Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-10, 21:57   #2191
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

jupii mamy srebro klask i:

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

http://demotywatory.pl/3891941/Maz-i-Zona padłam hahahahahha
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 22:06   #2192
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
My tylko gadamy a Heroine działa
wybaczcie ale dziś gadam jak najęta, a nic nie piłam

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Moje jedzonko na dzisiaj:
ś- owsianka z 1 brzoskwinią
2ś- koktajl ( 2 brzoskwini + szklanka mleka)
0- pomidorowa + 2 racuchy z jabłkami
k-grahamka z szynką
Ja bym wrzuciła coś pomiędzy obiadem a kolacją

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 22:20   #2193
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Ja bym wrzuciła coś pomiędzy obiadem a kolacją
Wiem wiem ;/ jakoś tak wyszło
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 22:51   #2194
Margot85
Wtajemniczenie

Ale mnie dziś nosi, pranie wstawiłam ( dobrze, że u nas ściany grube bo by mnie sąsiedzi zamordowali), pościel zmieniłam, irygator wyczyściłam, umywalkę szoruje (tzn czekam aż reszta kamienia się rozpuści wkoło kranu), zmywarka rozładowana i załadowana ponownie plus ręczne mycie tego co nie wlazło, maska na ryjku , lista zakupów na jutro gotowa, podłoga lśni . To może uznam, że ćwiczenia zaliczone
Idę szukać zajęć dalej
Stary 2012-08-10, 22:52   #2195
meeedzik
Zakorzenienie

Margot no co
Heroine wypiłam z Tż na pół haha
Cocktail ja chodzę do tego zakładu na przeciwko lodów, koło Biedronki
Stary 2012-08-10, 22:57   #2196
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Heroine spamerson wyjechałaś na week gdzieś ?
Jestem oszołomie! jeszcze nie wyjechałam, ale wyjeżdżam jutro o 6

Cytat:
Oglądałam!

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine wypiłam z Tż na pół haha
prawidłowo ale mogło być całe
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 22:59   #2197
meeedzik
Zakorzenienie

Pipson dziękuję za życzenia
Heroine haha i ja wypiłam mniejsze pół nie nie, musze być sprawna na jutro, bo może być ciężko

Dobra ja uciekam
do jutra kochane, dziękuję za kliki i proszę o jeszcze
Stary 2012-08-10, 23:13   #2198
heroine86
Zakorzenienie

Meeedzik, co se żałowałaś trzeba się było wprawić właśnie przygotować jakoś organizm, a nie tak łooo co to pół piwa nawet nie poczułaś
dobrej nocy Kochana

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Ja też już zmykam życzę Wam udanego weekendu, bo nie wiem czy do Was zajrzę trzymajcie się cieplutko do napisania w poniedziałek!

No i też proszę o kliki i dziękuję za te już oddane

Kolorowych snów! Buziaki!!!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 23:15   #2199
monika01011986
Zakorzenienie

a nie mogłam iść spać bez zaglądnięcia do Was
Ja cały dzień dzisiaj w domu przesiedziałam mąż wrócił z pracy, zjadł obiad i zaczęliśmy kłaść podłogę w kuchni. 75% mamy już położonej, jutro resztę skończymy. Musimy też dokupić jedną paczkę bo nam zabraknie. Porobiłam zdjęcia sprzed i w trakcie remontu kuchni. Jutro powinniśmy ją skończyć to cyknę fotkę i Wam wrzucę. Idę się kąpać i do wyrka do mężusia ledwo żyje, on też ale damy radę

szybko Wam odpiszę i spadam bo mąż czeka dobrze, że dzieci jeszcze nie śpią to mam chwilę czasu żeby odpisać wam tak w skrócie

Cytat:
ejjjjjjj no Misska co taki skromny post człowiek czeka i czeka a tu tak skromnie ee widzę że szybko się uczysz zdolna Mama
fajnie że tak blisko masz lekarzy polskich
a i no liczę na jakieś fotki jak skończysz remont mieszkania bo ciekawa jestem jak sobie gniazdko zrobiliście
hehehe a bo nie mam czasu pisać dłuższych zapracowana jestem na maksa
no jakoś mi idzie ta nauka aż sama w szoku jestem przypominam sobie dużo ze szkoły 8 lat przecież się niemca uczyłam więc chcąc nie chcąc coś tam mi pozostało w tej mózgownicy
fotki będą! W poniedziałek wrzucę kuchnię

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Ale mnie dziś nosi, pranie wstawiłam ( dobrze, że u nas ściany grube bo by mnie sąsiedzi zamordowali), pościel zmieniłam, irygator wyczyściłam, umywalkę szoruje (tzn czekam aż reszta kamienia się rozpuści wkoło kranu), zmywarka rozładowana i załadowana ponownie plus ręczne mycie tego co nie wlazło, maska na ryjku , lista zakupów na jutro gotowa, podłoga lśni . To może uznam, że ćwiczenia zaliczone
Idę szukać zajęć dalej
hehehehe no faktycznie Cie nosi ćwiczenia w tym przypadku są zbędę bo spaliłaś już chyba wszystkie kalorie jakie dzisiaj zjadłaś
Jak się nudzisz to zapraszam do mnie sprzątania tu strasznie dużo

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 23:19   #2200
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Monia W końcu napisałaś
Super, że się wszystko układa. Z mężem, tabletki dopasowane, kurs ^^ Ho ho, pełnia szczęścia pewnie Jeszcze trochę i domek będzie cud miód To czekamy do poniedziałku! No i zazdroszczę pogody, u mnie szaro
Też się cieszę o wiele łatwiej i spokojniej się zyje człowiekowi jak wszystko się dobrze układa
No do końca roku myślę że domek będzie śliczny
Tu upał... ale od 20 sierpnia ma być już brzydko

Współczuję atmosfery w domu przykro mi że tak się męczysz chciałabym abyś była szczęśliwa musisz coś z tym zrobić bo tak się żyć nie da przecież

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-10, 23:20   #2201
madzia6245
Raczkowanie

dzaga mi sie bardzo podobaly te filmy, oo tak, Pamietnik jest najlepszy z wszystkich ale wydaje mi sie,ze 3 metry nad niebem jest o wiele lepszy niz Szkola uczuc

heroine tez tak mysle i to samo jej powiedzialam,ze zamiast mnie wspierac, to mi jeszcze doklada teksty,ze nie schudne i koniec
mialam w sumie to chore ale zakonczyl wszystko przez skype,bo stwierdzil,ze odleglosc to nie dla niego itp, a za 2 tygodnie bede w polsce,haha smieszny w sumie od dluzszego czasu nam sie nie ukladalo,pewnie sobie znalazl kogos przez ten czas co jestem tutaj
dzieki za pomoc, tak chcialam sie ubrac i tak pojde

wrocilam w koncu do domu jestem padnieta i nie mam sily praca dzisiaj 6 godzin, porzadki w domu a do tego dwu godzinny spacer i godzinna gra w badmingtona nie zrobilam dzis kilera,bo nie mialam kiedy jutro zrobie
przeczytalam wszystkie wpisy,ale napisze jutro wiecej, bo dzis juz spie na siedzaco
uciekam pod prysznic i spac, dobranoc wszystkim

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 23:22   #2202
zooska
Zakorzenienie

Branoc *

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 23:28   #2203
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu się doczekałam powieści jak zapewne i reszta dziewczyn bardzo ciekawa byłam co u Ciebie Kurcze jaka TY pracowita dziewczynka jesteś ale jak skończycie mieszkanie urządzać to i odpoczniesz i nas fotkami proszę zasypać A co do tabletek to zazdraszczam efektów dodatkowych mąż się wcale nie dziwie, że zachwycony i nie dziwie się, że tak ładnie chudniesz ale to już moja brzydka teoria mi nigdy nikt na tak długo tabletek nie przypisał, Twoja mama musi mieć dobre gadane ale fajnie też, że w razie W masz lekarzy polskich pod ręką. Ciesze się, że pozytywnie do nauki niemca podchodzisz ( pamiętam jak się martwiłaś wcześniej) i powodzenia życzę

dziękuję strasznie mi miło
napisałam bo akurat mam chwilkę ale zaraz uciekam.
Ja pracowita? Ty to dopiero pracuś jesteś! Tyle się dziś nasprzątałaś i dalej Ci mało
Ciekawa ta Twoja teoria hehehe bardzo mi się podoba, ja nie pomyślałam wcześnie że mogę chudnąć od "tego" hehe
Nie trzeba mieć żadnych znajomości! mi lekarz sam powiedział że 6 opakowań może wypisać bez problemu każdej kobiecie
No im więcej znam słówek niemieckich tym mi łatwiej w życiu codziennym więc chętnie się uczę Faktycznie się martwiłam ale nie potrzebnie dziękuję

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
Monia to ty niedługo jak prawdziwa niemka będziesz) heheh... Normalnie wymiecieisz nas wszystkie

zazdroszcze tabletek... ja się zdecydowałam i w przyszłym miesiącu pojde do gina i zaczne jakieś tabsy brać... za dużo stresu mam przez inne zabezpieczenia.
hehehe ojj to jeszcze z 2 lata przynajmniej zanim będę tak normalnie rozmawiać Jak prawdziwa Niemka to nigdy nie będę mówić bo musiałabym się chyba tu urodzić :P ale dziękuję że tak we mnie wierzysz hehe

Idź koniecznie! Jeśli nie chcesz mieć dzieci na razie to bezsensu się stresować. Ja próbowałam w swoim życiu kilku tabsów i dopiero teraz mam dobrze dopasowane. Najważniejsze aby się nie zrazić i szukać tych idealnych

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-10, 23:29   #2204
Margot85
Wtajemniczenie

monia a mi gin powiedział, że tylko 3 może wypisać, a to naciągacz jeden ja to leń , tylko czysto lubię mieć a sprzątać nie lubię, a jak myślę o remoncie to mi słabo
pazurki wymalowane , czekam jak wyschną i pod prysznic (także czyściutki wyszorowany)
Miłego odchudzania
Dobranoc
Stary 2012-08-10, 23:39   #2205
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Byłam wczoraj u ex oddać mu pierścionek zaręczynowy i po resztę swoich rzeczy. Rozmawialiśmy przez 3 godziny. Rozeszliśmy się w miłej atmosferze, ale powiedział kilka rzeczy po których mnie zmroziło. Myślałam, że będzie mnie przepraszał itd. a wiecie co on zrobił? Powiedział, że musimy się rozstać, bo on i tak się nie zmieni, że będzie dla mnie dalej tym samym sku...synem i że się nie zmieni. Że nie chce lepszej pracy (bo mu załatwiałam), że się cieszy tym, że teraz może oglądać na okrągło mecze, że tak mu jest dobrze jak jest. Ja powiedziałam, że nie mam sobie nic do zarzucenia, bo się starałam itd. ale to on się źle zachowywał, a on że ma mi do zarzucenia jedną rzecz- że od niego za dużo wymagałam. Przepraszam, ale to, żeby facet zrobił maturę, prawo jazdy i poszedł do lepszej pracy to jest ZA DUŻO no ja pierdziule! Co on sobie wyobrażał, że ja będę na niego harować, a on będzie siedział z piwkiem przed telewizorem? Za tą jego marną pensję na pewno nie utrzyma rodziny!
Jestem o tak zszokowana tym co mi powiedział. Ja byłam dla niego za dobra po prostu. Myślałam, że on się dla mnie zmieni, a przez te wszystkie lata tylko mnie oszukiwał! Czujecie ponad 6 lat kłamstw!! To nie mógł mi tego wcześniej powiedzieć? Tylko mnie oszukiwał "tym razem na prawdę się zmienię" itd. Jestem tak zła, rozżalona, zszokowana, że nie wiem jak mam się ogarnąć.
Kiedyś myślałam, że miłość wszystko przetrwa, ale teraz już nie wierzę w miłość :gun :

Prostak i burak.... no i że tak powiem - jakiś nie dorobiony on jest.
Nie wyobrażam sobie żeby facet w tych czasach prawka nie miał - dla mnie taki facet to nie facet. No i żeby matury nawet nie miał wstyd normalnie..... Jak on w przyszłości chce rodzine utrzymać?
Dobrze, że z nim nie jesteś! przez niego miałabyś tylko przes.rane życie.
Jeszcze spotkasz jakiegoś przystojniaka, który będzie Cie szanował, kochał i wspierał

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
wrocilam w koncu do domu jestem padnieta i nie mam sily praca dzisiaj 6 godzin, porzadki w domu a do tego dwu godzinny spacer i godzinna gra w badmingtona nie zrobilam dzis kilera,bo nie mialam kiedy jutro zrobie
przeczytalam wszystkie wpisy,ale napisze jutro wiecej, bo dzis juz spie na siedzaco
uciekam pod prysznic i spac, dobranoc wszystkim
tyle ruchu dzisiaj miałaś że ten Killer Ci nie potrzebny nie martw się i uciekaj spać dobranoc

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
monia a mi gin powiedział, że tylko 3 może wypisać, a to naciągacz jeden ja to leń , tylko czysto lubię mieć a sprzątać nie lubię, a jak myślę o remoncie to mi słabo
pazurki wymalowane , czekam jak wyschną i pod prysznic (także czyściutki wyszorowany)
Miłego odchudzania
Dobranoc
oooo no to faktycznie dziwne. Pewnie zależy od lekarza, jakby miał dobry humor to by Ci 6 przepisał
Ja też leń jestem i to straszny! ale też lubię mieć czysto no i ogólnie to mój mąż to taki lekki pedant i jak jest bałagan to zaraz afera remontów też nie cierpię.. brrrrr no ale tutaj mieszkanie aż prosi o remont więc trzeba zrobić.
Oo też pazury muszę pomalować ale to jutro wieczorem żeby na niedziele mieć ładne
dziękuję lecę już do wanny i do męża zaraz o ile nie zasnął już hahaha

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-10, 23:49   #2206
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Monia!!!!!!!!! wreszcie napisałaś! ale Cię czeka kołchoz ale potem będzie co podziwiać uporacie się ze wszystkim i będzie przytulnie
Super, że chudniesz po tych tabletkach no i, że mają taki skutek uboczny wcale się nie dziwię, że mężuś zadowolony głupi by był jakby nie był no i fajnie, że nie musisz iść do gina
Widzę przełamanie w myśleniu "na NIE" w stosunku do języka niemieckiego super wykazujesz inicjatywę i sama chcesz się uczyć, fajno! trzymaj się ciepło i wracaj do nas jak najszybciej z nowym opowiadaniem ja też prawdopodobnie nie będę się udzielać na weekendzie, bo jadę do rodziców, a u rodziców to wiadomo w końcu jadę tam wypocząć! I może na Golców pójdę Buuuuuziole! i dla synków i męża też

no ja często Was czytam ale odpisać nie mam kiedy teraz jakimś cudem mi się udało ale uciekam zaraz.
Ojjj uwierz mi że te mieszkanie koniecznie wymaga remontu dlatego fajnie się je robi bo widzi się te "efekty". Z brzydkiego i starego domu powstaje nowy i ładniutki nasza praca nie idzie na marne
Hihihi tabletki super są na prawdę sama jestem zadowolona! nie tylko mąż
Z tym językiem to tak, że widzę iż o wiele mi łatwiej gdy znam coraz więcej słówek i dlatego mam chęć uczyć się
Bardzo mi przydaje się znajomośc niemieckiego w Niemczech w sumie to logiczne hehehe
No dziękuję Ty też się trzymaj i nie daj się pokusie jedzenia mamusi obiadów i przekąsek bądź twarda!
To dozobaczyska w poniedziałek buziole

No to zmykam! buziaki laseczki! do poniedziałku albo może szybciej mi się uda zajrzeć papapa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-08-10 o 23:51
Stary 2012-08-11, 07:08   #2207
dzaga1989
Zakorzenienie

Cześć Kochaniutkie! Ja wczoraj nie pisałam bo TŻ wrócił i z nim czas spędzałam. Mieło być tak średnio dietetycznie, ale mój żołądek chyba już sam odmawia większych porcji czegokolwiek.
I wyobraźcie sobie jedną rzecz: NIE SMAKOWAŁO MI PIWO!!! Ja kochałam piwo, a teraz nawet pół szklanki nie mogłam wypić. I próbowałam jeszcze TŻ bo myślałam że z moją Perłą jest coś nie tam, a on miał Żubra. I żadne mi nie podeszło. Czyżbym się odzwyczaiła? Z miesiąc piwa nie piłam (no, może 3 tyg.).
No a poza tym to zjadłam:
owsianka,pieczarkarz - to pisałam
14.00 1 wafelek trójkąt
16.00 schabowy (duszony) + 2 kulki ziemniaków + surówka z pomidora i cebuli
19.00 z 2 chochelki zupy (bez chleba)
21.00 kulka lodów
I wypiłam jednego drinka - Barmańska Grejfrutowa mieszana z Tymbarkiem i gdzieś międzyczasie na dniu zjadłam 2 cukierki te toffi z Biedry.
I tyle Po prostu już nauczyłam się jeść coś zamiast czegoś: że np. na kolację nie jem kanapki, a jem lody - bo tego i tego chyba bym nie zjadła.

Odpisała mi promotor - w poniedziałek jadę do Wawy. Ale dzięki Bogu chce się w Złotych Tarasach spotkać więc bieganie po mieście mam z głowy. Zaraz sobie bilety wykupię, później wydrukuję na mieście. Także dziewczuszki - weekend-masakra mi się szykuje i dla swojego dobra wylogowuję się z Wizażów, Bloggerów, Fejsbuniów, itp.
Potem tylko zabieram TŻ na II śniad na drożdżówki do takiej dobrej piekarnio-cukierni i dalej do materiałów siadam. Mam napisać 2 obszerne projekty pracy dr

Buziaksy. Miłego weekendu!
Poodpisuję jak wrócę. Paa!
Stary 2012-08-11, 09:29   #2208
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki u mnie dziś szaro buro i ponuro na termometrze 9 stopni to jest lato??!!!

Heroine haha nie musiałam się przygotowywać, bo ostatnio to u mnie prawie codziennie %% wpadały, także tego przerwe se zrobiłam, bo wątroba mi siądzie
Monia super, że remont dobrze Wam idzie i kuchnie prawie macie z głowy czekam na zdjęcia No i super, że masz chęci do nauki języka i coraz lepiej Ci idzie jeszcze troszkę to będziesz szprechać jak niemka

Ja wczoraj na noc nałożyłam sobie olejek dziś zmyję i nałożę maseczkę kallosa z keratyną
Stary 2012-08-11, 10:07   #2209
mielnus
Wtajemniczenie

Doberek

Ten nadmiar kg (co panikowałam ostatnio) zszedł... Jakim cudem?? to nie wiem, ale się cieszę Chyba w weekend coś pusto będzie na wizażu? Każda gdzieś ucieka, mnie raczej też niebędzie, jak co weekend Ten watek to jakieś uzależnienie jest, jesteśmy wizażystkomaniaczkami.

u mnie na śniadanie: 1,5 bułki pełnoziarnistej z dżemem czereśniowym własnej roboty + kawa
na obiad chyba pierogi albo coż z twarogiem wymyśle. Kawałki twarogu smażone w płatkach owsianych.
Stary 2012-08-11, 10:30   #2210
Like_a_women
Zadomowienie

[QUOTE=heroine86;35817242] a Ty Skarbie dzisiaj nie pijesz? imprezę rób!

Za to ja popiłam,gin z tonikiem brrrrrrrrrrr na samą myśl mnie częsie.... ale meedzik to było za Twoje zdrowie no i w ogóle w imię diety i za zdrowie wszystkich dziewczyn
Dzisiaj ledwo żyję pograliśmy wczoraj w siatkę,więc chyba część tych pustych kalorii spaliłam

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

[QUOTE=zooska;35820752]Zabrzmiało jak wstęp do pornola [COLOR="Silver"]

wariatka....
bosze czytam jedną strone 20min.coś ciężko mi dzisiaj idzie składanie literek a jeszcze mam tyyyyllle rzeczy do zrobienia,może wpadnie któraś pomóc?

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

http://demotywatory.pl/3891941/Maz-i-Zona padłam hahahahahha
ja też
Stary 2012-08-11, 11:29   #2211
meeedzik
Zakorzenienie

Like hehe a to dziękuję ja dziś będę piła tylko jeszcze nie wiem co czy wódeczkę, czy drineczki czy piweczko, czy może jakiś mix
Stary 2012-08-11, 11:33   #2212
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Like hehe a to dziękuję ja dziś będę piła tylko jeszcze nie wiem co czy wódeczkę, czy drineczki czy piweczko, czy może jakiś mix
Mnie też dzisiaj ciągną na imprezę,ale chyba nie dam rady
No co Ty?piweczko?a,obowiązkowo wódeczka lub drinki.Ja osobiście za wódką nie przepadam,za to lubie wściekłe psy,albo tequile
Stary 2012-08-11, 11:48   #2213
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Odpisała mi promotor - w poniedziałek jadę do Wawy. Ale dzięki Bogu chce się w Złotych Tarasach spotkać więc bieganie po mieście mam z głowy. Zaraz sobie bilety wykupię, później wydrukuję na mieście. Także dziewczuszki - weekend-masakra mi się szykuje i dla swojego dobra wylogowuję się z Wizażów, Bloggerów, Fejsbuniów, itp.
Potem tylko zabieram TŻ na II śniad na drożdżówki do takiej dobrej piekarnio-cukierni i dalej do materiałów siadam. Mam napisać 2 obszerne projekty pracy dr

Buziaksy. Miłego weekendu!
Poodpisuję jak wrócę. Paa!
Fajnie do wawy powiem Wam że tam nigdy jej nie zwiedzałam jedynie przejazdem byłam strasznie mnie ciekawi życie w wawie
Ty to jesteś zapracowana i taka ambitna

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
dziś poleci impreza urodzinowa?:brzy dal:

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Jestem oszołomie! jeszcze nie wyjechałam, ale wyjeżdżam jutro o 6
gdzie uciekasz ? ja Cie tu pilnuje
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 12:49   #2214
meeedzik
Zakorzenienie

Like wszystko wyjdzie w praniu co będziemy pić ale coś mi się wydaje, że wódkę
Zelka haha a no tak
Stary 2012-08-11, 15:25   #2215
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cześć

co za dzień, za długo spałam i teraz zawalona jestem :/ wstałam o 11:30 więc mój cały jadłospis się rozwalił, zjadłam na szybko pół bułki z pasztetem, żeby coś było później przyjechałam do mamy, zjadłam talerz pomidorówki zagęszczany naturalnym jogurtem, i później mały batonik musli
a teraz siedzę w pracy :/ a mi się tak nie chce...

wczoraj byłyśmy z koleżanką w tym kinie na MAgic Mike
hasło przewodni filmu "fiutastycznie" hahahahaha
lekki i przyjemny film, a sceny tańca mmmRrrmrrr
rola pana Tatum

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 17:30   #2216
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Chyba jestem w tym, ciągle mi nie dobrze a teraz nawet gorzej

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 17:45   #2217
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Chyba jestem w tym, ciągle mi nie dobrze a teraz nawet gorzej
Co Ci jest ? czemu Ci nie dobrze ?

Kupiłam dzisiaj w Czechach nowe piwko Birell Limetka&Malina i ma 30kcal w 100ml czyli 150kcal w całym piwie

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-08-11 o 17:54
Stary 2012-08-11, 17:57   #2218
mielnus
Wtajemniczenie

u mnie dzisiaj kiepsciutko

I. 1,5 bułki ciemnej + dżem+ kawa
II. jog. owocowy+ 2 wafle ryżowe
III. 10 pierogów razowych + cebulka
IV. nektaryna zalana jog. owocowym+ łyżeczka płatków owsianych
V. rożek Kitkat 230kcal;/

wyszło... ok 1300kcal, z tym że cały dzień sprzatałam dom... może choć trochę się spaliło kcal.

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2012-08-11 o 18:03
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 18:57   #2219
sweet__chocolate
Raczkowanie

Mój jadłospis:
-pół bułki pełnoziarnistej z pasztetem z gęsi
- zupa pomidorowa zabielana jogurtem naturalnym]
- batonik musli
- 2 nektarynki, garść płatków, 100ml mleka
- sałatka caprese

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 19:00   #2220
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

moj dzisiejszy jadlospis
s- musli z mlekiem
2ś- poł bułki z serem
o- makaron z porem i szynką ;/
p- kawa i 3 ciasteczka
k- pomidor z mozarella

Nie jest super ale napewno lepsze to niz jedzenie pizzy i mcdonalda jak ostatnio ;/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości