Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-06, 07:36   #2311
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Dzień dobry
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35710376]Jasne, jak tylko jutro się dowiem. Sama jestem ciekawa, kiedy mi każą przyjść. Mam nadzieję, że uda się w tym cyklu, bo wrzesień już mi nie pasuje ze względu na pracę.[/QUOTE]
trzymam kciuki oby jeszcze w sierpniu się udało

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Kurde.. rzeczywiście dziwne. Trzymam kciuki za Ciebie

No a mi Mrowinko możesz napisać 4cs. OM 05.08 następna @ 05.09.
To trzymam kciuki żebyś miała jeszcze w sierpniu laparoskopie!
tomalinko trzymam kciuki za mastępny cykl

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35710504]W takim razie obie jutro ustalamy terminy badań Mam nadzieję, że wyniki będą pomyślne.[/QUOTE]
ja tez mam nadzieję, że u wase wyniki będą dobre

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Zobaczymy, choć boję się nakręcać W każdym bądź razie jest to dla mnie nowa sytuacja, bo nigdy tak wcześnie nie miałam objawów @
ciekawe może to zagnieżdżenie zarodka
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
,

stokrotko oby Wam sie w koncu udalo,

a my dzis mielismy imprezke, chciny mojej chrzesnicy, bylo milo, szybko sie skonczylo chociaz moze i dobrze bo jutro do pracy trza isc
dziekuję

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Witajcie
Kurde czemu weekendy zawsze tak szybko mijaja?
Wczoraj bylismy u znajomego na urodziach z Domino , oczywiscie maly byl gwiazda wieczoru Byl taki spokojniutki ze posiedzielismy prawei do 23 Znowu sie nasluchalam ze super wygladam

A dzisiaj mielismy sesje rodzinna I jestem pewna ze Domino modelem to nie bedzie ani razu sie nie usmiechnal a jak znajoma wyszla to cieszyl buzke ( chyba zadowlony ze juz po sesji ) Juz sie nie moge doczekac foteczek Tylko ze pogoda nie dopisala bo chcielismy tez zrobic na zewnatrz pare fotek ale taka duchota byla ze nie wychodzilismy z malym.
sesja zdjeciowa- oczywiście my też chcemy zobaczyć jak będą zdjęcia. A Domino jest model i bez pozowania

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
ja zaczełam od plastikowej

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------
to czekamy na twój powrót od lekarza
dzieki ja mam nadzieję, że ona da mi coś "cudownego" i szybko się ruszy, tylko czy takie coś istnieje

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
hej. Ja tylko na krotko,bo pewniemyslicie co u mnie sie dzieje.
Po porodzie stracilam duzo krwi i bylismy do piatku w szpitalu.Teraz jestesmy w domku i ja musze nadal dojsc do siebie bo mam zle wyniki krwi. Maluszek ssa piers jak szalony,az sie czasem zachlysta,a ja bym mogla 2 dzieci wykarmic. Juz powolutku sie przyzwyczajamy do nowej sytuacji.Dziekujemy za komentarze i odezwiemy sie jak stane na nogi
odpoczywajcie kochana, super, że synuś ssie pierś, buziaki dla niego

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Stokrotka, przykro mi, ale trzymam kciuki za nastepny cykl
dziękuję
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35709873]

Dzięki. Szkoda, że u Ciebie też nic. Trzeba walczyć dalej

[/QUOTE]
no trudno walczymy dalej tak jak piszesz, i nam musi kiedyś się udać

onyks ja mam wizytę 17 sierpnia dopiero

ale jestem niewyspana, kuzyn tz z żoną i dziećmi był u nas wczoraj i ok 22 poszli, zanim się ogarneliśmy i poszliśmy spać było puźno i nie wyspałam się

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 08:01   #2312
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Stokrotko, a ja myślałam że Ty masz wizytę na 17.00...ale ze mnie trąba I jeszcze się dziwiłam, że w niedzielę...

Abby, biedny Twój Oluś Mam nadzieję, że weterynarz pomoże

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 08:11   #2313
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Stokrotko, a ja myślałam że Ty masz wizytę na 17.00...ale ze mnie trąba I jeszcze się dziwiłam, że w niedzielę...

Abby, biedny Twój Oluś Mam nadzieję, że weterynarz pomoże
hahah dobra jesteś ale w ciąży jesteś więc się nie przejmuj najpierw muszę dostać @ żeby iść do lekaża bo pewnie lada dzień przyjdzie bo wczoraj dupka odstawiłam. Mam nadzieję, że mężul nie wyjedzie mi w dni płodne bo coś już do niego dzwonili, że dwa wyjazdy się szykują w sierpniu i raczej prawie cały wrzesień go nie będzie

Abby oby weterynarz pomógł, strasznie się patrzy jak się zwierzeta męczą. oby to zwykłe zatrucie było i lekarstwa szybo pomogły, przytulam

Łukaszek
Stary 2012-08-06, 08:40   #2314
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Pfi... To sobie poszukaj

Pfi.. nie szukam, bo nawet nie pamiętam, która to była część. Chyba by mi to z tydzień zajęło - będę musiała obejść się smakiem

Cytat:
No chyba trochę chore... A już miałam kupić jakiegoś bodziaka
A ja kupię, jak zajdę - teraz się powstrzymuję jeszcze
A w piątek byli u nas przyjaciele, którzy planują zachodzenie pod koniec roku i obie lekko wcięte z przyjaciółką oglądałyśmy rzeczy od mojej siostry (te dla dzidziusia) i piszczałyśmy sobie z cicha...

Cytat:
Eee, wąska góra... To zdecydowanie nie ja
Gruszka to taka typowa kobieca figura - wąskie ramiona i szerokie biodra
A Ty masz najbardziej zbliżoną do klepsydry

Cytat:

A wysypka... A kysz wysypko!
Btw, ja praktycznie non stop mam dekolt lekko wysypany (takie tyci krostki z ropą, jakby mikro pryszcze), ale wystarczy, że wieczorem przemyję sobie Borasolem i rano nie ma śladu.
A jysz wysypko - zgadzam się
Mam dokładnie to, co piszesz...malusie krosteczki... i wyskakuje mi to, jak jest właśnie mega duchota i się spocę!... a fe..

Cytat:
Sobota generalnie zleciała szybko, posprzątałam, poleniłam się - ale to wiecie Potem zabrałam się za mgr, coś tam napisałam i wieczorem usiedliśmy do "Nietykalnych" (polecam!).
Wczoraj rano zbudził mnie Oluś, który wymiotował. Ale u kotów wymioty zdarzają się dość często z racji połykanej sierści. Niestety nie minęły... Wymiotował calutki dzień, samą wodą i sokami żołądkowymi. Nic nie je, na siłę go poję... Wczoraj wymiotował 6 raz, dziś w nocy siódmy. Serce mi się kraje, jak patrzę na niego - jeszcze w sobotę pełen życia, wczoraj ledwo oczy otwierał
Po pracy pędzimy do veta. Jak na złość mam o 11 spotkanie, więc nie mogłam jechać z samego rana, ale może uda mi się wyrwać z pracy po spotkaniu, to byśmy pojechali koło 13. Jeszcze muszę zadzwonić, czy nasz lekarz przyjmuje do południa czy po południu.
Strasznie się martwię

Także jestem nerwowa i cały czas o nim myślę

[/FONT]
Kochana, dużo zdrowia dla Kitka. Nie dziwię się, ze się martwisz, ja tak samo reaguje na jakieś choroby mojego Bonka.
Trzymaj się, a ja trzymam kciuki, żeby to było tylko jakieś niegroźne zatrucie, które szybko minie.

Dzisiejszy dzień znowu zaczęłam od kłótni z TŻ. Dziewczyny, nie daję rady, nie pamiętam, kiedy się wyspałam. TŻ tak okrutnie chrapie, a ja się budzę, nie śpię całe noce - nie mam już siły! On miał schudnąć, ale jest du.pa...trochę schudnie, a potem się poddaje i nic z tego...
Nie chcę się z nim kłócić...ale dziewczyny, nie wyspałam się chyba ani razu od 3 lat mimo, że nie chcę, to na prawdę wstaję rano agresywna z niewyspania boli mnie głowa i krzyże...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 08:43   #2315
Gucia0987
Zakorzenienie

Abby trzymam kciuki za Olka! Mam nadzieje, że to nic poważnego!

Stokrotko mocno Cię tulę, mam nadzieje, że następny cykl, to będzie ten cykl!

Mrowniko również mocno tulę! Przyszła już ta cholera? Mam nadzieje, że zabieg Ci przesunął i jeszcze przed wrześniem zdążysz zrobić ten zabieg!

Natalka a Tobie gratuluję!

Żabcia również czekam na fotki!

strong pytałaś co u mnie, wszystko po staremu Cieszę się, że u Was wszystko dobrze!

Tomalinko trzymam kciuki za badania!

Kasiax odpoczywaj! Mam nadzieje, że szybko wrócą Ci siły!

Butter cieszę się, że z nogą lepiej!

Onyks śliczny brzuszek!

Agnusek trzymam kciuki, bo jak dziewczyny mówią, że to może być dobry znak, to tak być musi!

Witajcie

Nasz weekend troszkę imprezowo, troszkę leniuszkowo W sobotę poszliśmy na spotkanie ze znajomymi, ściągnęliśmy do domu przed 3 ale świetnie się siedziało i gadało. W niedziele czyste lenistwo, na kanapie, przed telewizorem, z dobrą książką. Jedno co to zmotywowałam się ugotowałam nam obiad,a le było bosko

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 08:44   #2316
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

bardzo za wami tęsknie, nie jestem w stanie nadrobić bo mam dosłownie 5 minut wolnego teraz, od piatku mamy cały czas gosci wiec tylko karmie, sprzątam, karmie sprzatam... i tak jeszcze do srody. A potem bedzie luzniej,mam nadzieje. Dajcie mi na priv dane do przegladu tygodnia bardzo prosze, to jeszcze dzis go opublikuje, bo mam wyrzuty sumienia ze jest to nie zrobione.Pozdrawiam was goraco ja i moj kamilek ktory dzis konczy 3 tygodnie.
Stary 2012-08-06, 08:47   #2317
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:

Także jestem nerwowa i cały czas o nim myślę

zdrowka dla kociaka ... oby szybko minelo

a co do figury, to jeszcze jest mozliwosc trojkata... waska doopcia, szerokie ramiona

dobra zmykam, bo juz dziewczynki sa na chodzie
Stary 2012-08-06, 08:59   #2318
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
bardzo za wami tęsknie, nie jestem w stanie nadrobić bo mam dosłownie 5 minut wolnego teraz, od piatku mamy cały czas gosci wiec tylko karmie, sprzątam, karmie sprzatam... i tak jeszcze do srody. A potem bedzie luzniej,mam nadzieje. Dajcie mi na priv dane do przegladu tygodnia bardzo prosze, to jeszcze dzis go opublikuje, bo mam wyrzuty sumienia ze jest to nie zrobione.Pozdrawiam was goraco ja i moj kamilek ktory dzis konczy 3 tygodnie.
Butter, współczuję sytuacji z chrapaniem Nie znam na to rozwiązania, ale pewnie jakieś istnieje...może lekarz by coś poradzil
A jak noga?

Dziewczyny dziękuję wszystkim za komplementy na temat brzuszka

Stronguś, my też tęsknimy

Stary 2012-08-06, 09:05   #2319
booziaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
dla mnie nie dobry ale dla was może będzie lepszy. Rano przy mierzeniu tempki okazało się, że spadła o 0,3 stopnia, więc nie ma sensu brać dalej hormonów do wtorku, pojechałam po test i oczywiście negatywny. odkładam duphaston i czekam na @. No i były niestety pierwsze łzy z tego powodu. No nic 17 mam wizytę to zobaczymy co ginka mi powie. To wam trochę posmęciłam z samego rana
bedzie dobrze

Cytat:
Po porodzie stracilam duzo krwi i bylismy do piatku w szpitalu.Teraz jestesmy w domku i ja musze nadal dojsc do siebie bo mam zle wyniki krwi. Maluszek ssa piers jak szalony,az sie czasem zachlysta,a ja bym mogla 2 dzieci wykarmic. Juz powolutku sie przyzwyczajamy do nowej sytuacji.Dziekujemy za komentarze i odezwiemy sie jak stane na nogi
gratulacje i dużo zdrówka

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35709873]Aha, ja nie miałam podanej ilości punktów, tylko ogólny wynik A.
Mnie najgorzej poszło mówienie, to zdecydowanie najsłabsza moja strona, ale pewnie dlatego, że przygotowywałam się sama. Czytanie wyćwiczyłam, czytając angielskie książki, więc poszło ok

Dziękuję, ale ten spadek jednak coś oznaczał. Dzisiaj zaczęłam kolejny cykl. Jutro muszę zadzwonić do szpitala - trzeba będzie przełożyć zabieg.

Jeśli masz nick taki jak tutaj, to wysłałam

Dzięki. Szkoda, że u Ciebie też nic. Trzeba walczyć dalej

To beta hcg jest refundowana? Wydawało mi się, że nie.[/QUOTE]

chyba nie jest mi zaden z dwóch ginów u których byłam nie zlecił na potwierdzenie ciązy

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
kurcze dobrze, że jutro zaczynam ostatni tydzień pracy przed urlopem, którego już potrzebuję
to tak jak mój mąz tylko 4,5 dnia i wolne chce jechać do chorwacji ale ja mam pewne obawy co do tak długiej podróży...
Cytat:
hahah dobra jesteś ale w ciąży jesteś więc się nie przejmuj najpierw muszę dostać @ żeby iść do lekaża bo pewnie lada dzień przyjdzie bo wczoraj dupka odstawiłam. Mam nadzieję, że mężul nie wyjedzie mi w dni płodne bo coś już do niego dzwonili, że dwa wyjazdy się szykują w sierpniu i raczej prawie cały wrzesień go nie będzie

Abby oby weterynarz pomógł, strasznie się patrzy jak się zwierzeta męczą. oby to zwykłe zatrucie było i lekarstwa szybo pomogły, przytulam
trzymam kciuki aby mąż ci nie uciekł w te dni

ja dzis mam do lekarza i to w samo południe nie wiem jak się doczłapie wczoraj byslimy nad woda zamiast odpoczac wróciłam gorzej zmęczona niż byłam a dzis rano jestem jak zobiak.....
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:06   #2320
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter, współczuję sytuacji z chrapaniem Nie znam na to rozwiązania, ale pewnie jakieś istnieje...może lekarz by coś poradzil
A jak noga?

Dziewczyny dziękuję wszystkim za komplementy na temat brzuszka
Ja wiem, że to może brzmieć głupio z tym chrapaniem. Ale to naprawdę potwornie utrudnia mi życie mam bardzo płytki sen...budzi mnie wszystko...
TŻ był u lekarza, leczył zatoki, okazało się, że ma jakieś problemy z podniebieniem miekkim...ale lekarz powiedział otwarcie, że musi schudnąć... on schudł, to fakt...ale dalej ma nadwagę, a powiedzmy sobie szczerze, obżera się dalej

Noga już dobrze, pobolewa, ale mogę już normalnie chodzić, jest o wieeeeleeeee lepiej....

Strong, bidulko, padniesz ze zmęczenia, daj sobie troche luzu z tym sprzątaniem - ile można. Jak nie karmisz, to lepiej ciesz się Małym, a nie lataj na szmacie

Hania

Stary 2012-08-06, 09:08   #2321
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
dziś Rita skończyła 5 miesięcy ... kiedy to minęło... i zaczęła się pięknie podnosić na prostych rączkach i jeśli tak dalej będzie trenować jak trenuje, to kto wie, czy nie zacznie za jakiś miesiąc już raczkować

a Sandra.... hmmm... chyba jednak się z nią wybiorę do lekarza, bo na brzuchu i plecach wyszła jej jakaś wysypka ... normapnie jak nie urok to sraczka ... mam nadzieję, że to nic poważnego, bo w przyszłym tygodniu chciałam jechać z dziewczynkami do Polski
[/FONT][/SIZE][/COLOR]
dla RityZuch dziewczyna
dla Sandry

Na dlugo jedziecie?Samochodem?

Cytat:
Dziekuje pije duzo nie wiem czy ten kryzys od tego ze w nocy nie ciagam juz co 3h jak wczesniej bo maly przesypia prawie cala noc.

Witajcie
Kurde czemu weekendy zawsze tak szybko mijaja?
Wczoraj bylismy u znajomego na urodziach z Domino , oczywiscie maly byl gwiazda wieczoru Byl taki spokojniutki ze posiedzielismy prawei do 23 Znowu sie nasluchalam ze super wygladam

A dzisiaj mielismy sesje rodzinna I jestem pewna ze Domino modelem to nie bedzie ani razu sie nie usmiechnal a jak znajoma wyszla to cieszyl buzke ( chyba zadowlony ze juz po sesji ) Juz sie nie moge doczekac foteczek Tylko ze pogoda nie dopisala bo chcielismy tez zrobic na zewnatrz pare fotek ale taka duchota byla ze nie wychodzilismy z malym.
tez moze tak byc
Ale mimo wszystko laktacja sama powinna sie ustawic
Ja z reguły raz w nocy karmilam,a w zasadzie nad ranem bo Seba ladnie spal, budzilam sie cala mokra, ale nie mialo to wpływu na zanik

dla Dominika
I czekamy na zdjecia

Ciesz sie,ze i tak mozesz fotki robicJa to nawet nie moge wyciagnac aparatu, bo jak widzi to tez chce
Stary 2012-08-06, 09:08   #2322
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A ja kupię, jak zajdę - teraz się powstrzymuję jeszcze
A w piątek byli u nas przyjaciele, którzy planują zachodzenie pod koniec roku i obie lekko wcięte z przyjaciółką oglądałyśmy rzeczy od mojej siostry (te dla dzidziusia) i piszczałyśmy sobie z cicha...

Dzisiejszy dzień znowu zaczęłam od kłótni z TŻ. Dziewczyny, nie daję rady, nie pamiętam, kiedy się wyspałam. TŻ tak okrutnie chrapie, a ja się budzę, nie śpię całe noce - nie mam już siły! On miał schudnąć, ale jest du.pa...trochę schudnie, a potem się poddaje i nic z tego...
Nie chcę się z nim kłócić...ale dziewczyny, nie wyspałam się chyba ani razu od 3 lat mimo, że nie chcę, to na prawdę wstaję rano agresywna z niewyspania boli mnie głowa i krzyże...

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie

Nasz weekend troszkę imprezowo, troszkę leniuszkowo W sobotę poszliśmy na spotkanie ze znajomymi, ściągnęliśmy do domu przed 3 ale świetnie się siedziało i gadało. W niedziele czyste lenistwo, na kanapie, przed telewizorem, z dobrą książką. Jedno co to zmotywowałam się ugotowałam nam obiad,a le było bosko
hej
Fajnie ze weekend udany

Cytat:
Trzymajcie sie
dla KamilkaPamietam ta niedziele

Dzien dobry

Odprowadzilam Sebe do zlobka i mam cisze
Stary 2012-08-06, 09:22   #2323
onyks
Zakorzenienie

Dziewczyny, któraś z was pisała o tych ćwiczeniach Kotek? Blonde? ...ja mogę pobrać, nagrać i wysłać jeśli chcecie

Stary 2012-08-06, 09:25   #2324
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, któraś z was pisała o tych ćwiczeniach Kotek? Blonde? ...ja mogę pobrać, nagrać i wysłać jeśli chcecie
A zrobisz to dla mnie??????
Stary 2012-08-06, 09:35   #2325
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Witam w kolejnym upalnym dniu

Natalka,
ja tam cienia cienistego cienia nie widzę, tylko normalne II więc gratuluję

Madzia
zrobiłam "na oko" i wyszło pyszne ale dodałam jeszcze pół czerwonej i pół zielonej papryki żeby ładnie kolorystycznie wyglądało a, no i zrobiłam z połowy porcji bo byśmy tego nie przejedli, a nie chciałam, żeby się zepsuło
Dzięki za przepis, teraz będę testować kolejne przepisy od Dziewczyn

Wczoraj byłam w Czeskim Cieszynie w Tesco - wiecie, że tam Bavaria 0,0% 0,5l była za ok 2zł oczywiście wzięłam wszystkie, które były na półce a w PL za 0,33l płaciłam ponad 3zł.....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:35   #2326
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Dziewczyny, dzwoniłam do szpitala i kazali mi się zgłosić normalnie w środę, mimo że to dopiero 4. dzień cyklu. Trochę mnie to zdziwiło, no ale ja się nie znam

Widziałam, że któraś z Was pytała o typy sylwetki - Aaby chyba? Nie wiem, czy oglądałyście program "Jak się nie ubierać" - tam było wyróżnionych 12 typów O, tu jest np. http://lula.pl/lula/1,97804,7932602,..._Susannah.html
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:51   #2327
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam w Czeskim Cieszynie w Tesco - wiecie, że tam Bavaria 0,0% 0,5l była za ok 2zł oczywiście wzięłam wszystkie, które były na półce a w PL za 0,33l płaciłam ponad 3zł.....
To może będziesz robić częściej takie wypady i mnie trochę wysyłać??

Cześć Wam w poniedziałek!

Ja wcinam powoli śniadanko i piję herbatkę...i zobaczymy co dalej będę robić ,,,

Mrowinko
to dobrze, że zabiegu nie przesunęli...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:54   #2328
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Mrowinko to dobrze, że zabiegu nie przesunęli...
No właśnie nie wiem, jak to będzie - czy nie położą mnie w szpitalu i nie będą czekali, aż krwawienie się skończy Oby nie, bo ja chcę tam być jak najkrócej
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:55   #2329
Nikita...
Zakorzenienie

Dzien dobry kobietki!!!

Cytat:
Dzień dobry
dla mnie nie dobry ale dla was może będzie lepszy. Rano przy mierzeniu tempki okazało się, że spadła o 0,3 stopnia, więc nie ma sensu brać dalej hormonów do wtorku, pojechałam po test i oczywiście negatywny. odkładam duphaston i czekam na @. No i były niestety pierwsze łzy z tego powodu. No nic 17 mam wizytę to zobaczymy co ginka mi powie. To wam trochę posmęciłam z samego rana
Kochana, nowy cykl nowa szansa. Tule Cie i zycze z calego serca aby kolejny cykl okazal sie tym szczesliwym.

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
A i zapomniałam jeszcze napisać, że chyba sobie wydrukuję zdjęcie Nikity i Agnuska. Będziecie moim motywatorkami! Macie super figury!!
Na lodowke z nami!!!

Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
a gdzie można zobaczyć zdjecia?
Sa w naszych profilach, zakoleguj nas i mozesz ogladac.

Cytat:
Odpoczywaj duzo a potem jak nabierzesz juz sil to czekamy na sprawozdanie z porodu oraz na wiecej foteczek.

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Ja tylko na chwilę przychodzę Wam pomarudzić. Strasznie boli mnie głowa a od wczoraj mam jakieś plamienia. To chyba na @, bo jeszcze mam wysyp pryszczy. Dziwi mnie tylko, bo to 29dc, a przy moich 40dniowych to aż niesamowite
No nic, zobaczymy co będzie...
ojojoj, zeby zeby
W sobote walnelam jeszcze Skalpela, w niedziele caly dzien na nogach sprzatanie, gotowanie, ogrodek. Jak wieczorem padlam na tarasie z kawalkiem ciasta to nog nie czulam. Dzis chcialam uderzyc w kilera ale jest taki upal, ze pewnie zostane tylko przy skalpelku .

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
kurcze dobrze, że jutro zaczynam ostatni tydzień pracy przed urlopem, którego już potrzebuję
ja teeeez, jeszcze 1,5 tyg i fruu na urlop

Cytat:
Czekam z niecierpliwoscia na wyniki sesji!!!

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Dziewczyny, prosze zajrzyjcie do klubu...
Lece czytac!!! Co to za tajemnicze zmiany na FB????

Cytat:
A nie probowalas korkow do uszu??? Trzeba sie troche do nich przyzwyczaic ale ja szczerze polecam. Coprawda moj TZ czesto nie chrapie (z reguly jak jest wciety) ale jak juz to ja spie tylko z korkami i jest git.
Dobrze, ze z nozka juz lepiej!!!

Cytat:
Kochanaaaa, dziekuje za wczorajsza, wieczorna wiadomosc!!! Az mialam banana na buzi i TZ musialam przeczytac co napisalas, bo chyba byl zazdrosny hahaha.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:58   #2330
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
To może będziesz robić częściej takie wypady i mnie trochę wysyłać??

Cześć Wam w poniedziałek!

Ja wcinam powoli śniadanko i piję herbatkę...i zobaczymy co dalej będę robić ,,,

Mrowinko
to dobrze, że zabiegu nie przesunęli...
Ha ha ha chyba wysyłka by się nie opłacała, bo to ciężkie cholerstwo

A co, też Ci się piwska chce????

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35717981]No właśnie nie wiem, jak to będzie - czy nie położą mnie w szpitalu i nie będą czekali, aż krwawienie się skończy Oby nie, bo ja chcę tam być jak najkrócej [/QUOTE]

A kiedy ma Ci się planowo skończyć @ ?????
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-08-06, 10:01   #2331
Konto usunięte

Cytat:
A kiedy ma Ci się planowo skończyć @ ?????
Zwykle trwa 5 dni, więc w czwartek.
Stary 2012-08-06, 10:03   #2332
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

super

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35717711]Dziewczyny, dzwoniłam do szpitala i kazali mi się zgłosić normalnie w środę, mimo że to dopiero 4. dzień cyklu. Trochę mnie to zdziwiło, no ale ja się nie znam

[/QUOTE]
Napewno wiedza co robia

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35717981]No właśnie nie wiem, jak to będzie - czy nie położą mnie w szpitalu i nie będą czekali, aż krwawienie się skończy Oby nie, bo ja chcę tam być jak najkrócej [/QUOTE]
Trzymam kciuki

Zrobilam sobie mocna kawe z ekspresu, bo jakas nieprzytomna chodze
Stary 2012-08-06, 10:05   #2333
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość

A nie probowalas korkow do uszu??? Trzeba sie troche do nich przyzwyczaic ale ja szczerze polecam. Coprawda moj TZ czesto nie chrapie (z reguly jak jest wciety) ale jak juz to ja spie tylko z korkami i jest git.
Dobrze, ze z nozka juz lepiej!!!
Nie mogę spać z korkami, bo bym nie słyszała budzika...a mojego TŻ nic nie obudzi! On nie słyszy budzika w ogóle, więc jeśli ja nas nie obudzę, to byśmy nie poszli do pracy

Hania

Stary 2012-08-06, 10:07   #2334
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
a na czym dokladnie polega ten syste? Te liczy to godziny?
Zabciu ten system to sciagasz mleko 7 minut z jednej piersi potem 7 z drugiej. potem 5, 3,1. Ten system pobudza laktacje. Ja za rada poloznej robilam tak co karmienie do uzyskania odpowiedniego rozkrecenia. Mozesz sprobowac. Nic nie kosztuje a moze i Tobie pomoze
Cytat:
Jezzzzzuuuuu jakby to nie byl dla Ciebie problem to bym prosila a potem ozlocila, oprawila w ramke i postawila na kominku :cmok :

weekend mielismy dosc intensywny....w sobote 18stka a wczoraj spontaniczny grill....szkoda ze urlop i weekendy tak szybko leca

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2012-08-06 o 11:08
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 10:10   #2335
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogę spać z korkami, bo bym nie słyszała budzika...a mojego TŻ nic nie obudzi! On nie słyszy budzika w ogóle, więc jeśli ja nas nie obudzę, to byśmy nie poszli do pracy
Twoj TZ nie slyszy budzika? Matko ale ma mocne spanie... A moze kup taki super glosny budzik starej daty, co to mial takie dwa talerze i w te talerze walilo i nawet nieboszczyka by obudzilo???

Stary 2012-08-06, 10:13   #2336
Gucia0987
Zakorzenienie

Mrowinko trzymam kciuki więc! Na pewno wiedzą co robią i mam nadzieje, że nie będziesz musiała leżeć dłużej w szpitalu niż to konieczne!

Nikita, zaprzyjaźnimy się?

Butter współczuję nieprzespanych nocy. Mam nadzieje, że TŻ schudnie i z chrapaniem będzie lepiej.

Co do niesłyszenia budzika, to mój TŻ ma tak samo... bez szans żeby się sam obudził. Jak chodzimy na różne godziny do pracy, to dzwonię do niego żeby sprawdzić czy wstał

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 10:13   #2337
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Twoj TZ nie slyszy budzika? Matko ale ma mocne spanie... A moze kup taki super glosny budzik starej daty, co to mial takie dwa talerze i w te talerze walilo i nawet nieboszczyka by obudzilo???

Mój też nie słyszy, i też myślałam o budziku tego typu co piszesz..... ale co ja się mam denerwować...... mnie budzi przelatująca mucha a jego melodyjki budzące w tel doprowadzają do szału, więc jakby mnie taki budzik obudził to bym wkur..... cały dzień chodziła.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-08-06, 10:15   #2338
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Zabcia nie sądzę aby kryzy był przez to, ze nie karmisz w nocy. Maja zawsze raz jadła w nocy teraz je raz albo wcale ale nie zauważyłam aby z mlekiem było coś nie tak, tylko ja nie zje w nocy to mnie bardziej zalewa Może postaraj się częścięj ściągać aby pobudzić laktację.

Onyks do 20-go juz blisko

aaby na szczeście Maja po grilu super ufffff i co związku z tym?? Kolejny grill jest mój Trzymam kciuki za kotka.

Butter może do lekarza go wyślij??

Blond to u mnie tak samo z karmieniem nocnym

Bika cieszę się, że smakowało.

Strong tęsknie

Zaraz mecz siatkarzy, a potem uciekam z Mają do mojej babci a mąz na rehab i mierzyc drzewka na działkę (które są do wycinki).

Zamówiłam też dla małej kilka rzeczy na all i znowu oczekiwanie na kuriera

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 10:17   #2339
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

super sie ogląda takie ciuszki a co do chrapania to cię rozumiem, bo mi chrapanie strasznie działa na nerwy, robię się normalnie wściekła, na szczęście mój tz mało chrapie. Porozmawiajcie na spokojnie o tym jego odchudzaniu bo sen ma duże znaczenie. Ale przy twoim pysznym gotowaniu to pewnie ciężko mu się odchudzać

Cytat:
Stokrotko mocno Cię tulę, mam nadzieje, że następny cykl, to będzie ten cykl!

Witajcie

dzięki, oby tak było a u was weekend jak zwykle udany, i tak trzymać

Cytat:
my tez za tobą tęsknimy, a tym przeglądem to się nie martw, skup się teraz na Kamilku, buziaczki od cioci dla niego

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość

trzymam kciuki aby mąż ci nie uciekł w te dni

ja dzis mam do lekarza i to w samo południe nie wiem jak się doczłapie wczoraj byslimy nad woda zamiast odpoczac wróciłam gorzej zmęczona niż byłam a dzis rano jestem jak zobiak.....
dzięki do gina dzisiaj idziesz?

Cytat:
Witam w kolejnym upalnym dniu

Natalka, ja tam cienia cienistego cienia nie widzę, tylko normalne II więc gratuluję

Madzia zrobiłam "na oko" i wyszło pyszne ale dodałam jeszcze pół czerwonej i pół zielonej papryki żeby ładnie kolorystycznie wyglądało a, no i zrobiłam z połowy porcji bo byśmy tego nie przejedli, a nie chciałam, żeby się zepsuło
Dzięki za przepis, teraz będę testować kolejne przepisy od Dziewczyn

to zapas masz teraz, tylko pić

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35717711]Dziewczyny, dzwoniłam do szpitala i kazali mi się zgłosić normalnie w środę, mimo że to dopiero 4. dzień cyklu. Trochę mnie to zdziwiło, no ale ja się nie znam

Widziałam, że któraś z Was pytała o typy sylwetki - Aaby chyba? Nie wiem, czy oglądałyście program "Jak się nie ubierać" - tam było wyróżnionych 12 typów O, tu jest np. http://lula.pl/lula/1,97804,7932602,..._Susannah.html[/QUOTE]
super, że nie przesuną zabiegu, Bika też chyba pisała, ze miała końcówkę okresu i robili jej laparo. Im szybciej tym lepiej, można będzie znowu do działania się zabrać

Ale się nic niechce w taki upał i jeszcze klimy nie mamy w pracy

Łukaszek
Stary 2012-08-06, 10:20   #2340
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Nikita, zaprzyjaźnimy się?
Gucioszku, juz zaakceptowalam.

Cytat:
Mój też nie słyszy, i też myślałam o budziku tego typu co piszesz..... ale co ja się mam denerwować...... mnie budzi przelatująca mucha a jego melodyjki budzące w tel doprowadzają do szału, więc jakby mnie taki budzik obudził to bym wkur..... cały dzień chodziła.
No ale jakbys spala z tymi korkami do uszu to wlasnie taki budzik by cie delikatnie obudzil.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć
Czesc Madziu!

Dziewczyny, znacie jakas fajna strone internetowa, gdzie moge znalesc inspiracje do zagospodarowania ogrodu?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości