|
|
#4861 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Dzień dobry...
Humorek od rana dopisuje mam nadzieję że nikt migo nie zepsuje... Fifi wstał przed 6 ale dałam cyca przytulijam i pos,paliśmy do 8.20:-D u mnie dziś chłodniutko na dworze,będzie się miło spacerowało ale to po obiedzie... Dziś robię spagetti :-D Idę do klubu znaczyć czy sa jakieś wieści od...wiecie kogo... Zajrze później;-) Basiula rozbrykałam się rozbrykałam ;-) trzeba kozystac póki z tztem ok hehe i póki upałów nie ma ;-) no lepiej cichaczem niż wcale... lub zmieńcie miejsce;-) gdzie indziej też jest fajnie...;-)
05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life... http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2012-08-08 o 09:49 |
|
|
|
#4862 |
|
Zadomowienie
|
hej mamcie
a u nas pierwsza noc od dawna z wieloma pobudkami mala co 2 h chyba jekolila i plakala,w koncu juz nie wytrzymalam i wzielam ja do siebie,znow cala pogryziona przez komary kurde,zadomowil sie u nas jeden albo dwa i nas wiecznie gryza,a nie mozna ich namierzyc ![]() ![]() cos mnie glowa boli bardzo od wczoraj,nie wiem czy to z upalow czy z czego,sis pojechala a no i teraz same z mloda znow jestesmy ![]() ale moze za tydzien pojedziemy na 4 dni do rodzicow
|
#4863 |
|
Zadomowienie
|
tak sobie mysle o tych podczytywaczach z ktorymi niektore z nas maja problem... w ustawieniach profilu w ustwieniach prywatnosci mozna ustawic opcje ze wpisy beda widoczne np. tylko dla przyjaciol albo dla kontaktow - moze to jest sposob na podczytywaczy? chyba ze zle rozumiem ten zapis ;-P
|
#4864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba właśnie po to jest ta opcja, ma to sens ![]() Heja Michał drugą noc nie wstaje nawet na podanie smoka, wstaje jak młody bóg Wstaje przed 6 daje mu mlenio i śpi do 7. Obecnie z nowu śpiocha Idę myć włosie, wypić kawcie z teścówką i na 14,45 jadę na masaż ![]() Udanego dnia Maminki |
|
|
|
|
#4866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to on nie będzie narzekać
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
Mlody przespal cala noc, do 5,30 ale od 5,30 oka nie zmruzyl. Wszedzie chodzi podtrzymujac sie mebli. Teraz wrzucilam go do lozeczka turystycznego i weszlam sobie na watek na chwile. Glam kaszka herbatnikowa z Babydream zasmakowala mlodemu a jak w smaku jest ta na noc? bananowa chyba. Albo polec mi jakies malo slodkie smaki. Straciatelle polecalas to pamietam.Glam druga sprawa! Jako perfumowe guru mozesz mi doradzic jakis zapach z ogonem? Cos co nada sie na dzien ale bedzie wyrazne jednoczesnie subtelne (wiec nic mega ciezkiego). ![]() U nas smarkow konca nie widac, do tego ja jeszce bardziej sie zasmarczylam ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Aaaa zważyłam rano Młodego po sniadanku i wazy 9100. Spadl troche ponizej 50centyla. http://siatkicentylowe.edziecko.pl/e...188.weight.png |
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Goldi a z jakiego rodzaju zapachow? kwiatowe, jadalne, orienty, swiezaczki?
Bo np mega ogon ma slonik Kenzo- ale to jest ciezki orientalno- przyprawowy. moj zul np go nie toleruje bo to faktycznie morderca Wspominany kiedys Hypnotic Poison- waniliowy ogon...ale on jak dla mnie tez raczej zimowy a na teraz to ja bym radzila Chloe edp z kokardka (chloe intense tez jest sliczna ale zimowa)- bardzo intensywna roza Alien edp lub Pure Poison - piekne jasminy ogoniaste a jak jestes wielbicielka Mademoiselki to moze dla odmiany wyprobuj Chance? w sumie podobne dosc no i chanelowa trwalosc pierwsza klasa Flowerbomb edp- roza z karmelowa baza a na lato Miss Dior Cherie L'eau Narciso Rodriguez edp for her- konwalia na pizmie z ogoniastych ja zawsze mnostwo komplementow zbieralam za Lolitke edp ale w sumie nawet mnie ona niekiedy meczyla
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo uwielbiam jak mijam na ulicach kobiety za ktorymi ciagnie sie zapach.Chcialabym cos innego niz Mademoiselle. Elephant, Lolita i Flowerbomb czesto obijaja mi sie o uszy. Niestety nie powiem Ci jaki to ma byc zapach bo sie kompletnie nie znam chyba zamowie sobie probki na All. Aaa na watku zapachow z ogonem na wizazu wlasnie w czolowce sa: elephant lolita lempicka angel flowerbomb alien te najczesciej byly wymieniane. |
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4871 | |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() znowu jestem jak zombi, jak ją uśpimy to pierwszy ciąg spania ma ok 3godz a potem budzi się z płaczem i cyc i potem biorę ją do nas do łóżka i jęczy, płaczę, pręży się i pomaga tylko cyc. Ja już nie wiem co jej jest?? W dzień jest pogodna, marudzi jak jest zmęczona, albo jak idą zęby. Niedługo powrót do pracy i muszę wstawać ok 5 i jeszcze zacząć jeździć samochodem, którym nie jeździłam dobrych kilka lat. Boję się, że ze zmęczenia przysnę w trasie. Oj mam doła .... Cytat:
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Szanelkową chanse - Calvina Klaina One - wydają się być troszkę delikatniesze od szansy. Też uwielbiam te "ogony" ktore mkną za człowiekiem Angela miałam i to dość mocny zapach jak na upał, ale może Tobie podpasuje |
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na lato mam ck one - z edycji niebiesko-zielono-żółtej summer -świeży, trochę jakby cytrynką czy limonka zalatuje...albo czymś innym...nie znam się ![]() byłam w solarium
Edytowane przez pokszyfka Czas edycji: 2012-08-08 o 11:51 |
|
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- jeeeee mnie tez korci, aby się podrumienić
|
|
|
|
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
o nieee Angel do Goldi w ogole nie pasuje, juz predzej Innocent
wiesz co z tych wszystkich to moim zdaniem Flowerbombka, Chanel Chance i Chloe ewentualnie Miss Dior Cherie edp , moze CK Euphoria o jeszcze tresor midnight rose i ange ou demon le secert elixir- sa takie swieze, kobiece ale ogonek maja i sa nieofensywne, nikomu nosa nie urwa bo Lolitka ma np taka nute anyzkowa ktora albo sie kocha albo nienawidzi. slon to juz w ogole zapachowy zabojca
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-08-08 o 12:02 |
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Baha ktora masz ta chance? bo zamawiam chyba probki i sa dwie:
http://allegro.pl/chanel-chance-eau-...541827091.html http://allegro.pl/chanel-chance-edt-...541827098.html Pokszyfko zazdraszczam solarki
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Chance sa edp, edt, eau fraiche i eau delicate
zobacz fraiche i edp
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Glam to zamowie te 4 probki: flowerbomb, chloe, chance i miss dior
wielkie dzieki |
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4881 |
|
Zadomowienie
|
a moj najulubienszy to Dolce Vita ChD specyficzny i dosc ciezki ale uwielbiam go
glam oswiecisz mnie czy on jest z tych z ogonem bo wydaje mi sie ze tak, bo kiedys tz jak mnie odwozil do pracy i potem wrocil do domu (ok 30 min) to mowil ze w windzie nadal czul ten zapach
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam Dolce Vite z wymianki ale dopiero gdzies od kilku tygodni a za sklasyfikowalam go jako zapach na jesien, testowalam nadgarstkowo wiec nie wiem jak z ogonem
ale z tego co kojarze to na perfumach dziewczyny pisaly ze wczesniejsza wersja DV, sprzed reformulacji byla trwalsza i bardzie ogoniasta a teraz to juz popluczyny...nie wiem, bo mam nowa wersje. a reformulacja byla ze 2 lata temu Ale Diora zapachy ogolnie chyba wszystkie sa dosc ogoniaste taki np Addict czy HP sie ciagnie jak lisia kita
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-08-08 o 13:16 |
|
|
|
#4883 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam amore amore,ale on jest dość ciężki i słodki.reszta to jakieś wody z niskich półek,typu mexx,mistral,adidas itp.
Mala poszła wczoraj spać o 18:30,obudziła sie o 23:30 i zasnąć nie chciała.chyba była głodna i usilnie próbowała to tz'towi powiedzieć .chciala wiecej,ale jej nie dałam,bo sie bałam,ze haftnie.Ustawilam termin do fryzjera,ale dopiero za miesiąc.zrobie sie na blond (powrót do przeszłości )---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
Oli czy Twoje starsze dziecko tez zagaduje was na smierć?momentami doprowadza mnie tym do bólu głowy
|
|
|
|
|
#4885 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sama nie przepadam za bardzo ogoniastymi dlatego mecze sie troszke jak go sama uzywama z letnich zapachow, choc nie ogoniastych to polecam wszystkie ferragamo incanto najbardziej heaven albo bloom, mialam tez shine, ale juz mi zdecydowanie nie lezy Edytowane przez Aniolina Czas edycji: 2012-08-08 o 14:40 |
|
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
ja Chloe uwielbiam, to jeden z niewielu zapachow ktore tez moj zul lubi
teraz to sie czaje na chloe l'eau
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuski
saaraa, Oli dzieki za polecenie fotelika (co prawda nie mi, ale skorzystalam tak czy siak wiecej sliwki nie dostanie
|
|
|
|
#4888 |
|
Rozeznanie
|
właśnie o tej sliwce miałam wczoraj pisać ale zapomniałam,mój co prawda śliwki nie jadł ale pił kompot z jabłka i śliwki (langrody) i też coś go nagle i niepodziewanie zatwardziło.
Kurcze mój dzieć dzisiaj praktycznie nic oprócz cycka nie chce jesć, kilka dni je ładnie a potem nagle kilka dni nie chce. |
|
|
|
#4889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tam, gdzie zdjecia z niunia w sadzie wstawialas? Kuzwa znowu leje, a mialam do banku isc ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- goldi jak chcesz malo slodka to owocowej babydream nie kupuj, a tych nowych to jeszcze nie kupowalam, to nie podpowiem, bananowa tez jest ok, ale slodsza od herb. ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- goldi za wage---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4890 |
|
Zadomowienie
|
Fifi śpi po spacerku
![]() Byłam w lumpku i kupiłam sobie kieckę i buty od razu humor lepszy heheczekam aż młody wstanie i idę do mamy,później przyjdzie po nas tż bo ma zrobić mojej mam coś przy samochodzie ![]() U nas słonecznie i ciepło sie zrobiło
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

mala co 2 h chyba jekolila i plakala,w koncu juz nie wytrzymalam i wzielam ja do siebie,znow cala pogryziona przez komary kurde,zadomowil sie u nas jeden albo dwa i nas wiecznie gryza,a nie mozna ich namierzyc 

a jak w smaku jest ta na noc? bananowa chyba. Albo polec mi jakies malo slodkie smaki. Straciatelle polecalas to pamietam.

jeeeee mnie tez korci, aby się podrumienić
.chciala wiecej,ale jej nie dałam,bo sie bałam,ze haftnie.
)