![]() |
#902 | |||
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. 1- ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.pozwolisz , że se ryknę śmiechem jeszcze raz ![]() ![]() 3.błont logiczny - bo z budowy zdania wynika , że czapka szła przez most i idąc spadła - "mu" w tym wypadku nic nie znaczy ![]() ![]() 4.nadchodzący deszcz ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35789440] Mnie o seksie w ciąży ![]() a co , jesteś w cionszy i lekarz Ci zabronił ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Raczkowanie
|
Buty.... Cholerka, odpowiadam czkawka na post z tamtej strony. I czego nas to uczy?
Edytowane przez nekot Czas edycji: 2012-08-09 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Panaroja
|
98% 14-latek to robi , młodsze też
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35790026]Zagrożonom mam ![]() No tak , to rzeczywiście musisz uważać ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | ||
Nindżopesz
|
O, moze ja go do Was na wykopki podesle?
![]() Cytat:
2. ojtam, ojtam, kwestia skali ![]() 3. ponownie ojtam, ojtam, przeciez mozna do tego cwiczyc to sie miesnie (jakies tam) uchowaja. Cytat:
![]() 2 i 3. dzieki za ocene ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Ze trzeba cytowac posty? ![]() Ha, nie mam na stanie zadnej dlugiej spodnicy, sie porobilo. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Panaroja
|
a lepiej miec tóstego huopa , i na dodatek za jakiś czas zacznie od tego chorować
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35790407]Musieli ![]() i pewnie jeszcze musisz leżec aż do rozwiązania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobra Red - kolejny mega smaczny prosty i dietowy przepis do menu Teżowego ( i innym polecam choć to znane i zdajesie nie pierwszy raz o tym piszę ) sałatka z fasolki szparag - korzystając z sezonu gotujesz szparag szykujesz pomidorce - malinowe abo inne smaczne ciut cebulki moze być natka pietruszki - taki przemyt witamin ![]() i do tego robisz sos vinegret musztardowo miodowy ( ja daję cukier czasem do smaku czasme bez miodu ja to robię już na oko i swój smak ale zalinczę Ci bazę) mieszasz i wsadzasz do lodówki - koniecznie schłodzona - to jej sekret ![]() mój mięsożerny chuop nie lubi żarcia roślinożerców - nienawidzi zieleniny poza ogórkami - mizeria, i kapustą - i szczerze to olałam go i zrobiłam dla sie - ale śię ślinił po skosztowaniu i uwielbia - syte masakrycznie to jest - no i kolacyjnie dobre jak i lanczowo - skłądniki zdrowotne http://www.kwestiasmaku.com/dania_dl...ml#sos_miodowy generalnie ja daję zawsze: oliwę czosnek musztardę sól pieprz cukier do smaku ocet winny plus sok z cytryny - czasem miód - samk zależy od proporcji czego damy ile ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-09 o 14:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Panaroja
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35790612]Boszsz
![]() Z czego się tak cieszysz ? Niestety masa kobiet tak ma .
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | |
Panaroja
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35791068]Ja ojcem
![]() ![]() ![]() to uważaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() potrzebuję szamponu ![]() macie coś godnego polecenia? ![]() bardziej w kierunku ziołowych lub coś sprawdzonego co uniesie długie włosy przy nasadzie ![]() i żeby wzmacniał i zapobiegał wypadaniu, żeby się błyszczały i nie puszyły jak jest na sali Flo, to poproszę o recenzję tego green pharmacy z rossmana warte to zakupu? ![]()
#918 | |
Zakorzenienie
|
red - trochę po czasie ale : na takiej diecie jak zafundowałas , TŻtu to nie schudnie ino będzie chodził głodny
![]() owsianka z bananem to nie najlepszy pomysł , prawie same węgle , przy czym jak banan nie jest mocno dojrzały to jeszcze skrobia a nie fruktoza czy glukoza - lepiej z niewielka ilością tartego kwaskowego jabłka jak lubi banany to raczej niech je same jako jeden z posiłków np. na drugie sniadanie - są zdrowe na podwieczorek, tez same owoce , ok. 16-tej ale nie za duzo ok. 250-300 gram ograniczając mu znacznie mięso spowodujesz spadek objętości mięśni a nie tłuszczu , poza tym trawienie białka to duzy wydatek energii i sprzyja chudnięciu , nadto dłużej utrzymuje uczucie sytości ,( ale chude, bez sosów i panierki ) mniej mu zaszkodzi mały chudy kabanos niz lody , mięso chude, najlepiej filet z indyka w postaci duszonej , w folii w piekarniku z przyprawami, ziołami czy czosnkiem, na obiad możesz mu je podac z surówką lub gotowaną jarzyną, ewentualnie ze świezym ananasem , bez kaszy , ryzu czy ziemniaków a na kolacvję na zimno z sałatką jarzynową bez ziemniaków , bez majonezu , ewentualnie oszukany "majonez" roztrzepany chudy jogurt (kilka łyzek) z płaską łyżeczką majonezu , do dużej porcji sałatki ryby tez bez ziemniaków czy kasz , najlepiej pieczone w ziołach na ruszcie lub z folii z dodatkiem surówki lub gotowanych jarzyn z węgowodanów złożonych podawac mozna kasze gryczaną , brązowy ryż, kasze jaglaną ( jest zasadotwórcza) , - niewielkie ilości - same z niewielka ilościa tłuszczu do smaku , ew. doprawione niewielkie ilości ziemnaków same , tylko z odrobiną tłuszczu do smaku czy kefirem ciemne raczej czerstwe pieczywo , niewielkie ilości jesli zupa to tylko jarzynowa, kapuściana, barszcz - chude na wodzie , z ziołami, czosnkiem, przyprawami , niezbyt słone mozna czasem podawa nadziewane chudym farszem mięsnym kabaczki czy cukinię , bardzo sprzyjają tyciu a szczególnie w pasie brzusznym wszelkie kupne napoje: cola, sprite , soki , napoje owocowe, rózniez piwo w wiekszej ilości itp. o chipsach, czy fast foodach i słodyczach oraz biaej mące nawet nie wspomnę - wykluczyc ogrniczyc troche sól na korzyś ziół, czosnku nie jest to idealna dieta odchudzająca ale jest bardziej akceptowalna dla facetów niz inne , mój syn dał się przekonac i zawsze traci na niej brzuch i trochę kilogramów w dośc krótkim czasie ( 4-5 kg ) bez nadmiernych wyrzeczeń jak trzeba stracic więcej to trza bardziej pilnowac kalorii , ilośc dostosowac do trybu zycia, wagi , sposobu wypoczywania - i ciut odjąc w okresie odchudzania ![]() na noc ( kolacja) nie podajemy węglowodanów ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
podobnie z Marfanem , wiem ,że ostateczne rozpoznanie potwierdzają tylko badania genetyczne , ale ktos musi najpierw wyciągnąc odpowiednie wnioski - obie podpowiedzi były trafne ad. 2 nie miał krztuśca , rozpoznanie było blędne, miał grzybicze zakażenie jamy ustnej , co do zakażenia nerek , jakby przychodniana zrobiła badania pewnie też by postawiła dobrą diagnozę, żadnen poblem - tylko przez wiele dni nie zleciła żadnych badan tylko zmieniała antybiotyki 'na oko", a dziecko mimo antybiotyków wiele dni miało 40 stopni po przyjęciu do szpitala miał transfuzję krwi nawiasem mowiąc "szedł" tylko na dwa antybiotyki jak się okazało w szpitalu, pierwszy ściagałam z Austrii bo w Polsce nie było wtedy odpowiedniej postaci czy jakoś tak , był chyba trudno dostepny i nie mów mi ile się musi uczyc lekarz, bo musi sie uczyc cale zycie - niestety , w praktyce i teorii, ja to wszystko wiem Parabelko - bo mam w dośc bliskiej rodzinie 8 lekarzy ( kardiolog x2, kardiochirurg, pediatra, psychiatra, endokrynolog, stomatologx2 ) w tym profesora i trzech dr nauk medycznych + koleżankę neurologa koniec tematu
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-08-09 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. no wegle, ale wszedzie trabia zeby 1 sniadanie bylo mocno weglowodanowe. Niby on tego banana je osobno po owsiance (dopycha) ale oczywiscie moge mu zabrac na rzecz jablka. 3. nie ma szans... Niestety obiad je okolo 18-19 wiec na podwieczorek sila rzeczy brakuje czasu a po drugie sie nie naje - znam go :/ 4. oczywiscie nie ograniczam miesa tzn. bialka bo slyszalam o jego korzysciach - dlatego jest zawsze jakies chude miecho na obiad i cos bialkowego na kolacje (zazwyczaj jajka, nie wiem jak parametry tych parowek drobiowych ale wg producenta maja okolo 65% miesa) i wiesniak w pracy. Mowisz coby zamiast bulek do roboty dawac np. salatke z tunczyka? Lody oczywiscie nie sa zamiast tylko ciec jeden kupuje to coz, trza zjesc. 5. niepogrubione wiadomo, pogrubione nie da rady, probowalam namowic ale on "musi miec cos do zapchania i nie jest to salata". 6. lepsze od grahamek? Obecnie z pieczywa je tylko 2 grahamki dziennie. 7. och, nas problem zup nie dotyczy ![]() 8. czemu tylko czasem? Gdyby zamiast tlustego mielonego w srodku bylo mieso drobiowe z cebulka, pietruszka i powiedzmy jakims ciemnym ryzem czy kasza? 9. a jak jest z cola light? Niby ma 1 kcal na 100 ml czy cos w tym guscie wiec teoretycznie nie powinna tuczyc. Pomijam jakies jej niezdrowe rakotworcze czy jakies tam skutki (nie wiem, zmyslam), interesuje mnie sama kwestia tuczenia? Bo cole to on pija w ilosciach 2 litrow dziennie, oczywiscie light. Jest tez taki problem, ze jesli ma zjesc cos dietetycznego to oczywiscie sam d... nie ruszy, musze mu mieszac owsianke, robic kanapki, szykowac salatki, gdyby zmiast coli mial pic np. wode z cytryna to tez bede musiala mu szykowac... Wiec na niektore rzeczy przymykam oko :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 | ||||||
BAN stały
|
To w razie czego, wal jak w dym
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To nie na moją głowę ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35790026]Zagrożonom mam[/QUOTE] To z nogami w górze leżeć ![]() I dlatego teraz golfów nosić nie może ![]() ![]() Cytat:
![]() To jest dopiero miłość ![]() ![]() ![]() O! Rozterka jak zawsze w temacie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#921 | ||||||
BAN stały
|
Przynajmniej przez krótką chwilę byłem szczęśliwy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Młodszy może o te 2-4 lata, a czy aktywniejszy, nie sądzę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2012-08-09 o 16:21 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Nindżopesz
|
1.
![]() 2. nie denerwuj mnie ![]() Cytat:
2. lubie mlodszych i aktywnych ![]() 3. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Red
nie wązne ,że cię nie rusza ,że będzie chodził glodny - problem w tym ,że będzie podjadał , a jak nie to bedzie chodzic wściekły , tak więszkoś facetów reaguje na głód pomysł sałatki z tuńczyka zamiast bułek jest OK ( ale bez oleju ) co do Coli light nie jestem do końca pewna , ale ona jest chyba słodzona jakimiś słodzikami , nie tylko są niezdrowe ale podobno zwiąkszają apetyt na słodkie więc raczej nie pomogą w stosowaniu diety , mój Sebastian swego czasu tylko z powodu całkowitego zaprzestania picia tych napojów stracił w dużej mierze brzuch mimo ,że nie schudł ogólnie - zaczął pic niegazowaną mineralna i samkowe herbaty zielone i owocowe ale bez cukru , czasem posłodził odrobina miodu , się zdziwił ,że mu brzuch zleciał ![]() grahamki mogą byc jako pieczywo niestety tzw. zapychacze są powodem tycia , jak musi mie zapychacz to niech to będzie lepiej więcej jarzyn np. kalafior, brukselka czy inne wazne jest jedzeniu kulku mniejszych posiłków
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-08-09 o 16:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 1. racja :/ 2. sprobuje wiec wody z cytryna i np. mieta 3. se mysle, ze bede mieszac 1/4 worka ryzu/kaszy zamiast 1/2 z kalafiorem czy brokulami zeby bylo tego optycznie duzo i zobaczymy. Z cyklu szafowego - achtung! Oddam w dobre rece para-gotyckie kozaki Demonia podobne do tych ze zdjecia tylko nie takie elastyczne i obcisle a zwyczajne sztywniejsze, czarne, sznurowane, rozmiar 38/39, obcas okolo 10/11 cm (obcinany z 14 - nic nie widac, ze bylo kombinowane). Nie sprzedaje bo z tylu w miejscu kostki od zaginania nogi zaczela sie lekko luszczyc wierzchnia warstwa. Mi wystarczy jedna bardziej dopasowana para. Fotki cykne jakby co. Maja, Mic? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#927 |
Nindżopesz
|
Szkoda, zawsze mozesz wyciac dziure w butach, to nawet modne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobre pytanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gryxiu ![]() ![]() Cytat:
![]() Się śmiejesz ze mnie Chudzielcu jeden ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#929 | ||||
BAN stały
|
Ale ja się naprawdę wzruszyłem
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kończymy temat! ![]() ![]() Cytat:
![]() A piwosze tak w ogóle wielkie brzuszyska od gazu z piwa mają, czy od kcal w nim zawartych? ![]() ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35793757]GHeloł ![]() ![]() ![]() Red ma rację, popa w dół: ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
wkurzyłam się ciut ,
dostałam receptę na Azitrolek , pani doktor przepisując lek zapytała czy cena 25 zł jest akceptowalna (taki zwyczaj) nie miałam żadnych zastrzeżen ale już o cenę fluimucilu nie pytała , chociaz kosztuwał 27 zł , podczas gdy ten sam lek ACC600 kosztuje 19 zł ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.