Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-05, 22:28   #1651
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez cyanide sun Pokaż wiadomość
witajcie. mozna sie przylaczyc?
Hej hej witamy

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
zalamalam sie mierzylam sie dzisiaj i jest dramat
57 cm-udo
36 cm-lydka
80 cm- talia

od jutra spowrotem zaczynam biegac!!! za 5 miesiecy mam studniowke i musze schudnac !!!
Nie łamać mi się tu łeb do góry i walczymy dalej

Cytat:
Napisane przez Ola890109 Pokaż wiadomość
Hej, poległam dziś do obiadu trzymałam się wzorowo a po dałam ciała niedziele, wiedziałam ze dzis mi się nie uda wytrzymać
Hmmm zastrzelcie mnie...
jutro ma być grzecznie

U mnie też dzisiaj nie za ciekawie, bo wpadły lody i Redd's no ale od jutra ścisła dieta, nie ma to tamto. I ćwiczenia of kors
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 23:02   #1652
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

a u mnie dzis całkiem ok, myślę, że ok 1100 kcal, nie więcej. I zaraz biorę się za skalpel Chodakowskiej i rozciąganie łydek

Widze, że ostatnio sporo ma spadek "formy" w odchudzaniu.

Mam naprawdę ogromną motywację, żeby schudnąć.Zawsze byłam bardzo pewna siebie, jednak jakiś czas temu to zatraciłam, podchodzę do mojego wyglądu ( i nie tylko) bardzo krytycznie, porównuję się z ludźmi, co czasem wpędza w ogromne kompleksy, tym bardziej, że na uczelni jestem otoczona slicznymi, chudymi, zaj** ubranymi dziewczynami. Krytyczne podejście do samej siebie nie jest zle, bo pracuję nad tym, żeby być lepsza, ale chciałabym odzyskać tą dawną iskierkę. Ponadto znalazłam swoją miłość, a dla tego warto się starać i dawać z siebie wszystko, żeby uczucie wciąż było emocjonujące i świeże. Bo nie ma nic lepszego od komplementów z ust ukochanej osoby i zachwytu w jego oczach.

Dziewczynki kochane, jesteście śliczne, mądre i naprawde warto nad sobą pracować, trzeba tylko znaleźć tą "osobistą" motywację.

a jak chce mi się słodkiego, to wchodze do albumu meedzik albo Moni - działa jak najlepszy motywator!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 23:09   #1653
madzia6245
Raczkowanie

heroine walcze, walcze dalej rano ide pobiegac a teraz uciekam spac, dobranoc

pipson zaczne robic tak jak Ty, choc ja na slodkie nie za bardzo mam ochote czesto i jestem z tego dumna, ale brak mi znow motywacji i bede wchodzila na profile dziewczyn i patrzyla na ich efekty od jutra wracam do biegania, trzeba walczyc do konca!!!

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 06:02   #1654
heroine86
Zakorzenienie

Heloł o booooziuniu, jak mi się chce spać umieram pier.do.lę nie idę do pracy jesuuu, ledwo na oczy widzę ehh, na razie umyłam łeb.... kręci mi się w głowie w ogóle

Madzia, to super

pipson, pięknie to napisałaś! dziękuję biorę się za siebie!

Niech ktoś mną potrząśnie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-06, 07:19   #1655
lisa87
Raczkowanie

hej dziewczęta lecę do pracy! prawie bym zaspała!! wyłączyłam budzik i obudziłam się pół godziny później, ale na szczęście miałam ustawiony z zapasem więc już gotowa i po śniadanku:
musli z jog naturalnym
potem bedzie: kefir pitny
jogurty nat
pierogi z jagodami

O matko ale bede dziś ziewać
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 07:26   #1656
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cześć dziewczyny ((((((((((((((((((((((( ((((((((((

pierwsze ważenie i co? ((((((
smutek
waga w pierwszy dzień @ czyli piątek 69,7
waga dzisiaj 69.6 :////

totalna porażka, najgorsze jest to, że nie wiem co robię źle, bo ładnie dietkowałam cały tydzień, sałateczki, jogurciki naturalne ehhh nie wiem. Nie mam zamiaru się poddać, ale jak zwykle jak widzi się coś takiego to się odechciewa...

