![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Spoo
![]() i jeszcze wkokufia mnie ta relkama wyskakująca na górze ![]() ![]() ![]() spadam edit: wagę, ale czy to coś zmienia? ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-08-08 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#812 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w sumie to nie chciałam ![]() choc musze zgłębic bowmakera ![]() bo go prawie nie czuje na sobie ![]() w dodatku dotarło do mnie po niewczasie ze na zlocie był slumberhouse ![]() ![]() Cytat:
ta jasne ![]() wjedź jej na ambicje i powiedz ze nie po to chodzisz prywatnie do dentysty zeby się zębów pozbyc ![]() ja bym poszla do innego ![]()
![]() |
#813 | |||||
BAN stały
|
Znad znikającego tószczó
![]() Podziwiam ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35774580]nie zapominaj o belzebubii, masonerii i żydostwie ![]() ![]() ![]() I o Iluminatach, Scjentologach i Baptystach Dnia Siódmego ![]() ![]() Urlop Ci służy ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35775001]Coś mi się żyć odechciało. Mam nadzieję że chwilowo ![]() Na pewno, tak jak mi się chwilowo żyć zachciało ![]() Rozumiem, że to szaleńczy śmiech z przerażenia przed potęgą mego genijószó, ludziomanipulacji i spindoktorstwa? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Myślałaś może o specjalizacji z psychiatrii? ![]() Tfintuh! ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#814 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dużo osób tak ma, chyba ![]() ![]() Tak czy owak, za rychłą poprawę ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedziałam, że ewent. po moim trupie to usuwanie ma skonsultować z moją drugą dentystką (też chirurgiem) istnieje mała nadzieja, że znowu mnie pokroją i podsypią ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#816 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() chyba też zacznę takie mieć bo ileż się można dołować, tak więc uwaga próba: jak przeżyję najbliższe 1,5 miesiąca i nie zarobię sie na śmierć przy tym kuśtykając to będę mogła iść się pokroić za 6 tysiaków ![]() ![]() ![]() ![]() (tja już mi odbija od nadmiaru pracy, dziś od rana na pełnych obrotach, przed chwilą skończyłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i siatkarze jadą do domu. bu |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
grozi wypollizowaniem
|
nom cos w tym jest ![]() od samega trailera mi sie owłosienie zjezyło z podniety ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
no prosze cie 3-4 lata wg mnie sie opylka ![]() no bo co? usuniesz i co? implant za 5 tysiaków ![]() ![]()
![]() |
#818 | ||
BAN stały
|
Flo
![]() ![]() Cytat:
![]() O właśnie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale co z tym zębem nie tak? ja się nie znam na zębach za bardzo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Obejrzałam 1 sezon "Zabójczych umysłów" , M. pyta, czy mi za to ktoś zapłacił
![]() To idę spać ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Jesteś pewien, że nie zapyliłeś jakąś wiosenną porą? ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 | ||
Zakorzenienie
|
Masło Ci zniknęło z lodówki?
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nawet nie mam czego odzyskiwać ![]() Qrde ale mi od popołudnia moc odeszła ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#823 | ||||
Wiedźma
|
Myłaś się? Ludy jadłaś? Czy walałaś farbą?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozostaje mieć nadzieję, że to tylko na razie tak niefajnie wygląda i jeszcze się pozmienia na lepsze. Czwórka wyrwana może zostać zastąpiona mostem porcelanowym. taniej i pewniej, niż implant. Fuaśnie. ![]() Ja czuję, ale nie AŻ TAK, jak bym chciała. A chciałabym tak, żeby w buty wciekał. Cytat:
Cytat:
Idę się w końcu myć. Farba przy drzwiach mi odlazła razem z taśmą zabezpieczającą drzwi. Jutro biorę pędzelek do farbek dziecka i odwalam malarstwo precyzyjne. ![]()
![]() |
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad dentysta - słusznie prawisz - ale z historią kostną Flo może być problem obawiam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale tak szczerze między nami jako znawczyni serialowa mówię Ci że mogłaś sobie zapodać za☠☠☠istszy serial - niejeden no ale od czegoś trzeba zacząć ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to dziś? przeca dziś sie zara kończy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
to zależy co kto lubi - w sieciuni jest tego masa
z gatunku preferuję zagadki Las Vegas - tak tylko troszkę ze względ na ciastkowych chopów ale i babki jakieś bardziej jajeczne ![]() Gotowe na Wszystko to jest najlepsze krzywe zwierciadło społeczeństwa ever Dexter dla lubiących krwawe fabuły Diabli Nadali - komediowo rozrywkowo acz kolejne krzywe zwierciadło i pierdyliard innych tematycznych Mad Men itp w zależnosći od klimatu Chirurgów Tobie nie polecam choć w sumie po czemu nie ale ckliwe dziadostwo - tylko ciastka fajne i momentami cięty dowcip - zbyt rzadko jednak o wyuzdanej profanacji rodem z Californication nie wspomneu - ale też trzeba lubieć ten typ humoru |
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Jak kończy jak dopiero się zaczęło
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I tak w ogóle źle zrozumiałeś, chodzi mi nawet o stan sprzed ciąży ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Ale co żebyś teraz do pracy przyszedł? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja ze swoją bardzo amatorską wiedzą , podpowiadałam znjomym możliwą diagnozę, ktorej nie postawili leczący ich lekarze ; m.in niedoczynnośc tarczycyz hashimoto czy Zespół Marfana Ja wiem,że lekarz pierwszego kontaktu aktualnie ma bardzo ograniczone możliwości badań i diagnozowania czy nawet wypisania skieowania, ale "przychodniani" specjaliści już nie , oni mają tez możliwośc skierownia do szpitala. Jezeli więc pochopnie stawiają diagnozę to jest wynik braku rzetelności lub wiedzy a nie braku możliwości zrobienia odpowiednich badań , tym bardziej , że chorzy często są gotowi wykonac dodatkowe badania nawet prywatnie na swój koszt. Generalnie mam szczeście miec kilku specjalisrów klinicystów w rodzinie ,( w tym pediatryczkę, jedną z najlepszych na Śląsku , lata pracy w CSK + własna przychodnia) do ktorych udaję się czasem na konsultację w razie różnych wątpliwośi, i np. dwukrotnie w przypadku mojego starszego syna zawdzięczam im (jej ) rozpoczęcie prawidłowego leczenia m.in w przypadku zakażenia nerek potraktowanego w przychodni jak grypę i błędnie rozpoznanego krztuśca. W obu przypadkach po drugim antybiotyku nie dającym żadnej poprawy lekarze zastanawiali się nad zrobieniem wymazu z antybiogramem- nie czekałam , zadzwoniłam do Baśki , w pierwszym przypadku od razu zleciła zestaw badań z krwi i moczu a w ich wyniku na drugi dzień dziecko było w szpitalu gdzie spędziliśmy ponad dwa tygodnie ( miał 8 miesięcy ) nawiasem mówią krew miał taką ,że zanim odebralismy badania moczu to Baśka podejrzewała białczkę , w drugim przypadku ( 8 lat) bez dodatkowych badań postawiła trafną diagnozę i zmieniła lek, jak dzisiaj pamiętam ,że Pimafucin zlikwidował problem w bodajże 4 dni , a wcześniej niepotrzebnie brał serię zastrzyków penicyliny, która nie dawała żdnych efektów.
![]() |
#835 | |
BAN stały
|
Nie, no... to tylko nieśmiała propozycja, taka opcja awaryjna, gdyby nikt inny, ten teges, nie chciał
![]() ![]() Wiedziałem, że się do tego przyczepisz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Poguo go?! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() A mnie o jedzenie lodów, nie ludów, jeśli mam być szczera. ![]() Cytat:
![]() ![]() Do mnie kiedyś listonosz po 20 przyszedł. Skończyło się randką i wspólnym wyjściem na koncert. Niestety, okazało się, że w czasie kiedy inni stali po inteligencję, on stał po superpakiet urody. ![]()
![]() |
#837 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Wiedźma
|
No! Żeby nie było: on wcześniej chodził wielokrotnie w porach bardziej normalnych. Pierwszy raz żeby przynieść polecony, potem, żeby przynieść cokolwiek, w końcu po to, żeby z żalem poinformować, że dziś nic nie przyniósł.
![]() I był naprawdę nieziemsko ładny. Jak go pierwszy raz zobaczyłam podczas mycia okna, to mi szmata z rąk wypadła. I upadła na schody pół metra przed nim. ![]() ![]() Anyway, moja matka konała ze śmiechu obserwując to pasmo klęsk. ![]()
#839 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tera to wiesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak mi się nie chce ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#840 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Skoro jestesmy w temacie to zupelnie niezlosliwie zapytam - dlaczego wlasciwie niektorzy/niektore z Was nie moga schudnac? Taka dieta 1000 kcal powinna dzialac... W mej dlugiej historii odchudzania zawsze dzialala i np. 12 kg udalo mi sie zrzucic w 3 m-ce. Wiadomo, np. z masywnych lydek sie nie schudnie do patykow, gruszka zawsze bedzie gruszka ale po calosci powinno pojsc. Wiec? Brak silnej woli, podjadanie? Cytat:
![]() Moj wczoraj przyszedl zawiany i z limem pod okiem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.