|
|
#1231 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1232 |
|
Nindżopesz
|
Znowu ja i moja szafa
![]() Plaszcz - trzymac, skrocic, wywalic? Buty - piczonskie, spoko? |
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
To zgnieć dobrze gazetę i ją owiń woreczkiem foliowym - chodzi tylko o to żeby zrobić "miętkie poduszki"
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
Na butach się nie znam
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#1235 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stresujesz Tżta , biedny, zastraszony ![]() On ma dosyć takiej Żony ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam z Tefala, ale nie wiem czy polecam Żelazko to w ogóle zło, jeden z najgłupszych i najgorszych wynalazków w historii wynalazków ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35832708] Redziu mogie piwniczkę odstąpić Ale na Tżta czy dla Redzi? ![]() Cytat:
Cytat:
Nieee po prostu Tż Cię tak kocha i Wy dopiero po ślubie itd itp ![]() Ja jednak bym napisała spooooro
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#1236 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() To się zmieni Rejcz, zobaczysz
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale to za ile lat mam zdać relację coby było zdaniem Spo wiarygodnie Teżu Ogonowy jakoś współpracuje mimo stażu - to chyba jednak kwestia miksu osobowości, wychowania i treningu - uporczywego treningu ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- no cóż skoro tak to se pokorzystam tera na maksa
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1238 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mego zazwyczaj też Jaką?? Z Viledy czy skądinąd? Ja właśnie taką chciałam, ale ostatnio ją oglądałam i ona ma pod spodem taką siateczkę (co Szatanka o niej pisała) i właśnie sama nie wiem... ![]() Cytat:
Wolałabym mieć tylko na wieszakach Cytat:
Choć u mnie już też lepiej ![]() Cytat:
Flo gdzie jesteś - temat o prasowaniu na tapecie, lubisz to przecie ! ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
Będziesz się wyróżniać Buty niekoniecznie mi się podobają ![]() Jak to gdzie - no lato, zima, jesień, wiosna (kolejność przypadkowa)... i się uzbiera ![]() Cytat:
![]() Ty swojego też stresisz Zołzo ![]() Nie no ale, że trening to tak Czyni mistrza w końcu ![]() Nadrobiłam Was wreszcie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to nawet jego własne slowa i taki nasz zargon - ale racja wszystko się w życiu może zmienić - nie twierdzę że nie może - ale czy musi? ![]() a co jak sie okaze że sasiad sprząta lepiej
|
|
|
|
|
#1240 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie w treningu M. przeszkodziła ciąża
Nie miałam poten siły wychowywać dziecka, męża i do tego pracować zawodowo
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiszka, współczuję, niestety sytuacja bardzo powszechna i się jej obawiam - całego ciężaru na własnych barkach, bo kto wie jak będzie? nikt na razie bycie nieperfekcyjną hausłajf mi służy albowiem nie wychodzenie przed szereg popłaca - jesli dom nie lśni i nie ma obiadków 5 razy w tygodniu to chuop siłą rzeczy musi coś zrobić - jeśli lśni i wszystko jest zrobione cacy - to nie musi, proste Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-11 o 19:14 |
|
|
|
|
#1242 | |
|
Konto usunięte
|
Pozory ![]() Cytat:
Płaszcz też ok ale lepszy krótszy ![]() For Red |
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
I to jeszcze w łazience
![]() Cytat:
Na mojego czasem - o dziwo- działa jak się wydrę Coś co miał zrobić - zaraz, później, za 3 dni 17 minut i 54 sekundy, robi od ręki ![]() W ogóle tak myślę - czy przeciwieństwa się naprawdę przyciągają? ![]() ![]() A i jeszcze pytanie - ktoś ostatnio wymieniał drzwi wejściowe Pytanie brzmi - ile płaciliście za montaż?
|
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
pytanko - kto niuchał na chuopie Antidote?
