Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-08, 19:02   #1981
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Heroine ech...nie mam tam ze mna z twarzy Mam plecy same ^^ Masz takie ło znad jeziorka.
śliczności
Wrzuce moje menu,nie wiem czemu,ale cały czas mam wrażenie,ze za dużo jem
2 tost grahama z twarogiem 0% i łyżką dżemu
1 graham z sałatą,filetem,pomidorem+ arbuz
filet,kefir,ogórek
jogurt+owoce (400kcal)
150g.twarogu 0% z borówkami,mała gruszka
wyszło ok.1100kcal.
Stary 2012-08-08, 19:04   #1982
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Też kiedyś ruuuuda byłam i troszkę tęsknie za tym kolorkiem ale nie chcę już tak katować kudłów farbami.
Stary 2012-08-08, 19:07   #1983
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ślicznaś! piękne zdjęcie

Nie powiem, cena interesująca i parametry całkiem niezłe (im cięższe koło zamachowe, tym lepiej )

Ja dwa litry co najlmniej ale ja dużo kawy żłopię chociaż dzisiaj samej wody wypiłam dwa litry
hmm, ja tam za kawą nie przepadam, jedna dziennie musi być, ale to nawet nie normalna tylko w filiżance takiej czy ja wiem ze 180ml, za to z 2 saszetek nescafe expresso :P

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
ja tez polecam orbitrek zdecydowanie bardziej wolę od rowerka. Chociaz mnie taki "stacjonarne" nudzą szybko

Ja Was ostatnio motywowałam, że macie sie trzymac diety,a sama sie dziś obżarłam z 1500 bedzie. ale przyszła ciocia do mamy i przyniosła ciasto z rabarbarem, za którym przepadam no i... przepadłam :P

tak wiec zaraz śmignę Chodakowską, dzisiaj za kare to chyba killera zrobie albo skalpel i jakies dodatkowe z neta widziałam, że ktoś pisał o tej tiff, co w ogole sadzicie o tych cwiczeniach??

Monia
, fajnie, ze napisałaś Tez uwielbiam storczyki, piekne sa ale niestety wymagające, a ja reki do kwiotków to nie mam

meedzik, jaki murzyn! a ja blada a jeszcze jutro idziemy na impreze do znajomych z chłopakiem i wypadałoby się jakoś prezentować... zastanawiam sie czy skoczyc jutro z rana na 10 min na solar, czy dzis i jutro walnąć się ziają brązującą

Miała któras z Was ten balsam? bo kupilam go i nie uzywalam poki co...

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

sweet_chocolate, ja się staram pić ok butelki wody dziennie, ale statnio pije kubek pokrzywy, kubek zielonej herbaty i czasem wieczorkiem yerba mate, wiec wiadomo, że już się wtedy nie opijam wodą Generalnie staram się ok 1,5 litra płynów takie minimum, ale tez jakos obsesyjnie tego nie licze. W ogole, zauwazylam, ze jak pije duzo wody, to mi dietkowanie zgrabniej wychodzi
a no to dobrze, myslałam, że trochę za mało piję, ta jedna butelka zawsze jest i staram się pić 2 razy zieloną herbatkę w ciągu dnia także myślę, że ok

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Też kiedyś ruuuuda byłam i troszkę tęsknie za tym kolorkiem ale nie chcę już tak katować kudłów farbami.
ja miałam 2 lata temu i teraz mi się znowu zachciało, ale że miałam ciemny brąz wcześniej to jestem po 2 farbowaniach rudością i jeszcze nie to co chciałam, ale mam nadzieje, że za trzecim razem już wyjdzie

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 19:13   #1984
pipson
Zadomowienie

meedzik, no ja az tak całkowicie nie jestem, bo jeszcze mi troche opalenizny z Włoch zostało.. ale juz nie jestem taka "złocista" jak bylam Rozwazam solar, ale nie wiem czy jak pójde tak na 3-4 godziny przed impreza to mi juz opalenizna wyjdzie
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 19:21   #1985
meeedzik
Zakorzenienie

