|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Hej hej
Cytat:
łeb do góry i walczymy dalej ![]() Cytat:
![]() U mnie też dzisiaj nie za ciekawie, bo wpadły lody i Redd's no ale od jutra ścisła dieta, nie ma to tamto. I ćwiczenia of kors
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1652 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
a u mnie dzis całkiem ok, myślę, że ok 1100 kcal, nie więcej.
I zaraz biorę się za skalpel Chodakowskiej i rozciąganie łydek ![]() Widze, że ostatnio sporo ma spadek "formy" w odchudzaniu. Mam naprawdę ogromną motywację, żeby schudnąć.Zawsze byłam bardzo pewna siebie, jednak jakiś czas temu to zatraciłam, podchodzę do mojego wyglądu ( i nie tylko) bardzo krytycznie, porównuję się z ludźmi, co czasem wpędza w ogromne kompleksy, tym bardziej, że na uczelni jestem otoczona slicznymi, chudymi, zaj** ubranymi dziewczynami. Krytyczne podejście do samej siebie nie jest zle, bo pracuję nad tym, żeby być lepsza, ale chciałabym odzyskać tą dawną iskierkę. Ponadto znalazłam swoją miłość, a dla tego warto się starać i dawać z siebie wszystko, żeby uczucie wciąż było emocjonujące i świeże. Bo nie ma nic lepszego od komplementów z ust ukochanej osoby i zachwytu w jego oczach. ![]() Dziewczynki kochane, jesteście śliczne, mądre i naprawde warto nad sobą pracować, trzeba tylko znaleźć tą "osobistą" motywację. a jak chce mi się słodkiego, to wchodze do albumu meedzik albo Moni - działa jak najlepszy motywator!
|
|
#1653 |
|
Raczkowanie
|
heroine walcze, walcze dalej
rano ide pobiegac a teraz uciekam spac, dobranoc ![]() pipson zaczne robic tak jak Ty, choc ja na slodkie nie za bardzo mam ochote czesto i jestem z tego dumna, ale brak mi znow motywacji i bede wchodzila na profile dziewczyn i patrzyla na ich efekty od jutra wracam do biegania, trzeba walczyc do konca!!!
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
o booooziuniu, jak mi się chce spać umieram pier.do.lę nie idę do pracy jesuuu, ledwo na oczy widzę ![]() Madzia, to super ![]() pipson, pięknie to napisałaś! biorę się za siebie! ![]() Niech ktoś mną potrząśnie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczęta
lecę do pracy! prawie bym zaspała!! wyłączyłam budzik i obudziłam się pół godziny później, ale na szczęście miałam ustawiony z zapasem więc już gotowa i po śniadanku:musli z jog naturalnym potem bedzie: kefir pitny jogurty nat pierogi z jagodami O matko ale bede dziś ziewać
|
|
|
|
#1656 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
((((((((((((((((((((((( ((((((((((pierwsze ważenie i co? ((((((smutek waga w pierwszy dzień @ czyli piątek 69,7 waga dzisiaj 69.6 ://// totalna porażka, najgorsze jest to, że nie wiem co robię źle, bo ładnie dietkowałam cały tydzień, sałateczki, jogurciki naturalne ehhh nie wiem. Nie mam zamiaru się poddać, ale jak zwykle jak widzi się coś takiego to się odechciewa...
|
#1657 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja się witam i żegnam, bo wyjeżdzam A więc życzę pieknych spadków, odezwe się jak wrócę |
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Lisa, widzę, że Ty też nieprzytomna
![]() sweet__chocolate, nie poddawaj się! To przecież dopiero początek ![]() Losing, gdzie jedziesz? udanego wyjazdu ![]() ![]() ![]() Ja żłopię kawę
|
|
|
|
#1659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Raczkowanie
|
sweet_chocolate Ty dopiero zaczynasz wiec spokojnie
tez tak mialam waga na poczatku w ogole nie spadala, pozniej spadla z 3-4 kg, ale znow stala jakies 2 tyg.tez sie zalamywalam, ale cwiczylam, jadlam wiecej a czesciej, pilam duzo wody i zaczela spadac teraz juz mam 5 z przodu, a jeszcze tydzien temu bylo 60.8 kg, wiec spokojnie jedz wiecej, a mniej i pij wodee a efekty zobaczysz pamietaj, jesli cwiczysz, to nie patrz na wage bo na poczatku miesnie rosna i wazysz wiecej, a na cm ktore leca pozdrawiam, i zycze dalszego odchudzania i efektow![]() ![]() dzien dobry ![]() ja juz po sniadanku: platki z mlekiem+mala kawa ![]() dr. sn: jogurt owocowy+mandarynka obiad: zupa pomidorowa 250 ml podwieczorek: jeszcze nie wiem co przegryze kolacja: jajecznica z 2 jajek ![]() zaplanowane na dzis godzinne cwiczenia na uda, pupe, brzuszek milego dnia wszystkim uciekam do pracy, buzka![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#1661 |
|
Zadomowienie
|
Heroine nad morze
Ale jeszcze nie wiem gdzie
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Hola Chicas
Tu Wasza Dżagencja ![]() Później napiszę co u mnie na razie poodpisuję ![]() Zielonykotek, podzielam zdanie nt Szreków, Epoki, Madagaskarów - często te maluchy w ogóle nie jarzą (i nie powinny) jarzyć o co chodzi. Zwłaszcza Szrek był naszpikowany politycznymi aluzjami oraz nawiązaniami do hm..różnego rodzaju stosunków damsko-męskich ![]() Ostatnio widziałam typa który posadził swoje dziecko (może ma z 3 lata) u siebie na kolanach i kierowali razem samochód na drodze szybkiego ruchu. Pliiiiiz Przecież to ręce opadają.Heroine, no mama już jest prawie sama tylko z babuszką (bo ja już od 5 lat z nią nie mieszkam). Ale później to już masakra będzie. Nie chcę żeby zdziwaczała, więc postanowiliśmy z TŻ chociaż w województwie zostać żebym często mogła ją odwiedzać. Dziękuję za wszelki ochy i achy Jesssu, gdzie mi do ideału Niemniej jednak dziękuję.Zelka, dzięki. Co do wyjazdu ![]() CO do mamy, ja moją kocham nad życie i nie chcę dla niej źle. Czasem mam wewnętrzne poczucie winy że tak spierdzieliłam do Lbn, jeszcze w dodatku z chłopem. Ale jak do niej jadę to też mnie po paru dniach trafia. Nie mogę już się tam odnaleźć. Wszystko mi przeszkadza. Jej podejście do życia, do relacji partnerskich (jakoś nam mieszkanie na kocią łapę odpuściła, ale i tak się krzywi gdy ksiądz na kazaniu mówi jak to młodzi teraz mieszkają). Także na chwilę ok, ale na dłuższą metę mieszkanie tam odpada. Cindy, kuurde zazdroszczę podejścia Brawo!Pipson, Like a woman dziękówa za zapro Pipson, ja też mam takie wrażenie że po Skalpelu rosną mi łydki. Ale już wolę żeby rosły łydki i pupa, a żeby brzuch malał. A jedyne ćwiczenia jakie znam na nogi są praktycznie powtórzeniem tych Ewy (właśnie gdy ona zawsze mówi że to jest jej autorski program to myślę sobie: jaaaasne, tylko że ja od 2 lat ćwiczę nice and easy i tam połowa ćwiczeń to te same co u Ewy, ale niech jej będzie - na pewno ona lepiej motywuje niż ten gość w pasiastych legginsach). Katarzyno, hej Murka, może za duże wzięłaś. Ja to nie wyobrażam sobie okresu bez tamponów, jakoś nie czuję różnicy "tam" między pierwszym a ostatnim dniem, a wiecznie mam te same Normal z Biedry. Ale każda z nas jest inna.. Kiedyś pytałam TŻ dlaczego my dziewczyny męczymy się z okresem a u facetów nie ma takiego odpowiednika, a on: Bo jesteście wredne Hm.... ![]() Noo to tera ja ![]() Pożarłam owsiankę, byłam na kibelku i piszę do Was. Dziś w lumpie 50% więc będę się streszczać z pisaniem - może pobiegnę i zajrzę. Ale kuuurde jestem wkurzona na TŻ. Wczoraj włażę na All i szukam szortów do 30zł używanych! A on mówi: oooo, dopiero sobie żakiet w lumpie kupiłaś. A ja Myślę, oż kuuurde, on wydaje 3 x 10zł (minimum!) na śmierdzące fajury, a tutaj mi nt żakietu komentuje. Jakby on co najmniej stówę kosztował (a zapłaciłam 15zł za nówkę Atmo). Wrrrr No to pójdę do tego lumpiszcza, jeszcze skoczę do spółdzielni jakieś liczniki muszę zanieść - w sensie odczyt. Była u Was wczoraj burza? U nas byłaaaa - tak pierony biły ![]() Oglądaliśmy wieczorem filmy i międzyczasie byliśmy w Lidlu na lodach. Ja opierdzieliłam tego tiramisu co tam na dole taki nasączony biszkopcik jest Uwielbiam te lody i zawsze jem je tak powolutku i się rozkoszuję.I coś jeszcze? Aaa mam megazakwasy już od dwóch dni (bo wczoraj w ogóle nie ćwiczyłam) po tej Tiffany. O matko! Ćwiczycie z nią? Ja mam zamiar poszerzyć swój łorkałt o kilka jej treningów. A nie wiecie czy ma może jakiś jeden długi króty jest dostępny w necie? Acha, dziewuszki, dodałam (w końcu!) kilka fotek do albumu w razie jakby komuś na blg nie chciało się zajrzeć, co nie znaczy że nie zapraszam, wręcz przeciwnie. Dziś menu: 8.00 owsianka z fruvitą 11.00 2 wafle ryżowe z dżemem i trochę wieśniaka 14.00 obiad - chyba rosół z kluchami (o jejuuu jaki tż dobry rosół ugotował - nie lubię rosołu ale ten tż ubóstwiam) ćwiczonka 17.00 kukurydza albo cukinia 20.00 kanapka Lecę pozałatwiać co mam do załatwienia. Buziaki
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-08-06 o 09:04 |
|
|
|
#1663 |
|
Zadomowienie
|
Hellllooo laleczki. Weszłam na wagę,a tam 52.6kg.!!!
![]() ![]() ![]() Dziewczyny to dzięki Wam! Zdaję sobie sprawę,że w głównej części to woda,ale dobre i to!W sumie prawie w ogóle nie ćwiczyłam tylko 2,3 razy dziennie bieżnia i to na poziomie 2,3 i tylko po 10min.bo mam bieżnię zza czasów mojej babki i przy dłuższej eksploatacji wyper.d.ala korki,a pradu wrzeża,że o mamusiu ![]() Później wrzucę foty i wymiary,ale chyba nic nie spadło z cm. ![]()
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2012-08-06 o 09:02 |
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też potrzebuję, żeby ktoś mną potrząsnął. Wczoraj zjadłam wszystko co wpadło w moje ręce, myslę, że 2000 kalorii wyszło Miałam ciągłe ssanie ![]() Też chcę
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłaaaaaaaaaaaaaam!!!! !!!!!!!
![]() hie hie hie, zanim ja was nadrobię ![]() Jestem w swoim żywiole
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Ja tylko na chwilkę, bo zaraz na basen jedziemy Na wadze po @ 48,8 kg czyli nie jest źle, tym bardziej, że wczoraj znów były %%% w postaci drinków i 1 reds no i zapiekanka ![]() Dobra uciekam, bo Tż mnie już pogania Miłego dnia kochane
|
#1667 |
|
Wtajemniczenie
|
witam...
ja tak na szybko. Pobiegałam -> 50 minut (z tego 15min spacer bo musiałam uważać na pajęczyny), śniadanie: owsianka + jabłko. Dzisiaj na wadze 61,6 czyli spadek. Wydaje się troche małe, ale ja wcozraj w nocy z TŻ byłam w McDonaldzie i jadłam tortille, jednorazowy wybryk i dopuszczalny Dzisia już zdrowo. Poczytam was poźniej bo teraz musze iść szyć za mame, wcozraj złamała rękę i teraz jest problem. Obiecała jednej kobiecie bluzke na wesele, jutro jest to wesele, a bluzka nie uczyta. Lece pracować. Odezwe się później... pomiary zrobie jutro, jutro się też zważę
|
#1668 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko smutno... hmm czy ja wiem czy mało? 4 posiłki jem lub 5 zależy bo nie zawsze rozkład dnia mi pozwala mój przykładowy jadłospisrano 2 kanapki z pełnoziarnistego pieczywa na drugie śniadanie jogurt i owoc obiad salatka z filetem z kurczaka grillowanym podwieczorek koktajl owocowy kolacja salatka ??? i jak? Cytat:
|
|
#1669 |
|
Przyczajenie
|
nielegalna reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-08-07 o 11:01 |
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, jakoś mało jesz
szczególnie na obiad najadasz się szklanką zupy? Jesz taką czystą czy z dodatkami? ![]() Dzaga, poniekąd Cię rozumiem sama wyprowadziłam się od rodziców, wiem, że na dłuższą metę nie dałabym rady z nimi mieszkać no ale ja mam jeszcze dwójkę rodzeństwa ![]() a to niedobry ten Twój TŻ ![]() Like_a_women gratuluję spadeczku! teraz pójdzie jak z płatka ![]() Goniak, lepiej mi piję druga kawę a Ty, dobudziłaś się? Zoooooooooośka!!!! no nareszcie jesteś! ![]() olenkakubal reklama na wizażu jest płatna
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Ile nowych twarzy ja widzę
Witam wszystkie nowe dziewczyny!
|
#1672 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1673 |
|
Wtajemniczenie
|
bieganie bieganie bieganie!!
|
#1674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() drinki... ech) no ale istnieją też siłownie w takich hotelach i pewnie będę musiała się zaklimatyzować na jakiejś bieżni czy coś;-p---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- A i oczywiście nie dopisałam najważniejszego (skleroza :/) że dzisiaj 63,1 |
|
|
|
|
#1675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz obczaję ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
|
|
#1676 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 34 cm
[COLOR="Silver"]ja mam 31cm.ale za to uda to porażka ![]() O ja pier.... masakra :/ Współczuję Ci też współczuje
|
|
#1677 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dziękuje, że sie martwisz, miłe to jest ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
!!!!!!!!!!---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() Nie załamuj się, tylko zbierz cztery litery i heja do działania!!! ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Hey girl SHAKE IT SHAKE IT i wanna see you naked ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
|
|
#1678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baw się dobrze i nie grzesz za dużo !---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Likeawoman Gratuluję spadku Brawo!!!![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
Ale to jak co roku^^ Jestem zaje.......cie zadowolona, już płacze za nimi wszystkimi. Bosz, tyle chorych akcji, żartów to na cały rok mi starczy.Opaliłam się, poprzypalałam, poparzyłam, siniaków nie zlicze, obtarć na nogach i ugryzień komarów. Ale jestem mega zadowolona, jeszcze chyba troszkę pijana xD Ale wytańczona, wyszalana i z mega pozytywną energią, która przeplata chęć płaczu z tęsknoty za tym miejscem!!! ![]() Schudłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
za spadek!!!!!!!!!!![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Moja dieta od środy do wczoraj wyglądała tak: saszetka musli z małą activią, piwska, wino, wódka, piwo, kromka chleba, piwo, piwo, piwo.... spać, kromka chleba, jogurt, piwo ![]() Ale w niedzielę zjadłam śniadania (wstałam o 6 zjadłam coś ok 12) bagietkę czosnkową z kawą (kupne w biedrze), potem jakiś kefir ok 18, a o 12 w nocy talerz sałatki z bagietką czosnkową i z 3 lampki wina. Dzisiaj miałam mega ochotę na tosta ![]() tak więc na śniadanie był tost z bułki pszennej z serem żółtym (2 plastry) 3 plastrami pieczarki, 3 plasterkami sera pleśniowego, margaryna, oregano i keczup. Do tego zielona herbata i kawa zbożowa z mlekiem. ![]() ![]() ![]() Jutro w planie mam fitness, dzisiaj jeszcze siły na takie wybryki nie mam---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Dobra, ja uciekam. Muszę sie ogarnąć, pranie czeka itp. Do zobaczenia wieczorkiem! ![]() klikałam wam
|
|
#1679 |
|
Raczkowanie
|
Rany dziewczyny ale tu piszecie!
Z trudem nadrabiam. Ja po tygodniu straciłam na wadze uwaga uwaga 200 gram ![]() Totalna załamka. Ale cóż. Nie poddaje się i może rusze z kopyta
|
|
|
|
#1680 | ||
|
Zadomowienie
|
Czołem
ja za 20 minut kończę prace !!!! ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
Ja mam wyrzuty bo zostawiłam też Brata . Którym od małego się zajmowałam ( bo mama wyjechała) i On strasznie przeżywa każdy MÓj wyjazd ale znowu zabrać go do Anglii nie miała czasu bym sie Nim zajmować skoro pracuje po 13 godzin ![]() Zaprosiłam Cie do znajomych ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
opowiadaj !! raz raz
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

mierzylam sie dzisiaj i jest dramat
łeb do góry i walczymy dalej

I zaraz biorę się za skalpel Chodakowskiej i rozciąganie łydek 
o booooziuniu, jak mi się chce spać
umieram
pier.do.lę nie idę do pracy 
((((((((((((((((((((((( ((((((((((

nie poddawaj się! To przecież dopiero początek 

Jesssu, gdzie mi do ideału
Brawo!
Uwielbiam te lody i zawsze jem je tak powolutku i się rozkoszuję.