|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#542 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a kiedy się robi to badanie czystości pochwy? Ja czegoś takiego jeszcze nie miałam a jestem w 16 tyg. To jest to samo co cytologia?
Cytologię miałam z kolei robioną na początku ciązy ok 8-9 tyg i wyszła że kwalifikuję się do gr I, czyli że wszystko ok , teraz mam już drugą infekcję i być może coś tam się zmieniło... jak to z tym jest? |
|
|
|
#543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie miałam robionej czystości pochwy. przed porodem jakoś powinno się zrobic czystość pochwy ale dokładnie to nie wiem.
razem od - 02.10.2004 zaręczyny - 09.08.2009 ślub - 25.09.2010 Edytowane przez marta00537 Czas edycji: 2012-08-06 o 21:34 |
|
|
|
|
#544 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani chęci na słodko, w zasadzie nie mam żadnych zachcianek Kurcze, każdy te ogórki tak wielbi a ja nie mogę na nie patrzeć fuuj ![]() Cytat:
nie fiusiuj, odpoczywaj Cytat:
tylko żeby cicho wirowała wrrrrrrrrrCytat:
hehe 6 ubłaganych punktów 200zł, miało być 10 i 500zł ;] ![]() Ja przed chwilą się zmierzyłam, mój brzuchol ma 70 cm, przed ciąża miałam 56. I też zaczynam dziś 19 tydzien ![]() ![]() ale upał, nie da się funkcjonować
|
|
|
#545 |
|
Rozeznanie
|
Wpadłem na chwilkę więc nawet nie mam jak was nadrobić. Szybko napiszę, że po wizycie wszystko dobrze
pozbyłam się infekcji pęcherza , wynik super! Jedynie Piasek w nerkach pozostał. Morfologia też ok, trochę gorzej niż ostatnio ale nie ma strachu. Lekarz nie robił usg, dostałam skierowanie na kolejne badania i mam się pojawić za 3 tyg. Dzisiaj od rana mam silny ból jakby jajnika, taki skurcz. Ponoć to macica się przesuwa i mam brać na to nospę. Mam zmniejszyć luteinę do 1 tab dziennie, a jak skończę opakowanie to odstawić. Strasznie się tym stresuję, mam nadzieję, że jak ją odstawię to nie będzie plamień :/. Jutro postaram się coś więcej naskrobać, dobranoc
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Mitabe, intrygują mnie Twoje częste męskie odmiany czasowników
![]() Co do pralki - brałam pod uwagę kilka, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na ciut nowszy model pralki, którą mają rodzice - w razie nie pewności wystarczy tel do mamy i wszystko wiem
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-08-06 o 22:06 |
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, mnie też, bo to już nie jest pierwszy raz.
![]() Delicjanka, to ile Ty ważysz? 20kg? :| Co za chudzielec. Ile masz w talii?
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-06 o 22:17 |
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
mitabe już pisała, że pisze z tableta i czasem nie zwraca uwagi na to jak jej się napisze
![]() Delicjanko no jesteście kochane, nie wiem, co bym bez was zrobiła ![]() a pralkę mamy LG coś tam coś tam, wyświetlacz lcd melodyjka gra program Baby Care też jest, a daliśmy 1200 zł, jest sprawdzona u koleżanki męża i ona nam poleciła a pierze to w ogóle jej nie słychać
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pisałaś coś o tym baby care i aż z ciekawości sprawidzłam i okazało się,że ten program też tak ma a teraz jak powiedziałaś o tej melodyjce to już jestem pewna za tę muzyczkę właśnie ją uwielbiam bo jest taka sympatyczna poza tym plus za oszczędność i krótki programy typu szybkie 30- przestawiam na tem 40 i 1200 obrotów i naprawdę wszystko dobrze się dopiera i nie ciągnie tyle prądu co przy klasycznym programie bawełna
|
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Wysokie obroty ustawiasz
Ja max 600 (chyba że piorę ręczniki to więcej) - przynajmniej po wysuszeniu obywa się bez żelazka
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#554 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, polowkowe juz za mna I oswiadczam ze ujawnila sie kolejna baba. Zdrowa Ipiekna. Wciaz trudno no uwierzyc bo obstawialam 100% chlopaka! Tz zadowolony ze z dzidzia ok. Marzyl o chlopcu ale sen mial ze mielismy core. Mam nadzieje ze sie jego inny sen ze rodzilam 8 grudnia nie sprawdzi .
|
|
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie mogę się doczekać mojego USG jeszcze bardziej. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-07 o 06:31 |
|
|
|
|
#556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Cytat:
uciekam nadrabiać wątek
|
|
#557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też musimy pralkę kupić Cytat:
teraz mamy wysyp dziewuszek
|
||
|
|
|
#559 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny..ale miałam noc...aż mnei brzuch boli.
Wczoraj spojrzałam na stronę multimedii, czy może przyszła już faktura za usługi....i co? patrzę a tam 780zł!!!!! a płacę 120-140zł! niestety zadzwonić się już nie dało, bo była to godz 23..ale rano szybko wstałam, dzwonię i Pani mówi, oh przepraszam w imieniu firmy..ale internet został policzony parę razy.. mhm no to pięknie...spać w nocy nie mogłam, tak się denerwowałam..
|
|
|
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
dlatego właśnie nie lubię takich sklepów
![]() Dziewczyny, oto mój brzusio - foto przed 3 dni ![]() dziś zaczynamy 17 tydzień
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2012-08-07 o 08:41 |
|
|
|
#561 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Piszecie o pralkach ja rok temu kupiłam Hotpoint Aristona pralko-suszarkę. Jestem nią zachwycona, już nie mogę się doczekać pierwszego suszenia ciuchów maleństwa . Ma też dwa krótkie programy, 30 i 15 min. Kupiliśmy ją za namową koleżanki która po zakupie nie mogła się nią nachwalić, a że u nas zimą pranie dłuuuuugo schnie to się na nią zdecydowaliśmy .---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
|
|
#562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a myślałam, że takie rzeczy się już nie zdarzają
|
|
#563 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i ja lubię prasować ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#565 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja myślałam, że ktoś przed wysłaniem chociaż kontroluje te faktury
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#566 | |||
|
Zakorzenienie
|
buahaha
nie no wcześniej wazyłam różnie, 44/45 Cytat:
O muszę pochodzić i popatrzeć, bo moja pralka tak wiruje, że zwariować można, coś z nią nie tak, zresztą ma już za sobą kilka lat, powiem Wam że ja to uwielbiam oglądać lodówki, jakieś zboczenie mam na tym punkcie Cytat:
GRATULACJE!! mój TŻ wczoraj mówi do mojego chrześniaka( 3latka prawie) nooo jak moja Nelusia się urodzi, trochę podskoczy w górę to będzie lepszy cwańcyk od Ciebie Cytat:
Ale brzuniooooooo Jeju, wstałam dziś o 2 w nocy, deszcz mnie obudził a mój TŻ nie spał, przed kompem siedział i rozmyślał jakie dać podłoże na garaż kupiliśmy blaszaczka zwykłego żeby było gdzie włożyć grabki i koonewke chociaż na działce![]() no i moja dzidziolinka tak się rozweseliła chyba, tak mnie kopała, że zaczęłam śmiać się w głos
|
|
|
#567 |
|
Wtajemniczenie
|
HEJ
![]() Magdusz gratuluję Córeńki ![]() Apropo wyglądania w ciąży to mi lekarz ostatnio powiedział, mi to Pani na chłopca wygląda bo Pani tak ładnie wygląda - a za chwilkę - ooooo, dziewczynka! U mnie też nie ma pryszczy ani niczego takiego... Ale od tygodnia zauważyłam, że mam cycki a przy Karince nie miałam aż do porodu :P Oby zostały
|
|
|
|
#568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama szła do ślubu z waga 39 kg, a w obu ciążach przytyła 6 kg
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi cycki też rosną moj tz zadowolony, wreszcie ma za co złapać ja aż się dziwię, bo wcześniej używałam kremów przeciw krostkom itd, a teraz...... jedynie krem nivea aż dziwne, bo nigdy go nie lubiłam;]a w ogóle, wierzycie w ten przesąd, że jak się kobieta ciężarna przestraszy i złapie za jakąś część ciała to później dzidzia będzie miało jakieś znamionko?.. bo ja czasem się przestraszę czegoś no i było pare sytuacji w których faktycznie sie złapałam no nie wiem np za kolano czy coś
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

Cudne macie brzuszki i nie tylko... figury ogolnie tez 

hehe 6 ubłaganych punktów 200zł, miało być 10 i 500zł ;] 

teraz mamy wysyp dziewuszek
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)