|
|
#481 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Cytat:
![]() hehe dokładnie mówi moja mam, ostatnio nawet jak szłyśmy i miałam ciężką torebkę to mi ją zabrała Cytat:
|
|
#482 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja siostra zwolniła się z pracy i już jedzie do nas, żeby zabrać mamę do tego drugiego szpitala. Stamtąd jej raczej nie odeślą z kwitkiem, także może już dzisiaj, albo jutro z samego rana, zrobią jej ten zabieg. Ja też dzidziola czuję, ale najbardziej z samego rana, jak się budzę... Wtedy takie fajne, leciutkie pukanie w podbrzuszu mam. |
|
|
|
|
#484 |
|
Rozeznanie
|
Raczej to na połówkowym, nie wiem czy zrobi mi usg bo tydzień temu miałam.
Po wizycie spotkam się z rodziną TZ i pochwalę się brzuszkiem bo w końcu coś widać, ostatnio jak ich wydziałam wyglądałaby jakbym więcej zjadła ![]() Pora na przeszukania lodówki, a później będę się szykować na wizytę więc pożegnam się z wami. Jak mnie mąż dopuści do internetu wieczorem to się odezwę i powiem jak wizyta. Miłego dnia wszystkim
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() w nocy znowu mnie złapało coś za jajnika, masakra :/ od razu nospa w ruch...... Ja nie wiem, ta ciąża w ogóle się nie układa tak, jak myślałam, ehhh.... Mam nadzieję, że będzie ok w końcu...... Oby z Maluchem było wszystko dobrze, tak się stresuję, od jednego usg do drugiego, całe szczęście że tych plamień nie ma, cały czas sobie próbuję wytłumaczyć, że gdyby było coś baaaaardzo niedobrego, to od razu by się pojawiły straszne plamienia....... Przepraszam, że tak zamulam, ale naprawdę się martwię okropnie
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leż jak najwięcej! Mam nadzieję, że wczoraj nie robiłaś nic więcej poza odpoczywaniem. A kiedy teraz masz wizytę?
|
|
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Lady,mnie też czasem jajniki napieprzają
nie martw się, będzie dobrze kiedy masz wizytę? ja mam w środę i też się stresuje, chociaż jak czuje kopniaki to wiem,że z maleństwem jest ok |
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się zmierzyłam. Mam 90 cm , a to dopiero 17 tydzień.Co to bedzie później Zazdroszczę Wam tych ruchów, bo ja jeszcze nic nie czuję
|
|
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#490 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Lenova współczuję takiego snu, ale nie przejmuj się, na pewno nie znaczy nic złego. Choć łatwo się mówi, mnie takie sny zawsze na parę dni wybijały z równowagi. Aga wszystkiego dobrego z okazji rocznicy |
||
|
|
|
#491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
leżę! nic nie robię! nawet herbaty se sama zrobić nie mogę
za tydzień mam wizytę, ja nie czuję kopniaków w ogóle czasem mi sie tylko wydaje, że coś czuję, ale mogę to sobie wkręcać....marsi a u Ciebie to jest taki ból zwykły czy skurcze? Bo ja mam normalnie skurcze tych jajników, aż mnie zgina i się wyprostować kompletnie nie mogę....
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty na która masz? mam to samo, jak nie czuje dlugo nic to sie martwie czy aby wszystko jest ok. ide ciutke poleżę, może poczuje maleństwo |
|
|
|
|
#494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie tez wywala wieczorem... Cytat:
![]() Trzymam kciuki za mame Zazdroszcze Wam tych ruchow!
|
||
|
|
|
#495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj wzięłam buscopan i aspargin i jak leżałam to było ok Cytat:
będę druga
|
||
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nic nie czuję, ale na razie się nie martwię. W odpowiednim czasie poczuję, choć też oczywiście już bym chciała ![]() Ech, przegraliśmy
|
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
jejku to mnie uspokoiłaś
myślałam, że ja taka dziwna jestem dzisiaj doszła do nas pralka ![]() ![]() od razu pranie zrobię tzn mężowi każę zrobić
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#500 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny,
czy u Was też tak gorąco??? U mnie jest straszny skwar. Jak sobie radzicie w takie upały? Ja się z domu nie ruszam, rano i wieczorem tylko z Zosią na spacer wychodzę, bo obie nie dajemy rady ![]() magnez - ja biorę 2x1 asparaginian, tak mi gin zalecił. oszczędny tryb życia - ja się staram, choć przy 1,5 rocznym dziecku łatwo nie jest Ale próbuję, bo w pierwszej ciąży przeleżałam III trymestr, czego teraz nie chcę powtarzać. Wtedy chodziłam do pracy, mieliśmy przeprowadzkę do nowego mieszkania, nie oszczędzałam się za bardzo i być może to było później powodem moich kłopotów. Jak lekarz mówi, że mamy leżeć, to leżymy ![]() najgorsza rzecz po porodzie - tak, jak któraś wspomniała dla mnie było to też pójście do toalety, strasznie się bałam, ale wcale mnie nie bolało. Pamiętam, że dwa razy dziennie pielęgniarki przychodziły i pytały czy każda z nas się wypróżniła, byłyśmy 3 na sali żadna z nas przez 3 dni nie powiedziała tak Ale było normalnie, tak jak wcześniej Myślę, że każda z nas będzie się czegoś obawiać, bo połóg to zupełnie inna sytuacja ![]() żylaki - bałam się w pierwszej ciąży, ale nie miałam, u mnie w rodzinie nie ma, więc może dlatego. Mam pytanko do mam, które brały luteinę, do kiedy brałyście? Ja zaczynam dziś 16 tc i mam ją już odstawić. |
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
buuuuuuuuuuuuuu
![]() Polacy przegrali w siatkę Co do ruchów, to czy jest to możliwe, że w 15 tc można coś czuć? Raz jak sobie siedziałam na kanapie, to poczułam tak jakby wibracje w brzuchu
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie upał niemiłosierny na termometrze mam 33 stopnie! Aż głowa mnie zaczęła boleć. A miałam poodkurzać i zmyć podłogi. Mowy nie ma, zrobię tylko obiad i fajrant
|
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno żadna piosenka tak mnie nie denerwowała jak ta: http://www.youtube.com/watch?v=oGwXzrW5mFc
|
#506 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35718741]Lenova
![]() Dziewczyny, powiem wam, że ja u siebie widzę bardzo dużo: xlanderów bogusiów http://allegro.pl/polski-wozek-od-pr...537149548.html arti bexy więc chyba te tańsze też nie takie złe Ja osobiście naprawdę bexę polecam, bo jakościowo mam wrażenie - spokojnie xlanderowi dorównuje (prowadziłam, macałam) a cena połowę niższa. http://allegro.pl/bexa-b4-fotelik-sa...514379841.html dokładnie taki mam, tylko cały zielony. Ten żółty to ostrzegam, strasznie po oczach daje, widziałam na żywo A teraz takie piękne bordowe zrobili, że szok![/QUOTE] Bexa B4 ma najlepszą ocenę za stosunek jakości do ceny lub ten:
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
a ja amy mc donald lubię, chociaż dużo bardziej mi leży Kate Nash, ją to wręcz uwielbiam.
zoffka ja dalej biorę luteinę, tak jak i duphaston. 17t obecnie.
|
#508 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ! Ja mam za sobą ciężką noc... W ogóle miałam dziwny sen że wyciagnęliśmy dziecko z brzucha razem z tż i był taki mały siusiak, ale potem nie dało się go włożyć spowrotem, ogólnie tez mam dziwaczne sny ostatnio....
Lece cos porobić chociaż upał taki że nie wiem...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

, wydaje mi się, że to ona, w sumie już w 16 tyg jesteśmy.
).
Leż jak najwięcej! Mam nadzieję, że wczoraj nie robiłaś nic więcej poza odpoczywaniem. A kiedy teraz masz wizytę?

, a to dopiero 17 tydzień.Co to bedzie później