Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-09, 09:23   #2011
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Like a women ja Ci powiem, że ja jak czuję, że mam kryzys to wiesz co robię? Pozwalam sobie na coś. Oczywiście nie wyjadam całej lodówki, ale to na co mam ochotę to zjem. Np. wczoraj chciałam pizzę i wino to sobie zjadłam i wypiłam. Długo się trzymałam i żeby nie polec to sobie czasem na coś pozwalam. Poza tym to waga mi na następny dzień skoczy, a później spada jak szalona! Nie można sobie wszystkiego odmawiać, ale trzeba mieć umiar. Ja jeszcze te 3 tyg mam zamiar się odchudzać do wesela. I po weselu dalej, aż dojdę do 50 Wiem, że na CLMF na pewno jakieś piwka wpadną, ale przecież nie będę sobie wszystkiego odmawiać, i tak wyskaczę to :P Wiesz dietę trzeba traktować poważnie, to nie dieta tylko zmiana nawyków żywieniowych i nie da się tak np. w 2 tyg schudnąć dużo, bo za chwilę będziesz chciała sobie dogodzić tym czego sobie odmawiałaś i efekt jojo gotowy. Uważam, że wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. No i ćwiczenia to podstawa zdrowego trybu życia. Dziś biegam
Dzięki,ja też 3 tyg.i też do wesela trzymam dietę
Stary 2012-08-09, 09:35   #2012
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

nawet blisko siebie mieszkamy
fajną masz wagę, tylko Ty jesteś 5 cm niższa niż ja :P tak przypuszczam, że jak będę ważyła 50 kg to będę wyglądała jak szkieletor, ale spróbuję, raz w życiu mi nie zaszkodzi, przynajmniej będę wiedziała, jaką wagę powinnam mieć. Generalnie przy 54 już fajnie wyglądałam i wszyscy mi mówili, że mam przestać się odchudzać, no ale zobaczymy :P

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

dzaga ja pierdziule! Weszłam na Twojego bloga i się napatrzyć nie mogę Twoje włosy, Twoja twarz, Twoja stylówa, nogi, brzuch , masakra! Jestem pod ogromnym wrażeniem! Chcę być taka chuda jak TY!

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:56   #2013
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość

Chudzinki ile pijecie płynów w ciągu dnia a w tym ile wody, zielonej herbatki, czerwonej?
Ja piję przeważnie litr wody, a oprócz tego herbaty to z 4 kubki, ale to różna...zielona, melisa, czerwona, czarna...no i kawa

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zoska ale Ty masz śliczną tą buźkę bardzo sympatyczną ale coś za mało wstawiasz nam swoich fotek
Bo nie mam Za to Ty nadrabiasz za mnie ^^

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
zooska, laseczka i b. ładnie Ci w tym kolorku a rudy to trudny kolor, nie kazdemu do twarzy Stesknilam sie za Toba tak w ogole

prosze o baty, bo musze sie uczyc!!! no i cwiczyc. no i olej na włoski nałożyć. no i w ogole to duzo do zrobienia mam, a ja na facebooku i wizazu siedze
Hiehie... to już jestem, ja wieczorami wybywam w świat

Boooosz, nauka Ja mam kampanie wrześniową

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:57   #2014
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cześć kochane

no w końcu się doczekałam, pierwszego spadku - 1,2kg jupi
warto było czekać od zeszłego poniedziałku jestem cała happy

dzisiaj na śniadanko miałam otręby owsiane, kefir i kilka kulek winogron zmiksowanych na koktajl mniami
a teraz ide na zakupy i trzeba coś upichcić.
Dzisiaj teściowa ma urodziny a pomysłów na obiad brak :P

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 10:05   #2015
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
-

nałożyłam sobie olej na łepek i zostawię na noc
Ja też wczoraj nałożyłam Ale tak na 3 godzinki tylko.

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
wiesz co chodzę więcej, nie mam zaparć,
dodatkowo wprowadziłąm urozmaicenie: 2 łyzki lnu mielonego zalewam wrzątkiem i mieszam z łyżką MIODU !! jest pycha i od razu rusza do WC
BTW babcia moja mi sprzedała newsa że imbir też poprawia przemianę materii, pity np. szczypta imbiru rozpuszczona w kawie. Jeszcze nie póbowałam ale zamierzam wkrótce przetestować. moja babcia miała całe życie utrudnione wypróżnianie a imbir sobie bardzo chwali.
.
Imbir znałam już wcześniej i dodaję do herbatki,kawy, wody z cytryną. Hm....to może wypróbuję ten len

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Jestem na siebie zła, bo zjadłam dzisiaj loda czekoladowego . Ja jednak nie mogę żyć bez słodyczy Może poradzicie mi jak mam walczyć z tym? Ciągle mam ochotę na coś słodkiego.
Hm...jeden organizm potrzebuje więcej cukru, inny mniej. Stąd jedni potrafią całkowicie odstawić słodkie, a drudzy nie

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Cześć kochane

dzisiaj na śniadanko miałam otręby owsiane, kefir i kilka kulek winogron zmiksowanych na koktajl mniami
a teraz ide na zakupy i trzeba coś upichcić.
Dzisiaj teściowa ma urodziny a pomysłów na obiad brak :P
za spadek!
Fajne śniadanko

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Ja mam straszny kryzys z dietą Nie potrafię się ogarnąć, znowu zajadam na noc:/ Przychodzę z imprezy i lecą kanapki z serem żółtym i keczupem
No i co...w udach +1cm w pupie +2 cm biodra +1cm
Reszty nie mierzyłam, bo aż wstyd.
Nie umiem się pohamować
Zero mobilizacji do ćwiczeń, diety, niczego

Stary 2012-08-09, 10:07   #2016
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki

Mureczko no co Ty gadasz, jak to z jednej strony Ci szybciej włosy rosną ? Mi kiedyś nie podobały się ścięte na równo, ale równe chyba lepiej wyglądają gdy nie sa wyprostowane, bo jak mam pocieniowane to muszę prostować, inaczej nie chcą się układać
No ja właśnie zmyłam olejek i maskę nałożyłam, pewnie po jednym użyciu jeszcze nie będzie widocznych efektów. Zobaczymy jak włosy wyschną
a co do kucyka, to ja mam tak samo, normalnie aż głupio się czuję w rozpuszczonych włosach ( tym bardziej że nie prostuję ) normalnie jak sierota jakaś, bo tak brzydko się układają

Cocktail no Ty to widzę szalejesz, ja na pewno nie wytrzymam 8 miesięcy bez farbowania, ale 3 to już jest u mnie rekord pewnie gdyby nie wyjazd do Niemiec to bym zafarbowała, a tak to tam się jeszcze przemęczę, a jak wrócę to na pewno fryzjera odwiedzę, bo mój odrost jest jaśniejszy niż reszta włosów jak będę miała farbować, to powiem, żeby zrobiła mi o ton jaśniejsze, mam nadzieję, że dobrze mi zrobi

Zoska haha no to musisz robić więcej zdjęć i wstawiaj nam ! Boś Ty taka śliczna a zdjęć swoich nie masz haha no ja nadrabiam, choć teraz i tak mało wstawiam, bo nie podobają mi się moje włosy i głupio wyglądam jak mam rozpuszczone i nie wyprostowane
Ale dziś chyba pójdę do fryzjera zrobić warkoczyka
Stary 2012-08-09, 10:35   #2017
mielnus
Wtajemniczenie

nie było mnie... ale już jestem

Jechałam wczoraj do TŻ na rowerku-20km i dzisiaj wracałam Czyli mam zaliczone już??
Na śniadanko u mnie było dzisiaj sporo... ale byłam jakoś głodna 1 mała bułka pełnoziarnista i 1 bułka alpejska... reszta dnia będzie już skromniejsza

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

plan na dziś
I. 2 bułki (alpejska i pełnoziarnista) + szynka+ ser zółty+ ketchup+kawa
II. kefir zmiksowany z owocami i otrębami
III. ??
IV. 1/2 serka wiejskiego + pomidor+ przyprawy
Stary 2012-08-09, 11:49   #2018
Like_a_women
Zadomowienie

[QUOTE=Cindy90;35782814]nawet blisko siebie mieszkamy
fajną masz wagę, tylko Ty jesteś 5 cm niższa niż ja :P tak przypuszczam, że jak będę ważyła 50 kg to będę wyglądała jak szkieletor, ale spróbuję, raz w życiu mi nie zaszkodzi, przynajmniej będę wiedziała, jaką wagę powinnam mieć. Generalnie przy 54 już fajnie wyglądałam i wszyscy mi mówili, że mam przestać się odchudzać, no ale zobaczymy :P[COLOR="Silver"]

Wiesz wszystko zależy od budowy.I z czego najpierw się "traci" ja jak chudne,to najpierw z rąk,buzi,brzucha.I tak już teraz wystają mi łopatki,żebra i obojczyki i czekam,aż dół zacznie chudnąć.Ja jak ważyłam 47kg.to wyglądałam strasznie,same kości szerokie biodra i chude nogi.Teraz ważę 52kg.i myślę,że 49-50kg.będzie idealnie.
Stary 2012-08-09, 12:28   #2019
dzaga1989
Zakorzenienie

Hej chudzinki Wróciłam. Ale zła jak osa Wyobraźcie sobie że tej kobity w biurze nie było. Czekałam godzinę i nie przyszła. No ja nie rozumiem jak tak można - nie mieć za grosz szacunku do czyjegoś czasu Podobnie promotor - przecież pisała żebym przyjechała pod koniec tego tyg lub na początku następnego i co? Nawet na maila mi nie odpisała Dziś już czwartek...kompletnie nie wiem co robić

Heroine, teraz wiesz...z figurą jest lepiej, ale tak na roku to jak nie ćwiczę to szybko flaczeję. Wprawdzie i tak szybko wypracowałam sobie figurę w tym roku dzięki Ewie. Bo w tamtym to katowałam twister i 'nice and easy' i całe howno mi to dało Może po 3 miechach jakieś większe efekty były. A teraz ważę 50kg ale figurę mam jak w tamtym roku przy 48kg
Noooo w reprezentacji ciacha mieliśmy nie powiem Przez TŻ taka pozerka że niby piłka mnie nagle tak kręcić zaczęła, ale to o chłopów chodziłoooo Ale on mi sie odgrywa teraz bo tą Siwiec zaczęli promować i widzę jak na Pudlu przegląda z nią posty Pff...Cyców mu się zachciało

Cindy, kochana dziękuję Ty nawet nie wiem ile coś takiego dla mnie znaczy. Ja byłam taka zakompleksiona jeszcze rok temu, że już miałam iść do psychologa Ale założyłam bloga żeby te stylizacje, przemyślenia nt wyglądu, itp. sobie gdzieś chomikować i dopiero teraz wyszłam na prostą. Ale nie raz tu już pisałam, że i tak gdy przebywam w towarzystwie bratowej TŻ i jej przyszłej bratowej to i tak czuję się jak szara mysz
Ale Ci się super z tą Anglią trafiło. Jejuuu, przedmieścia Londynu, toż to sielanka! I takie starsze dzieci, w dodatku ten szereg udogodnień no i ta wypłata. Jejciu...Naprawdę super!

Like a women, i co? Wyszperałaś coś w lumpie? Ja byłam na "złotówce" ale nic fajnego nie znalazłam. Wzięłam tylko zwykły czarny top bo po prostu takiego potrzebowałam.

Chocolate, gratuluję spadku 1,2 kg to bardzo dużo!

Idę posprzątać chałupkę. Na II śniad. zjadłam pół pieczarkarza Już mi się chciało tak zgrzeszyć. A na obiad będą mielone.
A! Kupiłam sobie żółty lakier. Moda na żółć na pazurach chyba już minęłam ale co tam
Stary 2012-08-09, 13:10   #2020
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Hej dziewczęta coś się stało z moim hasłem do poprzedniego profilu sweettoy więc musiałam użyć starego przez 4 dni nie miałam neta,ale już prawie wszystko nadrobione i wiecie co mój organizm tak się ucieszły z diety, że spadło z 67 na 66 kg ,ale to i tak za dużo o wiele bo w tamtym miesiącu było 64

W każdym razie trzymam diete w miarę zdrowo bo zawsze jakaś gałka loda wpadnie oczywiście po intensywnych ćwiczeniach zwanych marszem 3 h. Teraz szukam fajnego fitnessclubu w Tychach bo mieszkam tutaj dopiero od 2 tyg i zupełnie nie orientuje się w tych ulicach. Może któraś z was może mi polecić jakiś ???
Znalazłam w jednym z nich pole dance czyli taniec na rurze prościej mówiąc, ale czy naprawdę to jest takie rewelacyjne ???

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 13:21   #2021
Like_a_women
Zadomowienie

[QUOTE=dzaga1989;35786880]Hej chudzinki Wróciłam. Ale zła jak osa Wyobraźcie sobie że tej kobity w biurze nie było. Czekałam godzinę i nie przyszła. No ja nie rozumiem jak tak można - nie mieć za grosz szacunku do czyjegoś czasu Podobnie promotor - przecież pisała żebym przyjechała pod koniec tego tyg lub na początku następnego i co? Nawet na maila mi nie odpisała Dziś już czwartek...kompletnie nie wiem co robić

Też bym się wkurzyła,w końcu wakacje to każdy olewa obowiązki...
W lumpie wygrzebałam sweterek Atmosphere,trreginsy-(czy jak się to tam pisze) jeansowe i dla mojego bąbla spodenki dresowe z HelloKitty
Nie wiecie gdzie tu można się powymieniać z innymi wizażankami?Niektórzy mają takie zakładki linkowe z wymianką
Stary 2012-08-09, 13:31   #2022
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Hej chudzinki Wróciłam. Ale zła jak osa Wyobraźcie sobie że tej kobity w biurze nie było. Czekałam godzinę i nie przyszła. No ja nie rozumiem jak tak można - nie mieć za grosz szacunku do czyjegoś czasu Podobnie promotor - przecież pisała żebym przyjechała pod koniec tego tyg lub na początku następnego i co? Nawet na maila mi nie odpisała Dziś już czwartek...kompletnie nie wiem co robić
Idę posprzątać chałupkę. Na II śniad. zjadłam pół pieczarkarza Już mi się chciało tak zgrzeszyć. A na obiad będą mielone.
A! Kupiłam sobie żółty lakier. Moda na żółć na pazurach chyba już minęłam ale co tam
Bosz...ludzie w ogóle nie mają do siebie szacunku:/ Myślą, że jak już mają wyższe stanowisko to im wszystko wolno

Co to jest ten pieczarkarz...;>?

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Juno Oj...ja nie pomogę, nie z tamtych okolic jestem

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
W lumpie wygrzebałam sweterek Atmosphere,trreginsy-(czy jak się to tam pisze) jeansowe i dla mojego bąbla spodenki dresowe z HelloKitty
Nie wiecie gdzie tu można się powymieniać z innymi wizażankami?Niektórzy mają takie zakładki linkowe z wymianką
Łaaał, jakie fajne łupy
Możesz się powymieniać na wątku wymiankowym

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Ja śniadania nie zjadłam bo miałam małego kaca, dopiero teraz wciskam w siebie zupkę krupnik, oczywiście bezmięsna.
Mała miseczka, ale tylko dlatego, że chcę zmieścić II danie

Stary 2012-08-09, 13:45   #2023
zielonykotek
Raczkowanie

aaaale mam dzisiaj lenia, taaaak mi sie nie chce ćwiczyć, jak nigdy
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 13:57   #2024
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość
aaaale mam dzisiaj lenia, taaaak mi sie nie chce ćwiczyć, jak nigdy
Ech...mi się od 2 tygodni ćwiczyć nie chce:/ Nie rób tego błędu co ja i poćwicz, bo się potem na maxa rozleniwisz

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

13.30 1 chochla zupy krupnik
13.45 3 krokiety- pieczarki i ser żółty (b. małe na pół ręki)

Stary 2012-08-09, 13:59   #2025
zielonykotek
Raczkowanie

krokiety - TAK ;-)
a krupniku nie lubię
tak czy inaczej, idę po grejfruta.

Zooska myślisz że 1h rowerka i A6w wystarczy? to mój plan minimum..., ale naprawdę mi się dzisiaj nie chce :-(
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 14:31   #2026
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość
krokiety - TAK ;-)
a krupniku nie lubię
tak czy inaczej, idę po grejfruta.

Zooska myślisz że 1h rowerka i A6w wystarczy? to mój plan minimum..., ale naprawdę mi się dzisiaj nie chce :-(
Myślę, że jak najbardziej!!!! Ja nawet tego nie robię
Ja uwielbiam krupnik, kojarzy mi się z dzieciństwem

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Kotku Wysłałam zaproszenie do znajomych!

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

I wciągnęłam 1 ptasie mleczko....

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Uciekam się ogarnąć i lecę z małą na zajęcia
Do zobaczenia!

Stary 2012-08-09, 14:49   #2027
mielnus
Wtajemniczenie

zooska miłych zajęć

mam nadzieje że z Twoim TŻ w końcu się dogadacie. Kłócicie się naprawde bardzo często....

coś tu dzisiaj cicho
Stary 2012-08-09, 15:33   #2028
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Myślę, że jak najbardziej!!!! Ja nawet tego nie robię

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Kotku Wysłałam zaproszenie do znajomych!

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

I wciągnęłam 1 ptasie mleczko....

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Do zobaczenia!
ptasie mleczko mmmm moja bolączka :P
miłej nauki

a ja dziewczyny na obiadek sałateczka (sałąaa zielona, pomidorki koktajlowe, czerwona papryka, czerwona cebula, szynka szwarcwaldzka, kilka kropel oliwy
myślę co na podwieczorek wszamać i na kolację
do pracy znów przyszłam na piechotę jakieś 3,5km muszę kiedyś dokładnie zmierzyć tą odległość jak pojadę autem bo sama nie wiem ile to :P

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 16:01   #2029
heroine86
Zakorzenienie

Heloł Piękne

Dzisiaj chłodniej u mnie, ale dosyć przyjemnie wróciłam z pracy, zjadłam obiadera i chyba idę się położyć, bo głowa mnie boli a potem sobie zrobię cafe latte

Tylko Was jeszcze nadrobię

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Cześć laseczki

Sorki za tak długi brak kontaktu. Na pogrzebie, jak to na pogrzebie wszyscy płakaliśmy jak bóbry. Za to po stypie było fajnie. Spotkałam się z rodziną której nie widziałam 15 lat! Siedzieliśmy do 2 w nocy. Takie mam fajne kuzynostwo i wujostwo, że szok. Za 3 tyg - 31.08 jedziemy do jednego z tych kuzynów na wesele w Wiedniu będzie biba! On polak, ona serbka strasznie fajną ma tą narzeczoną! Ona nie umie polskiego, siedziała taka znudzona, więc ja i mój brat po angielsku z nią nawijaliśmy (brat nawet po francusku) i się okazało, że pół nocy z nią przegadałam faaajnie. Język się przydaje.

A teraz najważniejsza wiadomość- już znam rodzinę u której będę w Londynie. Kobieta jest radną w Londynie, a facet nie wiem gdzie pracuje. Mają dwie córki, Molly i Emma- 11 i 8 lat. Ja się uparłam, że chcę 1 dziecko, ale myślałam, że na malucha trafię, a jak są duże, chodzą do szkoły to super! Mieszkają na przedmieściach Londynu. Będę je odprowadzać do szkoły (piechotą), będę miała swój pokój, swój samochód. Mają też kota (tak jak ja ). Myślę, że fajnie trafiłam, to są jacyś bogaci ludzie, mają sprzątaczkę raz w tyg. Ja będę się opiekować dziećmi. Spodziewałam się ok 1 tys polskich na rękę, a tu niespodzianka, prawie 2 na czysto 2 razy więcej niż tu zarabiam :P Oni pewnie będą chcieli żebym już przyjeżdżała, ale ja chcę być na weselu kuzyna, więc pojadę 5.09 tak planuję. Jeszcze z nimi nie rozmawiałam. Dziś lub jutro będę gadała na skype! Suuuper

A co do wagi- 56,9 nie obżerałam się i schudłam! Ale wczoraj z tego szczęścia zjadłam pizze i pilam wino... Na pewno trochę podskoczy więc się nie ważyłam dziś.

W sob i niedz mnie nie ma bo jestem na Coke Life Music Festival w Krakowie jak co roku od 4 lat
No widzisz, nawet nie wiedziałaś, że masz fajnych kuzynów wesele w Wiedniu! Ale czadddddd zdjęcia obowiązkowo!

Ale super Ci się udał ten wyjazd! No no, jakie warunki! I kasa niezła! gratuluję

Brawo za spadek wagi już niewiele Ci zostało

Zazdraszczam imprezy dawno na czymś takim nie byłam ale teraz jadę w rodzinne strony i są dni miasta, obok którego mieszkam podobno ma być Akcent i Golce

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Jadę dzisiaj do SH poszperać,bo powiem Wam,ze ta dieta daję mi już po psychice.Na początku szło super,a teraz czuje sie ukarana,bo tego nie mogę,tego .... eh,powiennam być z siebie dumna,bo w sumie zmieniłam cały jadłospis.Z rzeczy które jadłam nie zostało w nim nic
Jednym słowem: MAM KRYZYS DIETOWY i coś tak czuje,że się złamie... Sorry za te wypociny,ale musiałam
Wyluzuj trochę zjedz coś pysznego, a następnego dnia wróć do diety To pomaga!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 16:03   #2030
mielnus
Wtajemniczenie

czy obiad typu: szklanka pomidorówki (z makaronem i śmietaną) + bułka alpejska może byc?? czt za duzo?? Dzisiaj moj dzien do bani chyba coś;/ Jutro Killer będzie...
Stary 2012-08-09, 16:04   #2031
heroine86
Zakorzenienie

Like_a_women, widzę, że masz trochę problem z cytowaniem Jeśli cytujesz daną wypowiedź to pamiętaj, żeby nie kasować tych nawiasów kwadratowych: zaczynającego: [QUOTE...=Like_a_women; (tu jakieś cyferki)] i kończącego wypowiedź [/QUOTE] to co jest w środku możesz dowolnie kasować i się odnosić np. tylko do jakiejś części mam nadzieję, że mnie zrozumiałaś

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
czy obiad typu: szklanka pomidorówki (z makaronem i śmietaną) + bułka alpejska może byc?? czt za duzo?? Dzisiaj moj dzien do bani chyba coś;/ Jutro Killer będzie...
Spokojnie możesz wszamać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-09, 16:11   #2032
mielnus
Wtajemniczenie

heroine a jak mój dzień dzisiaj wygląda??? Chyba za dużo tych bułek, niepotrzebnie kupowałam...;/ później się powstrzymać nie umiem. Ostatnio to mam jakąś manię na soki z Tumbarka, muszę przestać. Lepiej takiej soki zastąpić wodą.

rano- godzina na rowerze
I. 1 bułka alpejska 1 bułka wieloziarnista + szynka, ser, ketchup+ kawa
II. zupa pomidorowa zabielana z makaronem + bułka alpejska
III. 1/2 wieśniaka. Mam też tuńczyk otwarty i nie wiem jeszcze z czym go przyżądzić.

tylko 3 posiłki bo. po 1 bardzo późno wróciłąm do domu a po 2. poźniej siedziałam pół dnia u dentysty i jeszce dom musiałam wysprzatać i tak zeszło.

Ile może kefir stać w otwraty w lodówce?? Mam już 3 dzień, jutro na śniadanko chciałam koktaj z nektaryną zrobić...

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2012-08-09 o 16:13
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 16:20   #2033
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo toż to spadzior!

Cytat:
Ja mam straszny kryzys z dietą Nie potrafię się ogarnąć, znowu zajadam na noc:/ Przychodzę z imprezy i lecą kanapki z serem żółtym i keczupem
No i co...w udach +1cm w pupie +2 cm biodra +1cm
Reszty nie mierzyłam, bo aż wstyd.
Nie umiem się pohamować
Zero mobilizacji do ćwiczeń, diety, niczego
Zośśśśśśka, weź się w garść! przecież pisałaś, że schudłaś?
dzisiaj proszę coś poćwiczyć
Stary 2012-08-09, 16:21   #2034
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

Heroine, teraz wiesz...z figurą jest lepiej, ale tak na roku to jak nie ćwiczę to szybko flaczeję. Wprawdzie i tak szybko wypracowałam sobie figurę w tym roku dzięki Ewie. Bo w tamtym to katowałam twister i 'nice and easy' i całe howno mi to dało Może po 3 miechach jakieś większe efekty były. A teraz ważę 50kg ale figurę mam jak w tamtym roku przy 48kg
Noooo w reprezentacji ciacha mieliśmy nie powiem Przez TŻ taka pozerka że niby piłka mnie nagle tak kręcić zaczęła, ale to o chłopów chodziłoooo Ale on mi sie odgrywa teraz bo tą Siwiec zaczęli promować i widzę jak na Pudlu przegląda z nią posty Pff...Cyców mu się zachciało

Co za nieodpowiedzialność! Brak szacunku dla czasu drugiej osoby ojjj, też bym się wkurzyła no i, że nie odpisuje

Ja jestem 10 cm niższa od Ciebie, a tyle nie ważę... także Twój flak podług mojego... dobra, już nie ryczę, bo mi to gó.wno da
Siwiec jest sztuczna jak figurka woskowa pokazała trochę więcej i od razu celebrytka od siedmiu boleści jak ona mnie wqrfffia!

A jaki kupiłaś? Ja też kupiłam sobie żółty jakiś czas temu, ale jest paskudny nie dość, że schnie bóg wie ile to jeszcze odbarwia strasznie po zmyciu miałam chyba ze 2 tyg pożółkłe paznokcie jak jakiś nałogowy palacz! ;/ nic nie pomagało, grrrr ;/

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta coś się stało z moim hasłem do poprzedniego profilu sweettoy więc musiałam użyć starego przez 4 dni nie miałam neta,ale już prawie wszystko nadrobione i wiecie co mój organizm tak się ucieszły z diety, że spadło z 67 na 66 kg ,ale to i tak za dużo o wiele bo w tamtym miesiącu było 64 ?
Brawo za spadek!

Cytat:

Do zobaczenia!
Fuuuuuuuujjjjj, nie cierpię krupniku

Jakie zajęcia? z jaką małą? sorry, ale jakaś nieogarnięta jestem nie jestem w temacie
miłego!
Stary 2012-08-09, 16:22   #2035
dzaga1989
Zakorzenienie

Like a women, o tutaj możesz się wymieniać: http://www.smaczny.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=27
Ja też mam swoją wymiankę ale ciężko mi coś znaleźć u innych. Pewnie ostatecznie sprzedam wszystko na All jako pake.

Zooska, no ja nie ogarniam właśnie. Jak tak można? Ja rozumiem spóźnić się 10min. ale umawiać się a potem nie dawać znaku życia?! Jedna ma mój nr, druga maila, przecież to jest roboty na minutę
A pieczarkarz to takie coś jak cebularz tylko, że zamiast cebuli są pieczarki. A co to cebularz to wiesz c'nie? Ogólnie cebularz to lubelski regionalny wyrób więc pytam tak dla pewności

Zooska, a to ptasie mleczko to chodzi o kostkę? Czy o całe opakowanie?

Nie nawidzę mojego TŻ! Kupił z 30dag wafelków z czekoladą takich jak Elitesse trójkątnych Come oooooon!
Pewnie na moją chandrę bo po 1 dzisiaj mi wszystko z rąk leci..nie wiem czemu :/ A po 2 to jakoś mam humor pod psem bo tracę wiarę w ludzi. Mam wrażenie że wszyscy z mojego otoczenia mnie w jajo próbują zrobić :/

Idę z TŻ film obejrzę. Buźka

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-08-09 o 16:27
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 16:27   #2036
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine a jak mój dzień dzisiaj wygląda??? Chyba za dużo tych bułek, niepotrzebnie kupowałam...;/ później się powstrzymać nie umiem. Ostatnio to mam jakąś manię na soki z Tumbarka, muszę przestać. Lepiej takiej soki zastąpić wodą.

rano- godzina na rowerze
I. 1 bułka alpejska 1 bułka wieloziarnista + szynka, ser, ketchup+ kawa
II. zupa pomidorowa zabielana z makaronem + bułka alpejska
III. 1/2 wieśniaka. Mam też tuńczyk otwarty i nie wiem jeszcze z czym go przyżądzić.

tylko 3 posiłki bo. po 1 bardzo późno wróciłąm do domu a po 2. poźniej siedziałam pół dnia u dentysty i jeszce dom musiałam wysprzatać i tak zeszło.

Ile może kefir stać w otwraty w lodówce?? Mam już 3 dzień, jutro na śniadanko chciałam koktaj z nektaryną zrobić...
Dla mnie za mało raz, że 3 posiłki to jeszcze tak... jałowo zero owoców, warzyw sam wieśniak na kolację? I to w dodatku tylko pół?

Kefir najlepiej sprawdzić ja też mam właśnie otwarty 3 dzień, ale chyba jest dobry w smaku taki jaki był na początku najwyżej qpa będzie
Stary 2012-08-09, 16:33   #2037
mielnus
Wtajemniczenie

dzieki heroine
dzisiaj wiem... ten jadłospis taki troche nie bardzo;/ No ale... jutro będzie lepiej przyżekam

moj plan:
I. kefir+ nektarynki+ otreby ze śliwką+ kawa
II. tuńczyk z pomidorem
III. rybka z foli , pieczona w warzywkach
IV. 1/2 wiesniaka z dzisiaj + pomidorek
chyba lepiej??

Czy wy dziewczyny lubicie wieśniaka na słodko??? ja nie umiem go przetrawić.... zbierało mi jak jadłam....

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

dżaga nie gadaj że nienawidziśz jak on Cię rozpieszczahehehhe

mój też mi robi takie niespodzianki ale jak ja się zbuntuje to już odpuszcza...
Stary 2012-08-09, 16:37   #2038
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki heroine
dzisiaj wiem... ten jadłospis taki troche nie bardzo;/ No ale... jutro będzie lepiej przyżekam

moj plan:
I. kefir+ nektarynki+ otreby ze śliwką+ kawa
II. tuńczyk z pomidorem
III. rybka z foli , pieczona w warzywkach
IV. 1/2 wiesniaka z dzisiaj + pomidorek
chyba lepiej??

Czy wy dziewczyny lubicie wieśniaka na słodko??? ja nie umiem go przetrawić.... zbierało mi jak jadłam....
Nie ma sprawy
A nie możesz dzisiaj dodać pomidorka do tego wieśniaczka?

Jutro już lepiej widzę nie jesz w ogóle chleba?

Ja lubię na słodko z łyżeczką dżemu, tudzież z owocami
Stary 2012-08-09, 16:44   #2039
Like_a_women
Zadomowienie

Heroine
OK jarzę
Dżaga
Gdzies tam się pewnie wtrynię na jakiś wymiankowy wątek,dużo ich
Poza tym dziewczyny macie jakiś przepis na owsianke?Jako dziecko na jej widok mdlałam,ale podobno jest dobra na dietowe śniadania
Teraz szamie taki jogurt naturalny-priobiotyczny z wkładem waniliowym,siakieś niejakie ale dałam gruszkę i 1/2 banana
Zresztą wrzuce menu:
-2 tosty grahama z dzemem i twarogiem
-1 graham z serem,kilka winogron,zielona tea
-dorsz,buraki i 1 ziemniak
jogurt priobiotyczny z gruszką i 1/2 banana
-sałatka z pekińskiej,kilka plastrów fileta i pomidor
Stary 2012-08-09, 16:56   #2040
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
zooska miłych zajęć

mam nadzieje że z Twoim TŻ w końcu się dogadacie. Kłócicie się naprawde bardzo często....

coś tu dzisiaj cicho
U nas to standard niestety:/ A jak mamy kłótnie to jest prawdziwa rzeź, nie ma przepraszam i jest git. Oooo nie, wściekanie się trwa w cholere długo. Wczoraj wyszedł z domu przed 15, a go nie ma do teraz. yeah. Ja spałam u mamy, bo od rana musiałam sie zajmowac moja młodsza siostra, wróciłam do domu, a go nie ma...ale są ślady, że byl.

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Sweet Sałatka!!! Moja ulubiona sałatka jest, jak znajduje się w niej kapusta pekińska i feta

A na kolację...hm ja zapiekam brokuła w serku wiejskim i przyprawach Może inspirację Ci dam.

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Moim zdaniem takiej pomidorówki to powinnaś talerz wszamać i odstawić bułkę. Po co... lepiej więcej zupy, mniej pieczywa A zupa nie jest kaloryczna, może zamiast śmietany jogurt naturalny;>?

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
III. 1/2 wieśniaka. Mam też tuńczyk otwarty i nie wiem jeszcze z czym go przyżądzić.[/COLOR][/I]

Na lajcie jutro możesz sobie zrobić ten koktajl, o ile kefir był przymknięty wieczkiem

Co do tuńczyka:
sałata
jajko na twardo
pomidor
tuńczyk

pokroić, wymieszać, doprawić

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Zośśśśśśka, weź się w garść! przecież pisałaś, że schudłaś?
dzisiaj proszę coś poćwiczyć
Wieeeeeem właśnie Po powrocie ważyłam 57,5 kg a znowu wróciło 59 z hakiem !!!!!!!!!!!!!

To wszystko przez nocne obżeranie jest!!!
Co robić jak gastro po imprezie łapie?!

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:

Jakie zajęcia? z jaką małą? sorry, ale jakaś nieogarnięta jestem nie jestem w temacie
miłego!
Rehabilitacje z młodszą siostrą Zajmuję się nią, jak mama pracuje, a ja mam czas Czyli b. często

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
A pieczarkarz to takie coś jak cebularz tylko, że zamiast cebuli są pieczarki. A co to cebularz to wiesz c'nie? Ogólnie cebularz to lubelski regionalny wyrób więc pytam tak dla pewności

Zooska, a to ptasie mleczko to chodzi o kostkę? Czy o całe opakowanie?

Nie nawidzę mojego TŻ! Kupił z 30dag wafelków z czekoladą takich jak Elitesse trójkątnych Come oooooon!
Pewnie na moją chandrę bo po 1 dzisiaj mi wszystko z rąk leci..nie wiem czemu :/ A po 2 to jakoś mam humor pod psem bo tracę wiarę w ludzi. Mam wrażenie że wszyscy z mojego otoczenia mnie w jajo próbują zrobić :/
1 kostka
Tak tak, wiem co to cebularz. Hm...lubię pieczarki, może sobie kupię taką bułeczkę w piekarni kiedyś i spróbuję

Ojj...Ty taka chudzina jesteś, że na lajcie wafelki możesz zjeść!

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
sam wieśniak na kolację? I to w dodatku tylko pół?
Czasem są wieśniaki 100g i 200g więc jak pół z 200g to wychodzi jakby jeden

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości