|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28
Ano ma
23 lata po ślubie Jeszcze widać w nim taka chamska foliowa tasiemkę http://www.bigielek.pl/media/mod_pro...age_10978.jpeg
|
#2342 |
|
Wtajemniczenie
|
Nena jak będziesz dopadała w lumpku buty w r. 37 (o ile to nie Twój)
to bierz dla mnie, ja chętnie będę je przygarniać![]() No i zdrówka dużo, kuruj się bo na juttro musisz być nówka sztunia
|
#2343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez mam dwie, jedną załatwiłam od koleżanki żeby miec cos starego, pozyczonego i niebieskiego w jednym. A drugą dostałam na panieński. To będę rzucać tą z panieńskiego dziekuję za pomysł
|
|
|
#2344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten, który dostałam z suknią zostanie dla mnie ![]() Cytat:
![]() No i kuruj się dziewczyno, kuruj się. Niech Cię TŻcik rozgrzeje |
||
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Tżta nie ma, siedzę sama
|
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby nie było, że ja tylkow dziczy siedzę
|
|
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowiej
|
|
#2348 |
|
Raczkowanie
|
Ale tu cicho
czyżby wszystkie robiły obiad |
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
a dla mnie 40 BLAGAMMMMMMMMMMMM
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2350 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, hej
melody odpisałam na poczcie, ale tutaj to chyba dostaniesz lańsko po ![]() bo Twoja suknia to jedyna suknia w tym stylu, którą bym wybrała gdybym się nie zdecydowała na swoją. Będziesz pięknie wyglądać! A pamiętacie jak Wam pisałam o zalaniu sąsiadki przy wymianie wodomierza? To teraz jest ciąg dalszy - w poniedziałek dostaliśmy pismo ze spółdzielni o udostępnienie mieszkania w celu sprawdzenia instalacji wodno-kan. Przyszli dziś rano Panowie ze spółdzielni i zaczęli sprawdzać co się dzieje w łazience. Zapytałam się dlaczego przyszli, to powiedzieli, że sąsiadka z dołu zgłosiła, że ma zacieki na ścianie. Ale się wkurzyłam i powiedziałam im, że niecałe dwa tygodnie temu przy wymianie wodomierza nie zakręcili zaworu i polała się woda i że mogło ją wtedy zalać bo moja łazienka też cała mokra była. i te barany nic o tym nie wiedzieli! I to wszystko było z winy spółdzielni. A teraz ta baba znów coś zgłosiła i historia się powtarza. Przychodzą leją wody od groma (całą wannę mi wody nalali), lali wodę pod prysznicem po płytkach w umywalce też woda się lała tak z 5 minut i stwierdzili, że nic nie przecieka. Nawet kilka razy wzywałam prywatnie hydraulika i potwierdzał to samo - nie widać żadnego przecieku. Dziś już nie zdąże, ale jutro rano idę do spółdzielni i zażądam pisma stwierdzającego, że podczas dzisiejszej kontroli nic nie stwierdzili.
|
|
#2351 |
|
Rozeznanie
|
czolem babki!
Bdb pomysl jagata! Bedziesz miala to na pismie i swiety spokoj! Zdrofffka nena! :-* My wczoraj dokonalismy z TZtem przelewu na konto zamku w wysokosci 50% calosci (menu plus korkowe) i Nam konto powaznie zmarnialo.... Zaskoczona tylko jestem, ze pozostale 50% nalezy wplacic przed samym weselem...2-3dni wczesniej...
|
#2352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zprawdziłam w swoim suwaczku, że za 4 dni 100 dni po ślubie nam strzeli. Ale ten czas leci!
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2012-08-09 o 12:46 |
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzwonilam do salonu.. Suknia poszla juz do krawcowej ale moze uda im sie ja "cofnac" na poniedzialek... gadalam z ta babka u ktorej zawsze mierzyłam a nie z ta nowa... co za ulga nawet nie wiecie... powiedzialam o moich watpliwosciach co do marszczen i zdziwila sie ze skrytykowano to ze chcialam je ciut zwezic... Powiedziala ze w poniedzialek zobaczymy co da sie zrobic.. Tylko nie wiem czy Ona bedzie w pracy... zapomnialam oczywiscie zapytac. oczywiscie pocieszyla ze mam niczym sie nie martwic ze to pewnie stres/gorszy dzien i bedzie dobrze... ale i tak do poniedzialku osiwieje
|
|
#2354 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Poniedziałek już niedługo, zrelaksuj się, odpocznij, skocz z TŻem na piwko i nie myśl o kiecce, bo ślub bierzesz w niej a nie z nią, więc spokojnie.
|
|
#2355 |
|
Rozeznanie
|
Aaaaa sie pochwale! Nie bylo mnie kilka dni na wizazu, wiec zdradze, ze butki juz zamowione (nareszcie!!!
No ja nie moglam chciec wiecej W dodatku zamowilam takie buty jakie chcialam, czyli polaczenie 3 czy 4 par ich butow - przod z tych, pieta z tamtych, kolor jeszcze inny, material jeszcze inny...zapiecie takie...obcas taki..no ja jestem POD MEGA WRAZENIEM. W dodatku wiedzac, ze dzwonie pozno, szybko w myslach powtarzalam 3 pytania, ktore mialam do nich zeby zdarzyc to zalatwic przed 18:00, zeby sobie skonczyli prace na czas, a tu zaskoczenie, bo koles totalnie sie nie spieszyl, wolal sie rozwinac w kilku kwestiach i spokojnie mi wyjasnic wszystko...skonczylismy rozmowe jakos kwadrans po 18:00...i z usmiechem na ustach, podeskcytowana odlozylam sluchawke, wdzieczna, ze tak mnie obsluzono... POLECAM Z CALEGO SERCA! Uslyszalam wszystko to, co chcialabym uslyszec. Dodatkowo, zaopatrzylam sie ostatnio w krem do twarzy Vichy https://wizaz.pl/var/wizaz/storage/i...lery_image.jpg i w maske/peeling/zel do mycia twarzy w jednym z Garnier http://images.chemistdirect.co.uk/im...wash177862.jpg i moja twarz nareszcie pozbywa sie uporczywych chrostek i innych tradzikowatych brzydactw A na wesele udalo mi sie upolowac: http://www.laroche-posay.us/_us/_en/...ring-water.htm Mala, poreczna buteleczke za jedyne 4euro! Czyli ok. 16zl, mysle, ze cena ekstra????
|
#2356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie wiesz jakbym chciala...
Nie zycze nikomu takiego stresu. Tym bardziej ze w poniedzialek to bedzie ostateczny dzien poprawek.. a jesli nic z tym sie nie da zrobic to bede w czarnej ciekawe czy mieli kogos takiego w salonie kto zrezygnowal z sukni na 3 tygodni przed slubem
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno wygladasz cudnie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2359 |
|
Konto usunięte
|
witam
![]() ja też w łóżku pod kocem bo pogoda do bani ![]() nena sliczna sukienka troche podobna do mojej z mohito
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na weselu znajomych było inaczej, PMka prosiła na poprawinach dziewczynę, która złapała o zwrot, a ona nie była zbyt chętna. To samo jej facet, który złapał musznik stwierdzili, że chcieli się w to przebrać na bal przebierańcówNie wspomnę o tym, że welon się lekko podarł, a ta dziewczyna, która go złapała oderwała tę część do końca ![]() Może pomyśl o kupieniu taniego, zapasowego welonu na rzucanie zmienisz go przed oczepinami
|
|
|
#2361 |
|
Raczkowanie
|
Melody tez bym sie wkurzyla za taka "obsluge".. a sukienka na pewno!! wyjdzie przepiekna wiec sie nie martw
ale strasznie zdieraja..przerobki powinni robic w cenie i stawac na glowie zebysmy byly zadowolone bo placimy za te kiecki niemale pieniadze....
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
tak patrze na zdjecia tej sukni i chyba te falbany faktycznie sa tak nisko w każdej sukni... nie wiem czy da sie cos z tym zrobic.. musiałyby chyba odszywać caly bas w biodrach i podnosic te warstwe :/
http://www.bestbridalprices.com/imag...e/Tapioca.html tutaj macie duze zdjecia tej sukni... ja mam bez tego wzoru na tym pasie.. Widzicie cien szans? Mysle ze bedzie jednak ciezko;/
|
#2363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() NENA sukienka cudna. Że ty masz takiego lumpa cudeńko to ci zazdroszczę
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
HEj Dziewczynki!
Dzwoniłam dzisiaj do mojej krawcowej zapytać ile mniej więcej chce za uszycie takiej sukienki na poprawiny. Powiedzcie mi wie może któraś gdzie można kupić takie aplikacje jak na 2 albo 3 zdjęciu??
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2366 |
|
Konto usunięte
|
ja rzucałam bukietem bo welonu nie miałam.pierwsze słysze że jak ktoś złapie welon to jest już jego .jak dla mnie to głupie.a mój mąż jak rzucał krawatem to ten co złapał chodził w tym krawacie troche ale pozniej mu oddał.
|
|
|
|
#2367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewe Jach mamy na początek filmu Cytat:
a ja słyszałam że powinno się na pierwszą rocznicę wyrzucić ?? Cytat:
wczoraj szybko zniknełam bo robiłam to spagetti ale zrobiłam inaczej niż normlanie i wyszło pyyyycha a dziś wstaliśmy po 10 ![]() hehe zrobiliśmy zakupy zjedliśmy obiad ja odkurzyłam trochę mieszkania i posprzątałam kuchnie żeby mieć jutro mniej robotya teraz sobie siedzę i czekam na koleżanke bo ma przyjść na ploty
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za opinie. ja zakopalam te zdjecia gleboko w foldery bo jest paskudne. ![]() co do rzucania welonem. lapalam i podwiazki i welony zawsze pytalam czy oddac- jednak PMki dawala mi na pamiatke
|
|
#2370 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Widać, że cenią sobie klienta
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

23 lata po ślubie 
to bierz dla mnie, ja chętnie będę je przygarniać

czyżby wszystkie robiły obiad

napewno wygladasz cudnie
i zrobili jej taki sam bukiet żeby mogła sobie zabrać a PM odzyskała swój bukiet. Boję sie że mi ktos nie odda welona, chciałabym go mieć i na sesję i na pamiątkę
stwierdzili, że chcieli się w to przebrać na bal przebierańców