Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. 1 1,72%
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. 2 3,45%
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! 1 1,72%
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki 0 0%
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie 0 0%
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci 8 13,79%
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy 2 3,45%
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci 5 8,62%
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram 14 24,14%
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje 2 3,45%
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... 1 1,72%
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 1 1,72%
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 0 0%
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. 17 29,31%
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy 4 6,90%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-07, 12:39   #2791
DaKaro
Zadomowienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Malwin na poprawinach. Więcej zdjęć w K.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8050139.jpg (46,8 KB, 49 załadowań)

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 12:39   #2792
Shira_83
Zadomowienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Byliśmy na batmanie, Tzta urodziny więc cóż mogło być innego
Choć przyznam ze nie zasnelam, co u mnie jest rzadkością w kinie
super filmik fajny podobał mi się

http://littlemonster.pl/?body-dlugi-rekaw,21 może komuś się spodoba
Stary 2012-08-07, 13:26   #2793
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
1. Skąd ja to znam
2. No to masz co nosić, powiem Ci

Wiem, mam! Właśnie wpadłam na to, żeby się do fotelika dołożyli CO prawda nie chcę jeszcze Tymka przenosić, ale na przyszłość by było. Tylko jaki
Oj mam dużo szczęścia dlatego staram się go nosić jak najmniej

A fotelik niezmiennie polecam Kiddy Guardian Pro Młodemu jest wygodnie, nie protestuje przy zapinaniu, ładnie zasypia w razie zmęczenia i co najważniejsze mimo upałów i braku klimy w ogóle się w tym foteliku nie poci
Dobre wyniki testów oczywiście były podstawą naszego wyboru, no i fakt że młody nie ma możliwości rozpięcia pasów w czasie jazdy - koleżanki synek w normalnie zapinanym pasami foteliku wypina je i mama musi z nim z tyłu jeździć

Brumku napisz mi proszę odnośnie tej bransoletki jakiej jest długości? Czy zdejmujesz ją do kąpieli itd. czy też nosi się ją cały czas?

Cytat:
Napisane przez ellika Pokaż wiadomość
Zaneta na noc daję małej kaszkę tą:
https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...hp?produkt=590
Polecam. Aczkolwiek jest specyficzna, taka gładka i trochę mdła, ale póki co mała wcina.
Już kiedyś pisałam o tych kaszkach Zdrowy Brzuszek - są super, bo bez cukru, a młody wszystkie chętnie wcina.

U nas kiepskie humory dziś, bo Tż dostał z warsztatu info, że naprawa naszego grata wyniesie 700zł
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 14:17   #2794
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
ja daję zdrowy brzuszek z lipą na kolację a na śniadanie dostaje zdrowy brzuszek 8 zbóż lub ze śliwką na zmianę ( na 150 ml wody + mm, daję 4 miarki od mleka- kaszki)

dziewczyny czy można dawać tran mollersa ( czy jakoś tak się pisze) bo aktualnie daję 5kr cebion multi i kapsułkę DHA omega med .... chciałabym zamienić to na tran ( lecz pisze od 3 roku zycia i nie wiem czy po prostu brak badań na mniejszych dzieciach czy stężenie witamin jest za duże w tej jednej łyżeczce a gdyby zmniejszyć ilość na pół łyżeczki to DHA będzie za mało wtedy)
słoneczko mi się dziś skończył tran mollera. Mały brał od 14 marca co dzień mu dawałam. Mi lekarka kazała dawać 1 łyżeczkę małą po tej szkarlatynie na wzmocnienie plus 5 kropli Cebion Multi.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 14:32   #2795
zapałeczka
Zadomowienie

Aaaa muszę się pochwalić!!! Dostałam się na studia! Drugie podejście do osiągnięcia wyższego wykształcenia czas zacząć
Stary 2012-08-07, 14:44   #2796
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez zapałeczka Pokaż wiadomość
Aaaa muszę się pochwalić!!! Dostałam się na studia! Drugie podejście do osiągnięcia wyższego wykształcenia czas zacząć
A ja się witam i zaraz do domku zmykam - napisze coś więcej wieczorem

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 14:51   #2797
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Brawo
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 15:27   #2798
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje . Czekamy na szczegóły .

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 15:50   #2799
brumek
Zakorzenienie

Stronczusiu - co u Ciebie słychać???

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Brumek trochę popłakała, ale już zmęczona była. Usnęła w aucie, i przełożyłam ja do łóżeczka i dalej śpi.
Jakoś mi tak dziwnie się wydaje jakby miała katar...oby nie...bo to szczepienie. Straszne gile jej leciały jak płakała, no może dlatego. Będę obserwować.
Dzielna, biedna Sarunia
A mówiłaś lekarzowi dziś o swoich wątpliwościach, codo jej stawwania/chodzenia?

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Brumek no to może faktycznie będzie najlepiej jak dołożą się na dzień dzisiejszy do fotelika,bo ten plac zabaw to tak jak piszesz za rok, choć jeżeli na jesień będziecie dużo na działce to czemu nie w tym roku? Ja na huśtawki chodzę z damą na plac zabaw do dzieci, bo wiem że jakbym ją miała w ogródku to z lenistwa nie wychodziłabym z nią na tak częste spacery jak teraz chodzę...a ona kocha być wśród dzieci,więc póki co uciekam od takich atrakcji na ogródku, a plac zabaw mam dwa kroki od domu a co do fotelika Ja mam coneco zenith i powoli zaczyna mi grać na nerwach, ma na pasach takie poduszki z którymi nic nie mogę zrobić a dama się przez nie strasznie poci, bo są zaraz koło szyi i zaczęła mi wyciągać ręce bo ją to drażni i głęboko zastanawiam się nad zmianą fotelka\,
Tymek też kocha place zabaw i huśtawki A najbardziej zjeżdżanie Ale póki co to wiadomo, że korzysta z tego w ograniczonym zakresie, ze mną, bo za mały... Dlatego takie coś dopiero na przyszły sezon by się przydalo. Tym bardziej że na jesieni raczej nie będziemm często tam jeździć.

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Ale imprezowiczka
A ja myślałam, że ten ogród który pokazałaś, to fragment Waszego
Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
1. A gdzie tam są podane centymetry?
Ona ma jakąś regulację?
Zamówiłam- atramentową z dwoma sznurkami i koniczynka i zamierzam ją zawsze mieć przy sobie

2. Brumciu piszesz coś, czy nadal same sprawy techniczne? A jak Twoja główka?

3. Tak wogóle, to będe za Wami tęskniła, bo niewiem jak mi sie uda z Julką tu zaglądać Ona dostaje gorączki jak siadam przy kompie, ale może JAKOŚ.
Pod zdjęciem i opisem są kolory sznurków i wzory zawieszek. I przy kółeczkach są mm podane.
Jest regulowana
A Ty zamówiłaś gotową czy sama dobierałaś elementy i grawer?

2. Piszę.
A głowa, dziękuję, ostatnio trochę rzadziej boli tak z raz w tygodniu. Ale ciiii, żeby nie zapeszyć

3. No coś Ty - MUSISZ znaleźć czas! Przecież Julka śpi czasem

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
A fotelik niezmiennie polecam Kiddy Guardian Pro Młodemu jest wygodnie, nie protestuje przy zapinaniu, ładnie zasypia w razie zmęczenia i co najważniejsze mimo upałów i braku klimy w ogóle się w tym foteliku nie poci
Dobre wyniki testów oczywiście były podstawą naszego wyboru, no i fakt że młody nie ma możliwości rozpięcia pasów w czasie jazdy - koleżanki synek w normalnie zapinanym pasami foteliku wypina je i mama musi z nim z tyłu jeździć

Brumku napisz mi proszę odnośnie tej bransoletki jakiej jest długości? Czy zdejmujesz ją do kąpieli itd. czy też nosi się ją cały czas?
O, dzięki za opinię, bo o takim nawet nie słyszałam...

Bransoletka ma regulowaną długość, będzie pasować na każdego. Ja ją do kąpieli ściągam, ale nie trzeba

Cytat:
Brawo A co to za studia?

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
brumku my mamy recaro young sport i polecam.nie jest najtanszy, ale dla nas sprawdza sie od samego poczatku.

Tata w szpitalu - na laryngologii, maja go tam przetrzymac dopoki nie zwolni sie miejsce na paliacji - w sobote dwa razy karetke wzywalismy, raz ja bylam z nim na pogotowiu, drugi raz w srodku nocy sasiadka wezwala. padam dziewczynki - zyje juz urodzinami Marysi i wyjazdem nad jezioro - potrzebna mi "chwila" relaksu
O matko, Eve, to straszne

Co do fotelików to na razie rozważam MC Tobi, Cybex Juno-Fix, Roemer King Plus i Recaro Young.
Stary 2012-08-07, 15:57   #2800
zapałeczka
Zadomowienie

No więc jest to niestacjonarna (wiadomo ze względu na sytuacje, z resztą w innym mieście bo w moim nie ma nic co by mnie interesowało) logistyka Mam nadzieję, że tym razem kierunek mi się spodoba
Stary 2012-08-07, 16:03   #2801
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

laski ma któraś może łóżeczko Nuna?
ja je zamówiłam ale nie mogę żadnych opinii po polsku znaleźć

http://www.youtube.com/watch?v=sKktHyoCHlo
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 16:17   #2802
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
strasznie się cieszę kochana!
Pamiętaj, walcz i nie poddawaj się !

w jakim mieście? może w tym co i ja, ja jeżdzę z 2 koleżankami co tydz. i mamy dwa wolne miejsca ( znaczy koleżanka jezdzi ) w aucie, także jak coś to zabieraj się z nami
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2012-08-07 o 16:19
Stary 2012-08-07, 16:20   #2803
patik87
Zakorzenienie

Brumek o nic nie pytałam. Bo my na szczepienia jeździmy do powiatowego szpitala na oddział ( jesteśmy w programie szczepiennym, za darmo mamy szczepionki) i tam tylko ją badają przed szczepieniem, nie jest to lekarz do którego Sara jest zapisana i ma kartę.
Ale w tej chwili nie widze powodów do niepokoju, w sumie późno zaczęła stawać i raczkować bo zaraz po skończeniu roczku, ale dzisiaj pchała pchacz i zrobiła 2 kroki wiec chyba teraz szybko pójdzie. Nie niepokoję się już.

Ale jest marudna po szczepieniu. Położyłam ją, może teraz uśnie.
Stary 2012-08-07, 16:26   #2804
Marina1
Zakorzenienie

dziewczyny, był u mnie znajomy i niby fajnie, ale swoją gadką zepsuł mi dzień. Nie chcę tu pisać, idę się wygadać w K.
Stary 2012-08-07, 16:56   #2805
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
strasznie się cieszę kochana!
Pamiętaj, walcz i nie poddawaj się !

w jakim mieście? może w tym co i ja, ja jeżdzę z 2 koleżankami co tydz. i mamy dwa wolne miejsca ( znaczy koleżanka jezdzi ) w aucie, także jak coś to zabieraj się z nami
W tym co Ty Marinko, w Rzeszowie, tyle że na WSIiZie
Stary 2012-08-07, 17:14   #2806
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Heja.

Jestem Brumciu. Miło ze pamiętasz o nas u nas w porządku. Wspominałam Wam ze przyjeżdża do nas brat Tz. No i jest i z tego tytułu jakoś mam mniej czasu ( głupio tak wlezc w kompa i siedzieć). Poza tym Obiadki, spacerki. Jakieś rozrywki Musze mu zapewnić by sie chłopak nie nudził. Tz dopiero wieczorem jest i Moze sie nim zajac. Poza tym powoli sie pakuje do wyjazdu. Ostatnie zakupy i takie tam.... Ale czytam Was i jestem na biezaco
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 17:16   #2807
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Heja.

Jestem Brumciu. Miło ze pamiętasz o nas u nas w porządku. Wspominałam Wam ze przyjeżdża do nas brat Tz. No i jest i z tego tytułu jakoś mam mniej czasu ( głupio tak wlezc w kompa i siedzieć). Poza tym Obiadki, spacerki. Jakieś rozrywki Musze mu zapewnić by sie chłopak nie nudził. Tz dopiero wieczorem jest i Moze sie nim zajac. Poza tym powoli sie pakuje do wyjazdu. Ostatnie zakupy i takie tam.... Ale czytam Was i jestem na biezaco

wybacz że się czepiam ale podkreślone ...jedno z drugim się gryzie.

( nie bij)
Stary 2012-08-07, 18:33   #2808
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
A ja się witam i zaraz do domku zmykam - napisze coś więcej wieczorem
bry Beciu co tam fajnego u Was?

dziś druga przejażdżka rowerowa mały się cieszył poklepywał mnie po plecach w stylu "szybciej, szybciej ośle" kask mu nie przeszkadza nie próbuje go zrzucić
Stary 2012-08-07, 18:34   #2809
alibany
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Proszę:http://www.byilo.pl/bransoletka-zawi...ator-p-55.html
Ja wybrałam zawieszkę KÓŁKO 16 mm, a kolor sznurka błękitny
ten grawer może być po dwóch stronach zawieszki??
Wpadłam na pomysł, że zanim nie kupię nowej obrączki, sprawię sobie też taką bransoletkę z grawerkiem z imieniem córeczki i męża

Jak za dawnych czasów (czyt. 2 mce temu) Ala poszła spać o 18tej. A to za sprawa jej aż 10minutowej drzemki w dzień Ale to moja wina więc musiałam na rzęsach stawać by bidulkę ledwie stojąca na nogach przetrzymać chociaż do 18tej.
Tyle czasu wieczorem znowu dla siebie tylko pewnie jutro wcześniej zaczniemy dzień....

dzięki za odpowiedzi odnośnie tego nieszczęsnego nocnikowania.

zapałeczko gratulacje i powodzenia na studiach
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 18:36   #2810
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Marinko
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 19:58   #2811
zapałeczka
Zadomowienie

Marinko wyślesz mi swój nr kom w prywatnej wiadomości?
Stary 2012-08-07, 20:21   #2812
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Patik tak mi sie jakoś napisało. Chodziło mi o to ze jak juz ten czas mam to niezręcznie tak gościa zostawić i zaszyc sie na wizazu. Bić nie bede
Stary 2012-08-07, 20:31   #2813
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Wpadłam na sekundkę się przywitać Niestety przyplątało się do mnie jakieś zatrucie - biegunka, wymioty, gorączka i tak od 6 rano.. W dodatku jestem sama z Szymonem. Buziaki

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 20:36   #2814
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Brumek no to może faktycznie będzie najlepiej jak dołożą się na dzień dzisiejszy do fotelika,bo ten plac zabaw to tak jak piszesz za rok, choć jeżeli na jesień będziecie dużo na działce to czemu nie w tym roku? Ja na huśtawki chodzę z damą na plac zabaw do dzieci, bo wiem że jakbym ją miała w ogródku to z lenistwa nie wychodziłabym z nią na tak częste spacery jak teraz chodzę...a ona kocha być wśród dzieci,więc póki co uciekam od takich atrakcji na ogródku, a plac zabaw mam dwa kroki od domu a co do fotelika Ja mam coneco zenith i powoli zaczyna mi grać na nerwach, ma na pasach takie poduszki z którymi nic nie mogę zrobić a dama się przez nie strasznie poci, bo są zaraz koło szyi i zaczęła mi wyciągać ręce bo ją to drażni i głęboko zastanawiam się nad zmianą fotelka\,

Żanetka nam też się mały trochę poci, myślę,że to nie uniknione w w takie upały . A swoją drogą tak się zastanawiam jak przy prawidłowo sciągniętych pasach mała może wyciągnąć ręce z szelek ???

jestem
mały nadal biegunka byliśmy u lekarza ale twierdzi ,że brzuszek ok , no nic mamy nowe leki zobaczymy czy pomogą

postaram się już nadrabiać wątek
solenizanty STO LAT
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 20:40   #2815
isiaok
Rozeznanie

Witam!

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Cudna stylizacja! Ładnemu we wszystkim ładnie

Cytat:
widać,że zapał jest wiec nie potrzeba nic wiecej życzyc
Masz z kim zostawic Natana podczas zjazdów?

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Heja.

A to brat młodzik? Niech on troche szwagierce pogotuje a Ty na wizaz
Strasznie tu Ciebie brakuje,wiesz?

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość

dziś druga przejażdżka rowerowa mały się cieszył poklepywał mnie po plecach w stylu "szybciej, szybciej ośle" kask mu nie przeszkadza nie próbuje go zrzucić
Synuś przejął mamy pałe

Ewa coś mało je...pewnie to upały+zeby...3 dzień pije prawie samo mleko. Pare łyżek zupy, pół ziemniaczka...mini kęsy
isiaok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 21:25   #2816
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez isiaok Pokaż wiadomość
widać,że zapał jest wiec nie potrzeba nic wiecej życzyc
Masz z kim zostawic Natana podczas zjazdów?
Raczej mam - jak nie z moimi rodzicami to z teściami Jakoś się ogarnie
Stary 2012-08-07, 21:26   #2817
zanetaa88
Zakorzenienie

Lili dziękuje a ile miarek mleka?

Dziubek bierze po prostu ręce wyciąga,najpierw na siłę je przeciska przez pasy,stęka przy tym,robi się nawet czerwona tylko żeby przecisnąć rękę :/ milion razy reguluje jej pas, a ona i tak je wyciąga :/ I ona mi się nie poci przez fotel tylko przez te poduszki na pasach ma je strasznie grube

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 21:30   #2818
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Lili dziękuje a ile miarek mleka?

Dziubek bierze po prostu ręce wyciąga,najpierw na siłę je przeciska przez pasy,stęka przy tym,robi się nawet czerwona tylko żeby przecisnąć rękę :/ milion razy reguluje jej pas, a ona i tak je wyciąga :/ I ona mi się nie poci przez fotel tylko przez te poduszki na pasach ma je strasznie grube
wiesz co Tobi też ma takie ochraniacze i też młodemu się poci w tym miejscu ale to chyba normalne. A co do pasów to nie kumam serio bo u mnie nie da się ruszyć tych pasków, jedynie po odpięciu i skierowaniu w dół elementu do którego wpinam pasy mogę je naciągnąć. Nie ma opcji,żeby mały dał radę sam wyciągnąćrączkę będąc zapięty .Może coś nie tak jest z tą regulacją?? Albo kwestia innego fotelika chociaż mnie się wydaje,że nie powinno tak być.
Stary 2012-08-07, 21:35   #2819
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Isiaok dziekuje za miłe słowa. Postaram sie poprawic A szwagierek faktycznie młody. 16 lat ma.

Moja Wiki cos zasnąć nie chce. Mantykuje w łóżeczku i znów ma czkawkowy dzien. Mnie czeka dzis jeszcze masa roboty. Pralka nam sie w sobotę zepsuła i jutro nowa maja przywieźć. Musze posprzątać, bo jak wyciagnelismy ta stara to kupa brudu za nią i dodatkowo woda mi na podłogę sie wylala i tak stoi. Nie mam kiedy sprzątnąć bo jak na złość moje dziecię spać nie Moze
Stary 2012-08-07, 21:36   #2820
dziubek79
Zakorzenienie

przypomniało mi się,że wrzucałaś fotkę Emi w foteliku na fb, faktycznie te poduchy okropne, ogromne
zaraz Ci wrzucę fotkę Szymka , różnica kolosalna jednak
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości