Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-08, 12:09   #451
Patalus
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez IvieDalia Pokaż wiadomość
ma hipnotyzujące oczy, chyba wszystkie jej makijaże mi się podobają
Stary 2012-08-08, 12:19   #452
xPoziomkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadinn89 Pokaż wiadomość
od jakiegos czasu zastanawiam się czy recenzje na KWC sa tak naprawdę miarodajne. wiele firm zatrudnia ludzi wlasnie zeby pisali pochlebne opinie na stronach kosmetycznych, wiec tez trzeba podejsc do tych wszystkich recenzji z dystansem...
Eh masakra... wszędzie jest już jakiś haczyk A kiedyś właśnie wizaż był skarbnicą wiedzy i była praktycznie pewność, że wszystko jest pisane przez uczciwe wizażanki...
xPoziomkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 12:29   #453
catlady
Raczkowanie

No, wielka szkoda... Ja takie wrażenie odniosłam po recenzjach kremu BB z Garniera. Moderowano niepochlebne recenzje, lub je usuwano - od samego wejścia produktu na rynek Wizaż włączył się w jego promocję.
Dla mnie KWC wciąż stanowi pewną pomoc przy wyborze kosmetyków, z większą rezerwą podchodzę do recenzji kosmetyków do pielęgnacji, bo czasami dziewczyny wypisują totalne bzdury, no i każdy ma inną skórę.
Jedno źródło informacji sprawdzam drugim, jednakże to filmiki oglądam z większą przyjemnością Ile razy zdarzyło mi się obejrzeć filmik z recenzją produktów zupełnie nie z mojego pułapu "cenowego" tylko dlatego, że po prostu lubię oglądać autorkę filmików

catlady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 12:32   #454
Vegetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pierniczek_ Pokaż wiadomość
Wracając do tych niby sponsorowanych recenzji szusz... Niby, bo tak naprawdę nie wiemy, czy ten mail nie został spreparowany (laska wrzuciła screena i później już się tutaj nie pojawiła, nie wyjaśniła co to i skąd).

Po pierwsze w tym niby mailu niby szusz zaznacza, że nie będzie niczego wychwalać, jeśli jej nie przypasuje.

Po drugie, czy wy naprawdę się tak bardzo sugerujecie tym, co jakaś youtubowiczka pokaże w filmiku? Ja produktami pokazywanymi w filmikach co najwyżej się zainteresuję, poczytam opinie na KWC, sprawdzę skład i dopiero wtedy zdecyduję, czy chcę to kupić, czy nie. Pamiętacie szał na tangle teezer (przypominam: plastikową szczotkę do włosów za 50 zł), beauty blender (przypominam: gąbeczkę za 50 zł) albo maseczkę Queen Helene? Tyle youtubowiczek je pokazywało, dziewczyny kupowały, a potem można było przeczytać opinie utrzymane w tonie "eee przereklamowane". Trzeba mieć własny rozum, a nie kupować coś, bo np. szusz to zachwala. Dlatego nie interesuje mnie, czy ktoś sam kupił to, co recenzuje, czy dostał do testowania. Wielkie halo się zrobiło z tego niby cennika, a tak naprawdę nie ma się czym podniecać.

zgadzam się z tym w 100%... poza tym od 3 lat oglądam filmiki i nigdy nie przeszkadzało mi to, czy któraś z dziewczyn dostała to za darmo, czy wynagrodzenie finansowe.Fajnie, że pokazała jakiś kosmetyk o którym np nie wiedziałam, mogłam o nim poczytać więcej i zdecydować czy chcę go kupić czy nie dzięki takim recenzjom sama odkryłam wiele ciekawych kosmetyków, tylko trzeba mieć swój rozum i zdrowy rozsądek
Vegetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 12:47   #455
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
zgadzam się z tym w 100%... poza tym od 3 lat oglądam filmiki i nigdy nie przeszkadzało mi to, czy któraś z dziewczyn dostała to za darmo, czy wynagrodzenie finansowe.Fajnie, że pokazała jakiś kosmetyk o którym np nie wiedziałam, mogłam o nim poczytać więcej i zdecydować czy chcę go kupić czy nie dzięki takim recenzjom sama odkryłam wiele ciekawych kosmetyków, tylko trzeba mieć swój rozum i zdrowy rozsądek
Ja myślę dokładnie tak samo, więc nie widzę powodu dla którego youtubowiczki nie miałby się do tego przyznawać. A tak powstają niezdrowe domysły, zaglądanie do portfela i żer dla hejterów.
Ja i tak osoby, które lubię będę oglądać, nawet z zapłaconą reklamą.
Stary 2012-08-08, 12:58   #456
xPoziomkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
ma hipnotyzujące oczy, chyba wszystkie jej makijaże mi się podobają
Jak dla mnie, to ona jest Guru precyzji i techniki... Można sobie zrobić ładnie makijaż, który wygląda dobrze z daleka. Ale tak, jak to zrobi Kasia, nie zrobi nikt. Że to oko wygląda MEGA precyzyjnie nawet w przybliżeniu i wszystko jest wręcz idealne.
Stary 2012-08-08, 13:06   #457
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Niestety to żadna nowość. Lekarze tak samo często ( nie wiem czy nadal ale pewnie tak) zalecają leki od których mają profity. Trzeba mieć swoją "głowę" znać trochę składy, co jest dla mnie dobre a co może być nieodpowiednie i testować na własnej skórze. Przeglądając internet też często widać różne "machlojki" bo jeśli dany kosmetyk ma kilka tragicznych recenzji i kilka gdzie jest "pianie z zachwytu" to widać że coś może być nie tak. Wiadomo że nie wszystko wszystkim pasuje ale takie radykalne rozbieżności dają do myślenia.
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 13:19   #458
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CruelOrchid Pokaż wiadomość
Niestety to żadna nowość. Lekarze tak samo często ( nie wiem czy nadal ale pewnie tak) zalecają leki od których mają profity. Trzeba mieć swoją "głowę" znać trochę składy, co jest dla mnie dobre a co może być nieodpowiednie i testować na własnej skórze. Przeglądając internet też często widać różne "machlojki" bo jeśli dany kosmetyk ma kilka tragicznych recenzji i kilka gdzie jest "pianie z zachwytu" to widać że coś może być nie tak. Wiadomo że nie wszystko wszystkim pasuje ale takie radykalne rozbieżności dają do myślenia.
a później za te profity wyjeżdżają sobie na Karaiby, tak było z kardiologiem ze szpitala niedaleko mojej miejscowości, przepisywał większości pacjentom drogie leki, które nie zawsze pomagały, gdzie były lepsze i tańsze zamienniki, zwolnili go za to
ale co do wizażu można się czasem skubnąć które konta są do pochlebnych opinii na temat np. jednej firmy i zazwyczaj takie konta są nowe i nie mają zbyt wielu wiadomości na swoim koncie
Stary 2012-08-08, 13:25   #459
xPoziomkax
Zakorzenienie

Dziewczyny, a oglądacie waniliowymakeup ? http://www.youtube.com/user/waniliow...?feature=watch Co o niej sądzicie ? Mnie strasznie "męczy" ta dziewczyna...
Stary 2012-08-08, 13:26   #460
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Wracając do tych niby sponsorowanych recenzji szusz... Niby, bo tak naprawdę nie wiemy, czy ten mail nie został spreparowany (laska wrzuciła screena i później już się tutaj nie pojawiła, nie wyjaśniła co to i skąd).

Po pierwsze w tym niby mailu niby szusz zaznacza, że nie będzie niczego wychwalać, jeśli jej nie przypasuje.

Po drugie, czy wy naprawdę się tak bardzo sugerujecie tym, co jakaś youtubowiczka pokaże w filmiku? Ja produktami pokazywanymi w filmikach co najwyżej się zainteresuję, poczytam opinie na KWC, sprawdzę skład i dopiero wtedy zdecyduję, czy chcę to kupić, czy nie. Pamiętacie szał na tangle teezer (przypominam: plastikową szczotkę do włosów za 50 zł), beauty blender (przypominam: gąbeczkę za 50 zł) albo maseczkę Queen Helene? Tyle youtubowiczek je pokazywało, dziewczyny kupowały, a potem można było przeczytać opinie utrzymane w tonie "eee przereklamowane". Trzeba mieć własny rozum, a nie kupować coś, bo np. szusz to zachwala. Dlatego nie interesuje mnie, czy ktoś sam kupił to, co recenzuje, czy dostał do testowania. Wielkie halo się zrobiło z tego niby cennika, a tak naprawdę nie ma się czym podniecać.
a mnie się te rzeczy sprawdziły jak i wiele innych polecanych przez ('sprawdzone' i wiarygodne oczywiście) youtuberki
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 13:29   #461
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
a mnie się te rzeczy sprawdziły jak i wiele innych polecanych przez ('sprawdzone' i wiarygodne oczywiście) youtuberki
Ale nawet produkty oceniane przez wiarygodne youtuberki/blogerki/wizażanki mogą akurat nam nie pasować. Kilka wizażowych hitów okazało się w moim odczuciu bublami

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 13:43   #462
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:

Może został spreparowany, może nie - tego nie wiemy.Wiadomą rzeczą jest natomiast ,że dziewczyny czerpią korzyści z recenzji nie tylko na zasadzie barteru. Większość osób omija temat. Zarabiają ok- nikt nie lubi zaglądania do porftela. Ale często na tym tracą.

Problem pojawia się, gdy wrzucają masę recenzji i produktów, tracą tym na wiarygodności. Tak jak mówisz, są osoby z rozsądnym podejściem, które nie kupują wszystkiego co zobaczą w filmie. Jednak ten szał na poszczególne 'hity' miał gdzieś swój początek. Nie jestem specjalistką w marketingu,ale łatwo zauważyć,że sponsorowane recenzje mają jakiś wpływ. Zwłaszcza, jeśli pokazuje to znana youtubowiczka.

Kolejno, prawdziwość recenzji. To jedna wielka niewiadoma. Tak jak napisałaś, dopiero po jakimś czasie wypłynęły niepochlebne opinie. Informacje trzeba i tak zweryfikować samemu.

Nie mam nic przeciwko ich dochodom. Mogłyby jedynie przyznać się, a nie omijać niewygodny temat. Zwyczajnie rezygunje z oglądania kanału,który stał się blokiem reklamowym. A recenzje weryfikuję sama.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 13:45   #463
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Tangle Teezer u mnie bardzo fajnie się sprawuje ale to nie jest szczotka na polską kieszeń:/ bo szczotka jak szczotka można kupić tańszą a można czesać się grzebieniem i też jest ok, a co do Beauty Blendera to jakiś czas temu się nim zainteresowałam przeszukałam internet, znalazłam wiele podróbek ... recenzji na ich temat i kupiłam za 1funta z groszami ( czyli koło 5zł). Muszę przyznać że bardzo fajna ta gąbeczka, zawsze miałam problemy z nakładaniem "na mokro", testowałam takie zwykłe z LilyLolo i to jest całkiem coś innego. Makijaż fajnie się trzyma, jakoś tak jednoliciej wygląda wolę nakładać nią niż pędzelkiem. Może i wypróbuję kiedyś oryginał jednak teraz jestem na etapie - nie maluje się wcale - ( bo mam strasznie problemy ze skórą w uk) wiec całą kolorówka poszła w odstawkę.
Inny hit blogowo/youtubowy to muslinowa szmatka + krem hot cloth cleanser i tym jestem zachwycona. Na razie mam wersję z Superdrug'a ale jeśli ta na dłuższą metę nie zrobi mi krzywdy kupię Liz Earle na testy. Mają dość podobne składy (Liz bardziej naturalny)..na 2 miejscu coś co w kremach podejrzewałam o zapychanie jednak tutaj nie robi mi krzywdy ( może dlatego że długo tego na twarzy nie trzymam a może to nie to mnie zapycha po prostu tylko hormony a ja winiłam kremy). Pewnie większą część zasług za taka gładszą i milszą w dotyku twarz powinna przyjąć sama szmatka i używanie jej z czymś innym może dać podobne rezultaty ale jestem ciekawe tego Liz Earle a standardowe OCM dla mnie to za dużo babrania :/ ( nie mówiąc o tym że za pierwszym razem ze zwykłą bawełnianą szmatką prawie bym się udusiła :P )

Edytowane przez CruelOrchid
Czas edycji: 2012-08-08 o 13:46
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 13:54   #464
akasha84
Zadomowienie

a oglądacie Sam http://www.youtube.com/user/samanthaschuerman czy ktoś ją w ogóle pamięta z jej vlogowego kanału?
Stary 2012-08-08, 14:08   #465
Eva2
Rozeznanie

Ewa z RLM, jestem w szoku http://www.youtube.com/watch?v=NQ8gWaU1GyA
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 14:15   #466
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eva2 Pokaż wiadomość
ewa z rlm, jestem w szoku :d http://www.youtube.com/watch?v=nq8gwau1gya
o mój Boże!
Stary 2012-08-08, 14:22   #467
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
o mój Boże!
Film niedostępny, co to było?

EDIT: a nie, sorry, trza się zalogować

http://www.youtube.com/watch?v=25WbTCOrqLk&feature=plcp Ale fajny koleś, o ile lepszy od np. nadętej Olimpii i dziewczątek jej pokroju, dla których jutjub to sprawa życia i śmierci i dostają spazmów na widok komentarza od byle hejterki

Edytowane przez Lukrecja_Borgia
Czas edycji: 2012-08-08 o 14:34 Powód: ;)
Lukrecja_Borgia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 14:28   #468
Vegetka
Zakorzenienie

dobrze i sprawnie dziewczyna wykonuje depilację
Stary 2012-08-08, 14:38   #469
Raija80
Raczkowanie

Cytat:

Zgadzam się z Tobą. Zresztą ja również nigdy nie podchodziłam do żadnych recenzji na zasadzie - ktoś pokazuje i wychwala to ja muszę to mieć. Ja raczej zawsze podchodziłam do tego jak do reklamy w tv - nawet jeśli były to w 100% szczere opinie. Jak ja coś potrzebuję i ktoś o czymś mówi to po prostu bardziej przyglądam się danemu produktowi i tyle.
Może dlatego nie robią na mnie wrażenia sponsorowane recenzje. Wiadomo było, że to się pojawi wcześniej czy później.
Raija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 14:57   #470
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CruelOrchid Pokaż wiadomość
Tangle Teezer u mnie bardzo fajnie się sprawuje ale to nie jest szczotka na polską kieszeń:/ bo szczotka jak szczotka można kupić tańszą a można czesać się grzebieniem i też jest ok, a co do Beauty Blendera to jakiś czas temu się nim zainteresowałam przeszukałam internet, znalazłam wiele podróbek ... recenzji na ich temat i kupiłam za 1funta z groszami ( czyli koło 5zł). Muszę przyznać że bardzo fajna ta gąbeczka, zawsze miałam problemy z nakładaniem "na mokro", testowałam takie zwykłe z LilyLolo i to jest całkiem coś innego. Makijaż fajnie się trzyma, jakoś tak jednoliciej wygląda wolę nakładać nią niż pędzelkiem. Może i wypróbuję kiedyś oryginał jednak teraz jestem na etapie - nie maluje się wcale - ( bo mam strasznie problemy ze skórą w uk) wiec całą kolorówka poszła w odstawkę.
Inny hit blogowo/youtubowy to muslinowa szmatka + krem hot cloth cleanser i tym jestem zachwycona. Na razie mam wersję z Superdrug'a ale jeśli ta na dłuższą metę nie zrobi mi krzywdy kupię Liz Earle na testy. Mają dość podobne składy (Liz bardziej naturalny)..na 2 miejscu coś co w kremach podejrzewałam o zapychanie jednak tutaj nie robi mi krzywdy ( może dlatego że długo tego na twarzy nie trzymam a może to nie to mnie zapycha po prostu tylko hormony a ja winiłam kremy). Pewnie większą część zasług za taka gładszą i milszą w dotyku twarz powinna przyjąć sama szmatka i używanie jej z czymś innym może dać podobne rezultaty ale jestem ciekawe tego Liz Earle a standardowe OCM dla mnie to za dużo babrania :/ ( nie mówiąc o tym że za pierwszym razem ze zwykłą bawełnianą szmatką prawie bym się udusiła :P )

U mnie teezer też był strzałem w dziesiatke. Bardzo go sobie chwalę, trzyma moje włosy w dobrej kondycji. Zapomniałam już co to 'normalny' grzebień.
Jeżeli chodzi o Hot Polish Cleanser, płyn jest kiepski ale ściereczki Pani Earle ma najlepsze. Obecnie używam zwykłego płynu do mycia (Cetaphil) i tej właśnie ściereczki. Efekty mnie bardzo zadowalają, szczerze polecam. Gąbeczki w zasadzie nie stosowałam,ale chyba postaram sieznalezc jakiś substytut.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 15:04   #471
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość

http://www.youtube.com/watch?v=25WbTCOrqLk&feature=plcp Ale fajny koleś, o ile lepszy od np. nadętej Olimpii i dziewczątek jej pokroju, dla których jutjub to sprawa życia i śmierci i dostają spazmów na widok komentarza od byle hejterki
która nawet małych podpowiedzi w tonie dalekim o hejterskiego nie przyjmuje
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 15:05   #472
Vegetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Raija80 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą. Zresztą ja również nigdy nie podchodziłam do żadnych recenzji na zasadzie - ktoś pokazuje i wychwala to ja muszę to mieć. Ja raczej zawsze podchodziłam do tego jak do reklamy w tv - nawet jeśli były to w 100% szczere opinie. Jak ja coś potrzebuję i ktoś o czymś mówi to po prostu bardziej przyglądam się danemu produktowi i tyle.
Może dlatego nie robią na mnie wrażenia sponsorowane recenzje. Wiadomo było, że to się pojawi wcześniej czy później.
dokładnie sama mam kilka produktów "popularnych" na youtube, i jestem bardzo zadowolona, że się o nich dowiedziałam poczytałam i kupiłam natomiast nie kupię depilatora braun, bo nie jest mi potrzebny, natomiast fajnie wiedzieć, że istnieje depilator, którym można się golić pod wodą. I nie ma dla mnie znaczenia czy filmik, w którym się o tym dowiedziałam jest sponsorowany czy nie... To jest kwestia podejścia.
Przecież kiedy widzicie reklamę w telewizji, gazecie... kiedy np Brodka czy Alicja Bachleda reklamuje dany produkt (za co oczywiście dostaje pieniądze) jesteście zainteresowane daną rzeczą to szukacie informacji o nim i kupujecie lub nie. I tu nikt nie linczuje tych gwiazd za to, że występują w reklamie, a nigdzie nie mówią jakie dostają za to pieniądze. Bo przecież jakie to ma tak na prawdę znaczenie
Stary 2012-08-08, 15:06   #473
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:

o nieee, obejrzałam go i stwierdzam, ze go kocham
Stary 2012-08-08, 15:12   #474
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
oja, dobre, ktoś mógłby jej to wysłać - ja nie mogę, bo zostałam zablokowana chociaz pewnie to zobaczy skoro tu wchodzi
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 15:15   #475
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
o nieee, obejrzałam go i stwierdzam, ze go kocham
bo Roni jest bardzo fajny a że jego wygląd jest kontrowersyjny no to już inna para kaloszy

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 15:19   #476
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
bo Roni jest bardzo fajny a że jego wygląd jest kontrowersyjny no to już inna para kaloszy
no teksty ma pierwsza klasa
aż sobie zrobię seansik wieczorem
Stary 2012-08-08, 15:22   #477
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:

charakter ma bardzo fajny, jest przyzwyczajony do krytyki, więc może się z niej pośmiać i to jest na plus
ja bym nie chciała się wyróżniać aż w tak dosadny sposób jak on, ale skoro lubi...
Stary 2012-08-08, 15:32   #478
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Exclamation Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez nadinn89 Pokaż wiadomość
od jakiegos czasu zastanawiam się czy recenzje na KWC sa tak naprawdę miarodajne. wiele firm zatrudnia ludzi wlasnie zeby pisali pochlebne opinie na stronach kosmetycznych, wiec tez trzeba podejsc do tych wszystkich recenzji z dystansem...
ojj dokładnie! Wiele recenzji na wizażu jest po prostu sponsorowanych, więc nigdy nie będziemy mieli pewności czy to prawda, czy fałsz. Trzeba trochę poczytać składy,dowiedzieć się co służy naszej cerze, a potem po prostu testować na sobie, czy dobrych sprawdoznych koleżankach
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 15:37   #479
Atenya
summer vibes;)

Fajny ten Roni. Już gościa polubiłam.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2012-08-08 o 15:38
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 15:40   #480
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
dokładnie sama mam kilka produktów "popularnych" na youtube, i jestem bardzo zadowolona, że się o nich dowiedziałam poczytałam i kupiłam natomiast nie kupię depilatora braun, bo nie jest mi potrzebny, natomiast fajnie wiedzieć, że istnieje depilator, którym można się golić pod wodą. I nie ma dla mnie znaczenia czy filmik, w którym się o tym dowiedziałam jest sponsorowany czy nie... To jest kwestia podejścia.
Przecież kiedy widzicie reklamę w telewizji, gazecie... kiedy np Brodka czy Alicja Bachleda reklamuje dany produkt (za co oczywiście dostaje pieniądze) jesteście zainteresowane daną rzeczą to szukacie informacji o nim i kupujecie lub nie. I tu nikt nie linczuje tych gwiazd za to, że występują w reklamie, a nigdzie nie mówią jakie dostają za to pieniądze. Bo przecież jakie to ma tak na prawdę znaczenie
Ja nie oglądam reklam w TV, bo mnie drażnią (chyba dlatego przestałam oglądać w ogóle TV), tak samo gwiazdy występujące w reklamach są często źle odbierany (lub jeszcze do niedawna były), że się "nie szanują:P".

Ja po prostu nie lubię jak ktoś kłamie w żywe oczy, że nie ma z YT korzyści, nie zarabia, itp. A potem co drugi produkt sponsorowany, po prostu przestaję oglądać taką osobę.
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości