Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-06, 19:13   #1861
tasha2
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Kurcze taż tak mam, dryfuje mi troche lewy w lewo a to dopiero drugi tydzien(ja rozstaw sutkow mam 21 cm wiec mega rozstaw. Jestem praworeczna i mama ktora widziala mnie po operacji nago to zauwazyla, nawet pani dr podczas zdjecia szwow ze z lewego schodzi opuchlizna wczesniej i dlatego on luzniej szybciej opada (dam zdjecia pod koniec sierpnia) Prawy miesien mocniej trzyma bo bardziej wyrobiony i dr mi mowila ze to normalne ze tak to wygląda że asymetrycznie opuchlizna schodzi.

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Horo buźka i dla Niuni

Dziewczyny, czy rozstaw sutków przed operacją i po Wam się zmienił? Ja miałam przed 18,5 cm i nadal tyle mam.

Wiecie co? Mój lewus zaczyna bardzo na lewy bok zezować . Prawy sutek patrzy prosto przed siebie, a lewy tak na godzinę 22.30 . Układam go, ale szybko wraca na swoje miejsce gnojek jeden . Co z nim robić?

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Hm, zmierzyłam jeszcze raz i jednak nie mam już 18,5 a prawie 19,5

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Patrycja, musisz wejść w Ustawienia i po lewej "Edytuj podpis"
Stary 2012-08-06, 19:14   #1862
patrycjaw1989
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Patrycja. gratuluje nowych cycuniow, superascie, ze wszystko u Ciebie idzie dobrze
Ja od samego poczatku nie mialam zakazu spania na boku choc sypialam glownie na polboczkach bo troszke na calym sie balam. Zakazy w moim przypadku dotyczyly glownie dzwigania i podnodszenia rak do gory.

Podnoszenia rąk do góry powiadasz.....a czemu to? a ja już to ćwiczyłam w pierwszej dobie, tak mnie instruowano no i dziś w zasadzie jestem w stanie podnieść obydwie rączki do góry a w 4 dobie sama włosy już myłam oczywiście nachylając się nad wanną zmartwiłaś mnie teraz....a to podnoszenie ma mieć związek z przekręceniem się implantu czy co?
Stary 2012-08-06, 19:22   #1863
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Podnoszenia rąk do góry powiadasz.....a czemu to? a ja już to ćwiczyłam w pierwszej dobie, tak mnie instruowano no i dziś w zasadzie jestem w stanie podnieść obydwie rączki do góry a w 4 dobie sama włosy już myłam oczywiście nachylając się nad wanną zmartwiłaś mnie teraz....a to podnoszenie ma mieć związek z przekręceniem się implantu czy co?
Patrycja, kazdy lekarz ma inne zalecenia bo i metody operacyjne sie roznia. Mnie Dr tlumaczyla, ze jak sie podnosi rece do gory to rozciaga sie miesien, pod ktorym jest umieszczony implant, a tym samym powstaja sily wyciskajace implant spod miesnia. Implant przemieszcza sie wtedy na dol i np. uciska tworzaca sie blizne. To z kolei daje poszerzanie sie blizny, ktora juz nie bedzie taka ladna, cienka kreseczka jakiej bysmy chcialy. Przy takich naglych ruchach, szczegolnie pod obciazeniem, moze dojsc do przemieszczenia implantu.

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-08-06 o 19:24
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 19:35   #1864
patrycjaw1989
Raczkowanie

no dobra ale jak nosi się pas nad stanikiem to też pcha się implant w dół i co wtedy z bliznami też się gorzej goją?
Stary 2012-08-06, 19:57   #1865
anika75
Zadomowienie

A ja zauważyłam u siebie jeszcze jedną, dziwną rzecz . Mianowicie, gdy rano się budzę, czuję ogromną potrzebę kilkukrotnego silnego spięcia mięśni piersiowych. Myślę, że to dlatego, że całą noc śpię nieruchomo i budzę się ze zwiotczałymi mięśniami. Normalnie człowiek przewala się w nocy z boku na bok, rano przeciągnie się parę razy i jest ok.
Pytanie - czy ja mogę tak te mięśnie piersiowe sobie napiąć? Dziś nie wytrzymałam i spięłam je dwa razy, a potem wpadłam w panikę, czy implanty mi się przypadkiem nie poprzesuwały . Mogę? To silniejsze ode mnie

Tasha, ja jestem oburęczna, a moja lewa ręka nawet więcej pracuje od prawej. Prawą tylko piszę i kroję, wszystkie pozostałe czynności wykonuję lewą, więc u mnie chyba ta regułka się nie sprawdza

Hej Andzik. Jak tam urlopik mija?

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Majirel Pokaż wiadomość
czyli po operacji przez miesiąc mam chodzić w doktorowym a po miesiącu mogę w samym Trophy biegać ale teraz samym czy + stanik z fiszbinami
Majirel spokojnie . Dr Ci wszystko dokładnie wytłumaczy, tylko musisz go wypytać . A Trophy sam, bez dodatkowego stanika z fiszbinami
Stary 2012-08-06, 20:03   #1866
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
zmierz tak "w powietrzu", żeby centymetr pokazał tylko odległość od brodawki do brodawki
zmierzyłam i tak.Wynik bez zmian.
Ze mnie kawał kobietki.Cały czas jestem na etapie powracania do formy sprzed ciąż

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
A zmierzyłaś od środka sutka do środka? troszkę duża odległość... Chyba dla takiego rozstawu będzie ci lekarz musiał dobrać implant o szerszej podstawie żeby nie było dużej przerwy.
Tak mierzyłam A na dużej przerwie to wcale mi właśnie nie zależy.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 21:08   #1867
Majirel
Raczkowanie

Boże co za dzień... dobrze że już się kończy, nawet gęby nie ma do kogo otworzyć :-( aaa właśnie mam szynszyla pilnie do odsprzedania samiczkę może któraś z Was z Warszawki jest chętna?
Stary 2012-08-06, 21:09   #1868
madziullasz
Raczkowanie

Patrycjo ja mam powiedziane tak jak Andzikus.Mi też nie pozwolili podnosić rąk do góry ani rozciągać mięśni,ze względu na możliwość przemieszczenia.
Stary 2012-08-06, 21:25   #1869
magdalen_32
Raczkowanie

Edytowane przez magdalen_32
Czas edycji: 2012-11-19 o 22:47
magdalen_32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 21:29   #1870
Sif
Raczkowanie

Dziewczynki Kasik, Olivka, joasi, tonia, Mya, anika, korinka, katarzynka00, belseno, Darling15, Littaleya, Majirel, patrycjaw, Alex, bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa, jesteście przekochane!
Oczywiście są rzeczy ważne i ważniejsze, gdybym miała parę lat mniej, to nie byłoby problemu, a tak to muszę wybrać to co na tą chwilę jest ważniejsze - dom, rodzina, dziecko itd. Tylko boli mnie to, że nastawiłam się, że już za chwilę będę miała piersi (nawet nowych ciuchów już nie kupowałam bo nie wiedziałam czy nie zmieni mi się rozmiar i cieszyłam się że w przyszłe wakacje będę dumnie prężyć cycki w bikini), a tu dupa
A dzidzia pewnie będzie co najmniej za rok, więc zakładam że na cycorki będę czekać ze 3 lata jeszcze Ciekawe czy wątek będzie jeszcze istniał i którą będzie już miał część To prawda że czas bardzo szybko leci, ale 3 lata to jakaś abstrakcja jak dla mnie
No nic, nie ma co płakać, jak tak na to spojrzeć z boku, to tak jak mówicie - wszystko układa się w odpowiedniej kolejności i naprawdę dobrze to brzmi
Pieniążki od początku leżą na oddzielnym koncie, a przez te 2-3 lata jeszcze troszkę na tym koncie zarobią
Bardzo Wam dziękuję że potraficie przywrócić uśmiech I będę dalej obserwować Wasze cycuszki i ich postępy!
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 21:37   #1871
Majirel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
Dziewczynki Kasik, Olivka, joasi, tonia, Mya, anika, korinka, katarzynka00, belseno, Darling15, Littaleya, Majirel, patrycjaw, Alex, bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa, jesteście przekochane!
Oczywiście są rzeczy ważne i ważniejsze, gdybym miała parę lat mniej, to nie byłoby problemu, a tak to muszę wybrać to co na tą chwilę jest ważniejsze - dom, rodzina, dziecko itd. Tylko boli mnie to, że nastawiłam się, że już za chwilę będę miała piersi (nawet nowych ciuchów już nie kupowałam bo nie wiedziałam czy nie zmieni mi się rozmiar i cieszyłam się że w przyszłe wakacje będę dumnie prężyć cycki w bikini), a tu dupa
A dzidzia pewnie będzie co najmniej za rok, więc zakładam że na cycorki będę czekać ze 3 lata jeszcze Ciekawe czy wątek będzie jeszcze istniał i którą będzie już miał część To prawda że czas bardzo szybko leci, ale 3 lata to jakaś abstrakcja jak dla mnie
No nic, nie ma co płakać, jak tak na to spojrzeć z boku, to tak jak mówicie - wszystko układa się w odpowiedniej kolejności i naprawdę dobrze to brzmi
Pieniążki od początku leżą na oddzielnym koncie, a przez te 2-3 lata jeszcze troszkę na tym koncie zarobią
Bardzo Wam dziękuję że potraficie przywrócić uśmiech I będę dalej obserwować Wasze cycuszki i ich postępy!
kochana nawet nie wiesz jak szybciutko czas płynie przy dziecku...
widzisz ja na przykład bardzo ale to bardzo chętnie bym się z Tobą zamienila i chciała 2 dziecko niestety sprawy zdrowotne mi na to nie pozwalaja dlatego pustkę zamieniam cycami... Wierz mi dziecko jest największym szczęściem w życiu a cycochy jeszcze zdążysz zrobić
Stary 2012-08-06, 21:42   #1872
malinkac
Raczkowanie

mam pytanko...

pamiętam jak mówiłyście o "przewieszeniu" jeżeli dobrze pamiętam.
moja prawa pierś od początku była niżej niż lewa i ona jest patrząc z boku taka klapnięta. a lewa jest dużo wyżej i wyglada bardziej "sztucznie" hehe :P
czy ta prawa jest już przewieszona?
a jak tak to lewa też będzie czy nie koniecznie?
głupio pytam ale tego do końca nie kumam
Stary 2012-08-06, 21:52   #1873
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalen_32 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

Moje dokładne wymiary klatki: pod 74, w biuście 83
pomiędzy sutkami 20 cm.
Wzrost 170, waga 58, biodra 94, talia 68.

Czy któraś z Was przy podobnych wymiarach ma wkładki poniżej 300 ml? I czy jesteście zadowolone.
Ja mam 295 anatom. zaproponowane i obawiam się, że z większych nici ..... Marzy mi się chociaż 325....

Proszę odpiszcie.

Jeżeli któraś z Was mogłaby polecić mi lekarza z małopolski na priva to byłabym bardzo wdzięczna, bo muszę jeszcze gdzieś pójść na konsultację...

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

/ps. mam małe rozstępy na piersiach i delikatnie naciągniętą skórę i może dlatego nie chce dać mi większych, bo to może po powiększeniu wyglądać koszmarnie...

Miałyście rozstępy przed powiększeniem????
No jasne że miałyśmy i powiem Ci że jeśli je za mało wypełnisz, skóra będzie się nadal ciagnęła po swojemu- to dopiero będzie wygladać koszmarnie Rozstępy na rozciągniętej skórze wyglądają dużo lepiej zobacz sama i oceń moje stare zdjęcia (link w podpisie) -po pierwszym zabiegu jak piersi były za mało wypełnione I po drugim- gdzie rozstępy oczywiście są widoczne ale na jędrnej piersi wyglądają o niebo lepiej

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
mam pytanko...

pamiętam jak mówiłyście o "przewieszeniu" jeżeli dobrze pamiętam.
moja prawa pierś od początku była niżej niż lewa i ona jest patrząc z boku taka klapnięta. a lewa jest dużo wyżej i wyglada bardziej "sztucznie" hehe :P
czy ta prawa jest już przewieszona?
a jak tak to lewa też będzie czy nie koniecznie?
głupio pytam ale tego do końca nie kumam
druga nie będzie sobie tak sterczeć w nieskończoność- no musi w końcu złagodnieć

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 21:56   #1874
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
druga nie będzie sobie tak sterczeć w nieskończoność- no musi w końcu złagodnieć
na to liczę tylko to bardzo długo trwa
niedługo to już będzie 8 mies. po operacji...
czy one po takim czasie się jeszcze choć trochę zmieniają?
Stary 2012-08-06, 22:12   #1875
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
na to liczę tylko to bardzo długo trwa
niedługo to już będzie 8 mies. po operacji...
czy one po takim czasie się jeszcze choć trochę zmieniają?
zmieniaja , zmieniają- cały czas będą się zmieniać
Więc dbać o piersi musimy już zawsze- nie jest tak, że przychodzi dzień w którym się ułożą i na tym będzie koniec ich zmian. Jak nie będziemy o nie dbać, damy im sposobność by się rozciągały- to niestety się rozciągną. Zwłaszcza te większe rozmiary.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-08-06, 22:20   #1876
kasikkk87
Zadomowienie

anik ja juz czuje sie superczasem doskwiera mi bol plecow minie chyba kiedys co?pytam bo ja mam prace stojaca i troche mnie to martwiwiadomo dolegliwosci zwiazane ze wstawaniem mam,kamienie w staniku tez a tak to czasem cos uszczypnie ,zaboli ogolnie fajnieruszam juz normalnie lapkami,czuje sie sprawna ale uwazam zebu nie dzwigac,nie uderzyc sieno i nie chodze juz jak lamaga hehh piersi zmalaly ale sa ladne mimo wszystko mam jeszcze ciutkie opuchlizny od profilu piersi a tak to superrrr

pozdrowionka dziewczyny

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

mnie tez wkurza ten bialy film w sudocremie brrr ale chyba zaczne go stosowac na dekolt na razie cicaplast swoja droga fajna nazwa z cyckami mi sie kojarzy)
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:23   #1877
anika75
Zadomowienie

Kasik, to super, że już dobrze się czujesz . A jak śpisz? Może tu jest przyczyna bólu pleców. Odkąd zaczęłam spać prawie płasko to ból pleców minął.

Myu, mogę sobie rano cycki napiąć? Czy lepiej nie?
Stary 2012-08-06, 22:26   #1878
kasikkk87
Zadomowienie

spie na plasko ale czy super plasko to roznie a plecki bola tak czy inaczej to pewnie od jednej pozycjiianik co Ty masz z tym napinaniem to az takie przyjemneee
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:30   #1879
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Kasik, to super, że już dobrze się czujesz . A jak śpisz? Może tu jest przyczyna bólu pleców. Odkąd zaczęłam spać prawie płasko to ból pleców minął.

Myu, mogę sobie rano cycki napiąć? Czy lepiej nie?
Hihi- no jasne że możesz sobie je napiąć jak czujesz potrzebę też tak miałam , dokładnie tak samo- jakby piersi chciały się rano przeciągnąć i nie sżło się opanować czasem mimowolnie same się napięły zanim pomyślałam- hihi o i tyle mogłam się opierać

Stary 2012-08-06, 22:30   #1880
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
spie na plasko ale czy super plasko to roznie a plecki bola tak czy inaczej to pewnie od jednej pozycjiianik co Ty masz z tym napinaniem to az takie przyjemneee
No właśnie nie wiem, ale jak się budzę rano to czuję, że muszę mięśnie cyckowe napiąć, nie jestem w stanie nad tym zapanować . A przyjemne to raczej nie jest, bo cycki rano sztywne i obolałe, to napinanie też boli, no ale MUSZĘ. Ja już stara baba jestem i kostnieję szybko w bezruchu
Stary 2012-08-06, 22:30   #1881
patrycjaw1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Patrycjo ja mam powiedziane tak jak Andzikus.Mi też nie pozwolili podnosić rąk do góry ani rozciągać mięśni,ze względu na możliwość przemieszczenia.

No to ja już głupia jestem i co mam teraz zrobić....? boje się że już coś zepsułam, a do kiedy nie można tych rąk podnosić przecież w końcu trzeba wrócić do normalności...
Stary 2012-08-06, 22:31   #1882
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
zmieniaja , zmieniają- cały czas będą się zmieniać
Więc dbać o piersi musimy już zawsze- nie jest tak, że przychodzi dzień w którym się ułożą i na tym będzie koniec ich zmian. Jak nie będziemy o nie dbać, damy im sposobność by się rozciągały- to niestety się rozciągną. Zwłaszcza te większe rozmiary.
staram się je codziennie smarować, noszę staniki i nie śpię na brzuchu. mam nadzieję, że to wystarczy

ja już uciekam
dobrej nocki
Stary 2012-08-06, 22:32   #1883
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Hihi- no jasne że możesz sobie je napiąć jak czujesz potrzebę też tak miałam , dokładnie tak samo- jakby piersi chciały się rano przeciągnąć i nie sżło się opanować czasem mimowolnie same się napięły zanim pomyślałam- hihi o i tyle mogłam się opierać
Oooooo, dokładnie tak .
Uff, mogę napinać, nawet nie wiecie, jaka to ulga . Dziękuję
Stary 2012-08-06, 22:32   #1884
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny Wy o tych skurczach mnie tez lapia ze czasami siedze i cos jakby mnie scisnelo i puszcza nieprzyjemne uczucie ale to chyba nic takiego?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:40   #1885
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
anik ja juz czuje sie superczasem doskwiera mi bol plecow minie chyba kiedys co?pytam bo ja mam prace stojaca i troche mnie to martwiwiadomo dolegliwosci zwiazane ze wstawaniem mam,kamienie w staniku tez a tak to czasem cos uszczypnie ,zaboli ogolnie fajnieruszam juz normalnie lapkami,czuje sie sprawna ale uwazam zebu nie dzwigac,nie uderzyc sieno i nie chodze juz jak lamaga hehh piersi zmalaly ale sa ladne mimo wszystko mam jeszcze ciutkie opuchlizny od profilu piersi a tak to superrrr

pozdrowionka dziewczyny

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

mnie tez wkurza ten bialy film w sudocremie brrr ale chyba zaczne go stosowac na dekolt na razie cicaplast swoja droga fajna nazwa z cyckami mi sie kojarzy)
Super że tak dobrze już się masz A ten biały film faktycznie jest troszkę wkurzający- no ale kremik jest skuteczny więc mozna przymknąc oko Cicaplast faktycznie nazwa się kojarzy

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
No to ja już głupia jestem i co mam teraz zrobić....? boje się że już coś zepsułam, a do kiedy nie można tych rąk podnosić przecież w końcu trzeba wrócić do normalności...
masz robić to co Ci lekarz zalecił Chodzisz w pasie i staniku- więc nic Ci implantu nie wypchnie w dół. Rączki podnosisz przecież ile możesz- a nie na siłę ile się da. I skoro masz ćwiczyć - to ćwicz Jeśli masz masować ku środkowi- to tak rób Każda z nas jest indywidualną osobą, każdy przypadek jest inny i często ten sam lekarz daje zupełnie różne zalecenia dwóm pacjentką

Cytat:
staram się je codziennie smarować, noszę staniki i nie śpię na brzuchu. mam nadzieję, że to wystarczy

ja już uciekam
dobrej nocki
O no starczy, starczy super
Życzę dobrej nocki

Stary 2012-08-06, 22:41   #1886
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Majirel Pokaż wiadomość
czyli po operacji przez miesiąc mam chodzić w doktorowym a po miesiącu mogę w samym Trophy biegać ale teraz samym czy + stanik z fiszbinami
ja np. miałam zalecenie 2 miesiące nosić ten pooperacyjny więc co lekarz to inne 'normy'
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:43   #1887
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny Wy o tych skurczach mnie tez lapia ze czasami siedze i cos jakby mnie scisnelo i puszcza nieprzyjemne uczucie ale to chyba nic takiego?
Tak, to pewnie te skurcze mięsni - jak nimi nie ruszymy to i tak same się skurczą

Stary 2012-08-06, 22:50   #1888
belseno
Zadomowienie

Cytat:
A ja zauważyłam u siebie jeszcze jedną, dziwną rzecz . Mianowicie, gdy rano się budzę, czuję ogromną potrzebę kilkukrotnego silnego spięcia mięśni piersiowych. Myślę, że to dlatego, że całą noc śpię nieruchomo i budzę się ze zwiotczałymi mięśniami. Normalnie człowiek przewala się w nocy z boku na bok, rano przeciągnie się parę razy i jest ok.
Pytanie - czy ja mogę tak te mięśnie piersiowe sobie napiąć? Dziś nie wytrzymałam i spięłam je dwa razy, a potem wpadłam w panikę, czy implanty mi się przypadkiem nie poprzesuwały . Mogę? To silniejsze ode mnie
Anika ja też tak miałam To tak jakby troche niezależne odemnie i tylko rano mi się tak robiło, całe mi się spinały i właśnie to takie dziwne było-trochę się bałam a jednocześnie było to przyjemne uczucie. Teraz już tak nie mam. Samo przyszło samo poszło....
p.s.
Widziałaś moje piórko w albumie? Takie kupujesz u chinczyków?
Stary 2012-08-06, 22:56   #1889
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to pewnie te skurcze mięsni - jak nimi nie ruszymy to i tak same się skurczą
Ogolnie dziewczyny pisza ze czuja jakies bulgotanie czy jakies inne sprawy a ja nic takiego nie mialam, oprocz tych skurczy no i rwania ale to chyba od szwow bo jak zdjelam to nic nie ciagnie czasem tylko zaboli.

Wiecie ze moje piersi w niedziele skoncza miesiac jak ten czas szybko leci

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:58   #1890
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalen_32 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

Moje dokładne wymiary klatki: pod 74, w biuście 83
pomiędzy sutkami 20 cm.
Wzrost 170, waga 58, biodra 94, talia 68.

Czy któraś z Was przy podobnych wymiarach ma wkładki poniżej 300 ml? I czy jesteście zadowolone.
Ja mam 295 anatom. zaproponowane i obawiam się, że z większych nici ..... Marzy mi się chociaż 325....

Proszę odpiszcie.

Jeżeli któraś z Was mogłaby polecić mi lekarza z małopolski na priva to byłabym bardzo wdzięczna, bo muszę jeszcze gdzieś pójść na konsultację...

/ps. mam małe rozstępy na piersiach i delikatnie naciągniętą skórę i może dlatego nie chce dać mi większych, bo to może po powiększeniu wyglądać koszmarnie...
Miałyście rozstępy przed powiększeniem????
ja miałam baardzo duże rozstępy i bardzo dużą asymetrię, mam 325mlokrągłe i szczerze mówiąc z tych 325ml jakieś mega cyce mi nie wyszły takie C ale ja nie chciałam dużych i nie są duże, jestem natomiast pewna, że jak bym wzięła mniej to bym żałowała oojjj i to bardzo

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Ogolnie dziewczyny pisza ze czuja jakies bulgotanie czy jakies inne sprawy a ja nic takiego nie mialam, oprocz tych skurczy no i rwania ale to chyba od szwow bo jak zdjelam to nic nie ciagnie czasem tylko zaboli.

Wiecie ze moje piersi w niedziele skoncza miesiac jak ten czas szybko leci
Olivka ale zleciało no to czas na new stanior...no musisz coś innego mieć bo ten doktorowy Twój to jakiś taki brzydki

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-08-06 o 23:07
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości