Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-09, 08:56   #2971
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Bao dzięki za opinię to teraz trzymamy za kolejny tydzień w dwupaku dacię radę a jak tam Iza??? Też tak dokazuje??? Emilka z każdej możliwej strony się wypycha, rozpycha itp

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Onyks, Bika, kurczaki nie wiem czemu ale mnie te z FP leżaczki nie przekonują. Szczególnie wizualnie mi się nie podobają.
mi się ten podoba http://allegro.pl/bright-starts-leza...538130127.html

ale to nie jest jeszcze to czego bym naprawdę chciała. bo taka prawda że takie do 18kg to mało ich jest.
Dzięki Strong, już go oglądałam, czytałam nawet opinie i też pozycji leżącej ni ma no co za kiła z tymi leżaczkami
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 08:57   #2972
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:

dodaja, a ja się witam bo się nie znamy jeszcze
Witam Strongwomen
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 08:58   #2973
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Bika, tak jak mówię, kiepski wybór jest. Niby taki leżaczek ale nie ma w czym wybierać, takich do 9kg jeszcze jest dość dużo.

Dodaja, moja babcia to cały czas powtarza, że Kamilek ma takie cuda a jej dzieci miały tylko płócienne kaftaniki a i tak był to szczyt klasy.
Stary 2012-08-09, 09:03   #2974
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość

Cześć po pierwsze jak tam przygotowania do ślubu? Bo to w sumie już niedługo No a co do Twojego pytania to tylko chyba kwas foliowy ale to na pewno wiesz
Ja na różyczkę nie robiłam bo byłam szczepiona w 13 rż. a badanie w miarę drogie jest... Za te pozostałe i tak zapłaciłam 130zł. No ale, jak mus to mus Niestety moja gin pojechała teraz na urlop... i wraca dopiero 12 września. Trochę się załamałam, zastanawiam się czy iść do innego czy poczekać na nią. Pogadam z TŻ jak wróci, zobaczę jakie on ma plany w temacie A kwas biorę od paru tygodni.
Od 3 lat nie biorę pigułek i mój cykl czasami trwa 25, czasami 29 dni. Zależy chyba od humoru. Na początku tego roku lekarz poradził uregulowanie go, brałam przez parę miesięcy jakieś tabletki ale nic to nie dało. tego 12.09 będzie akurat połowa cyklu więc może zaraz po wizycie, jak wszystko będzie ok i jak TŻ będzie w domu to zaczniemy działać

A przygotowania wolniutko do przodu. Nie mogę uwierzyć że tak mało czasu zostało...
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:04   #2975
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

idę Kamilowi dać lekarstwo, ciekawa jestem jak ten mój histeryk to przełknie jak on herbatki koperkowej nie jest w stanie wypić
Stary 2012-08-09, 09:07   #2976
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
idę Kamilowi dać lekarstwo, ciekawa jestem jak ten mój histeryk to przełknie jak on herbatki koperkowej nie jest w stanie wypić
Ucałuj go od nas

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:09   #2977
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Ależ mam problem ze wstawaniem ostatnio. Mała kawka już za mną. Tż wczoraj miał otworzyć mi wody mineralne i nie zrobił tego. Usycham
A czemu sama nie otworzysz?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:10   #2978
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Dodaja, moja babcia to cały czas powtarza, że Kamilek ma takie cuda a jej dzieci miały tylko płócienne kaftaniki a i tak był to szczyt klasy.
Dokładnie tak.
Teraz mi się tak przypomniało, jak rozmawiacie o leżaczkach, że moje siostry to miały takie proste, kosztowały chyba coś koło 40 pln i w sklepach innych nie było Matko ile to już czasu minęło
Stary 2012-08-09, 09:11   #2979
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
U mnie najgorsze były pierwsze dwa tygodnie

Bao, Ty masz ten z linka, tak?
http://allegro.pl/fisher-price-lezac...456756274.html

Odpoczywaj, będzie dobrze i wytrwasz, zobaczysz!
tak, dokładnie ten mam

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Bao dzięki za opinię to teraz trzymamy za kolejny tydzień w dwupaku dacię radę a jak tam Iza??? Też tak dokazuje??? Emilka z każdej możliwej strony się wypycha, rozpycha itp

Dzięki Strong, już go oglądałam, czytałam nawet opinie i też pozycji leżącej ni ma no co za kiła z tymi leżaczkami
mała się rozpycha strasznie, sprawia mi to ból do tego mega boli mnie brzuch jak się w nocy przewalam na bok, czuję jakbym z tym brzuchem ją przeciągałą na drugą stronę - takie kijowe uczucie do tego średnio co 2 godziny ma czkawkibolą mnie też wszystkie mięśnie i kości od tego leżenia, czuję się taka zastana, jak tak dalej bedzie to ja zwyczajnie nie bede mieć siły rodzić

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:11   #2980
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A czemu sama nie otworzysz?
Hihih, mam takie słabe ręce, że nie potrafię! Tzn co którąś butelkę otworzę, ale te co mam w domu (wszystkie 4), próbowałam i za nic nie chcą puścić Odcisków już się nabawiłam otwierając je
Stary 2012-08-09, 09:17   #2981
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Hihih, mam takie słabe ręce, że nie potrafię! Tzn co którąś butelkę otworzę, ale te co mam w domu (wszystkie 4), próbowałam i za nic nie chcą puścić Odcisków już się nabawiłam otwierając je
Ja otwieram przez ścierkę i idzie bez problemu

Hania

Stary 2012-08-09, 09:18   #2982
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
tak, dokładnie ten mam

mała się rozpycha strasznie, sprawia mi to ból do tego mega boli mnie brzuch jak się w nocy przewalam na bok, czuję jakbym z tym brzuchem ją przeciągałą na drugą stronę - takie kijowe uczucie do tego średnio co 2 godziny ma czkawkibolą mnie też wszystkie mięśnie i kości od tego leżenia, czuję się taka zastana, jak tak dalej bedzie to ja zwyczajnie nie bede mieć siły rodzić
Oj to nie zazdroszczę ja to mam samą radość i przyjemność z ruchów Emilki a w nocy to śpię jak zabita...... jeszcze mi się nie zdarzyło obudzić w nocy z powodu ciąży.......
Podobno przy drugim porodzie jest łatwiej, dasz radę
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:21   #2983
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja otwieram przez ścierkę i idzie bez problemu
Po Twoim poście zawzięłam się, użyłam noża do przecięcia tej obręczy i przy pomocy piżamki udało się !
Ciesze się jak głupia z otworzenia wody, zdecydowanie coś ze mną nie tak.
Stary 2012-08-09, 09:21   #2984
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Oj to nie zazdroszczę ja to mam samą radość i przyjemność z ruchów Emilki a w nocy to śpię jak zabita...... jeszcze mi się nie zdarzyło obudzić w nocy z powodu ciąży.......
Podobno przy drugim porodzie jest łatwiej, dasz radę
ale Ci dobrze
ja sie nie nadaję do chodzenia w ciąży rodzić mogę ale ciąża nie dla mnie, dzięki Bogu nigdy więcej już nie będę przez to przechodzić

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:22   #2985
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry, przeleciałąm was tylko szybciutko
Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Hej
Można dołączyć ? Od soboty jestem żoną, a od poniedziałku rozpoczęliśmy starania od dzidziusia
Na ostatniej wizycie u ginekologa powiedziałam, że chce rozpocząć starania o dziecko i lekarz powiedział tylko żeby brać kwas foliowy... żadnego skierowania na jakiekolwiek badania... to chyba dziwne?
witaj z nami, mi tez ginka nie kazał przed staraniami badań robić, tylko kwas łykać. Ja więc nie robiłam, ale dużo dziewczyn robiło, toksoplazmozę, różyczkę i coś tak jeszcze ale nie pamięta. No i gratutluję świeża żonko, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
Cytat:
Słucham wniosków na przegląd tygodnia na przyszły tydzień
to jest 13 sierpnia do 19 sierpnia.
to ja się wpisuję
15,08 urodziny i 3 rocznica ślubu
17,08 wizyta u gina
dzięki, ż epytasz o starania, ale tak jak Tomalinka pisała na razie nam słabo to idzie, oby się szybko to zmieniło. Ciesze się, ze do nas zaglądasz, bo bez ciebie to już nie to samo.

Butter co do twojego bloga to mi się podoba, zdjecia są rewelacyjne, apetyczne ale tak jak dziewczyny pisały potrzeba więcej przepisów i takich zwykłych prostych tradycyjnych dla takiej kiepskiej kucharki jak ja

Nikita efekty sa powalające, na prawdę super wyglądasz i wielkie brawa dla ciebie

ja tez się martwię jak tam Mrowinka

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2012-08-09 o 09:23
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:25   #2986
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie,

Nikita wow!!!! Chyba dojrzałam do decyzji, że ja też chcę spróbować tych ćwiczeń... muszę gdzieś płytki upolować. Od czego zacząć, od killera?

Magda powodzenia dzisiaj u architekta

Żabcia co to się u Was działo... dobrze, że to nic poważnego i że sobie poradziliście z wielką wodą w kuchni!

Bao trzymaj się tam dzielnie

Strong brawo! A nie za wcześnie wzięłaś się za te ćwiczenia? Ale jak dobrze się czujesz i możesz to brawo!

Amani myślę, że musicie iść albo w prawo albo w lewo, czyli albo urwać na razie kontakt i ze sobą nie rozmawiać, żebyście oboje przywykli do nowej sytuacji, albo po prostu spotkać się face to face i wtedy na spokojnie porozmawiać. Telefonicznie raczej nie da się tego wszystkiego poukładać.

Witam też nowe dziewczyny!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:28   #2987
Nikita...
Zakorzenienie

Czeeesc!

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Nikita, efekty
a powiedz mi, czemu ten facet na 1 zdjęciu, chce sobie dziurę w głowie wywiercić?... no chyba, że jakąś śrubkę dokręca
Po 3 dniach pracy przy domku ogrodowym juz mial dosyc i chcial sobie dziure w glowy wywiercic.
I gratuluje rozmowy - trzymam kciuki za ciag dalszy!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Jutro o 11 mamy spotkanie z architektem . Musimy sie dowiedziec ile nas to wyniesie - tzn. zmiany w projekcie, adaptacja na działce itp.
uuuu to daj potem znac co i jak!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
wow! widac ogromna roznice
brawa za wytrwalosc
Zabulcia, dzieki!
Kiedy beda fotki Domina z sesji?

(t)asia - witaj

Karolina - witaj

Cytat:
Nikita,

ja też nie chyba go zmienie znów na mojego różowego

o matko jedyna.... ja mam jedno udo jak Ty dwa. Super!
ooo widzisz, od razu lepiej z tym rozem w avatku
i nie przesadzaj z tymi udami
no i tak jak Blondasek napisala, ruszaj sie na razie spacerami, rowerem, potem przyjdzie czas na wieksze fikanie, wazne aby sie ruszac!

Cytat:
15.08. - zaczynam wakacje w Hiszpaniiii

Cytat:
Matko i córko!! Jak Ty dziewczyno wyglądasz! Cudna figurka!! Ile bym za nią dała i ten brzusio Wielkie gratulacje za samozaparcie!
Każdego dnia będę wracać na bloga!

Wczoraj u mnie były ćwiczenia typowo na brzuch, dziś kolejny skalpel
Dziekuje i zapraszam na bloga, ciesze sie, ze ci sie podoba!
I trzymam kciukasy za twoje samozaparcie i za dzisiejszego skalpela, ja dzis killera robie.

Butter,
dzielnie walczycie z TZ!!! Tak trzymac!

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:29   #2988
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja się dopiszę 14 sierpnia mam drożność jajowodów

Cytat:
Dzięki za kciuki Onyks Wczoraj nie zapaliliśmy ani jednego papierosa. TŻ aż skręcało, ciągle marudził i ciągle chciał jeść, ale się powstrzymał...mnie ciągnęło przez chwilę, jak byliśmy u teściów i oni palili, ale potem mi przeszło kryzys na pewno nastąpi
oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Ja na różyczkę nie robiłam bo byłam szczepiona w 13 rż. a badanie w miarę drogie jest... Za te pozostałe i tak zapłaciłam 130zł. No ale, jak mus to mus Niestety moja gin pojechała teraz na urlop... i wraca dopiero 12 września. Trochę się załamałam, zastanawiam się czy iść do innego czy poczekać na nią. Pogadam z TŻ jak wróci, zobaczę jakie on ma plany w temacie A kwas biorę od paru tygodni.
Od 3 lat nie biorę pigułek i mój cykl czasami trwa 25, czasami 29 dni. Zależy chyba od humoru. Na początku tego roku lekarz poradził uregulowanie go, brałam przez parę miesięcy jakieś tabletki ale nic to nie dało. tego 12.09 będzie akurat połowa cyklu więc może zaraz po wizycie, jak wszystko będzie ok i jak TŻ będzie w domu to zaczniemy działać

A przygotowania wolniutko do przodu. Nie mogę uwierzyć że tak mało czasu zostało...
Ja bym spokojnie z wynikami poczekala na lekarkę.

Odebrałam wyniki tego badania AMH. Trochę to dziwne bo niby miało to sprawdzić moją rezerwę komórek jajowych. Wynik jest 4,4 a powyżej 3,0 pisze że wysoki poziom hormonu mogący świadczyć o pcos. Jakby to Nikita powiedziała no kule bele. To przecież już wiedziałam. Także nie wiem czy znowu się nie okaże że ten wynik jest za mało dokładny albo coś.
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:32   #2989
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość

Dziekuje i zapraszam na bloga, ciesze sie, ze ci sie podoba!
I trzymam kciukasy za twoje samozaparcie i za dzisiejszego skalpela, ja dzis killera robie.
Bloga odwiedzam

Ja nie rzucam się na killera, bo wiem, że odpadnę. Moja kondycja nie jest już taka jak kilka tygodni temu, ale też nie jest powalająca, dlatego chcę skalpela opanować do perfekcji, przeplatać z innymi ćwiczeniami i potem killer
Stary 2012-08-09, 09:36   #2990
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Nikita efekty sa powalające, na prawdę super wyglądasz i wielkie brawa dla ciebie
Dziekuje!
Bardzo motywujace sa Wasze pochwaly!

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Nikita wow!!!! Chyba dojrzałam do decyzji, że ja też chcę spróbować tych ćwiczeń... muszę gdzieś płytki upolować. Od czego zacząć, od killera?
Hej Gucioszku,
ciesze sie, ze Cie zmotywowalam! Mysle, ze jak sie usmiechniesz do Onyksa to sciagnie ci te programy z Chomika i przesle, tak jak to robi dla Kotka i dla Blond bodajze. Polecam zaczac ze Skalpelem, bo Killer jest w miare trudny i mozesz sie zniechecic na poczatek.

Stary 2012-08-09, 09:38   #2991
Malensstfo
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Wcięłam część śniadanka ...trzeba zaraz coś zjeść jeszcze...

Tak widzę, że pisałyście o leżaczkach...ja będę chciała kupić leżaczki, te 3 w 1 z FP...i wydaję mi się, że skoro na zdjęciach pokazane są 3 pozycje, to musi się prawie na płasko rozkładać...tym bardziej, że akurat ten jest jednym z leżaczków, gdzie faktycznie ta pozycja jest prawie leżąca...i dodatkowo posłuży trochę dłużej...
Wczoraj byłam u tej koleżanki i dzieciaczek fajnie zasypia w takim leżaczku...

Strong ten leżaczek co ty wklejałaś, to ma chyba moja koleżanka...i jak tak na niego patrzę, to jest bardziej siedzący niż leżące i bym do niego wsadzała starsze dziecko, nie takie malutkie
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:43   #2992
agnusek22
Wtajemniczenie

Czesc gwiazdki! Pisze do was z telefonu,bo mamy znow awarie w biurze bede dopiero w sobote,bo jedziemy odebrac tesciowa z Pobierowa Trzymajcie si? i badzcie grzeczne

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:46   #2993
onyks
Zakorzenienie

Gucia, mów od razu bo nagrywam

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:48   #2994
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześc

Zabcia to widzę, że Domi tak samo jak Maja mają plan dnia. Moja też tuż przed 20 zaczyna marudzić bo wie, że o 20 kąpiel. Potem cyc i idzie spać. Budzi sie ok 3 , choc ostatnio pomija te godzinę i od razu o 6 się budzi a potem o 9.

Bika to bardzo dobrze, bo ja najpierw odkładałam tylko do 62 i dupa. Maja ma 2,5 miesiąca i nosi rozmiar 68 już. Co do leżaczka to ja mam chicco i on sie właśnie rozkłada na płasko.

Onyks jak będę po wizycie, to dam znać co i jak

Bao musi sie udać

Gucia, Nikita

tomalinko ja sie nie znam, ale trzymam kciuki

Zapomniałam , ze wczoraj była u nas teściowa I... było całkiem spoko. Tylko raz jej uwage zwróciłam. Wchodzę do pokoju (robiłam kawę) a tu Maja "siedzi" podparta poduchami i teśąciowa się cieszy jak ona ładnie siedzi. Szybko jej zwróciłam uwagę, ze dziecko nie jest na to gotowe. Przeprosiła mnie i luz.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:48   #2995
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Odebrałam wyniki tego badania AMH. Trochę to dziwne bo niby miało to sprawdzić moją rezerwę komórek jajowych. Wynik jest 4,4 a powyżej 3,0 pisze że wysoki poziom hormonu mogący świadczyć o pcos. Jakby to Nikita powiedziała no kule bele. To przecież już wiedziałam. Także nie wiem czy znowu się nie okaże że ten wynik jest za mało dokładny albo coś.
Kule bele Tomalinko, zamieszali z tymi wynikami...

Cytat:
Bloga odwiedzam

Ja nie rzucam się na killera, bo wiem, że odpadnę. Moja kondycja nie jest już taka jak kilka tygodni temu, ale też nie jest powalająca, dlatego chcę skalpela opanować do perfekcji, przeplatać z innymi ćwiczeniami i potem killer
Bardzo dobry plan. Ja mimo iz opanowalam Skalpela w miare to Killer mnie powala. Widaj taka jego rola, dlatego robie go tylko 2x w tyg.

Stary 2012-08-09, 09:51   #2996
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Bika, nie wiem, nie oglądałam jeszcze na żywo, ale mam zapisany ten od Bao
http://allegro.pl/fisher-price-lezac...456756274.html
ja mam ten lezaczek tylko inne kolory i jestem bardzo zadowolona. Maja nawet do niedawna w nim siedziala (teraz przerzucila sie na moj fotel )

i fakt nie rozklada sie calkiem na plasko jak materac w lozeczku ale tak jak pisala Bao reguluje sie paskiem z tylu i nogami. A poza tym ja na samym poczatku kladlam kocyk i juz bylo na plasko. Teraz ci znajomi tez dostali ten lezaczek i sa mega zadowoleni (wczesniej mieli inny do 9 kg i Mlody przestal sie miescic)

i jakby ktoras byla zainteresowana tym lezaczkiem to moge sprzedac okazyjnie bo Maja sporadycznie w nim siedzi (najczesciej siedzi w moim fotelu jako duuuza dziewczynka)

Witam z rana

pomiewaz wygasl mi monitor i niebardzo widze co pisze , nie bede sie denerwowac i jade do sh trzymcie kciuki za obfite lowy haha

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:54   #2997
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Gucioszku,
ciesze sie, ze Cie zmotywowalam! Mysle, ze jak sie usmiechniesz do Onyksa to sciagnie ci te programy z Chomika i przesle, tak jak to robi dla Kotka i dla Blond bodajze. Polecam zaczac ze Skalpelem, bo Killer jest w miare trudny i mozesz sie zniechecic na poczatek.
to tak zrobię Dziękuję

Cytat:
Gucia, mów od razu bo nagrywam
kochana dziękuję, to by mnie zmusiło żeby zacząć na dniach, a ja narazie muszę sama się z tym pogodzić Nie no żartuje, postaram się sama sobie ściągnąć, jak mi się nie uda, to wtedy będę się uśmiechać

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 10:05   #2998
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Czesc gwiazdki! Pisze do was z telefonu,bo mamy znow awarie w biurze bede dopiero w sobote,bo jedziemy odebrac tesciowa z Pobierowa Trzymajcie si? i badzcie grzeczne
Czesc Agnusku!

Cytat:
Zapomniałam , ze wczoraj była u nas teściowa I... było całkiem spoko. Tylko raz jej uwage zwróciłam. Wchodzę do pokoju (robiłam kawę) a tu Maja "siedzi" podparta poduchami i teśąciowa się cieszy jak ona ładnie siedzi. Szybko jej zwróciłam uwagę, ze dziecko nie jest na to gotowe. Przeprosiła mnie i luz.
Bozsze, te stare metody podpierania nie siedziacych jeszcze dzieci poduszkami....

Stary 2012-08-09, 10:06   #2999
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeesc!

Butter,
dzielnie walczycie z TZ!!! Tak trzymac!
Cytat:
oby tak dalej
Dzięki

Cytat:
Cześc

Oooo.... metamorfoza

Hania

Stary 2012-08-09, 10:09   #3000
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
no masz następna

Cytat:
18 sierpnia w poludnie wyjazd do PL(poczatek 3 tyg urlopu)
19 sierpnia spotkanie z przyjaciołka w Dortmundzie:j upi:
Od 20-24 wakacjujemy sie w Ustce

Aaa Strong niestety nie jestem milionerkabuuuuuuuuu:cr y:

Cytat:
Onyks, Bika, kurczaki nie wiem czemu ale mnie te z FP leżaczki nie przekonują. Szczególnie wizualnie mi się nie podobają.
mi się ten podoba http://allegro.pl/bright-starts-leza...538130127.html

ale to nie jest jeszcze to czego bym naprawdę chciała. bo taka prawda że takie do 18kg to mało ich jest.
dla mnie lezaczek super sprawa, wiele mi ulatwil, moglam robic wszystko i wszedzie sie przemieszczac z malym, a on uwielbial sie przygldac i byl spokojny
Przewaznie sa do 9 kg niestety

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
tak, dokładnie ten mam

tez mialam ostatnie tyg takie okropne

Karolinka witaj

dzien dobry

Pogoda znowu dzis pieknaZmyje naczynia i wyjdziemy do sklepu i posiedzimy troche wokoł domu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości