|
|
#781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Cytat:
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O takie zamówię: http://moda.allegro.pl/super-jeansy-...528461590.html Marsi nie denerwuj się. Z dzidzią na pewno jest ok |
|
|
|
|
#783 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To wybierz coś unisex ![]() Cytat:
75 pod, ale teraz miseczka podejrzewam E/F Cytat:
|
|||||
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten zakup to dopiero spędza mi sen z powiek ![]() Mamy nadzieję, dziekujemy |
|
|
|
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
Witam mamuśki! Postaram się wcisnąć trochę zdjęć!!!
|
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękny maluszek
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak to fakt, nie ma nic lepszego od dobrego pc , a ipad męża firmowy, czasami służy mu na wyjazdy, ale to raz na pól roku się zdarza więc normalnie w domu go używamy
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
Zadomowienie
|
Piekny dzidziolek ...
dziewczyny zaraz kupie pooduszke motherhood i mam pytanie do tych, ktore ja maja, czy bralyscie do niej dodatkowa poszewke .... czytalamm na watku, ze ktoras z was byla zawiedziona jej wypelnieniem, ale czytam ze orginalna wyoelniona jest jakimsis kukami poliestrowymi, to ie poowinna sie zbijac ... koszt mnie przeraza bo to 139 zl, ale czytalam tyle dobrych opinii na ich temat, a kaska z zusu przyszla, wiec trzeba dobrze wydac ![]() ![]() ![]()
|
|
#789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Piękny maluszek
|
|
#790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale te dzieciaczki szybko rosną! Marsi nie stresuj się, trzymam kciuki za wizytę ![]() Ja dziś już sklep zaliczyłam, bardzo chciało mi się sałatki pomidorowej z cebulką i śmietanką na śniadanie, a pomidory i śmietana wyszły. Pyszne było. Na obiad zrobię zapiekankę makaronową z warzywami, mężowi wrzucę mięso mielone. Idę zaraz do lumpka, może coś fajnego upoluję. Wczoraj rozłożyłam łóżeczko, które dostaliśmy od siostry i jestem nim zachwycona. tak wygląda http://m2.agitomedia.pl/image/700x70...i.182140.2.jpg Miłego dnia Wam życzę
|
||
|
|
|
#791 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Malucha śliczne maleństwo Nie stresujcie się wizytami, będzie dobrze ![]() Idę na spacer wokoło bloku hehehe
Edytowane przez mitabe Czas edycji: 2012-08-08 o 10:23 |
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
maluszek się obudził i kopie, to śpioch jeden stracha mi napędził
![]() Cytat:
ja narzekałam na wypełnienie myślałam,że się zeszmaciła ale jak ściągnęłam poszewkę to się okazało,że jeden róg jest tak obszyty i ma on tak właśnie opadać poszewkę po praniu się kiepsko zakłada- w 3 osoby nie daliśmy rady hehehe dopiero teściu pomógł ![]() no ale poduchę kup kup bo to fajna sprawa- chyba,że pokusisz się na lidlowską za 39 zł tylko,że ona jest prostokątna, do spania na boku a ta jeszcze Ci posłuży do karmienia i dla maluszka Maluchna, dzidziolek piękny, gratuluję i cóż za obszerna sesja zdjęciowa ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- mój mąż genialnie parodiuje Pascala w zeszłą niedzielę piękłam z TZ ciasto i on obierał truskawki bo akurat w warzywniaku mieli takie piękne z tej drugiej tury czyli krajowe- no i mąż je płucze obiera i gada: a teraz sciągamy śćipułki i voila! ![]() a tak wogóle to te przepisy są genialne- ostatnio robiłam wieczorek hiszpański i pokusiłam się na tortille no i wogóle ta reklama na mnie podziałała bo śledzę uważnie co nowego wymyślą
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-08-08 o 10:43 |
|
|
|
|
#793 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Mamusie,
Witam wszystkich po kilkudniowej przerwie. Maluchna30 słodkie maleństwo. Mogłabym takie zdjęcia oglądać godzinami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do zakupów bieliźnianych to polecam Alles (alles.pl) Na razie nie jestem w stanie określić wytrzymałości ich rzeczy (niedawno kupiłam komplet bielizny i koszulkę nocną), ale są wygodne, ładne i funkcjonalne (np. odpinane miseczki). Do paczki dorzucili mi niedrapki dla dzidziusia dopasowane kolorystycznie i kubek - taki miły gest Zamawiałam przez ich sklep na stronie. Kurier wpadł dokładnie tak jak obiecali i paczka w stanie nienaruszonym. Ogólnie na plus. Mam pytanko: czy ktoś orientuje się gdzie w Warszawie znajdują się ciekawe punkty, gdzie można byłoby zrobić dzidziusiowe zakupy? |
|
|
|
#794 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
![]() Moje dziecko chyba zaczyna znowu się ruszać Dziewczyny udanych wizyt Wam życzę dzisiaj ! Maluchna piękna dzidzia , który to tydzień ? Tak sprawdzałam sobie rozmiar na tej stronce co podałyście i mi wyszło 65DD , ale na tej stronie od Szaji ze stanikami nie ma tego rozmiaru, jakaś nie wymiarowa chyba jestem Ewik86 Mówiłaś że nie wybierasz się do Wawy na zakupy a blisko masz? Skąd jesteś ? Jak tak patrzyłam na zdjęcia na mailu to mam wrażenie że Cię gdzieś już widziałam , tylko nie wiem czy gdzieś w Wawie czy gdzieś indziej hmmm ?
|
|
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
Hej , długo mnie nie było. Korzystałam z ładnej pogody i ie miałam czasu pisać, choć czytałam codziennie wieczorem.
Gratuluje udanych wizyt i poznania płci maluszków. Piękne zdjęcia wstawiacie dzieciaczków i ich domków Trzymam kciuki za wszystkie zbliżające się wizyty, na pewno wszystko będzie dobrze . Ja na wizytę wybieram się jutro, więc mam nadzieje, że będę mogła pochwalić sie fotką dzidziusia
|
#796 | |
|
Zadomowienie
|
Powodzenia!
Cytat:
Super maluch maluchna ![]() Marsi Powodzenia, przywieź jakieś fotki
|
|
|
|
|
#797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne body będą w Tesco.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-08-08 o 10:35 |
|
|
|
|
#799 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak mieści się brzuszek to jak to określił mój Tż "beczułki mleczne" już nie - dramat ![]() ![]() ![]() Czas wyruszyć na łowy
|
|
|
|
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
Hejka!
Marsi i pstryczek84 trzymam kciuki za wizytę, nie stresujcie się, na pewno wszystko gra Maluchna piekne zdjecia dzidzi ![]() Szaja bardzo ładne te staniczki z linku, który podałaś; BlackSanctum dzieki wielkie za ten link- sprawdziłam rozmiar, i oczywiście nigdy takiego nie nosiłam, szału nie ma, ale zawsze to inaczej B wygląda niż A ![]() Mi chyba już ustały plamienia ![]() na śniadanko zjadłam dziś kanapeczki 3 ze smalczykiem z cebulką i pomidorem dziewczyny, ale wy się znacie na tych wszystkich Ipodach, tabletach i innych pigułach ja wypadłam z tych wszystkich nowinek, az wstyd, a ja sie dziwiłam rodzicom, jak mieli problem z opanowaniem komputera muszę nadrobić braki w wiedzy, co nieco wiem, ale nie tak dokładnie![]() dziś na wieczór w planach oczywiście siatkówka: 20:30 Polska-Rosja dla zainteresowanych daliśmy ciała ostatnio to teraz musi być dobrze |
|
|
|
#801 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Generalnie jesteśmy na etapie szukania ubranek i mebelków. Wózek już kupiliśmy. Byliśmy w Nadarzynie, ale trafiliśmy na okres urlopowy i ciężko było coś znaleźć. Do tej pory odwiedzałam Świat Dziecka na Al.Krakowskiej i sklepy dziecięce w Promenadzie. Przy najbliższej okazji spróbuję zajrzeć na Kleszczową. Dzięki
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova- to dzidziol na bank- bardzo trafnie opisałaś te ruchy hehehe
![]() ciężarek zatem gratuluje
|
|
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Super foteczki, na jednym nawet chyba macha co cioć z Wizażu
Cytat:
|
|
|
|
|
#805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze maja cos wspolnego z Lidlem i gotuja za ok 19,99. To mozna gdzies zobaczyc w tv? Pojecia nie mam...Cytat:
![]() Chcialabym zaczac go czytac, bo lubie Wroclaw (poza tym slysze same pozytywne opinie o autorze), a wiem, ze to miasto jest jednym z "bohaterow" ![]() Polecisz cos na poczatek?
|
||
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepisy sa też chyba w ulotkach Lidla
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawde bardzo ladne. czy to nie jest przypadkiem łóżeczko turystyczne? a stabilne jest?
|
|
|
|
|
#809 |
|
Wtajemniczenie
|
caffee_latte Jak będziesz na Kleszczowej to zapraszam na herbatkę, mieszkam w bloku obok tego sklepu
Mają tam fajne kołyski takie retro i mebelki robione na wymiar, nawet jakbyś chciała to możesz sobie zrobić odlew gipsowy brzuszka :P Mieszkasz w Warszawie czy gdzieś w okolicach? Marsi to kamień z serca już myślałam że moje dziecko to leń i się nie rusza , fajny ten mój "ciężarek" Maluchna bo my tu wszystkie się tak stresujemy przed każdym badaniem a potem na szczęście wychodzi wszystko OK |
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

Idę dziś na wizytę, ale mam stresa 

nie chcęęęę...
Pojecia nie mam...