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 07:56   #1657
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry
Ja się witam i żegnam, bo wyjeżdzam A więc życzę pieknych spadków, odezwe się jak wrócę
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 08:03   #1658
heroine86
Zakorzenienie

Lisa, widzę, że Ty też nieprzytomna

sweet__chocolate, może za mało jesz? nie poddawaj się! To przecież dopiero początek

Losing, gdzie jedziesz? udanego wyjazdu

Ja żłopię kawę
Stary 2012-08-06, 08:14   #1659
cyanide sun
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
a u mnie dzis całkiem ok, myślę, że ok 1100 kcal, nie więcej. I zaraz biorę się za skalpel Chodakowskiej i rozciąganie łydek

Widze, że ostatnio sporo ma spadek "formy" w odchudzaniu.

Mam naprawdę ogromną motywację, żeby schudnąć.Zawsze byłam bardzo pewna siebie, jednak jakiś czas temu to zatraciłam, podchodzę do mojego wyglądu ( i nie tylko) bardzo krytycznie, porównuję się z ludźmi, co czasem wpędza w ogromne kompleksy, tym bardziej, że na uczelni jestem otoczona slicznymi, chudymi, zaj** ubranymi dziewczynami. Krytyczne podejście do samej siebie nie jest zle, bo pracuję nad tym, żeby być lepsza, ale chciałabym odzyskać tą dawną iskierkę. Ponadto znalazłam swoją miłość, a dla tego warto się starać i dawać z siebie wszystko, żeby uczucie wciąż było emocjonujące i świeże. Bo nie ma nic lepszego od komplementów z ust ukochanej osoby i zachwytu w jego oczach.

Dziewczynki kochane, jesteście śliczne, mądre i naprawde warto nad sobą pracować, trzeba tylko znaleźć tą "osobistą" motywację.

a jak chce mi się słodkiego, to wchodze do albumu meedzik albo Moni - działa jak najlepszy motywator!
rozciaganie lydek pomaga na schudniecie w kostkach? moze troche glupie pytanie ale ciekawa jestem. mam wlasnie w kostkach dosyc grube nogi. tyle ze to genetyczne i nie wiem czy cokolwiek by mi na to pomoglo.
cyanide sun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 08:48   #1660
madzia6245
Raczkowanie

sweet_chocolate Ty dopiero zaczynasz wiec spokojnie tez tak mialam waga na poczatku w ogole nie spadala, pozniej spadla z 3-4 kg, ale znow stala jakies 2 tyg.tez sie zalamywalam, ale cwiczylam, jadlam wiecej a czesciej, pilam duzo wody i zaczela spadac teraz juz mam 5 z przodu, a jeszcze tydzien temu bylo 60.8 kg, wiec spokojnie jedz wiecej, a mniej i pij wodee a efekty zobaczysz pamietaj, jesli cwiczysz, to nie patrz na wage bo na poczatku miesnie rosna i wazysz wiecej, a na cm ktore leca pozdrawiam, i zycze dalszego odchudzania i efektow

dzien dobry
ja juz po sniadanku: platki z mlekiem+mala kawa
dr. sn: jogurt owocowy+mandarynka
obiad: zupa pomidorowa 250 ml
podwieczorek: jeszcze nie wiem co przegryze
kolacja: jajecznica z 2 jajek

zaplanowane na dzis godzinne cwiczenia na uda, pupe, brzuszek

milego dnia wszystkim uciekam do pracy, buzka

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 08:54   #1661
LosingMyWay
Zadomowienie

Heroine nad morze Ale jeszcze nie wiem gdzie
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:00   #1662
dzaga1989
Zakorzenienie

