![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
Ale dzisiaj brzydka pogoda... brrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Ooooo ja, ale siara już nowy wątek a ja na czytaniu starego zatrzymałam się na stronie 128
![]() ![]() Witam się ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Princesko jak po urodzinach???? Działo się ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Czesc mamuski! Noc taka sobie, za kazdym razem jak wwstawalam to myslalam sobie jak tu zrobic zeby cycka nie dac...ale dalam, miekka jestem
![]() ![]() U nad pododa tez do bani:/moglo y byc jeszxe cieplej troche, jeszcze wyglada jskby padac mialo:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() moja mówi świadomie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |||
Wtajemniczenie
|
witam
![]() czytam sobie Was na bieżąco ![]() chwale się, że dziś tylko 1 pobudka ![]() ![]() ![]() ![]() Małej chyba nie pasuje jej łóżeczko... znaczy przez chorobe, jak wciąż cyckała się to spała ze mną, bo ja nie byłam w stanie wysiedzieć podczas karmienia... więc widze ze ok 1 budzi się w nocy, biore ją do siebie i zasypia.... dzis do spala na bank, albo krocej, niemniej po 6 mnie obudzila, a wstalysmy po 7 ![]() jak cuuuuudnie bylo pospac ![]() juz zamiotlam w pokoju, jak mloda z drzemki wstanie to odkurze i na ryneczek, bo lodowka puuuusta :P - lub praca od pon - i 1 sob w mcu... nie wiem co ze studiami, bo planowalam kontynuowac mgr, ale zobaczymy po 1 tyg. co wyjdzie z tego ![]() ![]() ![]() no i tatuś M. - w klubie znaskrobałam ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
moja ostatnio nie zjadała wcale, ale musze spowrotem wlaczyc do dnia ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
trzymam kciuki... ![]() i ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hahahahahahahahahahaha... . oplulam siebie, monitor i kota.... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
hej
moja woła mamaaaa jak ryczyyyyyyyyy i idzie za mna dzis do 2giej 14 pobudek złamałam sie i wziełam ją do łózkja i spałysmy juz bez pobudek kurcze musze nAUCZYC JA SPAC SAMA!!! ![]() ![]() ![]()
#159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mojej musze kupic posciel... bo do tej pory spala pod kocykami i sie rozgrzebywala i chyba marzła i dlatego pobudki... bo u mnie spi pod kolderką, jest ciepla i śpi o niebo lepiej... wiec jak kasa wpadnie to zaraz... myk i kupie... aaaa... i kupili dziadkowie jej krzesełko... http://allegro.pl/kinderkraft-funkcy...524839857.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
Dalia to kup lepiej spiworek,bo spod koldry tez się wykopie.poki co u nas ciepło i mala śpi w długim pajacu,przykryta cienkim,ale ciepłym kocykiem.z racji tego,ze on lekki,to tak szybko się nie odkryje.
Moje dziecko zaczęło wczoraj tańczyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Dalia bardzo ładne to krzeselko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam spiworek ale za maly :p znaczy na styk... wlasnie sie rozglądam za wiekszym ![]() moja teeezzzz... ale dzis juz nie zdazylam nagrac- za wolna bylam :P ale bujała się jak darusiowa Amelcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zadomowienie
|
hejka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Nika mała zjada pokrojona na małe czesci parówke gdzies po 18 z pomodorem gryzionym przez Nia jak jabłko ![]() ![]()
#164 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
przepraszam, to kto tu miał urodzinki?! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- u nas tez, zimnooooo, buro i ponuro ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#165 |
Wtajemniczenie
|
Taa Amelka jest dobra
![]() ![]() ![]() Czy wasze dzieci maja jakieś ulubione piosenki?moja na Oceane reaguje.od razu obraca głowa we wszystkie strony i się śmieje ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/gannskjop73k13pj.png http://babystrology.com/tickers/baby...15&babycount=1 Edytowane przez OlusiaS Czas edycji: 2012-08-11 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Zadomowienie
|
zgadzam się
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
hej
![]() U nas pobudka o 7 ![]() ![]() dalia fajne to krzesełko ![]() A z pogodą u nas to niby ok ale strasznie wieje ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Witam się Sobotnio
![]() U nas noc bez pobodek ![]() ![]() ![]() Princ spóźnione, ale jak najbardziej szczere życzenia. Codzienności piękniejszej od marzeń! ! ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
Witam się i ja sobotnio
![]() Nadrobiłam ![]() princ ode mnie również spóźnione Sto Lat ![]() ![]() ja_dalia - też gratki za pracę ja się zbieram do rozsyłania cv ale jakoś mi to ciężko idzie, jak myślicie wpisywać to że aktualnie jestem na urlopie wychowawczym czy np. firma x - od x - do chwili obecnej? Koleżanka która niedawno urodziła opowiadała mi przed chwilą o porodzie itp. i mówi że teściowa z którą nie rozmawia, która nie chciała dopuścić do ślubu, jak zaszła w ciążę to mówiła o maluszku bękart- wlazła jej kilka minut po porodzie na sale porodową ![]() ![]() super ![]() ![]()
#170 | |
Zadomowienie
|
dalia krzeselko fajne
![]() Cytat:
a no i mis i margolcia "hej miski czas wstac " takie mamy hity ![]() ![]() my w nocy pobudek kilka,mala sie obudzila niestety cala kokra,zmarznieta bo sie rozkopala,i jak ja przebieralismy to sie calkiem rozbudzila,a jeszcze deszcz zaczal padac mocno i juz sama spac nie chciala,rano za to do 8 pospalismy wszyscy ![]() u ans chlodnawo,ale sloneczko swieci,deszczyk wprawdzie pokropil ale teraz jest juz fajnie,spacer i zakupy zaliczone,sprzatnie tez i teraz sie obiad gotuje
![]() |
#171 | ||
Wtajemniczenie
|
Kochane, ale miałam lipną sytuację dzisiaj, aż się popłakałam.. Byłam na rozmowie o pracę, spontanicznie wyszło, a babka przeczytała moje cv i stwierdza "mało ma pani doświadczenia, młoda pani jest, nie poradzi pani sobie" - rynce mi opadły... Odpowiedziałam, że nikt nie chce dać szansy młodej nauczycielce, żeby zdobyła więcej doświadczenia, więc go nie mam. Okazało się, że i tak 8h dziennie to i tak bym się nie zdecydowała. Ale o tak mi babka dogadała..
![]() Ale olałam już to i szykuję się. Herki w odżywce, strój wybrany hehe Ok 17 powinniśmy pojechać do tych znajomych. Tylko szkoda, że taka brzydka pogoda, bo w domku będziemy siedzieć, a przyjemniej by było na tarasie, w promieniach zachodzącego słońca.. ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Baha, Olka dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
moja nie interesuje sie poki co zadnymi piosenkami za to uwielbia walic wszystkim o wszystko princ, moze poszukaj pracy na początek jako pomoc ? ja pracowałam tak rok i nikt mnie o doswiadczenie nie pytał, tylko zarobki gorsze i dluzsze godz. pracy
![]() |
#173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Uciekam z kompa, bo włoski już wysuszyłam. Idę nałożyć barwy wojenne ![]() ![]() Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-08-11 o 15:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
Cześć mamusie i maluszki
![]() Zimno dziś u nas:-( jak na jesieni... Na18 na ślub idziemy na wesele nie bo nie mamy z kim Filipka zostawić zresztą on cysia w nocy to nie ma jak iść... Mieszkanie ogarnięte...wchodzę do sypialni pacze i pytam tz czy domków nie pomyliłam:-D nie pamiętam kiedy ostatnio tak poprzatałam,ale to dlatego że tz młodego na spacer zabrał i miałam więcej czasu,nawet mi obiadek przyniósł żebyśmy nie gotowali ![]() Filip zaczął stawać przy wszystkim przy czym się da...łożeczku,naszym łóżku,fotelu,bramce..wszę dzie:-D i zaczyna próbować chodzić:-D hehe myślę że przed roczkiem zacznie... Dziewczyny mogę dac młodemu ugotowane jabłko ze śliwka lub malinami? ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Aaa nocka u nas spoko...wyspałam się...ale ciii nie zapeszam ;-)
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszna noc. Adi obudzil sie o 10 z placzem. Niby nic go nei bolalo (nie zachowywal sie jak zwykle na bol), a trudno go bylo uspokoic. po odlozeniu do lozeczka wpadal w histerie, rzucal sie, kopal, i darl sie ile fabryka dala. wzielam go do nas do lozka i tez nei mogl sie uspokoic. w koncu zasnal ale placz powracal jak spazmy, co 3 minuty. glowe mialam jak bania od sluchania tych krzykow. nawet cycek nie pomogl. w koncu odlozylam go do swojego lozeczka i zasnal spokojnie o 1 i spal do rana. nie wiem co mu bylo
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
O jejuniu, jestemmmmm
![]() Tak się za wami stęskniłam! U nas ok, cieszę się ze Dygotka i Seonka przekazały czasem wieści ode mnie. Jesteśmy na wynajmowanym, jest jak w niebie choć to tylko dwa pokoje, kuchnia, łazienka i korytarz. Ogromne podwórko. Nie doczytam Was, ale nadrabiam klub.... Miłosz rośnie, jest mega ruchliwy, wspina się na pufę, spadł mi z dwóch schodków tarasowych ![]() Będę z Wami już na codzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
witaj z powrotem Elu ![]() pochwale sie, moje dziecko oficjalnie samo chodzi ![]() Tzt dzis zrobil sernik na zimno, chcialam dietetyczny a on zrobiz z mascarpone i biala czekolada w takim tempie szybko nadrobie to 9 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Elu-nie przekazałam wiadomości od ciebie bo nie wiedziłam czy mogę
![]()
#179 |
Zadomowienie
|
Aniolinka wielkie gratki
![]() ![]() Miłosz z tego samego dnia co Kasia. Ale pośpieszyła się dziewczyna!!!! ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Dygotko, a Ty ![]() Wybaczam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
mojej tez się nieraz zdarzają takie nocki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.