Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-08, 09:53   #781
ILLUSION
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mamuśki Idę dziś na wizytę, ale mam stresa

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hej kochane
dziś mam gina i denerwuje się strasznie bo mały od wczoraj mniej się rusza, wczoraj ledwo co go wieczorem czułam a zwykle ok 23 kręci się jak szalony, dziś troszkę nad ranem a tak to cisza
trzymajcie kciuki
Nie stresować się! Wszystko będzie dobrze
Stary 2012-08-08, 09:54   #782
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry Mamuśki Idę dziś na wizytę, ale mam stresa

a licytujesz czy kup teraz? mozesz mi przesłać linka? też sie zastanawiam na dzinsami z allegro ale boje sie ze nie dam rady dobrac rozmiaru bo ja chuda i dluuuuuga :-/
Kup teraz. Ja mam spodnie od siostry męża i rozmiar jest dla mnie dobry tyle że są za krótkie. Zmierzyłam je i tak dobrałam rozmiar. No i ja chcę proste nogawki, rurki niekoniecznie
O takie zamówię:
http://moda.allegro.pl/super-jeansy-...528461590.html

Marsi nie denerwuj się. Z dzidzią na pewno jest ok

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:59   #783
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

dziewczyny, któraś z was ma tableta? Mitabe Ty masz prawda? Jaki? Bo się przymierzam do zakupu i się zastanawiam właśnie jaki kupić
Ja bym chciała mieć, ale do rysowania

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Kochana co do rolet, to mialam ten sam problem, zakrzyczeli mi za 3 okna 1500 zl, ja mieszkam ww kamienicy i okna sa duze i niewymiarowe ... zrezygnowalam ... pojechalam do castoramy bodajrze i kupilam takie montowane na okno, przyklejalam sama na tasme 2 stronna, mozna zamontowac do okna na sruby, ale szkoda mi bylo robic dziory w oknach ...

Koszt na 1 okno wyniosl mnie ok 100 zl, byly do wyborru rozne materialy, nawet takie co slonca i ciepla nie przepuszczaja, ażurowe, slomkowe .... Ladnie sie zwijaja, ida na takich cieniutkich zylkach ... jestem naprawde zadowolona z nich ... moze nie sa jakies super profesjonalne, ale kosztowaly grosze i spelniaja swoja funkcje ...

Kurde cyknelabym ci kochana jutro fotke, ale w sob ma byc przyjaciola i pomocc mi okna umyc, teraz mi troche wstyd pokazac :P

znalazlam fotke w necie, mam bardzo podobne tylko inny kolor ... jesli chodzi o szerwokosc, to ten material i rurke mozna przyciac do okna i tutaj te luzno wisza, a mozna je przymocowac do okna tak, ze beda przylegac

http://www.daf-trzebnica.pl/uploads/..._i_dachowe.JPG
Mamy właśnie takie. I nie zgodzę się, że uchylone odstają- jak jest linka dobrze naciągnięta, to zapewniam - nie odstaje

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Hej
Coś się nie mogę jakoś wbić w dyskusję od 3 dni
Czekam na przelew wypłaty - jak zdąrzy przyjść przed 12 to jadę z siostrami na zakupy do galerii, a jak nie to dopiero w przyszłym tygodniu. Myślałam, żeby kupić coś Malutkiej ale narazie nie chcę się chwalić że znam płeć, więc będę musiała jakoś czmychnąć
Ojjj też tak czekam czasem :d
To wybierz coś unisex

Cytat:

Szaja staniki swietne, ja musze koniecznie jakies kupic, bo moje 75 D juz sa za male .... Niestety nie mam pojecia jak dobrac rozmiar czy wy dziewczyny robicie to same jakos sie mierzac, czy bylyscie u brafitterki ?? ....
jak bylam teraz na zakupach, to wieksze staniki sa bardzo drogie przynajmniej w Manufakturze, bylam w kilku sklepach i w wiekszosci rozm koncza sie na c lub d .... a tam gdzie sa rozmiary to ceny + 100 zl ... przyznam szczerze ze szkoda mi dac tyle pieniedzy na stanik, ktory bede nosic tylko w ciazy

http://www.rozmiar.com/stanika.php
znalazlam taka tabele, zaraz po kapieli sie wymierze i zamawiam sobie z tej stronki 2 jakies niedrogie staniczki ... bo pewnie moje piersi giganty i tak urosna jeszcze :O
Moje też za małe, ale na wypłatę czekam...
75 pod, ale teraz miseczka podejrzewam E/F

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Witam przyszłe mamusie w ten piękny słoneczny dzień

Tak mam - ipad. Szczerze to innego nie polecam, lepiej kupić laptopa niż jakiegoś słabego. odkąd go mamy laptop jest tylko właczany jak potrzebuje zająć się jakimś projektem. Do siedzenia na internecie i do grania jest rewelacyjny. Na początku trzeba się nieco przestawić ale później rewelacja. Jedyna wada to, że jak jakaś strona jest źle zrobiona to czasami nie działa jak trzeba, ale to wina braku umiejętności osoby która zrobiła stronę. Co do wizażu to nie działa dodawanie zdjęć :p, coś jest skopane.

Jakiego tabletu używałaś? Jak z androidem to się nie dziwię, że się zraziłaś. Ja do rysowani natomiast kilka lat temu kupiłam bamboo ale wieki go nie używałam, teraz w sumie mam tyle czasu, że mogłabym włączyć i coś naskrobać ale jakoś weny brak i nie chce mi sie rozkładać laptopa i podłączyć wszystkiego hehe.... . Marzy mi się piórko do ipada, wtedy rysowałoby się cudownie odrazu po ekranie hehe ale bardzo długo nie spełnię tego marzenia bo teraz duuuuuzo ważniejsze wydatki nas czekają
Może pijany albo na kacu Ja też od 3 dzisiaj nie śpię masakra, poszłam siku i po spaniu
Jak strona źle zrobiona to i na laptopie wkurza
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:01   #784
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Kup teraz. Ja mam spodnie od siostry męża i rozmiar jest dla mnie dobry tyle że są za krótkie. Zmierzyłam je i tak dobrałam rozmiar. No i ja chcę proste nogawki, rurki niekoniecznie
O takie zamówię:
http://moda.allegro.pl/super-jeansy-...528461590.html

Marsi nie denerwuj się. Z dzidzią na pewno jest ok
Fajne, na wolny czas musze sie pomierzyć i tez coś sobie kupić. W nastepną sobotę mamy wesele i muszę kupic sukienkę, w żadną juz sie nie mieszczę ten zakup to dopiero spędza mi sen z powiek

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Nie stresować się! Wszystko będzie dobrze
Mamy nadzieję, dziekujemy

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:04   #785
maluchna30
Zadomowienie

Witam mamuśki! Postaram się wcisnąć trochę zdjęć!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img033.jpg (79,9 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img035.jpg (97,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img036.jpg (88,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img037.jpg (117,6 KB, 33 załadowań)
maluchna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:08   #786
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne, na wolny czas musze sie pomierzyć i tez coś sobie kupić. W nastepną sobotę mamy wesele i muszę kupic sukienkę, w żadną juz sie nie mieszczę ten zakup to dopiero spędza mi sen z powiek
No kupić teraz dobrą sukienkę to na pewno nie jest łatwe

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Piękny maluszek

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:10   #787
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Miałam tableta od Asusa z Windowsem 7, a produkują w ogóle z Androidem? To przecież oprogramowanie na smartphony... Chyba jakiś producent chciał przyoszczędzić, osobiście nie znam nikogo, kto miałby z Androidem. Nigdy więcej, no może IPadem bym nie pogardziła, ale za te pieniądze wolę sobie kupić dobrego laptopa, bo tablet nigdy mu nie dorówna funkcjami, tak samo, jak najlepszy PC zawsze będzie lepszy od najlepszego laptopa - wielkość przekłada się na wydajność. Niektórych podzespołów nie da się zmniejszyć do minimum.

Nie wiem, co to i kto to, ale się wkurzyłam i miałam ochotę rzucić czymś w niego przez okno, jeśli jeszcze raz przejedzie naszą ulicą, no ale nie zrobił tego, zamiast tego stał w centrum miasteczka i trąbił przez następne 20 minut. Co za idiotą trzeba być...
Ponoć w Tesco za 500 zł był i chyba jakiś w Biedronce.
Tak to fakt, nie ma nic lepszego od dobrego pc , a ipad męża firmowy, czasami służy mu na wyjazdy, ale to raz na pól roku się zdarza więc normalnie w domu go używamy

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:11   #788
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Piekny dzidziolek ...

dziewczyny zaraz kupie pooduszke motherhood i mam pytanie do tych, ktore ja maja, czy bralyscie do niej dodatkowa poszewke .... czytalamm na watku, ze ktoras z was byla zawiedziona jej wypelnieniem, ale czytam ze orginalna wyoelniona jest jakimsis kukami poliestrowymi, to ie poowinna sie zbijac ... koszt mnie przeraza bo to 139 zl, ale czytalam tyle dobrych opinii na ich temat, a kaska z zusu przyszla, wiec trzeba dobrze wydac
Stary 2012-08-08, 10:18   #789
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj mam to samo, my mamy wesele 25 sierpnia i to na dodatek jesteśmy świadkami. Sukienki nadal nie mam

Cytat:
Piękny maluszek
Stary 2012-08-08, 10:20   #790
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
obejrzałam własnie jak Pascal robi ten drugi przepis dla Lidla i normalnie on jest genialny z tym swoim językiem polskim
On mnie wkurza strasznie tym udawaniem

Cytat:
Witam mamuski
Nie wyspalam sie, bo usnac nie moglam, rano moj mnie obudzil, bo podspiewywal i juz jakos nie chce mi sie spac .... Wieie m jak milosc leci od poczatku na 2 od rana, nie wiem czy ogladacie, ja tak , ale poczatkow nie widzialam wiec bede sobie nadrabiac

Szaja staniki swietne, ja musze koniecznie jakies kupic, bo moje 75 D juz sa za male .... Niestety nie mam pojecia jak dobrac rozmiar czy wy dziewczyny robicie to same jakos sie mierzac, czy bylyscie u brafitterki ?? ....
jak bylam teraz na zakupach, to wieksze staniki sa bardzo drogie przynajmniej w Manufakturze, bylam w kilku sklepach i w wiekszosci rozm koncza sie na c lub d .... a tam gdzie sa rozmiary to ceny + 100 zl ... przyznam szczerze ze szkoda mi dac tyle pieniedzy na stanik, ktory bede nosic tylko w ciazy

http://www.rozmiar.com/stanika.php
znalazlam taka tabele, zaraz po kapieli sie wymierze i zamawiam sobie z tej stronki 2 jakies niedrogie staniczki ... bo pewnie moje piersi giganty i tak urosna jeszcze :O
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ tu sobie sprawdź rozmiar

Cytat:
Ale te dzieciaczki szybko rosną!

Marsi nie stresuj się, trzymam kciuki za wizytę

Ja dziś już sklep zaliczyłam, bardzo chciało mi się sałatki pomidorowej z cebulką i śmietanką na śniadanie, a pomidory i śmietana wyszły. Pyszne było. Na obiad zrobię zapiekankę makaronową z warzywami, mężowi wrzucę mięso mielone. Idę zaraz do lumpka, może coś fajnego upoluję.
Wczoraj rozłożyłam łóżeczko, które dostaliśmy od siostry i jestem nim zachwycona. tak wygląda
http://m2.agitomedia.pl/image/700x70...i.182140.2.jpg

Miłego dnia Wam życzę
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:21   #791
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Tak, pogoda dziś u nas przyjemna. Ale za to wczoraj miałyśmy nie za ciekawie co? Zmokłam strasznie wracając z pracy bo trafiłam akurat na 10 minutową okropną ulewę
Ja w domu siedzę cały czas ale fakt nie fajnie było wczoraj, mąż mokry cały wrócił.
Malucha śliczne maleństwo

Nie stresujcie się wizytami, będzie dobrze

Idę na spacer wokoło bloku hehehe

Edytowane przez mitabe
Czas edycji: 2012-08-08 o 10:23
mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:25   #792
marsi11
Zakorzenienie

maluszek się obudził i kopie, to śpioch jeden stracha mi napędził

Cytat:
Piekny dzidziolek ...

dziewczyny zaraz kupie pooduszke motherhood i mam pytanie do tych, ktore ja maja, czy bralyscie do niej dodatkowa poszewke .... czytalamm na watku, ze ktoras z was byla zawiedziona jej wypelnieniem, ale czytam ze orginalna wyoelniona jest jakimsis kukami poliestrowymi, to ie poowinna sie zbijac ... koszt mnie przeraza bo to 139 zl, ale czytalam tyle dobrych opinii na ich temat, a kaska z zusu przyszla, wiec trzeba dobrze wydac
nie kupuj dodatkowej poszewki bo jest droga
ja narzekałam na wypełnienie myślałam,że się zeszmaciła ale jak ściągnęłam poszewkę to się okazało,że jeden róg jest tak obszyty i ma on tak właśnie opadać
poszewkę po praniu się kiepsko zakłada- w 3 osoby nie daliśmy rady hehehe dopiero teściu pomógł
no ale poduchę kup kup bo to fajna sprawa- chyba,że pokusisz się na lidlowską za 39 zł tylko,że ona jest prostokątna, do spania na boku a ta jeszcze Ci posłuży do karmienia i dla maluszka

Maluchna, dzidziolek piękny, gratuluję i cóż za obszerna sesja zdjęciowa

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
On mnie wkurza strasznie tym udawaniem
mój mąż genialnie parodiuje Pascala
w zeszłą niedzielę piękłam z TZ ciasto i on obierał truskawki bo akurat w warzywniaku mieli takie piękne z tej drugiej tury czyli krajowe- no i mąż je płucze obiera i gada:
a teraz sciągamy śćipułki i voila!

a tak wogóle to te przepisy są genialne- ostatnio robiłam wieczorek hiszpański i pokusiłam się na tortille
no i wogóle ta reklama na mnie podziałała bo śledzę uważnie co nowego wymyślą

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2012-08-08 o 10:43
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:27   #793
caffee_latte
Przyczajenie

Cześć Mamusie,

Witam wszystkich po kilkudniowej przerwie.

Maluchna30 słodkie maleństwo. Mogłabym takie zdjęcia oglądać godzinami

Co do zakupów bieliźnianych to polecam Alles (alles.pl)
Na razie nie jestem w stanie określić wytrzymałości ich rzeczy (niedawno kupiłam komplet bielizny i koszulkę nocną), ale są wygodne, ładne i funkcjonalne (np. odpinane miseczki). Do paczki dorzucili mi niedrapki dla dzidziusia dopasowane kolorystycznie i kubek - taki miły gest Zamawiałam przez ich sklep na stronie. Kurier wpadł dokładnie tak jak obiecali i paczka w stanie nienaruszonym.
Ogólnie na plus.

Mam pytanko: czy ktoś orientuje się gdzie w Warszawie znajdują się ciekawe punkty, gdzie można byłoby zrobić dzidziusiowe zakupy?
caffee_latte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:28   #794
Lenova
Wtajemniczenie

Witam z rana

Moje dziecko chyba zaczyna znowu się ruszać Jak leże na jednym boku to czuję taki ciężar na brzuchu jakbym miała wewnątrz jakiś kamień i potem jak się przekładam na drugi to czuje tak jakby mi się coś przesuwała i wtedy na drugim boku mam ten ciężarek. Chyba że to moje sadło się tak przemieszcza....

Dziewczyny udanych wizyt Wam życzę dzisiaj !

Maluchna piękna dzidzia , który to tydzień ?

Tak sprawdzałam sobie rozmiar na tej stronce co podałyście i mi wyszło 65DD , ale na tej stronie od Szaji ze stanikami nie ma tego rozmiaru, jakaś nie wymiarowa chyba jestem

Ewik86 Mówiłaś że nie wybierasz się do Wawy na zakupy a blisko masz? Skąd jesteś ? Jak tak patrzyłam na zdjęcia na mailu to mam wrażenie że Cię gdzieś już widziałam , tylko nie wiem czy gdzieś w Wawie czy gdzieś indziej hmmm ?
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:31   #795
insolito
Zadomowienie

Hej , długo mnie nie było. Korzystałam z ładnej pogody i ie miałam czasu pisać, choć czytałam codziennie wieczorem.

Gratuluje udanych wizyt i poznania płci maluszków. Piękne zdjęcia wstawiacie dzieciaczków i ich domków Trzymam kciuki za wszystkie zbliżające się wizyty, na pewno wszystko będzie dobrze . Ja na wizytę wybieram się jutro, więc mam nadzieje, że będę mogła pochwalić sie fotką dzidziusia

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:32   #796
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

[/COLOR]jutro idę z rana na badania nie chcęęęę...
Powodzenia!
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Miałam tableta od Asusa z Windowsem 7, a produkują w ogóle z Androidem? To przecież oprogramowanie na smartphony... Chyba jakiś producent chciał przyoszczędzić, osobiście nie znam nikogo, kto miałby z Androidem. Nigdy więcej, no może IPadem bym nie pogardziła, ale za te pieniądze wolę sobie kupić dobrego laptopa, bo tablet nigdy mu nie dorówna funkcjami, tak samo, jak najlepszy PC zawsze będzie lepszy od najlepszego laptopa - wielkość przekłada się na wydajność. Niektórych podzespołów nie da się zmniejszyć do minimum.
Hmmm mój TŻ ma Acera na androidzie... A mnie się wydawało właśnie, ze większość teraz na androidzie hula.
Cytat:
Super maluch maluchna

Marsi Powodzenia, przywieź jakieś fotki
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:33   #797
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caffee_latte Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie,

Witam wszystkich po kilkudniowej przerwie.

Co do zakupów bieliźnianych to polecam Alles (alles.pl)
Na razie nie jestem w stanie określić wytrzymałości ich rzeczy (niedawno kupiłam komplet bielizny i koszulkę nocną), ale są wygodne, ładne i funkcjonalne (np. odpinane miseczki). Do paczki dorzucili mi niedrapki dla dzidziusia dopasowane kolorystycznie i kubek - taki miły gest Zamawiałam przez ich sklep na stronie. Kurier wpadł dokładnie tak jak obiecali i paczka w stanie nienaruszonym.
Ogólnie na plus.

Mam pytanko: czy ktoś orientuje się gdzie w Warszawie znajdują się ciekawe punkty, gdzie można byłoby zrobić dzidziusiowe zakupy?
A co konkretnie byś chciała kupić? Bo wiele rzeczy jest w mothercare, smyk, na kleszczowej otworzyli nowy sklep I love You mum , ewentualnie w tych halach za Warszawą w Nadarzynie tam mają o wiele tańsze rzeczy jeśli chodzi o ubranka, kocyki itp i są też polskie rzeczy nie tylko chińszczyzna
Stary 2012-08-08, 10:33   #798
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caffee_latte Pokaż wiadomość
Hmmm a ja nigdy nic nie widzę na tych zdjeciach, które wklejacie

Fajne body będą w Tesco.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-08-08 o 10:35
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:34   #799
caffee_latte
Przyczajenie

Cytat:
Oj mam to samo, my mamy wesele 25 sierpnia i to na dodatek jesteśmy świadkami. Sukienki nadal nie mam

Piękny maluszek
Mam ten sam problem, tyle że wesele 15 września - nie mieszczę się już w żadną z wyjściowych sukienek Jak mieści się brzuszek to jak to określił mój Tż "beczułki mleczne" już nie - dramat

Czas wyruszyć na łowy
Stary 2012-08-08, 10:36   #800
monamur
Raczkowanie

Hejka!

Marsi i pstryczek84 trzymam kciuki za wizytę, nie stresujcie się, na pewno wszystko gra

Maluchna piekne zdjecia dzidzi

Szaja bardzo ładne te staniczki z linku, który podałaś; BlackSanctum dzieki wielkie za ten link- sprawdziłam rozmiar, i oczywiście nigdy takiego nie nosiłam, szału nie ma, ale zawsze to inaczej B wygląda niż A

Mi chyba już ustały plamienia dlatego dziś zamierzam baaaardzo wolnym tempem wybrać się na pobliski bazarek (10 min) drogi i zakupić moje ulubione teraz gruszki i sliwki węgierki

na śniadanko zjadłam dziś kanapeczki 3 ze smalczykiem z cebulką i pomidorem

dziewczyny, ale wy się znacie na tych wszystkich Ipodach, tabletach i innych pigułach ja wypadłam z tych wszystkich nowinek, az wstyd, a ja sie dziwiłam rodzicom, jak mieli problem z opanowaniem komputera muszę nadrobić braki w wiedzy, co nieco wiem, ale nie tak dokładnie

dziś na wieczór w planach oczywiście siatkówka: 20:30 Polska-Rosja dla zainteresowanych daliśmy ciała ostatnio to teraz musi być dobrze
monamur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:39   #801
caffee_latte
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
A co konkretnie byś chciała kupić? Bo wiele rzeczy jest w mothercare, smyk, na kleszczowej otworzyli nowy sklep I love You mum , ewentualnie w tych halach za Warszawą w Nadarzynie tam mają o wiele tańsze rzeczy jeśli chodzi o ubranka, kocyki itp i są też polskie rzeczy nie tylko chińszczyzna

Generalnie jesteśmy na etapie szukania ubranek i mebelków. Wózek już kupiliśmy.

Byliśmy w Nadarzynie, ale trafiliśmy na okres urlopowy i ciężko było coś znaleźć. Do tej pory odwiedzałam Świat Dziecka na Al.Krakowskiej i sklepy dziecięce w Promenadzie. Przy najbliższej okazji spróbuję zajrzeć na Kleszczową. Dzięki
Stary 2012-08-08, 10:41   #802
marsi11
Zakorzenienie

Lenova- to dzidziol na bank- bardzo trafnie opisałaś te ruchy hehehe
ciężarek

zatem gratuluje
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:42   #803
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:

Maluchna piękna dzidzia , który to tydzień ?
14 tydzień, to są zdjęcia z przezierności karkowej itp. Pamiętam jak się stresowałam przed badaniami. Jeżeli chodzi o płeć, to nic jeszcze nie wiadomo, a ciekawość mnie zżera żywcem.
maluchna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:48   #804
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Super foteczki, na jednym nawet chyba macha co cioć z Wizażu

Cytat:
Piekny dzidziolek ...

Też chyba sobie kupię bo praktycznie co noc sie budze i nie moge spowrotem zasnąć. a o spaniu na lewym boku moge pomarzyć... musze tylko poczekać na jakiś zastrzyk gotówki bo po remoncie to narazie krucho u mnie z forsą

Stary 2012-08-08, 10:48   #805
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
obejrzałam własnie jak Pascal robi ten drugi przepis dla Lidla i normalnie on jest genialny z tym swoim językiem polskim
O co chodzi z tym Pascalem/Okrasa?
Wiem, ze maja cos wspolnego z Lidlem i gotuja za ok 19,99.
To mozna gdzies zobaczyc w tv? Pojecia nie mam...

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
nooo, ja pisałam
dramt
ale później sobie pomyślałam,że w innych realich była pisana
albo ja nie jestem autorki targetem
za to pozostałe książki trafiłam super- Krajewski- wymiata, przeczytałam jego wszystkie książki a ta ostatnia podobała mi się najbardziej
poza tym we wrocku jest popularny bo stad właśnie pochodzi owy autor

a teraz zaczęłam czytać Nurowską - Drzwi do piekła, zapowiada się ciekawie
Kiedys sie przymierzalam do Krajewskiego, ale nie wiedzialam, od ktorej ksiazki zaczac, bo mnie mylily tytuly z "Breslau"
Chcialabym zaczac go czytac, bo lubie Wroclaw (poza tym slysze same pozytywne opinie o autorze), a wiem, ze to miasto jest jednym z "bohaterow"

Polecisz cos na poczatek?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:49   #806
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Jak bedziesz coś miała na oku a byłby jeszcze link to podrzuc, plizzz.

Stary 2012-08-08, 10:51   #807
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
O co chodzi z tym Pascalem/Okrasa?
Wiem, ze maja cos wspolnego z Lidlem i gotuja za ok 19,99.
To mozna gdzies zobaczyc w tv? Pojecia nie mam...
Reklamują Lidla Przepisy sa też chyba w ulotkach Lidla

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:52   #808
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Wczoraj rozłożyłam łóżeczko, które dostaliśmy od siostry i jestem nim zachwycona. tak wygląda
http://m2.agitomedia.pl/image/700x70...i.182140.2.jpg

Miłego dnia Wam życzę
Super to łóżeczko, takie, hmmm, full-wypas na moje oko naprawde bardzo ladne. czy to nie jest przypadkiem łóżeczko turystyczne? a stabilne jest?

Stary 2012-08-08, 10:53   #809
Lenova
Wtajemniczenie

caffee_latte Jak będziesz na Kleszczowej to zapraszam na herbatkę, mieszkam w bloku obok tego sklepu Mają tam fajne kołyski takie retro i mebelki robione na wymiar, nawet jakbyś chciała to możesz sobie zrobić odlew gipsowy brzuszka :P
Mieszkasz w Warszawie czy gdzieś w okolicach?

Marsi to kamień z serca już myślałam że moje dziecko to leń i się nie rusza , fajny ten mój "ciężarek"

Maluchna bo my tu wszystkie się tak stresujemy przed każdym badaniem a potem na szczęście wychodzi wszystko OK
Stary 2012-08-08, 10:54   #810
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Nie stresujcie się wizytami, będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez monamur Pokaż wiadomość
Hejka!
Marsi i pstryczek84 trzymam kciuki za wizytę, nie stresujcie się, na pewno wszystko gra
Cytat:
Dziewczyny udanych wizyt Wam życzę dzisiaj !
Dziękujemy Kochane!!!! Trzymajcie kciuki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości