|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Bao dzięki za opinię
dacię radę a jak tam Iza??? Też tak dokazuje??? Emilka z każdej możliwej strony się wypycha, rozpycha itp ![]() Cytat:
i też pozycji leżącej ni ma
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Bika, tak jak mówię, kiepski wybór jest. Niby taki leżaczek ale nie ma w czym wybierać, takich do 9kg jeszcze jest dość dużo.
Dodaja, moja babcia to cały czas powtarza, że Kamilek ma takie cuda a jej dzieci miały tylko płócienne kaftaniki a i tak był to szczyt klasy.
|
#2974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety moja gin pojechała teraz na urlop... i wraca dopiero 12 września. Trochę się załamałam, zastanawiam się czy iść do innego czy poczekać na nią. Pogadam z TŻ jak wróci, zobaczę jakie on ma plany w temacie A kwas biorę od paru tygodni.Od 3 lat nie biorę pigułek i mój cykl czasami trwa 25, czasami 29 dni. Zależy chyba od humoru. Na początku tego roku lekarz poradził uregulowanie go, brałam przez parę miesięcy jakieś tabletki ale nic to nie dało. tego 12.09 będzie akurat połowa cyklu więc może zaraz po wizycie, jak wszystko będzie ok i jak TŻ będzie w domu to zaczniemy działać A przygotowania wolniutko do przodu. Nie mogę uwierzyć że tak mało czasu zostało...
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
idę Kamilowi dać lekarstwo, ciekawa jestem jak ten mój histeryk to przełknie jak on herbatki koperkowej nie jest w stanie wypić
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu sama nie otworzysz?
|
|
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mi się tak przypomniało, jak rozmawiacie o leżaczkach, że moje siostry to miały takie proste, kosztowały chyba coś koło 40 pln i w sklepach innych nie było Matko ile to już czasu minęło
|
|
|
|
|
#2979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
do tego mega boli mnie brzuch jak się w nocy przewalam na bok, czuję jakbym z tym brzuchem ją przeciągałą na drugą stronę - takie kijowe uczucie do tego średnio co 2 godziny ma czkawki bolą mnie też wszystkie mięśnie i kości od tego leżenia, czuję się taka zastana, jak tak dalej bedzie to ja zwyczajnie nie bede mieć siły rodzić
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno przy drugim porodzie jest łatwiej, dasz radę
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie nie nadaję do chodzenia w ciąży
|
|
#2985 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry, przeleciałąm was tylko szybciutko
Cytat:
Cytat:
![]() 15,08 urodziny i 3 rocznica ślubu 17,08 wizyta u gina dzięki, ż epytasz o starania, ale tak jak Tomalinka pisała na razie nam słabo to idzie, oby się szybko to zmieniło. Ciesze się, ze do nas zaglądasz, bo bez ciebie to już nie to samo. Butter co do twojego bloga to mi się podoba, zdjecia są rewelacyjne, apetyczne ale tak jak dziewczyny pisały potrzeba więcej przepisów i takich zwykłych prostych tradycyjnych dla takiej kiepskiej kucharki jak ja Nikita efekty sa powalające, na prawdę super wyglądasz i wielkie brawa dla ciebie ja tez się martwię jak tam Mrowinka
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-08-09 o 09:23 |
||
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Nikita wow!!!! Chyba dojrzałam do decyzji, że ja też chcę spróbować tych ćwiczeń... muszę gdzieś płytki upolować. Od czego zacząć, od killera? Magda powodzenia dzisiaj u architekta Żabcia co to się u Was działo... dobrze, że to nic poważnego i że sobie poradziliście z wielką wodą w kuchni! Bao trzymaj się tam dzielnie Strong brawo! A nie za wcześnie wzięłaś się za te ćwiczenia? Ale jak dobrze się czujesz i możesz to brawo! ![]() Amani myślę, że musicie iść albo w prawo albo w lewo, czyli albo urwać na razie kontakt i ze sobą nie rozmawiać, żebyście oboje przywykli do nowej sytuacji, albo po prostu spotkać się face to face i wtedy na spokojnie porozmawiać. Telefonicznie raczej nie da się tego wszystkiego poukładać. Witam też nowe dziewczyny!
|
#2987 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeesc!
![]() Cytat:
![]() I gratuluje rozmowy - trzymam kciuki za ciag dalszy! ![]() Cytat:
Zabulcia, dzieki! Kiedy beda fotki Domina z sesji? (t)asia - witaj Karolina - witaj Cytat:
![]() i nie przesadzaj z tymi udami no i tak jak Blondasek napisala, ruszaj sie na razie spacerami, rowerem, potem przyjdzie czas na wieksze fikanie, wazne aby sie ruszac! Cytat:
Cytat:
Dziekuje i zapraszam na bloga, ciesze sie, ze ci sie podoba!I trzymam kciukasy za twoje samozaparcie i za dzisiejszego skalpela, ja dzis killera robie. Butter, dzielnie walczycie z TZ!!! Tak trzymac!
|
|||||
|
|
|
#2988 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
oby tak dalejCytat:
Odebrałam wyniki tego badania AMH. Trochę to dziwne bo niby miało to sprawdzić moją rezerwę komórek jajowych. Wynik jest 4,4 a powyżej 3,0 pisze że wysoki poziom hormonu mogący świadczyć o pcos. Jakby to Nikita powiedziała no kule bele. To przecież już wiedziałam. Także nie wiem czy znowu się nie okaże że ten wynik jest za mało dokładny albo coś. |
|||
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie rzucam się na killera, bo wiem, że odpadnę. Moja kondycja nie jest już taka jak kilka tygodni temu, ale też nie jest powalająca, dlatego chcę skalpela opanować do perfekcji, przeplatać z innymi ćwiczeniami i potem killer
|
|
|
|
|
#2990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo motywujace sa Wasze pochwaly! Cytat:
ciesze sie, ze Cie zmotywowalam! Mysle, ze jak sie usmiechniesz do Onyksa to sciagnie ci te programy z Chomika i przesle, tak jak to robi dla Kotka i dla Blond bodajze. Polecam zaczac ze Skalpelem, bo Killer jest w miare trudny i mozesz sie zniechecic na poczatek. |
||
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Wcięłam część śniadanka ...trzeba zaraz coś zjeść jeszcze... ![]() Tak widzę, że pisałyście o leżaczkach...ja będę chciała kupić leżaczki, te 3 w 1 z FP...i wydaję mi się, że skoro na zdjęciach pokazane są 3 pozycje, to musi się prawie na płasko rozkładać...tym bardziej, że akurat ten jest jednym z leżaczków, gdzie faktycznie ta pozycja jest prawie leżąca...i dodatkowo posłuży trochę dłużej... Wczoraj byłam u tej koleżanki i dzieciaczek fajnie zasypia w takim leżaczku... Strong ten leżaczek co ty wklejałaś, to ma chyba moja koleżanka...i jak tak na niego patrzę, to jest bardziej siedzący niż leżące i bym do niego wsadzała starsze dziecko, nie takie malutkie |
|
|
|
#2992 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc gwiazdki! Pisze do was z telefonu,bo mamy znow awarie w biurze
bede dopiero w sobote,bo jedziemy odebrac tesciowa z Pobierowa Trzymajcie si? i badzcie grzeczne
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() Zabcia to widzę, że Domi tak samo jak Maja mają plan dnia. Moja też tuż przed 20 zaczyna marudzić bo wie, że o 20 kąpiel. Potem cyc i idzie spać. Budzi sie ok 3 , choc ostatnio pomija te godzinę i od razu o 6 się budzi a potem o 9. Bika to bardzo dobrze, bo ja najpierw odkładałam tylko do 62 i dupa. Maja ma 2,5 miesiąca i nosi rozmiar 68 już. Co do leżaczka to ja mam chicco i on sie właśnie rozkłada na płasko. Onyks jak będę po wizycie, to dam znać co i jak ![]() Bao musi sie udać ![]() Gucia, Nikita ![]() tomalinko ja sie nie znam, ale trzymam kciuki ![]() Zapomniałam , ze wczoraj była u nas teściowa I... było całkiem spoko. Tylko raz jej uwage zwróciłam. Wchodzę do pokoju (robiłam kawę) a tu Maja "siedzi" podparta poduchami i teśąciowa się cieszy jak ona ładnie siedzi. Szybko jej zwróciłam uwagę, ze dziecko nie jest na to gotowe. Przeprosiła mnie i luz.
|
|
|
|
#2995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Widaj taka jego rola, dlatego robie go tylko 2x w tyg.
|
||
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)i fakt nie rozklada sie calkiem na plasko jak materac w lozeczku ale tak jak pisala Bao reguluje sie paskiem z tylu i nogami. A poza tym ja na samym poczatku kladlam kocyk i juz bylo na plasko. Teraz ci znajomi tez dostali ten lezaczek i sa mega zadowoleni (wczesniej mieli inny do 9 kg i Mlody przestal sie miescic) i jakby ktoras byla zainteresowana tym lezaczkiem to moge sprzedac okazyjnie bo Maja sporadycznie w nim siedzi (najczesciej siedzi w moim fotelu jako duuuza dziewczynka) Witam z rana ![]() pomiewaz wygasl mi monitor i niebardzo widze co pisze , nie bede sie denerwowac i jade do sh trzymcie kciuki za obfite lowy haha
|
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękujękochana dziękuję, to by mnie zmusiło żeby zacząć na dniach, a ja narazie muszę sama się z tym pogodzić Nie no żartuje, postaram się sama sobie ściągnąć, jak mi się nie uda, to wtedy będę się uśmiechać
|
|
#2998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Cytat:
|
|
|
|
|
#3000 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
19 sierpnia spotkanie z przyjaciołka w Dortmundzie Od 20-24 wakacjujemy sie w Ustce Aaa Strong niestety nie jestem milionerka buuuuuuuuu:cr y:Cytat:
Przewaznie sa do 9 kg niestety ![]() Cytat:
![]() Karolinka witaj ![]() dzien dobry ![]() Pogoda znowu dzis piekna Zmyje naczynia i wyjdziemy do sklepu i posiedzimy troche wokoł domu
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

dacię radę
a jak tam Iza??? Też tak dokazuje??? Emilka z każdej możliwej strony się wypycha, rozpycha itp 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.
A kwas biorę od paru tygodni.

A czemu sama nie otworzysz?

do tego mega boli mnie brzuch jak się w nocy przewalam na bok, czuję jakbym z tym brzuchem ją przeciągałą na drugą stronę - takie kijowe uczucie

bede dopiero w sobote,bo jedziemy odebrac tesciowa z Pobierowa
no masz następna