|
|
#31 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: SIERPIEŃ - Love&Luck, MaDame, Mademoiselle, Tresor :)
a co Cie zainteresowało u mnie?
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- na bank za ciemny dla mnie będzie ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
oo jaka szkoda
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
http://www.illamasqua.com/shop/produ...uid-foundation
Ja Ille bez problemu moge oddac, bo mi nie przypasowala. Cienie tez nie z mojej bajki. ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- A moze za Chanel cos znajdziesz jeszcze? Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-08-07 o 23:17 |
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam palete do brwi Benefitu Brow Zings w odcieniu Light, zuzycie cienia testowe, wosku jakies 10%.Mam tez Lierac Krem do ust i okolic o ten: http://www.lookfantastic.com/lierac-.../10555075.html - zuzycie okolo polowy A interesuje Ci kolorowka Sleek? Z perfum mam jeszcze Soap& Glory
Max Models W katalogu wizażystek ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2012-08-07 o 23:37 |
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Ewentualnie z moich zelaznych zapasow na wojne moge oddac meteorki Pastel White, puder MACa Prep+Prime (ubytek 10-15%) i z bolem serca Terra Ince Guerlain (ubytek 5%).
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
niestety też nie
![]() Cytat:
za krem podziękuję, ale powiedz co tam masz ze sleeka, bo nigdy nie miałam i z chęcią wypróbowałabym cienie i jak masz coś z kolorówki Benefit i Mac jeszcze to mów śmiało
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roze musze przyznac,ze sa genialne i Narsa rozwalaja na lopatki, sama mojego sie pozbylam na cel Sleeka wlasnie Maca fanka nie jestem i nie mam nic niestety
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
Rozumiem, ze z tego, co zaproponowalam w poscie 37 nic Cie nie interesuje?
Jesli nie to prosze o adres i jutro postaram sie nadac paczke. ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- MACowiec prasowany. Wszystkie meteorki maja brokat. Te rowniez.Jak nakladasz miekkim pedzlem to praktycznie go nie widac. Jak wybierasz twardy, zbity pedzel to brokat jest. Wszystko zalezy do pedzla. Brokat w Pastelach jest mniej wiecej taki jak w zwyklych. Nie blinkuje jak Imperiale .Ja nie lubie brokatu w meteorkach, wiec wybieram zawsze miekkie, puchate pedzle. Jak bedziesz chciala aby Pastele blinkowaly to wystarczy wybrac bardziej zbity pedzel. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-08-08 o 00:53 |
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szkoda, że nie masz Maca... wydawało mi się, że kiedyś widziałam u Ciebie, dlatego tak rzuciłam ![]() masz jeszcze jakieś paletki sleek inne? na róże raczej się nie zdecyduję
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
Meteorki sa nowe, niemacane. Jasne, spokojnie poczekam do poludnia.
Pedzla uzywam limitowanego do pudru z Sephory. Jutro podesle Ci jakies foto .---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Widze, ze paletki do brwi szukasz. Mam ta: http://www.afrobella.com/2010/12/08/hot-holiday-makeup/ Odcien brunette/taupe. Zuzycie ciemnego brazu: testowe, jasnego: uzyty pare razy, wosku: najwieksze, jest wglebienie, sporo jednak zostalo. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-08-08 o 01:37 |
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
a serum Clarins to chodzi o te dwufazowe? Co prawda mam je i nie chcialabym sie z nim rozstawac dlatego kuislam czym innym, ale moze cos by sie znalazlo Ale za Chanel to i tak chyba za malo, szukasz jeszcze czegos z pielegnacji/ kolorowki? Moze tusz Diorshow New Look?
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, cos u mnie za coco w watku z podpisem?
mam tez bon o wartosci 50zł do oddania na zakupy w sklepie z naturalnymi kosmetykami. czy w gre wchodza tez odlewki coco?
|
#45 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na dokładke to raczej to co wypisałam na początku wątku![]() Cytat:
i nic w wątku nie widzę za Chanel
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
O jakie paletki Ci konkretnie chodzi?
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
Podjelas juz decyzje?
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Skoro oddaje meteorki to Terry juz wolalabym nie oddawac .Moze paletke UD Black bys chciala? Nie wiem co Ci zaproponwac bo wszystko raczej w watku mam. Z MACow poza watkiem jeszcze Deep Truth mam (cien w opakowaniu). |
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze Shady Lady the Balm vol. 2 moge zaproponowac. Ewetualnie z wielkim bolem moglabym sie pozbyc podwojnego cienia mineralnego MAC Earthly Riches MACa.
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Kurde, juz nie wiem czym Cie kusic Jeszcze mam limitowany pigment Gold Stroke. ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Mam jeszcze kupione w czerwcu Vapour i Brun. I serio, nic naprawde juz nie mam. Daj Chanela .
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeszcze Lierac Matte Smoothing Fluid odcien ivory, nowka w pudelku
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() może masz coś np z pielęgnacji Clinique też? chciało by mi sie ten krem tylko nie bardzo widze na razie na dokładke coś co rzeczywiście będę używać
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale pomyślałam jeszcze co by mogło mi się przydać i: z pielęgnacji to ta seria HydraQuench Clarins, do włosów to aveda (ale raczej odżywki bo szamponu zamówiłam dopiero co dużą butlę )z kolorówki to puder dla jasnej cery i bronzer też dla takiej (tylko co by się za mocno nie świecił ), pomadka w stonowanej czerwieni, High Beam Benefit... i to wszystko co mi przychodzi do głowy w tej chwili
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki masz żel apteczny do niedoskonałości?
pojemników na odlewkę nie mam, ale wzięłabym całe Amour wkłady chętnie oddam |
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Podobają, mi się te dwa zapachy:Chanel Coo Mademoiselle edp tester z nasadką zamiast korka, 100ml (1901) 4. Ed Hardy by Christian Audiger, Love&Luck edp 100ml (C0120) Na wymianę mam Marina de Bourbon Paradise Lys 100 ml EDP(nowe bez folii) CK Trutch 80 ml EDP ze 100 ml jako wyrównanie 20 ml EDT czarnej COCO w klasycznym flakonie z atomizerem Moschino by Moschino - 73 z 75 ml EDT |
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Madame
?
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() właśnie próbuję ograniczyć perfumy i wolałabym wymienić na poszukiwaną pielęgnację lub kolorówkę
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

)

nie proponuj mi ich ponownie proszę, bo się boję

.

.
.