|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Zużyłam serum do rąk BeBeauty.
I kończy mi się źel do twarzy mycia. I jestem z siebie dumna. Bo wzięłam do domu 4 żele w każdym było po połowie i wszystkie już prawie zużyłam
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Angel mi się strasznie nie podoba
Ale Aliena kocham ![]() Mam pytanie do dziewczyn siedzących w temacie Oriflame - czy jest jeszcze w ofercie puder mineralny sypki Giordani Gold? To jedyny kosmetyk Oriflame, który mi odpowiada, a już się powoli kończy
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-08-10 o 11:29 |
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko - juz od bardzo dawna go nie widzialam w katalogach, ale pewnie wroci w nowej szacie, teraz Ori zmienia opakowania serii GG, wiec bardzo mozliwe, ze niedlugo znow bedzie do kupienia
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilka lat temu uwielbiałam ich krem do rąk i paznokci, był wtedy w zielono-białej tubie, potem zmienili opakowanie i już był do kitu
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Piękny
![]() Cytat:
O jaa, to niezbyt fajnie ![]() Gratuluję zużyć Jak oceniasz ten roll-on?Cytat:
|
||
|
|
|
#1568 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Dzięki Pamiętam, że miałaś trochę flakoników, które chętnie bym przygarnęła Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
Teraz jest kilka ofert na So Elixir edt, ja bym się wstrzymała aż będzie edp (na pewno na jesieni albo w zimie się pojawi Parisienne kocham Z drugiej strony zawsze w perfumerii odrzucała mnie Si Lolita, a kiedyś z wymianki dostałam odlewkę i ... Iris Noir kupowałam jak był kiedyś czek 50%, a Tendre Jasmin dostałam w prezencie. Versace to drugie po Miracle Lancoma, które zachwyciły mnie w perfumerii za zużyciaCytat:
Najgorsze perfumy, jakie w życiu testowałam. Jak siki zmieszane z potem ![]() Cytat:
![]() Dzięki Cytat:
Kup kolejny ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
To ja Ci próbkę podeślę. Bo chusteczką to sobie można ... nosa wytrzeć
|
||||||
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Post ze skanami: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4397Za dobra dla mnie jesteś...
|
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak coś jeszcze chcesz, to pisz |
|
|
|
|
#1571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czarny miałam
Mój ulubiony eyeliner, z tymże zauważyłam, że z każdym opakowaniem jest gorszy, dlatego nie kupię go więcej. Pierwsze opakowanie było ekstra, eyeliner wystarczył mi na ponad rok codziennego malowania![]() Cytat:
Cytat:
Czasem w wersji podstawowej czuję silną esencję, pudrowość, a z kolei innym razem delikatną słodycz.Ja mam niestety wersję edp tylko w odlewce i marzę o całym flakonie![]() zywieczdrój szok, że ktoś ci wcisnął podróbkę Ludzie to nie mają żadnych hamulcówJa właśnie wróciłam z zakupów. Byłam wykorzystać groupony w YR. Kupiłam: Vanille Noire 50 ml, mleczko do skóry suchej z karite, tusz sexy pulp, błyszczyk sexy pulp, krem do stóp, eyeliner, maseczkę oczyszczającą. Gratis dostałam wodę kokosową i miniaturkę żelu różanego. Woda poleci pewnie na allegro, jak poprzednia, bo nie lubię zapachów, których nie czuć, chociaż ten mimo wszystko ładny jest Za wszystko zapłaciłam 100 zł.
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-08-10 o 15:55 |
||
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1573 |
|
Konto usunięte
|
Hej hej, wróciłam
![]() Nic nie zużyłam, nic nie kupiłam, ale przyszła paczka z Avonu - żel pod prysznic i krem Anew do twarzy (już ostatnio się z niego meldowałam, ale wtedy dostałam uszkodzony i przysłali nowy). |
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
ja też kocham Aliena, ale tak jak Lynn mam tylko odlewkę 15 ml edp i marzę o flaszce. Psikam się nim tylko na wyjątkowe okazje, z resztą nim zlewać się nie trzeba i muszę przyznać że na długo starcza
A teraz choruję na Ange ou demon le secret od kiedy tylko je powąchałam. Niestety flacha tak jak Alien jest droga.Ale się dziś narobiłam! Poukładałam we wszystkich szafkach z ciuchami (odłożyłam pełną torbę do oddania córce takich znajomych, którym nie wiedzie się zbyt dobrze - mam nadzieję, że ich to nie urazi) to wszystko jest już na mnie za małe albo nie chodzę. Poukładałam też w pudle z zapasami, poprałam, zdążyło już wyschnąć i poprasowałam. No i jeszcze zmieniłam pościel, załatwiłam wszystkie formalności po skończeniu stażu i kupiłam sobie na targu świetne buty na wysokiej szpili - będę miała do tej pomarańczowej sukienki na chrzciny i Uwaga! dałam za nie tylko 35zł a są super wygodne! wrzucę niebawem zdjęcie. Kupiłam też śliczną piżamkę (moja ulubiona została zżarta pod pachami przez Etiaxil!!! ) i świetne dżinsy Od teraz muszę kupować bardziej racjonalnie i wydawać mniej kasy, trochę zaoszczędzić. Bo muszę w tym miesiącu kupić konieczne soczewki i płyny, a potem koło października kozaki na obcasie! Z kosmetyków w zasadzie wszystko mam patrząc na moje big-pudło z zapasami, więc powinnam zaostrzyć odwyk. Jak pójde do pracy to nie będę miała kiedy łazić po mieście. Dostałam umowę i będę musiała chodzić wcześniej i wychodzić później - o 15.30 dopiero ![]() nosek, gdzie byłaś jak cię nie było
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z testów nadgarstkowych zachorowałam na niego, kupiłam setkę w Anglii i ....... mega rozczarownie.
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj kupiłam top w paski w H&M, a potem jeszcze bluzkę (też w paski) i sweterek w Mohito. Sweterek mnie wyniósł aż 15 zł, bo jest promocja, że za drugą rzecz płaci się 50%. I potem w kolejnym sklepie znowu mi się spodobała inna bluzka w paski, nie wiem co ja mam ostatnio z tymi paskami tak Przymierzałam też 5 par jeansów, ale żadne nie leżały na mnie tak, jak bym chciała...Ange ou demon le secret bardzo mi się podoba, ale ange ou demon już nie Jedynie szkoda mi, że już widzę dno w Miss Dior Cherrie, bo raczej ich szybko nie kupię
|
|
|
|
|
#1578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tali z najnoszej kolejcji i fuksjową Molly Cytat:
Nic nie dostałam ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35814472]Hej hej, wróciłam ![]() Nic nie zużyłam, nic nie kupiłam, ale przyszła paczka z Avonu - żel pod prysznic i krem Anew do twarzy (już ostatnio się z niego meldowałam, ale wtedy dostałam uszkodzony i przysłali nowy).[/QUOTE] To ten lekki krem z pompką Anew? Używałaś? Jak oceniasz? A ja Ange ou Demon uwielbiam!!
|
|
#1579 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35823141]Właśnie ten, ale dziś dopiero dostałam właściwe opakowanie i nie miałam jeszcze możliwości używać
[/QUOTE]czekam na relację
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Roztrzaskałam mamie jej ulubiony podkład Catrice
Pokazałam jej moje podkłady, ale kolory jej nie odpowiadały. Orientujecie się czy Photo Finish jest cały czas w sprzedaży w Naturze?
|
|
|
|
#1582 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak balsam, ale fajny był masażer do niego. Używałam go i na uda. Skóra jest gładka i "zbita", ale oprócz tego, staram się jeszcze trzymać dietę i ćwiczyć. Cytat:
![]() Ja jestem tak rzadko w Sephorze/Douglasie/SP, że jakbym robiła takie testy to bym próbowała jednego zapachu raz na rok i później zapominała i tak jak on pachnie Cytat:
![]() Cytat:
Co do moich zakupów : zrobiłam dziś zamówienie z YR. Wziełam żel do kąpieli brzoskwiniowy, 2 lawendowe i 2 szampony do brązowych włosów. Na siłę brałam te rzeczy, żeby mieć So Elixir ![]() Poza tym w Naturze kupiłam maseczkę Dermaglin i pędzel do różu Essence. A w aptece Oeparol femina Ciekawe czy coś da mojej wrażliwej skórze i nawilży ją od środka. I czy dolegliwości miesiączkowe przejdą.
|
||||
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam załobe bo peelingu bzowym Joanny. Poszłam pod prysznic, chciałąm uzyc peelingu bzowego, otworzyłam opakowanie i postawiłam na podescie w kabinie i d..pa! Opakowanie się przewrociło i prosto do kratki odpływowej! Cały peeling w ciagu 20 s mi tam spłynal.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() udało mi się ocalic peeling na 1 zuzycie!!! A ja tam uwielbiam ten peeling
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1585 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam żel pod prysznic Isana mandarynkowy - zeszłoroczna edycja limitowana
Fajny był Mam też parę końcówek
|
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupuję w perfumeriach internetowych np e-glamour. |
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam zdjęcie moich butków
![]() Kurcze dziś mamy imprezę w plenerze, a jest takie zimno!
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd masz tę pewność? Skoro policja znajduje nawet w Sephorze podróbki i c
Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-08-11 o 12:55 |
|
|
|
#1590 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślę, że możesz stosować go rano, bo nie natłuszcza jakoś strasznie cery, szybko się wchłania, jest fajny Tylko nie ma żadnych filtrów ani nic, nie wiem też, czy nada się pod makijaż.Jak byście były ciekawe, na blogu kilkanaście zdjęć z wakacji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

To jedyny kosmetyk Oriflame, który mi odpowiada, a już się powoli kończy

Chcecie zobaczyć?
Jak oceniasz ten roll-on?

Z drugiej strony zawsze w perfumerii odrzucała mnie Si Lolita, a kiedyś z wymianki dostałam odlewkę i ...
Najgorsze perfumy, jakie w życiu testowałam. Jak siki zmieszane z potem

Ludzie to nie mają żadnych hamulców

a są super wygodne! wrzucę niebawem zdjęcie. Kupiłam też śliczną piżamkę (moja ulubiona została zżarta pod pachami przez Etiaxil!!! 

Mam też parę końcówek