|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
No tak, tylko jak ja ją np za miesiąc przełożę do łóżeczka to czy takiego maluszka mogę samego zostawić na noc w innym pokoju? Pomijając fakt że będę krążyć między jej pokojem a sypialnią.
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
![]() ![]() |
![]() |
#1922 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Zapomniałaby gratulację wdać że sesja zdjęciowa się udała ![]() Edytowane przez Efijy Czas edycji: 2012-08-10 o 11:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1923 | ||||
Zadomowienie
|
Witajcie,
Wstaliśmy z Borysem o 11 ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że problemy waginalne mijają ![]() gdybym miala teraz wsadzić tampona to chyba o gabarytach banana ![]() Cytat:
![]() dobrze że byłaś w pobliżu. Cytat:
![]() ![]() Zazdroszcze Wam tego pełnego karmienia piersią ![]() Cytat:
![]() Kotku dobrze, że wszystko sie tak skończyło ! Masz fajnego faceta. Ja dopóki nie poznalam mojego męża miałam mega pecha do facetów, ten mój mąż jest jaki jest, ale oprócz wad ( kto ich nie ma) ma okropnie dużo zalet. Dlatego z perspektywy czasu nie żaluję tego co się stało, chociaż na prawdę bardzo to wszystko wtedy przeżyłam , ale dziś smieję się z tego. Ja ostatnio też doszłam do wniosku, ze na prawdę ciężko o prawdziwą przyjaciółkę. Na studiach poznałam dwie świetne dziewczyny , które były i są nadal dla mnie jak siostry, ale z biegiem czasu, ta studencka przyjazń juz nie jest tak mocna jak kiedyś, teraz każda ma swojego faceta, ja mam męża i dziecko i czuję sie wyobcowana. One we dwie planują swoje śluby, ja zmieniam pieluchy ![]() ![]() Ok. piskle wstało ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak myślicie dziewczyny? To tak na przyszłość. Jeszcze trochę czasu zostało do rozszerzania diety. ![]()
![]() |
#1925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie też piersi już zmalały, no i już nie są takie twarde i bolesne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() moje dziecko właśnie się bawi na macie, ja przepisuję intencje. Poszłam wczoraj na aqua aerobik, młoda dostała jeść ok 17.30. Po 18 wyszłam. wróciłam jakoś po 19.30 a moje dziecko z kremem na ciemieniuchę na głowie i śpi w najlepsze. padła przed 19. i tak spała do 3:30. No 2 razy wstałam jej dać smoka. ostatnio po nocnym karmieniu śpimy do 7:30 ![]() zaliczyłyśmy już kawkę u rodziców. coś mnie głowa boli. Brawa dla wszystkich dzieciaczków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Rozeznanie
|
cześć Niunia
![]() przepraszam za pytanie, ale juz któryś raz,słowo się pojawia a ja jestem niewierząca i nie mam pojęcia - co to są intencje i dlaczego sie je przepisuje? ![]() Czytałam coś o karmieniu nocą i gdzieś napisano, że dziecko zaczyna przesypiac noce jak przekroczy wagę 5.5 kg ![]() ![]() mój maly ma chyba kolejny skok rozwojowy, od wczoraj każde odsunięcie go od piersi (chociażby żeby się wysikać ![]() aha, ja tez karmie tylko piersią ![]() Edytowane przez fonn Czas edycji: 2012-08-10 o 16:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1928 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() sailomarry, nie chcę komentować Twojego bloga, bo to Twoja sprawa, ale odniosę się do jednego Twojego wpisu. Napisałaś mianowicie, że jakaś tam położna tudzież pielęgniarka się dziwiła, że Ty taka szczupła, a masz tyle pokarmu. Dodajesz jeszcze, że poród miałaś lekki i że to też niesłychane. Otóż nie ma zasady chuda- mało pokarmu, gruba- dużo pokarmu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Rozeznanie
|
link zawiera niesmaczną zawartość
pajdy mojego małego ![]() także dla zainteresowanych wklejam linki http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ff4bbf98b6e00.jpg.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/1f613372cb1cd.jpg.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/efc1212a84c34.jpg.html _agata i kism takie kupki robią wasze dzieci? po:// z a p o d a j . n e t dwa pierwsze z wczoraj, ostatnia z dzisiaj drugi dzień daje ten lek-florę co poleciła _agata poproszę też o opinie mamy innych dzieci karmionych wyłącznie na piersi Edytowane przez blueelektron Czas edycji: 2012-08-10 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za Tosiowe 10tyg ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Byłam u lekarza mam receptę na 10 sztuk mlenia ale kupię jutro bo się nie zatargam do domu ![]() ![]() ![]() ![]() kupiłam bluzę ,3body,czpake i dwie bluzki dla mojego chrześniaka bo przyjechał z Niemiec,no i rzecz jasna filip też musiał skorzystac lekarza kupił ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje dziecko obryzgało mnie herbatką... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niunia wybacz ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() Paula ma podobne kupki, tylko nie są takie śluzowe jak na zdjęciach. Ma też takie grudki, a to źle??
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mała spała tylko na poczatku 2-3tyg z nami w sypialni. a i tak jak się budziła w nocy to szłyśmy do jej pokoju ją przebrać i wracałyśmy do sypialni i w naszym łóżku ją karmiłam, jak nie zasnęłam to odkładałam ją do łóżeczka. teraz spi u siebie, każde kwięki słyszę, także nie jest żle właśnie siedzimy na balkonie. powiesiłyśmy pranie i gdyby mnie ktoś słyszał to by uznał za wariatkę że gada co wiesza :P głowa mnie boli |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Rozeznanie
|
Stokrotko, dziękuję
![]() ![]() Andzya, wiem. Ja po prostu nie mogę zmusić mojej przeglądarki w telefonie do wysłania pw poprzez kliknięcie na nick Twój - od razu mnie odsyła na Twój profil, nie widzę rozwijanego menu. Czytać i odpowiadać na pw za to mogę ![]() nic to, jak kiedyś wlacze komputer to się odezwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Rozeznanie
|
Blue Miki jak był na cycku to takie kupy robił. Te grudki o czymś świadczą, ale nie pamiętam o czym.
Idę na spacer.
#1939 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chyba nie, zobaczymy co dziewczyny napiszą moja mama mówiła, że ja też niby takie robiłam, ale to już mineło ho ho więc mogło jej się zapomnieć, ![]() kupy takie robi od początku, no może w szpitalu jak jadł mm to więcej było tych grudek i bardziej "pachniały" ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]() jak będziemy u lekarza to mu zdjęcia tych placków pokaze a grudki to niedojrzały układ pokarmowy chyba.. Edytowane przez blueelektron Czas edycji: 2012-08-10 o 13:37 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, ze teraz są takie czasy, ze albo sie nie ma kasy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1942 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Wtajemniczenie
|
Heh wie że z mamusią nie ma żartów
![]() Filipek mnie przebadał i postawił diagnoze za duzo chodze i dzwigam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas tez tylko piers idzie , czasem woda i herbatka, ale posilki leca z cyca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kąpiemy go po 20tej, tak, zeby przed 21 już spał. Sukces polega jednak na tym, ze nie budzi się już koło 24, 3 i 6tej. Czyli zaczal przesypiać jedno karmienie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Masz farta! ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1949 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
WOW, Małysz siatkówkę komentuje...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.