|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Wrzuce moje menu,nie wiem czemu,ale cały czas mam wrażenie,ze za dużo jem
![]() 2 tost grahama z twarogiem 0% i łyżką dżemu 1 graham z sałatą,filetem,pomidorem+ arbuz filet,kefir,ogórek jogurt+owoce (400kcal) ![]() 150g.twarogu 0% z borówkami,mała gruszka wyszło ok.1100kcal.
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Też kiedyś ruuuuda byłam i troszkę tęsknie za tym kolorkiem
ale nie chcę już tak katować kudłów farbami.
|
#1983 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
|
|
#1984 |
|
Zadomowienie
|
meedzik, no ja az tak całkowicie nie jestem, bo jeszcze mi troche opalenizny z Włoch zostało.. ale juz nie jestem taka "złocista" jak bylam
Rozwazam solar, ale nie wiem czy jak pójde tak na 3-4 godziny przed impreza to mi juz opalenizna wyjdzie
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet_chocolate ja tez jakoś 2 lata temu byłam ruda
ale nie długo, tylko od jesieni do wiosny później wracałam do jasnego blondu, teraz pofarbowałam na średni/ciemny blond taki zbliżony do naturalnego, bo chciałam wracać do naturalek ale nie wiem czy mi się uda, bo ja nie potrafię żyć bez farbowania włosów, już mam ochotę to zrobić ![]() Pipson możliwe, że nie będzie widać, jak tylko 3-4 h przed chcesz pójść, mogłaś się wybrać wczoraj i np. jutro to wtedy coś by już było widać tak mi się wydaje ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- nałożyłam sobie olej na łepek i zostawię na noc
|
#1986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1987 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w związku z tą nową pracą którą teraz podjęłam pójdę na ubezpieczenia gospodarcze i będzie mi łatwiej w pracy ![]() Cytat:
Cytat:
wiesz co chodzę więcej, nie mam zaparć, dodatkowo wprowadziłąm urozmaicenie: 2 łyzki lnu mielonego zalewam wrzątkiem i mieszam z łyżką MIODU !! jest pycha i od razu rusza do WC BTW babcia moja mi sprzedała newsa że imbir też poprawia przemianę materii, pity np. szczypta imbiru rozpuszczona w kawie. Jeszcze nie póbowałam ale zamierzam wkrótce przetestować. moja babcia miała całe życie utrudnione wypróżnianie a imbir sobie bardzo chwali. Cytat:
![]() Ja się nie mam dziś co chwalić, do jajecznicy zjadłam grahamkę, a na kolację loda i paczke fruitelli (mamby nie było ) a teraz juz w pracy w knajpie jestem, miałam w planie paznokcie pomalować ale coś wiecej ludzi jest niż sie spodziewałam i nie mam kiedy ![]() Jutro po pracy idę na przedłużanie rzęs - uzupełnienie kocham leżeć, gdy ktoś się mną zajmuje, tj, kosmetyczka.
|
||||
|
|
|
#1988 |
|
Raczkowanie
|
heroine wlasnie sprawdzalam i mam zamiar kupic
![]() murka to ja na pewno kupuje
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet_chocolate hehe moja mama dokładnie to samo mi gada
mówiła, że będę łysa od tego ciągłego farbowania ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Tinek kochana pisz co Ciebie ? widzę, że podczytujesz
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajmy kciuki
![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na siebie zła, bo zjadłam dzisiaj loda czekoladowego
. Ja jednak nie mogę żyć bez słodyczy
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1993 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
![]() medzik o to daj znać jak się ten olejek sprawi, chociaż pewnie i tak go nie kupię bo ostawiłam już prawie wszystkie kosmetyki do włosów przez ten łupież, no ale poczytać mi nie zaszkodzi a wiesz że ja też ostatnio miałam tak że chodziłam w kucyku? Po prostu tak wyglądałam jakoś.. ulizanie. Od razu po umyciu tak mi się układały że wyglądałam jakbym była łysa praktycznie i odstawały na boki to wiązałam wkurzona Dobrze że się zdecydowałaś nie farbować już na blond, o wiele zdrowsze są na pewno i wyglądają jeszcze lepiej ![]() A co do obcinania na równo to powiem Ci że ja tak mam ale i połowa (lewa strona) rośnie mi szybciej niż prawa heroine ja jestem antyfanką biegania! NIENAWIDZĘ ! Kiedyś jeszcze dla Tż się poświęcałam ale teraz już zrezygnowałam ![]() Mecz mnie załamał, nie będę dziś dobrze spała ![]() No ja trochę opalona jestem ale jak widzę inne dziewczyny to się zastanawiam gdzie one te słońce łapią u nas cały tydzień ma padać, już od wczoraj burze i oczywiście trąby, grad itp.Aaa wiesz co nie kupiłam tego kremu bo posmarowałam stopy zwykłym .. kremem do rąk I były takie miękkie następnego dnia że smaruję teraz nim i jest dobrze ![]() madzia pewnie, kup orbitka ja jestem wielką zwolenniczką
|
#1996 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham kawę kawę i tylko kawę filiżanką były dla mnie te duże kubki XXL z Nescafe ![]() Cytat:
przecież mało jesz owoców sporo, ale sama żrę owoce na potęgę lubię to sobie nie żałuję, a co! Teraz jest sezon to korzystam ![]() Cytat:
byłam jak burak wstawili nowe lampy i to jeszcze jakieś turbo i mnie przypiekło i to jeszcze durna poszłam na 7 min
|
|||
|
|
|
#1997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się stęskniłam za studenckim życiem :P lol Cytat:
takie nadzieje, takie szanse... a tu du.pa cóż... taki bywa sport... ale dlaczego Ruski je.b.ane! Koniec dobroci dla TŻ-ta? ja w terenie nie lubię biegać, strasznie się męczę i po 10 min (biegu+marsz) mam dość jakoś na bieżni mi wychodzi. Nie wiem od czego to zależy ;/też mi się spać odechciało... chodzę nabuzowana ja na tle innych to wyglądam jak yyyy... bałwan w zimie eee, no jak zwykły krem działa to spoko loko
|
||
|
|
|
#1998 |
|
Raczkowanie
|
murka za 2 tygodnie planuje zakupic
jutro rano wstaje i ide pobiegac!!! mam nie cale 3 tygodnie zeby osiagnac wage 56 kgmoja motywacja jestescie wszystkie sciagnelam sobie cwiczenia ewy,ale nie dzialaja na moim laptopie wiec zaczne cwiczyc z ewa jak wroce do domu, ale codziennie bede robic te swoje cwiczonkarowniez ogladalam mecz,bylam pewna,ze wygraja, a tu jednak nie przykro mi sie zrobilo jak przegrali![]() ![]() ![]() uciekam spac,rano pobudka
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, dobranoc!
|
|
|
|
#2000 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także szczerze polecam, bo nawet jeśli nie chcesz wiązać z tym pracy to wiadomości z pewnoscia wykorzystasz dla siebie ![]() Cytat:
I widać, ze sie super bawiłas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem o co kaman ;/ ostanio tak mialam juz pare razy to szybko biore magnez pile duzo wody i mi przechodzi. Chyba moj organizm przestał tolerowac kawe ![]() Cytat:
Cytat:
ja nawet ją na twarz używam ![]() A ja dzisiaj byłam z koleżankami na spotkaniu nie ma to jak 6 bab sie zbierze smiechu co nie miara piwka wypite, kalorie nadrobione ale co tam jutro sie z tz wybieram na rower oby nie padało ![]() Tak mi narobilyście wczoraj smaka na pierogi, że w piatek bedzimy z tż lepic :d ostatnio nam pycha wyszły cała rodzina nakarmiona była
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-08-09 o 00:24 |
||||||
|
|
|
#2001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj jakoś lepiej mi się wstało piję wodę z cytrynką Coś na dworze niewyraźnie no ale mam nadzieję, że zimno nie będzie i spódnica da radę i gołe nogi ![]() Cytat:
coraz bardziej jestem ku temu skłonna ![]() Cytat:
mam nadzieję, że mnie to nigdy nie spotka, bo się cholera załamię ![]() http://kwejk.pl/obrazek/1352791
|
||
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochaniutkie
Ja szybciutko odpiszę bo muszę umyć kudły a potem lecę na złotówkę do takiego dobrego lumpa (korzystam, bo po prostu jadę do centrum to co mi szkodzi wyjść pół godz. wcześniej) - może coś złowię na jesień a potem lecę do biura podróży z dzienniczkiem i na uczelnię po zaświadczenie. Kotku, ale Ty się pięknie do ćwiczeń przykładasz Jak się wieczorek udał? ![]() Madzia, ja ćwiczyłam na orbim gdy chodziłam na siłkę. Uwielbiam Więc gdybym ja stanęła przed taką decyzją to bez wahania wzięłabym orbitrek. Ten z linka chyba jest ok ![]() Co do płatków - ja je uwielbiam ale zauważyłam że owsianką lepiej się najadam. No i zawsze te lepsze węgle w siebie wpychamy Chocolate, idź idź...Ja już sama nie wiem co to zrobić żeby utrzymać figurę przez rok aka. Myślę o wykupieniu karnetu - 3 wejść, ale co jak nie będę miała czasu chodzić?! A może tylko tak mówię...A jak zapłacę i będę musiała to inaczej na to popatrzę ![]() Ja piję butelkę wody 1,5l + 2 kawy i z 2-3 mięty. Heroine, ja tam zbytnio fanką sportu nie jestem ale na jełro też się na koniec poryczałam Cocktail, wpisz sobie w google magazines download - osobiście polecam: magazines download com down magaz ws magazine down com Na pewno rozpoznasz te linki w google A mój TŻ dalej psioczy że do wujowy pomysł te pierogi lepić. Ale ja się uparłam i będę robić Dobra lecę. A! Wczoraj oglądaliśmy filmy wieczorkiem. Z całego serducha polecam Zamiana ciał z Reynoldsem. Trochę dużo nawiązań cielesno-erotycznych, ale naprawdę momentami ryczeliśmy ze śmiechu Buziaksy!
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Dzaga, przecież Ty utrzymujesz figurę
nie wiem jak Ty to robisz, ale zazdroszczę silnej woli Ja też ryczałam po Euro
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żeby nie zwariować
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Milena001, można spróbować.
ja bym chyba nie wytrzymała do soboty czy niedzieli
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
Sorki za tak długi brak kontaktu. Na pogrzebie, jak to na pogrzebie wszyscy płakaliśmy jak bóbry. Za to po stypie było fajnie. Spotkałam się z rodziną której nie widziałam 15 lat! Siedzieliśmy do 2 w nocy. Takie mam fajne kuzynostwo i wujostwo, że szok. Za 3 tyg - 31.08 jedziemy do jednego z tych kuzynów na wesele w Wiedniu faaajnie. Język się przydaje.Co do ex TŻ to dziś idę do niego, bo ma jeszcze jakieś moje rzeczy, a poza tym muszę mu oddać pierścionek zaręczynowy A teraz najważniejsza wiadomość- już znam rodzinę u której będę w Londynie. Kobieta jest radną w Londynie, a facet nie wiem gdzie pracuje. Mają dwie córki, Molly i Emma- 11 i 8 lat. Ja się uparłam, że chcę 1 dziecko, ale myślałam, że na malucha trafię, a jak są duże, chodzą do szkoły to super! Mieszkają na przedmieściach Londynu. Będę je odprowadzać do szkoły (piechotą), będę miała swój pokój, swój samochód. Mają też kota (tak jak ja ). Myślę, że fajnie trafiłam, to są jacyś bogaci ludzie, mają sprzątaczkę raz w tyg. Ja będę się opiekować dziećmi. Spodziewałam się ok 1 tys polskich na rękę, a tu niespodzianka, prawie 2 na czysto 2 razy więcej niż tu zarabiam :P Oni pewnie będą chcieli żebym już przyjeżdżała, ale ja chcę być na weselu kuzyna, więc pojadę 5.09 tak planuję. Jeszcze z nimi nie rozmawiałam. Dziś lub jutro będę gadała na skype! SuuuperA co do wagi- 56,9 W sob i niedz mnie nie ma bo jestem na Coke Life Music Festival w Krakowie jak co roku od 4 lat
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-08-09 o 09:05 |
|
|
|
#2007 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=heroine86;35779043]
No co Ty przecież mało jesz owoców sporo, ale sama żrę owoce na potęgę lubię to sobie nie żałuję, a co! Teraz jest sezon to korzystam ![]() Niby tak,ale Lisa pisała,żeby wieczorem nie jeść owoców,a ja jakoś nie wyobrażam sobie zjeść twaróg z pomidorem,czy innym warzywem.To chyba same warzywa. ![]() Co do kawy to żłopie ją nałogowo ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Like_a_women;357825 15]
Cytat:
spróbuj! Ja sobie robię np. takie niby kanapki- chleb zamieniam plastrami pomidora, na to daję serek wiejski zmieszany z cebulą. Dodaję sól i pieprz, czasem szczypiorek. No niebo w gębie! Albo np. pokrojony na ćwiartkę pomidor, cebula, serek wiejski, sól i pieprz w miseczce i wcinam. To samo ale inna forma i pyyycha ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Co do włosów to muszę iść ściąć te końce! ciągle nie mam czasu :P aaa i mam już kolor czekoladowy wszyscy się mną podniecają cała rodzina jaka ja to jestem śliczna, jak laleczka itd. Przyszłam do pracy tak samo. Zmiana koloru, a tyle zmienia
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-08-09 o 09:10 |
|
|
|
|
#2009 |
|
Zadomowienie
|
Jadę dzisiaj do SH poszperać,bo powiem Wam,ze ta dieta daję mi już po psychice.Na początku szło super,a teraz czuje sie ukarana,bo tego nie mogę,tego
Jednym słowem: MAM KRYZYS DIETOWY ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- [QUOTE=Cindy90;35782551][QUOTE=Like_a_women;357825 15] Przestawisz się spróbuj! Ja sobie robię np. takie niby kanapki- chleb zamieniam plastrami pomidora, na to daję serek wiejski zmieszany z cebulą. Dodaję sól i pieprz, czasem szczypiorek. No niebo w gębie! Albo np. pokrojony na ćwiartkę pomidor, cebula, serek wiejski, sól i pieprz w miseczce i wcinam. To samo ale inna forma i pyyycha [COLOR=Silver]dzięki
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Like a women ja Ci powiem, że ja jak czuję, że mam kryzys to wiesz co robię? Pozwalam sobie na coś. Oczywiście nie wyjadam całej lodówki, ale to na co mam ochotę to zjem. Np. wczoraj chciałam pizzę i wino to sobie zjadłam i wypiłam. Długo się trzymałam i żeby nie polec to sobie czasem na coś pozwalam. Poza tym to waga mi na następny dzień skoczy, a później spada jak szalona! Nie można sobie wszystkiego odmawiać, ale trzeba mieć umiar. Ja jeszcze te 3 tyg mam zamiar się odchudzać do wesela. I po weselu dalej, aż dojdę do 50
Wiem, że na CLMF na pewno jakieś piwka wpadną, ale przecież nie będę sobie wszystkiego odmawiać, i tak wyskaczę to :P Wiesz dietę trzeba traktować poważnie, to nie dieta tylko zmiana nawyków żywieniowych i nie da się tak np. w 2 tyg schudnąć dużo, bo za chwilę będziesz chciała sobie dogodzić tym czego sobie odmawiałaś i efekt jojo gotowy. Uważam, że wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. No i ćwiczenia to podstawa zdrowego trybu życia. Dziś biegam
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-08-09 o 09:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Mam plecy same ^^ Masz takie ło znad jeziorka.

ale nie chcę już tak katować kudłów farbami.

piękne zdjęcie
(im cięższe koło zamachowe, tym lepiej
chociaż dzisiaj samej wody wypiłam dwa litry
zdecydowanie bardziej wolę od rowerka. Chociaz mnie taki "stacjonarne" nudzą szybko
widziałam, że ktoś pisał o tej tiff, co w ogole sadzicie o tych cwiczeniach??
a jeszcze jutro idziemy na impreze do znajomych z chłopakiem i wypadałoby się jakoś prezentować... zastanawiam sie czy skoczyc jutro z rana na 10 min na solar, czy dzis i jutro walnąć się ziają brązującą 

no ale kofeina pobudza metabolizm, hehe

przecież mało jesz 
piję wodę z cytrynką
Jak się wieczorek udał?