|
|
#631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
No to mnie teraz przestraszyłyście z tą szałwią
Black piękny brzusio ! Tez tak myślę żeby sobie zakupić spodnie z allegro bo jest duży wybór i o wiele taniej niż w sklepach a jakość myślę że tez jest ok . Meduzza ja też się naczytałam o II trymestrze że jest super no i u mnie niestety też się nie sprawdza , bywają dni że jest ok ale więcej jest tych gorszych, powiedziałabym że mdłości mam większe niż w I trymestrze. |
|
|
|
#632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bokeh kiedyś wrzucała linka do takich ślicznych ciuszków, tam były takie żywe kolorki, że aż chciałam konkret zakupy zrobić myślę, że jak się poszuka to idzie wszystko znaleźć, no i trzeba też trochę pinindzy wywalić my dostaniemy całą wyprawkę od moich kuzynek, ale myślę, że właśnie w parę rzeczy sobie zainwestuję Cytat:
wypróbuję, ale to pewnie do moich ciuchów bo Michał tak swoje brudzi, że nie wiem co on z nimi robi dla mnie genialna jest ta funckja że ona sama sobie dobiera poziom wody, nie wiedziałam nawet, że coś takiego istnieje ![]() nie ma problemu, jak coś to podeślę
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#634 |
|
Zadomowienie
|
Black
Bardzo fajną masz figurę, spodenki też super, widzę, ze lubisz cała na czarno i obcisło-ładnie to będzie wyglądało z większym brzuszkiem, Co do naleśniorów to ja się ostatnio wzięłam. Z 3 szklanek mąki 1,5 h stania Co do tych brzuchów naszych- u mnie wokół pępka 83 cm w 15 tygodniu. Od startu +16 cm A i pytanie do Was. Czy Was też denerwują wszystkie staniki? Ja już nie wiem z czego musiałabym mieć stanik żeby mnie nie irytował Tu mi odstaje, pod pachami wyłazi... Trzeba się chyba wybrać raz do brafiterki....
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#636 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Lubię go jednak bardzo. Cytat:
Taaak, wiele różowych ![]() Ja tu już pisałam: poszłam do sklepu, córa miała z pół roku, może nie nawet. Pan sprzedawał. Mówię, że pajacyka chcę, dla dziewczynki, ale NIE musi być różowy. A pan zmartwiony na to: no to mamy tylko chłopięce, w pieski... Cytat:
Cytat:
![]() Jedyne, co z liimtem biorę, to chomik My mamy od lokalnego dostawcy, 54zł, jest super. Cytat:
Cytat:
----------------- It's my belly Duży, a najlepsze, że jak wczoraj się ważyłam, to tylko pół kg na plusie, a z przodu mam piękną talię dalej
Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b Czas edycji: 2012-08-07 o 13:34 |
||||||
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie nawidzę zakupów żadnych sprzętów, na szczęście mam już je praktycznie za sobą lodóka , piekarnik i płyta też ju kupione więc w sumie nic nie zostało (po za kabiną prysznicowa ale to akurat moge wybierac :P)
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Black ładny brzusio i spodnie fajna okazje ja dałam w hapymam 159 zł ale raz się żyje
Mam pytanie do pracujących cięzarówek do którego miesiaca planujecie pracowac ja jestem w piatym i mysle ze jeszcze ze dwa pociagne chociaż coraz cięzej mi zmęczona jestem najlepiej jakbym na pół etatu była ale tak sie nie da
|
#639 |
|
Konto usunięte
|
Mika, teraz nie pracuję, ale z córą pracowałam do praie końca marca, a rodziłam 17 maja. Z tym, że ja czułam się wtedy super, a zrezygnowałam głównie z powodu dojazdów autobusem.
|
|
|
|
#640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://allegro.pl/sliczny-wozek-wiel...535601384.html
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#642 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35742785] It's my belly Duży, a najlepsze, że jak wczoraj się ważyłam, to tylko pół kg na plusie, a z przodu mam piękną talię dalej [/QUOTE]piękności
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
szaja- widzę też sporawy, brawo, piękny
królikowa- ja początkowo planowałam pracować do samego końca niestety wiąże się ona z podróżami po całej polsce, potem wypadł szpital i nakaz uważania na siebie i zakaz podróżowania ( powiedzieli,że po autostradach to mogę no to wzięłam zwolnienie ale przy kompku w domu i tak siedzę bo nie chcę wypaść z obiegu a poza tym co mam zrobić jak klienci sami do mnie dzwonią ![]() a że mam adhd to nie potrafię nic nie robić |
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
o kurczę, to ja przy waszych brzuszkach to niemal płaska jestem!! Musze się spytać mojego gina, kiedy mi zacznie rosnąć w końcu
![]() Szaja, piękny, naprawdę, też chcę taki
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35742888]Mika, teraz nie pracuję, ale z córą pracowałam do praie końca marca, a rodziłam 17 maja. Z tym, że ja czułam się wtedy super, a zrezygnowałam głównie z powodu dojazdów autobusem.[/QUOTE]
Ja dojeżdzam 35 km w obie strony teraz juz własnym autkiem wczesniej autobusem Cytat:
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamski - nie wiem czy mnie pamietacie...
![]() Podczytuje sobie Was czasami..piekne macie brzusie.... Pozdrawiam Was serdecznie i kibicuje każdej z osobna |
|
|
|
#647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Szaja piękny !
![]() Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest na początku z tymi ruchami, czy od pierwszego ruchu to juz codziennie się je czuje? Ja miałam pierwsze puk w 14 tyg, potem tak co kilka dni było jedno puk, póżniej pod koniec 15 tyg było kilka dni po kolei nawet 2 razy dziennie a teraz juz 3 dzień i nic to jest normalne czy wtedy to nie były ruchy tylko moje urojenia?---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
I wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia bo widzę że nie tak dawno miałaś ślub Również Ci kibicujemy aby kolejnym razem się udało |
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Urosnie już niedługo mnie tak w ciagu tygodnia wywaliło ze widoczny sie stał
|
#649 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobitki!!! Goście w domu, więc wpadłam się tylko przywitać. Ciśnienie mam dzisiaj 700/500. Głodna jestem, rybka się robi już, ale żołądas na plecach mam normalnie. Jak tak dalej z apetytem pójdzie to drzwi trzeba będzie poszerzyć.
No nic, trzymajcie się ciężarówki, aaaaaa i dzięki dziewczyny za instrukcje wklejania zdjęć. Postaram się później dodać kilka. |
|
|
|
#650 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję w imieniu Brzuszka
|
|
|
|
#651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady mam pytanko, przeczytałaś tę książkę co Ci wysłała Marsi??? Marsi a teraz pytanie do Ciebie, mogłaby Lady wysłać mi Twoją książkę?? ja bym Ci odesłała??? chętnie bym ją przeczytała tą ciężarówką przez 9 miesięcy. Cytat:
|
|
|
#653 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki ... 2 dni neta nie mialam a tu 8 stron naskrobane do nadrobienia ... Dziewczyny ale szalejecie ...
Przepraszam, ze nie cytuje jak niektore z was, ale z 8 stron ciezko ![]() Dzieki za sugestie co do wozka, juz ktoras z kolei napisala, ze Bexa porownywalna z x-landerem, wiec chyba nie bede naciagac, az tak tesciow, bo po co przeplacac jak polecacie tanszy ![]() Co do syfow na ciele, to ja wygladam jak wstreciuch ... codziennie cos nowego, wielkie ropne gole z ktorych wychodzi masa ropy, na twarzy, szyji ( nigdy tu nie mialam pryszczy Dziewczynki w pt ide na impreze, bedzie super zabawa ... mam nadzieje, ze teraz dane mi bedzie troszke potanczyc i nie zmecze sie od razu jak ostatnio ... ale dzidzia starsza o miesiac od mojego ostatniego wypadu, wiec moze da mamie sie troszke pobawic przy soczku ![]() Chcialam sie tez pochwalic, ze od momentu mojego ostatniego szczerego wpisu na starym watku dotyczacego palenia, jakies 2 tyg temu ... Nie tknelam papierosa ... pomogly wasze ostre slowa
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Delicjanko czytam!
w połowie jestem, nie umiem się skupić, tak żeby ją połknąć 'na raz' ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Aśka gratulacje a spróbuj choć pomyśleć, to wiesz, co Cię czeka ![]() Dziewczyny, jestem teraz w 16t4d, więc 17tc, to już koniec czwartego miesiąca? W sensie jak już będę w 18tc to już będę w piątym miesiącu?! jak to leci.......
|
#655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi brakuje wyjazdów i spotkań z ludzmi ale też teraz lenistwo zrobiło swoje poza tym mam też strache,że może mięśniak znów dać znać o sobie i co ja wtedy zrobię będąc sama ![]() pewnie kocurku,że pamiętamy- ja też Cię podczytuję i trzmyma kciuki za hormonki i wrześniowe staranka Cytat:
najlepsze jest to,że ja też ją pożyczyłam- ale właścicielka zamknęła już produkcje dzieci Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-08-07 o 14:11 |
||
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może Marsi się zgodzi, żebyś mi ją podesłała ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#657 |
|
Zadomowienie
|
Lady pamietam, dlatego jak mam jakies glupie mysli to od razu sobie przypominam wasze slowa i pomaga
![]() ![]() ![]() ![]() Kurde zrobilam wczoraj pycha zapiekanke makaronowa i mieska mielonego i pieczarek, nie schowaalam na noc do lodowki, pol blachy zostalo, chcialam wlasnie zjesc i zaliczylam kibel, bo skisla, a ja gryza wzielam na sprobowanie ![]() ************************* ******* Dziewczyny jak patrze na zdjecia waszych brzuchow to az mi sie plakac chce ... wychodzi ze ja wcale nie mam brzucha Zdjecie juz mam, tylko musi mi moj TZ dzis przywiezc kabel od kommputera, zebym mogla zdjecia przerzucic
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2012-08-07 o 14:14 |
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i dzięki Bogu- mądra dziewczynka jesteś nawet ostatnio jechałam autem, myślałam o Was i tak się zastanawiałam czy Aska jeszcze pali GRATULACJE!!!! OBY TAK DALEJ |
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Delicjanko to biorę się ostro za czytanie i Ci podeślę
![]() marsi dobre, książka pokoju
|
#660 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje i ciesze sie ze sie przyznalam, bo tak to bym jeszcze popala pewnie co jakis czas, pozniej zalujac ... ale takie ostre slowa mamusiek byly mi potrzebne ... bo skoro wy sie poswiecilyscie to ja tez moge .... w kryzysowych sytuacjach popalam epapierosa za zgoda mojego ginekologa ... oczywiscie olejek O nikotyny, poprostu ten dymek leci i to jakos mi zastepuje papierosy .... co najdziwniejsze zaczal mnie strasznie draznic smrod fajek
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

niebieskie też są piękne
my dostaniemy całą wyprawkę od moich kuzynek, ale myślę, że właśnie w parę rzeczy sobie zainwestuję 
dla mnie genialna jest ta funckja że ona sama sobie dobiera poziom wody, nie wiedziałam nawet, że coś takiego istnieje
Tu mi odstaje, pod pachami wyłazi... Trzeba się chyba wybrać raz do brafiterki....

to jest normalne czy wtedy to nie były ruchy tylko moje urojenia?
a spróbuj choć pomyśleć, to wiesz, co Cię czeka 
jak to leci.......