|
|
#4891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
....ale jestem wkur...
|
#4892 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym ranoo dostaje na razie kaszke na 100 ml wody, na obiad pół sloiczka i na deserek mały słoiczek i wiecie co? pomimo zmniejszenia wszystkich porcji nie protestuje i co najważniejsze nie jest głodna wychodzi na to że za duże porcje dostawała czyli co? przekarmialam (nie myslalam że kiedys to o sobie powiem )---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
powiem Ci że nie ma co martwic się na zapas - ja tez niedawno wrociłam do pracy (ok. 3 tyg) i choć moja Mala nadal budzi się w nocy co najmniej dwa razy, to nie chodzę jakaś mega zmęczona myslalam że będzie gorzej - oczywiście u Ciebie może byc inaczej, no i Ty bedziesz jeździć autem, ale nie zamartwiaj się zawczasu a co do ustawień profilu, to nie wiem - trzeba by to sprawdzić ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
czasem marzę o tym żeby wymyślono tłumik dla dzieci albo wyłącznik głosu ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
ja ostatnio miałam chyba ok 3 mies na potwierdzenie, ale z drugej strony... co masz zrobić?---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- glam a poleciasz jakąś sprawdzoną stronkę z oryginalnymi perfumami i probkami? ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- słyszalaś o "odlewki perfum pl"?
"Człowiek rodzi się z zaciśniętymi piąstkami, jakby chciał powiedzieć: cały świat jest mój. A umiera z otwartymi ramionami, jakby mówił: popatrzcie, niczego ze sobą nie zabieram" Edytowane przez Oliveira79 Czas edycji: 2012-08-08 o 17:26 |
|||||
|
|
|
#4893 |
|
Rozeznanie
|
muffinka, nie te zdjecia to od tesciow byly
a tu fotka domu mojej babci http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...rams=Itemnr=59 |
|
|
|
#4894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4895 |
|
Zadomowienie
|
Ojeju strasznie to wygląda...na szczęście wszyscy cali i zdrowi.
|
#4896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam tą ziloną czyli Eau Fraiche ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Goldi, jeszcze mogę CI polecić Chanelke Allure edp http://allegro.pl/chanel-allure-edp-...538117870.html również robi ten zapach jako ogon, a nie jest duszący, bynajmniej dla mnie ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
OMG współczuję
|
||
|
|
|
#4897 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniolina OMG
.Oli już ludzie w sklepach i na ulicy sie śmieją .fryzjerka dzisiaj cieszyła sie,jak wychodziliśmy,bo ciagle jej mówił,jak ma ciąć!Właśnie paczy ,co tu zmajstrowac "ciągnąć za kwiata,czy firane?" ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- A z 2 dni temu u teściów wjechalo auto do ogrodu...dobrze,ze akurat siedzieli z drugiej strony domu...Przejechał przez ogrodzenie,a mieszkają przy drodze szybkiego ruchu,więc min stowke miał |
|
|
|
#4898 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo my na ostatnie dwa slub mielismy roznie,na jeden 3 miesiace,a na ten drugi jest miesiac zeby potwierdzic,ale tak jak chyba oliviera pisala coz zrobic,2 miechy to tak chyba optymalnieCytat:
ale racja najwazniejsze ze nikomu nic sie nie staloa tak w ogole to hej bo nie pamietam czy juz tu bylam dzis
|
|
#4899 |
|
Zadomowienie
|
a przypomnij ile Twoje starsze ma lat?
|
#4900 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyslalam go do jego pokoju,bo mi zaraz czacha pęknie...
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Jakieś pól roku starszy od Twojego,dlatego od czasu do czasu cos Cię zapytam
|
|
|
|
#4901 |
|
Zadomowienie
|
z tymi zaproszeniami to jest różnie bo np u mnie prosi sie na wesele miesiąc przed a u tż ok 2 miechy
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Oli e-glamour.pl lub iperfumy.pl
Na watku perfumowym na wizazu jest informacja o wiarygodnych sprzedawcach, jest tez watek weryfikacyjny gdzie mozesz wstawic aukcje ktora cie interesuje No i jest nieocenione targowisko na wizazu gdzie mozna probki, odlewki i flachy wymienic i straganik gazetowy gdzie mozna kupic/ sprzedac/ wymienic Chanel Allure jest piekny i ogoniasty, fakt ale mi on jakos pasuje do takiej starszej pani jak ja na przyklad a nie do dzierlatki jak Goldi ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Goldi te kaszki rossmanowe nie maja u nas niestety super wyboru. Widzialam ze np w niemczech sa i rozne pelnoziarniate i w ogole bogata oferta Ja kojarze ze smakow herbatnik i wanilia- obie sa ok, owocowe i banan mocno slodkie, no jeszcze ta na noc i straciatella i na tym chyba sie caly wybor konczy ![]() Ale herbatnikowa jest super, mi smakuje ![]() Albo ja kupuje 1 owsiana bobovity i jakas rossmanowa i mieszam zeby nie bylo za slodkie
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
na allure chorowalam pare lat, w koncu kupilam, meczylam miesiacami i oddalam mamie, zdecydowanie wole zielone jabluszko
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#4904 |
|
Rozeznanie
|
Moje dziecko sie dzisiaj rozgadało,wreszcie
![]() Jak podajecie Maluszkom maliny?Takie surowe mozna?,bo Mój dzisiaj dosłownie pożarł dwie i tak sie zastanawiam czy te pestki nie są za cięzkostrawne dla takiego żołądeczka? Haha no tak glam faktycznie starsza pani Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-08-08 o 20:20 |
|
|
|
#4905 |
|
Zadomowienie
|
Czesc mamuski, melduje sie ze zyje
dalej kompa brak, podczytuje was ile moge ale ciagle jestem daleko w lesie. Malemu wychodzi rugi zabek i dzis przez ponia z rak nie schodzil , cholerne zeby wrrr, a zeby bylo smieszniej to ja bylam dzis zeba usowac:/malo lba nie urwal...ale juz dochodze do siebie;/ cofan sie cos was doczytac, eorsj chcislsm cos komus odpiac ale komu i co?!
|
|
|
|
#4906 |
|
Rozeznanie
|
Mecz się zaczyna!!
|
|
|
|
#4907 | |
|
Zadomowienie
|
my codziennie dosłownie po 100 razy go wysyłamy
i ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() moja dzisiaj przed snem zjadla ladnie ok 130ml mm (tym razem probka bebilon) więc na dobre przechodzimy na mm
|
|
#4908 |
|
Rozeznanie
|
A ja mojemu niezmiennie to mm próbuje wcisnąć i chyba skapituluję..dalej pluje niż widzi. On chyba nie będzie nigdy pił mm.
|
|
|
|
#4909 | ||
|
Zadomowienie
|
oglądam ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
|
|
#4910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Glam...padlam, twoja wiedza jest imponujaca:d |
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pesteczkach nic nie bylo, ladna kupa ozdobna tylko
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
MC Priori, niestety fundusze nie pozwalaja na kupno takiego jaki mi sie marzy, ale ten jest bardzo w porzadku jak na te pieniadze
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz pisalam kiedys, na wymiankach to przez moje rece przeszlo na pewno ponad 120 flakonow ( wstawie wam kiedys link na profil na feagrantice, tam mozna ustawic perfumy ktore sie ma, mialo, chce miec, testowalo itd) O odlewkach i probkach nie wspominam
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak a'propo rodzicow to pokaze wam widok z okna kuchennego, wyobrazcie teraz sobie sniadanko i kawke, a za samiutkim plotem pasa sie sarenki... |
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A allure mialam, oddalam na wymiankach a potem znow sie na nie wymienilam lubie miec na zime
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Sara, mój jak je same to po prostu je gryzie, a jak z innym owcem to zgniecione widelcem.
Oli, dzielna B Idę uspać młodego .... Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-08-08 o 21:47 |
|
|
|
#4919 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tak wtrace mimochodem ze moja Z, zajada malinki prosto z krzaka i pomidory tez (oczywiscie bez skórki).Kaszki z ross tez zajada szału nie ma ale jakies 30-60 ml zmeczy
))
|
#4920 |
|
Zadomowienie
|
Dzień udany ale z wieczorem trochę gorzej... Sprzeczka z tztem i nie miła wymiana zdań z teściową...co za baba...ale o tym jutro w klubie!
Sprzeczka z tztem właśnie przez teściówe Fifi śpi a ja idę zrobić robię kolację :-D
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

ale od 5,30 oka nie zmruzyl. Wszedzie chodzi podtrzymujac sie mebli. Teraz wrzucilam go do lozeczka turystycznego i weszlam sobie na watek na chwile.
a jak w smaku jest ta na noc? bananowa chyba. Albo polec mi jakies malo slodkie smaki. Straciatelle polecalas to pamietam.
wychodzi na to że za duże porcje dostawała
czyli co? przekarmialam
ja ostatnio miałam chyba ok 3 mies na potwierdzenie, ale z drugej strony... co masz zrobić?

.
.fryzjerka dzisiaj cieszyła sie,jak wychodziliśmy,bo ciagle jej mówił,jak ma ciąć!

bo my na ostatnie dwa slub mielismy roznie,na jeden 3 miesiace,a na ten drugi jest miesiac zeby potwierdzic,ale tak jak chyba oliviera pisala coz zrobic,2 miechy to tak chyba optymalnie
ale racja najwazniejsze ze nikomu nic sie nie stalo
bo nie pamietam czy juz tu bylam dzis 

dzielna B