Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-10, 10:35   #2101
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Medzik a co masz za olejek

A ja poćwiczyłam poleciał killer na śniadanie ja go chyba nigdy nie zrobie do konca ostatnio 20 minut teraz 30 i game over ;/ tzn wiem ze tez sama sobie wkręcam, ze juz nie mam siły musiałabym w grupie cwiczyc wtedy lepiej, na aerobiku cwiczylam 1,5h i dawalam rade a tez latwo nie bylo.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:36   #2102
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Uao, Agunia, Dzaga dziękuję kochane
Dzaga moja mama tez nie umie zaplatać warkoczy chodzę do fryzjerki się czesać
Stary 2012-08-10, 10:37   #2103
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
No właśnie! Bo ja już na swojej drodze spotkałam wielu "perfekcyjnych" facetów - jeden megaprzystojny, ale głupi że szok, drugi z dobrego domu, ale nudny i jego matka miała mnie za dziewkę ze wsi co to w pole jej syncia wywiedzie, inny z pasją do samolotów której ja totalnie nie ogarniałam, o kolejnym "geniuszu" dowiedziałam się że rzuca dziewczyny jeśli nie widziały filmów Kubricka, a jeszcze inny stawiał na piedestale swoje potrzeby...A każdy z pozoru wydawał się idealny i dużo bym kiedyś dała żeby z nim być.
Już nie będę wspominać o "ideale" za którym latałam 2 lata i zaczęłam się dla niego odchudzać i katować brzuszkami i herbatkami, bo powiedział mi że mam oponkę A potem dwukrotnie zerwał ze mną przez sms!

Mój facet jest normalny, nie wyróżniający się, nie megaprzystojny, z tysiącem wad, ale także z tysiącem zalet i ogromnym serduchem. Wiem że dałby się za mnie poćwiartować, zawsze broni mojego zdania przy innych choć nie zawsze się z nim zgadza, jego mama mnie uwielbia, i ma ogólnie super rodzinę (pomijając bratową i bratową bratowej hyhy). Wie że uwielbiam być budzona drożdżówką serwowaną z kakaem lub kawą i że lubię jeść gdy spaceruję, chociaż tego nie rozumie...Nie umie się ubierać, ale wie że jak ma różowy i niebieski pasek na spodenkach i to samo na koszulce to ma to włożyć, a wcześniej to wyprasować No i kocha mnie i moje humorki (a ja samą siebie bym za nie w upe kopnęła). Hymmmmm... Jestem gupia że tego nie doceniam?
ajjj jak pięknie to powiedziałaś
kochana Twoja wypowiedź świadczy o tym, że to miłość, więc już nie gdybaj

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg

Edytowane przez sweet__chocolate
Czas edycji: 2012-08-10 o 10:38
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:38   #2104
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail Babydream ostatnio w Rossmannie kupiłam i chyba będzie lepszy jak Alterra no i tańszy, większy za 250ml dałam 6,50zł

Dobra ja spadam się ogarnąć dziś jedziemy do Tż babci na pierożki
Stary 2012-08-10, 10:43   #2105
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
I ja powinnam iść się powiesić bo dziś zjadłam cały rządek ptasiego mleczka(dostałam pudełko za opiekę nad chomikiem) choć nawet specjalnie go nie lubię ale, że kocham swój żywot żałosny to liczę, że jutro będzie lepiej i wszystkim dziewczynom tego LEPSZEGO jutra życzę
Ja dzisiaj zjadłam na II śń mały kawałek tarty owocowo drożdżowej. Ale to malutki i przed chwilą
A wczoraj też pożarłam ptasie mleczko, ale kostkę

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość
ja muszę się pochwalić, że akurat mnie się dzień dietkowy udał wczoraj ładnie, ale to zasługa wczorajszego spadku, zaraz motywacja większa
za to dzisiaj planów na jadłospis totalny brak!!! :/ niedobrze, jak mam ustalone to łatwiej się trzymać planu.
Ponadto dzisiaj mam babski wieczór i jedziemy z koleżankami do kina na Magic Mike pooglądamy trochę striptizu, ale tylko na ekranie :P

na mtv można obejrzeć wszystkie sezony głupole takie, ale oglądam... bo nie mogę się nadziwić jakim można być kretynem :P
Huhu, to ładny sezon filmowy się szykuje
za wczorajszy udany dzień!!! Brawo brawo, gdyby nam tak wszystkim to dobrze szło

A ja tv nie mam, tylko komputer, to na mtv sobie nie obejrzę

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Dżąga Jakie filmiki ćwiczysz z Tiff? Wszytskie po kolei? Czy powtarzasz np.. plecy ale 3 razy?

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
no napisałam mu smsa czy zacznie sie od mnie odzywać bo chcę odebrać moje ciuchy z jego mieszkania. i żeśmy się rozgadali. rozczula mnie to, bo gadalismy bez żadnej spiny i nerwów. A z drugiej strony, skoro nie zadzwonił wcześniej sam, to znaczy ze wcale za mną nie tęsknił. Więc w z nim!

aaaa uciekam do pracy, bajo!
Tylko się nie złam...bo będzie po wszystkim

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:43   #2106
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Chciałam się pochwalić, że na wadze jest - 1kg
gratulacje

MEEEDZIK wszystkiego najlepszego

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Stary 2012-08-10, 10:47   #2107
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
a pytanko moje następujące, czy może być na II śniadanie jajecznica? czy za dużo to będzie :P
Wg mnie jajecznica jak najbardziej może być Toż to białko samo
Nie smaż na maśle, tylko na teflonie, wrzuć jakąś zieleninkę czy warzywka i super II śń

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Po 1 - zależy z ilu jajek - ja jem np. zawsze z jednego, ale wiem, że niektórzy z 3 minimum jedzą.
Po 2 - zależy czy i jaki masz limit kcal. Jak się zmieścisz to ja bym jadła
O boooosz...tylko 1 jajo?! Dziewczyno, toż to na łyżkę ledwo starcza Ja zawsze wrzucam 2

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość

Jesuuu jak mnie głowa boli z samego rana chyba wezmę tabletkę, bo nie dam rady
Zimno dzisiaj chyba u mnie, bo wiatr taki i zachmurzone jak zwykle nie wiem w co się ubrać

ha,ha skąd ja to znam: "nie dość,ze szafa pęka mi w szwach,to jeszcze nie mam się w co ubrać!"
Skoro wszytskie tak pokutujemy to ja się też przyznam,na kolację zamiast sałatki żżarłam żelki
Żelki na kolację....hm hm hm bardzo interesujące

Może zaparz sobie mega mocną kawę taką fusiastą? Ciśnienie się zmienia i jest okropny skok.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj na śniadanko zjadłam owsianke truskawkową do tego wkroilam jedna brzoskwinie

Zaraz mam zamiar poćwiczyc
I są postępy

Trzymamy się razem do końca dnia...!!!PAmiętaj

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
kutwa no... rano się ważyłam i 62,5... Ja nie wiem jak to się dzieję Musze się bardzie pilnować bo waga mi skacze w kółko;/Okres mam miec dopiero za 2 tygodnie...
. mam 14 dni na zrzucenie prawie 3 kg... spinam pośladki. Chyba za bardzo sobie pozwalałam na drobne grzeszki, przyznaje się...

PS. kefir był już zepsuty;/
14 dni i 3 kg...hm 2 to jest max według mnie...Za duże tempo sobie narzucasz, potem się wkurzasz, że nie wychodzi i znowu się zajadasz i waga skacze, potem obcinasz drastycznie kcal i masz efekty

Stary 2012-08-10, 10:48   #2108
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zjadłam na II śń mały kawałek tarty owocowo drożdżowej. Ale to malutki i przed chwilą
A wczoraj też pożarłam ptasie mleczko, ale kostkę

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Huhu, to ładny sezon filmowy się szykuje
za wczorajszy udany dzień!!! Brawo brawo, gdyby nam tak wszystkim to dobrze szło

A ja tv nie mam, tylko komputer, to na mtv sobie nie obejrzę
Zooska, chodziło mi o stronę internetową mtv, zapomniałam dopisać :P
są wszystkie sezony ekipy, licealnych ciąż i tych wszystkich takich programów :P jak mi się w pracy nudzi to oglądam :P

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Stary 2012-08-10, 10:53   #2109
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zosieńko dziękuję kochana za kliki i proszę o jeszcze bo widzę, że spadam w rankingu

Aa byłam wczoraj u fryzjerki zapleść tego warkocza no i zrobił mi Tż parę zdjęć to dodam zaraz do albumu
Staram się Ciebie podciągnąć i jak mam czas to klikam... Ale to trzeba notorycznie JUż patrzę na foty!!!

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Brawo brawo Tak trzymać!

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Jejuuu okna pomyte, pranie nastawione, kotlety potłuczone...Czas na II śniad - 2 połówka pieczarkarza No i zbieram się do tego biura. Mam nadzieję że dziś już babka przyjdzie. A promotor dalej nie odp Genialnie!
To żeś się narobiła Mnie się nie chce, okna niemyte od 1,5 roku

Znowu z pieczarkarzem szalejesz:P

Trzymam kciuki za solidną obsługę ze strony babeczki

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

A ja poćwiczyłam poleciał killer na śniadanie ja go chyba nigdy nie zrobie do konca ostatnio 20 minut teraz 30 i game over ;/ tzn wiem ze tez sama sobie wkręcam, ze juz nie mam siły musiałabym w grupie cwiczyc wtedy lepiej, na aerobiku cwiczylam 1,5h i dawalam rade a tez latwo nie bylo.
A daj spokój, rozleniwiłaś się, kondycja spadła i stąd to wszystko Wrócisz do wprawy i będzie git Zobaczysz
U mnie też słabiej z kondychą i mięśnie drżą i zasapana:/ Ale u mnie to za dużo pifffka i papierosów też wchodzi w gre

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Cocktail Babydream ostatnio w Rossmannie kupiłam i chyba będzie lepszy jak Alterra no i tańszy, większy za 250ml dałam 6,50zł

Hiehie, znowu z pierogami szalejesz

Oooo jest olejek z BD? Prosze...nawet nie wiedziałam. Alterra mi się kończy to kupię sobie też, proszę o relacje po 2 tygodniach stosowania;P

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Zooska, chodziło mi o stronę internetową mtv, zapomniałam dopisać :P
są wszystkie sezony ekipy, licealnych ciąż i tych wszystkich takich programów :P jak mi się w pracy nudzi to oglądam :P
Daaaaaaaasz linka?:pros i:

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Na obiadek planuję zjeść miseczkę tego krupniku, bo jednak został u mamy A zrobiła rybkę, pampuchy i mizerię, to się zobaczy co wtrynię do tej zupy, bo sama zupa może rzeczywiście za mało jak na obiad

Stary 2012-08-10, 11:07   #2110
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:

Daaaaaaaasz linka?:pros i:

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Na obiadek planuję zjeść miseczkę tego krupniku, bo jednak został u mamy A zrobiła rybkę, pampuchy i mizerię, to się zobaczy co wtrynię do tej zupy, bo sama zupa może rzeczywiście za mało jak na obiad
proszę bardzo

http://www.mtv.pl/shows/ekipa-z-new-jersey-3/seasons/

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Stary 2012-08-10, 11:08   #2111
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2012-08-10, 11:09   #2112
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Like_a_women wiem że wymiarami.... ale wymiary mam takie same cały czas. Muszę się bardziej pilnować... 3 kg w 2 tyg ... chyba do zrobienia?
Się da się da
Ja tez mam 2-3 kg.do końca m-ca więc motywujemy się nawzajem
Stary 2012-08-10, 11:14   #2113
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Uao, Agunia, Dzaga dziękuję kochane
Dzaga moja mama tez nie umie zaplatać warkoczy chodzę do fryzjerki się czesać
Jakbyś mieszkała po sąsiedzku to bym Ci robiła

Cytat:

Musze go zobaczyć, mialam szampon BD ale mi nie podpasił w ogole;/
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 11:18   #2114
zooska
Zakorzenienie

Meeeeeeeeeeeeedzik Wszyyyyystkiego naj naj najlepszego kochana! Dużo szczęścia, wariactwa, miłości i szalonego życia!!!! Buziaki!!!!!!!!!!!!!!!:ro za:

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

A tak btw. czy któreś dziewczyny z Wrocka, mogą mi polecić jakąś tanią aptekę, w której kupię tanio plastry Evra?

Stary 2012-08-10, 11:19   #2115
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
ajjj jak pięknie to powiedziałaś
kochana Twoja wypowiedź świadczy o tym, że to miłość, więc już nie gdybaj
Ooooki Jakbym znów marudziła to

Cytat:
Dżąga Jakie filmiki ćwiczysz z Tiff? Wszytskie po kolei? Czy powtarzasz np.. plecy ale 3 razy?
Co Tyyyyy - jeden tylko! Ten na talię i to tylko 1 raz robię. A co, więcej powinnam?
Bo ja słyszę/czytam że dziewczyny seriami robią. Mi się...nie chce

Cytat:
O boooosz...tylko 1 jajo?! Dziewczyno, toż to na łyżkę ledwo starcza Ja zawsze wrzucam 2
A no jedno, ale wtedy zawsze jakaś kanapka do tego to ja wiem...najadam się

Cytat:
To żeś się narobiła Mnie się nie chce, okna niemyte od 1,5 roku

Znowu z pieczarkarzem szalejesz:P

Trzymam kciuki za solidną obsługę ze strony babeczki
Dziękuję dziękuję
No żebyś wiedziała...TŻ mówił żeby nie myć ale serio brudne były Może Twoje mniej się brudzą
Nom znowu...Smakowy
Stary 2012-08-10, 11:22   #2116
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
meeedzik, wszystkiego naaaajlepszego
Gratuluje
Stary 2012-08-10, 11:23   #2117
Margot85
Wtajemniczenie

meeedzik sto lat, sto lat i jeszcze więcej Wszystkiego naj naj.. .najpiękniejszej opalenizny najzdrowszych włosków a ,że szczuplutka już jesteś to jeszcze miłości dużo i pieniążków( bo one tez się przydają he he i zdejmij tą torbę z głowy bo 23 lata to najpiękniejszy wiek
Stary 2012-08-10, 11:25   #2118
Like_a_women
Zadomowienie

Na śniadanie miała być owsianka,ale po 2 łyż.poszła do klopa...więc znowu kanapki
Stary 2012-08-10, 11:33   #2119
mielnus
Wtajemniczenie

myślęże dam rade jestem po 2 śniadaniu już -> 2 wafle ryżowe z dżemem + nektaryna ok 150 kcal

lece robić porządki w szafie... musze poprzebierać wszystko ZNOWU!
Stary 2012-08-10, 11:48   #2120
Margot85
Wtajemniczenie

zooska co do plastrów to może sprawdź na stronie DOZ, ja tam zawsze tabletki anty zamawiałam i były najtaniej, odbierasz w dowolnej aptece DOZ( mi najbliżej Powstańców śląskich wtedy było ale dużo tych aptek jest we Wrocku)
Stary 2012-08-10, 12:15   #2121
zielonykotek
Raczkowanie

