|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII
dzisiaj drinkuję z bardzo dobrą koleżanką :P
a pić będziemy z spirtem i limonką ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- mogg co tam u Ciebie ?
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
problem polega na tym że właśnie ja się przyczyniłam w dużej mierze do tego co było w moim związku i wyciągnęłam wnioski i żałuję kocham go ale nie dzwonie do niego nie piszę to on to robi np. wczoraj miał wieczorem zadzwonić i nie zadzwonił, normalnie to bym zaraz mu napisała sms: miałeś zadzwonić ,ale cisza nic nie napisałam dzisiaj o 8 od razu telefon że przeprasza że nie zadzwonił ale padł jak przyszedł z pracy. Za nami jest bardzo wiele rozmów które zaowocowały tym że przez cały nasz związek nie potrafiliśmy rozmawiać jak teraz - bo wreszcie wszystko zostało wypowiedziane głośno. Teraz rozmawiamy o wszystkim szczerze i otwarcie. Ja nie byłam aniołkiem on też ja wiele zepsułam swoim zachowaniem on też - ja wyciągnęłam wnioski on nie wiem wydaje się że też ( czas pokaże???). Ex tż ma rację że teraz na nowo się poznajemy bo oboje się zmieniliśmy - on wie że nienawidzę rzucania słów na wiatr dlatego powiedział mi szczerze że nie wie. Zapytał czy naprawdę ja chcę by on kłamał, powiedział że tak wiele się między nami wydarzyło że to co on robił i jak mnie traktował jest niedopuszczalne że on potrzebuje czasu ( ja sama byłam w takiej sytuacji kiedyś i potrzebowałam ok 3 miesięcy żeby zrozumieć co czuję do faceta). Ja mu odpowiedziałam że ja sama nie wie co mam czuć i nie wiem czego chcę i oczekuję od niego. Powiedział żebyśmy dali sobie oboje czas , ale jak wspomniałam o tym że mam dosć tej sytuacji to się załamał płakał i krzyczał ze znów za niego podejmuje decyzję że znowu nie chcę dać mu czasu ( eh.. i tak bywało wcześniej) że gdyby mnie nie kochał to by w ogóle ze mną nie utrzymywał kontaktu ( to prawda bo znam go na tyle by to stwierdzić).
Co postanowiłam? Ja mam dość tej sytuacji więc postanowiłam dać SOBIE czas na zastanowienie się czy jest sens tego wszystkiego czy warto w to w ogóle brnąć ja sama nie wiem co dalej. Spotkam się z nim we wrześniu w moje 25 urodziny i jeśli wtedy nic nie zrobi to nie będę miała o czym z nim rozmawiać. Ja nie wiem czego chcę z jednej strony bardzo go kocham a z drugiej nie wiem czy potrafię mu wybaczyć. Decyzję podjęłam widzę się z nim we wrześniu i będzie miał 1 szansę ostatnią - oczywiście on o tym nie wie nie powiedziałam mu nic takiego. |
|
|
|
#4473 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz rozum i wiesz co robisz ... ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
ale napisz potem za co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- A co do szczęścia to każda z Nas na swój sposób jest i będzie szczęśliwa
|
|
#4475 |
|
Zadomowienie
|
do mnie kilka dni temu napisał przez pomyłkę, odpisałam, ale on już nie odpisał, więc widocznie pomylił mój numer...z numerem swojej ukochanej. great. nie ma to jak mieszać w głowie. ostatnio leczę się z zazdrości i pomaga! już wiem, że nie mogę go ani jej nienawidzić, bo to tylko pogarsza sprawę. trzeba dać na luz. życze wam tego samego :3
|
|
|
|
#4476 |
|
Raczkowanie
|
w skrócie to że dopiero teraz na prawde zrozumiał, że mnie kocha i nie umie żyć beze mnie, że chciałby być ze mną do końca życia, że z tamtą znajomość już skończył, że będzie sie teraz na prawde starać o nas i o to bym była z nim szczęśliwa i strasznie żałuje tego co zrobił i dopiero teraz to zrozumiał gdy z nim zerwałam, że nie chce mnie stracić i będzie o mnie walczyć i sie nie podda bo chce być tylko ze mną
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
problem polega na tym że nie umiem znaleźć rozwiązania któe by było w 100% dobre dla mnie ... i nie wiem co robić a czego nie robić. Bo jest głupią idiotką która kocha kolesia który nie wie co czuje . nie wiem nie wiem nie wiem . nie mam pojęcia, chciałabym żeby był bo to najgorszy okres w moim życiu gorzej już chyba być nie może.
|
|
|
|
#4478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
codziennie powtarzaj sobie jestem silna
|
|
#4479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Powtarzam to sobie i wiem ze jestem silna, ale dalej nie wiem co robić.
Nie wiem pierwszy raz w życiu nie wiem co robić, właściwie to nic w stosunku do niego nie robię bo to on zabiega o kontakt ze mną, a nie na odwrót. Co nie zmienia faktu że chyba nie potrafię mieć kontakt kochać go i nie być z nim. To za dużo.. idę się przejść na łąki jest ciemno pomyślę wezme mp3 to uspokaja, posiedze trochę znajac zycie to jakies zule mnie zaczepią :/ ... super! ... dobija mnie myśl : nie wiem co zrobić i gorsze że jak ja sama nie umiem się określić to co? on też tak nie wie czy mnie kocha. Chciałabym zapomnieć o tym wszystkim.
|
|
|
|
#4482 | |
|
Raczkowanie
|
Ile można dawać szans. Dałaś jedna okłamał cię. Pewnie spotykał się z tamta i zobaczył, że takiej ufnej nie spotka co Ty. Nie wiem ile można próbować ? aby za kilka miesięcy znowu odkryjesz coś albo znowu coś mu się znudzi.
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Talia05 to kłamca jest ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to kim był kur** Chuckiem Norrisem? |
|
|
|
|
#4484 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4485 |
|
Raczkowanie
|
nic nie robię, nie chce nawet o tym myśleć... zawsze jak studia przychodziły to mieszkaliśmy razem sami, pewnie ma nadzieje, że znów razem wrócimy do mieszkania
|
|
|
|
#4486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
|
#4487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja trochę tak mam, że wiem, że mogę być szczęśliwa z kimś innym, że w ogóle mogę z kimś innym być, ale nie lubię bycia samemu. chciałabym mieć kogoś, dla kogo byłabym najważniejsza w ten szczególny sposób i kto dla mnie by był. Cytat:
Cytat:
myślisz, że można wybaczyć komuś drugi raz to samo? że można dać kolejną szansę? rozmawialiście kiedyś o tym czemu się z nią w ogóle kontaktował - i wcześniej i później? EDIT: ok, widzę, że już mu mówiłaś... nie był sobą, no to super.
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2012-08-10 o 20:58 |
|||
|
|
|
#4488 | |
|
Raczkowanie
|
on twierdzi ze to nie była zdrada bo z nia nie spał, ale dla mnie była jak sie z nia spotykał i całował
Cytat:
|
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4491 |
|
Raczkowanie
|
to mi między innymi dzisiaj napisał :
Po tym co teraz przeżywam jedyne czego jestem pewny to właśnie to, że Ciebie kocham. Nie mam już z nią żadnego kontaktu tak jak Ci mówiłem. Wiem, że zrobiłem Tobie straszne świństwo i czuje się z tym podle i wiem, że będzie Ci ciężko mi zaufać, ale wiem też, że możemy być jeszcze razem szczęśliwi. Nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie, tylko na Tobie naprawdę mi zależy. Rozumiem, że nie jesteś gotowa na żadne spotkania, ja będę cały czas na Ciebie czekał i nie zrobię już nigdy nic tak głupiego. Nie mogę sobie wybaczyć, że zmarnowałem tą szanse i głupio mi prosić o następną, ale wiem, że jeśli niebęde teraz o Ciebie walczyć to mogę Ci starcić na zawsze a nie wiem co bym w tedy z sobą zrobil. |
|
|
|
#4492 |
|
Raczkowanie
|
Talia moj facet prosta w oczy mowił mi, że jest sam, że z nikim się nie zwiazał. Po rozstaniu ......A raz po naszym spotkaniu na mieście jak się pożegnaliśmy odszedł i po minucie dzwonił do innej. Ludzie się, az tak nie zmieniaja. To jest kłamca. Nie myśl o tym co ci mówił ale co robił. CZYNY
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Urabia cię |
|
|
|
#4493 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem głupia, naiwna, żałosna
|
|
|
|
#4494 |
|
Zadomowienie
|
A ja jestem po prostu nie wiem kim... Załamałam się sobą
|
#4495 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak was czytam to mi ręce opadają. Żadnych szans! Nie ma drugiej, trzeciej czy dziesiątej. Skoro raz potrafią okłamać to i zrobią to kolejny raz a tym bardziej jak zobaczą ze już raz wybaczyłscie to stwierdzą ze wszystko wybaczycie. Tatia05, za każdym razem jak Cie straci to wtedy doceni? Potrzebuje jakiegoś kopa żeby docenić? W miłości nie ma czegos takiego jak docenienie po stracie bo to nie miłość. Nie daj sie! Po powrocie to już nie byłby czysty normalny związek. Brudne knoto - brak zaufania i nie wierze w jego czyste intencje. Kochał Cie siedząc czy leżąc z inna całując ja? Nie! Nagle pokochał? Nie. Może tamta mu sie znudziła? Jestes silna i wierze w Ciebie! Możesz sie jeszcze kilka razy w zyciu zakochać. Bądź egoistka pomysl o sobie. To samo dotyczy mogg podjęłaś decyzję, wyrzuciłaś, nie ma powrotu! Po co te spotkania? On nie daje Ci o sobie zapomnieć. Myśle ze specjalnie. A neffik poszukaj dobrego psychologa
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
to już koniec wszystko skończyłam.
Mam ochotę nie budzić się rano. |
|
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
Juz dawno powinnas to ostatecznie zakonczyc. Spotykałas sie z nim bo myslałas że da sie to naprawić a przez to tylko robiłas sobie nadzieje i nie dawałaś sobie zapomnieć o nim. Zero kontaktu, zero spotkań.
I nie pisz, ze nie chcesz obudzić sie rano bo zycie jest tylko jedno i jeszcze tysiące pieknych chwil przed Tobą. Żyj dla siebie.
Synek: 28.08.2015 ! Edytowane przez asia1010 Czas edycji: 2012-08-11 o 10:05 |
|
|
|
#4499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Nie martw się ja też nie wiem kim jestem. Nie jesteś sama
|
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jakieśplany na dzisiaj ??
Ja wieczorkiem uderzam na tany tany jak to mówiłam wcześniej z moim kierownikiem . heh ciekawe czy dobrze tańczy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

... dobija mnie myśl : nie wiem co zrobić i gorsze że jak ja sama nie umiem się określić to co? on też tak nie wie czy mnie kocha. Chciałabym zapomnieć o tym wszystkim.