|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
obejrzałam własnie jak Pascal robi ten drugi przepis dla Lidla i normalnie on jest genialny z tym swoim językiem polskim
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35746418]Black Sanctum, nie zgodzę się, że bardzo drogie są nietypowe rozmiary.
Tu dla przykładu wszystkie jakie mają w rozmiarze 65 G: http://www.jagna.pl/biustonosze-c-23...ns_rozmiar=556 Ceny wg mnie normalne za biustonosze. A ładne mają, kupowałam od nich ceny jak najbardziej ok. staniczki fajneeee muszę sobie jakiś sprawić.
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
na serio
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
elllmi zmieniłaś avatar
dziewczyny, któraś z was ma tableta? Mitabe Ty masz prawda? Jaki? Bo się przymierzam do zakupu i się zastanawiam właśnie jaki kupić
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Chcieliśmy założyć rolety w mieszkaniu, ale ceny nas przeraziły. 4 okna w tym jedno balkonowe - w sumie jeden z tańszych materiałów - 1000zł +/- 200zł masakra a do kuchni widziałam takie śliczne ale za drogie ![]() Mój mężuś właśnie wrócił z piwka, tzn. przywiozłam go a jak go położyłam do łóżka to tak machnął nogami że ledwo zdążyłam się odsunąć. Inaczej bym w brzuch dostała
|
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
aga a na allegro szukałaś? my zamawialiśmy i za 7 rolet + jedno balkonowe daliśmy 600zł, a nie braliśmy najtańszych
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- jutro idę z rana na badania nie chcęęęę...
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Koszt na 1 okno wyniosl mnie ok 100 zl, byly do wyborru rozne materialy, nawet takie co slonca i ciepla nie przepuszczaja, ażurowe, slomkowe .... Ladnie sie zwijaja, ida na takich cieniutkich zylkach ... jestem naprawde zadowolona z nich ... moze nie sa jakies super profesjonalne, ale kosztowaly grosze i spelniaja swoja funkcje ... ![]() Kurde cyknelabym ci kochana jutro fotke, ale w sob ma byc przyjaciola i pomocc mi okna umyc, teraz mi troche wstyd pokazac :P znalazlam fotke w necie, mam bardzo podobne tylko inny kolor ... jesli chodzi o szerwokosc, to ten material i rurke mozna przyciac do okna i tutaj te luzno wisza, a mozna je przymocowac do okna tak, ze beda przylegac ![]() http://www.daf-trzebnica.pl/uploads/..._i_dachowe.JPG
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2012-08-07 o 23:52 |
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmykam spać. dobranoc. Kolorowych snów
Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2012-08-07 o 23:54 |
|
|
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
Kochana wiesz nie tak bardzo, bo u mnie zylki sa naciagniete i jak okno jest uchylone to roleta w miarre przylega ... ale wiem jak to super jak sa szczelnie do okna przyklejone ... kiedys sobie napewno takie sprawie .... ale teraz jak maluch w drodze, coraz czesciej mysle o polozeniu karton gipsu i paneli w 2 pokoju .... a to z 5 tys pochloanie jak nic
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj, ok 3:00 nad ranem, jakiś idiota jeździł przez pół godziny po naszym miasteczku i trąbił. Nosz kurde!! Po naszej ulicy też przejechał, trąbiąc co chwilę, WTF?! Chciał ludzi pobudzić, czy jak? Jeśli tak, to mu się udało, bo miałam uchylone okno, więc mnie oczywiście obudził, a TŻ spał dalej.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-08 o 06:52 |
|
|
|
|
#765 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
Dziewczyny bardzo ładne brzuszki już macie Mnie na porodówce też nikt o pierwsze ruchy nie pytał Rozmiar stopy - mnie też się nie zmienił w poprzedniej ciąży. Wczoraj dopadł mnie katar i kaszel Całą noc się męczyłam. Narobiłam sobie syropu z cebuli i mam nadzieję, że mi przejdzie. A na katar mam wodę morską w sprayu, ale z tym to pewnie się pomęczę. A tak się cieszyłam, że jestem zdrowa
|
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka z rana
wyspałam się i jem śniadanko a męża głowa boli Cytat:
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz wziełam od babci, bo mi poleciła Dame Kameliową i bardzo mi się też spodobała ![]() Wybaczcie, że często mnie nie ma, ale TŻ zabrał mi okno na świat (laptopa) na szkolenie kilkudniowe do Krakowa, wczoraj wrócił już do mnie stęskniony W piątek mam USG na przezierność już nie mogę się doczekać ![]() Miłego dnia!
|
|
#768 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Coś się nie mogę jakoś wbić w dyskusję od 3 dni ![]() Czekam na przelew wypłaty - jak zdąrzy przyjść przed 12 to jadę z siostrami na zakupy do galerii, a jak nie to dopiero w przyszłym tygodniu. Myślałam, żeby kupić coś Malutkiej ale narazie nie chcę się chwalić że znam płeć, więc będę musiała jakoś czmychnąć
|
|
|
|
#769 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim brzuchatym
Ja już po spacerku i po jajówie ze szczypiorkiem Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35746418]Black Sanctum, nie zgodzę się, że bardzo drogie są nietypowe rozmiary. Tu dla przykładu wszystkie jakie mają w rozmiarze 65 G: http://www.jagna.pl/biustonosze-c-23...ns_rozmiar=556 Ceny wg mnie normalne za biustonosze. A ładne mają, kupowałam od nich Świetne staniki, rzeczywiście ceny w porządku, jak na dobrze dobrany cyckonosz |
||
|
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
Witam mamuski
![]() Nie wyspalam sie, bo usnac nie moglam, rano moj mnie obudzil, bo podspiewywal i juz jakos nie chce mi sie spac .... Wieie m jak milosc leci od poczatku na 2 od rana, nie wiem czy ogladacie, ja tak , ale poczatkow nie widzialam wiec bede sobie nadrabiac ![]() Szaja staniki swietne, ja musze koniecznie jakies kupic, bo moje 75 D juz sa za male .... Niestety nie mam pojecia jak dobrac rozmiar jak bylam teraz na zakupach, to wieksze staniki sa bardzo drogie przynajmniej w Manufakturze, bylam w kilku sklepach i w wiekszosci rozm koncza sie na c lub d .... a tam gdzie sa rozmiary to ceny + 100 zl ... przyznam szczerze ze szkoda mi dac tyle pieniedzy na stanik, ktory bede nosic tylko w ciazy ![]() http://www.rozmiar.com/stanika.php znalazlam taka tabele, zaraz po kapieli sie wymierze i zamawiam sobie z tej stronki 2 jakies niedrogie staniczki ... bo pewnie moje piersi giganty i tak urosna jeszcze :O
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2012-08-08 o 09:15 |
|
|
|
#771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Współczuję, niedawno to przechodziłam ale niestety nie wyleczyłam się sama i skończyło się antybiotykiem. Zaczęło się niewinnie jak zwykłe przeziębienie (leczyłam się syropem z cebuli, czosnkiem, malinami, herbatą z cytryną i miodem, płukałam gardło wodą w solą i wodą z wodą utlenioną) a w konsekwencji miałam zapalenie oskrzeli i od kaszlu to myślałam że zejdę.
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się witam z rana po śniadaniu
Wreszcie dziś w nocy nie obudziła mnie boląca noga Tzn. i tak się budziłam, ale chociaż nie przez ból ![]() Mam nadzieję, że i mi się nie zmieni, bo i tak mam dużą stopę (rozm. 40). No chyba, żeby mi zmalała. Wtedy nie mam nic przeciwko ![]() Zamawiam chyba dzinsy na all. U mnie w mieście nie kupię, bo nie mam gdzie, do wawy się nie wybieram, a spodnie jakieś muszę mieć, bo pogoda też się niedługo zmieni. Żeby tylko były dobre
|
|
|
|
#773 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam przyszłe mamusie
w ten piękny słoneczny dzień![]() Cytat:
Cytat:
. Marzy mi się piórko do ipada, wtedy rysowałoby się cudownie odrazu po ekranie hehe ale bardzo długo nie spełnię tego marzenia bo teraz duuuuuzo ważniejsze wydatki nas czekają ![]() ![]() Może pijany albo na kacu
Edytowane przez mitabe Czas edycji: 2012-08-08 o 09:48 |
||
|
|
|
#774 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, pogoda dziś u nas przyjemna. Ale za to wczoraj miałyśmy nie za ciekawie co? Zmokłam strasznie wracając z pracy bo trafiłam akurat na 10 minutową okropną ulewę
|
#775 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamuśki
Idę dziś na wizytę, ale mam stresa a licytujesz czy kup teraz? mozesz mi przesłać linka? też sie zastanawiam na dzinsami z allegro ale boje sie ze nie dam rady dobrac rozmiaru bo ja chuda i dluuuuuga :-/ |
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Zmierz jakieś swoje - długość, szerokość w biodrach, udzie - przeważnie te wymiary sę podane na aukcji, a jak nie, to można zapytać.
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
dziś mam gina i denerwuje się strasznie bo mały od wczoraj mniej się rusza, wczoraj ledwo co go wieczorem czułam a zwykle ok 23 kręci się jak szalony, dziś troszkę nad ranem a tak to cisza trzymajcie kciuki [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35752171] Zdaj relację potem, bo też fajne opinie czytałam o książce [/QUOTE]wczoraj połknęłam ok 100 stron- wciąga, jest wstrząsająca, ponoc Maria Nurowska napisała tę książkę na podstawie reportażu, któy przygotowywała odwiedzając więzienie dla kobiet- ciary przechodzą po plecach Cytat:
no ale w jaką euforie wpadłam jak zobaczyłam kasę na koncie ![]() już myślałam,że się nigdy nie doczekam- tyle to trwało Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-08-08 o 09:49 |
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam tableta od Asusa z Windowsem 7, a produkują w ogóle z Androidem? To przecież oprogramowanie na smartphony... Chyba jakiś producent chciał przyoszczędzić, osobiście nie znam nikogo, kto miałby z Androidem.
Nigdy więcej, no może IPadem bym nie pogardziła, ale za te pieniądze wolę sobie kupić dobrego laptopa, bo tablet nigdy mu nie dorówna funkcjami, tak samo, jak najlepszy PC zawsze będzie lepszy od najlepszego laptopa - wielkość przekłada się na wydajność. Niektórych podzespołów nie da się zmniejszyć do minimum. Nie wiem, co to i kto to, ale się wkurzyłam i miałam ochotę rzucić czymś w niego przez okno, jeśli jeszcze raz przejedzie naszą ulicą, no ale nie zrobił tego, zamiast tego stał w centrum miasteczka i trąbił przez następne 20 minut. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-08 o 09:49 |
|
|
|
#780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja polecam stronę http://atlastravel.nazwa.pl/mariska/ Tylko najpierw trzeba dokładnie przeczytać jak się zmierzyć.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

a do kuchni widziałam takie śliczne ale za drogie
a jak go położyłam do łóżka to tak machnął nogami że ledwo zdążyłam się odsunąć. Inaczej bym w brzuch dostała 
nie chcęęęę...