Cytat:
Heroine, taaak, chcemy się pobrać 14 września za rok (dzień przed nasza rocznicą - związku i zaręczyn - nie jestem zbyt sentymentalna i chciałam żeby wszystko "w kupie" było ). Ale kurde momentami mam jakiś opór Czasem mamy takie dni że się chce - nie chce nam się ze sobą gadać ot tak, po prostu...Czasem mam go prostu dość (i zapewne momentami on mnie) bo nagle mi przeszkadza że beknął głośno albo że siorbnął jak jadł zupę - wiesz o co chodzi...I boję się, że może być tylko gorzej...Że może jednak nie jesteśmy dla siebie stworzeni. Nie kłócimy się, jak już o o totalne pierdółki, natomiast poważne rzeczy zawsze sobie wyjaśniamy, mamy zdrowe podejście do życia, kasy, przyszłości, on szanuje to że chcę się jeszcze uczyć WIęc niby jest wszystko na miejscu...a jakoś się boję że nie wyjdzie że nie z nim
Sorry, że odpisuję na post Dzaga do Heroine ;-) ale ja z moim TŻ już prawie 6 lat, nie zaręczeni ani nic, planujemy wspólną przyszłość oczywiście, ale tak jak Ty Dzaga mam dokładnie - są dni że gadamy i nie możemy przestać, a są takie, że jedno słowo wywołuje kłótnię a jakieś drobiazgi po prostu są zaczątkiem takiej awantury że koszmar. Ale wydaje mi się, że to dlatego, że jak ma się jakąś ważną sprawę, to się jej przygladasz z uwagą, analizujesz wiele punktów widzenia, ważysz słowa. A jak masz drobiazg, to palniesz byle głupotę, a druga osoba źle to odbierze, obrazi ją to no i bałagan emocjonalny gotowy my wtedy mamy przerwę na 1 dzień od siebie (bo nie mieszkamy ze sobą), na drugi dzień któreś, które się czuje bardziej winne dzwoni do drugiego i jakoś się stara wyciągnąć rękę. Mi też przeszkadzają takie drobiazgi głupie np, jemy obiad, a on mi nie przyniósł widelca, tylko sobie, albo że mnie nie przepuszcza w drzwiach, albo że notorycznie nie odczytuje moim maili no ale kurcze, tłumaczę sobie że przecież jest tyle innych rzeczy które w nim uwielbiam, więc jednak nikt nie jest idealny!

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
A z drugiej strony, skoro nie zadzwonił wcześniej sam, to znaczy ze wcale za mną nie tęsknił. Więc w z nim!
To że nie zadzwonił to nie znaczy że nie tęsknił ;-)

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
No może i nuda, bo serio nie wyobrażam sobie życia bez niego, ale też nie czuję się spełniona, bo tak naprawdę ostatnio oprócz sporadycznych wygłupów, zakupów co sobotę i oglądania filmów to nic już razem nie robimy O wyjściach typu kino, restauracja, impreza nawet już nie mówię. Właśnie za tańcem, imprezami najbardziej tęsknię Już 3 lata chyba nie byłam na imprezie w klubie Mówiłam mu o tym, bo naprawdę mówię zawsze co mi leży na wątrobie, ale chyba nie przekonująco
Hmmm.. myślę że każda para to przeżywa. Musisz sama się postarać żeby coś ożywić, tak mi się wydaje. Przynajmniej u mnie tak to działa. Np. my nigdzie nie wychodziliśmy do restauracji ani nic, ale ja chciałam to zmienić i mówię TŻ żeby zabrał mnie na urodziny na kolację. No i zrobił to, a potem tak mu się spodobało, że zaczęliśmy to robić częściej ;-) ale też nie za często max 1 raz na mies, a nawet rzadziej, ale gdyby byłoby to częściej to pozbawilibyśmy to uroku ;-) ostatnio byliśmy w kinie, też fajna randka. A odkąd znaleźliśmy małe kotki i się nimi zajmowalismy to też jakoś ożywił się nasz związek, jakiś cel mieliśmy przed sobą - znaleźć dom maluchom. ;-) a teraz razem uprawiamy sport - ja biegam, a TŻ jeździ na rowerze, wzdłuż tej samej trasy. Myślę, że powinniście poszukać czegoś wspólnego, nawet prozaicznego, jak np. wyprawa do zoo w niedzielę. Bo ja z moim TŻ nie mam też wszystkich wspólnych rzeczy, co mnie czasem martwi - np. on jest skowronek a ja sowa , on pracuje, ja się uczę, on jest realistą, ja marzycielką, on nie lubi imprez, ja wręcz przeciwnie, ale po prostu wtedy jak chcę pójść to idę ze znajomymi, a TŻ sobie znajduje wtedy coś do roboty. Wspólnych gustów filmowo-serialowych też nie mamy, więc sa wybiórcze programy które oglądamy razem ;-) co nas łączy to oczywiście to że się kochamy i lubimy gry wspólne np na play station trzeba szukać nawet najmniejszych fajnych wspólnych łączących was rzeczy

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Meedzik sto lat ;-) i ujemnych kalorii hehehee

Dzaga - co to to Tiff? dasz link? może mi się uda zastąpić Mel B tym? ;-) bo jednak wieje nudą u mnie w ćwiczeniach.
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:24   #2122
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Żelka, tak mi Ciebie szkoda biedactwo ale bądź silna Kochanie, dasz radę a TŻ-towi wytłumacz, że pracujesz tyle godzin i nie możesz z nim być całą dobę. Niech się trochę zastanowi. Pogadaj z nim szczerze wszystko się ułoży
a tam jakoś daje rady dziś jest inny ale za kilka dni jak pójdę do pracy znów będzie inny . Póki co mam week który spędzę w domu bo gdzie pójdę z kuternogą ?

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Meedzik wszystkiego Najlepszego , spełnienia Marzeń tych małych i tych dużych i oczywiście wymarzonej wagi

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Ja nic nie doradzę, bo mój związek się p.i.e.p.r.z.y. równo dzien po dniu:/ Więc...ech nie wiem sama

Porozmawiajcie na spokojnie i poproś go, żeby przestał się na Tobie wyżywać, w końcu to nie Ty spowodowałaś ten wypadek i rozumiesz jego sfrustrowanie tym faktem, ale to nie powód, żeby złość wyładowywał na Tobie.
wiesz to zależy od humoru jaki On jest . Jak pracuje jest nie znośny a jak w domu siedzę całkiem inny wiec ja nie-wiem od czego się mu te humory robią to nic że week spędzę w domu zamiast nad morzem czy na zakupach . Bo samego go nie zostawię
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:38   #2123
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
a tam jakoś daje rady dziś jest inny ale za kilka dni jak pójdę do pracy znów będzie inny . Póki co mam week który spędzę w domu bo gdzie pójdę z kuternogą ?

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

wiesz to zależy od humoru jaki On jest . Jak pracuje jest nie znośny a jak w domu siedzę całkiem inny wiec ja nie-wiem od czego się mu te humory robią to nic że week spędzę w domu zamiast nad morzem czy na zakupach . Bo samego go nie zostawię
Faceci jak im coś dolega to widzę tacy sami, ja podziwiam, że TY tak cierpliwa jesteś. Ja każdą chorobę TŻ odchorowuje 2 razy dłużej taki jest marudny. Jesteś cudowna partnerką , mówie Ci, jak TŻ zdejmie gips powinien Cie na rekach nosić ( ja podła baba, ostatnim razem byłam na wyjeździe i TŻ grypę miał a ja się cieszyłam, że nie muszę się nim zajmować ) a Ty w domku z nim siedzisz cierpliwie , szacun.
Stary 2012-08-10, 12:42   #2124
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Faceci jak im coś dolega to widzę tacy sami, ja podziwiam, że TY tak cierpliwa jesteś. Ja każdą chorobę TŻ odchorowuje 2 razy dłużej taki jest marudny. Jesteś cudowna partnerką , mówie Ci, jak TŻ zdejmie gips powinien Cie na rekach nosić ( ja podła baba, ostatnim razem byłam na wyjeździe i TŻ grypę miał a ja się cieszyłam, że nie muszę się nim zajmować ) a Ty w domku z nim siedzisz cierpliwie , szacun.
hehe taaa mam weekend już od wczoraj aż do niedzieli wieczorem niby sie ciesze bo odpocznę ale chciałam też gdzieś pojechać ponieważ ostatnio się nie udało bo musiał iść od pracy ale co to za wyjazd sama bez Niego ? żle bym sie czuła i myślała ciągle co robi . Dlatego spędze w domu z Nim by nie czuł sie smutny i samotny to nic że wołam na niego kuternoga
Stary 2012-08-10, 12:44   #2125
patiuszka
Zadomowienie

Jestem i ja Przepraszam, że się nie pożegnałam, ale tak nagle wyjechałam do rodziców, a tu Internet słaby i remont do tego... Chyba dopiero we wrześniu popiszę z Wami. Ale ja tu zaglądam i jak zobaczyłam 51 stron to się załamałam, ja tego nigdyy nie nadrobię
I w ogóle jakieś niesnaski widzę się narodziły co do kolejnej części wątku...
Z odchudzaniem i ćwiczeniem u mnie przerwa, bo mama dokarmia. Mam tylko nadzieję, że nie utyję za bardzo
Życzę wszystkim udanej resztki wakacji
Stary 2012-08-10, 12:50   #2126
zelka9o
Zadomowienie

dobraa ide robić pierogi mam nadzieję tylko że wyjdą dobre i sie nie otrujemy z TŻ

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Meedzik uwielbiam Cie w warkoczu śliczna Ty !!
Stary 2012-08-10, 12:56   #2127
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
hehe taaa mam weekend już od wczoraj aż do niedzieli wieczorem niby sie ciesze bo odpocznę ale chciałam też gdzieś pojechać ponieważ ostatnio się nie udało bo musiał iść od pracy ale co to za wyjazd sama bez Niego ? żle bym sie czuła i myślała ciągle co robi . Dlatego spędze w domu z Nim by nie czuł sie smutny i samotny to nic że wołam na niego kuternoga
Ja jak wyjeżdżałam był zdrowy ale jakoś nie miałam ochoty skracać wyjazdu by kibelek po nim sprzątać i wysłuchiwać jak to umiera ale to tylko raz tak mi się udało, zawsze jestem i usługuję umarlakowi więc rozumiem Twoją postawe moralną godną Antygony ale wiesz zasugeruj TŻ żeby Cie gdzieś "wywiózł" jak sprawność w kończynie odzyska a Twoja kuternoga o kulach się porusza chociaż?
Stary 2012-08-10, 12:57   #2128
mielnus
Wtajemniczenie

jakieś pomysły na obiad?? ryby jednak nie będzie;/ MOże makaron z warzywami??? ale nie wiem jak to pasuje do siebie..
Stary 2012-08-10, 13:04   #2129
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
jakieś pomysły na obiad?? ryby jednak nie będzie;/ MOże makaron z warzywami??? ale nie wiem jak to pasuje do siebie..
Rozumiem, że mięska w piątki nie jadasz? Makaron(sojowy jest tez fajny do takich dan) plus warzywa np mieszanka chińska jak najbardziej, a jeszcze można jajeczko do tego i takie coś dobre nawet jest no a sosik jakiś to już bajka( ja tylko takie słoikowe gotowce na bazie pomidorów a nie śmietany używam więc przepisu na sosik lekki nie posiadam) a

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-08-10 o 13:06
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 13:26   #2130
mielnus
Wtajemniczenie

jako sosik jogurt naturalny. Makaron mam razowy. Inna opcjaA- pierogi razowe

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości