|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Spoo
i jeszcze wkokufia mnie ta relkama wyskakująca na górze "Jak odzyskać figurę sprzed ciąży?" sprzed jakiej ciąży ja się pytam jak odzyskać figurę fogle? spadam edit: wagę, ale czy to coś zmienia? ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-08-08 o 22:40 |
|
|
|
#812 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w sumie to nie chciałam ![]() choc musze zgłębic bowmakera ![]() bo go prawie nie czuje na sobie ![]() w dodatku dotarło do mnie po niewczasie ze na zlocie był slumberhouse Cytat:
ta jasne ![]() wjedź jej na ambicje i powiedz ze nie po to chodzisz prywatnie do dentysty zeby się zębów pozbyc ![]() ja bym poszla do innego
|
|
|
#813 | |||||
|
BAN stały
|
Znad znikającego tószczó
Podziwiam [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35774580]nie zapominaj o belzebubii, masonerii i żydostwie [/QUOTE]I o Iluminatach, Scjentologach i Baptystach Dnia Siódmego Urlop Ci służy [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35775001]Coś mi się żyć odechciało. Mam nadzieję że chwilowo [/QUOTE]Na pewno, tak jak mi się chwilowo żyć zachciało Rozumiem, że to szaleńczy śmiech z przerażenia przed potęgą mego genijószó, ludziomanipulacji i spindoktorstwa? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myślałaś może o specjalizacji z psychiatrii? ![]() Tfintuh! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#814 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dużo osób tak ma, chyba Ale definicja "rzeczy poza zasięgiem" też niejednolita jest, "to, co dla jednych jest sufitem, dla drugich jest podłogą" (że Zapolską pojadę patetycznie), więc wiesz... Tak czy owak, za rychłą poprawę
|
||||
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedziałam, że ewent. po moim trupie to usuwanie ma skonsultować z moją drugą dentystką (też chirurgiem) istnieje mała nadzieja, że znowu mnie pokroją i podsypią ale znowu tylko na 3-4 lata wystarczy
|
|
|
#816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i uwielbiam Cytat:
![]() chyba też zacznę takie mieć bo ileż się można dołować, tak więc uwaga próba: jak przeżyję najbliższe 1,5 miesiąca i nie zarobię sie na śmierć przy tym kuśtykając to będę mogła iść się pokroić za 6 tysiaków dwa razy (tja już mi odbija od nadmiaru pracy, dziś od rana na pełnych obrotach, przed chwilą skończyłam )Cytat:
No i siatkarze jadą do domu. bu |
|||
|
|
|
#817 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
nom cos w tym jest od samega trailera mi sie owłosienie zjezyło z podniety ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
no prosze cie 3-4 lata wg mnie sie opylka ![]() no bo co? usuniesz i co? implant za 5 tysiaków , a o implant tez trza dbac i wcale nie jest powiedziane ze sie nie spsuje po kilku latach , zakładając ze wogole sie przyjmie
|
|
|
#818 | ||
|
BAN stały
|
Flo
![]() Cytat:
O właśnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale co z tym zębem nie tak? ja się nie znam na zębach za bardzo |
|
|
|
|
#820 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#821 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Obejrzałam 1 sezon "Zabójczych umysłów" , M. pyta, czy mi za to ktoś zapłacił
![]() To idę spać ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Jesteś pewien, że nie zapyliłeś jakąś wiosenną porą?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Masło Ci zniknęło z lodówki?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nawet nie mam czego odzyskiwać Qrde ale mi od popołudnia moc odeszła Jakaś senna jestem i czuję się jak na kacu A tu jeszcze tyle muszę dzisiaj zrobić
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#823 | ||||
|
Wiedźma
|
Myłaś się? Ludy jadłaś? Czy walałaś farbą?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pozostaje mieć nadzieję, że to tylko na razie tak niefajnie wygląda i jeszcze się pozmienia na lepsze. Czwórka wyrwana może zostać zastąpiona mostem porcelanowym. taniej i pewniej, niż implant. Fuaśnie. Ja czuję, ale nie AŻ TAK, jak bym chciała. A chciałabym tak, żeby w buty wciekał. Cytat:
Cytat:
Idę się w końcu myć. Farba przy drzwiach mi odlazła razem z taśmą zabezpieczającą drzwi. Jutro biorę pędzelek do farbek dziecka i odwalam malarstwo precyzyjne.
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad dentysta - słusznie prawisz - ale z historią kostną Flo może być problem obawiam się
|
|
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
to też Ale chodziło o farbę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale tak szczerze między nami jako znawczyni serialowa mówię Ci że mogłaś sobie zapodać za☠☠☠istszy serial - niejeden no ale od czegoś trzeba zacząć ![]()
|
||
|
|
|
#827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to dziś? przeca dziś sie zara kończy ![]() Cytat:
ale znając mnie to bym sie znudziła tym szybko
|
||
|
|
|
#828 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#829 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skoro po pierwszej nie ma czego odzyskiwać, to po drugiej już na pewno będzie ![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
to zależy co kto lubi - w sieciuni jest tego masa
z gatunku preferuję zagadki Las Vegas - tak tylko troszkę ze względ na ciastkowych chopów ale i babki jakieś bardziej jajeczne ![]() Gotowe na Wszystko to jest najlepsze krzywe zwierciadło społeczeństwa ever Dexter dla lubiących krwawe fabuły Diabli Nadali - komediowo rozrywkowo acz kolejne krzywe zwierciadło i pierdyliard innych tematycznych Mad Men itp w zależnosći od klimatu Chirurgów Tobie nie polecam choć w sumie po czemu nie ale ckliwe dziadostwo - tylko ciastka fajne i momentami cięty dowcip - zbyt rzadko jednak o wyuzdanej profanacji rodem z Californication nie wspomneu - ale też trzeba lubieć ten typ humoru |
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak kończy jak dopiero się zaczęło
![]() ![]() Cytat:
![]() I tak w ogóle źle zrozumiałeś, chodzi mi nawet o stan sprzed ciąży
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
dostałem smsa od szefa o tej porze...
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Ale co żebyś teraz do pracy przyszedł?
|
|
|
#834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Przy czym nie tyle chodzi o fachowośc leczenia - bo leczenie często zalezy od konkretnego przypadku - co raczej o rzetelnosc , dokładnośc, doświadczenie i trafnośc diagnozowania, czasem również o sposób komunikacji i traktowania pacjenta.Cytat:
Ja ze swoją bardzo amatorską wiedzą , podpowiadałam znjomym możliwą diagnozę, ktorej nie postawili leczący ich lekarze ; m.in niedoczynnośc tarczycyz hashimoto czy Zespół Marfana Ja wiem,że lekarz pierwszego kontaktu aktualnie ma bardzo ograniczone możliwości badań i diagnozowania czy nawet wypisania skieowania, ale "przychodniani" specjaliści już nie , oni mają tez możliwośc skierownia do szpitala. Jezeli więc pochopnie stawiają diagnozę to jest wynik braku rzetelności lub wiedzy a nie braku możliwości zrobienia odpowiednich badań , tym bardziej , że chorzy często są gotowi wykonac dodatkowe badania nawet prywatnie na swój koszt. Generalnie mam szczeście miec kilku specjalisrów klinicystów w rodzinie ,( w tym pediatryczkę, jedną z najlepszych na Śląsku , lata pracy w CSK + własna przychodnia) do ktorych udaję się czasem na konsultację w razie różnych wątpliwośi, i np. dwukrotnie w przypadku mojego starszego syna zawdzięczam im (jej ) rozpoczęcie prawidłowego leczenia m.in w przypadku zakażenia nerek potraktowanego w przychodni jak grypę i błędnie rozpoznanego krztuśca. W obu przypadkach po drugim antybiotyku nie dającym żadnej poprawy lekarze zastanawiali się nad zrobieniem wymazu z antybiogramem- nie czekałam , zadzwoniłam do Baśki , w pierwszym przypadku od razu zleciła zestaw badań z krwi i moczu a w ich wyniku na drugi dzień dziecko było w szpitalu gdzie spędziliśmy ponad dwa tygodnie ( miał 8 miesięcy ) nawiasem mówią krew miał taką ,że zanim odebralismy badania moczu to Baśka podejrzewała białczkę , w drugim przypadku ( 8 lat) bez dodatkowych badań postawiła trafną diagnozę i zmieniła lek, jak dzisiaj pamiętam ,że Pimafucin zlikwidował problem w bodajże 4 dni , a wcześniej niepotrzebnie brał serię zastrzyków penicyliny, która nie dawała żdnych efektów.
|
|
#835 | |
|
BAN stały
|
Nie, no... to tylko nieśmiała propozycja, taka opcja awaryjna, gdyby nikt inny, ten teges, nie chciał
![]() Wiedziałem, że się do tego przyczepisz ![]() Cytat:
![]() Poguo go?! ![]() |
|
|
|
|
#836 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() A mnie o jedzenie lodów, nie ludów, jeśli mam być szczera. Cytat:
![]() ![]() Do mnie kiedyś listonosz po 20 przyszedł. Skończyło się randką i wspólnym wyjściem na koncert. Niestety, okazało się, że w czasie kiedy inni stali po inteligencję, on stał po superpakiet urody.
|
|
#837 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#838 |
|
Wiedźma
|
No! Żeby nie było: on wcześniej chodził wielokrotnie w porach bardziej normalnych. Pierwszy raz żeby przynieść polecony, potem, żeby przynieść cokolwiek, w końcu po to, żeby z żalem poinformować, że dziś nic nie przyniósł.
![]() I był naprawdę nieziemsko ładny. Jak go pierwszy raz zobaczyłam podczas mycia okna, to mi szmata z rąk wypadła. I upadła na schody pół metra przed nim. Ale to drobiazg, bo kiedy on przyszedł po raz pierwszy, to rozsypał całą zawartość torby w moim przedpokoju... I ogólnie nie był listonoszem, tylko studentem dorabiającym w wakacje. Czy pisałam już, że był śliczny? ![]() Anyway, moja matka konała ze śmiechu obserwując to pasmo klęsk.
|
#839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tera to wiesz Cytat:
Cytat:
Jak mi się nie chce ale jutro wyjeżdżam na weekend (podczas którego będę myśleć cały czas o tym ze robota sama sie nie robi ) więc pozostaje mi jakoś dożyć do końca dnia
|
|||
|
|
|
#840 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Skoro jestesmy w temacie to zupelnie niezlosliwie zapytam - dlaczego wlasciwie niektorzy/niektore z Was nie moga schudnac? Taka dieta 1000 kcal powinna dzialac... W mej dlugiej historii odchudzania zawsze dzialala i np. 12 kg udalo mi sie zrzucic w 3 m-ce. Wiadomo, np. z masywnych lydek sie nie schudnie do patykow, gruszka zawsze bedzie gruszka ale po calosci powinno pojsc. Wiec? Brak silnej woli, podjadanie? Cytat:
Moj wczoraj przyszedl zawiany i z limem pod okiem. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

"Jak odzyskać figurę sprzed ciąży?" sprzed jakiej ciąży ja się pytam

[/QUOTE]

dostałem smsa od szefa