![]() |
#1231 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Nindżopesz
|
Znowu ja i moja szafa
![]() Plaszcz - trzymac, skrocic, wywalic? Buty - piczonskie, spoko? |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Zakorzenienie
|
#1234 | |
Zakorzenienie
|
To zgnieć dobrze gazetę i ją owiń woreczkiem foliowym - chodzi tylko o to żeby zrobić "miętkie poduszki"
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
![]() Na butach się nie znam ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stresujesz Tżta ![]() biedny, zastraszony ![]() On ma dosyć takiej Żony ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35832708] Redziu mogie piwniczkę odstąpić ![]() Ale na Tżta czy dla Redzi? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nieee po prostu Tż Cię tak kocha i Wy dopiero po ślubie itd itp ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() To się zmieni Rejcz, zobaczysz ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Teżu Ogonowy jakoś współpracuje mimo stażu - to chyba jednak kwestia miksu osobowości, wychowania i treningu - uporczywego treningu ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- no cóż skoro tak to se pokorzystam tera na maksa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1238 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaką?? Z Viledy czy skądinąd? Ja właśnie taką chciałam, ale ostatnio ją oglądałam i ona ma pod spodem taką siateczkę (co Szatanka o niej pisała) i właśnie sama nie wiem... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Flo gdzie jesteś - temat o prasowaniu na tapecie, lubisz to przecie ! ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak to gdzie - no lato, zima, jesień, wiosna (kolejność przypadkowa)... i się uzbiera ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie no ale, że trening to tak ![]() ![]() Nadrobiłam Was wreszcie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to nawet jego własne slowa i taki nasz zargon - ale racja wszystko się w życiu może zmienić - nie twierdzę że nie może - ale czy musi? ![]() a co jak sie okaze że sasiad sprząta lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie w treningu M. przeszkodziła ciąża
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiszka, współczuję, niestety sytuacja bardzo powszechna i się jej obawiam - całego ciężaru na własnych barkach, bo kto wie jak będzie? nikt na razie bycie nieperfekcyjną hausłajf mi służy albowiem nie wychodzenie przed szereg popłaca - jesli dom nie lśni i nie ma obiadków 5 razy w tygodniu to chuop siłą rzeczy musi coś zrobić - jeśli lśni i wszystko jest zrobione cacy - to nie musi, proste Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-11 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1242 | |
Konto usunięte
|
![]() Pozory ![]() Cytat:
![]() Płaszcz też ok ale lepszy krótszy ![]() For Red ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1243 | |
Zakorzenienie
|
I to jeszcze w łazience
![]() Cytat:
![]() Na mojego czasem - o dziwo- działa jak się wydrę ![]() ![]() W ogóle tak myślę - czy przeciwieństwa się naprawdę przyciągają? ![]() ![]() A i jeszcze pytanie - ktoś ostatnio wymieniał drzwi wejściowe ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Zakorzenienie
|
pytanko - kto niuchał na chuopie Antidote?
![]() albowiem wczoraj mój zużywał próbki i się na niego zupełnie ponadprogramowo rzuciłam - i to przed pracą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pogr - heh, to niestety ma potem gorszy długofalowy skutek - a te są chyba ważniejsze, każdy ma dosyć darcia, nikt nie lubi ajk się na niego drą - think about it - ja rozumeim że to akt desperacji mejbi ale odbija się czkawką potem najczęściej, nie mówię że zawsze i wszędzie, ot moje obserwacje i doświadczenia ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może przejdziemy do Tró z tym tematem? ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dlatego ja też odpuściłam, nie robię mu obiadków codziennie, sam sobie robi śniadania i kolacje.
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-11 o 18:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
Drogi Baru, co robię nie tak jak trzeba szukając bluzki/tuniki z nadrukiem na All?
![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też, raz na jakiś czas ( bardzo rzadkooo) On mi coś zrobi lub ja Jemu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ooo albo jeszcze jedna sytuacji (inna znajoma) wstawała bardzooo wcześnie, by Mężowi zrobić kanapki do pracy ![]() Ja chyba jestem bardzo zła Żoną ![]() ![]() ![]() A może Wy też tak robicie, przyznawać się, ino hyżo ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | ||||
Zakorzenienie
|
Co do mojego spiewania , ja Cię zapewniam Spoo, że Ty nie chciałabyś tego słyszec
![]() Co do deski , nic mi się z siatki metalowej nie odgniata, żelazko mam średniocięzkie , z dodakowymi funkcjami , para, natrysk itp. nie musze mocno dociskac, Cytat:
2. Czy nie lepiej uzgadniac wspólnie jakąs kwotę , którą przeznaczacie na swoje prezenty i po prostu wybierac się wspólnie na zakupy i solenizant wybierze coś, co mu sprawi przyjemnośc ? 3. Kazałaś mu oddac pieniądze, które na niego wydałaś bo mu prezent nie odpowiadał ![]() 4. Nie rozumiem, o co chodzi z tym seksem , bo skoro masz jego zmuszac i udawac lub zmuszc siebie i udawac - to znaczy ,że on cię nie sattysfakcjonuje, teraz o tym dopiero wiesz? Czy coś sie może zmieniło , i czy zmiana dotyczy Ciebie czy jego ? Dlaczego wyszłaś za tego faceta , skoro nie odpowada ci jego osobowośc ( wolisz faceta praktycznego) nie lubisz i nie akceptujesz jego rodziny , nie dogadujecie się seksualnie, nie potraficie się ze sobą werbalnie komunikowac ? Cytat:
Nie musisz mówi ,że Ci przykro ale po jakimś czasie od otrzymania nietrafionego prezentu spóbuj wprowadzic regułę jak w nr. 2 powyżej. a nawiasem mówiąc wszystko przeliczasz na pieniądze ? nawet sporadycznie otrzymane kwiaty ? Cytat:
Cytat:
Swoją droga bardzo mnie zaskoczyło jak napisałaś ,że dośc drogie , markowe nietrafione prezenty po prostu, po jakimś czasie wyrzucasz - a MOPS, PCK,kościół czy nie można ich oddac , komuś się może spodobają . sama przeliczasz kasę nawet z kwiatków ale cudzą bez problemu marnujesz. Skoro teściowa jednak jest gotowa wydac konkretne pieniądze na prezent , to może jednakdałoby się to obrocic na korzyśc , np. propozycja wspólnych zakupów , ona mówi jakiej kategorii prezent chce kupic a Ty wybierasz i okazujesz autentyczną radośc. Red nie wiem czy Ty zauwazylaś ale ciagle narzekasz , niczego w zasadzie nie doceniasz. nie akceptujesz TŻeta, teściowej, teścia, swojego zycia , nawet swojego wyglądu chciaż nic ci nie brakuje a figurę masz świetną . Dom tez urządziliście raczej pod Ciebie , a graty ktore uważasz za niepotrzebne wywalasz. jestes pewna ,ze TZt tez uważa , że są niepotrzebne ? Tu gdzieś jest problem. Stosunki miedzyludzkie, partnerskie, rodzinne, przyjacielskie i w zasadzie każde inne wymagają nie udawania , co pewnych wzajemnych kompromisów, a mam wrazenie ,że Ty chciałabys dopasowac wszystkich do siebie. A raczej żeby oni sami domyśłili się i dopasowali do twoich oczekiwan. Perfekcyjne sprzątanie, perfekcyjna figura, perfekcyjnie dobrane i zestawione ciuchy, i nie wiem co jeszcze - może za dużo tej perfekcji ? Ciagle kojarzysz się TŻtowi w czarnych koronkach z butelką wina w ręku ? Byc może ale w takim razie zmiana jest bardzo duża, bo racjonalna, praktyczna, chłodna perfekcjonistka raczej niewiele ma wspólnego z Tobą , jaką byłaś lub jaką Siebie kreowałaś kiedy braliście śłub ?
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-08-11 o 18:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1258 | |
Zakorzenienie
|
Jeju, nie straszcie Jej
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1259 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zresztą mało znam facetów co lubią sprzątać ![]() ![]() ..... poczucia humoru np ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To chyba na tej samej zasadzie (prawie ![]() A i w ogóle tak myślę - jak Red będzie miała drugie dziecko? ![]() ![]() ![]() A właśnie przypomniało mi się, śnił mi się dziś jakiś gościu (tym razem nie znam w ogóle ![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.