![]() albowiem wczoraj mój zużywał próbki i się na niego zupełnie ponadprogramowo rzuciłam - i to przed pracą dostałąm jakiejś kociej rujki - i skrzywiłam sie jak mi pokazał czego użył nie podejrzewałabym siebie o lubienie Antidote, abo te samce majo takie szczęście dobrze pachnieć wszystkim
|
|
|
|
#1245 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Czyli o porządek dbać musiał, tu za bardzo nie musi, czyli klasyczne męskie lenistwo i podejście, że po co sprzątać codziennie, jak i tak się pobrudzi
|
|
|
|
#1246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pogr - heh, to niestety ma potem gorszy długofalowy skutek - a te są chyba ważniejsze, każdy ma dosyć darcia, nikt nie lubi ajk się na niego drą - think about it - ja rozumeim że to akt desperacji mejbi ale odbija się czkawką potem najczęściej, nie mówię że zawsze i wszędzie, ot moje obserwacje i doświadczenia ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On wszystko umie zrobić jak potrzeba, tylko, że nie widzi za częstej potrzeby sprzątania czy prasowania
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może przejdziemy do Tró z tym tematem? Redzia?
||
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1251 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dlatego ja też odpuściłam, nie robię mu obiadków codziennie, sam sobie robi śniadania i kolacje.
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam
![]() O, jak był młodszy to mieszkał przez jakiś czas sam (jak chodził do liceum bodajże i później jak był trochę straszy), no to sprzątał... czasem Nie tak, żeby codziennie odkurzać np
|
|
|
#1253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a tak to kazdy sobie albo on mnie tudzież jakąś wspólną - wychodzę z założenia dmuchać na zimne, nie rozpuszczać dziada w miarę możliwosci - np mnie rozpuscił i co - skwapliwie korzystam z każdej okazji po co się przemęczać jak ktoś Ci coś proponuje że to zrobi
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-11 o 19:48 |
||
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Drogi Baru, co robię nie tak jak trzeba szukając bluzki/tuniki z nadrukiem na All?
Wpisuję czarny, nadruk i rozmiar a wyskakuje mi jakiś t-shirt w panterkę z cekinami, kieszonką i kukardkom w jednym
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#1255 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też, raz na jakiś czas ( bardzo rzadkooo) On mi coś zrobi lub ja Jemu ), pojechaliśmy do nich na parę dni i mąż koleżanki wrócił jakoś wieczorem z pracy, koleżanka poszła myć dziecko, a ten siadł z nami. I po chwili do koleżanki krzyczy z uśmiechem, no pospiesz się z tym myciem, bo jestem głodny Ja na Niego w szoku patrzę i pytam - To nie możesz sobie wziąć obiadu? Kolega: Nie, A. mi poda Jakby Jej nie było to chyba by z głodu padł (koleżanka potem twierdziła, że On sobie sam bierze, tylko wtedy coś tam coś tam tylko właśnie nie wiem co - doopy Mu się ruszyć nie chciało ). Rozumiem, że jak się robi obiad to się podaje, no ale tutaj nie rozumiem. Ktoś powie, że był zmęczony po ciężkiej pracy Ale.. mój Tata np pracował ciężej, wracał w nocy z drugiej zmiany i sam sobie obiad odgrzewał czy robił jedzenie i nie narzekał i nie budził czasem Mamy jak już spała, żeby Mu jeść zrobiła ![]() Ooo albo jeszcze jedna sytuacji (inna znajoma) wstawała bardzooo wcześnie, by Mężowi zrobić kanapki do pracy ![]() Ja chyba jestem bardzo zła Żoną ![]() ![]() A może Wy też tak robicie, przyznawać się, ino hyżo
|
|
|
|
#1257 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Co do mojego spiewania , ja Cię zapewniam Spoo, że Ty nie chciałabyś tego słyszec
![]() Co do deski , nic mi się z siatki metalowej nie odgniata, żelazko mam średniocięzkie , z dodakowymi funkcjami , para, natrysk itp. nie musze mocno dociskac, Cytat:
2. Czy nie lepiej uzgadniac wspólnie jakąs kwotę , którą przeznaczacie na swoje prezenty i po prostu wybierac się wspólnie na zakupy i solenizant wybierze coś, co mu sprawi przyjemnośc ? 3. Kazałaś mu oddac pieniądze, które na niego wydałaś bo mu prezent nie odpowiadał Na dodatek pieniądze, które to tylko on zarabia? Chyba żartujesz.4. Nie rozumiem, o co chodzi z tym seksem , bo skoro masz jego zmuszac i udawac lub zmuszc siebie i udawac - to znaczy ,że on cię nie sattysfakcjonuje, teraz o tym dopiero wiesz? Czy coś sie może zmieniło , i czy zmiana dotyczy Ciebie czy jego ? Dlaczego wyszłaś za tego faceta , skoro nie odpowada ci jego osobowośc ( wolisz faceta praktycznego) nie lubisz i nie akceptujesz jego rodziny , nie dogadujecie się seksualnie, nie potraficie się ze sobą werbalnie komunikowac ? Cytat:
Nie musisz mówi ,że Ci przykro ale po jakimś czasie od otrzymania nietrafionego prezentu spóbuj wprowadzic regułę jak w nr. 2 powyżej. a nawiasem mówiąc wszystko przeliczasz na pieniądze ? nawet sporadycznie otrzymane kwiaty ? Cytat:
Cytat:
Swoją droga bardzo mnie zaskoczyło jak napisałaś ,że dośc drogie , markowe nietrafione prezenty po prostu, po jakimś czasie wyrzucasz - a MOPS, PCK,kościół czy nie można ich oddac , komuś się może spodobają . sama przeliczasz kasę nawet z kwiatków ale cudzą bez problemu marnujesz. Skoro teściowa jednak jest gotowa wydac konkretne pieniądze na prezent , to może jednakdałoby się to obrocic na korzyśc , np. propozycja wspólnych zakupów , ona mówi jakiej kategorii prezent chce kupic a Ty wybierasz i okazujesz autentyczną radośc. Red nie wiem czy Ty zauwazylaś ale ciagle narzekasz , niczego w zasadzie nie doceniasz. nie akceptujesz TŻeta, teściowej, teścia, swojego zycia , nawet swojego wyglądu chciaż nic ci nie brakuje a figurę masz świetną . Dom tez urządziliście raczej pod Ciebie , a graty ktore uważasz za niepotrzebne wywalasz. jestes pewna ,ze TZt tez uważa , że są niepotrzebne ? Tu gdzieś jest problem. Stosunki miedzyludzkie, partnerskie, rodzinne, przyjacielskie i w zasadzie każde inne wymagają nie udawania , co pewnych wzajemnych kompromisów, a mam wrazenie ,że Ty chciałabys dopasowac wszystkich do siebie. A raczej żeby oni sami domyśłili się i dopasowali do twoich oczekiwan. Perfekcyjne sprzątanie, perfekcyjna figura, perfekcyjnie dobrane i zestawione ciuchy, i nie wiem co jeszcze - może za dużo tej perfekcji ? Ciagle kojarzysz się TŻtowi w czarnych koronkach z butelką wina w ręku ? Byc może ale w takim razie zmiana jest bardzo duża, bo racjonalna, praktyczna, chłodna perfekcjonistka raczej niewiele ma wspólnego z Tobą , jaką byłaś lub jaką Siebie kreowałaś kiedy braliście śłub ?
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-08-11 o 19:58 |
||||
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeju, nie straszcie Jej
![]() Cytat:
może filmik na Jutuba Ci zrobię
|
|
#1259 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą mało znam facetów co lubią sprzątać A może takiego znałam i Go przeoczyłam, jako i ta Red Odepchłam, odrzuciłam, bo miał małego......... poczucia humoru np ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To chyba na tej samej zasadzie (prawie ) A i w ogóle tak myślę - jak Red będzie miała drugie dziecko? Chyba, że już nie chce... Chyba, że z kim innym chce ![]() A właśnie przypomniało mi się, śnił mi się dziś jakiś gościu (tym razem nie znam w ogóle
|||
|
|
|
#1260 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

, 

Ja mam z Tefala, ale nie wiem czy polecam
Żelazko to w ogóle zło, jeden z najgłupszych i najgorszych wynalazków w historii wynalazków 

Choć u mnie już też lepiej

Coś co miał zrobić - zaraz, później, za 3 dni 17 minut i 54 sekundy, robi od ręki
Jakby Jej nie było to chyba by z głodu padł