|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
India
|
|
|
|
#4652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro na spacerze pójdę zobaczyć do media markt jak na żywo się prezentują Cytat:
ja jak leciałam do UK to oddałam bagaż, po 5min odwołali lot, po kolejnych 5min pod drzwiami wejściowymi stał wózek z bagażami, każdy mógł sobie wziąć jaką walizkę chciała do tego 10min mieli moja walizkę a zrobili w niej dziurę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
brawa za udane szaleństwo ![]() czy ktoś ma meble kuchenne dolne szafki ciemne a górne jasne?i kolor wenge jasną i ciemną ( tą jakby ze strukturą co się niby nie palcuje) albo limbe i limbe czekoladową?bo myślę nad dwukolorowymi szafkami
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() India super, że wesele i impreza udane! Mąż faktycznie nie poszedł z Tobą? i mam nadzieje, że spodnie dopierzecie Iwka mrrr, sernik wygląda bosko! Wrzuć proszę link do klubu, co by nie uciekło Może też kiedyś spróbuję upiec mężowi ![]() Kochana, miałam się Ciebie pytać, myślisz, że w sorbetach jest mniej cukru? Bo ja uwielbiam sorbety, ale mam wrażenie, że cukru tez w nich sporo.... muszę kiedyś spróbować sama zrobić ![]() Martucha ale u Was intensywnie! ![]() Cieszę sie, że urodziny Pata udane (macie niesamowitych znajomych!!! Musiało być Wam choler.nie miło!) no i ciesżę się, że impreza udana. My też w sobotę po 3 byliśmy w domu Anika poka tę sukienkę, bo aż jestem ciekawa. A Mohito uwielbiam! Śliweńko powodzenia w kupowaniu płyty! Magda fajnie, że coś się ruszyło! Aguś myślę, że to dobry pomysł, żeby wziąć ze sobą akt małżeństwa. A co do grilla, to ja bym tam mięsiwa nie jadła, tylko ryby, rybeńki ![]() Ale rozumiem, że jak masz mięsożernych w domu, to ciężko walczyć z nimi. Nasz weekend imprezowo-leniuszkowo. W sobotę poszliśmy sie spotkać ze znajomymi. Posiedzieliśmy do 3... ale fajnie się gadało i piło ![]() W niedziele, pełne lenistwo na kanapie, przed telewizorem, z dobrą książką. Tyle, że po 18:00 zmotywowałam się i zrobiłam obiad Tego mi było trzeba!
|
#4654 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() Marta spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe dla Pata - wycałuj go od ciotki w sobotę byłam z S. w pracy, on robił co miał robić, a ja umyłam i woskowałam auto i kartkę sobie z przypomnieniem napisałam o życzeniach dla Pata, ale cóż z tego jak wróciliśmy i na szybko gnaliśmy na wieś po babcie i kartka leży i się uśmiecha do mnie. Skleroza to coś okropnego, z moją już nic nie da się zrobić
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
india ciesze sie że wosk zszedł
![]() Katunia świetne zakupy!! Gucia widziałam fotkę!!! szaleństwo!!!!!! chciałam wiecej ale już wu warczał że tyle luda a ja smsuje ![]() rewelacyjny weekend!!! aniu kochana kartkę aż pisałaś? hahaha miło jeszcze raz dziękuję za życzenia! a znajomi fakt niesamowici!!! szaleni!!! ale nie spodziewałam się że będzie ich tak dużo! coś podejrzewałam że wpadnie moja przyjaciółka no i świadkowa.. oczywiście z tżami, ale że cała nasza banda będzie! never ever! super było! ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- jeszcze ustaliłam z przyjaciółką że jedziemy do warszawy 7-9 wrzesień i na imprezie mój fryzjer wziął nas w obroty (zresztą wariat przyjechał tylko na nią! i o 6 rano wracał z powrotem do stolicy!) no ale już się umówiliśmy na impreze w warszawie. aż się Wu zaczął bać hahahaha będzie intensywnie!
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wróciło mi dziecko sprzed roku 12h snu i 3 pobudki w nocy ![]() wezmę ten stary paszport, wezmę akt małżeństwa ale w 2 biurach podróży mówią, że spokojnie dowód wystarczy i wszędzie w necie też jest tak napisane nawet na stronie ministerstwa ![]() i w ambasadzie to moze przestane sie denerwować |
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gucia jak zwykle imprezowo super.
|
|
|
|
#4658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Urodziny Pat miał udane nie ma co, a i Wy wieczór z tego co piszesz miło spędziliście. Wypad do Wawy też się ciekawie zapowiada
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wieczór czad!! takie wspomnienia sie obudziły!! jakby nie było spędziliśmy wspólnie najlepsze szalone lata "młodości" (jakbyśmy starzy byli ale chodzi mi o 17 -25) !! że aż wypieki mam na twarzy ![]() no i fajnie bo to taka coroczna duża impreza urodzinowa, a w tym roku organizowało ją tylko 3 osoby wiec i gosci było koło 100 a nie więcej jak zwykle i w większości właśnie znajomi którzy się kiedyś gdzieś przewijali w naszym życiu wiec czad.. no i nasza muzyka ![]() wypad do wawy tylko wiem 13 lekcyjnych czyli 10 zwykłych godzin mam dla siebie, wiec musze cos zorganizować ale spoko spoko już się za to zabrałam
|
|
|
#4660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a kartki znowu często zapominam zabrać, kładę je w takim miejscu na biurku, że nie sposób ich nie zauważyć, ale że moje biurko żyje własnym życiem to często kartki zmieniają położenie. Tak jak wczoraj, zapomnieliśmy zabrać bluzy S. od babci, ja sobie na ręce napisałam, a jakże, ale rękę umyłam i po przypomnieniu ![]() Takie wieczory czy spotkania o których piszesz są przemiłe, zwłaszcza jak z wieloma osobami nie ma się kontaktu na co dzień to mił się tak spotkać i powspominać moja kuzynka wróciła z wakacji i pisze mi sms-a wczoraj, że fotki są na facebook-u, więc jej odpisuję, że nie mam a ta na to, że najwyższy czas założyć...jednak jakoś postaram się obejść brak konta
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na ręku tez pisze i pomaga, a w telefonie tu ustawiam po prostu budzik np na 22 i jak patrze na tel to widzę "zegarek" wiec że jest ustawione i przypominam sobie co miałam zrobić bo jak pisałam przypomnienia to też godzinę przegapiałam
|
|
|
#4662 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
poszłam z młodym na króciutki spacer i wracając weszliśmy do sklepu taki osiedlowy sam, i tam przy drzwiach jest kasa i zawsze siedziała taka młoda fajna babeczka i sie fajnie witała z Patem, a dziś siedziała inna..
wchodzimy do sklepu i mówię dzień dobry, Pat mówi dzień dobry a ta tylko patrzy, młody stanął i z tekstem "no dzień dobly pecież mówie" buhahahaha to pani miała szybką lekcje kultury ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- ho!!
|
|
#4664 | ||
|
Zakorzenienie
|
no tym razem poszaleliśmy
Aż troszkę za bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rossi jak tam? Dzisiaj też Ci się dłuży? Ktosik tęsknię!
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4666 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale o 22 do niego zadzwoniłam czy po mnie przyjedzie, bo ja nie mam zamiaru jeszcze wracac. No i w kocu do nas dołaczył... i jak zwykle na imprezie pilnował zeby nikt do mnie nie podchodzi haha... tradycyjnie tacy sie zdarzaja i maz podsumował "no widzisz, chyba wiesz dlaczego nie mozesz chodzic sama na imprezy". On zyje w przeswiadczenbiu, ze sama sobie nie poradze ![]() spodnie uratowane Cytat:
jedziemy do urzedu i doznałam olsnienia, a tel nikt nie miała, zeby do mojego TZa zadzwonic. na szczescie taksówkarz mi użyczył i TZ musiał sie cofnac przez co ledwo zdazył na ślub, bo wpakował sie w ogromny korek.Cytat:
![]() ja mam dziś miły powrót do pracy
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
india on wie jaka jesteś laska i dlatego się boi !!
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
przez moment myślałam, że bęzie...ale nie!!! Już po 15
![]() Cytat:
A że pilnować musi, no to cóż! Niech żyje w przeświadczeniu, że sama sobie nie poradzisz Biedna Ty bezradna! ![]() ![]() Super, że spodnie uratowane! ja chcę do domu, obiad - głodna jestem! Już dawno nie zrobiłam tak, żeby nie wziąć nic do jedzenia do pracy i już się boję co to będzie jak się rzucę na jedzenie...
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Czy ktoś za mną tęsknił?
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
nie!!!
nikt nigdy absolutnie!!!! jak dobrze Cie widzieć!!!
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
To walę focha i znikam
![]() Żarcix ![]() Dobrze znów być online ![]() Muszę jakoś nadrobić to co naskrobałyście... |
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i już nie znikaj chociaż fajnie mi sie wymieniało wiadomości
|
|
|
#4674 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba jeszcze z S. nie dojrzeliśmy do posiadania własnego profilu na facebook-u ...tak się śmiejemy jak ktoś pyta czemu nie mamy cieszę się, że nie jestem sama na tym świecie z popisanymi rękami Siema Cytat:
za☠☠☠isty tekst dzieci to wiedzą co powiedzieć Cytat:
![]() Cytat:
ale przeszukaliśmy portfele, torebki itp. i nie było więc doszliśmy do wniosku, że chyba jednak włożyłam na miejsce Ktośka niech Ci się już komputer nie psuje witaj byłam podciąć końcówki i czuję się piękna
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się pakuję już od 1,5h i końca nie widać
dziadki przejęli Olkę a ja swoje ciuchy próżniowo zaczęłam pakować bo przecież bez przesady ale dzięki temu weszłam w niedużą torbę ![]() Ola ma dwie
|
|
|
|
#4676 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno jesteście podekscytowani Cytat:
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
A w ogóle to pozazdrościć znajomych, naprawdę
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2012-08-06 o 18:55 |
|||||||
|
|
|
#4677 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też tęskniłam Cytat:
Z wzajemnością! A piosenka boska! Cytat:
Nikt pani kultury nie nauczył, to dziecko jej szybko siary narobiło, bardzo mi się to podoba!![]() Tęskniłam przeokrutnie! Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4678 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, że na kwaterze będą mieli odkurzacz, bo to jest genialny patent na podróż autem, ile miejsca się zaoszczędzi!
|
#4679 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przypomnienia też ustawiam, ale oczywiście jestem leniem i jak to plumka to ja nie wył. żeby nie zapomnieć ale są takie dni, gdzie tak mnie ten dźwięk irytuje, że odkliknę i potem zapominam bo zadanie uznaje się za wykonane ![]() Jeszcze nie miałam czasu ale codziennie oglądam co nowego doskoczyło i chyba dlatego nie zamawiam bo nie wiem na co się zdecydować
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
jak już się prawie spakowaliśmy to o tym samym pomyślałam, no ale co zrobić
![]() iwka dobry pomysł z tym numerem, zaraz zapiszę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

jutro na spacerze pójdę zobaczyć do media markt jak na żywo się prezentują
babcie jednej staruszce z wnuczkiem kazali wkladac bagaz do tej "ksztaltki" na bagaz i babka sie az poryczala bo co ona ma wtedy zrobic a koles jej mowi ze albo placi albo nie leci... nio masakra... za to dowodow juz tam w ogole nie sprawdzali... masakra...
do tego 10min mieli moja walizkę a zrobili w niej dziurę 
brawa za udane szaleństwo 

a ta na to, że najwyższy czas założyć...jednak jakoś postaram się obejść brak konta