|
|
#4171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII
Cytat:
Mi np. na poprzednim eks nie zależało, ale na tym bardzo i dla mnie właśnie świat kręci się tylko wokół Niego. Ja nie chcę innego, bo żebym chciała już dawno poszła na jakoś imprezę, dobrze się bawiła i zapomniała, ale nie! Stąd tak to przeżywam robię z siebie idiotkę i piszę (teraz już od tygodnia nie piszę z Nim), ale pewnie znów się przełamie i |
|
|
|
|
#4172 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
„Przysięgam na kobiety stałość niewzruszoną nienawidzić ród męski, nigdy nie być żoną"
Edytowane przez bulbulka Czas edycji: 2012-09-23 o 16:16 |
|
|
|
|
#4173 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a spotykacie sie z jakiegoś konkretnego powodu jak niewyjaśnione wspólne sprawy,rachunki itd czy tak po prostu żeby objasnić sytuacje? Wystrój sie,wymaluj - z uśmiechem podejdź do sprawy - niech zobaczy że dajesz rade bo idąc zaślimtana płaczem,niepoczesana i popuchnięta tracisz na atrakcyjkności w jego oczach i sile - a z tego co wiem facetów nic tak nie wkurza jak płacząca baba |
|
|
|
|
#4174 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Czasem mam wrażenie, że On sam się zagubił, i chyba Mu coś w seksie nie pasowało, ale nie powiedział tego otwarcie |
||
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zafarbowałam włosy troche schudlam i mam inna fryzure
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2012-08-07 o 17:04 |
|
|
|
|
#4176 |
|
Zadomowienie
|
U mnie znowu załamanie, niewielkie ale jednak
nie mogę na razie przestać o nim myśleć. Moje zdrowie się sypie niestety, do tego nerwy i zamartwianie się ex....
|
#4177 |
|
Przyczajenie
|
trafiłam przypadkiem tutaj, wpisując w google ' jak uwolnic sie od bylego' czy Wy tu macie jakies grono wsparcia?
rozstalam sie ze swoim jakies pol roku temu, a dalej się z nim ciągam, sama sobie krzywdę robię..weźcie mnie ogarnijcie, on ma już nową dziewczynę, spotyka się ze mną, wmawia, że nie wie co robić a ja się durna mu daje. spotykam sie z nim i wmawiam sobie, że wróci. Edytowane przez andzialekk Czas edycji: 2012-08-07 o 18:56 |
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się dziś śniła noc z eks
Juz myślałam, ze sobie radzę z rozstaniem ale ten sen mnie dobił
|
|
|
|
#4179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), bo wiem, że czuje się niezręcznie, . no w każdym razie jak jej powiedziałam, że mam wrażenie, że eks mnie olewa, ja mu piszę, a on odpisuje po godzinie od niechcenia i ogólnie rozmowa jest na zasadzie "-ale gorąco - no strasznie duszno dzisiaj' to mi powiedziała, że on akurat nie siedział przy komputerze, tylko latał gdzieś między kuchnią i pokajami i z nią też dyskutował. to po co w ogóle pisał? przy okazji dowiedziałam się, że on jej nagadał ciekawych rzeczy po naszym rozstaniu, ale to już chyba pisałam. no mniejsza z tym. chciałam tylko powiedzieć, że mało co powoduje we mnie złość jak takie rozmowy przez internet. siedzę wtedy i gapię się w ten ekran i czekam aż odpisze a potem zastanawiam się, czy ja nie odpisuję zbyt szybko i czy nie pomyśli, że gadam tylko z nim. potem sama zaczynam odpisywać jakby mi się nie chciało i ogólnie rozmowa jest do niczego. paranoja! ale i tak jestem dumna z siebie, bo za każdym razem to on wychodził z inicjatywą kontaktu, a nie ja, a od dziś mam zamiar jeszcze mocniej go zlewać - nie ma mnie na fb dla niego ![]() a jestem z wrocławia
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
i kolejny dzień za mną uwaga eks raptem może nawet do samego mojego miasta czytaj 60 km przyjechać bo chcę można rozmawiać w trakcie pracy można być miłym można się interesować można wszystko .. tylko szkoda że tak późno szkoda że musiało tyle się wydarzyć by zrozumiał
No cóż bd stara panna z kotem albo może i bez kota bo jak mam pracować po 15h dziennie to szkoda zwierzaka w domu bd gościem no cóż może kiedyś nc na siłę ja już o nic go nie proszę chce się spotkać dobrze - może znajde czas, chcesz pogadać no cóż teraz nie mogę zadzwoń za 2h, nie zadzwoni no cóż- trudno się mówi zadzwoni pewnie kiedy indziej bd mu zależało znajdzie mnie sam mi to ostatnio wykrzyczał że nie da mi odejść bo on uwaga!! czuje coś do mnie ale nie wie czy kocha czy nie.. no cóż patrzyłam na niego i się zastanawiałam kto przede mną stoi - bo to nie mój chłopak to zupełnie ktoś inny , a to co ma niestety ale zawdzięcza mnie.. trudno życie zainwestowałam w niego zbyt wiele, czasu energii siebie zatracając własne ja - głupia baba. Koniec upokarzania, proszenia, błagania, czekania, dawania szans. Nie mam nadziei nie mam nic.. jestem wypruta z emocji, uczuć, zgubiłam własne ja.. mam dość facetów - na stałe, sama też mogę być szczęśliwa. Nie czeka się na czyjąś miłość, bo to nie jest kwestia czy zasłużyłam na nią - to się po prostu czuje. |
|
|
|
#4181 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez bulbulka Czas edycji: 2012-09-23 o 16:15 |
|
|
|
|
#4182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie zastanawiałaś się może, że z tama dziewczyną my nie wszyło i teraz nagle Twój Były walczy aby nie zostać sam. Wcześniej jak cię zdradzał jakoś nie myślał jaka jesteś wspaniała ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Witaj w klubie. U mnie to samo. Staram sobie powtarzać, że go nie obchodzę czy płaczę, śmieje się czy coś innego, Ma swoje cudowne życie, teraz siedzi sobie zagranicą i cieszy się wyjazdem. |
|
|
|
|
#4183 |
|
Zadomowienie
|
Mój to jeden wielki CH**. Brak mi słów na tego człowieka.... Najpierw błaga mnie o powrót, potem wyzywa, potem znowu kocha i przeprasza, później jestem dziwka, potem skarbie... a teraz nagle stwierdził 'ok koniec nie odzywaj się w ogóle cześć'. .... ok nie będę, choć nie powiem że będzie mi brakowało jego latania!!!
|
#4184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4185 |
|
Raczkowanie
|
ja cię kopnę...
nie było tak źle, nir wrócilam do propozycji ani wiadomosci, on tez nie, ot kolezenska rozmowa, raczej krotka i papa nie wie ze zrywam kontakt i nie zamierzam sie tłumaczyc dllaczego... ot po prostu... musze tylko zmienic numer telefonu, kolezanka zerwała z facetem, powiedział jej " ależ ty żreż dupa Ci urośnie" urocze czyc nie, inteligentny podobno facet, rece opadaja... a poza tym umowiona jestem na czwartek, i w przyszłym tygodniu i byłam na randce wczoraj i wiecie co nikt nie uciekł na wiesc o mojej corce, wiadomo ze to poczatki ale sms'y dostałam więc.. może jacys porządni faceci sa na tym swiecie... a i usyszalam dzis piec razy Boze jaka ty jestes sliczna... od eks... fryzura sukienczka szcuplutka pigura, buzia dziewczynki, troche opalenlzny, sliczny usmiech o i pokazałam mu... ze zyje i miewam sie swietnie... pewnie nic go to nie ruszy, zreszta nie o to chodzi, jestem zadbana dla siebie, patrze w lustro i mowie sobie od wczoraj a bede dluzej " jestes warta wszystkiego" moge latami ale kiedys uwierze ) a teraz zabieram sie za bieganie, masaze, saune, basen i kosmetyczke... zycie musi trwac dalej, nie dam sie... dla mojej córeczki
|
|
|
|
#4186 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#4187 |
|
Raczkowanie
|
pewnie po tym wyzszym poziomie nadciagnie dolek ale to normalne... z czasem dołków coraz mniej bedzei, przechodziłamto i po roku kolezanki mowily jej chyba sie zakochałas a ja "nie, wrost przeciwnie")) znow dam rade skoro wtedy sie udało i nigdy przenigdy nie odezwe sie juz bo zburze swoja budowana ciezko, malymi kroczkami rzeczywistosc, diabel mnie wtedy podkusił... wrrrr dobranoc, bardzo wam dziekuje i opowiem jak bylo na randkach
|
|
|
|
#4188 | ||
|
Raczkowanie
|
Mam taki zly humor
jestem wsciekla na ludzi!!!!---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Baa , ja nie uslyszalam nawet "glupia jestes " a jak moj ex w zarcie powiedzial "niepowazna" to sie smiertelnie obrazilam ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
" Przykro mi, miales swoje 5 minut. Niestety, ale twoj czas juz minal " uwielbiam to Pogonilam tak paru narcyzow.
Edytowane przez laperla Czas edycji: 2012-08-07 o 22:49 |
||
|
|
|
#4189 |
|
Zadomowienie
|
też bym wolała nie widzieć jego fb, bo analizuję wszystko co się dzieje na jego profilu. ale od dzisiaj jestem dla niego offline, chociaż tyle. jak będzie chciał to zadzwoni.
|
#4190 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
Pewnie przełom nastąpi jutro lub pojutrze |
||
|
|
|
#4191 |
|
Zadomowienie
|
No i napisałam.... Bez sensu, bo teraz śmiać mi się chce z mojej głupoty
dobra... widzę po prostu że nie warto było.
|
#4192 | ||||
|
High Quality Since 2007
|
Cytat:
I co? Jak poszło? ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
Mnie by było głupio, gdybym też świadomie spotykała się z zajętym już facetem. A Tobie nie jest głupio względem tej dziewczyny, którą oboje oszukujecie?
||||
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
po 2,5 miesiącach usłyszałam że się psuło że mi dawał sygnały tylko ja ich nie widziałam...
jestem sama , już żadnych nadziei nie ma i nie będzie... koniec tego pięknego co trwało 8 lat koniec wspólnych świąt, urodzin, sylwestra koniec wszystkiego
|
#4194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4195 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Dawno nic nie pisałam (byłam trochę zalatana), ale cały czas Was czytałam. Trzymałam się świetnie, aż do dziś ![]() Niestety przyśnił się mój były (był to bardzo realistyczny sen i niestety pamiętam go bardzo dobrze) i teraz nie mogę przestać o nim myśleć. Wiem, że on ma mnie gdzieś... i ja też chciałabym móc o nim tak myśleć i prawie mi się już to udało, a dziś taki klops... już nawet uroniłam parę łez przez niego ehhhh... to będzie ciężki dzień
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
nie powiedzial
![]() jakby je dawal to na pewno bym zauważyla i walczyla ... cala noc nie przespana, plakalam w domu teraz w pracy, nie mam sily ![]() mialam nadzieje że te 2,5 miesiąca dadzą mu coś do myślenia, że może przesmyśli i będzie chcial jeszcze raz spróbować... nie chce... nie ma nic na sile... jego slowa
|
#4197 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4198 | ||
|
High Quality Since 2007
|
Czyli miałyśmy rację... No ale czasami samemu się trzeba sparzyć, żeby coś zrozumieć.
Teraz musi minąć czas, nie ma innego lekarstwa. Trzymaj się dzielnie. A co do sygnałów, to po swoim poprzednim związku widzę, że można być dość ślepo zakochanym i nie zauważać rzeczy, które drugiej stronie bardzo przeszkadzają. Z byłym kłóciłam się przez prawie tydzień wakacji non-stop, a on mi też potem powiedział, że przecież było ok. Nie, nie było ok.
Edytowane przez ama4 Czas edycji: 2012-08-08 o 09:49 |
||
|
|
|
#4199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cisza jak cholera... jakbym w ogóle nie istniała dla niego ![]() Nie mam pojęcia co się u niego dzieje i on nie ma pojęcia co u mnie bo nie mieliśmy wspólnych znajomych. Oczywiście poznałam jego znajomych, ale nie mam do nich żadnego kontaktu. Tak więc tak samo jak nieoczekiwanie pojawił się w moim życiu tak samo szybko z niego zniknął bez echa ![]() wiem, że brak kontaktu to dobra metoda żeby zapomnieć i przez jakiś czas cieszyłam się z tego, ale jednak przykre jest to jak ktoś z dnia na dzień może o Tobie całkowicie zapomnieć i nie interesuje go nawet czy żyje czy nie
|
|
|
#4200 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

Mi np. na poprzednim eks nie zależało, ale na tym bardzo i dla mnie właśnie świat kręci się tylko wokół Niego. Ja nie chcę innego, bo żebym chciała już dawno poszła na jakoś imprezę, dobrze się bawiła i zapomniała, ale nie! Stąd tak to przeżywam robię z siebie idiotkę i piszę (teraz już od tygodnia nie piszę z Nim), ale pewnie znów się przełamie i 

nie mogę na razie przestać o nim myśleć. Moje zdrowie się sypie niestety, do tego nerwy i zamartwianie się ex.... 

Juz myślałam, ze sobie radzę z rozstaniem ale ten sen mnie dobił
uważam że powinnyśmy się spotkać i pogadać bo chyba jesteśmy identyko