Sweet_chocolate ja tez jakoś 2 lata temu byłam ruda ale nie długo, tylko od jesieni do wiosny później wracałam do jasnego blondu, teraz pofarbowałam na średni/ciemny blond taki zbliżony do naturalnego, bo chciałam wracać do naturalek ale nie wiem czy mi się uda, bo ja nie potrafię żyć bez farbowania włosów, już mam ochotę to zrobić

Pipson możliwe, że nie będzie widać, jak tylko 3-4 h przed chcesz pójść, mogłaś się wybrać wczoraj i np. jutro to wtedy coś by już było widać tak mi się wydaje więc może lepiej użyć tego balsamu brązującego

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

nałożyłam sobie olej na łepek i zostawię na noc
Stary 2012-08-08, 19:25   #1986
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
Sweet_chocolate ja tez jakoś 2 lata temu byłam ruda ale nie długo, tylko od jesieni do wiosny później wracałam do jasnego blondu, teraz pofarbowałam na średni/ciemny blond taki zbliżony do naturalnego, bo chciałam wracać do naturalek ale nie wiem czy mi się uda, bo ja nie potrafię żyć bez farbowania włosów, już mam ochotę to zrobić

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

nałożyłam sobie olej na łepek i zostawię na noc
ajć wiem coś o tym, mam zawsze wrzeszczy po mnie, że mi wszystkie włosiary wylecą przez te farbowanie

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 19:38   #1987
lisa87
Raczkowanie

Cytat:
Wiecie co? Naszła mnie ochota na jakieś studia wiem, że stara ze mnie, no ale na naukę nigdy nie jest za późno
a tam stara! Ja też mam plan się uczyć dalej, od października zapisuje się na podyplomówkę w związku z tą nową pracą którą teraz podjęłam pójdę na ubezpieczenia gospodarcze i będzie mi łatwiej w pracy po roku od obrony jednak zatęskniłam za uczelnią
Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Lisa, nooo tak jak chyba Heroine napisała, coś za coś Mi cyce tak spadły że TŻ zaczął na mnie mówić 'deska' Ale dobrze dobrany stanik, z czasem wyrobiony brzuch i jakoś to wygląda.
ja już decha jestem taka ze aż nie mogę w to uwierzyć i brzydzę siena siebie patrzeć
Cytat:
Lisa, może nie będzie tak strasznie z tymi cyckami spójrz na sportsmenki one mają gorzej
heh a własnie całymi dniami oglądam olimpiadę w knajpie i myśle ze one takie płaskie ale chociaż kaloryferki mają o zero tłusczu na brzuchu i myślę ze ja nad swoim muszę popracować żeby to tak źle nie wyglądało
Cytat:
A powiedz mi...widzisz poprawę w chodzeniu do wc, odkąd pijesz len?;>
wiesz co chodzę więcej, nie mam zaparć,
dodatkowo wprowadziłąm urozmaicenie: 2 łyzki lnu mielonego zalewam wrzątkiem i mieszam z łyżką MIODU !! jest pycha i od razu rusza do WC
BTW babcia moja mi sprzedała newsa że imbir też poprawia przemianę materii, pity np. szczypta imbiru rozpuszczona w kawie. Jeszcze nie póbowałam ale zamierzam wkrótce przetestować. moja babcia miała całe życie utrudnione wypróżnianie a imbir sobie bardzo chwali.
Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
śliczności
filet,kefir,ogórek
jogurt+owoce (400kcal)
wyszło ok.1100kcal.
na pewno nie za dużo ale na wieczór, na kolacje nie jedz już owoców, lepiej ogórka albo pomidora z tym twarogiem połącz a owoce zjedz wcześniej w ciagu dnia

Ja się nie mam dziś co chwalić, do jajecznicy zjadłam grahamkę, a na kolację loda i paczke fruitelli (mamby nie było)
a teraz juz w pracy w knajpie jestem, miałam w planie paznokcie pomalować ale coś wiecej ludzi jest niż sie spodziewałam i nie mam kiedy

Jutro po pracy idę na przedłużanie rzęs - uzupełnienie kocham leżeć, gdy ktoś się mną zajmuje, tj, kosmetyczka.
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 19:45   #1988
madzia6245
Raczkowanie

heroine wlasnie sprawdzalam i mam zamiar kupic

murka
to ja na pewno kupuje lubilam na tym cwiczyc i dlatego chce to miec lepiej kupic orbitreka niz wydawac kase na jakies inne pier.dulki

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 20:10   #1989
meeedzik
Zakorzenienie

Sweet_chocolate hehe moja mama dokładnie to samo mi gada mówiła, że będę łysa od tego ciągłego farbowania a teraz jak dbam, nakładam olej i różne maski to też mi marudzi, że wiecznie coś robię przy tych włosach :p

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Tinek kochana pisz co Ciebie ? widzę, że podczytujesz
Stary 2012-08-08, 20:29   #1990
heroine86
Zakorzenienie

Trzymajmy kciuki

'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 20:38   #1991
uaoo
Zakorzenienie

Jestem na siebie zła, bo zjadłam dzisiaj loda czekoladowego . Ja jednak nie mogę żyć bez słodyczy Może poradzicie mi jak mam walczyć z tym? Ciągle mam ochotę na coś słodkiego.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 20:58   #1992
heroine86
Zakorzenienie

'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-08, 21:35   #1993
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Rozumiem , że tez mecz oglądasz
Stary 2012-08-08, 21:38   #1994
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Rozumiem , że tez mecz oglądasz
Stary 2012-08-08, 22:20   #1995
murka04
Zadomowienie

dlaczeeego Tak uwielbiam oglądać siatkówkę, zawsze chłopaki tak dobrze sobie radzili a na igrzyskach coś nie tak poszło, jak nie oni

medzik o to daj znać jak się ten olejek sprawi, chociaż pewnie i tak go nie kupię bo ostawiłam już prawie wszystkie kosmetyki do włosów przez ten łupież, no ale poczytać mi nie zaszkodzi a wiesz że ja też ostatnio miałam tak że chodziłam w kucyku? Po prostu tak wyglądałam jakoś.. ulizanie. Od razu po umyciu tak mi się układały że wyglądałam jakbym była łysa praktycznie i odstawały na boki to wiązałam wkurzona wow to już długo nie farbowałaś, kto by pomyślał co? Dobrze że się zdecydowałaś nie farbować już na blond, o wiele zdrowsze są na pewno i wyglądają jeszcze lepiej
A co do obcinania na równo to powiem Ci że ja tak mam ale i połowa (lewa strona) rośnie mi szybciej niż prawa
heroine ja jestem antyfanką biegania! NIENAWIDZĘ ! Kiedyś jeszcze dla Tż się poświęcałam ale teraz już zrezygnowałam
Mecz mnie załamał, nie będę dziś dobrze spała
No ja trochę opalona jestem ale jak widzę inne dziewczyny to się zastanawiam gdzie one te słońce łapią u nas cały tydzień ma padać, już od wczoraj burze i oczywiście trąby, grad itp.
Aaa wiesz co nie kupiłam tego kremu bo posmarowałam stopy zwykłym .. kremem do rąk I były takie miękkie następnego dnia że smaruję teraz nim i jest dobrze
madzia pewnie, kup orbitka ja jestem wielką zwolenniczką

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 22:36   #1996
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine, o rany boskie, ile Ty kawy pijesz no ale kofeina pobudza metabolizm, hehe

prosze o baty, bo musze sie uczyc!!! no i cwiczyc. no i olej na włoski nałożyć. no i w ogole to duzo do zrobienia mam, a ja na facebooku i wizazu siedze
Hehe kocham kawę mogłabym pić, pić i pić kawę i tylko kawę i tak teraz piję mało żebyś Ty widziała ile ja piłam na studiach i jak wcześniej pracowałam filiżanką były dla mnie te duże kubki XXL z Nescafe

do nauki, sioooo!!!

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
śliczności
filet,kefir,ogórek
jogurt+owoce (400kcal)
wyszło ok.1100kcal.
No co Ty przecież mało jesz owoców sporo, ale sama żrę owoce na potęgę lubię to sobie nie żałuję, a co! Teraz jest sezon to korzystam

Cytat:
Rozwazam solar, ale nie wiem czy jak pójde tak na 3-4 godziny przed impreza to mi juz opalenizna wyjdzie
Mi ostatnio wyszła po godzinie byłam jak burak booooże, po 3 dniach skóra mi zeszła wstawili nowe lampy i to jeszcze jakieś turbo i mnie przypiekło i to jeszcze durna poszłam na 7 min
Stary 2012-08-08, 22:37   #1997
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
a tam stara! Ja też mam plan się uczyć dalej, od października zapisuje się na podyplomówkę w związku z tą nową pracą którą teraz podjęłam pójdę na ubezpieczenia gospodarcze i będzie mi łatwiej w pracy po roku od obrony jednak zatęskniłam za uczelnią
Mówisz? też się stęskniłam za studenckim życiem :P lol

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
dlaczeeego Tak uwielbiam oglądać siatkówkę, zawsze chłopaki tak dobrze sobie radzili a na igrzyskach coś nie tak poszło, jak nie oni

heroine ja jestem antyfanką biegania! NIENAWIDZĘ ! Kiedyś jeszcze dla Tż się poświęcałam ale teraz już zrezygnowałam
Mecz mnie załamał, nie będę dziś dobrze spała
No ja trochę opalona jestem ale jak widzę inne dziewczyny to się zastanawiam gdzie one te słońce łapią u nas cały tydzień ma padać, już od wczoraj burze i oczywiście trąby, grad itp.
Aaa wiesz co nie kupiłam tego kremu bo posmarowałam stopy zwykłym .. kremem do rąk I były takie miękkie następnego dnia że smaruję teraz nim i jest dobrze
Ja też nie wierzę w to co się stało autentycznie się poryczałam a TŻ patrzy na mnie jak na durnia takie nadzieje, takie szanse... a tu du.pa cóż... taki bywa sport... ale dlaczego Ruski je.b.ane!

Koniec dobroci dla TŻ-ta? Niech biega sam ja w terenie nie lubię biegać, strasznie się męczę i po 10 min (biegu+marsz) mam dość jakoś na bieżni mi wychodzi. Nie wiem od czego to zależy ;/
też mi się spać odechciało... chodzę nabuzowana aż łeb umyłam
ja na tle innych to wyglądam jak yyyy... bałwan w zimie
eee, no jak zwykły krem działa to spoko loko
Stary 2012-08-08, 22:41   #1998
madzia6245
Raczkowanie

murka za 2 tygodnie planuje zakupic bede co miesiac sie mierzyc i cwiczyc codziennie po 30 minut, a co kilka dni zwiekszac czas

jutro rano wstaje i ide pobiegac!!! 3 kg musze schudnac do powrotu do domu nie wiem jak to zrobie,ale zrobiemam nie cale 3 tygodnie zeby osiagnac wage 56 kg
moja motywacja jestescie wszystkie
sciagnelam sobie cwiczenia ewy,ale nie dzialaja na moim laptopie wiec zaczne cwiczyc z ewa jak wroce do domu, ale codziennie bede robic te swoje cwiczonka

rowniez ogladalam mecz,bylam pewna,ze wygraja, a tu jednak nie przykro mi sie zrobilo jak przegrali
uciekam spac,rano pobudka dobranoc wszystkich

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 22:45   #1999
heroine86
Zakorzenienie

Madziu, dobranoc!
Stary 2012-08-09, 00:22   #2000
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
ja właśnie myślałam o jakiejś dietetyce/kosmetologii/wizażu interesuję się tym od dawna fizjoterapia też by wchodziła w grę. Patrzę też pod kątem ewentualnego własnego biznesu w przyszłości, bo mąż jest lekarzem i jak by miał kiedyś własny gabinet, to moglibyśmy zrobić jakiś "wspólny" no ale nie wiem... Najbliżej mi obecnie do Rzeszowa, do Lublina w sumie też niedaleko. Ale tu nawet nie chodzi o km, bo mogę i jeździć do W-wy czy Krakowa Tu chodzi o tę "decyzję"
Ja jestem po kosmetologii i jakbym miała jeszcze raz wybierać to byłoby to samo Także szczerze polecam, bo nawet jeśli nie chcesz wiązać z tym pracy to wiadomości z pewnoscia wykorzystasz dla siebie
Cytat:
Ktoś tu chciał moje zdjęcia... hm mam 3, na których ja jestem i widać mi twarz. Przycięłam to zdjęcie, bo obok stało wielu moich znajomych, to nie wiem czy by chcieli się znaleźć na wizażu, mam nadzieję, że zrozumiecie
Zoska strasznie milo wygladasz I widać, ze sie super bawiłas

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość

Teraz zrzucam wrześniowego InStyle - ciekawe co tam odkrywczego znajdę
Zdradzisz mi skad masz takie źródla ?

Cytat:
a kto mnie tu zagadywał?

Kolejna mądra! wypiłam dzisiaj ze 4 mocne kawy i postawiło mnie na nogi do tego PMS i mogę strzelać!
Troszkę? Już ja wiem co dla Ciebie znaczy troszkę Gałganie Ty szalony!

U mnie mimo, że chłodniej, to dalej parówa nieziemska
zdrówka dla córeczki!
Jezu ja ostatnio po kawie to mam takie mdlości, rece mi sie trzęsą, normalnie mi ciepło i zimno naraz nie wiem o co kaman ;/ ostanio tak mialam juz pare razy to szybko biore magnez pile duzo wody i mi przechodzi. Chyba moj organizm przestał tolerowac kawe

Cytat:
aaa no i muszę się pochwalić, że 18 sierpnia będzie 3 miesiące od ostatniego farbowania korci mnie już, żeby machnąć jakiś kolorek ale Tż mi nie chce pozwolić, bo mówi, że ładne są
Kochana Twoje 3 miesiace to pikuś w porownaniu że ja nie farbuje 8 !!
Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
madzia pewnie, kup orbitka ja jestem wielką zwolenniczką
Murka ja Ci polecam na stopy masc z witamina A ja nawet ją na twarz używam

A ja dzisiaj byłam z koleżankami na spotkaniu nie ma to jak 6 bab sie zbierze smiechu co nie miara piwka wypite, kalorie nadrobione ale co tam jutro sie z tz wybieram na rower oby nie padało

Tak mi narobilyście wczoraj smaka na pierogi, że w piatek bedzimy z tż lepic :d ostatnio nam pycha wyszły cała rodzina nakarmiona była

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-08-09 o 00:24
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 06:09   #2001
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dzisiaj jakoś lepiej mi się wstało co nie znaczy, że jeszcze bym nie pospała piję wodę z cytrynką ale se tej cytryny wcisnęłam! Aż mi mordę wykręca
Coś na dworze niewyraźnie no ale mam nadzieję, że zimno nie będzie i spódnica da radę i gołe nogi

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja jestem po kosmetologii i jakbym miała jeszcze raz wybierać to byłoby to samo Także szczerze polecam, bo nawet jeśli nie chcesz wiązać z tym pracy to wiadomości z pewnoscia wykorzystasz dla siebie
Dziękuję coraz bardziej jestem ku temu skłonna

