|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28
Cytat:
![]() Góra to jest coś co mi też w tej sukni strasznie się podoba Myślisz, że ten pas będzie ok czy uderzyć w coś bardziej zdobnego? No i jeszcze jedna rzecz - z kołem czy bez? Bo ja już nie wiem . Od początku nie chciałam koła, wg mnie do muślinowych sukien nie pasują. Ale babki w salonie trują mi, że dzięki halce z kołem suknia będzie lepiej się układać. Mnie będzie wygodniej, chłodniej itp. I ja sama zaczęłam myśleć, że może dzięki kołu suknia nabierze bardziej dostojnego charakterku, nie będzie aż tak prosta. Ale nie wiem czy to prawidłowy tok myślenia...
|
|
|
|
|
#2822 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pochwal się jakie![]() Cytat:
Co więcej przy odbiorze i tak poczułam się wyjątkowo A co takiego byś zmieniła? Ja jestem zadowolona z tego jak zaplanowałam ten dzień Mam nadzieję, że będzie super chociaż większość rzeczy już teraz nie zależy od nas.---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Według mnie ten pas jest wystarczająco zdobny. A koło chyba troszkę popsuje efekt lekkości. Muślinowe suknie mają to do siebie, że pięknie wyglądają jak naturalnie opadają w dół
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyno i nie smutaj się już
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię takie pasy ale za dużo świecidełek też nie jest za dobrze Zmierz sobie z takim pasem i z tym ozdobniejszym, zobaczysz ![]() Myślę, że mała halka będzie strzałem w 10 ![]()
|
|
#2826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak bedziesz mieć zrobioną fryzurę, makijaż, bizuterię załozysz- będziesz wyglądac pięknie dziewczyny tez tu nie raz pisały że miały watpliwości co do suknie a jak były kompletnie ubrane to czuły sie pięknie i u Ciebie też tak będzie i tego Ci zyczę
|
|
|
#2827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolczyki są z etsy, nie pamiętam czy marylka takie same miała. A co do butów to kupiłam kremowe gładkie peep tołki, do tego zamówiłam kryształkowe broszki na ebayu, które teraz dziewczyny z Coquet przerabiają mi na klipsy do butów ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
ja w poniedziałek jadę po suknię i aż się boję jak ona będzie wyglądać i czy mi się spodoba, a do tego te wątpliwości do halki
|
|
|
|
#2829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nawet nie macie pojęcia jaką radość mi teraz sprawiacie.. Takie słowa były mi baaardzo potrzebne, teraz w momencie kiedy jakieś wątpliwości chodzą mi po głowie. Aż mam łezki w oczach jak to czytam, głupia ![]() Na was zawsze można liczyć kochane |
|||
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także polecam a co do tych broszek przy butach... Nie boisz się, że dól sukni bedzie haczyć ? Ja ostatnio ubrałam sobie maxi dress i sandałki waśnie z kamieniami i tak mnie wkurzały bo się to plątało do sukienki
|
|
|
#2831 |
|
Raczkowanie
|
haha no wlasnie, moj TZ jtez nie moze juz mnie sluchac jak narzekam na suknie, dla niego to jest proste, wybralas - wiec musiala Ci sie podobac i nie wymyslaj"
ale co ja poradze ze teraz chcialabym inna, ze mam watpliwosci... TZ tylko mi powtarza zebym takich zwatpien co do meza po slubie nia miala
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2833 |
|
Raczkowanie
|
czasami zazdroszcze im takiego podejscia...
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
ja też, ale przez to czesto się kłócimy bo ja się denerwuje a on za bardzo na luzie do tego podchodzi
|
|
|
|
#2835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwierz ![]() Nasi znajomi są na weselu więc mamy wieczór z pizzą, piwkiem i TV
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
przelecialam Was na szybko Audrey ja mam podobnie z pecherzem, jak sie pilnuje i co wieczor wypijsam wode z cytryna jest ok ale jak przestane to sikam zyletkami
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2838 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak w ogóle to mogę pokazać Wam? Chcecie? Cytat:
Cytat:
|
|
#2839 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana! Twoja suknia jest rewelacyjne, jak tylko ją zobaczyłam, od razu miałam w głowie obraz księżnej Kate. Po prostu klasa sama w sobie i nic dodac nic ująć. Suknia jest piękna,a buty to po prostu juz wielokrotnie pisałam na tym wątku, że oglądając inne suknie i śluby innych PMek, które w tych sukniach wyglądają rewelacyjnie, nabieramy niepewności co do naszych wyborów, bo my jeszcze nie mialysmy okazji założyć naszych sukni ze wszystkimi dodatkami, z bukietem w ręku, fryzurą i makeupem. A to też swoje robi i tworzy świetną całośc, dzięki której tak pięknie wyglądamy. I Ty tak wlasnie będziesz wyglądała, a pozniej inne PMki patrząc na Twoje foto ślubne powiedzą sobie - och kurcze, mogłam brać taką suknie, a nie księżniczkę (hihi pewnie ja tak powiem, bo mam księżniczkę i co rusz zmieniam zdanie, jaką to powinnam mieć suknię oglądać inne PMki z naszego wątku )co do halki- moze powinnaś mieć małą z małym kołem, miękką. Zmierz i zobacz jak się układa dół. Cytat:
Cytat:
Cytat:
my dzis taką mamy TŻ poszedl po piwko do sklepu, ja wykąpana leze sobie w lozku z turbanem na glowie, będziemy zaraz oglądać "Friends"
|
||||
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Zostawiłam Wam wiadomość na poczcie
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
a moj małzonek znowu poza domem (ślub foci)
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ale dzisiaj mielismy aktywny dzionek piękna pogoda u nas, wiec bylismy na plazy i pograc w siate ze znajomymi super bylo![]() wszystkim dzisiejszym wyluzowanym (już) żonkom życze wiele szczescia i milości [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35815599]o tak czekamy a jakie to bolerko krótki rękaw? Czy długi?[/QUOTE] tiulowe z dlugim rękawkiem, ale mozna je sobie podwinąć do lokcia ![]() jasne, ze wypada ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35818748]ja też chętnie przyjmę na cyce ![]() Dziewczynki jesteście kochane dziękuje wszystkim które mi radziły co do sukni, marudzie, ice kilianie i paulince jak kogoś pominęłam to przepraszam i proszę się upomnieć suknia prawie jest czysta i biała jak nówka łonówka. Najpierw zamoczyłam w odplamiaczu a po 2godzinach wylałam wodę i dałam proszek do białęgo, całe szare mydło, odplamiacz, i vanish do białego i jestem szczęśliwa super, ze jestes zadowolona i ze moglysmy Ci pomoc ![]() Cytat:
ja sprobuje zadzwonic do Agnes czy wspolpracują z jakas pralnią, zeby w razie"W" naprawily moj pas![]() MiciaKicia piękna relacja Cytat:
Cytat:
![]() Twoja jest cudna!! piękne masz te buty , biżu rowniez (zreszta sama takia mialam ) .. wiec szybko wypędz te czarne mysli !! Ja mialam tylko raz chwile zwątpienia, czy oby nie powinnam wybrac czegoś prostszego, ale z kazdej przymiarki wychodzilam z wielkim lolem na twarzy i wiem, ze ta suknia do mnie pasowala w 100%. A w dniu slubu czulam sie w niej naprawde wyjątkowo Ty skoro zawsze marzylas o takiej sukni to na pewno jest strzal w 10! a co do kola.. ja bym jakies male wziela.. straszna ulga, nic sie nie majta miedzy nogami.. ja na sesji nie mialam kola i mi sie ta podszewka strasznie kleila do nog.. troche sie czulam niekonfortowo, ale moze dlatego, ze nie mialam tez zadnych rajsto czy ponczoch ![]() monika dawaj fote kartki
|
|||
|
|
|
#2844 |
|
Raczkowanie
|
oto nasze cudo. Mam nadzieję, że spodobają sie młodej parze (pomimo moich krzywych kulfonów) niestety nie zdążyłam zrobic zdjecia całości. Z powodu ogromnej weny wizażanek wydrukowałam to dwustronnie i włożyłam do kartki, którą podpisałam ręcznie, ale dość krzywo.
|
#2845 |
|
Raczkowanie
|
bajka ale....jak to pierwszy raz zobaczylam ryczalam jak bobr
maciehttp://www.youtube.com/watch?feature...qhcE_D6-U&NR=1
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Audrey, pod wpisem podesłałam Ci link co i jak
)
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale świetnie wyszło! za super pomysl!
|
|
|
|
|
#2849 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję. Bardzo się cieszę. Dziwi mnie tylko, że tam sie pojawily takie ramki, bo jak robiłam to w corelu to ramek nie było...
Chciałam jedna strone a5 miec czysta zeby nią przykleic nasz twór do kartki kupionej, ale poniosła niektóre wena a nie chciałam za bardzo zmniejszać, żeby nie stracić na jakości.
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, my po Karkonoszach, było superaśnie <-- a w Samotni
Znikam na kolejny tydzień i znowu nie zajrzę do Was postaram się później coś poczytać co u Was się działo Kozico, nie wiem czy mnie dziewczyny wpisały do kartki, mnie nie było przez tyle czasu <-- dołączam się do życzeń |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

Suknia jest piękna! Ma piękną górę która z pasem wygląda przepięknie, buciki, wszystko wybrałaś idealnie
I będziesz piękną panną młodą!![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Od początku nie chciałam koła, wg mnie do muślinowych sukien nie pasują. Ale babki w salonie trują mi, że dzięki halce z kołem suknia będzie lepiej się układać. Mnie będzie wygodniej, chłodniej itp. I ja sama zaczęłam myśleć, że może dzięki kołu suknia nabierze bardziej dostojnego charakterku, nie będzie aż tak prosta. Ale nie wiem czy to prawidłowy tok myślenia...

Co prawda jest to takie, którego baaardzo nie chciałam, ale już wole takie jak żadne.
. Biłam się z myślami ładnych kilka dni, zamęczałam dziewczyny wiadomościami, już nawet TŻta ustawiałam na wyjazd do Krk na przymiarkę. Wymyśliłam, że w salonie po prostu nie zapłacę drugiej części sumy, zadatek pójdzie na zmarnowanie i w ogóle nie odbiorę mojej sukni. TŻ nie chciał nawet o tym słyszeć, mama łapała się za głowę słysząc mój pomysł. I tak z czasem zdrowy rozsądek zaczął brać górę. Stwierdziłam, że to zbyt wariacki pomysł, zostało za mało czasu. Budżet i tak mamy napięty a to byłby kolejny wydatek. I po prostu staram się na nowo pokochać moją suknię, co mi innego pozostało
. Paradoksalnie, to jest tak, że gdybym w ogóle nie zobaczyła sukni lady i audrey to problemu by nie było
. Bo żadna inna do tej pory, a oglądałam ich mnóstwo, nie zrobiła na mnie na tyle dużego wrażenia żeby myśleć o niej jako o swojej ślubnej sukni. Wizaż to zło momentami 

Takie słowa były mi baaardzo potrzebne, teraz w momencie kiedy jakieś wątpliwości chodzą mi po głowie. Aż mam łezki w oczach jak to czytam, głupia
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

za super pomysl!