyba juz nie zrobie nigdy
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 22:45   #410
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Współczuję podejścia mamy tak jak pisze Ewik spróbuj pogadać z mamą, może to pomoże? Może ona nie zdaje sobie sprawy z tego jak się czujesz? A pamięta swoje ciąże i swoje samopoczucie i dlatego tak mówi.

To u mnie całkiem odwrotnie jest. Mama, teściowa, ciocia, wszystkie na mnie uważają, nie pozwalają nic nosić itd. Aż mi czasem głupio z tego powodu, ale nie ukrywam, że to bardzo miłe jak ktoś się tak troszczy.

I jeszcze zapomniałam spytać, czy któraś z Was bierze kwasy omega? Bo mi lekarka już teraz, od 4 miesiąca kazała łykać.
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 22:54   #411
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
za każdym razem muszę jej to tłumaczyć i tłumaczyć, ale ona wie lepiej, przecież już 3 razy rodziła... Boję się pomyśleć co to będzie, po porodzie, jak zacznie krytykować to co robię. Ehh no nic, dzięki za wsparcie. Wiem jedno nie mogę się denerwować bo to dobrze teraz nie dziala na mnie i maleństwo.
Szkoda, ze Twoja mama nie rozumie, jaka przykrosc Ci sprawia swoim zachowaniem

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 23:05   #412
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Djerba, fajny deser, ale mi by odpowiadał w wersji z bitej śmietany, w ogóle uwielbiam bitą śmietaną, tylko nie śnieżkę ani taką z puszki, ale ubitą z kremówki, no kocham po prostu!

Widziałam, że pisałyście o kolczyku w pępku. Ja też miałam i wyjęłam na początku ciąży, bliznę mam, bo mi się źle goił, chociaż robiony był profesjonalnie przez znanego w całej Polsce piercingera ... No ale wiadomo, pępek to bardzo wrażliwe i ciężkie miejsce, bo labret i monroe pięknie mi się wygoiły, a navel niestety już niezbyt... Miałam go bardzo długo, bo zrobiłam go, mając 15 lat (tak samo, jak labreta - tego w brodzie), więc trochę mi go brakuje... Ale może po ciąży znów sobie zrobię, nie wiem - zobaczę...
ja też miałam w brodzie
ale na samym początku kółeczko na środku warg fajne było..ale coś ciężko się goiło i ściskało mi strasznie wargę..cały czas miałam opuchniętą..to zmieniłam na tego w brodzie

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
ja na szczęście nie posiadam facebooka i innych i tak pozostanie

życie wirtualne zabija to realine, człowiek przestaje się rozwijać, nie ma potrzeby chodzić do kina, teatru, nie ma czasu na książki..... pamiętam to po sobie

a jak już o książkach mowa dziś TZ mnie zabrał do empiku bo on się wkręcił w sagę Zwiadowcy- ja zaś wybrałam najnowszego Krajewskiego, którego uwielbiam, Passe- Pasenta a także Dlaczego mężczyźni kochają zołze- ta ostatnio dramat na poziomie gazety cosmopolitan albo joy
przeczytałam 3 strony i z mężem dyskutowałam chyba z godzinę
jestem albo straszną antyfeministką albo nie z tej planety

no właśnie...mój mąż olał kino..do teatru nie pójdzie bo nie zrozumie a książek to mu mnóstwo podsuwałam po ang i obiecywał, że przeczyta a nawet nie otworzył..

a słuchaj.. Ty kiedyś pisałaś, że lubisz Cejrowskiego...ja uwielbiam i patrz..jest okazja, bo będzie w Gdyni w multikinie 16go sierpnia...
a ja nie mam jak iść bo nie dość, że to na 19 to...no nie mam z kim córy zostawić..wiesz jak ubolewam?

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:

Buziaki pa
bezpiecznej drogi i udanych wczasów
Stary 2012-08-05, 23:06   #413
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
ja też miałam w brodzie
ale na samym początku kółeczko na środku warg fajne było..ale coś ciężko się goiło i ściskało mi strasznie wargę..cały czas miałam opuchniętą..to zmieniłam na tego w brodzie
A dawno wyjęłaś? Ja swojego uwielbiam.
A na czas gojenia trzeba mieć dużo większy kolczyk, niż normalnie by się nosiło - ja nie miałam takiego do pępka i mi się wbił w skórę, dlatego mam po nim teraz ciemną bliznę... Ale myślę, że może sobie znów zrobię po ciąży, bo nie planuję zachodzić w drugą przez następne 5 lat. A w wieku 20 lat to jeszcze dobrze wygląda, taki kolczyk, tym bardziej przy moim stylu.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-08-05 o 23:07
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 23:15   #414
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:

faaaajny

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
to tak jak u mnie...mojej mamie jakoś to nie przeszkadza, że dźwigam..w wielu sytuacjach mi nie pomaga po prostu..
zwłaszcza jak czasami z młodą jadę wózkiem to muszę zejść z 1go piętra...ona jest obok i mi nie pomoże..
ostatnio jak wróciłyśmy z ikei to mało co mi pomogła we wnoszeniu kartonów z szafkami, stolikiem..
ja nie wiem jak tak długo pociągnę ;/
Stary 2012-08-05, 23:16   #415
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
a słuchaj.. Ty kiedyś pisałaś, że lubisz Cejrowskiego...ja uwielbiam i patrz..jest okazja, bo będzie w Gdyni w multikinie 16go sierpnia...
a ja nie mam jak iść bo nie dość, że to na 19 to...no nie mam z kim córy zostawić..wiesz jak ubolewam?
On ma swoje stoisko przed molo w Sopocie i jest tam zdaje sie codziennie
Takze moze sprobuj?

Stary 2012-08-05, 23:19   #416
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
A na czas gojenia trzeba mieć dużo większy kolczyk, niż normalnie by się nosiło - ja nie miałam takiego do pępka i mi się wbił w skórę, dlatego mam po nim teraz ciemną bliznę... Ale myślę, że może sobie znów zrobię po ciąży, bo nie planuję zachodzić w drugą przez następne 5 lat. A w wieku 20 lat to jeszcze dobrze wygląda, taki kolczyk, tym bardziej przy moim stylu.
no to jakiś dupek mi założył zły...ja tam się wtedy nie znałam, bo małolata byłam.
teraz mnie denerwuje tylko dziura w brodzie

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
jakieś 5-6 lat temu

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
On ma swoje stoisko przed molo w Sopocie i jest tam zdaje sie codziennie
Takze moze sprobuj?
no właśnie słyszałam..ale czy na niego trafię.. oto jest pytanie
Stary 2012-08-05, 23:22   #417
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie słyszałam..ale czy na niego trafię.. oto jest pytanie
Ja go widzialam tam w czwartek
Jak nie trafisz to chociaz zaliczysz spacer po Monciaku - upal, tlumy ludzi - nie ma nic bardziej przyjemnego, hehe

Stary 2012-08-05, 23:26   #418
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ja go widzialam tam w czwartek
Jak nie trafisz to chociaz zaliczysz spacer po Monciaku - upal, tlumy ludzi - nie ma nic bardziej przyjemnego, hehe

taaaa cudownie ;]
może ma jakiegoś maila, to bym napisała do niego kiedy będzie hehe
Stary 2012-08-05, 23:38   #419
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:

jakieś 5-6 lat temu
I ciągle masz dziurę po nim?! :|
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 23:48   #420
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
I ciągle masz dziurę po nim?! :|
ano...może sobie wyobrażasz, że niewiadomo jak dużą..ale mam
kiedyś zrobię sobie fotkę brody to Ci pokażę

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

dziewczyny..paranoja..ja dalej nie mogę jeść mięsa...
nawet wędliny..niedobrze mi po nim ;/
jak tak dalej pójdzie to zostanę wege, a mąż będzie musiał się dostosować do niektórych dań :P

hahhahh..Sade właśnie przez sen krzyknęła MUCHAAAA hehehe

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości