![]() |
#4861 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Dzień dobry...
Humorek od rana dopisuje mam nadzieję że nikt migo nie zepsuje... Fifi wstał przed 6 ale dałam cyca przytulijam i pos,paliśmy do 8.20:-D u mnie dziś chłodniutko na dworze,będzie się miło spacerowało ale to po obiedzie... Dziś robię spagetti :-D Idę do klubu znaczyć czy sa jakieś wieści od...wiecie kogo... Zajrze później;-) Basiula rozbrykałam się rozbrykałam ;-) trzeba kozystac póki z tztem ok hehe i póki upałów nie ma ;-) no lepiej cichaczem niż wcale... lub zmieńcie miejsce;-) gdzie indziej też jest fajnie...;-)
05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life... ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2012-08-08 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zadomowienie
|
hej mamcie
a u nas pierwsza noc od dawna z wieloma pobudkami ![]() ![]() ![]() cos mnie glowa boli bardzo od wczoraj,nie wiem czy to z upalow czy z czego,sis pojechala a no i teraz same z mloda znow jestesmy ![]() ale moze za tydzien pojedziemy na 4 dni do rodzicow
#4863 |
Zadomowienie
|
tak sobie mysle o tych podczytywaczach z ktorymi niektore z nas maja problem... w ustawieniach profilu w ustwieniach prywatnosci mozna ustawic opcje ze wpisy beda widoczne np. tylko dla przyjaciol albo dla kontaktow - moze to jest sposob na podczytywaczy? chyba ze zle rozumiem ten zapis ;-P
#4864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba właśnie po to jest ta opcja, ma to sens ![]() Heja ![]() Michał drugą noc nie wstaje nawet na podanie smoka, wstaje jak młody bóg ![]() Wstaje przed 6 daje mu mlenio i śpi do 7. Obecnie z nowu śpiocha ![]() Idę myć włosie, wypić kawcie z teścówką i na 14,45 jadę na masaż ![]() ![]() Udanego dnia Maminki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to on nie będzie narzekać ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
heeej
Mlody przespal cala noc, do 5,30 ![]() ![]() Glam kaszka herbatnikowa z Babydream zasmakowala mlodemu ![]() Glam druga sprawa! Jako perfumowe guru mozesz mi doradzic jakis zapach z ogonem? Cos co nada sie na dzien ale bedzie wyrazne jednoczesnie subtelne (wiec nic mega ciezkiego). ![]() U nas smarkow konca nie widac, do tego ja jeszce bardziej sie zasmarczylam ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Aaaa zważyłam rano Młodego po sniadanku i wazy 9100. Spadl troche ponizej 50centyla. http://siatkicentylowe.edziecko.pl/e...188.weight.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
Goldi a z jakiego rodzaju zapachow? kwiatowe, jadalne, orienty, swiezaczki?
Bo np mega ogon ma slonik Kenzo- ale to jest ciezki orientalno- przyprawowy. moj zul np go nie toleruje bo to faktycznie morderca Wspominany kiedys Hypnotic Poison- waniliowy ogon...ale on jak dla mnie tez raczej zimowy a na teraz to ja bym radzila Chloe edp z kokardka (chloe intense tez jest sliczna ale zimowa)- bardzo intensywna roza Alien edp lub Pure Poison - piekne jasminy ogoniaste ![]() a jak jestes wielbicielka Mademoiselki to moze dla odmiany wyprobuj Chance? w sumie podobne dosc no i chanelowa trwalosc pierwsza klasa Flowerbomb edp- roza z karmelowa baza a na lato Miss Dior Cherie L'eau ![]() ![]() ![]() ![]() Narciso Rodriguez edp for her- konwalia na pizmie z ogoniastych ja zawsze mnostwo komplementow zbieralam za Lolitke edp ale w sumie nawet mnie ona niekiedy meczyla
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcialabym cos innego niz Mademoiselle. Elephant, Lolita i Flowerbomb czesto obijaja mi sie o uszy. Niestety nie powiem Ci jaki to ma byc zapach bo sie kompletnie nie znam ![]() chyba zamowie sobie probki na All. Aaa na watku zapachow z ogonem na wizazu wlasnie w czolowce sa: elephant lolita lempicka angel flowerbomb alien te najczesciej byly wymieniane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Raczkowanie
|
Witam
![]() znowu jestem jak zombi, jak ją uśpimy to pierwszy ciąg spania ma ok 3godz a potem budzi się z płaczem i cyc i potem biorę ją do nas do łóżka i jęczy, płaczę, pręży się i pomaga tylko cyc. Ja już nie wiem co jej jest?? W dzień jest pogodna, marudzi jak jest zmęczona, albo jak idą zęby. Niedługo powrót do pracy i muszę wstawać ok 5 i jeszcze zacząć jeździć samochodem, którym nie jeździłam dobrych kilka lat. Boję się, że ze zmęczenia przysnę w trasie. Oj mam doła .... Cytat:
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Szanelkową chanse ![]() - Calvina Klaina One - wydają się być troszkę delikatniesze od szansy. Też uwielbiam te "ogony" ktore mkną za człowiekiem ![]() Angela miałam i to dość mocny zapach jak na upał, ale może Tobie podpasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() na lato mam ck one - z edycji niebiesko-zielono-żółtej summer -świeży, trochę jakby cytrynką czy limonka zalatuje...albo czymś innym...nie znam się ![]() byłam w solarium ![]() Edytowane przez pokszyfka Czas edycji: 2012-08-08 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
o nieee Angel do Goldi w ogole nie pasuje, juz predzej Innocent
wiesz co z tych wszystkich to moim zdaniem Flowerbombka, Chanel Chance i Chloe ewentualnie Miss Dior Cherie edp , moze CK Euphoria o jeszcze tresor midnight rose i ange ou demon le secert elixir- sa takie swieze, kobiece ale ogonek maja i sa nieofensywne, nikomu nosa nie urwa bo Lolitka ma np taka nute anyzkowa ktora albo sie kocha albo nienawidzi. slon to juz w ogole zapachowy zabojca
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-08-08 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
Baha ktora masz ta chance? bo zamawiam chyba probki i sa dwie:
http://allegro.pl/chanel-chance-eau-...541827091.html http://allegro.pl/chanel-chance-edt-...541827098.html Pokszyfko zazdraszczam solarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
Chance sa edp, edt, eau fraiche i eau delicate
zobacz fraiche i edp
#4879 |
Zakorzenienie
|
Glam to zamowie te 4 probki: flowerbomb, chloe, chance i miss dior
wielkie dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4881 |
Zadomowienie
|
a moj najulubienszy to Dolce Vita ChD specyficzny i dosc ciezki ale uwielbiam go
![]() ![]()
#4882 |
Zakorzenienie
|
tez mam Dolce Vite z wymianki ale dopiero gdzies od kilku tygodni a za sklasyfikowalam go jako zapach na jesien, testowalam nadgarstkowo wiec nie wiem jak z ogonem
![]() ale z tego co kojarze to na perfumach dziewczyny pisaly ze wczesniejsza wersja DV, sprzed reformulacji byla trwalsza i bardzie ogoniasta a teraz to juz popluczyny...nie wiem, bo mam nowa wersje. a reformulacja byla ze 2 lata temu Ale Diora zapachy ogolnie chyba wszystkie sa dosc ogoniaste ![]() taki np Addict czy HP sie ciagnie jak lisia kita
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-08-08 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 | |
Wtajemniczenie
|
Ja mam amore amore,ale on jest dość ciężki i słodki.reszta to jakieś wody z niskich półek,typu mexx,mistral,adidas itp.
Mala poszła wczoraj spać o 18:30,obudziła sie o 23:30 i zasnąć nie chciała.chyba była głodna i usilnie próbowała to tz'towi powiedzieć ![]() ![]() Ustawilam termin do fryzjera,ale dopiero za miesiąc.zrobie sie na blond ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() Oli czy Twoje starsze dziecko tez zagaduje was na smierć?momentami doprowadza mnie tym do bólu głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a z letnich zapachow, choc nie ogoniastych to polecam wszystkie ferragamo incanto najbardziej heaven albo bloom, mialam tez shine, ale juz mi zdecydowanie nie lezy Edytowane przez Aniolina Czas edycji: 2012-08-08 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Zakorzenienie
|
ja Chloe uwielbiam, to jeden z niewielu zapachow ktore tez moj zul lubi
![]() ![]() teraz to sie czaje na chloe l'eau ![]() ![]()
#4887 |
Zakorzenienie
|
Hej mamuski
![]() saaraa, Oli dzieki za polecenie fotelika (co prawda nie mi, ale skorzystalam ![]() ![]() ![]() tak czy siak wiecej sliwki nie dostanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Rozeznanie
|
właśnie o tej sliwce miałam wczoraj pisać ale zapomniałam,mój co prawda śliwki nie jadł ale pił kompot z jabłka i śliwki (langrody) i też coś go nagle i niepodziewanie zatwardziło.
Kurcze mój dzieć dzisiaj praktycznie nic oprócz cycka nie chce jesć, kilka dni je ładnie a potem nagle kilka dni nie chce. |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuzwa znowu leje, a mialam do banku isc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- goldi jak chcesz malo slodka to owocowej babydream nie kupuj, a tych nowych to jeszcze nie kupowalam, to nie podpowiem, bananowa tez jest ok, ale slodsza od herb. ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- goldi ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zadomowienie
|
Fifi śpi po spacerku
![]() Byłam w lumpku i kupiłam sobie kieckę i buty ![]() ![]() czekam aż młody wstanie i idę do mamy,później przyjdzie po nas tż bo ma zrobić mojej mam coś przy samochodzie ![]() U nas słonecznie i ciepło sie zrobiło ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.