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Jezu ja ostatnio po kawie to mam takie mdlości, rece mi sie trzęsą, normalnie mi ciepło i zimno naraz nie wiem o co kaman ;/ ostanio tak mialam juz pare razy to szybko biore magnez pile duzo wody i mi przechodzi. Chyba moj organizm przestał tolerowac kawe
O kurde mam nadzieję, że mnie to nigdy nie spotka, bo się cholera załamię

http://kwejk.pl/obrazek/1352791
Stary 2012-08-09, 07:21   #2002
dzaga1989
Zakorzenienie

Hej kochaniutkie Ja szybciutko odpiszę bo muszę umyć kudły a potem lecę na złotówkę do takiego dobrego lumpa (korzystam, bo po prostu jadę do centrum to co mi szkodzi wyjść pół godz. wcześniej) - może coś złowię na jesień a potem lecę do biura podróży z dzienniczkiem i na uczelnię po zaświadczenie.

Kotku, ale Ty się pięknie do ćwiczeń przykładasz Jak się wieczorek udał?

Madzia, ja ćwiczyłam na orbim gdy chodziłam na siłkę. Uwielbiam Wcale się bardzo nie męczy (przynajmniej wg mnie) a efekty są niesamowite. Ciało się pięknie rzeźbi
Więc gdybym ja stanęła przed taką decyzją to bez wahania wzięłabym orbitrek. Ten z linka chyba jest ok
Co do płatków - ja je uwielbiam ale zauważyłam że owsianką lepiej się najadam. No i zawsze te lepsze węgle w siebie wpychamy I czytałam że w płatkach jest dużo sodu (albo potasu - to sobie trzeba doczytać) i że przez nie może nam się woda zatrzymywać w organizmie gdy tego drugiego pierwiastka będzie brakowało.

Chocolate, idź idź...Ja już sama nie wiem co to zrobić żeby utrzymać figurę przez rok aka. Myślę o wykupieniu karnetu - 3 wejść, ale co jak nie będę miała czasu chodzić?! A może tylko tak mówię...A jak zapłacę i będę musiała to inaczej na to popatrzę

Ja piję butelkę wody 1,5l + 2 kawy i z 2-3 mięty.

Heroine, ja tam zbytnio fanką sportu nie jestem ale na jełro też się na koniec poryczałam Bo kurde przykro się chyba każdemu zrobiło, bo dawaliśmy Polakom szansę na wyjście z grupy, a to Ostatni mecz zagrali beznadziejnie...

Cocktail, wpisz sobie w google magazines download - osobiście polecam:
magazines download com
down magaz ws
magazine down com
Na pewno rozpoznasz te linki w google jedne z pierwszych. Właśnie widzę że już pojawił się Glamour nowy

A mój TŻ dalej psioczy że do wujowy pomysł te pierogi lepić. Ale ja się uparłam i będę robić Ale tą maszynkę muszę kupić Bo właśnie w pierogach nie lubię tego sklejania najbardziej!

Dobra lecę.
A! Wczoraj oglądaliśmy filmy wieczorkiem. Z całego serducha polecam Zamiana ciał z Reynoldsem. Trochę dużo nawiązań cielesno-erotycznych, ale naprawdę momentami ryczeliśmy ze śmiechu

Buziaksy!
Stary 2012-08-09, 07:38   #2003
heroine86
Zakorzenienie

Dzaga, przecież Ty utrzymujesz figurę nie wiem jak Ty to robisz, ale zazdroszczę silnej woli
Ja też ryczałam po Euro ja ogólnie zawsze lubiłam oglądać mecze siatkówki a Euro wyzwoliło we mnie emocje i upodobanie do piłki nożnej przystojniaki grają w naszej drużynie
Stary 2012-08-09, 07:56   #2004
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Jestem na siebie zła, bo zjadłam dzisiaj loda czekoladowego . Ja jednak nie mogę żyć bez słodyczy Może poradzicie mi jak mam walczyć z tym? Ciągle mam ochotę na coś słodkiego.
podobno chrom jest dobry na słodycze, trzeba go łykać i już nie ciągnie do słodkiego Nie próbowałam ale pare osób mówiło, mnie też strasznie do słodyczy ciągnie dlatego staram się ich nie jeść przez cały tydzień a w sobotę albo w niedziele coś zjeść żeby nie zwariować
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 08:32   #2005
uaoo
Zakorzenienie

Milena001, można spróbować. ja bym chyba nie wytrzymała do soboty czy niedzieli

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 08:54   #2006
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cześć laseczki

Sorki za tak długi brak kontaktu. Na pogrzebie, jak to na pogrzebie wszyscy płakaliśmy jak bóbry. Za to po stypie było fajnie. Spotkałam się z rodziną której nie widziałam 15 lat! Siedzieliśmy do 2 w nocy. Takie mam fajne kuzynostwo i wujostwo, że szok. Za 3 tyg - 31.08 jedziemy do jednego z tych kuzynów na wesele w Wiedniu będzie biba! On polak, ona serbka strasznie fajną ma tą narzeczoną! Ona nie umie polskiego, siedziała taka znudzona, więc ja i mój brat po angielsku z nią nawijaliśmy (brat nawet po francusku) i się okazało, że pół nocy z nią przegadałam faaajnie. Język się przydaje.

Co do ex TŻ to dziś idę do niego, bo ma jeszcze jakieś moje rzeczy, a poza tym muszę mu oddać pierścionek zaręczynowy

A teraz najważniejsza wiadomość- już znam rodzinę u której będę w Londynie. Kobieta jest radną w Londynie, a facet nie wiem gdzie pracuje. Mają dwie córki, Molly i Emma- 11 i 8 lat. Ja się uparłam, że chcę 1 dziecko, ale myślałam, że na malucha trafię, a jak są duże, chodzą do szkoły to super! Mieszkają na przedmieściach Londynu. Będę je odprowadzać do szkoły (piechotą), będę miała swój pokój, swój samochód. Mają też kota (tak jak ja ). Myślę, że fajnie trafiłam, to są jacyś bogaci ludzie, mają sprzątaczkę raz w tyg. Ja będę się opiekować dziećmi. Spodziewałam się ok 1 tys polskich na rękę, a tu niespodzianka, prawie 2 na czysto 2 razy więcej niż tu zarabiam :P Oni pewnie będą chcieli żebym już przyjeżdżała, ale ja chcę być na weselu kuzyna, więc pojadę 5.09 tak planuję. Jeszcze z nimi nie rozmawiałam. Dziś lub jutro będę gadała na skype! Suuuper

A co do wagi- 56,9 nie obżerałam się i schudłam! Ale wczoraj z tego szczęścia zjadłam pizze i pilam wino... Na pewno trochę podskoczy więc się nie ważyłam dziś.

W sob i niedz mnie nie ma bo jestem na Coke Life Music Festival w Krakowie jak co roku od 4 lat

Mój blog active-and-healthy-lifestyle

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2012-08-09 o 09:05
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:07   #2007
Like_a_women
Zadomowienie

[QUOTE=heroine86;35779043]

No co Ty przecież mało jesz owoców sporo, ale sama żrę owoce na potęgę lubię to sobie nie żałuję, a co! Teraz jest sezon to korzystam

Niby tak,ale Lisa pisała,żeby wieczorem nie jeść owoców,a ja jakoś nie wyobrażam sobie zjeść twaróg z pomidorem,czy innym warzywem.To chyba same warzywa.
Co do kawy to żłopie ją nałogowo

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
podobno chrom jest dobry na słodycze, trzeba go łykać i już nie ciągnie do słodkiego Nie próbowałam ale pare osób mówiło, mnie też strasznie do słodyczy ciągnie dlatego staram się ich nie jeść przez cały tydzień a w sobotę albo w niedziele coś zjeść żeby nie zwariować
No ja chyba sobie też wydzielę jeden dzień w którym pozowole sobie na coś słodkiego,bo już wariuje w sumie nie jem ich 2 tyg.! ale już mnie strzela...
Stary 2012-08-09, 09:09   #2008
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

[QUOTE=Like_a_women;357825 15]
Cytat:

Niby tak,ale Lisa pisała,żeby wieczorem nie jeść owoców,a ja jakoś nie wyobrażam sobie zjeść twaróg z pomidorem,czy innym warzywem.To chyba same warzywa.
Co do kawy to żłopie ją nałogowo
Przestawisz się spróbuj! Ja sobie robię np. takie niby kanapki- chleb zamieniam plastrami pomidora, na to daję serek wiejski zmieszany z cebulą. Dodaję sól i pieprz, czasem szczypiorek. No niebo w gębie! Albo np. pokrojony na ćwiartkę pomidor, cebula, serek wiejski, sól i pieprz w miseczce i wcinam. To samo ale inna forma i pyyycha

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Co do włosów to muszę iść ściąć te końce! ciągle nie mam czasu :P aaa i mam już kolor czekoladowy wszyscy się mną podniecają cała rodzina jaka ja to jestem śliczna, jak laleczka itd. Przyszłam do pracy tak samo. Zmiana koloru, a tyle zmienia

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2012-08-09 o 09:10
Stary 2012-08-09, 09:13   #2009
Like_a_women
Zadomowienie

Jadę dzisiaj do SH poszperać,bo powiem Wam,ze ta dieta daję mi już po psychice.Na początku szło super,a teraz czuje sie ukarana,bo tego nie mogę,tego .... eh,powiennam być z siebie dumna,bo w sumie zmieniłam cały jadłospis.Z rzeczy które jadłam nie zostało w nim nic
Jednym słowem: MAM KRYZYS DIETOWY i coś tak czuje,że się złamie... Sorry za te wypociny,ale musiałam

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

[QUOTE=Cindy90;35782551][QUOTE=Like_a_women;357825 15]

Przestawisz się spróbuj! Ja sobie robię np. takie niby kanapki- chleb zamieniam plastrami pomidora, na to daję serek wiejski zmieszany z cebulą. Dodaję sól i pieprz, czasem szczypiorek. No niebo w gębie! Albo np. pokrojony na ćwiartkę pomidor, cebula, serek wiejski, sól i pieprz w miseczce i wcinam. To samo ale inna forma i pyyycha [COLOR=Silver]

dzięki dzięki spróbuje,ale jak mi nie podejdzie to będę bez kolacji
Stary 2012-08-09, 09:18   #2010
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Like a women ja Ci powiem, że ja jak czuję, że mam kryzys to wiesz co robię? Pozwalam sobie na coś. Oczywiście nie wyjadam całej lodówki, ale to na co mam ochotę to zjem. Np. wczoraj chciałam pizzę i wino to sobie zjadłam i wypiłam. Długo się trzymałam i żeby nie polec to sobie czasem na coś pozwalam. Poza tym to waga mi na następny dzień skoczy, a później spada jak szalona! Nie można sobie wszystkiego odmawiać, ale trzeba mieć umiar. Ja jeszcze te 3 tyg mam zamiar się odchudzać do wesela. I po weselu dalej, aż dojdę do 50 Wiem, że na CLMF na pewno jakieś piwka wpadną, ale przecież nie będę sobie wszystkiego odmawiać, i tak wyskaczę to :P Wiesz dietę trzeba traktować poważnie, to nie dieta tylko zmiana nawyków żywieniowych i nie da się tak np. w 2 tyg schudnąć dużo, bo za chwilę będziesz chciała sobie dogodzić tym czego sobie odmawiałaś i efekt jojo gotowy. Uważam, że wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. No i ćwiczenia to podstawa zdrowego trybu życia. Dziś biegam

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2012-08-09 o 09:20
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości