|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Dzień dobry
![]() E_vel ja też się nie potrafię wbić w dyskusję jakoś. C nadrobię i chcę odpisać to już nowy wątek jest poruszany ![]() Pstryczek i Marsi to czekamy na dobre wieści oczywiście kciuki zaciśnięte. Maluchna zdjęcia śliczne Mnie coś dzisiaj mdli od rana, także siedzę sobie spokojnie i popijam wodę mineralną. No i tradycyjnie już znowu czuję ból głowy, na razie się tli, ale do wieczora pewnie wybuchnie jak zwykle Miłego dnia!
|
|
|
|
#812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny marzy mi się dziewuszka moje typy imion dla dziewczynki to w kolejności: 1. SaraMąż optuje za Angeliką, tyle,że juz jest w rodzinie, do Poli i Gabrysi nie chce się przekonać, na Sarę jeszcze kręci nosem, ale sytuacja nie jest beznadziejna co do chłopców to zdecydowanie mnie podoba się Szymek i tylko Szymek - mężowi absolutnie nie (co ja z nim będę przechodzić), potem Radek, Nikodem, Tymon I Krzyś.
|
|
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje posiłki dziennie wyglądaja mniej więcej tak rano bułka z serkiem i pomidorem, popołudniu jakaś zupa cos z ryżem generalnie raczej lekkie i bezmięsne wieczorem kanapka.... Nie umiem jeśc nic takiego ciężkiego najchętniej jadła bym same zupy.... pomidora i biały serek :/Troche mnie nie było i cięzko mi sie tu do was wbić ![]() Kupiłam troche spodni ciązowych dwie pary z lumpa i jedna nowa (129zl całe dnie teraz latam za czymś do slubu dziś będę kończyć zaproszenia pokaże wam zdjęcie jak będą gotowe zamówilismy sale na obiadek weselny i generalnie idziemy do przodu, kurde niby ślub na 40 osób z czego połowa tylko na obiedzie a zamieszaniaaa :/Włąśnie gdzie leci ten program i kiedy z pascalem i okrasą??? Piekne macie brzuszki Szaja Black Lady (masz już duży nie opowiadaj :P ) Jesli chodzi o ruchy to raz zdawało mi się że mnie cos puka ![]() A kiedyś jak jechałam winda to mnie cos tak mocno stukło od środka :P
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o kolejność to idzie to w ten sposób: Śmierć w Breslau Koniec świata w Breslau Widma w mieście Breslau Festung Breslau Dzuma w Breslau natomiast ja totalnie odleciałam za tytułami: Głowa minotaura Erynie Liczby Charona i najnowsze Rzeki hadesu te był dla mnie mistrz-ale np moja siostra i mama wolą zdecydowanie Breslau |
|
|
|
|
#816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
aaa to ja myslalam ze lidl w gazetce ma te produkty a oni to gotuja potem antenie
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety, do kitu taka dieta, wczoraj po postach meduzzy zaczęłam troszkę szperać nt zapotrzebowania i chyba nie tą drogą idziemy dieta powinna być oparta przede wszystkim na ciemnym pieczywie, musli, zarodkach, kaszach i ziemniakach białe pieczywo w minimalnej ilośc ![]() potem nabiał- ale najlepiej fermentowane rzeczy typu kefiry, maślanki, jogurty,twarogi warzywa i owoce bez ograniczeń chude mięsa i ryby, ryby te tłuste jak łosoś makrela- one będę bardzo potrzebne ok 30 tyg ciąży bo wtedy mózg malucha rozwija sięszybko i potrzebuje do tego kwasów tłuszczowych, udowodniono też,że kobiety,które spożywają więcej omega 3,6 i 9 rodzą bardziej inteligentne dzieci niż te które nie spożywają tych tłuszczówzatem poza rybami powinnyśmy spożywać ok 3 łyżki oliwy z oliwek lub oleju z pestek winogron czy tam innego zdrowego najlepiej do sałatek bo witaminy są lepiej wchłaniane z takimi tłuszczami ograniczać tłuszcze zwierzęce-zapomnieć o smalcu,parówkach,paszteta ch no i koniecznie dorzucić kalorii- ja znalazłam rozwiązanie dlaczego czuję się głodna- bo po prostu za mało jem ![]() a potem człowiek się rzuca na byle co, wtedy najchętniej na słodkie i idzie zamiast w dzidzie i cycki- w dupe ![]() acha i mięso powinno się spożywać z warzywami a najlepiej ze szklanką soku pomarańczowego bo witamina C przyswaja wchłanianie żelaza Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-08-08 o 11:10 |
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
pokaże wam dwa zdjęcia ze slubu który teraz robiłam, chyba tez sobie zrobie taki bukiet co wy na to??
|
#821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
hortensje
|
#823 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny musze dzis zrobic powidla sliwkowe ... kurde mam 6 kilo sliwek do obrobienia bo powidla musze zrobic, od wczoraj czekaja ... juz sie nie wykrece dzis od tgo
|
|
#824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, ze mnie ktos w koncu uswiadomil ![]() marsi, pstryczek, trzymam kciuki |
||
|
|
|
#825 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Również zapraszam Przyjeżdzam do Wawy do lekarza, do szpitala i na zakupy. Musimy się kiedyś umówić na herbatkę. Zastanawiałaś się już może nad wyborem szpitala? Ja do tej pory troszkę poznałam ten im. Orłowskiego. Mój lekarz tam pracuje. Zastanawiam się jak tam wygląda kwestia szkoły rodzenia... Niby jeszcze czas, ale ...
|
|
|
|
|
#826 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak więc pochłaniam wszystko co wciąga
|
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
no kolor wlansie taki, a na blogu jeszcze nie :P
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorzej bedzie z rybami, bo nie przepadam... |
|
|
|
|
#830 |
|
Konto usunięte
|
Marsi, pstryczek -kciuki zaciśnięte, jakby co, to nogi też zaciskam
![]() Bokeh, łądny bukiet |
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A do jakiego lekarza chodzisz, prywatnie czy na NFZ? Ja kiedyś chodziłam do dr. Sadwoskiej i ona też na Orłowskiego pracuje, ale juz do niej nie chodzę. Co do szpitala to chciałabym w Św. Zofii na żelaznej bo znajoma urodziła tam dwoje dzieci i bardzo sobie chwali i pewnie jak zacznę rodzić to tam pojadę chyba że nie będzie miejsc to już wtedy pojęcia nie mam Ja szukałam właśnie szkoły rodzenia ale wszędzie już były zajęte terminy ;/ chyba w 3 szkołach patrzyłam . W necie znalazłam kiedyś stronkę ze szkołą rodzenia online |
|
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogóle fajnie,że mój ukochany i syn lubią czytać, to takie fajne, jak czasem leżymy wszyscy w łóżku taka cisza i tylko słychać przewracane kartki |
|
|
|
|
#835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomidorow tez nie jada, ale zupe pomidorowa uwielbia ![]() Zazdroszcze Ci, ze masz takich czytaczy w domu ![]() Moj od ksiazek ucieka, gdzie pieprz rosnie, co mnie osobiscie boli
|
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dzidziuś mnie kopie traalala Cytat:
Zaraz będzie sezon na papryczke mmmmmmm uwielbiam Marsi, pstryczek trzymam kciuki, prosze o fotki dzidziusiów i dobre nowiny ![]() ![]() Siedze właśnie u tesciowej ;] poza tym jakos mam doła.....
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio skonczylam "Spiralę śmierci" Leeny Lehtolainen - skandynawski kryminal.
Spodziewalam sie czegos lepszego, troszke przegadany, malo zwrotow akcji. |
|
|
|
#840 |
|
Zadomowienie
|
Poskanuje te zapotrzebowania ale na razie jakoś mi się nie chce-zamulenie mam...może wieczorkiem.
Co do ryb to ja bym mogła jeść tylko to. W każdej postaci. Na raz zjadam pudełko śledzi w oleju z cebulką Myślę, że jak będę miała własne gospodarstwo domowe to ryba będzie co najmniej 3x w tygodniu-mój TŻ też taki rybiarz tylko, że filety na ciepło najlepiej łososie, tuńczyki i inne drogie gatunki Super to łóżeczko, co wstawiłyście... no właśnie nie jest to turystyczne? I ciekawe jak się użytkuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

co do chłopców to zdecydowanie mnie podoba się Szymek i tylko Szymek - mężowi absolutnie nie (co ja z nim będę przechodzić), potem Radek, Nikodem, Tymon I Krzyś.
najchętniej jadła bym same zupy.... pomidora i biały serek :/

niż te które nie spożywają tych tłuszczów