Hola Chicas Tu Wasza Dżagencja

Później napiszę co u mnie na razie poodpisuję

Zielonykotek, podzielam zdanie nt Szreków, Epoki, Madagaskarów - często te maluchy w ogóle nie jarzą (i nie powinny) jarzyć o co chodzi. Zwłaszcza Szrek był naszpikowany politycznymi aluzjami oraz nawiązaniami do hm..różnego rodzaju stosunków damsko-męskich Ale rodzice są czasem totalnie pozbawieni wyobraźni
Ostatnio widziałam typa który posadził swoje dziecko (może ma z 3 lata) u siebie na kolanach i kierowali razem samochód na drodze szybkiego ruchu. Pliiiiiz Przecież to ręce opadają.

Heroine, no mama już jest prawie sama tylko z babuszką (bo ja już od 5 lat z nią nie mieszkam). Ale później to już masakra będzie. Nie chcę żeby zdziwaczała, więc postanowiliśmy z TŻ chociaż w województwie zostać żebym często mogła ją odwiedzać.

Dziękuję za wszelki ochy i achy Jesssu, gdzie mi do ideału Niemniej jednak dziękuję.

Zelka, dzięki. Co do wyjazdu
CO do mamy, ja moją kocham nad życie i nie chcę dla niej źle. Czasem mam wewnętrzne poczucie winy że tak spierdzieliłam do Lbn, jeszcze w dodatku z chłopem. Ale jak do niej jadę to też mnie po paru dniach trafia. Nie mogę już się tam odnaleźć. Wszystko mi przeszkadza. Jej podejście do życia, do relacji partnerskich (jakoś nam mieszkanie na kocią łapę odpuściła, ale i tak się krzywi gdy ksiądz na kazaniu mówi jak to młodzi teraz mieszkają). Także na chwilę ok, ale na dłuższą metę mieszkanie tam odpada.

Cindy, kuurde zazdroszczę podejścia Brawo!

Pipson, Like a woman dziękówa za zapro

Pipson, ja też mam takie wrażenie że po Skalpelu rosną mi łydki. Ale już wolę żeby rosły łydki i pupa, a żeby brzuch malał.
A jedyne ćwiczenia jakie znam na nogi są praktycznie powtórzeniem tych Ewy (właśnie gdy ona zawsze mówi że to jest jej autorski program to myślę sobie: jaaaasne, tylko że ja od 2 lat ćwiczę nice and easy i tam połowa ćwiczeń to te same co u Ewy, ale niech jej będzie - na pewno ona lepiej motywuje niż ten gość w pasiastych legginsach).

Katarzyno, hej

Murka, może za duże wzięłaś. Ja to nie wyobrażam sobie okresu bez tamponów, jakoś nie czuję różnicy "tam" między pierwszym a ostatnim dniem, a wiecznie mam te same Normal z Biedry. Ale każda z nas jest inna..
Kiedyś pytałam TŻ dlaczego my dziewczyny męczymy się z okresem a u facetów nie ma takiego odpowiednika, a on: Bo jesteście wredne
Hm....

Noo to tera ja
Pożarłam owsiankę, byłam na kibelku i piszę do Was. Dziś w lumpie 50% więc będę się streszczać z pisaniem - może pobiegnę i zajrzę.
Ale kuuurde jestem wkurzona na TŻ. Wczoraj włażę na All i szukam szortów do 30zł używanych! A on mówi: oooo, dopiero sobie żakiet w lumpie kupiłaś. A ja
Myślę, oż kuuurde, on wydaje 3 x 10zł (minimum!) na śmierdzące fajury, a tutaj mi nt żakietu komentuje. Jakby on co najmniej stówę kosztował (a zapłaciłam 15zł za nówkę Atmo). Wrrrr
No to pójdę do tego lumpiszcza, jeszcze skoczę do spółdzielni jakieś liczniki muszę zanieść - w sensie odczyt.
Była u Was wczoraj burza? U nas byłaaaa - tak pierony biły
Oglądaliśmy wieczorem filmy i międzyczasie byliśmy w Lidlu na lodach. Ja opierdzieliłam tego tiramisu co tam na dole taki nasączony biszkopcik jest Uwielbiam te lody i zawsze jem je tak powolutku i się rozkoszuję.
I coś jeszcze? Aaa mam megazakwasy już od dwóch dni (bo wczoraj w ogóle nie ćwiczyłam) po tej Tiffany. O matko! Ćwiczycie z nią? Ja mam zamiar poszerzyć swój łorkałt o kilka jej treningów. A nie wiecie czy ma może jakiś jeden długi króty jest dostępny w necie?
Acha, dziewuszki, dodałam (w końcu!) kilka fotek do albumu w razie jakby komuś na blg nie chciało się zajrzeć, co nie znaczy że nie zapraszam, wręcz przeciwnie.

Dziś menu:
8.00 owsianka z fruvitą
11.00 2 wafle ryżowe z dżemem i trochę wieśniaka
14.00 obiad - chyba rosół z kluchami (o jejuuu jaki tż dobry rosół ugotował - nie lubię rosołu ale ten tż ubóstwiam)
ćwiczonka
17.00 kukurydza albo cukinia
20.00 kanapka

Lecę pozałatwiać co mam do załatwienia. Buziaki

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-08-06 o 09:04
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:01   #1663
Like_a_women
Zadomowienie

Hellllooo laleczki. Weszłam na wagę,a tam 52.6kg.!!!:ju pi: ale się cieeeszszszeeeeeeeeeeee.. .................
Dziewczyny to dzięki Wam! Zdaję sobie sprawę,że w głównej części to woda,ale dobre i to!
W sumie prawie w ogóle nie ćwiczyłam tylko 2,3 razy dziennie bieżnia i to na poziomie 2,3 i tylko po 10min.bo mam bieżnię zza czasów mojej babki i przy dłuższej eksploatacji wyper.d.ala korki,a pradu wrzeża,że o mamusiu
Później wrzucę foty i wymiary,ale chyba nic nie spadło z cm.

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2012-08-06 o 09:02
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:03   #1664
Goniak2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Heloł o booooziuniu, jak mi się chce spać umieram pier.do.lę nie idę do pracy jesuuu, ledwo na oczy widzę ehh, na razie umyłam łeb.... kręci mi się w głowie w ogóle

I jak się czujesz, przeszło? Ja właśnie wstałam ( na szczęście mam do pracy na 14.30) z bólem głowy Chcę wypić kawę, zjeść śniadanie i pojechać na rowerze na basen. Mam nadzieję, że boląca głowa mi nie przeszkodzi

I też potrzebuję, żeby ktoś mną potrząsnął. Wczoraj zjadłam wszystko co wpadło w moje ręce, myslę, że 2000 kalorii wyszło Miałam ciągłe ssanie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Heroine nad morze Ale jeszcze nie wiem gdzie
Też chcę

“The only place where success comes before work is dictionary”

Goniak2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 10:02   #1665
zooska
Zakorzenienie

Wróciłaaaaaaaaaaaaaam!!!! !!!!!!!

hie hie hie, zanim ja was nadrobię

Jestem w swoim żywiole

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 10:03   #1666
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz na basen jedziemy 33 stopnie i samo słońce dziś
Na wadze po @ 48,8 kg czyli nie jest źle, tym bardziej, że wczoraj znów były %%% w postaci drinków i 1 reds no i zapiekanka

Dobra uciekam, bo Tż mnie już pogania

Miłego dnia kochane
Stary 2012-08-06, 10:11   #1667
mielnus
Wtajemniczenie

witam...
ja tak na szybko. Pobiegałam -> 50 minut (z tego 15min spacer bo musiałam uważać na pajęczyny), śniadanie: owsianka + jabłko. Dzisiaj na wadze 61,6 czyli spadek. Wydaje się troche małe, ale ja wcozraj w nocy z TŻ byłam w McDonaldzie i jadłam tortille, jednorazowy wybryk i dopuszczalny Dzisia już zdrowo. Poczytam was poźniej bo teraz musze iść szyć za mame, wcozraj złamała rękę i teraz jest problem. Obiecała jednej kobiecie bluzke na wesele, jutro jest to wesele, a bluzka nie uczyta. Lece pracować. Odezwe się później... pomiary zrobie jutro, jutro się też zważę
Stary 2012-08-06, 10:19   #1668
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
Lisa, widzę, że Ty też nieprzytomna

sweet__chocolate, może za mało jesz? nie poddawaj się! To przecież dopiero początek

Nie poddam się tylko smutno... hmm czy ja wiem czy mało? 4 posiłki jem lub 5 zależy bo nie zawsze rozkład dnia mi pozwala mój przykładowy jadłospis
rano 2 kanapki z pełnoziarnistego pieczywa
na drugie śniadanie jogurt i owoc
obiad salatka z filetem z kurczaka grillowanym
podwieczorek koktajl owocowy
kolacja salatka

??? i jak?

Cytat:
sweet_chocolate Ty dopiero zaczynasz wiec spokojnie tez tak mialam waga na poczatku w ogole nie spadala, pozniej spadla z 3-4 kg, ale znow stala jakies 2 tyg.tez sie zalamywalam, ale cwiczylam, jadlam wiecej a czesciej, pilam duzo wody i zaczela spadac teraz juz mam 5 z przodu, a jeszcze tydzien temu bylo 60.8 kg, wiec spokojnie jedz wiecej, a mniej i pij wodee a efekty zobaczysz pamietaj, jesli cwiczysz, to nie patrz na wage bo na poczatku miesnie rosna i wazysz wiecej, a na cm ktore leca pozdrawiam, i zycze dalszego odchudzania i efektow

mam nadzieję jak ruszy to będę przeszczęśliwa
co do ćwiczeń, na początku staram się w ogóle rozruszać, więc lajtowo.
rowerek, pieszo do pracy i takie tam, od tego tygodnia zaczynam znów chodzić na siłownię, czyli bieżnia, orbitrek i takie tam

Dziękuje dziewczyny za wsparcie

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 10:26   #1669
olenkakubal
Przyczajenie

nielegalna reklama

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2012-08-07 o 11:01
olenkakubal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 10:41   #1670
heroine86
Zakorzenienie

Madzia, jakoś mało jesz szczególnie na obiad najadasz się szklanką zupy? Jesz taką czystą czy z dodatkami?

Dzaga, poniekąd Cię rozumiem sama wyprowadziłam się od rodziców, wiem, że na dłuższą metę nie dałabym rady z nimi mieszkać zresztą, ja jestem po ślubie, to już w ogóle sobie tego nie wyobrażam no ale ja mam jeszcze dwójkę rodzeństwa

a to niedobry ten Twój TŻ

Like_a_women gratuluję spadeczku! teraz pójdzie jak z płatka

Goniak, lepiej mi piję druga kawę a Ty, dobudziłaś się?

Zoooooooooośka!!!! no nareszcie jesteś! opowiadaj jak byłoOooOoooo!!!

olenkakubal reklama na wizażu jest płatna
Stary 2012-08-06, 10:41   #1671
zooska
Zakorzenienie

Ile nowych twarzy ja widzę Witam wszystkie nowe dziewczyny!

Stary 2012-08-06, 10:46   #1672
zielonykotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katarzyna8707 Pokaż wiadomość
Boje się tylko jak wytrwam na jakiejs rozsądnej diecie na wakacjachbo za miesiąc lece na all inclusive. Mam nadzieje że unikne jojo
Witamy ;-) A co lepsze, bieganie czy basen? Odp --> oba ;-) ale ja jestem fanką obydwóch aktywności. Ostatnio bardziej bieganie - dlatego że po pierwsze, nie trzeba płacić (no chyba żę masz basen w domu) ;-D ale gdybym mogła to pewnie bym przeplatała z basenem. Narazie na nowo odkrywam bieganie, bo w szkole nie cierpiałam tego, a teraz czuję się super biegając. Widocznie bez przymusu wszystko jest piękniejsze ;-)

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez olenkakubal Pokaż wiadomość
Witam wszystkich. Muszę pochwalić się moim efektem schudnięcia 8 kilo w 2 miesiące. Schudłam bardzo zdrowo, i co najważniejsze jak dla mnie bez efektu jojo. Stosowałam wcześniej chyba z milion diet, ale takiego efektu nie osiągnełam nigdy. Koleżanka poleciła mi trenera od treningów i odżywiania, z którym można się skontktować np za pomocą maila, co ja uczyniłam. Odpowiedź odnośnie diety i ćwiczeń dostałam błyskawicznie.Pan Mariusz Mróz http://mariuszmroz.eu/ dokładnie opisał mi jak pozbyć się zbędnego tłuszczu, bezpiecznie i zdrowo. Wszystkie informacje bardziej szczegółowo znajdują się na video-odżywianie, trening itp. Oprócz tego co zaskoczyło mnie bardzo, otrzymałam od Pana Mariusza 30 dniową gwarancje, kiedy kurs nie sprosta moim oczekiwaniom to następuje zwrot pieniędzy. Na dzień dzisiejszy to mój trzeci miesiąc wg. Transformatora sylwetki ...czuję się bardzo dobrze, nie chodzę głodna, zła i co najważiejsze chudne i po mału wymieniam garderobe na mniejszą. Jeżeli chcecie poczytać na ten temat lub zapisać się na zapisać się na kurs to podaję link to podaję link : http://transformatorsylwetki.pl/ .Trzymam za wszystkich odchudzających się kciuki i życzę wytrwałości Dajcie znać ile Wy schudliście wg. transformatowa sylwetki !
a to to chyba spam jakiś :-/
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 10:48   #1673
mielnus
Wtajemniczenie

bieganie bieganie bieganie!!
Stary 2012-08-06, 10:57   #1674
zielonykotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katarzyna8707 Pokaż wiadomość
Boje się tylko jak wytrwam na jakiejs rozsądnej diecie na wakacjachbo za miesiąc lece na all inclusive. Mam nadzieje że unikne jojo
Ja też za miesiąc na all inc ;-) nie mogę się doczekać z jednej strony, ale z drugiej jeszcze tyle odchudzania przede mna... musze sie jednak pogodzić z tym, że do wymarzonej wagi dojdę dopiero po wakacjach. A na all inc to może po prostu nie będę się opychać (tak jak zwykle, te ciastka omnomnom drinki... ech) no ale istnieją też siłownie w takich hotelach i pewnie będę musiała się zaklimatyzować na jakiejś bieżni czy coś;-p

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

A i oczywiście nie dopisałam najważniejszego (skleroza :/) że dzisiaj 63,1 czyli jednak schodzę do 62 powoli. Wczoraj impreza piwna ze znajomymi i kłótnia z TŻ... no w każdym razie dzisiaj nie ćwiczę (tylko a6w pod wieczór) bo mi jeszcze w głowie szumi, hehe ;-)
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:13   #1675
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
zooska, do poniedzialku znalazlam te cwiczenia dla Ciebie na yt przy okazji, własnie jak sobie puszcałam motywację Na kanale tej laski jest duzo fajnych
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=oRUWu4BQj0I
mam nadzieje, ze do poniedziałku sie to nie zgubi w morzu wiadomości
Dziękuję! Zaraz obczaję

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Wracając do wątku, to ile macie dziewczyny w łydce? bo ja mam prawie 40 cm w najgruszbym miejscu, troche się przeraziłam :/
Ja mam 34 cm

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
mój ex (ten który zerwał przez sms i 3 tydzień już się nie odzywamy) pracuje w korporacji taksówkarskiej. A wczoraj jak zamykałam knajpę to znajomy klient poprosił żebym zamówiła mu taksówkę. Wobraźcie sobie moje zdziwienie po 10 min gdy patrze że dzwoni do mnie EX TŻ (jest godz.1.30 noc). Ja odbieram taka zła i mówię 'słucham, po co dzwonisz do mnie po nocy?!' a on 'bo taksówka była zamawiana, dostałem twoj adres i nr...' MNIE ZATKAŁO i rozłączyłam się. faktycznie stał pod knajpą. No i klient mój wsiadł i z nim pojechał. Jak to jest możliwe że na cały wrocław musiał dostac moje zlecenie akurat ON
smutno mi teraz i roz.je.ba.na psychicznie siedze od rana
O ja pier.... masakra :/ Współczuję Ci nie chciałabym trafić na coś takiego. Odezwał się potem coś?

Stary 2012-08-06, 11:15   #1676
Like_a_women
Zadomowienie

Ja mam 34 cm [COLOR="Silver"]

ja mam 31cm.ale za to uda to porażka

O ja pier.... masakra :/ Współczuję Ci nie chciałabym trafić na coś takiego. Odezwał się potem coś?[/QUOTE]
też współczuje
Stary 2012-08-06, 11:26   #1677
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Tak sobie myślę jak tam zooska się bawi , no i czy tam gdzieś się jej krzywda nie dzieje, bo niby wszyscy tacy fajni ale jeden czub się trafi i butelki latają po polu namiotowym
Hehe, więcej takich czubów się trafia, a to akurat jest "najlepsze" co się może przytrafić
Ale dziękuje, że sie martwisz, miłe to jest Żyję, żyję i mam się super świetnie, fantastycznie!!! Ale depresja powoodstockowa mnie łapie, JA CHCĘ SPOWROTEM!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Ja często przekraczam dozwolony limit kalorii jakoś specjalnie się tego nie trzymam jem małe porcje na wyczucie a wino od czasu do czasu można!

No to fajną przygodę wczoraj zaliczyliście 5km z buta haha co to za niedojadanie?
Albo nawet często

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:

Wiecie jakie dzisiaj jest święto? Międzynarodowy dzień piwa dzień święty należy święcić, więc zaopatrzyłam się w Redd'sa żurawinowego
Of cors, świętowałam należycie !!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
dzien dobry
jakos dziwnie, ale od dwoch dni trace motywacje na odchudzanie nie wiem co sie ze mna dzieje
wczoraj zjadlam ciasto, w sumie to tylko biszkopt z truskawkami i galaretka, ale ciasto!! wieczorkiem pilam whiskey z cola i lodem nie chce mi sie cwiczyc, biegacmusze sie od jutra wziasc za siebie i zaczac spowrotem biegac, bo chce widziec kolejne efekty!!! a z dietka nawet ok, tylko od dwoch dni wpada cos slodkiego
kopnijcie mnie w tylek, bo juz sie zalamuje tym wszystkim
Gorszy okres nastał Może zrób coś dla siebie, zrelaksuj się, ugotuj ulubione danie, spędź czas jakoś pozytywnie, naładuj się energią i może też chęć do odchudzania z energią wróci?
Nie załamuj się, tylko zbierz cztery litery i heja do działania!!!

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:

Hey girl SHAKE IT SHAKE IT i wanna see you naked

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
hej dziewczęta lecę do pracy! prawie bym zaspała!! wyłączyłam budzik i obudziłam się pół godziny później, ale na szczęście miałam ustawiony z zapasem więc już gotowa i po śniadanku:
musli z jog naturalnym
potem bedzie: kefir pitny
jogurty nat
pierogi z jagodami

O matko ale bede dziś ziewać
Pracowniczy jadłospis

Stary 2012-08-06, 11:58   #1678
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja się witam i żegnam, bo wyjeżdzam A więc życzę pieknych spadków, odezwe się jak wrócę
Miłego wyjazdu!!!!!!!!
Baw się dobrze i nie grzesz za dużo !

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Likeawoman Gratuluję spadku Brawo!!!

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Zoooooooooośka!!!! no nareszcie jesteś! opowiadaj jak byłoOooOoooo!!!
Poszalałam ostro Ale to jak co roku^^ Jestem zaje.......cie zadowolona, już płacze za nimi wszystkimi. Bosz, tyle chorych akcji, żartów to na cały rok mi starczy.
Opaliłam się, poprzypalałam, poparzyłam, siniaków nie zlicze, obtarć na nogach i ugryzień komarów. Ale jestem mega zadowolona, jeszcze chyba troszkę pijana xD Ale wytańczona, wyszalana i z mega pozytywną energią, która przeplata chęć płaczu z tęsknoty za tym miejscem!!!

Schudłam

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość
A i oczywiście nie dopisałam najważniejszego (skleroza :/) że dzisiaj 63,1 czyli jednak schodzę do 62 powoli.
ło ho ho za spadek!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Moja dieta od środy do wczoraj wyglądała tak: saszetka musli z małą activią, piwska, wino, wódka, piwo, kromka chleba, piwo, piwo, piwo.... spać, kromka chleba, jogurt, piwo

Ale w niedzielę zjadłam śniadania (wstałam o 6 zjadłam coś ok 12) bagietkę czosnkową z kawą (kupne w biedrze), potem jakiś kefir ok 18, a o 12 w nocy talerz sałatki z bagietką czosnkową i z 3 lampki wina.
Dzisiaj miałam mega ochotę na tosta
tak więc na śniadanie był tost z bułki pszennej z serem żółtym (2 plastry) 3 plastrami pieczarki, 3 plasterkami sera pleśniowego, margaryna, oregano i keczup. Do tego zielona herbata i kawa zbożowa z mlekiem.

Jutro w planie mam fitness, dzisiaj jeszcze siły na takie wybryki nie mam

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Dobra, ja uciekam. Muszę sie ogarnąć, pranie czeka itp.

Do zobaczenia wieczorkiem!

klikałam wam

Stary 2012-08-06, 12:08   #1679
katarzyna8707
Raczkowanie

Rany dziewczyny ale tu piszecie!
Z trudem nadrabiam.
Ja po tygodniu straciłam na wadze uwaga uwaga 200 gram
Totalna załamka. Ale cóż. Nie poddaje się i może rusze z kopyta
katarzyna8707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:47   #1680
zelka9o
Zadomowienie

Czołem ja za 20 minut kończę prace !!!! byle do czwartku !! bo już nie mogę

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Zelka, dzięki. Co do wyjazdu
CO do mamy, ja moją kocham nad życie i nie chcę dla niej źle. Czasem mam wewnętrzne poczucie winy że tak spierdzieliłam do Lbn, jeszcze w dodatku z chłopem. Ale jak do niej jadę to też mnie po paru dniach trafia. Nie mogę już się tam odnaleźć. Wszystko mi przeszkadza. Jej podejście do życia, do relacji partnerskich (jakoś nam mieszkanie na kocią łapę odpuściła, ale i tak się krzywi gdy ksiądz na kazaniu mówi jak to młodzi teraz mieszkają). Także na chwilę ok, ale na dłuższą metę mieszkanie tam odpada.
Ja też tak mam jak Ty jak jestem tu to tęsknie i w ogóle a jak u Mamy już to ciężko się odnaleśc Ja mam wyrzuty bo zostawiłam też Brata . Którym od małego się zajmowałam ( bo mama wyjechała) i On strasznie przeżywa każdy MÓj wyjazd ale znowu zabrać go do Anglii nie miała czasu bym sie Nim zajmować skoro pracuje po 13 godzin .

Zaprosiłam Cie do znajomych

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Wróciłaaaaaaaaaaaaaam!!!! !!!!!!!

hie hie hie, zanim ja was nadrobię

Jestem w swoim żywiole
jaka zadowolona i szczęśliwa wróciła opowiadaj !! raz raz
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości